
Food Network
Food Network od do
Extrémní dortové války (20)
Garfield. Čtyři pekařští umělci soutěží se svými kreacemi, aby se jedna z nich stala středobodem narozeninové oslavy všemi oblíbené kočky posedlé lasagnemi a aby si vítěz odnesl domů 10 000 dolarů. Hostujícím porotcem bude Gregg Berger, hlas Odieho v Garfieldově show.
Malá bistra u silnic XXVIII (7)
Latinské chutě. Na tomto výletě si dá Guy Fieri všechny druhy latinských specialit. V Miami servírují manželé peruánské sendviče primo. Ve Wilmingtonu vaří v bistru s rozmanitou nabídkou chutná jídla Panamy.
Malá bistra u silnic XXVIII (8)
Pizza, vepřové a Peru. Na tomto výletě si dá Guy Fieri všechny druhy vražedně dobrých jídel. V Lansingu nabízí bistro pizzu jak z jiného světa a koláč s překvapením a ve Wilmingtonu neuvěřitelné sendviče s chutí Filadelfie a jihu.
Levná jídla (1)
Minneapolis. Ali Khan, autor blogu Bang for your Burger Buck, má 12 hodin a pouhých 35 babek, aby našel nejlepší nabídky v Minneapolis na snídani, oběd, svačinku a večeři! Připojte se k němu při hledání nejlepší nabídky nejlepších jídel.
Levná jídla (2)
Austin. Ali objeví nejlepší jídla, jaká Austin může nabídnout, v bistru u silnice se sladkými i slanými jídly včetně migas tacos, v autentickém texaském grilovacím bistru s máslovým pečivem nebo si dá bayou podle babiččiny kuchařky.
Strávníci v utajení V (3)
Peníze bokem. Majitel Rocco’s Cafe ve San Franciscu zavolá Mystery Diners poté, co slyšel zvěsti, že jeho nový manažer dělá neautorizované promo akce.
Strávníci v utajení V (4)
Omluvte mou francouzštinu. Ve francouzském bistru v San Franciscu jsou poté, co jejich šéf obdržel stížnosti na nerudné chování, číšníci středem vyšetřování.
Malá bistra u silnic XIX (3)
Špičkové kousky. Guy navštíví pár dalších bister a vyzkouší vše na každé zastávce. V East Village v New Yorku vyzkouší přátelské bistro nabízející čtyřhvězdičkové burgery.
Malá bistra u silnic XIX (4)
Vše autentické. Guy se dostane do centra některých dlouho trvajících tradic. Uprostřed New Yorku vyučí tvůrce italské pizzy Guye a vítěze soutěže Iron Chef Geoffreyho Zakariana autentické neapolské technice a pizzám jako pistachio e salsiccia nebo montanara starita.
Malá bistra u silnic XXVIII (7)
Latinské chutě. Na tomto výletě si dá Guy Fieri všechny druhy latinských specialit. V Miami servírují manželé peruánské sendviče primo. Ve Wilmingtonu vaří v bistru s rozmanitou nabídkou chutná jídla Panamy.
Malá bistra u silnic XXVIII (8)
Pizza, vepřové a Peru. Na tomto výletě si dá Guy Fieri všechny druhy vražedně dobrých jídel. V Lansingu nabízí bistro pizzu jak z jiného světa a koláč s překvapením a ve Wilmingtonu neuvěřitelné sendviče s chutí Filadelfie a jihu.
Levná jídla (1)
Minneapolis. Ali Khan, autor blogu Bang for your Burger Buck, má 12 hodin a pouhých 35 babek, aby našel nejlepší nabídky v Minneapolis na snídani, oběd, svačinku a večeři! Připojte se k němu při hledání nejlepší nabídky nejlepších jídel.
Levná jídla (2)
Austin. Ali objeví nejlepší jídla, jaká Austin může nabídnout, v bistru u silnice se sladkými i slanými jídly včetně migas tacos, v autentickém texaském grilovacím bistru s máslovým pečivem nebo si dá bayou podle babiččiny kuchařky.
Jídla na otevřeném ohni IV (6)
Chutná žebírka. Roger hledá ta nejchutnější žebírka a najde dvě místa, kde jsou masa dovedena do dokonalosti. Jedno je ve středu Mississippi, a to druhé v New Yorku.
Jídla na otevřeném ohni IV (7)
Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.
Malá bistra u silnic XIII (8)
Práce na víc úlohách. Guy je v Charlestonu v Jižní Karolíně, kde se jižanské vlivy potkávají s kulinářskou kreativitou v bistru Mon and Pop. Mezi oblíbenými jídly najdeme fritovaná vepřová žebírka se sladko-ostrým kořením pepper jelly.
Malá bistra u silnic XIII (9)
Rodinné záležitosti. Ve Vancouveru vyzkouší Guy čínské bistro s ručně dělanými nudlemi a využívající staré rodinné recepty třeba na hovězí rolky. V New Yorku otevírá pár bratrů tradiční bar se skvělým jídlem.
Sekáček XXIX (6)
Nejhorší kuchaři. Bývalí vítězové a druzí v pořadí z pořadu Nejhorší kuchaři Ameriky soutěží se žabími stehýnka na předkrm a steaky pro hlavní chod. Jako dezert předpřipravené těsto s kakaovým práškem a hruškami.
Guyovy hry s potravinami IX (7)
Turnaj druhých šancí: Finále. Poslední čtyři kuchaři touží po vynikajícím návratu, a tak začnou s odvetnou večeří, kdy využijí ty samé ingredience, které poprvé zapříčinily jejich pád a porážku.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (5)
Retro mix staré školy. Ina se vydává na výlet pamětí a obnoví klasické recepty moderními prvky. Nejprve je tu sekaná vařená s místním šéfkuchařem Kevinem Pennerem, a pak Ina nově pojme klasického uzeného lososa.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (6)
Snadná francouzská jídla. Ina vaří s legendárním šéfkuchařem Danielem Bouludem v jeho vlajkové restauraci v New Yorku. Společně připraví jedno z jeho nejznámějších francouzských jídel, a pak se vrátí do East Hampton s delikátními francouzskými recepty a nápady a tipy v Zeptejte se Iny.
Pečení s Annou Olson (27)
Créme Brulée. Créme brulée je klasické jídlo bister s jemným vaječným krémem a nahoře s karamelizovaným cukrem. Anna přichystá tradiční vanilkové créme brulée. Pak recept rozšíří a připraví créme brulée s čerstvými plody.
Kuchyně VII (11)
Chutné klasiky. Náš tým z Kuchyně hledá chuť v dekadentních makarónech se sýrem a mezi dvěma možnostmi přípravy banánového chleba. Podělí se o pomalu připravované sladké řezy, a Amanda Freitag nachystá klasické vepřové s vepřovým. A nakonec horký rumový koktejl s máslem.
Osadnice XIV (7)
Pár, který vaří společně. Koná se večeře pro dva, pro Ree a jejího manžela Ladda, který se v kuchyni vrhne na kovbojské vaření! Společně připraví smažené krevety s koktejlovou omáčkou, kořeněné vlnité hranolky, grilované kukuřičné casserole a mexické čokoládové zmrzlinové poháry.
Osadnice XIV (8)
Vášeň pro míchanice. Na ranči vládne vášeň pro míchanice a Ree zjistí, že dva je lepší než jeden! Smíchá italské a mexické v kuřecích enchilasagních, pak vytvoří chlebové vafle s cuketou, brambůrky a čokoládové sušenky ve tvaru chipsů, a nakonec cheesburgerový salát.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (7)
Vařit jako profík. Ina se podělí o svá tajemství a profesionální znalosti při dokonalém domácím vaření. Je zde klasika kuřecí prsa s citrónem, a také chutný karamelový dezert od místní šéfkuchařky Laury Donnelly.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (8)
Snadné dezerty. Ina miluje snadné dezerty. Představí svůj ovocný koláč plněný brusinkami a jablkem, a poté se o svůj recept na citrónový dezert napoleon s krémem podělí kuchařka z místní cukrárny, Claudia Fleming.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (7)
Kousky dětské velikosti. Anna se vydá na výlet do Cherry Lane Orchards na dětskou oslavu, kterou pořádá. Když jsou rozbaleny dárky, přicházejí předkrmy a dezerty: pralinky s kozím sýrem, muffiny s kukuřičným chlebem a salátem s krevetkami, a také višňové koláčky.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (8)
Piknik na pěším výletu. Anna Olson a její manžel Michael se vydají na pěší výlet po oblastním parku Shothills. K jídlu na svém romantickém putování mají sladko-slanou směs oříšků a rozinek, varianty fajity, citronádu s mátou, košíčky s česnekovým coleslawem a sušenky z hnědého másla.
Kuchyně VIII (5)
Delikátní a nutriční. Začněte nový rok zdravě s Katie Lee a jejími krůtími bolognese s vegetariánskými nudlemi nebo Jeffem Mauro a jeho řepnými burgery s citrusovým caper aioli. Také je zde šance objevit málo známé, ale zdravé ingredience.
Osadnice XII (4)
Výročí. Ree Drummond a její manžel Ladd slaví výročí, a na oslavu Ree uvaří jídla pro celou rodinu. Připraví cviklový salát Colorado, žebírka pro pět s chimichuri a rustikální vesnický chléb s medovým máslem.
Osadnice XII (5)
Zázraky bez masa. Ree připraví pár svých oblíbených bezmasých jídel. Uvaří pečené brambory s brokolicí a sýrem, grilované steaky s lilkem, pečenou zeleninovou panzanellu, italský kukuřičný chléb a wrapy s tofu a salátem.
Osadnice XII (6)
Sušení sena. Ree připravuje u švagra pro svou rodinu večeři po dlouhém, umdlévajícím odpoledni svážení sena. V menu jsou kořeněná pomalu vařená žebra, sýrové casserole s kukuřičnou kaší, salát s brokolicí a patrový dort se zmrzlinou.
Se Sibou u stolu III (3)
Všechno na grilu. U venkovního vaření použijí Siba a její australský pastor styl braai proti Barbie. Siba připraví šťavnaté braai vepřové řezy s nakládanou červenou cibulí a salát s jablky a fenyklem a k němu domácí zeleninovou majonézu.
Se Sibou u stolu III (4)
Rychlé a syté. Siba má na vaření málo času, když připravuje sytou večeři po práci, která má být hotová za 30 minut. Siba připraví božské rychlé těstoviny pro všední den, pizzu v salátové formě a vynikající trhaný česnekový chléb.
Malá bistra u silnic XIII (10)
Staré a oblíbené, nové a požadované. Guy nachází kousek historie po celé zemi. V Kalifornii navštíví čtvrť s delikatesami, oblíbenými místními i celebritami, např. pastrami na všechny možné způsoby.
Malá bistra u silnic XIII (11)
Dlouhotrvající odkaz. V Annapolis v Marylandu podávají dva irští bratři jídla své rodné země s menší změnou, např. smažené ústřice Guiness s domácím zelným salátem coleslaw.
Sekáček XXII (12)
Nervy s grilem. Kuchaři zjišťují, že musí v každém kole této emocemi nabité soutěže něco ugrilovat. Pro předkrm najdou kuchaři v koši vodní meloun a chladiče vína.
Kuchyně V (3)
Zimní jídla, která zahřejí. Usaďte se a uvolněte, protože po celý den budou v Kuchyni oblíbená jídla. Geoffrey Zakarian začne s delikátními špagetami s masovými kuličkami, a ostatní ve skupině předvedou, jak naplno využít potenciál mikrovlnné trouby.
Se Sibou u stolu III (5)
Jít za chutí. Siba se rozhodla jít za chutí. Kuřata dostanou piri piri předělávku, květiny a ovoce si zahrají v růžové a kokosové panna cottě a rovněž dojde na braai grilování jehněte v řeckém stylu.
Se Sibou u stolu III (6)
Siba jako záchranářka. Siba pomáhá své kuchařsky bezmocné přítelkyni připravit překvapivou výroční večeři. V menu nevařené red mezze a na másle opečený humus, krevety s bylinkovým máslem a kuskusem, a nakonec dvě delikátní, čokoládové dobroty.
Sekáček XXIX (7)
Turnaj dospívajících: 1. bitva. Mladí soutěžící musí připravit předkrmy z podivné svačiny a vepřového produktu. V kole s hlavním jídlem musejí přijít na to, jak zkombinovat drůbeží s podivným casserole, a poté pracují s kořeněnými oříšky a šťavnatým ovocem pro dezert.
Extrémní dortové války (21)
Kráska a zvíře. Buďte našimi hosty, když budou Dortové války slavit nejstarší příběh všech dob! Čtyři pekaři soutěží se svými dorty, aby se jeden z nich stal středem večírku na oslavu 25. výročí legendárního filmu Kráska a zvíře, a odnesl si domů 10 000 dolarů.
Války jídelních koutků (5)
Oasis vs. Chip-N-Wich. Bitva se přesunuje do Midlandu v Michiganu, kde středovýchodní jídlo soutěží se sendviči. O vítězi pomohou rozhodnout diváci baseballového ligového zápasu.
Kuchaři proti amatérům II (4)
Zmatek s palačinkami. Hřiště se stane během palačinkové výzvy placaté, a profesionálové i amatéři se musejí rozhodnout, jak do svých jídel začlenit cibuli.
Strávníci v utajení V (5)
Oktobertheft. Spolumajitelka Speisekammer, německé restaurace v kalifornské Alamedě, se obává, že její „dirndl girls“, jež najal její bývalý manžel, přinášejí více problémů než užitku.
Strávníci v utajení V (6)
Hrozny hněvu. Poté, co Michael, majitel Bistro Baffi ve Washingtonu, zjistil, že chybí několik lahví drahého vína, pověřil Charlese, aby věc prošetřil. Strávníci v utajení Allison, Julie a Benny sem přijdou a začnou pracovat na další záhadě.
Malá bistra u silnic XIX (5)
Dynamické duo. Guy navštíví pár rodinných bister. V New Yorku, v Lower East Side, najde bistro, které vedou od samotného začátku sourozenci a kde se nabízí nakládané, uzené, sušené a kvašené maso, od kozích krků po kuřecí křídla či prasečí uši.
Malá bistra u silnic XIX (6)
Nakopnout to v Key West. Guy kontroluje některá úchvatná jídla v Key West na Floridě. Malá chatka s bistrem servíruje mořské plody Nové Anglie, a manžel s manželkou zase o kousek dál v ulici dělají rybí tacos.
Války jídelních koutků (5)
Oasis vs. Chip-N-Wich. Bitva se přesunuje do Midlandu v Michiganu, kde středovýchodní jídlo soutěží se sendviči. O vítězi pomohou rozhodnout diváci baseballového ligového zápasu.
Kuchaři proti amatérům II (4)
Zmatek s palačinkami. Hřiště se stane během palačinkové výzvy placaté, a profesionálové i amatéři se musejí rozhodnout, jak do svých jídel začlenit cibuli.
Jídla na otevřeném ohni IV (8)
Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.
Jídla na otevřeném ohni IV (9)
Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.
Malá bistra u silnic XIII (10)
Staré a oblíbené, nové a požadované. Guy nachází kousek historie po celé zemi. V Kalifornii navštíví čtvrť s delikatesami, oblíbenými místními i celebritami, např. pastrami na všechny možné způsoby.
Malá bistra u silnic XIII (11)
Dlouhotrvající odkaz. V Annapolis v Marylandu podávají dva irští bratři jídla své rodné země s menší změnou, např. smažené ústřice Guiness s domácím zelným salátem coleslaw.
