• Food Network

    • Food Network od do

      • Extrémní dortové války (24)

        Roald Dahl. Na oslavu 100. výročí slavného dětského spisovatele Roalda Dahla vytvářejí čtyři pekaři dort, z nichž jeden se stane středem večírku a pekař si domů odnese 10 000 dolarů. Vnučka Roalda Dahla, Chloe Dahl, je hostujícím porotcem.

      • Restaurant: Impossible IV (6)

        Mexická restaurace Gusanoz. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Lebanonu v New Hampshire, aby pomohl manželskému páru, Nickovi a Marii, zachránit jejich šest let starou mexickou restauraci Gusanoz. Dokáže Robert vlít do Gusanozu nový život – a Maria obnovit svou vášeň pro podnikání?

      • Zachraňte mé pekařství (6)

        Mimo směsi. Kerry Vincent se potýká s problémy nejstarší rodinné pekárny ve Filadelfii.

      • Strávníci v utajení V (11)

        Slevové kupóny. Velký nárůst placení slevovými kupóny znepokojuje majitele kalifornské restaurace, který zjistí s pomocí Charlese Stilese a jeho týmu, že má dobrý důvod podezřívat personál.

      • Strávníci v utajení V (12)

        Poplatek. Charles a jeho tým se podívají za scénu Red Balls Rock–and–Roll Pizza v Moorparku v Kalifornii, aby odhalili nesrovnalosti v inventáři.

      • Malá bistra u silnic XIX (11)

        Grilování, chilli a huli–huli kuřata. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví unikátní grily na souši i za ní. V Long Beach v Kalifornii grilují v náklaďáku nadprůměrné steaky s taco a opilými plackami torta, a také fritovaná kuřata se zeleninou v chilaquiles.

      • Malá bistra u silnic XIX (12)

        Pořádné kusance. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší různorodá jídla na obou stranách Pacifiku. V Los Angeles, na východním pobřeží, nabízejí kamarádi hříšné dobroty jako sendvič Tlustý Jerry nebo švédský stůl se smaženými dobrotami jako kuřecí prsty, mozzarella na dřívku nebo steaky.

      • Restaurant: Impossible IV (6)

        Mexická restaurace Gusanoz. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Lebanonu v New Hampshire, aby pomohl manželskému páru, Nickovi a Marii, zachránit jejich šest let starou mexickou restauraci Gusanoz. Dokáže Robert vlít do Gusanozu nový život – a Maria obnovit svou vášeň pro podnikání?

      • Zachraňte mé pekařství (6)

        Mimo směsi. Kerry Vincent se potýká s problémy nejstarší rodinné pekárny ve Filadelfii.

      • Jídla na otevřeném ohni V (1)

        Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.

      • Jídla na otevřeném ohni V (2)

        Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.

      • Malá bistra u silnic XIV (3)

        Dát si klasiku. Na tomto výletě Guy prověří některé hospůdky, které se nevzdaly klasických jídel. V Minneapolis je rodinný podnik, nabízející italské delikatesy, jež místní milují – pizzu a zcela čerstvé těstoviny.

      • Malá bistra u silnic XIV (4)

        Štafetový kolík. Na tomto výletě Guy hledá během cesty některé dlouhotrvající tradice. V Baltimoru objeví řeckou hospůdku, kde dvě rodiny kuchařů servírují jídla podle starých rodinných receptů.

      • Sekáček XXIX (10)

        Turnaj dospívajících: 4. bitva. Dospívající soutěžící musejí předvést svou kreativitu u kyselých předkrmů, a v kole pro hlavní chod jeden kuchař využije pekáč. Pak se musejí vyrovnat s opětovným využitím dortu v koši pro dezert.

      • Guyovy hry s potravinami V (1)

        Bohatá chuť a hodně smíchu. Je noc památných postav a chutného jídla na trhu. Kuchaři musejí hrát abecedu, vážit své steakové večeře a nakonec smísit luxus a levné položky ve svých jídlech.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (3)

        Co si vrabci cvrlikali. Ina zkoumá populární místa, o nichž každý mluví, a začne v Meatball Shop, kde dá svou osobnost sendvičům s masovými koulemi. Opět doma připraví skořicové koblihy a kávu.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (4)

        Všechno jinak. Ina je v Brooklynu, aby se podívala po nějaké klasice. Nejprve v obchodu s delikatesami, kde nabízejí sekaná játra, a pak připraví klobásu v restauraci Prime Meats. Opět doma Ina zkusí francouzské fazole flažolet.

      • Pečení s Annou Olson (31)

        Francouzské pusinky. Anna se podělí o tajemství přípravy dokonalých francouzských pusinek. Prozradí základy ptačích hnízd. Pak se vrhne na náročnější recept, klasický ovocný dort Pavlova. A konečně Anna připraví okouzlující pusinkové houby.

      • Kuchyně VIII (8)

        S náplní. Naučte se, jak na jídla s náplní s Marcelou Valladolid a jejími plněnými paprikami a zjistěte, jaké nástroje jsou na plnění nejlepší. Pak prověříme skvělé recepty na snadná jídla pro všední dny, např. sýrem plněná kuřecí prsa.

      • Osadnice XV (3)

        Listového těsta není nikdy dost. Ree se podělí o pět tipů, co se dá dělat s lístkovým těstem. Sýrové tyčinky, srdíčka s klobáskou, koláč s hovězím, čtyři různé druhy pizzy z odpalovaného těsta nebo úchvatné mille-feuille, vše dokonalé pro společnost na dalším večírku!

      • Osadnice XV (4)

        Lehčí jídla za 16 minut. Ree připraví čtyři svá oblíbená, lehčí a zdravější jídla, a to za 16 minut. Vyzkoušejte její kuře s parmezánem, asijský salát s nudlemi, taco z kastrolku nebo smažené vepřové špalíčky s bílými fazolemi a špenátem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (5)

        Zábava ve městě. Ina vaří ve dvou vynikajících restauracích a učí se, jak správně opéct ústřice a crostini s máslem. Dokonce i Jeffreymu se dostane výuky ohledně domácí výroby sýra v Beecher.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (6)

        Vaření s Giadou De Laurentiis. Ina a Giada vaří společně a užívají si zábavný den a podělí se o recepty. Ina přivítá přítelkyni salátem s humry a bramborami, a pak Giada připraví mascarpone a citrónové noky s máslovou omáčkou s tymiánem.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (15)

        Farma na talíři. Anna a její manžel Michael pomáhají při setkání v místní vinici, kde se na stůl nosí vše z farmy. Ona připraví dědičný rajčatový salát, lívance plněné krevetami s kukuřicí a okurkovou remuládou, a kuřecí terinu se šunkou a cibulovou marmeládou.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (16)

        Snídaně na zadním dvorku. Je nádherný den a Anna vaří pozdní snídani na zadním dvorku: ovocné a oříškové müsli, vejce benedikt se slaninou a šalotkou, vafle s rajčatovým krémem, smoothies pro letní sluníčko a vláčný hrozinkový chleba.

      • Kuchyně VIII (9)

        Oslava amerického fotbalu. Oslava této skvělé hry s hrdiny na tři způsoby: Seattle Dog od Sunny Anderson, lilkový hrdina Jeffa Mauro a sendvič Buffalo Chicken Hoagie od Katie Lee.

      • Osadnice XIII (3)

        Často kladené otázky. Ree odpovídá na často kladené otázky diváků třeba o pomalu vařené mexické polévce nebo vynikajícím kapustovém salátu. Další kuchařské problémy vyřeší bílý chléb její matky a Ree se dostane na třetí rychlostní stupeň díky času, rodině a čtyřnohým miláčkům.

      • Osadnice XIII (4)

        Obchodní setkání. Ree pořádá večeři pro přátele, kteří jí pomohli zásobit její nový obchod. Začne s merlíkovým salátem, pak podává květákovou polévku se sýrem a k tomu pořádnou porci mazlavého sýrového chleba s jalapeno. Jako dezert kousky tvarohového dortu se solí a karamelem.

      • Osadnice XIII (5)

        Tequila. Na dnešní jídla Ree použije celou láhev tequilly. V menu je queso fundido noc tequilla, krevetí polévka s tortillou a kapkou dobrých věcí, lesními plody a tequillovým krémem. A samozřejmě koktejl.

      • Se Sibou u stolu IV (1)

        Klasiky. Siba vezme oblíbená klasická jídla od každého a promíchá je. Nejprve božské sladké jablečné růžičky v listovém těstě, které povyšují oblíbené koláče kohokoliv na novou úroveň.

      • Se Sibou u stolu IV (2)

        Sytá jídla. Siba nakupuje, podělí se o vlastní dezerty diváků a připraví neuvěřitelný tvarohový koláč oživený limetkovým tvarohem, který bude hvězdou na jakémkoliv večírku.

      • Malá bistra u silnic XIV (5)

        Chuť na vynikající úrovni. Na tomto výletě Guy během cesty hledá jídla s punčem. V Dallasu objeví neapolskou pizzerii, kde dávají na pizzu slaninovou pastu a na těstoviny čerstvou pancettu.

      • Malá bistra u silnic XIV (6)

        Nečekaná jídla. Na tomto výletě Guy zkouší unikátní jídla. V Santa Rosa v Kalifornii servíruje vlastní Guyova hospůdka mix asijské, mexické a italské kuchyně.

      • Sekáček XXIII (3)

        Sendvič kam se podíváš. Tato soutěž bude celá o oslavě klasického sendviče. Čtyři soutěžící musejí vytvořit kreativní sendviče jako předkrm z hovězího hrudí, ale dva kuchaři pak udělají ty samé, velké chyby. Bude je to stát jejich místo?

      • Kuchyně V (7)

        Jídla z mrazáku a zbytky ze spíže. Rozmrazte své krevety, aby Sunny mohl připravit nejnovější jídlo z mrazáku: krevety s krupicí. Naučte se neobvyklým způsobům, jak využít svých zbytků z vaření, a také co vyhodit a co ne z ledničky.

      • Se Sibou u stolu IV (3)

        Rychlá jídla. Siva uvaří neuvěřitelná jídla jen za pár minut. Začne úchvatnou a rychlou hromadou ke snídani, následují rychlé špenátové lasagne jakožto dokonalý oběd za chviličku hotový.

      • Se Sibou u stolu IV (4)

        Jídla s sebou. Chutná jídla od Siby je možné vzít si i s sebou na cesty, třeba kustovnici godži a smoothie z mučenky, nebo dokonale přenosný tuňákový salát vše v jednom, s chilli dresinkem a křupavými nudlemi.

      • Sekáček XXIX (11)

        Turnaj dospívajících: Finále. Dospívající kuchaři se vracejí, aby soutěžili ve velkém finále turnaje. Musejí využít své řeznické dovednosti v kole pro hlavní chod a do svých dezertů zahrnout manga.

      • Extrémní dortové války (25)

        Addamsova rodina. Čtyři pekaři soutěží o to, čí dort se stane středem večírku Addamsovy rodiny a odnese si domů 10 000 dolarů. Hostujícím porotcem dnes bude Kevin Miserocchi, ředitel nadace Tee a Charlese Addamsových.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (9)

        Mořské plody a sůl. Na tomto výletě si dá Guy Fieri čerstvé mořské plody a slané senzace. V Lansingu je pojízdné bistro s krevetími burgery a jedinečnými, plněným bramborovými koulemi. V Tucsonu bosenská restaurace nabízí nefalšované východoevropské speciality.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (10)

        Naber a dlabej. Guy Fieri navštíví bistra, kde si doslova můžete hrábnout všech druhů jídla, a začne bistrem v Tucsonu v chicagském stylu s koláčem v hluboké míse a kroucenými chlebovými tyčinkami.

      • Levná jídla (3)

        Boulder. Ali Khan zamíří do jídelny v Boulderu, kde dělají palačinky tak mužné, že pouze kuchař, který se ukáže jako pořádný chlapák, je může připravovat. Svůj den zakončí krevetím sendvičem po’boy, jenž má řemeslnou duši.

      • Levná jídla (4)

        Chicago. Očekávání Aliho Khana ve větrném městě jsou vysoká jako chicagská věž Willis Tower, takže si ke snídani dá věž smažených kuřat, bochánků, vajec a slaniny. K obědu se Ali zakousne do neoficiálního městského sendviče, Italian beef.

      • Strávníci v utajení V (13)

        Drama na večeři. Majitel Encore Dinner Theatre v Tustinu v Kalifornii, volá Charlese Stilese a jeho tým. Mystery Diners zkoumají, jestli vztahy mezi číšníkem a herečkou nevytvářejí drama a neovlivňují negativně servis.

      • Strávníci v utajení IX (1)

        Drama v Deli. Majitel Lenny’s Deli v Los Angeles požádá Charlese, aby prošetřil pekaře, který podle jeho obav u objednávek na dorty podvádí. Strávníci v utajení Kiel a Kendall zjistí, že v delikatesách existuje dokonce větší problém.

      • Malá bistra u silnic XXIII (2)

        Chuť Asie. Guy si užívá velké chutě Dálného východu. V Las Vegas ochutná v japonském bistru úžasné sushi a tradiční udon. A poté v Denveru navštíví korejské bistro s grilem a nabídkou „vše, co sníte“.

      • Malá bistra u silnic XXIII (3)

        Kuchyně tří kontinentů. Guy Fieri zkoumá pár zabijáckých kuchyní, nabízejících jídla tří kontinentů. V Denveru vyčenichá indické a brazilské speciality. A v Atlantě si najde čas na staré dobré americké jídlo: masové sendviče,

      • Malá bistra u silnic XXVIII (9)

        Mořské plody a sůl. Na tomto výletě si dá Guy Fieri čerstvé mořské plody a slané senzace. V Lansingu je pojízdné bistro s krevetími burgery a jedinečnými, plněným bramborovými koulemi. V Tucsonu bosenská restaurace nabízí nefalšované východoevropské speciality.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (10)

        Naber a dlabej. Guy Fieri navštíví bistra, kde si doslova můžete hrábnout všech druhů jídla, a začne bistrem v Tucsonu v chicagském stylu s koláčem v hluboké míse a kroucenými chlebovými tyčinkami.

      • Levná jídla (3)

        Boulder. Ali Khan zamíří do jídelny v Boulderu, kde dělají palačinky tak mužné, že pouze kuchař, který se ukáže jako pořádný chlapák, je může připravovat. Svůj den zakončí krevetím sendvičem po’boy, jenž má řemeslnou duši.

      • Levná jídla (4)

        Chicago. Očekávání Aliho Khana ve větrném městě jsou vysoká jako chicagská věž Willis Tower, takže si ke snídani dá věž smažených kuřat, bochánků, vajec a slaniny. K obědu se Ali zakousne do neoficiálního městského sendviče, Italian beef.

      • Jídla na otevřeném ohni V (3)

        Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.

      • Jídla na otevřeném ohni V (5)

        Meče a rožně. Roger Mooking navštíví kuchaře používající neobvyklé nástroje nad otevřeným ohněm. V Georgii se Roger setká s Erikem Nielem, který si rád dává oddych od svého řeznictví grilováním v přírodě. V Plano v Texasu navštíví jeho kamaráda, kuchaře Tima Byrese.

      • Malá bistra u silnic XIV (5)

        Chuť na vynikající úrovni. Na tomto výletě Guy během cesty hledá jídla s punčem. V Dallasu objeví neapolskou pizzerii, kde dávají na pizzu slaninovou pastu a na těstoviny čerstvou pancettu.

      • Malá bistra u silnic XIV (6)

        Nečekaná jídla. Na tomto výletě Guy zkouší unikátní jídla. V Santa Rosa v Kalifornii servíruje vlastní Guyova hospůdka mix asijské, mexické a italské kuchyně.