• Food Network

    • Food Network od do

      • Extrémní dortové války (27)

        Monopoly. Kdo zvítězí a vezme si 10 000 dolarů při oslavě hry Monopoly v Dortových válkách? Čtyři pekaři si hodí před porotci kostkou a budou doufat, že zrovna jejich dort se stane středobodem večírku na oslavu oblíbené deskové hry.

      • Upečeno ve Vermontu (1)

        Narozeniny na zadním dvorku. Gesine Prado pořádá na zadním dvorku narozeninový večírek pro svého manžela Raye. Připraví sladké dobroty jako čokoládový pudink s’mores a skvělý narozeninový dort s lesními plody a slavnostní joconde.

      • Upečeno ve Vermontu (2)

        Hřejivé a syté. Ochlazení vzduchu ve Vermontu inspiruje Gesine Prado k přípravě jídla dost hřejivého, aby se dalo jíst u ohně. Upeče sytý krůtí koláč v hrnci s krustou ze sušenek a připraví k tomu brokolicový salát s opečenými krutony.

      • Večeře u Tiffani II (3)

        Burgery a pivo. Tiffani Thiessen připravuje pro svého manžela a jeho přátele chlapská jídla. Začne dokonalým luxusním burgerem s pivem a hranolky. Pak přidá cviklový salát s domácími rančerskými a neodolatelnými zmrzlinovými sendviči.

      • Večeře u Tiffani II (4)

        Filmová noc. Tiffani Thiessen připravuje jídla na filmovou noc. Začne pečeným kuřecím koláčem s dekadentními šťouchanými bramborami se zakysanou smetanou. A ke sledování filmů sladký i kořeněný popcorn.

      • Strávníci v utajení IX (4)

        Neposedný sud. Damian, majitel Doffo Winery v Temecule v Kalifornii kontaktuje Charlse poté, co zjistí, že mu chybí sudy s vínem. Strávníci v utajení Jamie a Kendall se snaží vypátrat, kteří zaměstnanci jsou za to zodpovědní.

      • Strávníci v utajení IX (5)

        Nepořádek v Red Hot. Majitelé Hot Red Bus poblíž Los Angeles kontaktují Charlese poté, co slyšeli, že jejich restaurace je otevřena v den, kdy by měla být zavřena. Strávnice v utajení Kendall se vyrazí podívat, co se děje, když jsou dveře zamčeny.

      • Malá bistra u silnic XXIII (6)

        Řekni tu kuchyni. Guy zkoumá některá poctivá bistra. V Coloradu se připojí k profesionálnímu hráči NFL u zeleného chili a vysokých burgerů. Poté v Massachusetts si dá Guy pár dokonalých nakládaných chipsů a pálivý vdolečkový sendvič.

      • Malá bistra u silnic XXIII (7)

        Hlavně hovězí. Guy se ponoří do hovězího nebe. V Minneapolis místní gastronomická hospoda podává delikátní sendviče plné steaků a dušeného hovězího. V Atlantě židovské delikatesy nabízejí rybí speciality a vražedné hašé pastrami.

      • Upečeno ve Vermontu (1)

        Narozeniny na zadním dvorku. Gesine Prado pořádá na zadním dvorku narozeninový večírek pro svého manžela Raye. Připraví sladké dobroty jako čokoládový pudink s’mores a skvělý narozeninový dort s lesními plody a slavnostní joconde.

      • Upečeno ve Vermontu (2)

        Hřejivé a syté. Ochlazení vzduchu ve Vermontu inspiruje Gesine Prado k přípravě jídla dost hřejivého, aby se dalo jíst u ohně. Upeče sytý krůtí koláč v hrnci s krustou ze sušenek a připraví k tomu brokolicový salát s opečenými krutony.

      • Večeře u Tiffani II (3)

        Burgery a pivo. Tiffani Thiessen připravuje pro svého manžela a jeho přátele chlapská jídla. Začne dokonalým luxusním burgerem s pivem a hranolky. Pak přidá cviklový salát s domácími rančerskými a neodolatelnými zmrzlinovými sendviči.

      • Večeře u Tiffani II (4)

        Filmová noc. Tiffani Thiessen připravuje jídla na filmovou noc. Začne pečeným kuřecím koláčem s dekadentními šťouchanými bramborami se zakysanou smetanou. A ke sledování filmů sladký i kořeněný popcorn.

      • Jídla na otevřeném ohni V (8)

        Vše, co lze sníst. Roger ugriluje 30librovou italskou porchettu na ranči v Chico v Kalifornii, a pak zamíří do Sandy v Oregonu, kde peče mušle s místními dodavateli.

      • Jídla na otevřeném ohni V (9)

        Sůl a moře. Roger získává odpařováním mořskou sůl v Jacobsen Salt Co. v Oregonu a pak opeče platýse v solné krustě nad ohništěm, kde se pálí dřevo.

      • Malá bistra u silnic XIV (9)

        Pořádné sendviče. Při tomto výletu se Guy dozví o pořádných sendvičích. V texaském Austinu je krámek s gurmánskou nabídkou a sendviči s dušenou krovičkou a kolenem.

      • Malá bistra u silnic XIV (10)

        Mezinárodní nabídka. Při tomto výletu se Guy podívá na jídla s mezinárodním vlivem. V texaském Richardsonu se balí libanonská šaurma.

      • Sekáček XXIX (13)

        Chleba naan. Soutěžící připravují předkrm z chleba naan a prejtu, zatímco porotci doufají, že soutěžící také vědí, jak připravit drahou rybu v kole pro hlavní chod. A kolo s dezertem vyžaduje dovednosti při práci s ovocem.

      • Guyovy hry s potravinami V (4)

        Soutěžní tanec města chutí. Čtyři kuchaři musejí nejprve vytvořit oběd s omezením na dvě kila ingrediencí. Pak musí vytvořit inovativní večeři podle Guyova šíleného nákupního seznamu.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (9)

        Čokoládové dezerty Bosé komtesy. Ina dnes vše připraví z čokolády, od čokoládových košíčků s burákovým máslem jako polevou až po čokoládové gelato, snadné čokoládovo–pomerančové fondue a pralinky s bílou čokoládou.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (10)

        Nejlepší grilovaná jídla Bosé komtesy. Ina rozpálí gril, aby se stala průvodcem světem grilování a nabídla své oblíbené recepty: maso s mořskými plody s toskánským kuřetem s citrónem, či indonéské grilované mečouny a malé sendviče.

      • Pečení s Annou Olson (34)

        Čokoládové mousse. Anna začne s klasickým mousse z tmavé čokolády, pak připraví vlastní mražené dezerty se špetkou máty: semifreddo s mousse z bílé čokolády a pak výstavní dezert s brusinkami: dortík s mousse z bílé čokolády.

      • Kuchyně VIII (11)

        Plno čokolády. Pro milovníky čokoládových pochoutek Marcela Valladolid připraví dekadentní ďábelský dort a nabídne nové způsoby přípravy sladkostí s čokoládovými tyčinkami. A poté, jak využít instantní pudink pro vytvoření créme brulée a čokoládových nanuků s višněmi.

      • Osadnice XV (9)

        Podělit se o čokoládu. Ree se podělí s milovníky čokolády o své dobroty. Začne trojitým čokoládovým tiramisu pro svou nejlepší kamarádku. Pak, za pomoci svého syna, nachystá křupavé čokoládové tyčinky pro bláznivé čokoládové koktejly.

      • Osadnice XV (10)

        Balíček pro kovboje Camerona. Ree Drummond přivítá na ranči nového kovboje balíčkem s večeří v pohraničním stylu a s jeho oblíbenými jídly jako sendviče se žebírky, salát s opečenou máslovou dýní a solené namražené brownies s karamelem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (1)

        Koktejly a koláčky. K Ině přišli na snídani její kamarádi z Hollywoodu. Podává se ricotta s bobulemi a zázvorovým sirupem, sušenky s čedarem a papričkou jalapeno a kosmopolitní koktejly z rudého pomeranče.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (2)

        Jednoduché jako koláč. Ina se podělí o pár tajemství přípravy koláčů s kamarádem, floristou Michaelem. Nejprve jsou zde muffiny s malinami a kukuřicí, pak se o své recepty podělí Michael a připraví vynikající jídla, která vyniknou.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (21)

        Čerstvé italské jídlo. Anna Olson pořádá večírek Bon Voyage, na němž pozve některé své přátele do Toskánska: ribollita, zeleninová polévka, tortellini s fenyklovým krémem, vepřové pečené na rozmarýnu s houbovým ragú a sienna pan forte.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (22)

        Večeře z opravdové sklizně. Uprostřed sklizně je místem k vidění vinice Ravine Winery a Anna pro vinaře připraví večeři: focacciu s hrozny concord, celé pečené kuře plněné sladkými šťouchanými bramborami, podzimní salát s celerem a bramborami a nebo jablečný dort, jednoduchý na přípravu.

      • Kuchyně VIII (12)

        Večírek k sezóně předávání cen. Protože je zrovna sezóna předávání cen, podělí se Wolfgang Puck o oblíbená jídla na večírky a Jeff Mauro připraví crostini s mořskými plody a žebírky a šlehanou pěnu s gorgonzolou. Naučíme se nové způsoby přípravy předkrmů pro hvězdy červeného koberce.

      • Osadnice XIII (12)

        Jídla za 16 minut: léto. Ree uvaří senzační 16minutová jídla na léto. V menu je losos na koriandru s limetkou, řecké sváteční jídlo, dokonalé těsto s pestem a hráškem a super rychlé nudle s cuketou jakožto samostatné jídlo pro letní večeři.

      • Osadnice XIII (13)

        Kuřata, kuřata, kuřata. Ree uvaří hromadu kuřat, kuřat a ještě dalších kuřat! Představí výhody nákupu ve velkém, když pak připraví tři fantastická jídla: pomalu vařená kuřata s brokolicí, kuřecí koláč a kapustová salát Caesar s kuřaty.

      • Osadnice XIV (1)

        Odpolední čaj. Ree a její dcera Paige nostalgicky vzpomínají na odpolední čaje pro dva. V menu jsou skvělé mini quiche se šunkou a pórkem, mini sendviče s tím, co dá zahrada, dortíky s citrónem a malinami, mini koblížky a fantastická horká čokoláda.

      • Se Sibou u stolu IV (7)

        Zázračná jídla připravená dopředu. Siba chystá dopředu ve velkém a v mrazáku najdeme tajemství na dokonalou hrachovou polévku, dokonalé pomerančem glazované mrkve nebo neuvěřitelnou okamžitou zmrzlinu ze zmrzlých banánů.

      • Se Sibou u stolu IV (8)

        Prostě italské. Prostá italská jídla zahrnují oživení těstovinového salátu s brokolicí a pestem, rychlé antipasti s rajčaty a bruschettou se sýrem burrata nebo vynikající tiramisový trifle s malinami.

      • Malá bistra u silnic XIV (11)

        Břicho ven. Na tomto výletě se Guy dostane blíž vážným gurmánským pokrmům. V Chicagu servíruje pivovar pivo se slávkami, mega sendvič s bůčkem a jejich verzi tlačenky. A v Austinu v Texasu otevřená kuchyně nabízí sýrové nákypy v košíčku a chutné korýše.

      • Malá bistra u silnic XIV (12)

        Dynamická jídla. Na tomto výletě Guy vyzkouší skutečně unikátní jídla. V Honolulu je jamajská hospůdka nabízející sušená kuřecí křídla a vynikající kozí kari. V Arlingtonu v Texasu se Guy podívá do ruské hospůdky a dá si bramborovou omeletu plněnou hovězím masem.

      • Sekáček XXIII (6)

        Nejprve dvojité potíže. Osm kuchařů bylo pozváno do kuchyně Sekáčku, aby soutěžili ve dvojicích. V prvním kole se učí používat společný prostor při tvorbě předkrmu z prošlého octa a hrášku s chili a sýrem.

      • Kuchyně V (10)

        Zábava v brzkém jaru. Tiffani Thiesen se podělí o své tipy na zábavu při pizza večírku. Také jsou zde rychlé a snadné jednohubky, nové triky pro skrytí zdravých ingrediencí v dekadentních dezertech a tipy na vysazení bylinkové zahrady.

      • Se Sibou u stolu IV (9)

        Levně ve stylu va va voom. Siba nabídne levné vaření ve vášnivém stylu va va voom. Nejprve neuvěřitelná sekaná na večírky s tajnou náplní, jež se stane středobodem levné nabídky.

      • Se Sibou u stolu IV (10)

        Překvapení, překvapení. Siba nám nabídne mnohá překvapení, když připraví rychlý a slavný rajčatový dort s chřestem a zástupnou ingrediencí, neobvyklého uzeného lososa nebo avokádový a jahodový salát se sladko-kyselým dresinkem.

      • Sekáček XXXI (1)

        Smörgastarta své motory. Kuchaři se poučí o všem ohledně kouzel chutného švédského vrstveného dortu, když se v soutěži předkrmů objeví smörgastarta. Ingredience pro hlavní chod se ukážou být komplikovanější, než by se soutěžícím líbilo.

      • Extrémní dortové války (28)

        Teenage Mutant Ninja Turtles. Čtyři mistři pekaři soutěží o to, aby se zrovna jeho dort stal středem večírku na oslavu Teenage Mutant Ninja Turtles a on si odnesl domů 10 000 dolarů. Porotci jsou Greg Ciper a Mae Whitman, hlasy Michelangela a April O’Neal.

      • Legrační dorty (11)

        Pohádkové dorty se stávají skutečností. Tři skvělí cukrářští umělci vytvářejí jedlé mistrovské kousky, například dort s ostrovní tematikou pro polynéskou taneční skupinu nebo pohádkový dort a módní dort pro stylový narozeninový večírek.

      • Legrační dorty (12)

        Dorty plné energie. Tři cukrářští mistři vytvářejí sladké vzpomínky, které překonávají očekávání klientů, například dort pro zoo v San Diegu, dort na oslavu dětských narozenin inspirovaný superhrdinou, a dokonce 180 cm vysoký dort zobrazující amerického válečného hrdinu.

      • Dorty z Vegas (7)

        Muzeum neonů a dort Upečené prase. Tým Freedových zahájí sezónu vysokoškolského amerického fotbalu velkým dortem v podobě upečeného prasete. Historii Vegas oživí nejen nové značení muzea neonů, ale také elektrizující dort.

      • Dorty z Vegas (8)

        Dorty Obří diamant a Zlatá figurka tiki. Tým Freedových musí vyvažovat, když si UNLV objedná obří dort v podobě diamantu. Místní bar si pak objedná cukrovinky v podobě figurek tiki, a námořní veteráni oslaví opětovné shledání výbušně vypadajícím dortem.

      • Strávníci v utajení IX (6)

        Podraz od soukromého kuchaře. Nico, majitel Capo’s Speakeasy v Las Vegas, poprosí Charlese o pomoc, ale tentokrát s osobními problémy doma. Rob a Kiel se sem vydají v utajení, aby zjistili, že Nicův soukromý šéfkuchař kuchtí jen problémy.

      • Strávníci v utajení IX (7)

        Recidivista. Cara je znepokojena nečestnou soutěží mezi jejími dvěma restauracemi v New Orleans, Toast a Tartine. Strávnice v utajení, Nicole a Shelby, zjistí, že jeden zaměstnanec byl Charlesem odhalen už na jiném místě.

      • Malá bistra u silnic XXIII (8)

        Rukou a vidličkou. Guy zkouší pár výbušných jídel! V Denveru je argentinské bistro podávající hovězí empanadas a vegetariánské dortíky. A v Massachusetts domácké bistro vaří poctivou texasko-mexickou snídani.

      • Malá bistra u silnic XXIII (9)

        Až si budete prsty olizovat. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví Atlantu, Minneapolis a Massachusetts, aby našel dlabanec, který nevyžaduje příbor.

      • Legrační dorty (11)

        Pohádkové dorty se stávají skutečností. Tři skvělí cukrářští umělci vytvářejí jedlé mistrovské kousky, například dort s ostrovní tematikou pro polynéskou taneční skupinu nebo pohádkový dort a módní dort pro stylový narozeninový večírek.

      • Legrační dorty (12)

        Dorty plné energie. Tři cukrářští mistři vytvářejí sladké vzpomínky, které překonávají očekávání klientů, například dort pro zoo v San Diegu, dort na oslavu dětských narozenin inspirovaný superhrdinou, a dokonce 180 cm vysoký dort zobrazující amerického válečného hrdinu.

      • Dorty z Vegas (7)

        Muzeum neonů a dort Upečené prase. Tým Freedových zahájí sezónu vysokoškolského amerického fotbalu velkým dortem v podobě upečeného prasete. Historii Vegas oživí nejen nové značení muzea neonů, ale také elektrizující dort.

      • Dorty z Vegas (8)

        Dorty Obří diamant a Zlatá figurka tiki. Tým Freedových musí vyvažovat, když si UNLV objedná obří dort v podobě diamantu. Místní bar si pak objedná cukrovinky v podobě figurek tiki, a námořní veteráni oslaví opětovné shledání výbušně vypadajícím dortem.

      • Jídla na otevřeném ohni V (10)

        Setkáme se v Texasu. Roger zjistí, že v Texasu je všechno větší při grilování 250librové porce hovězího v grilovacím přívěsu na zakázku a 230librového kance ve venkovní jámě se žhavým popelem.

      • Jídla na otevřeném ohni V (11)

        Jedinečné grilovací pojízdné soupravy. Roger hledá opravdu jedinečné grilovací pojízdné soupravy jako třeba v Denveru vynález, jenž dokáže uvařit až 1 000 liber jídla, nebo impozantní pojízdný přívěs v Texasu.

      • Malá bistra u silnic XIV (11)

        Břicho ven. Na tomto výletě se Guy dostane blíž vážným gurmánským pokrmům. V Chicagu servíruje pivovar pivo se slávkami, mega sendvič s bůčkem a jejich verzi tlačenky. A v Austinu v Texasu otevřená kuchyně nabízí sýrové nákypy v košíčku a chutné korýše.

      • Malá bistra u silnic XIV (12)

        Dynamická jídla. Na tomto výletě Guy vyzkouší skutečně unikátní jídla. V Honolulu je jamajská hospůdka nabízející sušená kuřecí křídla a vynikající kozí kari. V Arlingtonu v Texasu se Guy podívá do ruské hospůdky a dá si bramborovou omeletu plněnou hovězím masem.