• Food Network

    • Food Network od do

      • Extrémní dortové války (1)

        Simpsonovi. Výkonní producenti seriálu Simpsonovi pořádají velký flám na oslavu svého úspěchu. Jeden z našich tvůrců dortů vytvoří svou vítěznou kreaci před a během události a odejde bohatší o 10 000 dolarů.

      • Restaurant: Impossible IV (7)

        Frankie’s. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Frankie’s By the Tracks, které si koupili přátelé Jay a Tina před 13 lety. Robert má pouhé dva dny a 10 000 dolarů, aby opravil nalomený vztah, jenž je základem problémů.

      • Zachraňte mé pekařství (7)

        Pekařské výmluvy. Kerry Vincent se snaží, aby pekařství Ann’s Bakery povstalo z popela.

      • Strávníci v utajení IX (8)

        Utajená svatba. Kristy a Sarah z Moviesets v New Orleans pátrají po zloději v jejich zábavním centru. Charles posílá strávníky v utajení, Roba a Ingrid, aby si objednali svatební hostinu, a ti přitom odhalí, že je zde víc než jedna zábavní atrakce.

      • Strávníci v utajení IX (9)

        Příliš mnoho turistů. Roland, majitel Marigny Brasserie v New Orleans, si všiml přílivu neurvalých turistů v jeho baru pro místní. Kontaktuje Charlese, aby vyšetřil, kdo z nových zákazníků profituje.

      • Malá bistra u silnic XXIII (10)

        Kousek Británie. Na tomto výletě si Guy Fieri užívá v Londýně a zúčastní se pořádné regionální hostiny.

      • Malá bistra u silnic XXIII (12)

        Ostrovní a italská jídla. Guy míří za směsí ostrovních a italských jídel. V Massachusets navštíví bistro nabízející banánový sendvič a křídla s banány. V Colorado Springs najde sousedské italské bistro podávající arancini a delikátní telecí.

      • Restaurant: Impossible IV (7)

        Frankie’s. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Frankie’s By the Tracks, které si koupili přátelé Jay a Tina před 13 lety. Robert má pouhé dva dny a 10 000 dolarů, aby opravil nalomený vztah, jenž je základem problémů.

      • Zachraňte mé pekařství (7)

        Pekařské výmluvy. Kerry Vincent se snaží, aby pekařství Ann’s Bakery povstalo z popela.

      • Jídla na otevřeném ohni V (12)

        Rozpálené steaky. Roger rozpálí hořáky pod kovovými sudy v jámě v Buffalo Gap v Texasu, a pak vypomůže ve venkovní kuchyni ve Wyomingu, kde musí napíchnout steaky na vidle a nechat je fritovat v obřím kotli.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (2)

        Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.

      • Malá bistra u silnic XIV (13)

        Od pobřeží k pobřeží. Na tomto výletě Guy na své kulinářské výpravě objede celou zemi. V Charlestonu v Jižní Karolíně si dá ke snídani kuřecí smažený vdoleček a krevety s masem, salátem a rajčetem.

      • Malá bistra u silnic XVII (1)

        Tacos a děti. Na tomto výletě Guy navštíví bistra s oblíbenými dětskými jídly na gurmánské úrovni. V Denveru starodávný bar dělá vše doma – dětské brambory, vepřovou slaninu nebo obří sendvič pastrami.

      • Sekáček XXXI (2)

        Fotbalové vaření. Čtyři oddaní fanoušci amerického fotbalu jsou hrdí na své vaření u aut parkovišť stadionů při hrách, ale v kuchyni Sekáčku se stane šampionem jen jeden.

      • Guyovy hry s potravinami V (8)

        Napínavé grilování. Zkušení kuchaři z celé země jsou celí žhaví rozpálit gril a předvést svá nejlepší jídla, ale Guy Fieri je informuje, že mohou použít pouze ingredience začínající písmeny A, B nebo G pro A bude grilování.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (3)

        Chléb a máslo. Ina se vydává na nekonečné chlebové dobrodružství se svou kamarádkou Eli Zabar, guru přes chleba. Na oběd jsou zde fenyklové a česnekové krevety, dokonalé s místním venkovským chlebem, a později dojde na ochutnávání chleba s máslem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (4)

        Grilování a vůně. Ina se podělí o fantastické recepty na grilované maso s mořskými plody s kamarádkou, voňavkářkou Antonií. Na oběd bude gazpacho s krutony z kozího sýra. Na oplátku za grilovací lekci Antonia předvede Ině, jak na neuvěřitelnou vůni.

      • Pečení s Annou Olson (36)

        Sýrový koláč. Anna začne klasickým newyorským sýrovým koláčem. Pak připraví vlastní spirálové čokoládové sýrové koláče. Anna se podělí o dokonalý dezert pro milovníky sýrového koláče: sametový cheescake z limetky Key.

      • Kuchyně VIII (13)

        Jižanská oblíbená jídla. Katie Lee nás vezme domů do Západní Virginie, když připraví své oblíbené smažené kuře. Zjistíme, co dělat, a co ne při fritování a jižanské triky pro úsporu času a námahy v kuchyni.

      • Osadnice XV (13)

        Už hotová večeře. Ree sice jede do města, ale večeře je připravena hned, jak přijede domů! V menu je pastýřský koláč, opečená karotka s octovou zálivkou a jako dezert úžasný malinový krémový koláč.

      • Osadnice XVI (1)

        Vše v jednom. Ree Drummond připravuje vše v jednom jedno za druhým! Třeba rychlou večeři, kuře s chlebovými kousky na pekáči, krevetí rizoto s citrónem a bazalkou z kastrolu, nejsnadnější polévku ramen pho a vrstvený řecký salát přenosný ve sklenici.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (5)

        Večírek s náhodnými jídly. Ina Garten se podělí o rady, jak připravit večírek s náhodnými jídly jako rajská omáčka se sýrovými krutony k obědu, prvotřídní grilovaná kuřata s citrónem, brokolicí a motýlkovými těstovinami, a k tomu pšeničné bobule a salát farro.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (6)

        To nejlepší z Bosé komtesy: Sýr. Ina Garten a její sýrové dobrodružství se špenátem a čedarovým suflé, s vynikajícím grilovaným sýrem, rychlými sýrovými jednohubkami a dvěma neuvěřitelnými pečenými sýrovými dobrotami – pečenými sýry brie a fontina.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (25)

        Výstavní večeře. Anna Olson má na večeři skupinu šéfkuchařů. Připraví brioškové toasty s opilými houbami s krémem, dušená hovězí žebra na hořčičném semínku a k nim špecle, a také červené zelí s citrusy.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (26)

        Bufet bakchanálií. Anna Olson připravuje velký bufet pro své přátele a rodinu, než začne festival vína.

      • Kuchyně IX (1)

        Oblíbená restaurační jídla. Zjistěte, jak snadné je připravit si svá oblíbená restaurační jídla, třeba pizzu z litinové pánve plněnou uzenou mozzarellou nebo křupavé rybí tacos.

      • Osadnice XIV (5)

        Kouzlo mála sacharidů. Ree má skvělé nápady na nízkosacharidové vaření! Připraví grilovanou vepřovou panenku s čínskou brukví, pizzu s květákem a ostrou pizza omáčku, opečené krevety s cherry rajčaty a opečenou brokolici s citrónem a chili.

      • Osadnice XIV (6)

        Narozeninový flám. Ree a její rodina pořádají narozeninový flám, a tak Ree připraví kořeněné, tažené vepřové plátky, dopředu nachystané pomalu pečené fazole a třípatrový dort confetti jako dezert.

      • Osadnice XIV (7)

        Pár, který vaří společně. Koná se večeře pro dva, pro Ree a jejího manžela Ladda, který se v kuchyni vrhne na kovbojské vaření! Společně připraví smažené krevety s koktejlovou omáčkou, kořeněné vlnité hranolky, grilované kukuřičné casserole a mexické čokoládové zmrzlinové poháry.

      • Se Sibou u stolu II (1)

        Čerstvé věci z trhu. Ve městě jsou přátelé muzikanti, a tak Siba na jazzový víkend připraví hostinu inspirovanou farmářským trhem. Centrem show je úchvatný kuřecí salát se slaninou a zeleninou.

      • Se Sibou u stolu II (2)

        Výročí první schůzky. Romantika visí ve vzduchu, když Siba a Brian slaví 12. výročí první schůzky. Tradičně grilují ve stylu braai, ale letos postaví vše na hlavu a dají si americké burgery se salátem cobb a grilovaným masem a jahody na špejli.

      • Malá bistra u silnic XVII (2)

        Kuře, chilli a rybí polévka. Na tomto výletě Guy navštíví během cesty pár míst s rychlými jídly. V Burbanku v Kalifornii rodinné bistro s nabídkou chilli, známé už před sto lety.

      • Malá bistra u silnic XVII (3)

        Dynamické dvojice. Na tomto výletě Guy zkontroluje kombinace, jež jsou u místních hitem. V Denveru rohový bar udí vepřové pro své pečivo a na pizzy, jež milují všichni v kraji.

      • Sekáček XXIII (8)

        Druhá šance amatérů. Chce to velkou odvahu přijít jako domácí kuchař do Sekáčku alespoň jednou, ale tito amatéři se vracejí podruhé. Pár sladkostí a cukrovinek a speciální směs koření nedá vydechnout ani dvěma posledním.

      • Kuchyně V (12)

        Čerstvé vaření. Parta připraví rychlá a snadná masitá jídla na noci pracovních dní pouze za použití jedné pánve, a také se podělí o pár tipů na dokonalý kebab se dvěma omáčkami. Plus dva způsoby grilování sýra a citrusové koktejly.

      • Se Sibou u stolu II (3)

        Dokonalý piknik v Kapském Městě. V Kapském Městě nastal čas na piknik, a tak Siba balí velký koš jídla. Připravila super rychlé smažené kuřecí kousky ve strouhance, těstovinový salát a vlastní saláty ve středomořském stylu.

      • Se Sibou u stolu II (4)

        Viva Afrika. Pro večeři s tématem jihoafrické kotlíkové kuchyně Siba přichystá místní slavná jídla s vlastními drobnými změnami. Jsou zde jejím manželem Brianem na ohni grilované ve stylu braai roštěnce sosatie, a chutné sladké sušenky s trpkou polevou.

      • Sekáček XXXI (3)

        Sekáček: Porazte Bobbyho Flaye, 1. část. Sekáček se spojí s pořadem Porazte Bobbyho Flaye v tomto speciálním dílu, kde dvanáct vracejících se šampionů Sekáčků bude tvrdě bojovat o velké finále a 40 000 dolarů.

      • Extrémní dortové války (2)

        DC Comics. Batman, Aquaman, Superman, Wonder Woman a mnozí další přicházejí do dortových válek, kde DC Comics hledá nejlepšího tvůrce dortů, aby ten pak vytvořil své mistrovské dílo pro jejich oslavu. Kdo vyhraje 10 000 dolarů?

      • Malá bistra u silnic XXVIII (11)

        Grilované kousky a jižanská chuť. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná grilovaná a jižanská jídla. V Seattlu je bistro rozmanité nabídky, podávající uzená žebírka a hrudí s chilli. Ve Wilmingtonu snídaňové bistro boduje se svými bochánky a sekanou.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (12)

        Východní pobřeží, západní pobřeží. Na tomto výletě se Guy Fieri ponoří do delikátních jídel obou pobřeží. V Palo Alto nabízí bistro čerstvá kalifornská jídla jako pikantní noky s vepřovým. Ve Wilmingtonu restaurace s pekařstvím pak vynikající sekanou.

      • Levná jídla (5)

        Miami. Ali Khan jede do Miami a přeruší půst, aby si dal kubánskou klasiku: empanadas. Pak ochutná mořské plody, sendvič s rybami mahi-mahi právě vytaženými z moře nebo rybářovo dušené rybí maso se zeleninou.

      • Levná jídla (6)

        Albuquerque. Protože je Albuquerque známé hlavně papričkami anaheim a kuchyní Nového Mexika, prozkoumá Ali Khan více o tomto módním trendu. Dá si sladké veganské vafle a pak se vydá na nejlepší cheesburgery se zeleným chilli ve městě.

      • Strávníci v utajení IX (10)

        Něco zkaženého ve Victory. Poté, co slyšel Daniel, majitel Victory v New Orleans, zvěsti o tom, že koktejl typický jen pro jeho restauraci, se podává i v jiných barech, poprosí Charlese o pomoc. Strávníci v utajení uvnitř odhalí ještě větší problém.

      • Strávníci v utajení IX (11)

        Divokost v chatkách. Glen a Susan, majitelé Gateway Restaurant and Lodge v Kalifornii, kontaktují Charlese poté, co slyšeli stížnosti na nepovolené večírky, které se konají uvnitř jejich volných chatek.

      • Malá bistra u silnic XXIII (13)

        Festival chutí od východu na západ. Guy jede z východu na západ za asijskými a americkými chutěmi. Ve Washingtonu, D.C. navštíví bistro nabízející vynikající knedlíčky a ramen. V Atlantic City zajde do pizzerie s cheesburgerovým koláčem a kuřecí vodkou.

      • Malá bistra u silnic XXIV (1)

        Všechny druhy masa. Maso je tématem výletu tohoto týdne a Guy najde pár bister, jimž by mohl říkat ráj. V Colorado Springs si dá vražedné jamajské kozí kari a skvělá kuřata jerk. V Baltimoru jde do oblíbeného pivního baru, kde podávají kousky z černé zvěře.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (11)

        Grilované kousky a jižanská chuť. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná grilovaná a jižanská jídla. V Seattlu je bistro rozmanité nabídky, podávající uzená žebírka a hrudí s chilli. Ve Wilmingtonu snídaňové bistro boduje se svými bochánky a sekanou.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (12)

        Východní pobřeží, západní pobřeží. Na tomto výletě se Guy Fieri ponoří do delikátních jídel obou pobřeží. V Palo Alto nabízí bistro čerstvá kalifornská jídla jako pikantní noky s vepřovým. Ve Wilmingtonu restaurace s pekařstvím pak vynikající sekanou.

      • Levná jídla (5)

        Miami. Ali Khan jede do Miami a přeruší půst, aby si dal kubánskou klasiku: empanadas. Pak ochutná mořské plody, sendvič s rybami mahi-mahi právě vytaženými z moře nebo rybářovo dušené rybí maso se zeleninou.

      • Levná jídla (6)

        Albuquerque. Protože je Albuquerque známé hlavně papričkami anaheim a kuchyní Nového Mexika, prozkoumá Ali Khan více o tomto módním trendu. Dá si sladké veganské vafle a pak se vydá na nejlepší cheesburgery se zeleným chilli ve městě.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (3)

        Venkovní vaření v Low Country. Roger je v okouzlující Jižní Karolíně na dvou honosných venkovních vařeních: tradičním rožnění prasete na zadním dvorku a klasickém opékání ústřic.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (4)

        Nálož klobásek z Texasu. Roger si naloží porce nejlepších hovězích hrudí, vepřových steaků a klobásek, které Texas nabízí.

      • Malá bistra u silnic XVII (2)

        Kuře, chilli a rybí polévka. Na tomto výletě Guy navštíví během cesty pár míst s rychlými jídly. V Burbanku v Kalifornii rodinné bistro s nabídkou chilli, známé už před sto lety.

      • Malá bistra u silnic XVII (3)

        Dynamické dvojice. Na tomto výletě Guy zkontroluje kombinace, jež jsou u místních hitem. V Denveru rohový bar udí vepřové pro své pečivo a na pizzy, jež milují všichni v kraji.