• Food Network

    • Food Network od do

      • Jamie Deen doma na večeři II (5)

        Dětské kempování. Jamie Deen připraví chutná a nutriční jídla na kempování se svým synem Jackem. V menu pro kempování na zadním dvorku jsou tyčinky z domácího arašídového másla, opečená mrkev a bazalková polévka s grilovaným sýrem.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě II (9)

        Jeruzalém. Paul je na cestě historií a kulturou Jeruzaléma a tráví čas s pekařil, kteří připraví pro své komunity neuvěřitelné pochoutky. Paul pak vytvoří jeruzalémský bagel a dort s mandlemi a granátovým jablkem.

      • Zachraňte mé pekařství (5)

        Žádný odpad, žádná nouze. Kerry Vincent cestuje do Filadelfie, aby pomohl Schenk’s Family Bakery.

      • Levná jídla (1)

        Minneapolis. Ali Khan, autor blogu Bang for your Burger Buck, má 12 hodin a pouhých 35 babek, aby našel nejlepší nabídky v Minneapolis na snídani, oběd, svačinku a večeři! Připojte se k němu při hledání nejlepší nabídky nejlepších jídel.

      • Levná jídla (2)

        Austin. Ali objeví nejlepší jídla, jaká Austin může nabídnout, v bistru u silnice se sladkými i slanými jídly včetně migas tacos, v autentickém texaském grilovacím bistru s máslovým pečivem nebo si dá bayou podle babiččiny kuchařky.

      • Legrační dorty (9)

        Dort v podobě psa. Tři talentovaní designéři dortů se pouštějí do svého doposud největšího úkolu. Fotograf William Wegman, slavný díky svým portrétům oblečených psů, dostane dort v podobě psa oblečeného jako Marie Antoinette.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (13)

        Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.

      • Dorty z Vegas (5)

        Dorty Titaniku. Pan a paní Wayne Newtonovi si objednají špičkový dort v podobě svatebních šatů pro rozlučku nevěsty. Později pekařský tým u Freedů připomene výročí objevení Titaniku upečením největšího lodního dortu, jaký kdy vytvořili.

      • Dorty z Vegas (6)

        Vánoce v pořadu Dorty z Vegas. Svátky jsou v plném proudu a ve Freed‘s Bakery se chystá pro místní charitu velký dort v podobě perníkové chaloupky na jejich vánoční oslavu se zpěvy. Penn a Teller oslaví také výročí svého pořadu.

      • Zachraňte mé pekařství (5)

        Žádný odpad, žádná nouze. Kerry Vincent cestuje do Filadelfie, aby pomohl Schenk’s Family Bakery.

      • Levná jídla (1)

        Minneapolis. Ali Khan, autor blogu Bang for your Burger Buck, má 12 hodin a pouhých 35 babek, aby našel nejlepší nabídky v Minneapolis na snídani, oběd, svačinku a večeři! Připojte se k němu při hledání nejlepší nabídky nejlepších jídel.

      • Levná jídla (2)

        Austin. Ali objeví nejlepší jídla, jaká Austin může nabídnout, v bistru u silnice se sladkými i slanými jídly včetně migas tacos, v autentickém texaském grilovacím bistru s máslovým pečivem nebo si dá bayou podle babiččiny kuchařky.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (11)

        Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (13)

        Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.

      • Dorty z Vegas (5)

        Dorty Titaniku. Pan a paní Wayne Newtonovi si objednají špičkový dort v podobě svatebních šatů pro rozlučku nevěsty. Později pekařský tým u Freedů připomene výročí objevení Titaniku upečením největšího lodního dortu, jaký kdy vytvořili.

      • Dorty z Vegas (6)

        Vánoce v pořadu Dorty z Vegas. Svátky jsou v plném proudu a ve Freed‘s Bakery se chystá pro místní charitu velký dort v podobě perníkové chaloupky na jejich vánoční oslavu se zpěvy. Penn a Teller oslaví také výročí svého pořadu.

      • Guyovy hry s potravinami IX (12)

        Guyovy hry s dezerty. Mistři cukráři zaplní Město chutí v této soutěži plné dezertů a se speciálními porotci Ronem Ben-Israelem, Duffem Goldmanem a Jackie Sorkin-Fernandez.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (1)

        Starý New York. Dnes se poučíme z vynikajících jídel New Yorku. Po uzeném lososovi a bagelu v legendárním židovském obchodu se zaměříme na úchvatnou kavárnu s pražírnou, a pak dvojitě grilované newyorské kousky s kořením.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (2)

        Co se vaří v Brooklynu. Ina tvoří snídani v jižanském stylu s karolínskou kaší, venkovskou šunkou a omáčkou red eye, a naučí se péct dokonalé bagety nebo připravit salát s cukrovým hráškem, pancettou a parmezánem.

      • Pečení s Annou Olson (30)

        Citrónový krém. Anna začne metodou s alkoholem, aby připravila citrónový krém v britském stylu, a pak vytvoří šlehaný citrónový krém s lesními plody. Poté nachystá klasický francouzský dezert z bister, Tatre au Citron. Následuje pěnový dortík s pečeným citrónem.

      • Kuchyně VIII (7)

        Chutné, a přitom úsporné. Naučte se, které potraviny zmrazit a které byste měli použít rychle čerstvé, jak ušetřit peníze s vepřovým osso bucco, nebo jak vytvořit dvě snadné večeře pro pracovní dny od Katie Lee a Marcely Valladolid, s využitím cenově dostupných kuřecích stehen.

      • Osadnice XIV (13)

        Díkůvzdání s přáteli. Ree s přáteli oslaví Den díkůvzdání krocaní roládou s klobáskou a casserole s pórkem a bramborami. Mezi riskantní přílohy patří opilá omáčka, kozí sýr a sezónní koktejl.

      • Osadnice XV (1)

        Jedenáctá hodina. Ree Drummond pořádá koktejlovou oslavu pro zaměstnance, kteří jí pomáhali otevřít obchod ve městě. Je zde delikátní jednohubky a sladkosti připravené dopředu, a pro přípitek punč Pawhuska Prohibition.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (3)

        Co si vrabci cvrlikali. Ina zkoumá populární místa, o nichž každý mluví, a začne v Meatball Shop, kde dá svou osobnost sendvičům s masovými koulemi. Opět doma připraví skořicové koblihy a kávu.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (4)

        Všechno jinak. Ina je v Brooklynu, aby se podívala po nějaké klasice. Nejprve v obchodu s delikatesami, kde nabízejí sekaná játra, a pak připraví klobásu v restauraci Prime Meats. Opět doma Ina zkusí francouzské fazole flažolet.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (13)

        Chutné pečení. Anna se podělí o staré rodinné recepty: babiččin bramborový chléb s čedarem, slaninu s kukuřicí, zelené fazolky, sýrový dort z parmezánového těsta a štrúdl s ořechy.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (14)

        Hostina při západu slunce. Anna využije dlouhých letních dnů, aby připravila neformální večeři v zahradě. Nachystá grilovaného lososa s balsamicem a cibulovým glazováním, švýcarský mangold s piniovými oříšky a opečeným česnekem, a jako dezert mražený jogurt s pizelle.

      • Kuchyně VIII (8)

        S náplní. Naučte se, jak na jídla s náplní s Marcelou Valladolid a jejími plněnými paprikami a zjistěte, jaké nástroje jsou na plnění nejlepší. Pak prověříme skvělé recepty na snadná jídla pro všední dny, např. sýrem plněná kuřecí prsa.

      • Osadnice XII (13)

        Stravování 101. Ree v kuchyni vaří tři sytá jídla dopředu – kuřecí casserole cordon bleu, koláč tamale v texasko-mexickém stylu s kořeněným hovězím a plný rendlík polévky s fazolemi a slaninou.

      • Osadnice XIII (1)

        Dítě na ranči. Na ranči je nové dítě, a tak Ree připraví pro novou maminku balíček první péče plný jídel a věcí pro rozmazlování. Je zde hovězí hrudí, zapečené brambory, andělský koláč a ovocný salát s medem a tymiánem.

      • Osadnice XIII (2)

        Příběh o čtyřech obědech. Ree chystá v kuchyni na ranči oběd a připraví například kořeněné vrstvené burgery s cibulovými kroužky, salát se sezamem a tofu, hromadu havajských hovězích sendvičů a konečně pouze pro sebe kuřata s mangem a chili.

      • Se Sibou u stolu III (9)

        Přátelští rivalové. Mezi Sibou a jejím kamarádem, šéfkuchařem Lukem Dalem Robertsem dojde v kuchyni k přátelskému střetu. On ji vyzve, aby uvařila známá míchaná vejce jinak. Pak ona mu dá směs různorodých ingrediencí, aby s ní uvařil večeři a dá mu tak odvetný úder..

      • Se Sibou u stolu III (10)

        Můj život plný jídla. Siba se podělí o čtyři jídla, vyprávějící její životní příběh. Začne domácím kari a klasickými městskými vdolečky. Z prvního rande je zde rychle smažené jídlo z woku, které potěšilo jejího manžela, a konečně dekadentní a špičkový sladký burger.

      • Malá bistra u silnic XIV (3)

        Dát si klasiku. Na tomto výletě Guy prověří některé hospůdky, které se nevzdaly klasických jídel. V Minneapolis je rodinný podnik, nabízející italské delikatesy, jež místní milují – pizzu a zcela čerstvé těstoviny.

      • Malá bistra u silnic XIV (4)

        Štafetový kolík. Na tomto výletě Guy hledá během cesty některé dlouhotrvající tradice. V Baltimoru objeví řeckou hospůdku, kde dvě rodiny kuchařů servírují jídla podle starých rodinných receptů.

      • Sekáček XXIII (2)

        Den fritování. Je den fritování a porota očekává hluboce smažené pochoutky na každém talíři. V prvním kole soutěžící pracují s hot dogy a kořeny rostliny taro. Během předkrmu porotci diskutují, zda opakované chyby povedou k vyřazení.

      • Kuchyně V (6)

        Začátek dopoledne. Den sv. Patrika oslavíme nově pojatým klasickým irským jídlem, konzervovaným hovězím se zelím. Následují dvě jídla využívající základ spižírny: brambory. A nakonec si užijeme opilé sladkosti s tajnou přísadou a Geoffreyho koktejl sv. Patrika.

      • Se Sibou u stolu IV (1)

        Klasiky. Siba vezme oblíbená klasická jídla od každého a promíchá je. Nejprve božské sladké jablečné růžičky v listovém těstě, které povyšují oblíbené koláče kohokoliv na novou úroveň.

      • Se Sibou u stolu IV (2)

        Sytá jídla. Siba nakupuje, podělí se o vlastní dezerty diváků a připraví neuvěřitelný tvarohový koláč oživený limetkovým tvarohem, který bude hvězdou na jakémkoliv večírku.

      • Sekáček XXIX (10)

        Turnaj dospívajících: 4. bitva. Dospívající soutěžící musejí předvést svou kreativitu u kyselých předkrmů, a v kole pro hlavní chod jeden kuchař využije pekáč. Pak se musejí vyrovnat s opětovným využitím dortu v koši pro dezert.

      • Extrémní dortové války (24)

        Roald Dahl. Na oslavu 100. výročí slavného dětského spisovatele Roalda Dahla vytvářejí čtyři pekaři dort, z nichž jeden se stane středem večírku a pekař si domů odnese 10 000 dolarů. Vnučka Roalda Dahla, Chloe Dahl, je hostujícím porotcem.

      • Restaurant: Impossible IV (6)

        Mexická restaurace Gusanoz. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Lebanonu v New Hampshire, aby pomohl manželskému páru, Nickovi a Marii, zachránit jejich šest let starou mexickou restauraci Gusanoz. Dokáže Robert vlít do Gusanozu nový život – a Maria obnovit svou vášeň pro podnikání?

      • Zachraňte mé pekařství (6)

        Mimo směsi. Kerry Vincent se potýká s problémy nejstarší rodinné pekárny ve Filadelfii.

      • Strávníci v utajení V (11)

        Slevové kupóny. Velký nárůst placení slevovými kupóny znepokojuje majitele kalifornské restaurace, který zjistí s pomocí Charlese Stilese a jeho týmu, že má dobrý důvod podezřívat personál.

      • Strávníci v utajení V (12)

        Poplatek. Charles a jeho tým se podívají za scénu Red Balls Rock–and–Roll Pizza v Moorparku v Kalifornii, aby odhalili nesrovnalosti v inventáři.

      • Malá bistra u silnic XIX (11)

        Grilování, chilli a huli–huli kuřata. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví unikátní grily na souši i za ní. V Long Beach v Kalifornii grilují v náklaďáku nadprůměrné steaky s taco a opilými plackami torta, a také fritovaná kuřata se zeleninou v chilaquiles.

      • Malá bistra u silnic XIX (12)

        Pořádné kusance. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší různorodá jídla na obou stranách Pacifiku. V Los Angeles, na východním pobřeží, nabízejí kamarádi hříšné dobroty jako sendvič Tlustý Jerry nebo švédský stůl se smaženými dobrotami jako kuřecí prsty, mozzarella na dřívku nebo steaky.

      • Restaurant: Impossible IV (6)

        Mexická restaurace Gusanoz. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Lebanonu v New Hampshire, aby pomohl manželskému páru, Nickovi a Marii, zachránit jejich šest let starou mexickou restauraci Gusanoz. Dokáže Robert vlít do Gusanozu nový život – a Maria obnovit svou vášeň pro podnikání?

      • Zachraňte mé pekařství (6)

        Mimo směsi. Kerry Vincent se potýká s problémy nejstarší rodinné pekárny ve Filadelfii.

      • Jídla na otevřeném ohni V (1)

        Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.

      • Jídla na otevřeném ohni V (2)

        Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.

      • Malá bistra u silnic XIV (3)

        Dát si klasiku. Na tomto výletě Guy prověří některé hospůdky, které se nevzdaly klasických jídel. V Minneapolis je rodinný podnik, nabízející italské delikatesy, jež místní milují – pizzu a zcela čerstvé těstoviny.

      • Malá bistra u silnic XIV (4)

        Štafetový kolík. Na tomto výletě Guy hledá během cesty některé dlouhotrvající tradice. V Baltimoru objeví řeckou hospůdku, kde dvě rodiny kuchařů servírují jídla podle starých rodinných receptů.