
Food Network
Food Network od do
Jamie Deen doma na večeři II (5)
Dětské kempování. Jamie Deen připraví chutná a nutriční jídla na kempování se svým synem Jackem. V menu pro kempování na zadním dvorku jsou tyčinky z domácího arašídového másla, opečená mrkev a bazalková polévka s grilovaným sýrem.
Paul Hollywood - Pekař ve městě II (9)
Jeruzalém. Paul je na cestě historií a kulturou Jeruzaléma a tráví čas s pekařil, kteří připraví pro své komunity neuvěřitelné pochoutky. Paul pak vytvoří jeruzalémský bagel a dort s mandlemi a granátovým jablkem.
Zachraňte mé pekařství (5)
Žádný odpad, žádná nouze. Kerry Vincent cestuje do Filadelfie, aby pomohl Schenk’s Family Bakery.
Levná jídla (1)
Minneapolis. Ali Khan, autor blogu Bang for your Burger Buck, má 12 hodin a pouhých 35 babek, aby našel nejlepší nabídky v Minneapolis na snídani, oběd, svačinku a večeři! Připojte se k němu při hledání nejlepší nabídky nejlepších jídel.
Levná jídla (2)
Austin. Ali objeví nejlepší jídla, jaká Austin může nabídnout, v bistru u silnice se sladkými i slanými jídly včetně migas tacos, v autentickém texaském grilovacím bistru s máslovým pečivem nebo si dá bayou podle babiččiny kuchařky.
Legrační dorty (9)
Dort v podobě psa. Tři talentovaní designéři dortů se pouštějí do svého doposud největšího úkolu. Fotograf William Wegman, slavný díky svým portrétům oblečených psů, dostane dort v podobě psa oblečeného jako Marie Antoinette.
Jídla na otevřeném ohni IV (13)
Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.
Dorty z Vegas (5)
Dorty Titaniku. Pan a paní Wayne Newtonovi si objednají špičkový dort v podobě svatebních šatů pro rozlučku nevěsty. Později pekařský tým u Freedů připomene výročí objevení Titaniku upečením největšího lodního dortu, jaký kdy vytvořili.
Dorty z Vegas (6)
Vánoce v pořadu Dorty z Vegas. Svátky jsou v plném proudu a ve Freed‘s Bakery se chystá pro místní charitu velký dort v podobě perníkové chaloupky na jejich vánoční oslavu se zpěvy. Penn a Teller oslaví také výročí svého pořadu.
Zachraňte mé pekařství (5)
Žádný odpad, žádná nouze. Kerry Vincent cestuje do Filadelfie, aby pomohl Schenk’s Family Bakery.
Levná jídla (1)
Minneapolis. Ali Khan, autor blogu Bang for your Burger Buck, má 12 hodin a pouhých 35 babek, aby našel nejlepší nabídky v Minneapolis na snídani, oběd, svačinku a večeři! Připojte se k němu při hledání nejlepší nabídky nejlepších jídel.
Levná jídla (2)
Austin. Ali objeví nejlepší jídla, jaká Austin může nabídnout, v bistru u silnice se sladkými i slanými jídly včetně migas tacos, v autentickém texaském grilovacím bistru s máslovým pečivem nebo si dá bayou podle babiččiny kuchařky.
Jídla na otevřeném ohni IV (11)
Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.
Jídla na otevřeném ohni IV (13)
Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.
Dorty z Vegas (5)
Dorty Titaniku. Pan a paní Wayne Newtonovi si objednají špičkový dort v podobě svatebních šatů pro rozlučku nevěsty. Později pekařský tým u Freedů připomene výročí objevení Titaniku upečením největšího lodního dortu, jaký kdy vytvořili.
Dorty z Vegas (6)
Vánoce v pořadu Dorty z Vegas. Svátky jsou v plném proudu a ve Freed‘s Bakery se chystá pro místní charitu velký dort v podobě perníkové chaloupky na jejich vánoční oslavu se zpěvy. Penn a Teller oslaví také výročí svého pořadu.
Guyovy hry s potravinami IX (12)
Guyovy hry s dezerty. Mistři cukráři zaplní Město chutí v této soutěži plné dezertů a se speciálními porotci Ronem Ben-Israelem, Duffem Goldmanem a Jackie Sorkin-Fernandez.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (1)
Starý New York. Dnes se poučíme z vynikajících jídel New Yorku. Po uzeném lososovi a bagelu v legendárním židovském obchodu se zaměříme na úchvatnou kavárnu s pražírnou, a pak dvojitě grilované newyorské kousky s kořením.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (2)
Co se vaří v Brooklynu. Ina tvoří snídani v jižanském stylu s karolínskou kaší, venkovskou šunkou a omáčkou red eye, a naučí se péct dokonalé bagety nebo připravit salát s cukrovým hráškem, pancettou a parmezánem.
Pečení s Annou Olson (30)
Citrónový krém. Anna začne metodou s alkoholem, aby připravila citrónový krém v britském stylu, a pak vytvoří šlehaný citrónový krém s lesními plody. Poté nachystá klasický francouzský dezert z bister, Tatre au Citron. Následuje pěnový dortík s pečeným citrónem.
Kuchyně VIII (7)
Chutné, a přitom úsporné. Naučte se, které potraviny zmrazit a které byste měli použít rychle čerstvé, jak ušetřit peníze s vepřovým osso bucco, nebo jak vytvořit dvě snadné večeře pro pracovní dny od Katie Lee a Marcely Valladolid, s využitím cenově dostupných kuřecích stehen.
Osadnice XIV (13)
Díkůvzdání s přáteli. Ree s přáteli oslaví Den díkůvzdání krocaní roládou s klobáskou a casserole s pórkem a bramborami. Mezi riskantní přílohy patří opilá omáčka, kozí sýr a sezónní koktejl.
Osadnice XV (1)
Jedenáctá hodina. Ree Drummond pořádá koktejlovou oslavu pro zaměstnance, kteří jí pomáhali otevřít obchod ve městě. Je zde delikátní jednohubky a sladkosti připravené dopředu, a pro přípitek punč Pawhuska Prohibition.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (3)
Co si vrabci cvrlikali. Ina zkoumá populární místa, o nichž každý mluví, a začne v Meatball Shop, kde dá svou osobnost sendvičům s masovými koulemi. Opět doma připraví skořicové koblihy a kávu.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (4)
Všechno jinak. Ina je v Brooklynu, aby se podívala po nějaké klasice. Nejprve v obchodu s delikatesami, kde nabízejí sekaná játra, a pak připraví klobásu v restauraci Prime Meats. Opět doma Ina zkusí francouzské fazole flažolet.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (13)
Chutné pečení. Anna se podělí o staré rodinné recepty: babiččin bramborový chléb s čedarem, slaninu s kukuřicí, zelené fazolky, sýrový dort z parmezánového těsta a štrúdl s ořechy.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (14)
Hostina při západu slunce. Anna využije dlouhých letních dnů, aby připravila neformální večeři v zahradě. Nachystá grilovaného lososa s balsamicem a cibulovým glazováním, švýcarský mangold s piniovými oříšky a opečeným česnekem, a jako dezert mražený jogurt s pizelle.
Kuchyně VIII (8)
S náplní. Naučte se, jak na jídla s náplní s Marcelou Valladolid a jejími plněnými paprikami a zjistěte, jaké nástroje jsou na plnění nejlepší. Pak prověříme skvělé recepty na snadná jídla pro všední dny, např. sýrem plněná kuřecí prsa.
Osadnice XII (13)
Stravování 101. Ree v kuchyni vaří tři sytá jídla dopředu – kuřecí casserole cordon bleu, koláč tamale v texasko-mexickém stylu s kořeněným hovězím a plný rendlík polévky s fazolemi a slaninou.
Osadnice XIII (1)
Dítě na ranči. Na ranči je nové dítě, a tak Ree připraví pro novou maminku balíček první péče plný jídel a věcí pro rozmazlování. Je zde hovězí hrudí, zapečené brambory, andělský koláč a ovocný salát s medem a tymiánem.
Osadnice XIII (2)
Příběh o čtyřech obědech. Ree chystá v kuchyni na ranči oběd a připraví například kořeněné vrstvené burgery s cibulovými kroužky, salát se sezamem a tofu, hromadu havajských hovězích sendvičů a konečně pouze pro sebe kuřata s mangem a chili.
Se Sibou u stolu III (9)
Přátelští rivalové. Mezi Sibou a jejím kamarádem, šéfkuchařem Lukem Dalem Robertsem dojde v kuchyni k přátelskému střetu. On ji vyzve, aby uvařila známá míchaná vejce jinak. Pak ona mu dá směs různorodých ingrediencí, aby s ní uvařil večeři a dá mu tak odvetný úder..
Se Sibou u stolu III (10)
Můj život plný jídla. Siba se podělí o čtyři jídla, vyprávějící její životní příběh. Začne domácím kari a klasickými městskými vdolečky. Z prvního rande je zde rychle smažené jídlo z woku, které potěšilo jejího manžela, a konečně dekadentní a špičkový sladký burger.
Malá bistra u silnic XIV (3)
Dát si klasiku. Na tomto výletě Guy prověří některé hospůdky, které se nevzdaly klasických jídel. V Minneapolis je rodinný podnik, nabízející italské delikatesy, jež místní milují – pizzu a zcela čerstvé těstoviny.
Malá bistra u silnic XIV (4)
Štafetový kolík. Na tomto výletě Guy hledá během cesty některé dlouhotrvající tradice. V Baltimoru objeví řeckou hospůdku, kde dvě rodiny kuchařů servírují jídla podle starých rodinných receptů.
Sekáček XXIII (2)
Den fritování. Je den fritování a porota očekává hluboce smažené pochoutky na každém talíři. V prvním kole soutěžící pracují s hot dogy a kořeny rostliny taro. Během předkrmu porotci diskutují, zda opakované chyby povedou k vyřazení.
Kuchyně V (6)
Začátek dopoledne. Den sv. Patrika oslavíme nově pojatým klasickým irským jídlem, konzervovaným hovězím se zelím. Následují dvě jídla využívající základ spižírny: brambory. A nakonec si užijeme opilé sladkosti s tajnou přísadou a Geoffreyho koktejl sv. Patrika.
Se Sibou u stolu IV (1)
Klasiky. Siba vezme oblíbená klasická jídla od každého a promíchá je. Nejprve božské sladké jablečné růžičky v listovém těstě, které povyšují oblíbené koláče kohokoliv na novou úroveň.
Se Sibou u stolu IV (2)
Sytá jídla. Siba nakupuje, podělí se o vlastní dezerty diváků a připraví neuvěřitelný tvarohový koláč oživený limetkovým tvarohem, který bude hvězdou na jakémkoliv večírku.
Sekáček XXIX (10)
Turnaj dospívajících: 4. bitva. Dospívající soutěžící musejí předvést svou kreativitu u kyselých předkrmů, a v kole pro hlavní chod jeden kuchař využije pekáč. Pak se musejí vyrovnat s opětovným využitím dortu v koši pro dezert.
Extrémní dortové války (24)
Roald Dahl. Na oslavu 100. výročí slavného dětského spisovatele Roalda Dahla vytvářejí čtyři pekaři dort, z nichž jeden se stane středem večírku a pekař si domů odnese 10 000 dolarů. Vnučka Roalda Dahla, Chloe Dahl, je hostujícím porotcem.
Restaurant: Impossible IV (6)
Mexická restaurace Gusanoz. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Lebanonu v New Hampshire, aby pomohl manželskému páru, Nickovi a Marii, zachránit jejich šest let starou mexickou restauraci Gusanoz. Dokáže Robert vlít do Gusanozu nový život – a Maria obnovit svou vášeň pro podnikání?
Zachraňte mé pekařství (6)
Mimo směsi. Kerry Vincent se potýká s problémy nejstarší rodinné pekárny ve Filadelfii.
Strávníci v utajení V (11)
Slevové kupóny. Velký nárůst placení slevovými kupóny znepokojuje majitele kalifornské restaurace, který zjistí s pomocí Charlese Stilese a jeho týmu, že má dobrý důvod podezřívat personál.
Strávníci v utajení V (12)
Poplatek. Charles a jeho tým se podívají za scénu Red Balls Rock–and–Roll Pizza v Moorparku v Kalifornii, aby odhalili nesrovnalosti v inventáři.
Malá bistra u silnic XIX (11)
Grilování, chilli a huli–huli kuřata. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví unikátní grily na souši i za ní. V Long Beach v Kalifornii grilují v náklaďáku nadprůměrné steaky s taco a opilými plackami torta, a také fritovaná kuřata se zeleninou v chilaquiles.
Malá bistra u silnic XIX (12)
Pořádné kusance. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší různorodá jídla na obou stranách Pacifiku. V Los Angeles, na východním pobřeží, nabízejí kamarádi hříšné dobroty jako sendvič Tlustý Jerry nebo švédský stůl se smaženými dobrotami jako kuřecí prsty, mozzarella na dřívku nebo steaky.
Restaurant: Impossible IV (6)
Mexická restaurace Gusanoz. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Lebanonu v New Hampshire, aby pomohl manželskému páru, Nickovi a Marii, zachránit jejich šest let starou mexickou restauraci Gusanoz. Dokáže Robert vlít do Gusanozu nový život – a Maria obnovit svou vášeň pro podnikání?
Zachraňte mé pekařství (6)
Mimo směsi. Kerry Vincent se potýká s problémy nejstarší rodinné pekárny ve Filadelfii.
Jídla na otevřeném ohni V (1)
Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.
Jídla na otevřeném ohni V (2)
Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.
Malá bistra u silnic XIV (3)
Dát si klasiku. Na tomto výletě Guy prověří některé hospůdky, které se nevzdaly klasických jídel. V Minneapolis je rodinný podnik, nabízející italské delikatesy, jež místní milují – pizzu a zcela čerstvé těstoviny.
Malá bistra u silnic XIV (4)
Štafetový kolík. Na tomto výletě Guy hledá během cesty některé dlouhotrvající tradice. V Baltimoru objeví řeckou hospůdku, kde dvě rodiny kuchařů servírují jídla podle starých rodinných receptů.
