
Food Network
Food Network od do
Halloweenský šampionát v pečení II (1)
Monstra, monstra, monstra. Sedm pekařů vytvoří strašidelné kousky hrůzných pochoutek. Pak zaútočí zombie ve chvíli, kdy pekaři mají připravit dezert, který alespoň trochu zasytí po kousnutích hladovou porotu.
Války jídelních koutků (7)
Charleston Gourmet Burger Company vs. Holy City Pizzeria. Soutěž navštíví Charleston v Jižní Karolíně, kde na místních farmářských trzích jeden pár prodává gurmánské burgery, a nyní soutěží proti páru, jehož snem je mít vlastní pizzerii.
Kuchaři proti amatérům II (6)
Krevety a kaše na rožni. Porotci Richard Blais a Daphne Oz vědí o krevetách a kukuřičných kaších svoje, ale vědí, jak rozeznat profesionální kuchaře od amatérů? Jak kuchaři z povolání, tak domácí kuchaři skrývají svou identitu při přípravě skvělých jídel se slaninou v prvním kole.
Strávníci v utajení IX (12)
Vlaková loupež. Dave, majitel Fillmore and Western Railway ve Fillmore v Kalifornii, je znepokojen chybějícími potravinami a řečmi o neoprávněných cestujících během představení a podávání večeří ve vlaku.
Strávníci v utajení IX (13)
Otisky prstů. Poté, co si Keeli, majitelka Fuzion na Huntington Beach v Kalifornii, všimne, že jí ze sejfu v kanceláři zmizelo 4 000 dolarů, podezírá z krádeže jednoho ze svých manažerů.
Malá bistra u silnic XXIV (2)
Rodinná dědictví. Na tomto výletu se Guy vydá za venkovskými jídly. V Pleasantville v New Jersey si zakousne kuřat a vaflí, zatímco v Baltimoru si dá francouzský toast s kokosovým krémem a krabí sendviče po’boy. A konečně v Coloradu sendvič „blátivé prase“.
Malá bistra u silnic XXIV (3)
Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.
Války jídelních koutků (7)
Charleston Gourmet Burger Company vs. Holy City Pizzeria. Soutěž navštíví Charleston v Jižní Karolíně, kde na místních farmářských trzích jeden pár prodává gurmánské burgery, a nyní soutěží proti páru, jehož snem je mít vlastní pizzerii.
Kuchaři proti amatérům II (6)
Krevety a kaše na rožni. Porotci Richard Blais a Daphne Oz vědí o krevetách a kukuřičných kaších svoje, ale vědí, jak rozeznat profesionální kuchaře od amatérů? Jak kuchaři z povolání, tak domácí kuchaři skrývají svou identitu při přípravě skvělých jídel se slaninou v prvním kole.
Jídla na otevřeném ohni IV (5)
Maso na špejli. Roger navštíví dva šéfkuchaře z Lone Star, tedy Texasu, kteří připravují ty nejšílenější kulinářské výmysly, a otestuje si, že v Texasu je všechno větší.
Jídla na otevřeném ohni IV (6)
Chutná žebírka. Roger hledá ta nejchutnější žebírka a najde dvě místa, kde jsou masa dovedena do dokonalosti. Jedno je ve středu Mississippi, a to druhé v New Yorku.
Malá bistra u silnic XVII (4)
Tradiční západ. Ve Filadelfii dělají smažené toasty s burákovým máslem a želé a tacos s prasečí hlavou. Ve Phoenixu pak vepřový sendvič a cokoliv vařeného venku nad ohněm.
Malá bistra u silnic XVII (5)
Pepř, vepřové a poutine. Vynikající jídla v bistrech kolem cest, která obsahují pepř, vepřové a poutine. Ve Phoenixu tetovaná a zkušená šéfkuchařka má vášeň pro chilli a regionální vepřová jídla.
Sekáček XXXI (4)
Půlnoční svačinka. Kuchaři mají za úkol sestavit dokonalý zákusek na půlnoc. Vytvoří předkrmy ze smaženého jídla a koktejlů v prvním kole, zkombinují houby a pouliční jídlo ve druhém kole a budou se muset popasovat na závěr se snídaní.
Guyovy hry s potravinami V (10)
Servírujeme léto! Čtyři kuchaři připraví na oslavu léta grilovací pouliční večírek, kde se hodem kostkou objeví v jejich jídlech šílené položky.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (7)
To nejlepší z Bosé komtesy: Dezert. Ina připraví svou neuvěřitelnou mraženou čokoládovou pěnu, francouzské jablečné palačinky, snadné jahody s balzamikem, ovocný salát s limoncello, Eton mess a delikátní brownies z pánvičky.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (1)
Koktejly a koláčky. K Ině přišli na snídani její kamarádi z Hollywoodu. Podává se ricotta s bobulemi a zázvorovým sirupem, sušenky s čedarem a papričkou jalapeno a kosmopolitní koktejly z rudého pomeranče.
Pečení s Annou Olson (38)
Focaccia. Anna začne klasickým těstem na focacciu a připraví aromatickou focacciu s rozmarýnem a cibulí. Použije to samé těsto, ale přemění slané za sladké s focacciou s čokoládou a brusinkami. Pro uměleckou verzi Anna upeče focacciu s bramborami a parmezánem.
Kuchyně IX (2)
Den pí s koláči. Kuchyně slaví Den pí sladkými a chutnými koláči, včetně klasického kuřecího koláče z hrnce Katie Lee nebo snídaňové koláčové směsi Sunny Anderson.
Osadnice XVI (4)
Večeře za 16 minut. Je čas na rychlá jídla k večeři, hotová za 16 minut! V menu najdeme rychlé krevetí tacos, kousky vepřového na víně a česneku, pikantní zelené fazolky s citrónem, nepřekonatelné kuře na paprice a do křupava grilované sýrové sendviče.
Osadnice XVI (5)
Děti Drummondových v prodejně Merc. Ree naplní ledničku oblíbenými jídly svých dětí, zatímco ty pomáhají v prodejně Merc. Připraví koláč quiche pro Paige, posilňující kuřecí polévku s nudlemi a jogurtový parfait s lesními plody.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (1)
O bylinkách. Ina prozradí, jaké jsou nejlepší bylinky a jak je využít na delikátní pokrmy. Začne řeckým jehněčím v jogurtové omáčce s mátou, sýrem feta a rajčatovým salátem. Pak se připojí k Elimu Zabarovi, který prozradí recept na neuvěřitelný rajčatový salát.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (2)
Místní jídla. Ina píše článek o místní produkci jídla, a tak si sama zkusí připravit jídla čistě jen z ingrediencí z Hamptons. Na pořadu dne v Montauk je okoun, a tak Ina peče a připravuje i omáčku Caesar.
Čerstvé ingredience s Annou Olson III (3)
Dobré recepty pro dobrou náladu. Anna se podělí o dobré recepty pro dobrou náladu, která vám vydrží celý den.
Čerstvé ingredience s Annou Olson III (4)
Vaříme s jablky. Nakoukneme do Aniny kuchyně, kde se podělí o své tipy na variace jídel s jablky. Anna jablka pro vaření využívá po celý rok, ale sychravé podzimní počasí ji inspiruje k vytvoření několika speciálních receptů.
Kuchyně IX (3)
Jarní nabídka. Kuchyně slaví velikonoce vepřovou panenkou s klobáskami a špenátem Jeffa Mauro a roztomilým zajíčkovým dortem.
Osadnice XIV (11)
Šílené sladkosti. Ree připravuje dokonalé sladkosti pro svůj nejnovější článek na blogu. Jsou zde čokoládové sušenky s marshmallow, mramorovaná máčená jablka, fritovaný tvarohový dort s jahodovou zálivkou a tvrdé bonbony se šampaňským.
Osadnice XIV (12)
Staré dobré časy. Zatímco se manžel Ree, Ladd, snaží se svým otcem Chuckem rozebrat historickou zásobárnu žrádla pro dobytek, ona uvaří k obědu šťavnatý steak a vejce benedikt v anglickém muffinu s česnekovým máslem a zalité kořeněnou holandskou omáčkou.
Osadnice XIV (13)
Díkůvzdání s přáteli. Ree s přáteli oslaví Den díkůvzdání krocaní roládou s klobáskou a casserole s pórkem a bramborami. Mezi riskantní přílohy patří opilá omáčka, kozí sýr a sezónní koktejl.
Se Sibou u stolu II (5)
Výzva pro Sibu. Siba si dává tři úkoly. Zaprvé udělat z každodenního sýra oslnivý salát. Potom si zkusí kulinářský duet s Lukem Dalem Robertsem. A nakonec hříšné pokušení, kdy Siba připraví neuvěřitelnou smaženou zmrzlinu.
Se Sibou u stolu II (6)
Ať je to moderní. V tomto pořadu jde o to dělat věci moderně, a tak Siba připraví opečeného tuňáka s pšeničným salátem a moderními prvky. Pak prozkoumá asijská jídla v Kapském Městě, exploze chutí a sama uvaří neuvěřitelná sladká žebírka.
Malá bistra u silnic XVII (6)
Králové a královny grilování. Na tomto výletě se Guy Fieri setká s mistry přípravy masa. V Comptonu v Kalifornii se griluje v texaském stylu a udí vepřová žebírka nebo se uzené krocaní krky dávají do listů kadeřávku. V Denveru jedno místo nabízí pivo a pizzu, a také unikátní mísu makarónů se sýrem nebo pizzu s bůčkem dušeným na pivu.
Malá bistra u silnic XVII (7)
Festival chutí. Na tomto výletě Guy Fieri pojede do Denveru, kde se vrátí do minulosti v gangsterském baru a dá si burger se žebírky a jako zákusek jablečný štrůdl.
Sekáček XXIII (10)
Ingredience podle diváků. V této soutěži byly ingredience v záhadných koších navržené fanoušky na sociálních médiích. Kuchaři otevřou první koš a najdou velmi obtížný protein. Ve druhém kole se do Sekáčku vracejí makaróny se sýrem.
Kuchyně VI (1)
Oslava matek. Oslavte Den matek snadným, ale chutným jídlem k pozdní snídani, pečenými vejci se zelenými chili papričkami. Pak je čas na jednoduchý návod na dokonalé čokoládové sušenky, a nakonec je zde koktejl, jaký si maminka zamiluje!
Se Sibou u stolu II (7)
Superrychlá neděle. Siba se snaží o superrychlý nedělní oběd s asijskými vlivy. Jsou zde skvělé pečené filety, úžasné smažené kalmary a jemná omáčka, jež se dají vytvořit za pár minut, a jako příloha rychlý asijský barevný salát a sushi rýže.
Se Sibou u stolu II (8)
Seznamte se s dítětem. V Kapském Městě se slaví, když přijdou na návštěvu Sibiini příbuzní s malou dcerkou Linou. K jídlu bude nadívaná vepřová pečeně s jablečnou omáčkou a jako příloha restovaná zelenina s rukolou a sýrem feta.
Sekáček XXXI (5)
Sekáček: Porazte Bobbyho Flaye, 2. část. Čtyři vracející se šampioni se v kuchyni utkají se šéfkuchařem Bobbym Flayem. Budou ale muset například zjemnit mořské plody nebo připravit zmrzlinu s ingrediencemi, jež Bobby miluje.
Halloweenský šampionát v pečení II (2)
Choutky z hrobu. Na zahřátí dostane šest zbývajících pekařů jako téma slovo mumie a musejí pak připravit dezert mumie pomocí předpřipraveného těsta na koláč. Pak musejí udělat strašlivý dort plněný bonbony, podle jedné halloweenské ikony.
Upečeno ve Vermontu (3)
Dovolená ve vermontím stylu. Na oslavu tohoto období uspořádá Gesine pro své přátele perníkový večírek. Upeče pistáciové skořicové hvězdy a perníkové sušenky veselých tvarů a na zobání připraví sladké pikantní mandle.
Upečeno ve Vermontu (4)
Neuvěřitelné jednohubky. Gesine Prado je na řadě, aby uspořádala každoměsíční setkání klubu pletení. Dámy budou mít hlad, takže Gesine spojí nabídku malých předkrmů a jednoduchých jednohubek, včetně sýrových pusinek a domácích masových pirožků.
Večeře u Tiffani II (5)
Dámy, které obědvají. Tiffani pozve přátele na dekadentní oběd pro dámy a připraví klasický sekaný salát, domácí slané tyčinky a pár dalších speciálních receptů, které vytáhne z rukávu.
Večeře u Tiffani II (6)
Poklady farmářského trhu. Po výletu na farmářský trh připraví Tiffani Thiessen vegetariánská jídla pro své hosty. V menu je rizoto se zimní dýní, aromatické grilované pórky a hrušky pečené ve skořicovém cukru jako dezert.
Strávníci v utajení X (1)
Partnerské problémy. Bývalý klient Jaime požádá Charlese o pomoc, aby zjistil, jestli se vyplatí investovat do upadající kalifornské restaurace. Strávníci v utajení, Kendall a Kiel, zjistí, že současný majitel nebyl moc upřímný ohledně všech svých problémů.
Strávníci v utajení X (2)
Umělecký podvod. Poté, co zjistí Patricia nesrovnalosti u cateringové firmy, již využívá pro svá umělecká představení, kontaktuje Strávníky v utajení. Charles vyšle Jamieho a Briannu, kteří zjistí daleko větší problém s asistentkou kurátora.
Malá bistra u silnic XXIV (4)
Kouř a mořské plody. Na tomto výletu Guy prozkoumá pojízdnou kantýnu s vražedným taženým vepřovým v Baltimoru, pobřežní chatrč s fritovanými krevetami a vlastním, čerstvým Guyovým úlovkem v Islamorada na Floridě a v Key Largo restauraci s uzenými rybami.
Malá bistra u silnic XXIV (5)
Mezinárodní půvab. Na tomto výletu Guy prozkoumá výhodné italské bistro, kde vaří telecí, a to v Key Largo na Floridě, ochutná jihovýchodní asijskou polévku z pojízdné kantýny ve Stocktonu v Kalifornii a navštíví v San Francisku místní legendu nabízející portorická jídla.
Upečeno ve Vermontu (3)
Dovolená ve vermontím stylu. Na oslavu tohoto období uspořádá Gesine pro své přátele perníkový večírek. Upeče pistáciové skořicové hvězdy a perníkové sušenky veselých tvarů a na zobání připraví sladké pikantní mandle.
Upečeno ve Vermontu (4)
Neuvěřitelné jednohubky. Gesine Prado je na řadě, aby uspořádala každoměsíční setkání klubu pletení. Dámy budou mít hlad, takže Gesine spojí nabídku malých předkrmů a jednoduchých jednohubek, včetně sýrových pusinek a domácích masových pirožků.
Večeře u Tiffani II (5)
Dámy, které obědvají. Tiffani pozve přátele na dekadentní oběd pro dámy a připraví klasický sekaný salát, domácí slané tyčinky a pár dalších speciálních receptů, které vytáhne z rukávu.
Večeře u Tiffani II (6)
Poklady farmářského trhu. Po výletu na farmářský trh připraví Tiffani Thiessen vegetariánská jídla pro své hosty. V menu je rizoto se zimní dýní, aromatické grilované pórky a hrušky pečené ve skořicovém cukru jako dezert.
Jídla na otevřeném ohni IV (7)
Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.
Jídla na otevřeném ohni IV (8)
Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.
Malá bistra u silnic XVII (6)
Králové a královny grilování. Na tomto výletě se Guy Fieri setká s mistry přípravy masa. V Comptonu v Kalifornii se griluje v texaském stylu a udí vepřová žebírka nebo se uzené krocaní krky dávají do listů kadeřávku. V Denveru jedno místo nabízí pivo a pizzu, a také unikátní mísu makarónů se sýrem nebo pizzu s bůčkem dušeným na pivu.
Malá bistra u silnic XVII (7)
Festival chutí. Na tomto výletě Guy Fieri pojede do Denveru, kde se vrátí do minulosti v gangsterském baru a dá si burger se žebírky a jako zákusek jablečný štrůdl.
