• Food Network

    • Food Network od do

      • Extrémní dortové války (2)

        DC Comics. Batman, Aquaman, Superman, Wonder Woman a mnozí další přicházejí do dortových válek, kde DC Comics hledá nejlepšího tvůrce dortů, aby ten pak vytvořil své mistrovské dílo pro jejich oslavu. Kdo vyhraje 10 000 dolarů?

      • Malá bistra u silnic XXVIII (11)

        Grilované kousky a jižanská chuť. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná grilovaná a jižanská jídla. V Seattlu je bistro rozmanité nabídky, podávající uzená žebírka a hrudí s chilli. Ve Wilmingtonu snídaňové bistro boduje se svými bochánky a sekanou.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (12)

        Východní pobřeží, západní pobřeží. Na tomto výletě se Guy Fieri ponoří do delikátních jídel obou pobřeží. V Palo Alto nabízí bistro čerstvá kalifornská jídla jako pikantní noky s vepřovým. Ve Wilmingtonu restaurace s pekařstvím pak vynikající sekanou.

      • Levná jídla (5)

        Miami. Ali Khan jede do Miami a přeruší půst, aby si dal kubánskou klasiku: empanadas. Pak ochutná mořské plody, sendvič s rybami mahi-mahi právě vytaženými z moře nebo rybářovo dušené rybí maso se zeleninou.

      • Levná jídla (6)

        Albuquerque. Protože je Albuquerque známé hlavně papričkami anaheim a kuchyní Nového Mexika, prozkoumá Ali Khan více o tomto módním trendu. Dá si sladké veganské vafle a pak se vydá na nejlepší cheesburgery se zeleným chilli ve městě.

      • Strávníci v utajení IX (10)

        Něco zkaženého ve Victory. Poté, co slyšel Daniel, majitel Victory v New Orleans, zvěsti o tom, že koktejl typický jen pro jeho restauraci, se podává i v jiných barech, poprosí Charlese o pomoc. Strávníci v utajení uvnitř odhalí ještě větší problém.

      • Strávníci v utajení IX (11)

        Divokost v chatkách. Glen a Susan, majitelé Gateway Restaurant and Lodge v Kalifornii, kontaktují Charlese poté, co slyšeli stížnosti na nepovolené večírky, které se konají uvnitř jejich volných chatek.

      • Malá bistra u silnic XXIII (13)

        Festival chutí od východu na západ. Guy jede z východu na západ za asijskými a americkými chutěmi. Ve Washingtonu, D.C. navštíví bistro nabízející vynikající knedlíčky a ramen. V Atlantic City zajde do pizzerie s cheesburgerovým koláčem a kuřecí vodkou.

      • Malá bistra u silnic XXIV (1)

        Všechny druhy masa. Maso je tématem výletu tohoto týdne a Guy najde pár bister, jimž by mohl říkat ráj. V Colorado Springs si dá vražedné jamajské kozí kari a skvělá kuřata jerk. V Baltimoru jde do oblíbeného pivního baru, kde podávají kousky z černé zvěře.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (11)

        Grilované kousky a jižanská chuť. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná grilovaná a jižanská jídla. V Seattlu je bistro rozmanité nabídky, podávající uzená žebírka a hrudí s chilli. Ve Wilmingtonu snídaňové bistro boduje se svými bochánky a sekanou.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (12)

        Východní pobřeží, západní pobřeží. Na tomto výletě se Guy Fieri ponoří do delikátních jídel obou pobřeží. V Palo Alto nabízí bistro čerstvá kalifornská jídla jako pikantní noky s vepřovým. Ve Wilmingtonu restaurace s pekařstvím pak vynikající sekanou.

      • Levná jídla (5)

        Miami. Ali Khan jede do Miami a přeruší půst, aby si dal kubánskou klasiku: empanadas. Pak ochutná mořské plody, sendvič s rybami mahi-mahi právě vytaženými z moře nebo rybářovo dušené rybí maso se zeleninou.

      • Levná jídla (6)

        Albuquerque. Protože je Albuquerque známé hlavně papričkami anaheim a kuchyní Nového Mexika, prozkoumá Ali Khan více o tomto módním trendu. Dá si sladké veganské vafle a pak se vydá na nejlepší cheesburgery se zeleným chilli ve městě.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (3)

        Venkovní vaření v Low Country. Roger je v okouzlující Jižní Karolíně na dvou honosných venkovních vařeních: tradičním rožnění prasete na zadním dvorku a klasickém opékání ústřic.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (4)

        Nálož klobásek z Texasu. Roger si naloží porce nejlepších hovězích hrudí, vepřových steaků a klobásek, které Texas nabízí.

      • Malá bistra u silnic XVII (2)

        Kuře, chilli a rybí polévka. Na tomto výletě Guy navštíví během cesty pár míst s rychlými jídly. V Burbanku v Kalifornii rodinné bistro s nabídkou chilli, známé už před sto lety.

      • Malá bistra u silnic XVII (3)

        Dynamické dvojice. Na tomto výletě Guy zkontroluje kombinace, jež jsou u místních hitem. V Denveru rohový bar udí vepřové pro své pečivo a na pizzy, jež milují všichni v kraji.

      • Sekáček XXXI (3)

        Sekáček: Porazte Bobbyho Flaye, 1. část. Sekáček se spojí s pořadem Porazte Bobbyho Flaye v tomto speciálním dílu, kde dvanáct vracejících se šampionů Sekáčků bude tvrdě bojovat o velké finále a 40 000 dolarů.

      • Guyovy hry s potravinami V (9)

        Možnost nápravy. Čtyři kuchaři se vracejí do Flavourtown s druhou šancí získat 20 000 dolarů na nákupy. Ale nejprve musejí připravit jídlo za použití ingrediencí, díky nimž posledně vypadli.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (5)

        Večírek s náhodnými jídly. Ina Garten se podělí o rady, jak připravit večírek s náhodnými jídly jako rajská omáčka se sýrovými krutony k obědu, prvotřídní grilovaná kuřata s citrónem, brokolicí a motýlkovými těstovinami, a k tomu pšeničné bobule a salát farro.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (6)

        To nejlepší z Bosé komtesy: Sýr. Ina Garten a její sýrové dobrodružství se špenátem a čedarovým suflé, s vynikajícím grilovaným sýrem, rychlými sýrovými jednohubkami a dvěma neuvěřitelnými pečenými sýrovými dobrotami – pečenými sýry brie a fontina.

      • Pečení s Annou Olson (37)

        Koláče a dortíky bez mouky. Anna začne delikátním malinovým koláčem clafoutis, klasickým francouzským dezertem, využívajícím jako základ pražené mandle místo tradičního dortového těsta. Poté připraví hruškový a brusinkový koláč bez mouky, dokonalý zimní dezert.

      • Kuchyně IX (1)

        Oblíbená restaurační jídla. Zjistěte, jak snadné je připravit si svá oblíbená restaurační jídla, třeba pizzu z litinové pánve plněnou uzenou mozzarellou nebo křupavé rybí tacos.

      • Osadnice XVI (2)

        Vše za dopoledne. Ree Drummond chystá teplý oběd. Je zde pořádná porce hovězího chili, skutečně oblíbené kovbojské jídlo se dvěma druhy hovězího masa, a navrch nejsýrovatější quesadilla.

      • Osadnice XVI (3)

        Na povzbuzení chuti. Ree Drummond chystá kořeněná jídla na donášku a zalije je ostrou omáčkou, kterou její rodina miluje. Je zde dceřino oblíbené kuře kung pao a vítěz v oblibě celé rodiny, popcorn s pálivou chilli omáčkou Sriracha.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (7)

        To nejlepší z Bosé komtesy: Dezert. Ina připraví svou neuvěřitelnou mraženou čokoládovou pěnu, francouzské jablečné palačinky, snadné jahody s balzamikem, ovocný salát s limoncello, Eton mess a delikátní brownies z pánvičky.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (1)

        Koktejly a koláčky. K Ině přišli na snídani její kamarádi z Hollywoodu. Podává se ricotta s bobulemi a zázvorovým sirupem, sušenky s čedarem a papričkou jalapeno a kosmopolitní koktejly z rudého pomeranče.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson III (1)

        Vzít si trochu volna. Anna si ráda bere volno díky pomalu vařeným jídlům, a tak neopomene příležitost vyzkoušet si snadné vaření jednoho kuchařského dne ve svém krásném domě.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson III (2)

        Touha po sacharidech. Anna vaří svá oblíbená jídla z brambor. Nikdy nezapomíná, že brambory, stejně jako každá zelenina, jsou nelepší čerstvé – a protože nízkosacharidová jídla jsou pasé, zaměříme se znovu na brambory.

      • Kuchyně IX (2)

        Den pí s koláči. Kuchyně slaví Den pí sladkými a chutnými koláči, včetně klasického kuřecího koláče z hrnce Katie Lee nebo snídaňové koláčové směsi Sunny Anderson.

      • Osadnice XIV (8)

        Vášeň pro míchanice. Na ranči vládne vášeň pro míchanice a Ree zjistí, že dva je lepší než jeden! Smíchá italské a mexické v kuřecích enchilasagních, pak vytvoří chlebové vafle s cuketou, brambůrky a čokoládové sušenky ve tvaru chipsů, a nakonec cheesburgerový salát.

      • Osadnice XIV (9)

        Lahůdková výzva. Ree vyzve tři lidi z kmene Osage, aby připravili své nejlepší recepty pro její nové lahůdkářství. Jsou zde smažené kuřecí steaky, dva druhy sušenek a koláče s dvojitou čokoládovou polevou v souboji dezertů.

      • Osadnice XIV (10)

        Otázky a odpovědi o mrazáku. Ree se podělí o své nejlepší tipy a triky ohledně všeho zmraženého, včetně receptů na jedno těsto, jež se dá využít na dva typy sušenek, máselnou kašovitou polévku, špagety s kořeněným kuřetem nebo omáčku z opečených rajčat.

      • Se Sibou u stolu II (3)

        Dokonalý piknik v Kapském Městě. V Kapském Městě nastal čas na piknik, a tak Siba balí velký koš jídla. Připravila super rychlé smažené kuřecí kousky ve strouhance, těstovinový salát a vlastní saláty ve středomořském stylu.

      • Se Sibou u stolu II (4)

        Viva Afrika. Pro večeři s tématem jihoafrické kotlíkové kuchyně Siba přichystá místní slavná jídla s vlastními drobnými změnami. Jsou zde jejím manželem Brianem na ohni grilované ve stylu braai roštěnce sosatie, a chutné sladké sušenky s trpkou polevou.

      • Malá bistra u silnic XVII (4)

        Tradiční západ. Ve Filadelfii dělají smažené toasty s burákovým máslem a želé a tacos s prasečí hlavou. Ve Phoenixu pak vepřový sendvič a cokoliv vařeného venku nad ohněm.

      • Malá bistra u silnic XVII (5)

        Pepř, vepřové a poutine. Vynikající jídla v bistrech kolem cest, která obsahují pepř, vepřové a poutine. Ve Phoenixu tetovaná a zkušená šéfkuchařka má vášeň pro chilli a regionální vepřová jídla.

      • Sekáček XXIII (9)

        Čokoládové opojení! Vlna vzrušení je cítit v kuchyni Sekáčku, když kuchaři zjistili, že každý ze záhadných košů bude obsahovat čokoládu. Ale jak ji zpracovat, aby se dala jíst třeba s vepřovými kotletami?

      • Kuchyně V (13)

        Ostré chuťovky. V Kuchyni je pěkně vedro, protože došlo na klasické ostré jižanské jídlo – kořeněné kuře. Plus tři ostré ingredience pro všechny každodenní recepty a rozdíl mezi texasko-mexickými a mexickými tacos.

      • Se Sibou u stolu II (5)

        Výzva pro Sibu. Siba si dává tři úkoly. Zaprvé udělat z každodenního sýra oslnivý salát. Potom si zkusí kulinářský duet s Lukem Dalem Robertsem. A nakonec hříšné pokušení, kdy Siba připraví neuvěřitelnou smaženou zmrzlinu.

      • Se Sibou u stolu II (6)

        Ať je to moderní. V tomto pořadu jde o to dělat věci moderně, a tak Siba připraví opečeného tuňáka s pšeničným salátem a moderními prvky. Pak prozkoumá asijská jídla v Kapském Městě, exploze chutí a sama uvaří neuvěřitelná sladká žebírka.

      • Sekáček XXXI (4)

        Půlnoční svačinka. Kuchaři mají za úkol sestavit dokonalý zákusek na půlnoc. Vytvoří předkrmy ze smaženého jídla a koktejlů v prvním kole, zkombinují houby a pouliční jídlo ve druhém kole a budou se muset popasovat na závěr se snídaní.

      • Halloweenský šampionát v pečení II (1)

        Monstra, monstra, monstra. Sedm pekařů vytvoří strašidelné kousky hrůzných pochoutek. Pak zaútočí zombie ve chvíli, kdy pekaři mají připravit dezert, který alespoň trochu zasytí po kousnutích hladovou porotu.

      • Války jídelních koutků (7)

        Charleston Gourmet Burger Company vs. Holy City Pizzeria. Soutěž navštíví Charleston v Jižní Karolíně, kde na místních farmářských trzích jeden pár prodává gurmánské burgery, a nyní soutěží proti páru, jehož snem je mít vlastní pizzerii.

      • Kuchaři proti amatérům II (6)

        Krevety a kaše na rožni. Porotci Richard Blais a Daphne Oz vědí o krevetách a kukuřičných kaších svoje, ale vědí, jak rozeznat profesionální kuchaře od amatérů? Jak kuchaři z povolání, tak domácí kuchaři skrývají svou identitu při přípravě skvělých jídel se slaninou v prvním kole.

      • Strávníci v utajení IX (12)

        Vlaková loupež. Dave, majitel Fillmore and Western Railway ve Fillmore v Kalifornii, je znepokojen chybějícími potravinami a řečmi o neoprávněných cestujících během představení a podávání večeří ve vlaku.

      • Strávníci v utajení IX (13)

        Otisky prstů. Poté, co si Keeli, majitelka Fuzion na Huntington Beach v Kalifornii, všimne, že jí ze sejfu v kanceláři zmizelo 4 000 dolarů, podezírá z krádeže jednoho ze svých manažerů.

      • Malá bistra u silnic XXIV (2)

        Rodinná dědictví. Na tomto výletu se Guy vydá za venkovskými jídly. V Pleasantville v New Jersey si zakousne kuřat a vaflí, zatímco v Baltimoru si dá francouzský toast s kokosovým krémem a krabí sendviče po’boy. A konečně v Coloradu sendvič „blátivé prase“.

      • Malá bistra u silnic XXIV (3)

        Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.

      • Války jídelních koutků (7)

        Charleston Gourmet Burger Company vs. Holy City Pizzeria. Soutěž navštíví Charleston v Jižní Karolíně, kde na místních farmářských trzích jeden pár prodává gurmánské burgery, a nyní soutěží proti páru, jehož snem je mít vlastní pizzerii.

      • Kuchaři proti amatérům II (6)

        Krevety a kaše na rožni. Porotci Richard Blais a Daphne Oz vědí o krevetách a kukuřičných kaších svoje, ale vědí, jak rozeznat profesionální kuchaře od amatérů? Jak kuchaři z povolání, tak domácí kuchaři skrývají svou identitu při přípravě skvělých jídel se slaninou v prvním kole.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (5)

        Maso na špejli. Roger navštíví dva šéfkuchaře z Lone Star, tedy Texasu, kteří připravují ty nejšílenější kulinářské výmysly, a otestuje si, že v Texasu je všechno větší.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (6)

        Chutná žebírka. Roger hledá ta nejchutnější žebírka a najde dvě místa, kde jsou masa dovedena do dokonalosti. Jedno je ve středu Mississippi, a to druhé v New Yorku.

      • Malá bistra u silnic XVII (4)

        Tradiční západ. Ve Filadelfii dělají smažené toasty s burákovým máslem a želé a tacos s prasečí hlavou. Ve Phoenixu pak vepřový sendvič a cokoliv vařeného venku nad ohněm.

      • Malá bistra u silnic XVII (5)

        Pepř, vepřové a poutine. Vynikající jídla v bistrech kolem cest, která obsahují pepř, vepřové a poutine. Ve Phoenixu tetovaná a zkušená šéfkuchařka má vášeň pro chilli a regionální vepřová jídla.