• Food Network

    • Food Network od do

      • Extrémní dortové války (21)

        Kráska a zvíře. Buďte našimi hosty, když budou Dortové války slavit nejstarší příběh všech dob! Čtyři pekaři soutěží se svými dorty, aby se jeden z nich stal středem večírku na oslavu 25. výročí legendárního filmu Kráska a zvíře, a odnesl si domů 10 000 dolarů.

      • Války jídelních koutků (5)

        Oasis vs. Chip-N-Wich. Bitva se přesunuje do Midlandu v Michiganu, kde středovýchodní jídlo soutěží se sendviči. O vítězi pomohou rozhodnout diváci baseballového ligového zápasu.

      • Kuchaři proti amatérům II (4)

        Zmatek s palačinkami. Hřiště se stane během palačinkové výzvy placaté, a profesionálové i amatéři se musejí rozhodnout, jak do svých jídel začlenit cibuli.

      • Strávníci v utajení V (5)

        Oktobertheft. Spolumajitelka Speisekammer, německé restaurace v kalifornské Alamedě, se obává, že její „dirndl girls“, jež najal její bývalý manžel, přinášejí více problémů než užitku.

      • Strávníci v utajení V (6)

        Hrozny hněvu. Poté, co Michael, majitel Bistro Baffi ve Washingtonu, zjistil, že chybí několik lahví drahého vína, pověřil Charlese, aby věc prošetřil. Strávníci v utajení Allison, Julie a Benny sem přijdou a začnou pracovat na další záhadě.

      • Malá bistra u silnic XIX (5)

        Dynamické duo. Guy navštíví pár rodinných bister. V New Yorku, v Lower East Side, najde bistro, které vedou od samotného začátku sourozenci a kde se nabízí nakládané, uzené, sušené a kvašené maso, od kozích krků po kuřecí křídla či prasečí uši.

      • Malá bistra u silnic XIX (6)

        Nakopnout to v Key West. Guy kontroluje některá úchvatná jídla v Key West na Floridě. Malá chatka s bistrem servíruje mořské plody Nové Anglie, a manžel s manželkou zase o kousek dál v ulici dělají rybí tacos.

      • Války jídelních koutků (5)

        Oasis vs. Chip-N-Wich. Bitva se přesunuje do Midlandu v Michiganu, kde středovýchodní jídlo soutěží se sendviči. O vítězi pomohou rozhodnout diváci baseballového ligového zápasu.

      • Kuchaři proti amatérům II (4)

        Zmatek s palačinkami. Hřiště se stane během palačinkové výzvy placaté, a profesionálové i amatéři se musejí rozhodnout, jak do svých jídel začlenit cibuli.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (8)

        Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (9)

        Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.

      • Malá bistra u silnic XIII (10)

        Staré a oblíbené, nové a požadované. Guy nachází kousek historie po celé zemi. V Kalifornii navštíví čtvrť s delikatesami, oblíbenými místními i celebritami, např. pastrami na všechny možné způsoby.

      • Malá bistra u silnic XIII (11)

        Dlouhotrvající odkaz. V Annapolis v Marylandu podávají dva irští bratři jídla své rodné země s menší změnou, např. smažené ústřice Guiness s domácím zelným salátem coleslaw.

      • Sekáček XXIX (7)

        Turnaj dospívajících: 1. bitva. Mladí soutěžící musí připravit předkrmy z podivné svačiny a vepřového produktu. V kole s hlavním jídlem musejí přijít na to, jak zkombinovat drůbeží s podivným casserole, a poté pracují s kořeněnými oříšky a šťavnatým ovocem pro dezert.

      • Guyovy hry s potravinami IX (8)

        Griluj, nebo budeš ugrilován. V tomto speciálním, grilovacím vydání Guyových her s potravinami musejí kuchaři první jídlo připravit podle toho, jak Guy Fieri hodí kostkou, a využít wasabi, čokoládu a dvě žemle.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (7)

        Vařit jako profík. Ina se podělí o svá tajemství a profesionální znalosti při dokonalém domácím vaření. Je zde klasika kuřecí prsa s citrónem, a také chutný karamelový dezert od místní šéfkuchařky Laury Donnelly.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (8)

        Snadné dezerty. Ina miluje snadné dezerty. Představí svůj ovocný koláč plněný brusinkami a jablkem, a poté se o svůj recept na citrónový dezert napoleon s krémem podělí kuchařka z místní cukrárny, Claudia Fleming.

      • Pečení s Annou Olson (28)

        Těsto na croissant. Anna začne se základním receptem na těsto na croissant a pak připraví klasické plněné croissanty: mandlové, sýrové a neodolatelné pain au chocolat. Anna těsto přetvoří do dekadentního dezertu: čokoládového croissantu s chlebovým pudinkem.

      • Kuchyně VIII (5)

        Delikátní a nutriční. Začněte nový rok zdravě s Katie Lee a jejími krůtími bolognese s vegetariánskými nudlemi nebo Jeffem Mauro a jeho řepnými burgery s citrusovým caper aioli. Také je zde šance objevit málo známé, ale zdravé ingredience.

      • Osadnice XIV (9)

        Lahůdková výzva. Ree vyzve tři lidi z kmene Osage, aby připravili své nejlepší recepty pro její nové lahůdkářství. Jsou zde smažené kuřecí steaky, dva druhy sušenek a koláče s dvojitou čokoládovou polevou v souboji dezertů.

      • Osadnice XIV (10)

        Otázky a odpovědi o mrazáku. Ree se podělí o své nejlepší tipy a triky ohledně všeho zmraženého, včetně receptů na jedno těsto, jež se dá využít na dva typy sušenek, máselnou kašovitou polévku, špagety s kořeněným kuřetem nebo omáčku z opečených rajčat.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (9)

        Italské staré i nové. Ina se vydá na italský výlet a uvaří klasická i nová italská jídla, její oblíbená. V menu je delikátní rajčatové jídlo s pestem a parmezánem. Také připraví snadný italský dezert za použití italského vína.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (10)

        Odpolední čaj. Kamarádka Iny, Beth Eckhardt, si nedávno otevřela květinářství a k oslavě Ina připraví čajové pečivo pro její zákazníky. Jsou zde pohárky rudý samet, cukroví z lineckého těsta a pomerančový tvaroh s jahodami.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (9)

        Slavnostní otevření Hors D’Oeuvres. Anna oslavuje otevření svého nového obchodu s potravinami, Hors D’Oeuvres. Připraví bílou pizzu se šunkou a vroubkovaným okrajem, salát s bílými fazolemi s lanýži a patizony, pěnu z uzeného lososa na pohankových blini a tiramisu dortíky s borůvkami.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (10)

        Kurz vaření. Anna se podělí o své znalosti z kulinářského umění. Připraví salát s grilovaným mořským ovocem a chilli, doma vyrobené těstoviny se zahradní zeleninou a bílým vínem, meruňkovou marmeládu a pěnu z bílé čokolády s ovocným kompotem.

      • Kuchyně VIII (6)

        Snídaně opět na výsluní. V Kuchyni přivádějí snídani opět na výsluní díky koktejlu Mimosa Geoffreyho Zakariana a delikátním smaženým vejcím se salámem, mozzarellou, olivami a česnekovým chlebem, plus jsou zde dva recepty na přidání bílkovin do snídaně.

      • Osadnice XII (7)

        Jednoduchá jídla. Dnes je to o jídlech z pěti ingrediencí, a v menu najdeme kuře pečené s fenyklem, špagety carbonara. vejce v tomatě, vegetariánskou polévku s tortellini a tři varianty večeře z pekáče.

      • Osadnice XII (8)

        Pro Petea. Kovboj Pete si na farmě prožil dlouhé a náročné léto, a tak Ree připraví pro něho a jeho rodinu večeři v texasko-mexickém stylu jako poděkování. V menu jsou carnitas, mango salát, sýrové smažené casserole s fazolkami a guacamole s ozvláštněním.

      • Osadnice XII (9)

        Den dvojí hry. Synové Ree jsou blázni do fotbalu, takže když přijdou jejich kamarádi porovnat nejlepší týmy, Ree připraví jejich oblíbená jídla: kořeněná křidýlka, předem připravené sendvičové rolky, vydlabané brambory a slané preclíky jako brownies.

      • Se Sibou u stolu III (5)

        Jít za chutí. Siba se rozhodla jít za chutí. Kuřata dostanou piri piri předělávku, květiny a ovoce si zahrají v růžové a kokosové panna cottě a rovněž dojde na braai grilování jehněte v řeckém stylu.

      • Se Sibou u stolu III (6)

        Siba jako záchranářka. Siba pomáhá své kuchařsky bezmocné přítelkyni připravit překvapivou výroční večeři. V menu nevařené red mezze a na másle opečený humus, krevety s bylinkovým máslem a kuskusem, a nakonec dvě delikátní, čokoládové dobroty.

      • Malá bistra u silnic XIII (12)

        Časem ověřené poklady. Na tomto výletu se Guy přidá k místním legendám. Za Baltimorem zamíří Guy se šampiónem Super Bowl, Joem Theismannem, do kuchyně na všechny druhy tacos.

      • Malá bistra u silnic XIII (13)

        Jinak, než klasicky. Guy jede na jih neprošlapanou cestou. V Dallasu přemění texasko-mexické jídlo na mexicko-texaské, s pikantními polévkami. V Baltimoru se zastaví u místního pekaře Duffa Goldmana, aby objevil tajemství hranaté pizzy.

      • Sekáček XXII (13)

        Úžasní pekaři. Můžete vsadit všechen svůj chleba, že pro cenu 10 000 dolarů bude potřeba něco upéct. V prvním kole soutěžící musejí upéct focacciu a přijít na to, jak obohatit rybu rýžovým pudinkem.

      • Kuchyně V (4)

        Zimní vaření. Jeff uvaří tradiční rodinné oblíbené jídlo, kuřecí polévku s tortellini. Geoffrey Zakarian nás naučí základní omáčku a Marcela Valladolid a Katie Lee skloubí zdraví a chuť s jejich recepty na ovesné vločky.

      • Se Sibou u stolu III (7)

        Světoběžník. Siba se s dnešní nabídkou jídel vydá kolem světa a nabídne své verze havajského rybího salátu a australského steaku wagyu s krémovou omáčkou chakalaka a mačkaným květákem.

      • Se Sibou u stolu III (8)

        Rande u večeře. Siba pořádá večírek a doufá v květy lásky. V menu jsou úchvatné tři sýrové jednohubky, nevařený uzený losos s dipem, překvapivý koktejl s mraženým krémem na tyčince, asijská kachna se salátem z červeného merlíku a plátky pizzy s melounem.

      • Sekáček XXIX (8)

        Turnaj dospívajících: 2. bitva. Dospívající soutěžící bojují s časem, aby dokončili své předkrmy s klobáskami, a v kole s hlavním chodem čelí překvapení v podobě mořských plodů. V koši pro dezert kreativitu vzbudí snídaňové položky.

      • Extrémní dortové války (22)

        Medvídek Paddington. Medvídek Paddington se vydává na další dobrodružství, bere si svůj starý klobouk a balí kufr! Čtyři pekaři soutěží, aby vytvořili dort, který se stane středobodem večírku k 90. výročí vydání této kouzelné knihy, a aby si vítěz mohl odnést domů 10 000 dolarů.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (11)

        Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (13)

        Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.

      • Večeře u Tiffani II (1)

        Noční fiesta. Tiffani připraví na svou latinoamerickou fiestu margarity s opuncií a fajitas s marinovaným hovězím a grilovanými citrusy.

      • Večeře u Tiffani II (2)

        Pozdní svačina s čajem jinak. Tiffani Thiessen nabízí pozdní svačinu s čajem jinak a začne višňovým koktejlem se zeleným čajem a prvotřídními vdolečky s citrónem a borůvkami. Salát s opečenou červenou řepou a tři druhy delikátních čajových sendvičů potěší Tiffaniny kamarádky.

      • Strávníci v utajení V (7)

        Řecká tragédie. Když často nachází rozbité talíře, kontaktuje Nader, majitel My Greek and Italian Restaurant v Tacomě, Charlese Stilese, aby věc vyšetřil. Mystery Diners jako strávníci v utajení zjistí, že člen personálu se vzdálil řeckým tradicím.

      • Strávníci v utajení V (8)

        Velké rozdělení. Poté, co zdědili personál po předchozích majitelích, si noví majitelé Sam’s Tavern myslí, že mezi novými a starými zaměstnanci je rozdělení. Charles Stiles posílá Nadine a Jasona, aby odhalili, kdo je za roztržku zodpovědný.

      • Malá bistra u silnic XIX (7)

        Od masových koulí k lízátkům. Na tomto výletě se Guy Fieri dostane na festival chutí oblíbených jídel. V Sandy v Utahu, podhorském městě, nabízejí vše, od chleba po uzená masa či kreativní kombinace jako kanadská slanina, rajčatové krokety, bílé fazole a steaková pizza.

      • Malá bistra u silnic XIX (8)

        Rychlá jídla napříč krajinou. Na tomto výletě Guy Fieri projede zemi od hor k moři kvůli vynikajícím žebírkům. V Park City v Utahu servíruje místní chlápek gurmánské pochoutky, např. ukázkové chivito, grilované maso z mladé kozy, nebo kuřecí mísu s rýží.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (11)

        Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (13)

        Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.

      • Večeře u Tiffani II (1)

        Noční fiesta. Tiffani připraví na svou latinoamerickou fiestu margarity s opuncií a fajitas s marinovaným hovězím a grilovanými citrusy.

      • Večeře u Tiffani II (2)

        Pozdní svačina s čajem jinak. Tiffani Thiessen nabízí pozdní svačinu s čajem jinak a začne višňovým koktejlem se zeleným čajem a prvotřídními vdolečky s citrónem a borůvkami. Salát s opečenou červenou řepou a tři druhy delikátních čajových sendvičů potěší Tiffaniny kamarádky.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (10)

        Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (11)

        Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.

      • Malá bistra u silnic XIII (12)

        Časem ověřené poklady. Na tomto výletu se Guy přidá k místním legendám. Za Baltimorem zamíří Guy se šampiónem Super Bowl, Joem Theismannem, do kuchyně na všechny druhy tacos.

      • Malá bistra u silnic XIII (13)

        Jinak, než klasicky. Guy jede na jih neprošlapanou cestou. V Dallasu přemění texasko-mexické jídlo na mexicko-texaské, s pikantními polévkami. V Baltimoru se zastaví u místního pekaře Duffa Goldmana, aby objevil tajemství hranaté pizzy.