• Food Network

    • Food Network od do

      • Extrémní dortové války (19)

        Emoji. Čtyři pekařští umělci soutěží s vlastními dorty na oslavu oblíbených malých ikon. Gedeon Maheux, spoluzakladatel Iconfactory, bude muset vybrat, kdo si odnese domů cenu 10 000 dolarů.

      • Restaurant: Impossible IV (5)

        Italská restaurace Stella’s. Šéfkuchař Robert Irvine je ve Stratfordu, aby pomohl Michaelovi a jeho matce Camille udržet v provozu jejich 15 let starou restauraci Stella’s. Robert musí dát Stelle zcela nový kabát, od managementu po výzdobu, i všemu mezi tím.

      • Zachraňte mé pekařství (5)

        Žádný odpad, žádná nouze. Kerry Vincent cestuje do Filadelfie, aby pomohl Schenk’s Family Bakery.

      • Strávníci v utajení V (1)

        Na oheň. Majitel Lonney’s BBQ volá Mystery Diners, aby mu pomohli vypátrat, zda jeho personál nešpásuje se zákazníky extrémně horkou omáčkou.

      • Strávníci v utajení V (2)

        Chutná to jako kuře. Bob, majitel Venture Inn ve Filadelfii, podezírá manažera poté, co si vyslechl stížnosti od svých zákazníků, oblékajících se do šatů druhého pohlaví, že se v týdenní noční zkoušce podvádělo.

      • Malá bistra u silnic XIX (1)

        Okruh po Guyově rodném městě. Na tomto speciálním výletu nás Guy vezme na okruh po Ferndale v Kalifornii, jež není pouze jeho rodným městem, ale také jedno z městeček okresu Humboldt s pořádnými jídly a vynikající atmosférou.

      • Malá bistra u silnic XIX (2)

        New York ze všech stran. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná New York ze všech stran. V Lower East Side navštíví Guy bistro s čerstvými farmářskými potravinami a vynikajícími sezónními sendviči, např. zimním prasetem.

      • Restaurant: Impossible IV (5)

        Italská restaurace Stella’s. Šéfkuchař Robert Irvine je ve Stratfordu, aby pomohl Michaelovi a jeho matce Camille udržet v provozu jejich 15 let starou restauraci Stella’s. Robert musí dát Stelle zcela nový kabát, od managementu po výzdobu, i všemu mezi tím.

      • Zachraňte mé pekařství (5)

        Žádný odpad, žádná nouze. Kerry Vincent cestuje do Filadelfie, aby pomohl Schenk’s Family Bakery.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (4)

        Nálož klobásek z Texasu. Roger si naloží porce nejlepších hovězích hrudí, vepřových steaků a klobásek, které Texas nabízí.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (5)

        Maso na špejli. Roger navštíví dva šéfkuchaře z Lone Star, tedy Texasu, kteří připravují ty nejšílenější kulinářské výmysly, a otestuje si, že v Texasu je všechno větší.

      • Malá bistra u silnic XIII (5)

        Klasiky od základů. Na Manhattanu skutečně zručný šéfkuchař vyrábí domácí preclíky se speciální omáčkou z piva a sýra. V Kalifornii Guy navštíví rodinné bistro s autentickým mexickým jídlem jako carnitas s červenou salsou.

      • Malá bistra u silnic XIII (6)

        Masové šílenství. Na tomto výletu Guy jde po všem ze zvířat. V Charlestonu v Jižní Karolíně manžel s manželkou nabízejí snad všechny druhy ptáků, např. kachní stehna s domácí česnekovou majonézou.

      • Sekáček XXIX (5)

        Vaření s chilli. Kuchaři soutěží ve tříkolové soutěži s tematikou chilli. V kole pro předkrm začnou čokoládou s klobáskami. Ostrost a kreativita jsou klíčem ke kolu s hlavním chodem, a u dezertů vzniknou chilli inspirované sladkosti.

      • Guyovy hry s potravinami IX (6)

        Turnaj druhých šancí: 4. část. Čtyři kuchaři, kteří na trhu Města chutí byli poraženi, se vracejí a mají druhou šanci. Dokážou zvládnout výzvy jako kombinace chutí Itálie a Koreje do večeře z hovězího masa?

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (3)

        Sladká charita. Příhoz, příhoz, prodáno! Ina se účastní aukce. Vítězní nabídka se může těšit na delikátní oběd s okurkovou polévkou s chili, salát s humry a krevetami a směs pusinek a jahod Eton.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (4)

        Jeffreyho večeře. Ina připravuje pro Jeffreyho delikátní steaky k večeři. Tentokrát Jeffrey připravuje vlastní večeři na grilu. Ricotta bruschetta s bylinkami, grilovaný steak a k zapití mojito z vodního melounu.

      • Pečení s Annou Olson (26)

        Kávové sušenky. Není nic lepšího než si sednou do příjemného křesla se šálkem horké kávy a delikátními sušenkami. Anna začne se základními kávovými sušenkami a později připraví kávové sušenky s pekanovým krémem a upeče i vlastní sušenky cappuccino.

      • Kuchyně VII (10)

        Chutě podzimu. V Kuchyni se zkoumají chutě podzimu na oslavu tohoto období. Mezi recepty najdeme klasické mexické chili rellenos, podzimní smažené knedlíčky wonton, podzimní polévky a omáčku z cavatelli a vodky. Hosté také vyzkoušejí náčiní k pečení.

      • Osadnice XIV (5)

        Kouzlo mála sacharidů. Ree má skvělé nápady na nízkosacharidové vaření! Připraví grilovanou vepřovou panenku s čínskou brukví, pizzu s květákem a ostrou pizza omáčku, opečené krevety s cherry rajčaty a opečenou brokolici s citrónem a chili.

      • Osadnice XIV (6)

        Narozeninový flám. Ree a její rodina pořádají narozeninový flám, a tak Ree připraví kořeněné, tažené vepřové plátky, dopředu nachystané pomalu pečené fazole a třípatrový dort confetti jako dezert.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (5)

        Retro mix staré školy. Ina se vydává na výlet pamětí a obnoví klasické recepty moderními prvky. Nejprve je tu sekaná vařená s místním šéfkuchařem Kevinem Pennerem, a pak Ina nově pojme klasického uzeného lososa.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (6)

        Snadná francouzská jídla. Ina vaří s legendárním šéfkuchařem Danielem Bouludem v jeho vlajkové restauraci v New Yorku. Společně připraví jedno z jeho nejznámějších francouzských jídel, a pak se vrátí do East Hampton s delikátními francouzskými recepty a nápady a tipy v Zeptejte se Iny.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (5)

        Večeře před divadlem. Anna Olson připravuje jednoduché jídlo, než vyrazí v noci do divadla.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (6)

        Charitativní oběd. Anna Olson pořádá aukci svých kuchařských služeb v domě u jezera.

      • Kuchyně VII (11)

        Chutné klasiky. Náš tým z Kuchyně hledá chuť v dekadentních makarónech se sýrem a mezi dvěma možnostmi přípravy banánového chleba. Podělí se o pomalu připravované sladké řezy, a Amanda Freitag nachystá klasické vepřové s vepřovým. A nakonec horký rumový koktejl s máslem.

      • Osadnice XI (13)

        Kempování příbuzných. Osadnice vaří pro rodinné setkání, kdy se kempuje dole u zátoky. Připraví hot dogy se sýrem a slaninou a k táboráku quesadillas pro opékání nad ohněm.

      • Osadnice XII (1)

        Studentská jídla. Ree Drummond se podělí o pár nápadů na jednoduchou a rychlou přípravu studentských jídel za pomoci základních nástrojů.

      • Osadnice XII (2)

        Večírek v ledničce. Ree Drummond plní ledničku dopředu připravenými jídly na koktejlový večírek.

      • Se Sibou u stolu III (1)

        Je to holka. Sibiina holčička bude mít 9 měsíců, a tak se fotografuje. Siba zajistí na akci jídlo a v menu jsou vynikající ovocné tyčinky granola a ovocný letní čaj rooibos pro dětské osvěžení.

      • Se Sibou u stolu III (2)

        Va Va Voom. Je to rychlá cesta k tomu být plni energie, tedy va va voom, s tajemstvími ze Sibiiny stylové bible. Hovězí carpaccio dostane barevnou a živou předělávku a kořeněné kuřecí tacos jsou přetvořeny do stylového jídla vše v jednom.

      • Malá bistra u silnic XIII (8)

        Práce na víc úlohách. Guy je v Charlestonu v Jižní Karolíně, kde se jižanské vlivy potkávají s kulinářskou kreativitou v bistru Mon and Pop. Mezi oblíbenými jídly najdeme fritovaná vepřová žebírka se sladko-ostrým kořením pepper jelly.

      • Malá bistra u silnic XIII (9)

        Rodinné záležitosti. Ve Vancouveru vyzkouší Guy čínské bistro s ručně dělanými nudlemi a využívající staré rodinné recepty třeba na hovězí rolky. V New Yorku otevírá pár bratrů tradiční bar se skvělým jídlem.

      • Sekáček XXII (11)

        Hvězdy reality show. Čtyři soutěžící se svými vlastními kuchařkami a vlastními pořady v televizi soutěží o výhru 10 000 dolarů pro svou oblíbenou charitu. V kole pro předkrm je výzvou těsto na vaření biskvitů, z něhož se má udělat soutěžní jídlo.

      • Kuchyně V (2)

        Vyspat se do růžova. Vyspěte se do růžova s hosty Kuchyně, kteří přijdou s pár novými a svěžími nápady na snídani. Sunny se podělí o svou oblíbenou snídani všech dob, a pak hosté odpoví na otázky diváků ohledně vajec, palačinek a snídaní udělaných dopředu.

      • Se Sibou u stolu III (3)

        Všechno na grilu. U venkovního vaření použijí Siba a její australský pastor styl braai proti Barbie. Siba připraví šťavnaté braai vepřové řezy s nakládanou červenou cibulí a salát s jablky a fenyklem a k němu domácí zeleninovou majonézu.

      • Se Sibou u stolu III (4)

        Rychlé a syté. Siba má na vaření málo času, když připravuje sytou večeři po práci, která má být hotová za 30 minut. Siba připraví božské rychlé těstoviny pro všední den, pizzu v salátové formě a vynikající trhaný česnekový chléb.

      • Sekáček XXIX (6)

        Nejhorší kuchaři. Bývalí vítězové a druzí v pořadí z pořadu Nejhorší kuchaři Ameriky soutěží se žabími stehýnka na předkrm a steaky pro hlavní chod. Jako dezert předpřipravené těsto s kakaovým práškem a hruškami.

      • Extrémní dortové války (20)

        Garfield. Čtyři pekařští umělci soutěží se svými kreacemi, aby se jedna z nich stala středobodem narozeninové oslavy všemi oblíbené kočky posedlé lasagnemi a aby si vítěz odnesl domů 10 000 dolarů. Hostujícím porotcem bude Gregg Berger, hlas Odieho v Garfieldově show.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (7)

        Latinské chutě. Na tomto výletě si dá Guy Fieri všechny druhy latinských specialit. V Miami servírují manželé peruánské sendviče primo. Ve Wilmingtonu vaří v bistru s rozmanitou nabídkou chutná jídla Panamy.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (8)

        Pizza, vepřové a Peru. Na tomto výletě si dá Guy Fieri všechny druhy vražedně dobrých jídel. V Lansingu nabízí bistro pizzu jak z jiného světa a koláč s překvapením a ve Wilmingtonu neuvěřitelné sendviče s chutí Filadelfie a jihu.

      • Levná jídla (1)

        Minneapolis. Ali Khan, autor blogu Bang for your Burger Buck, má 12 hodin a pouhých 35 babek, aby našel nejlepší nabídky v Minneapolis na snídani, oběd, svačinku a večeři! Připojte se k němu při hledání nejlepší nabídky nejlepších jídel.

      • Levná jídla (2)

        Austin. Ali objeví nejlepší jídla, jaká Austin může nabídnout, v bistru u silnice se sladkými i slanými jídly včetně migas tacos, v autentickém texaském grilovacím bistru s máslovým pečivem nebo si dá bayou podle babiččiny kuchařky.

      • Strávníci v utajení V (3)

        Peníze bokem. Majitel Rocco’s Cafe ve San Franciscu zavolá Mystery Diners poté, co slyšel zvěsti, že jeho nový manažer dělá neautorizované promo akce.

      • Strávníci v utajení V (4)

        Omluvte mou francouzštinu. Ve francouzském bistru v San Franciscu jsou poté, co jejich šéf obdržel stížnosti na nerudné chování, číšníci středem vyšetřování.

      • Malá bistra u silnic XIX (3)

        Špičkové kousky. Guy navštíví pár dalších bister a vyzkouší vše na každé zastávce. V East Village v New Yorku vyzkouší přátelské bistro nabízející čtyřhvězdičkové burgery.

      • Malá bistra u silnic XIX (4)

        Vše autentické. Guy se dostane do centra některých dlouho trvajících tradic. Uprostřed New Yorku vyučí tvůrce italské pizzy Guye a vítěze soutěže Iron Chef Geoffreyho Zakariana autentické neapolské technice a pizzám jako pistachio e salsiccia nebo montanara starita.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (7)

        Latinské chutě. Na tomto výletě si dá Guy Fieri všechny druhy latinských specialit. V Miami servírují manželé peruánské sendviče primo. Ve Wilmingtonu vaří v bistru s rozmanitou nabídkou chutná jídla Panamy.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (8)

        Pizza, vepřové a Peru. Na tomto výletě si dá Guy Fieri všechny druhy vražedně dobrých jídel. V Lansingu nabízí bistro pizzu jak z jiného světa a koláč s překvapením a ve Wilmingtonu neuvěřitelné sendviče s chutí Filadelfie a jihu.

      • Levná jídla (1)

        Minneapolis. Ali Khan, autor blogu Bang for your Burger Buck, má 12 hodin a pouhých 35 babek, aby našel nejlepší nabídky v Minneapolis na snídani, oběd, svačinku a večeři! Připojte se k němu při hledání nejlepší nabídky nejlepších jídel.

      • Levná jídla (2)

        Austin. Ali objeví nejlepší jídla, jaká Austin může nabídnout, v bistru u silnice se sladkými i slanými jídly včetně migas tacos, v autentickém texaském grilovacím bistru s máslovým pečivem nebo si dá bayou podle babiččiny kuchařky.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (6)

        Chutná žebírka. Roger hledá ta nejchutnější žebírka a najde dvě místa, kde jsou masa dovedena do dokonalosti. Jedno je ve středu Mississippi, a to druhé v New Yorku.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (7)

        Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.

      • Malá bistra u silnic XIII (8)

        Práce na víc úlohách. Guy je v Charlestonu v Jižní Karolíně, kde se jižanské vlivy potkávají s kulinářskou kreativitou v bistru Mon and Pop. Mezi oblíbenými jídly najdeme fritovaná vepřová žebírka se sladko-ostrým kořením pepper jelly.

      • Malá bistra u silnic XIII (9)

        Rodinné záležitosti. Ve Vancouveru vyzkouší Guy čínské bistro s ručně dělanými nudlemi a využívající staré rodinné recepty třeba na hovězí rolky. V New Yorku otevírá pár bratrů tradiční bar se skvělým jídlem.