
Food Network
Food Network od do
Malá bistra u silnic XIX (7)
Od masových koulí k lízátkům. Na tomto výletě se Guy Fieri dostane na festival chutí oblíbených jídel. V Sandy v Utahu, podhorském městě, nabízejí vše, od chleba po uzená masa či kreativní kombinace jako kanadská slanina, rajčatové krokety, bílé fazole a steaková pizza.
Malá bistra u silnic XXVIII (19)
Kulinářská cesta. Guy Fieri vyráží na cestu za mimořádnými kulinářskými zážitky. Na Big Island oněmíte úžasem u slavných večeří, které jsou směsí filipínské a havajské kuchyně. V Chicagu je pak španělské bistro s překvapivými mořskými plody.
Malá bistra u silnic XXVIII (1)
Mámina kuchyně. Na tomto výletě vyrazí Guy Fieri za pochoutkami přímo z máminy kuchyně. V Boulderu tým matka a syn podává čínské speciality jako nudle dan dan nebo buchty v páře.
Muž vs. jídlo II (3)
Durham. Adam Richman se vrací do Durhamu v Severní Karolíně, aby ochutnal nejlepší grilování, burgery a soutěžení ve městě. Nejprve se zastaví v Backyard BBQ Pit, jediném místě v Durhamu s otevřeným ohněm a speciálními omáčkami.
Muž vs. jídlo II (4)
Charleston. Adam Richman ve svém hledání sytých jídel přijíždí do Charlestonu v Jižní Karolíně. První zastávkou je Bowen’s Island, kde ochutná jejich slavné, v páře vařené bezedné ústřice – jídla je tolik, že se musí podávat na lopatě.
Strávníci v utajení II (3)
Nefungující obsluha. George, majitel oblíbené restaurace Ca’ Brea v Los Angeles, obdržel nedávno několik stížností, jež se překvapivě netýkají ani kvality jídla, ani služeb jeho číšníků, ale celkové obsluhy.
Strávníci v utajení II (4)
Případ s nohou. Majitel restaurace Derrick má problém se zaměstnancem, který tvrdí, že si v práci zlomil nohu. Tento bývalý číšník vyhrožuje soudem, a tak, aby ho Derrick uchlácholil, hostí ho. Ale to líného zaměstnance nezastaví…
Malá bistra u silnic XXVI (14)
Kuřecí trojboj. Guy se vydává na cestu, aby hledal nejlepší jídla z kuřat, a najde oblíbená kuřata rockerovy matky, smažená thajská křídla a kalifornské bistro s hot dogy a jedinečnými kuřaty a vaflemi.
Malá bistra u silnic XXVI (15)
Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.
Malá bistra u silnic XXVIII (19)
Kulinářská cesta. Guy Fieri vyráží na cestu za mimořádnými kulinářskými zážitky. Na Big Island oněmíte úžasem u slavných večeří, které jsou směsí filipínské a havajské kuchyně. V Chicagu je pak španělské bistro s překvapivými mořskými plody.
Malá bistra u silnic XXVIII (1)
Mámina kuchyně. Na tomto výletě vyrazí Guy Fieri za pochoutkami přímo z máminy kuchyně. V Boulderu tým matka a syn podává čínské speciality jako nudle dan dan nebo buchty v páře.
Muž vs. jídlo II (3)
Durham. Adam Richman se vrací do Durhamu v Severní Karolíně, aby ochutnal nejlepší grilování, burgery a soutěžení ve městě. Nejprve se zastaví v Backyard BBQ Pit, jediném místě v Durhamu s otevřeným ohněm a speciálními omáčkami.
Muž vs. jídlo II (4)
Charleston. Adam Richman ve svém hledání sytých jídel přijíždí do Charlestonu v Jižní Karolíně. První zastávkou je Bowen’s Island, kde ochutná jejich slavné, v páře vařené bezedné ústřice – jídla je tolik, že se musí podávat na lopatě.
Strávníci v utajení II (3)
Nefungující obsluha. George, majitel oblíbené restaurace Ca’ Brea v Los Angeles, obdržel nedávno několik stížností, jež se překvapivě netýkají ani kvality jídla, ani služeb jeho číšníků, ale celkové obsluhy.
Strávníci v utajení II (4)
Případ s nohou. Majitel restaurace Derrick má problém se zaměstnancem, který tvrdí, že si v práci zlomil nohu. Tento bývalý číšník vyhrožuje soudem, a tak, aby ho Derrick uchlácholil, hostí ho. Ale to líného zaměstnance nezastaví…
Malá bistra u silnic XXVI (14)
Kuřecí trojboj. Guy se vydává na cestu, aby hledal nejlepší jídla z kuřat, a najde oblíbená kuřata rockerovy matky, smažená thajská křídla a kalifornské bistro s hot dogy a jedinečnými kuřaty a vaflemi.
Malá bistra u silnic XXVI (15)
Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.
Osadnice XVII (13)
Převážení a nákupy. Ree Drumond nakupuje a podělí se o recepty na sekané hovězí, zatímco její chlapi na ranči převážejí dobytek. Nejprve je zde pomalu vařené bolognese, oblíbené jídlo z mrazáku, které je dokonalé s těstovinami nebo v polentových lasagních.
Osadnice X (1)
Rychlé sladkosti. Ree se podělí o čtyři delikátní a rychle připravené dezerty jako pudink s bílou čokoládou nebo rychlé dezertní panini, a pak připraví karamelovou jablečnou přeliv na zmrzlinový pohár.
Guyovy hry s potravinami VII (8)
Turnaj šampionů: 2. část. Čtyři vracející se šampioni zkoušejí potvrdit, že jejich první výhra nebyla náhodná. Připraví snídani ze zmražené kapusty a kumkvatu, poté zdravý sendvič s přílohou z nákupních uliček s lichým číslem, a nakonec spěchají v honu na olivy.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (10)
Odpolední čaj. Kamarádka Iny, Beth Eckhardt, si nedávno otevřela květinářství a k oslavě Ina připraví čajové pečivo pro její zákazníky. Jsou zde pohárky rudý samet, cukroví z lineckého těsta a pomerančový tvaroh s jahodami.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (1)
Starý New York. Dnes se poučíme z vynikajících jídel New Yorku. Po uzeném lososovi a bagelu v legendárním židovském obchodu se zaměříme na úchvatnou kavárnu s pražírnou, a pak dvojitě grilované newyorské kousky s kořením.
Pečení s Annou Olson III (17)
Karamel. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede, jak si užít karamel samotný, nebo jako přísadu delikátních dezertů. Podělí se o tři dekadentní a skutečně velmi chutné recepty.
Kuchyně X (8)
Ochlazení. Ochlazení do letních veder přinesou v Kuchyni těstovinový salát s koriandrem a pestem, letní gazpacho se sladkou kukuřicí, chladivá polévka z červené řepy, čokoládové sušenky s marshmallow a mrazivý borůvkový koktejl.
Sekáček XXV (2)
Koše od diváků. Fanoušci vybrali v této speciální divácké soutěži ingredience do košů. Kuchaři opatrně ochutnávají podivné produkty v konzervách a musí vytvořit předkrm z cukrového a slizkého překvapení nebo využít neobvyklé koření na dezert.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (2)
Co se vaří v Brooklynu. Ina tvoří snídani v jižanském stylu s karolínskou kaší, venkovskou šunkou a omáčkou red eye, a naučí se péct dokonalé bagety nebo připravit salát s cukrovým hráškem, pancettou a parmezánem.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (3)
Co si vrabci cvrlikali. Ina zkoumá populární místa, o nichž každý mluví, a začne v Meatball Shop, kde dá svou osobnost sendvičům s masovými koulemi. Opět doma připraví skořicové koblihy a kávu.
Pečení s Annou Olson III (18)
Krémový dort. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se podělí o tři své oblíbené recepty na krémový dort. Tyto dezerty jsou jemné, sladké a v kuchyni pekaře stejně tak důležité, jako ovocné dorty.
Pečení s Annou Olson III (19)
Zeleninový chléb. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám předvede, jak připravit tři její oblíbené zeleninové chleby. Anna má ráda sladkosti, ale své zeleninové chleby také!
Kuchyně X (9)
Zabaleno a srolováno. V Kuchyni dnes budou všechny věci zabaleny a srolovány včetně do prosciutta zabalených kuřecích prsou a taco wrapů s cuketou. Rovněž se otevře poradna a zodpoví se otázky, jak zabalit jídlo do slaniny nebo jak srolovat burrito.
Malá bistra u silnic XXVIII (19)
Kulinářská cesta. Guy Fieri vyráží na cestu za mimořádnými kulinářskými zážitky. Na Big Island oněmíte úžasem u slavných večeří, které jsou směsí filipínské a havajské kuchyně. V Chicagu je pak španělské bistro s překvapivými mořskými plody.
Malá bistra u silnic XXVIII (1)
Mámina kuchyně. Na tomto výletě vyrazí Guy Fieri za pochoutkami přímo z máminy kuchyně. V Boulderu tým matka a syn podává čínské speciality jako nudle dan dan nebo buchty v páře.
Osadnice XVII (13)
Převážení a nákupy. Ree Drumond nakupuje a podělí se o recepty na sekané hovězí, zatímco její chlapi na ranči převážejí dobytek. Nejprve je zde pomalu vařené bolognese, oblíbené jídlo z mrazáku, které je dokonalé s těstovinami nebo v polentových lasagních.
Osadnice X (1)
Rychlé sladkosti. Ree se podělí o čtyři delikátní a rychle připravené dezerty jako pudink s bílou čokoládou nebo rychlé dezertní panini, a pak připraví karamelovou jablečnou přeliv na zmrzlinový pohár.
Osadnice XIV (8)
Vášeň pro míchanice. Na ranči vládne vášeň pro míchanice a Ree zjistí, že dva je lepší než jeden! Smíchá italské a mexické v kuřecích enchilasagních, pak vytvoří chlebové vafle s cuketou, brambůrky a čokoládové sušenky ve tvaru chipsů, a nakonec cheesburgerový salát.
Malá bistra u silnic XIX (6)
Nakopnout to v Key West. Guy kontroluje některá úchvatná jídla v Key West na Floridě. Malá chatka s bistrem servíruje mořské plody Nové Anglie, a manžel s manželkou zase o kousek dál v ulici dělají rybí tacos.
Malá bistra u silnic XIX (7)
Od masových koulí k lízátkům. Na tomto výletě se Guy Fieri dostane na festival chutí oblíbených jídel. V Sandy v Utahu, podhorském městě, nabízejí vše, od chleba po uzená masa či kreativní kombinace jako kanadská slanina, rajčatové krokety, bílé fazole a steaková pizza.
Sekáček XXV (3)
Druhá šance mládeže. Čtyři mladí kuchaři se vracejí do kuchyně a myslí na vítězství a odvetu. Musejí prokázat kreativitu při práci s kraby, využít neobvyklou ingredienci a připravit sladké kreace ze sušenek a toastu s arašídovým máslem.
Kuchyně VII (7)
Podzimní základy. Podzim je ve vzduchu a hosté se podělí o tipy na další večírky u aut na parkovištích stadiónů. Účinkují Jeffova sekaná, špagety s máselnou kaší, pečené mixované špagety pomazané šalotkovým máslem, moules-frites a koktejl krev a písek.
Osadnice X (2)
Velikonoční víkend. Na ranči probíhají tři velikonoční dny a na Velký pátek se doručují přátelům králíčci. V sobotu Ree připraví tortellini primavera a „křupavá“ vajíčka s košíkem crudités a špenátovým dipem.
Osadnice X (3)
Základy z mrazáku. Zatímco rodina dělá s dobytkem, Ree Drummond plní mrazák delikátními přísadami připravenými na okamžité přidání do jídel.
Sekáček XXVI (4)
Bitva dědů. Čtyři dědečkové se utkají v kuchyni Sekáčku, aby na ně rodiny byly hrdé. Výzvami jim budou záhadná krabice, arašidové máslo a hovězí kousky s karamelem, potenciálním problémem je koláč.
Malá bistra u silnic XIX (8)
Rychlá jídla napříč krajinou. Na tomto výletě Guy Fieri projede zemi od hor k moři kvůli vynikajícím žebírkům. V Park City v Utahu servíruje místní chlápek gurmánské pochoutky, např. ukázkové chivito, grilované maso z mladé kozy, nebo kuřecí mísu s rýží.
Malá bistra u silnic XIX (9)
Mezinárodní rodinný styl. Na tomto výletě Guy Fieri usedne u rodinného stolu. V Holladay v Utahu vedou sourozenci vietnamské bistro, kde servírují autentická jídla podle legendárních matčiných receptů, jako pho a bahn mi, plus medem divokých včel polévané nudle vermicelli s vepřovým a bochánky.
Sekáček XXIX (2)
Samí šneci. Kuchaři se musejí vypořádat s vařenými šneky escargot a růžičkovou kapustou v kole pro předkrm, a s česnekovými uzly v hlavním kole. Dort je inspiruje pro dezert.
Kuchaři proti amatérům II (11)
Pizza Pizzazz. Porotci Anne Burrell a Alex Guarnaschelli se zkusí nepřejíst sacharidy, až budou kuchaři rozebírat pizzu na svá vlastní jídla s parmezánem.
Strávníci v utajení II (5)
Zvýšení sázek. Ali, majitel Marrakeshe, restaurace v marockém stylu v Kalifornii, hledá Charlesovu pomoc a Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho manažer má mimo práci problémy s hraním, což následně ovlivňuje jeho práci.
Strávníci v utajení II (6)
Jiné školní osnovy. Majitel Pina Pizza House v Downey v Kalifornii hledá pomoc Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho číšník, který se zapsal na vysokou školu, jde proti jeho zájmům a pořádá večírky pro spolužáky mimo školní prostory, právě v jeho restauraci.
Malá bistra u silnic XXVI (16)
Ostrov a dezert. Guy Fieri pátrá po dezertním pokladu a ostrovní chuti a začne kavárnou podávající snídaně i obědy v Kalifornii. Pak zamíří do bistra na Havaji nabízejícího rozmanitá jídla bez lepku a do bláznivého karibského bistra ve Virginii.
Malá bistra u silnic XXVII (1)
Sendviče, špecle a křidýlka. Na tomto výletu se Guy Fieri nechá chytit uragánem chutí. V Norfolku ve Virginii najde bistro dva v jednom, kde řezník dělá sendviče přes den a šéfkuchař polévku ramen a křidýlka v noci.
Sekáček XXIX (2)
Samí šneci. Kuchaři se musejí vypořádat s vařenými šneky escargot a růžičkovou kapustou v kole pro předkrm, a s česnekovými uzly v hlavním kole. Dort je inspiruje pro dezert.
Kuchaři proti amatérům II (11)
Pizza Pizzazz. Porotci Anne Burrell a Alex Guarnaschelli se zkusí nepřejíst sacharidy, až budou kuchaři rozebírat pizzu na svá vlastní jídla s parmezánem.
Strávníci v utajení II (5)
Zvýšení sázek. Ali, majitel Marrakeshe, restaurace v marockém stylu v Kalifornii, hledá Charlesovu pomoc a Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho manažer má mimo práci problémy s hraním, což následně ovlivňuje jeho práci.
Strávníci v utajení II (6)
Jiné školní osnovy. Majitel Pina Pizza House v Downey v Kalifornii hledá pomoc Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho číšník, který se zapsal na vysokou školu, jde proti jeho zájmům a pořádá večírky pro spolužáky mimo školní prostory, právě v jeho restauraci.
Malá bistra u silnic XXVI (16)
Ostrov a dezert. Guy Fieri pátrá po dezertním pokladu a ostrovní chuti a začne kavárnou podávající snídaně i obědy v Kalifornii. Pak zamíří do bistra na Havaji nabízejícího rozmanitá jídla bez lepku a do bláznivého karibského bistra ve Virginii.
Malá bistra u silnic XXVII (1)
Sendviče, špecle a křidýlka. Na tomto výletu se Guy Fieri nechá chytit uragánem chutí. V Norfolku ve Virginii najde bistro dva v jednom, kde řezník dělá sendviče přes den a šéfkuchař polévku ramen a křidýlka v noci.
