• Food Network

    • Food Network od do

      • Extrémní dortové války (20)

        Garfield. Čtyři pekařští umělci soutěží se svými kreacemi, aby se jedna z nich stala středobodem narozeninové oslavy všemi oblíbené kočky posedlé lasagnemi a aby si vítěz odnesl domů 10 000 dolarů. Hostujícím porotcem bude Gregg Berger, hlas Odieho v Garfieldově show.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (7)

        Latinské chutě. Na tomto výletě si dá Guy Fieri všechny druhy latinských specialit. V Miami servírují manželé peruánské sendviče primo. Ve Wilmingtonu vaří v bistru s rozmanitou nabídkou chutná jídla Panamy.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (8)

        Pizza, vepřové a Peru. Na tomto výletě si dá Guy Fieri všechny druhy vražedně dobrých jídel. V Lansingu nabízí bistro pizzu jak z jiného světa a koláč s překvapením a ve Wilmingtonu neuvěřitelné sendviče s chutí Filadelfie a jihu.

      • Levná jídla (1)

        Minneapolis. Ali Khan, autor blogu Bang for your Burger Buck, má 12 hodin a pouhých 35 babek, aby našel nejlepší nabídky v Minneapolis na snídani, oběd, svačinku a večeři! Připojte se k němu při hledání nejlepší nabídky nejlepších jídel.

      • Levná jídla (2)

        Austin. Ali objeví nejlepší jídla, jaká Austin může nabídnout, v bistru u silnice se sladkými i slanými jídly včetně migas tacos, v autentickém texaském grilovacím bistru s máslovým pečivem nebo si dá bayou podle babiččiny kuchařky.

      • Strávníci v utajení V (3)

        Peníze bokem. Majitel Rocco’s Cafe ve San Franciscu zavolá Mystery Diners poté, co slyšel zvěsti, že jeho nový manažer dělá neautorizované promo akce.

      • Strávníci v utajení V (4)

        Omluvte mou francouzštinu. Ve francouzském bistru v San Franciscu jsou poté, co jejich šéf obdržel stížnosti na nerudné chování, číšníci středem vyšetřování.

      • Malá bistra u silnic XIX (3)

        Špičkové kousky. Guy navštíví pár dalších bister a vyzkouší vše na každé zastávce. V East Village v New Yorku vyzkouší přátelské bistro nabízející čtyřhvězdičkové burgery.

      • Malá bistra u silnic XIX (4)

        Vše autentické. Guy se dostane do centra některých dlouho trvajících tradic. Uprostřed New Yorku vyučí tvůrce italské pizzy Guye a vítěze soutěže Iron Chef Geoffreyho Zakariana autentické neapolské technice a pizzám jako pistachio e salsiccia nebo montanara starita.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (7)

        Latinské chutě. Na tomto výletě si dá Guy Fieri všechny druhy latinských specialit. V Miami servírují manželé peruánské sendviče primo. Ve Wilmingtonu vaří v bistru s rozmanitou nabídkou chutná jídla Panamy.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (8)

        Pizza, vepřové a Peru. Na tomto výletě si dá Guy Fieri všechny druhy vražedně dobrých jídel. V Lansingu nabízí bistro pizzu jak z jiného světa a koláč s překvapením a ve Wilmingtonu neuvěřitelné sendviče s chutí Filadelfie a jihu.

      • Levná jídla (1)

        Minneapolis. Ali Khan, autor blogu Bang for your Burger Buck, má 12 hodin a pouhých 35 babek, aby našel nejlepší nabídky v Minneapolis na snídani, oběd, svačinku a večeři! Připojte se k němu při hledání nejlepší nabídky nejlepších jídel.

      • Levná jídla (2)

        Austin. Ali objeví nejlepší jídla, jaká Austin může nabídnout, v bistru u silnice se sladkými i slanými jídly včetně migas tacos, v autentickém texaském grilovacím bistru s máslovým pečivem nebo si dá bayou podle babiččiny kuchařky.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (6)

        Chutná žebírka. Roger hledá ta nejchutnější žebírka a najde dvě místa, kde jsou masa dovedena do dokonalosti. Jedno je ve středu Mississippi, a to druhé v New Yorku.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (7)

        Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.

      • Malá bistra u silnic XIII (8)

        Práce na víc úlohách. Guy je v Charlestonu v Jižní Karolíně, kde se jižanské vlivy potkávají s kulinářskou kreativitou v bistru Mon and Pop. Mezi oblíbenými jídly najdeme fritovaná vepřová žebírka se sladko-ostrým kořením pepper jelly.

      • Malá bistra u silnic XIII (9)

        Rodinné záležitosti. Ve Vancouveru vyzkouší Guy čínské bistro s ručně dělanými nudlemi a využívající staré rodinné recepty třeba na hovězí rolky. V New Yorku otevírá pár bratrů tradiční bar se skvělým jídlem.

      • Sekáček XXIX (6)

        Nejhorší kuchaři. Bývalí vítězové a druzí v pořadí z pořadu Nejhorší kuchaři Ameriky soutěží se žabími stehýnka na předkrm a steaky pro hlavní chod. Jako dezert předpřipravené těsto s kakaovým práškem a hruškami.

      • Guyovy hry s potravinami IX (7)

        Turnaj druhých šancí: Finále. Poslední čtyři kuchaři touží po vynikajícím návratu, a tak začnou s odvetnou večeří, kdy využijí ty samé ingredience, které poprvé zapříčinily jejich pád a porážku.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (5)

        Retro mix staré školy. Ina se vydává na výlet pamětí a obnoví klasické recepty moderními prvky. Nejprve je tu sekaná vařená s místním šéfkuchařem Kevinem Pennerem, a pak Ina nově pojme klasického uzeného lososa.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (6)

        Snadná francouzská jídla. Ina vaří s legendárním šéfkuchařem Danielem Bouludem v jeho vlajkové restauraci v New Yorku. Společně připraví jedno z jeho nejznámějších francouzských jídel, a pak se vrátí do East Hampton s delikátními francouzskými recepty a nápady a tipy v Zeptejte se Iny.

      • Pečení s Annou Olson (27)

        Créme Brulée. Créme brulée je klasické jídlo bister s jemným vaječným krémem a nahoře s karamelizovaným cukrem. Anna přichystá tradiční vanilkové créme brulée. Pak recept rozšíří a připraví créme brulée s čerstvými plody.

      • Kuchyně VII (11)

        Chutné klasiky. Náš tým z Kuchyně hledá chuť v dekadentních makarónech se sýrem a mezi dvěma možnostmi přípravy banánového chleba. Podělí se o pomalu připravované sladké řezy, a Amanda Freitag nachystá klasické vepřové s vepřovým. A nakonec horký rumový koktejl s máslem.

      • Osadnice XIV (7)

        Pár, který vaří společně. Koná se večeře pro dva, pro Ree a jejího manžela Ladda, který se v kuchyni vrhne na kovbojské vaření! Společně připraví smažené krevety s koktejlovou omáčkou, kořeněné vlnité hranolky, grilované kukuřičné casserole a mexické čokoládové zmrzlinové poháry.

      • Osadnice XIV (8)

        Vášeň pro míchanice. Na ranči vládne vášeň pro míchanice a Ree zjistí, že dva je lepší než jeden! Smíchá italské a mexické v kuřecích enchilasagních, pak vytvoří chlebové vafle s cuketou, brambůrky a čokoládové sušenky ve tvaru chipsů, a nakonec cheesburgerový salát.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (7)

        Vařit jako profík. Ina se podělí o svá tajemství a profesionální znalosti při dokonalém domácím vaření. Je zde klasika kuřecí prsa s citrónem, a také chutný karamelový dezert od místní šéfkuchařky Laury Donnelly.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (8)

        Snadné dezerty. Ina miluje snadné dezerty. Představí svůj ovocný koláč plněný brusinkami a jablkem, a poté se o svůj recept na citrónový dezert napoleon s krémem podělí kuchařka z místní cukrárny, Claudia Fleming.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (7)

        Kousky dětské velikosti. Anna se vydá na výlet do Cherry Lane Orchards na dětskou oslavu, kterou pořádá. Když jsou rozbaleny dárky, přicházejí předkrmy a dezerty: pralinky s kozím sýrem, muffiny s kukuřičným chlebem a salátem s krevetkami, a také višňové koláčky.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (8)

        Piknik na pěším výletu. Anna Olson a její manžel Michael se vydají na pěší výlet po oblastním parku Shothills. K jídlu na svém romantickém putování mají sladko-slanou směs oříšků a rozinek, varianty fajity, citronádu s mátou, košíčky s česnekovým coleslawem a sušenky z hnědého másla.

      • Kuchyně VIII (5)

        Delikátní a nutriční. Začněte nový rok zdravě s Katie Lee a jejími krůtími bolognese s vegetariánskými nudlemi nebo Jeffem Mauro a jeho řepnými burgery s citrusovým caper aioli. Také je zde šance objevit málo známé, ale zdravé ingredience.

      • Osadnice XII (4)

        Výročí. Ree Drummond a její manžel Ladd slaví výročí, a na oslavu Ree uvaří jídla pro celou rodinu. Připraví cviklový salát Colorado, žebírka pro pět s chimichuri a rustikální vesnický chléb s medovým máslem.

      • Osadnice XII (5)

        Zázraky bez masa. Ree připraví pár svých oblíbených bezmasých jídel. Uvaří pečené brambory s brokolicí a sýrem, grilované steaky s lilkem, pečenou zeleninovou panzanellu, italský kukuřičný chléb a wrapy s tofu a salátem.

      • Osadnice XII (6)

        Sušení sena. Ree připravuje u švagra pro svou rodinu večeři po dlouhém, umdlévajícím odpoledni svážení sena. V menu jsou kořeněná pomalu vařená žebra, sýrové casserole s kukuřičnou kaší, salát s brokolicí a patrový dort se zmrzlinou.

      • Se Sibou u stolu III (3)

        Všechno na grilu. U venkovního vaření použijí Siba a její australský pastor styl braai proti Barbie. Siba připraví šťavnaté braai vepřové řezy s nakládanou červenou cibulí a salát s jablky a fenyklem a k němu domácí zeleninovou majonézu.

      • Se Sibou u stolu III (4)

        Rychlé a syté. Siba má na vaření málo času, když připravuje sytou večeři po práci, která má být hotová za 30 minut. Siba připraví božské rychlé těstoviny pro všední den, pizzu v salátové formě a vynikající trhaný česnekový chléb.

      • Malá bistra u silnic XIII (10)

        Staré a oblíbené, nové a požadované. Guy nachází kousek historie po celé zemi. V Kalifornii navštíví čtvrť s delikatesami, oblíbenými místními i celebritami, např. pastrami na všechny možné způsoby.

      • Malá bistra u silnic XIII (11)

        Dlouhotrvající odkaz. V Annapolis v Marylandu podávají dva irští bratři jídla své rodné země s menší změnou, např. smažené ústřice Guiness s domácím zelným salátem coleslaw.

      • Sekáček XXII (12)

        Nervy s grilem. Kuchaři zjišťují, že musí v každém kole této emocemi nabité soutěže něco ugrilovat. Pro předkrm najdou kuchaři v koši vodní meloun a chladiče vína.

      • Kuchyně V (3)

        Zimní jídla, která zahřejí. Usaďte se a uvolněte, protože po celý den budou v Kuchyni oblíbená jídla. Geoffrey Zakarian začne s delikátními špagetami s masovými kuličkami, a ostatní ve skupině předvedou, jak naplno využít potenciál mikrovlnné trouby.

      • Se Sibou u stolu III (5)

        Jít za chutí. Siba se rozhodla jít za chutí. Kuřata dostanou piri piri předělávku, květiny a ovoce si zahrají v růžové a kokosové panna cottě a rovněž dojde na braai grilování jehněte v řeckém stylu.

      • Se Sibou u stolu III (6)

        Siba jako záchranářka. Siba pomáhá své kuchařsky bezmocné přítelkyni připravit překvapivou výroční večeři. V menu nevařené red mezze a na másle opečený humus, krevety s bylinkovým máslem a kuskusem, a nakonec dvě delikátní, čokoládové dobroty.

      • Sekáček XXIX (7)

        Turnaj dospívajících: 1. bitva. Mladí soutěžící musí připravit předkrmy z podivné svačiny a vepřového produktu. V kole s hlavním jídlem musejí přijít na to, jak zkombinovat drůbeží s podivným casserole, a poté pracují s kořeněnými oříšky a šťavnatým ovocem pro dezert.

      • Extrémní dortové války (21)

        Kráska a zvíře. Buďte našimi hosty, když budou Dortové války slavit nejstarší příběh všech dob! Čtyři pekaři soutěží se svými dorty, aby se jeden z nich stal středem večírku na oslavu 25. výročí legendárního filmu Kráska a zvíře, a odnesl si domů 10 000 dolarů.

      • Války jídelních koutků (5)

        Oasis vs. Chip-N-Wich. Bitva se přesunuje do Midlandu v Michiganu, kde středovýchodní jídlo soutěží se sendviči. O vítězi pomohou rozhodnout diváci baseballového ligového zápasu.

      • Kuchaři proti amatérům II (4)

        Zmatek s palačinkami. Hřiště se stane během palačinkové výzvy placaté, a profesionálové i amatéři se musejí rozhodnout, jak do svých jídel začlenit cibuli.

      • Strávníci v utajení V (5)

        Oktobertheft. Spolumajitelka Speisekammer, německé restaurace v kalifornské Alamedě, se obává, že její „dirndl girls“, jež najal její bývalý manžel, přinášejí více problémů než užitku.

      • Strávníci v utajení V (6)

        Hrozny hněvu. Poté, co Michael, majitel Bistro Baffi ve Washingtonu, zjistil, že chybí několik lahví drahého vína, pověřil Charlese, aby věc prošetřil. Strávníci v utajení Allison, Julie a Benny sem přijdou a začnou pracovat na další záhadě.

      • Malá bistra u silnic XIX (5)

        Dynamické duo. Guy navštíví pár rodinných bister. V New Yorku, v Lower East Side, najde bistro, které vedou od samotného začátku sourozenci a kde se nabízí nakládané, uzené, sušené a kvašené maso, od kozích krků po kuřecí křídla či prasečí uši.

      • Malá bistra u silnic XIX (6)

        Nakopnout to v Key West. Guy kontroluje některá úchvatná jídla v Key West na Floridě. Malá chatka s bistrem servíruje mořské plody Nové Anglie, a manžel s manželkou zase o kousek dál v ulici dělají rybí tacos.

      • Války jídelních koutků (5)

        Oasis vs. Chip-N-Wich. Bitva se přesunuje do Midlandu v Michiganu, kde středovýchodní jídlo soutěží se sendviči. O vítězi pomohou rozhodnout diváci baseballového ligového zápasu.

      • Kuchaři proti amatérům II (4)

        Zmatek s palačinkami. Hřiště se stane během palačinkové výzvy placaté, a profesionálové i amatéři se musejí rozhodnout, jak do svých jídel začlenit cibuli.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (8)

        Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (9)

        Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.

      • Malá bistra u silnic XIII (10)

        Staré a oblíbené, nové a požadované. Guy nachází kousek historie po celé zemi. V Kalifornii navštíví čtvrť s delikatesami, oblíbenými místními i celebritami, např. pastrami na všechny možné způsoby.

      • Malá bistra u silnic XIII (11)

        Dlouhotrvající odkaz. V Annapolis v Marylandu podávají dva irští bratři jídla své rodné země s menší změnou, např. smažené ústřice Guiness s domácím zelným salátem coleslaw.