
Food Network
Food Network od do
Extrémní dortové války (27)
Monopoly. Kdo zvítězí a vezme si 10 000 dolarů při oslavě hry Monopoly v Dortových válkách? Čtyři pekaři si hodí před porotci kostkou a budou doufat, že zrovna jejich dort se stane středobodem večírku na oslavu oblíbené deskové hry.
Upečeno ve Vermontu (1)
Narozeniny na zadním dvorku. Gesine Prado pořádá na zadním dvorku narozeninový večírek pro svého manžela Raye. Připraví sladké dobroty jako čokoládový pudink s’mores a skvělý narozeninový dort s lesními plody a slavnostní joconde.
Upečeno ve Vermontu (2)
Hřejivé a syté. Ochlazení vzduchu ve Vermontu inspiruje Gesine Prado k přípravě jídla dost hřejivého, aby se dalo jíst u ohně. Upeče sytý krůtí koláč v hrnci s krustou ze sušenek a připraví k tomu brokolicový salát s opečenými krutony.
Večeře u Tiffani II (3)
Burgery a pivo. Tiffani Thiessen připravuje pro svého manžela a jeho přátele chlapská jídla. Začne dokonalým luxusním burgerem s pivem a hranolky. Pak přidá cviklový salát s domácími rančerskými a neodolatelnými zmrzlinovými sendviči.
Večeře u Tiffani II (4)
Filmová noc. Tiffani Thiessen připravuje jídla na filmovou noc. Začne pečeným kuřecím koláčem s dekadentními šťouchanými bramborami se zakysanou smetanou. A ke sledování filmů sladký i kořeněný popcorn.
Strávníci v utajení IX (4)
Neposedný sud. Damian, majitel Doffo Winery v Temecule v Kalifornii kontaktuje Charlse poté, co zjistí, že mu chybí sudy s vínem. Strávníci v utajení Jamie a Kendall se snaží vypátrat, kteří zaměstnanci jsou za to zodpovědní.
Strávníci v utajení IX (5)
Nepořádek v Red Hot. Majitelé Hot Red Bus poblíž Los Angeles kontaktují Charlese poté, co slyšeli, že jejich restaurace je otevřena v den, kdy by měla být zavřena. Strávnice v utajení Kendall se vyrazí podívat, co se děje, když jsou dveře zamčeny.
Malá bistra u silnic XXIII (6)
Řekni tu kuchyni. Guy zkoumá některá poctivá bistra. V Coloradu se připojí k profesionálnímu hráči NFL u zeleného chili a vysokých burgerů. Poté v Massachusetts si dá Guy pár dokonalých nakládaných chipsů a pálivý vdolečkový sendvič.
Malá bistra u silnic XXIII (7)
Hlavně hovězí. Guy se ponoří do hovězího nebe. V Minneapolis místní gastronomická hospoda podává delikátní sendviče plné steaků a dušeného hovězího. V Atlantě židovské delikatesy nabízejí rybí speciality a vražedné hašé pastrami.
Upečeno ve Vermontu (1)
Narozeniny na zadním dvorku. Gesine Prado pořádá na zadním dvorku narozeninový večírek pro svého manžela Raye. Připraví sladké dobroty jako čokoládový pudink s’mores a skvělý narozeninový dort s lesními plody a slavnostní joconde.
Upečeno ve Vermontu (2)
Hřejivé a syté. Ochlazení vzduchu ve Vermontu inspiruje Gesine Prado k přípravě jídla dost hřejivého, aby se dalo jíst u ohně. Upeče sytý krůtí koláč v hrnci s krustou ze sušenek a připraví k tomu brokolicový salát s opečenými krutony.
Večeře u Tiffani II (3)
Burgery a pivo. Tiffani Thiessen připravuje pro svého manžela a jeho přátele chlapská jídla. Začne dokonalým luxusním burgerem s pivem a hranolky. Pak přidá cviklový salát s domácími rančerskými a neodolatelnými zmrzlinovými sendviči.
Večeře u Tiffani II (4)
Filmová noc. Tiffani Thiessen připravuje jídla na filmovou noc. Začne pečeným kuřecím koláčem s dekadentními šťouchanými bramborami se zakysanou smetanou. A ke sledování filmů sladký i kořeněný popcorn.
Jídla na otevřeném ohni V (8)
Vše, co lze sníst. Roger ugriluje 30librovou italskou porchettu na ranči v Chico v Kalifornii, a pak zamíří do Sandy v Oregonu, kde peče mušle s místními dodavateli.
Jídla na otevřeném ohni V (9)
Sůl a moře. Roger získává odpařováním mořskou sůl v Jacobsen Salt Co. v Oregonu a pak opeče platýse v solné krustě nad ohništěm, kde se pálí dřevo.
Malá bistra u silnic XIV (9)
Pořádné sendviče. Při tomto výletu se Guy dozví o pořádných sendvičích. V texaském Austinu je krámek s gurmánskou nabídkou a sendviči s dušenou krovičkou a kolenem.
Malá bistra u silnic XIV (10)
Mezinárodní nabídka. Při tomto výletu se Guy podívá na jídla s mezinárodním vlivem. V texaském Richardsonu se balí libanonská šaurma.
Sekáček XXIX (13)
Chleba naan. Soutěžící připravují předkrm z chleba naan a prejtu, zatímco porotci doufají, že soutěžící také vědí, jak připravit drahou rybu v kole pro hlavní chod. A kolo s dezertem vyžaduje dovednosti při práci s ovocem.
Guyovy hry s potravinami V (4)
Soutěžní tanec města chutí. Čtyři kuchaři musejí nejprve vytvořit oběd s omezením na dvě kila ingrediencí. Pak musí vytvořit inovativní večeři podle Guyova šíleného nákupního seznamu.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (9)
Čokoládové dezerty Bosé komtesy. Ina dnes vše připraví z čokolády, od čokoládových košíčků s burákovým máslem jako polevou až po čokoládové gelato, snadné čokoládovo–pomerančové fondue a pralinky s bílou čokoládou.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (10)
Nejlepší grilovaná jídla Bosé komtesy. Ina rozpálí gril, aby se stala průvodcem světem grilování a nabídla své oblíbené recepty: maso s mořskými plody s toskánským kuřetem s citrónem, či indonéské grilované mečouny a malé sendviče.
Pečení s Annou Olson (34)
Čokoládové mousse. Anna začne s klasickým mousse z tmavé čokolády, pak připraví vlastní mražené dezerty se špetkou máty: semifreddo s mousse z bílé čokolády a pak výstavní dezert s brusinkami: dortík s mousse z bílé čokolády.
Kuchyně VIII (11)
Plno čokolády. Pro milovníky čokoládových pochoutek Marcela Valladolid připraví dekadentní ďábelský dort a nabídne nové způsoby přípravy sladkostí s čokoládovými tyčinkami. A poté, jak využít instantní pudink pro vytvoření créme brulée a čokoládových nanuků s višněmi.
Osadnice XV (9)
Podělit se o čokoládu. Ree se podělí s milovníky čokolády o své dobroty. Začne trojitým čokoládovým tiramisu pro svou nejlepší kamarádku. Pak, za pomoci svého syna, nachystá křupavé čokoládové tyčinky pro bláznivé čokoládové koktejly.
Osadnice XV (10)
Balíček pro kovboje Camerona. Ree Drummond přivítá na ranči nového kovboje balíčkem s večeří v pohraničním stylu a s jeho oblíbenými jídly jako sendviče se žebírky, salát s opečenou máslovou dýní a solené namražené brownies s karamelem.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (1)
Koktejly a koláčky. K Ině přišli na snídani její kamarádi z Hollywoodu. Podává se ricotta s bobulemi a zázvorovým sirupem, sušenky s čedarem a papričkou jalapeno a kosmopolitní koktejly z rudého pomeranče.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (2)
Jednoduché jako koláč. Ina se podělí o pár tajemství přípravy koláčů s kamarádem, floristou Michaelem. Nejprve jsou zde muffiny s malinami a kukuřicí, pak se o své recepty podělí Michael a připraví vynikající jídla, která vyniknou.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (21)
Čerstvé italské jídlo. Anna Olson pořádá večírek Bon Voyage, na němž pozve některé své přátele do Toskánska: ribollita, zeleninová polévka, tortellini s fenyklovým krémem, vepřové pečené na rozmarýnu s houbovým ragú a sienna pan forte.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (22)
Večeře z opravdové sklizně. Uprostřed sklizně je místem k vidění vinice Ravine Winery a Anna pro vinaře připraví večeři: focacciu s hrozny concord, celé pečené kuře plněné sladkými šťouchanými bramborami, podzimní salát s celerem a bramborami a nebo jablečný dort, jednoduchý na přípravu.
Kuchyně VIII (12)
Večírek k sezóně předávání cen. Protože je zrovna sezóna předávání cen, podělí se Wolfgang Puck o oblíbená jídla na večírky a Jeff Mauro připraví crostini s mořskými plody a žebírky a šlehanou pěnu s gorgonzolou. Naučíme se nové způsoby přípravy předkrmů pro hvězdy červeného koberce.
Osadnice XIII (12)
Jídla za 16 minut: léto. Ree uvaří senzační 16minutová jídla na léto. V menu je losos na koriandru s limetkou, řecké sváteční jídlo, dokonalé těsto s pestem a hráškem a super rychlé nudle s cuketou jakožto samostatné jídlo pro letní večeři.
Osadnice XIII (13)
Kuřata, kuřata, kuřata. Ree uvaří hromadu kuřat, kuřat a ještě dalších kuřat! Představí výhody nákupu ve velkém, když pak připraví tři fantastická jídla: pomalu vařená kuřata s brokolicí, kuřecí koláč a kapustová salát Caesar s kuřaty.
Osadnice XIV (1)
Odpolední čaj. Ree a její dcera Paige nostalgicky vzpomínají na odpolední čaje pro dva. V menu jsou skvělé mini quiche se šunkou a pórkem, mini sendviče s tím, co dá zahrada, dortíky s citrónem a malinami, mini koblížky a fantastická horká čokoláda.
Se Sibou u stolu IV (7)
Zázračná jídla připravená dopředu. Siba chystá dopředu ve velkém a v mrazáku najdeme tajemství na dokonalou hrachovou polévku, dokonalé pomerančem glazované mrkve nebo neuvěřitelnou okamžitou zmrzlinu ze zmrzlých banánů.
Se Sibou u stolu IV (8)
Prostě italské. Prostá italská jídla zahrnují oživení těstovinového salátu s brokolicí a pestem, rychlé antipasti s rajčaty a bruschettou se sýrem burrata nebo vynikající tiramisový trifle s malinami.
Malá bistra u silnic XIV (11)
Břicho ven. Na tomto výletě se Guy dostane blíž vážným gurmánským pokrmům. V Chicagu servíruje pivovar pivo se slávkami, mega sendvič s bůčkem a jejich verzi tlačenky. A v Austinu v Texasu otevřená kuchyně nabízí sýrové nákypy v košíčku a chutné korýše.
Malá bistra u silnic XIV (12)
Dynamická jídla. Na tomto výletě Guy vyzkouší skutečně unikátní jídla. V Honolulu je jamajská hospůdka nabízející sušená kuřecí křídla a vynikající kozí kari. V Arlingtonu v Texasu se Guy podívá do ruské hospůdky a dá si bramborovou omeletu plněnou hovězím masem.
Sekáček XXIII (6)
Nejprve dvojité potíže. Osm kuchařů bylo pozváno do kuchyně Sekáčku, aby soutěžili ve dvojicích. V prvním kole se učí používat společný prostor při tvorbě předkrmu z prošlého octa a hrášku s chili a sýrem.
Kuchyně V (10)
Zábava v brzkém jaru. Tiffani Thiesen se podělí o své tipy na zábavu při pizza večírku. Také jsou zde rychlé a snadné jednohubky, nové triky pro skrytí zdravých ingrediencí v dekadentních dezertech a tipy na vysazení bylinkové zahrady.
Se Sibou u stolu IV (9)
Levně ve stylu va va voom. Siba nabídne levné vaření ve vášnivém stylu va va voom. Nejprve neuvěřitelná sekaná na večírky s tajnou náplní, jež se stane středobodem levné nabídky.
Se Sibou u stolu IV (10)
Překvapení, překvapení. Siba nám nabídne mnohá překvapení, když připraví rychlý a slavný rajčatový dort s chřestem a zástupnou ingrediencí, neobvyklého uzeného lososa nebo avokádový a jahodový salát se sladko-kyselým dresinkem.
Sekáček XXXI (1)
Smörgastarta své motory. Kuchaři se poučí o všem ohledně kouzel chutného švédského vrstveného dortu, když se v soutěži předkrmů objeví smörgastarta. Ingredience pro hlavní chod se ukážou být komplikovanější, než by se soutěžícím líbilo.
Extrémní dortové války (28)
Teenage Mutant Ninja Turtles. Čtyři mistři pekaři soutěží o to, aby se zrovna jeho dort stal středem večírku na oslavu Teenage Mutant Ninja Turtles a on si odnesl domů 10 000 dolarů. Porotci jsou Greg Ciper a Mae Whitman, hlasy Michelangela a April O’Neal.
Legrační dorty (11)
Pohádkové dorty se stávají skutečností. Tři skvělí cukrářští umělci vytvářejí jedlé mistrovské kousky, například dort s ostrovní tematikou pro polynéskou taneční skupinu nebo pohádkový dort a módní dort pro stylový narozeninový večírek.
Legrační dorty (12)
Dorty plné energie. Tři cukrářští mistři vytvářejí sladké vzpomínky, které překonávají očekávání klientů, například dort pro zoo v San Diegu, dort na oslavu dětských narozenin inspirovaný superhrdinou, a dokonce 180 cm vysoký dort zobrazující amerického válečného hrdinu.
Dorty z Vegas (7)
Muzeum neonů a dort Upečené prase. Tým Freedových zahájí sezónu vysokoškolského amerického fotbalu velkým dortem v podobě upečeného prasete. Historii Vegas oživí nejen nové značení muzea neonů, ale také elektrizující dort.
Dorty z Vegas (8)
Dorty Obří diamant a Zlatá figurka tiki. Tým Freedových musí vyvažovat, když si UNLV objedná obří dort v podobě diamantu. Místní bar si pak objedná cukrovinky v podobě figurek tiki, a námořní veteráni oslaví opětovné shledání výbušně vypadajícím dortem.
Strávníci v utajení IX (6)
Podraz od soukromého kuchaře. Nico, majitel Capo’s Speakeasy v Las Vegas, poprosí Charlese o pomoc, ale tentokrát s osobními problémy doma. Rob a Kiel se sem vydají v utajení, aby zjistili, že Nicův soukromý šéfkuchař kuchtí jen problémy.
Strávníci v utajení IX (7)
Recidivista. Cara je znepokojena nečestnou soutěží mezi jejími dvěma restauracemi v New Orleans, Toast a Tartine. Strávnice v utajení, Nicole a Shelby, zjistí, že jeden zaměstnanec byl Charlesem odhalen už na jiném místě.
Malá bistra u silnic XXIII (8)
Rukou a vidličkou. Guy zkouší pár výbušných jídel! V Denveru je argentinské bistro podávající hovězí empanadas a vegetariánské dortíky. A v Massachusetts domácké bistro vaří poctivou texasko-mexickou snídani.
Malá bistra u silnic XXIII (9)
Až si budete prsty olizovat. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví Atlantu, Minneapolis a Massachusetts, aby našel dlabanec, který nevyžaduje příbor.
Legrační dorty (11)
Pohádkové dorty se stávají skutečností. Tři skvělí cukrářští umělci vytvářejí jedlé mistrovské kousky, například dort s ostrovní tematikou pro polynéskou taneční skupinu nebo pohádkový dort a módní dort pro stylový narozeninový večírek.
Legrační dorty (12)
Dorty plné energie. Tři cukrářští mistři vytvářejí sladké vzpomínky, které překonávají očekávání klientů, například dort pro zoo v San Diegu, dort na oslavu dětských narozenin inspirovaný superhrdinou, a dokonce 180 cm vysoký dort zobrazující amerického válečného hrdinu.
Dorty z Vegas (7)
Muzeum neonů a dort Upečené prase. Tým Freedových zahájí sezónu vysokoškolského amerického fotbalu velkým dortem v podobě upečeného prasete. Historii Vegas oživí nejen nové značení muzea neonů, ale také elektrizující dort.
Dorty z Vegas (8)
Dorty Obří diamant a Zlatá figurka tiki. Tým Freedových musí vyvažovat, když si UNLV objedná obří dort v podobě diamantu. Místní bar si pak objedná cukrovinky v podobě figurek tiki, a námořní veteráni oslaví opětovné shledání výbušně vypadajícím dortem.
Jídla na otevřeném ohni V (10)
Setkáme se v Texasu. Roger zjistí, že v Texasu je všechno větší při grilování 250librové porce hovězího v grilovacím přívěsu na zakázku a 230librového kance ve venkovní jámě se žhavým popelem.
Jídla na otevřeném ohni V (11)
Jedinečné grilovací pojízdné soupravy. Roger hledá opravdu jedinečné grilovací pojízdné soupravy jako třeba v Denveru vynález, jenž dokáže uvařit až 1 000 liber jídla, nebo impozantní pojízdný přívěs v Texasu.
Malá bistra u silnic XIV (11)
Břicho ven. Na tomto výletě se Guy dostane blíž vážným gurmánským pokrmům. V Chicagu servíruje pivovar pivo se slávkami, mega sendvič s bůčkem a jejich verzi tlačenky. A v Austinu v Texasu otevřená kuchyně nabízí sýrové nákypy v košíčku a chutné korýše.
Malá bistra u silnic XIV (12)
Dynamická jídla. Na tomto výletě Guy vyzkouší skutečně unikátní jídla. V Honolulu je jamajská hospůdka nabízející sušená kuřecí křídla a vynikající kozí kari. V Arlingtonu v Texasu se Guy podívá do ruské hospůdky a dá si bramborovou omeletu plněnou hovězím masem.
