
Food Network
Food Network od do
Muž vs. jídlo II (2)
Las Vegas. Adam Richman je v Las Vegas v Nevadě, kde se nabídka jídel neomezuje jen na pompézní restaurace na nejdelší ulici Strip. Začne v Hash House A Go Go, kde podávají obrovské porce tradičních snídaní.
Restaurant: Impossible IV (10)
Maple Tree Cafe. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Las Vegas, aby pomohl 26leté Ashley zachránit Maple Tree Cafe. Nejenom, že Ashley je v restauratérském podnikání nováčkem, ale najala většinou členy rodiny, kteří jsou také bez zkušeností, aby podpořili její sen.
Sledování restaurací V (1)
Suši problémy. Willieho si zavolá na pomoc Joy, majitelka Osaka’s Japanese Cuisine, první suši restaurace v Las Vegas. Ta má nyní problémy a Joy by ráda, aby Willie natočil a prozkoumal její personál, než bude její dědictví muset skončit.
Úchvatné svatební dorty III (1)
Veterán Mustang, mechanický safír, modrá látka. Pekařství v Chicagu vytváří dort v podobě veteránu Mustang, zatímco dámy v New Yorku tvoří vysoký, šperky ozdobený svatební dort s cukrovou safírovou polevou. Mezitím Chrisův tým vyrábí elegantní, zdrženlivý, ale stále „dívčí“ dort.
Muž vs. jídlo II (1)
Sarasota. Adamovo hledání skvělých jídel ho zavede do Sarasoty na Floridě, kde si užije pláží, lodí a v The Old Salty Dog, pobřežním bistru v anglickém stylu v tomto slunném státě, fritovaných hot dogů v pivním těstíčku.
Muž vs. jídlo II (2)
Las Vegas. Adam Richman je v Las Vegas v Nevadě, kde se nabídka jídel neomezuje jen na pompézní restaurace na nejdelší ulici Strip. Začne v Hash House A Go Go, kde podávají obrovské porce tradičních snídaní.
Restaurant: Impossible IV (10)
Maple Tree Cafe. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Las Vegas, aby pomohl 26leté Ashley zachránit Maple Tree Cafe. Nejenom, že Ashley je v restauratérském podnikání nováčkem, ale najala většinou členy rodiny, kteří jsou také bez zkušeností, aby podpořili její sen.
Sledování restaurací V (1)
Suši problémy. Willieho si zavolá na pomoc Joy, majitelka Osaka’s Japanese Cuisine, první suši restaurace v Las Vegas. Ta má nyní problémy a Joy by ráda, aby Willie natočil a prozkoumal její personál, než bude její dědictví muset skončit.
Úchvatné svatební dorty III (1)
Veterán Mustang, mechanický safír, modrá látka. Pekařství v Chicagu vytváří dort v podobě veteránu Mustang, zatímco dámy v New Yorku tvoří vysoký, šperky ozdobený svatební dort s cukrovou safírovou polevou. Mezitím Chrisův tým vyrábí elegantní, zdrženlivý, ale stále „dívčí“ dort.
Muž vs. jídlo II (1)
Sarasota. Adamovo hledání skvělých jídel ho zavede do Sarasoty na Floridě, kde si užije pláží, lodí a v The Old Salty Dog, pobřežním bistru v anglickém stylu v tomto slunném státě, fritovaných hot dogů v pivním těstíčku.
Muž vs. jídlo II (2)
Las Vegas. Adam Richman je v Las Vegas v Nevadě, kde se nabídka jídel neomezuje jen na pompézní restaurace na nejdelší ulici Strip. Začne v Hash House A Go Go, kde podávají obrovské porce tradičních snídaní.
Kuchaři proti amatérům II (9)
Posedlost krabími koláčky. Porotci Richard Blais a Marcus Samuelsson musejí určit, čí krabí koláčky jsou nejlepší, jestli amatérů, nebo profesionálů. A jak moc bude snadné pro soutěžící použít zmraženou zeleninu pro své vítězné jídlo?
Malá bistra u silnic XXVIII (17)
Chutné tradice. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší jídla plná chutné tradice. V Seattlu nabízí bistro různorodá jídla a také vyhlášené ruské pirožky. Zastrčené bistro v Kona podává kousky kultury s autentickou havajskou kuchyní.
Malá bistra u silnic XXVIII (18)
Chutě Dálného východu. Guy Fieri projíždí Státy a hledá chutě Dálného východu. V Seattlu kuřecí bistro přidává k drůbežím jídlům asijské příchutě. Rodinný podnik podává pravé thajské speciality na havajském velkém ostrově.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (6)
Snadná francouzská jídla. Ina vaří s legendárním šéfkuchařem Danielem Bouludem v jeho vlajkové restauraci v New Yorku. Společně připraví jedno z jeho nejznámějších francouzských jídel, a pak se vrátí do East Hampton s delikátními francouzskými recepty a nápady a tipy v Zeptejte se Iny.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (7)
Vařit jako profík. Ina se podělí o svá tajemství a profesionální znalosti při dokonalém domácím vaření. Je zde klasika kuřecí prsa s citrónem, a také chutný karamelový dezert od místní šéfkuchařky Laury Donnelly.
Pečení s Annou Olson III (15)
Polevy a glazury. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám ukáže, jak připravit klasické cukrové polevy a glazury. S těmito pak nabídne navíc ještě tři delikátní recepty.
Kuchyně X (6)
Letní venkovní vaření. Kuchyně dnes nabídne klasická letní jídla vařená venku a zábavné tipy na výzdobu, jež vše povýší na vyšší úroveň! V menu jsou burgery s lososem a kapustovým salátem, krémový řecký salát orzo, sangrie s bílými broskvemi a grilované donuty.
Sekáček XXIV (13)
Rockové hvězdy. Čtyři rockové hvězdy s vášní pro vaření (Lita Ford, Kelly Hansen, Eddie Ojeda a Dweezil Zappa) zkoušejí v kuchyni Sekáčku vyhrát 10 000 dolarů na svou oblíbenou charitu.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (8)
Snadné dezerty. Ina miluje snadné dezerty. Představí svůj ovocný koláč plněný brusinkami a jablkem, a poté se o svůj recept na citrónový dezert napoleon s krémem podělí kuchařka z místní cukrárny, Claudia Fleming.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (9)
Italské staré i nové. Ina se vydá na italský výlet a uvaří klasická i nová italská jídla, její oblíbená. V menu je delikátní rajčatové jídlo s pestem a parmezánem. Také připraví snadný italský dezert za použití italského vína.
Pečení s Annou Olson III (14)
Cukroví. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede základní postupy při výrobě cukroví. Podělí se o tři různé a delikátní recepty, které v každém probudí jeho vnitřní dítě.
Pečení s Annou Olson III (15)
Polevy a glazury. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám ukáže, jak připravit klasické cukrové polevy a glazury. S těmito pak nabídne navíc ještě tři delikátní recepty.
Kuchyně X (7)
Letní hry. Kuchyně slaví letní hry brazilskými hot dogy, klobásami s kari a mléčnými kotejly s opečenými jahodami a krémem. Navíc budou odhalena čtyři tajemství na skvělý bramborový salát a jak patrioticky nabídnout předkrmy.
Restaurant: Impossible IV (10)
Maple Tree Cafe. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Las Vegas, aby pomohl 26leté Ashley zachránit Maple Tree Cafe. Nejenom, že Ashley je v restauratérském podnikání nováčkem, ale najala většinou členy rodiny, kteří jsou také bez zkušeností, aby podpořili její sen.
Osadnice XVII (9)
Věci s sebou. Ree Drummond se podělí o čtyři nápady na slavnostní jídla na vánoční koktejlový večírek. Připraví okázalý tvarohový koláč Santova čepice, který všechny potěší, a vezme jej na rodinnou oslavu, kde bude švédský stůl s bruschettami.
Osadnice XVII (10)
Kovbojský den otevřených dveří. Drummondovi mají den otevřených dveří na ranči pro podnikatele, a tak Ree podává ten nejlepší balený oběd, jaký kovbojové znají. Začne s domácími sendviči plněnými vepřovým masem a jako přílohu připraví hranolky ze sladkých brambor.
Osadnice XIV (6)
Narozeninový flám. Ree a její rodina pořádají narozeninový flám, a tak Ree připraví kořeněné, tažené vepřové plátky, dopředu nachystané pomalu pečené fazole a třípatrový dort confetti jako dezert.
Malá bistra u silnic XIX (2)
New York ze všech stran. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná New York ze všech stran. V Lower East Side navštíví Guy bistro s čerstvými farmářskými potravinami a vynikajícími sezónními sendviči, např. zimním prasetem.
Malá bistra u silnic XIX (3)
Špičkové kousky. Guy navštíví pár dalších bister a vyzkouší vše na každé zastávce. V East Village v New Yorku vyzkouší přátelské bistro nabízející čtyřhvězdičkové burgery.
Sekáček XXV (1)
Mámy ze sitcomů. Čtyři herečky známé ze svých rolí matek v televizi se ujmou rolí soutěžících v Sekáčku. Herečky musejí přijít s nápady na televizní večeři, poradit si s minutkovým steakem a být kreativní s tiramisu a jahodovou polevou.
Kuchyně VII (5)
První chutě podzimu. Připojte se k hostům Kuchyně na Food Network, kteří oslaví štědrost podzimu delikátními recepty s využitím růžičkové kapusty a žaludové kaše, a připijí si zmrzlinovým likérem Fall Floats.
Osadnice XVII (11)
Pozdní snídaně je v mrazáku! Ree Drummond pořádá pozdní snídani a snaží se věci si zjednodušit a připravit dopředu jídla, která jsou hotová a v mrazáku! Nejprve dá dohromady všechny ingredience pro svébytný a interaktivní bar Bloody Mary.
Osadnice XVII (12)
Hezké moje narozeniny. Ree Drummond má narozeniny a oslaví je přípravou svých nejoblíbenějších jídel ozkoušených i přes sociální média. Začne miniaturními krůtími bochánky, moderní podobou klasického sytého jídla.
Sekáček XXVI (2)
Sekáček na Halloween. Kuchaře vyděsí ingredience jako falešné oční bulvy nebo skutečná krev v prvním kole. Druhé kolo je překvapí mořskými plody ve tvaru rakve a děsivý koš pro dezerty nabídne strašlivý čokoládový hmyz.
Malá bistra u silnic XIX (4)
Vše autentické. Guy se dostane do centra některých dlouho trvajících tradic. Uprostřed New Yorku vyučí tvůrce italské pizzy Guye a vítěze soutěže Iron Chef Geoffreyho Zakariana autentické neapolské technice a pizzám jako pistachio e salsiccia nebo montanara starita.
Malá bistra u silnic XIX (5)
Dynamické duo. Guy navštíví pár rodinných bister. V New Yorku, v Lower East Side, najde bistro, které vedou od samotného začátku sourozenci a kde se nabízí nakládané, uzené, sušené a kvašené maso, od kozích krků po kuřecí křídla či prasečí uši.
Restaurant: Impossible IV (11)
Whistle Stop. Šéfkuchař Robert Irvine je na své další misi ve Whistle Stop v Hot Springs, kde si bývalá zaměstnankyně Linda koupila podnik od předchozích majitelů, kteří jí nečekaně řekli, že zavírají.
Sledování restaurací V (2)
Sledování v Las Vegas. Tommy chtěl důchodu využít koupí italské restaurace Buon Gusto a myslel si, že bude dobrý nápad vést ji společně se svým synem, kuchařem. Zjistil ale, že toho má přes hlavu a důchod si nijak neužívá.
Strávníci v utajení II (1)
Problémy se spropitným. Poté, co generální manažer restaurace D’Cache v Los Angeles dostal řadu stížností od personálu, že nový hlavní číšník nerozděluje spropitné spravedlivě, kontaktuje Charlese Stilese a Strávníky v utajení, aby mu pomohli odhalit pravdu.
Strávníci v utajení II (2)
Smrdí tady rybina. Mario, majitel La Traviata, je znepokojen stížnostmi na kvalitu ryb. Charles a Strávníci v utajení zjistí, že nedávno přijatý kuchař poněkud lže o tom, co je v jeho jídlech za vysoké ceny.
Malá bistra u silnic XXVI (12)
Krocan, brambory a psi. Guy vyzkouší pořádnou směs chutí z celé země, včetně na brambory zaměřené restaurace podávající syté brazilské speciality a vynikající bistro nabízející skvělé bramboráky latke a krocaní pastrami.
Malá bistra u silnic XXVI (13)
Burgery, hovězí a barbecue. Guy si dá hovězí a barbecue na Floridě a v Kalifornii, a to v autentickém vietnamském bistru podávajícím fenomenální pho a v bistru, kde udí a grilují a masa dávají i do lasagní.
Restaurant: Impossible IV (11)
Whistle Stop. Šéfkuchař Robert Irvine je na své další misi ve Whistle Stop v Hot Springs, kde si bývalá zaměstnankyně Linda koupila podnik od předchozích majitelů, kteří jí nečekaně řekli, že zavírají.
Sledování restaurací V (2)
Sledování v Las Vegas. Tommy chtěl důchodu využít koupí italské restaurace Buon Gusto a myslel si, že bude dobrý nápad vést ji společně se svým synem, kuchařem. Zjistil ale, že toho má přes hlavu a důchod si nijak neužívá.
Strávníci v utajení II (1)
Problémy se spropitným. Poté, co generální manažer restaurace D’Cache v Los Angeles dostal řadu stížností od personálu, že nový hlavní číšník nerozděluje spropitné spravedlivě, kontaktuje Charlese Stilese a Strávníky v utajení, aby mu pomohli odhalit pravdu.
Strávníci v utajení II (2)
Smrdí tady rybina. Mario, majitel La Traviata, je znepokojen stížnostmi na kvalitu ryb. Charles a Strávníci v utajení zjistí, že nedávno přijatý kuchař poněkud lže o tom, co je v jeho jídlech za vysoké ceny.
Malá bistra u silnic XXVI (12)
Krocan, brambory a psi. Guy vyzkouší pořádnou směs chutí z celé země, včetně na brambory zaměřené restaurace podávající syté brazilské speciality a vynikající bistro nabízející skvělé bramboráky latke a krocaní pastrami.
Malá bistra u silnic XXVI (13)
Burgery, hovězí a barbecue. Guy si dá hovězí a barbecue na Floridě a v Kalifornii, a to v autentickém vietnamském bistru podávajícím fenomenální pho a v bistru, kde udí a grilují a masa dávají i do lasagní.
