• Food Network

    • Food Network od do

      • Malá bistra u silnic XXIII (1)

        Mísa plná duše. Guy Fieri dává vše, aby našel chutná jídla a duši. Zastaví se v Severní Karolíně a Kalifornii, aby si zakousl zabijácké různé druhy salátu a chutné krůtí chili. Není nad dekadentní oblíbená jídla z oblasti Low Country.

      • Zachraňte mé pekařství (3)

        Battered Dreams. Kerry Vincent bude mít práci při postavení pekařství Schubert’s Bakery na nohy.

      • Úchvatné svatební dorty III (2)

        Pirátská loď, dezerty po večeři, dort jako magnolie. Tým v Los Angeles vytváří dort v podobě námořní pirátské lodi, zatímco pekařství Christopher Garren si bere inspiraci na svatební dort z večeře. Mezitím Ben v Chicagu potrápí své umělecké sklony prací na svatebním dortu inspirovaném magnoliemi.

      • Strávníci v utajení II (9)

        Kyselé hrozny. Scott, majitel Rhytm Kitchen v Las Vegas, podezírá svého sofistikovaného, ale poněkud arogantního someliéra, že má negativní vliv na prodej. Mohl by prodávat hostům své vlastní víno a zisk si nechávat pro sebe?

      • Strávníci v utajení II (10)

        Noční směna. Poté, co si všimne neobvykle nízkých prodejů během noční směny, kontaktuje Janaya, generální ředitelka Putter’s Bar & Grill, Charlese. Strávníci v utajení se na věc podívají a zjistí, že noční výčepní vede mimo Putter’s vlastní bar.

      • Malá bistra u silnic XXVII (4)

        Mořská pobřeží a velká jezera. Na tomto výletu Guy Fieri jezdí od pobřeží k pobřeží, aby si dal výbušná jídla. V Los Angeles na Grand Central Market prozkoumá mexické bistro nabízející neuvěřitelné tostadas s chobotnicemi a jejich jedinečný burger.

      • Malá bistra u silnic XXVII (5)

        Pas k chuti. Guy jede z Texasu do Michiganu za vražedně dobrou kuchyní s mezinárodními vlivy, včetně šavarmy, hrudí banh mi, croissantů s tequilou nebo starých, dobrých kynutých dobrot.

      • Zachraňte mé pekařství (3)

        Battered Dreams. Kerry Vincent bude mít práci při postavení pekařství Schubert’s Bakery na nohy.

      • Úchvatné svatební dorty III (2)

        Pirátská loď, dezerty po večeři, dort jako magnolie. Tým v Los Angeles vytváří dort v podobě námořní pirátské lodi, zatímco pekařství Christopher Garren si bere inspiraci na svatební dort z večeře. Mezitím Ben v Chicagu potrápí své umělecké sklony prací na svatebním dortu inspirovaném magnoliemi.

      • Strávníci v utajení II (9)

        Kyselé hrozny. Scott, majitel Rhytm Kitchen v Las Vegas, podezírá svého sofistikovaného, ale poněkud arogantního someliéra, že má negativní vliv na prodej. Mohl by prodávat hostům své vlastní víno a zisk si nechávat pro sebe?

      • Strávníci v utajení II (10)

        Noční směna. Poté, co si všimne neobvykle nízkých prodejů během noční směny, kontaktuje Janaya, generální ředitelka Putter’s Bar & Grill, Charlese. Strávníci v utajení se na věc podívají a zjistí, že noční výčepní vede mimo Putter’s vlastní bar.

      • Malá bistra u silnic XXVII (4)

        Mořská pobřeží a velká jezera. Na tomto výletu Guy Fieri jezdí od pobřeží k pobřeží, aby si dal výbušná jídla. V Los Angeles na Grand Central Market prozkoumá mexické bistro nabízející neuvěřitelné tostadas s chobotnicemi a jejich jedinečný burger.

      • Malá bistra u silnic XXVII (5)

        Pas k chuti. Guy jede z Texasu do Michiganu za vražedně dobrou kuchyní s mezinárodními vlivy, včetně šavarmy, hrudí banh mi, croissantů s tequilou nebo starých, dobrých kynutých dobrot.

      • Osadnice X (6)

        Přátelská fiesta. Reeina dcera Alex a její nejlepší kamarádky se chystají na vysokou školu. Zatímco uklízejí v pokojíčku, Ree uvaří texasko-mexické dobroty jako kuře se zeleným chili, ostré brambory taco a vrstvený mexický salát a limetkový koláč.

      • Osadnice X (7)

        Jen já a děvčata. Chlapi jsou pryč, a tak mají Ree a děvčata 24 hodin pro sebe. Uvaří borůvkový koláč s drobenkou na snídani, a na večeři malé filety s krémem cilantro wasabi, makaróny se sýrem a humry a citrónové broccolini.

      • Guyovy hry s potravinami VII (11)

        Turnaj šampionů: 4. část. Čtyři vracející se šampioni musejí připravit pizzu bez tradičních ingrediencí, pak prohledat obchod a najít stopy po povinných ingrediencích do asijského jídla, a nakonec připravit extravagantní večeři s náhodným množstvím bílkovin a peněz.

      • Osadnice XVII (11)

        Pozdní snídaně je v mrazáku! Ree Drummond pořádá pozdní snídani a snaží se věci si zjednodušit a připravit dopředu jídla, která jsou hotová a v mrazáku! Nejprve dá dohromady všechny ingredience pro svébytný a interaktivní bar Bloody Mary.

      • Osadnice XVII (12)

        Hezké moje narozeniny. Ree Drummond má narozeniny a oslaví je přípravou svých nejoblíbenějších jídel ozkoušených i přes sociální média. Začne miniaturními krůtími bochánky, moderní podobou klasického sytého jídla.

      • Osadnice XVII (13)

        Převážení a nákupy. Ree Drumond nakupuje a podělí se o recepty na sekané hovězí, zatímco její chlapi na ranči převážejí dobytek. Nejprve je zde pomalu vařené bolognese, oblíbené jídlo z mrazáku, které je dokonalé s těstovinami nebo v polentových lasagních.

      • Osadnice X (1)

        Rychlé sladkosti. Ree se podělí o čtyři delikátní a rychle připravené dezerty jako pudink s bílou čokoládou nebo rychlé dezertní panini, a pak připraví karamelovou jablečnou přeliv na zmrzlinový pohár.

      • Osadnice X (2)

        Velikonoční víkend. Na ranči probíhají tři velikonoční dny a na Velký pátek se doručují přátelům králíčci. V sobotu Ree připraví tortellini primavera a „křupavá“ vajíčka s košíkem crudités a špenátovým dipem.

      • Osadnice X (3)

        Základy z mrazáku. Zatímco rodina dělá s dobytkem, Ree Drummond plní mrazák delikátními přísadami připravenými na okamžité přidání do jídel.

      • Osadnice X (4)

        Kuchyňská zpovědnice: večeře napříč desetiletími. Ree Drummond se zpovídá o svém životě v kuchyni, od úchvatného retro hovězího stroganov, které milovala jako dítě v 70. letech, po těstoviny ai quattro formaggi, jež byly průvodcem jejího studentského života v Los Angeles.

      • Osadnice X (5)

        Snídaně na večeři. Ree ke svým večeřím přidá něco málo ze snídaní, když začne senzačními klobáskami kale strata, skutečným zázrakem. Palačinky s divokou rýží na večeři s holkami, zatímco pánové si užijí snídaňové quesadillas.

      • Osadnice X (6)

        Přátelská fiesta. Reeina dcera Alex a její nejlepší kamarádky se chystají na vysokou školu. Zatímco uklízejí v pokojíčku, Ree uvaří texasko-mexické dobroty jako kuře se zeleným chili, ostré brambory taco a vrstvený mexický salát a limetkový koláč.

      • Osadnice X (7)

        Jen já a děvčata. Chlapi jsou pryč, a tak mají Ree a děvčata 24 hodin pro sebe. Uvaří borůvkový koláč s drobenkou na snídani, a na večeři malé filety s krémem cilantro wasabi, makaróny se sýrem a humry a citrónové broccolini.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VI (7)

        Chléb k pozdní snídani. Bobby Flay použije pro tuto sladkou a chutnou pozdní snídani chléb. Nejprve jihozápadní kukuřičný chléb strata a poté hroznovou sangrii s křupavými kousky. A na závěr příjemné vafle z banánového chleba s banánovou flambovanou omáčkou.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VI (8)

        Skvělá jídla, která ušetří. Bobby Flay podává menu přímo ze spíže, v němž najdeme italskou chlebovou mísu s vejci, špenátový salát s bagelovými krutony, toast se šlehaným sýrem ricotta a rychlou marmeládou s ginem, a také koktejl s marmeládou.

      • Malá bistra u silnic XIX (4)

        Vše autentické. Guy se dostane do centra některých dlouho trvajících tradic. Uprostřed New Yorku vyučí tvůrce italské pizzy Guye a vítěze soutěže Iron Chef Geoffreyho Zakariana autentické neapolské technice a pizzám jako pistachio e salsiccia nebo montanara starita.

      • Malá bistra u silnic XIX (5)

        Dynamické duo. Guy navštíví pár rodinných bister. V New Yorku, v Lower East Side, najde bistro, které vedou od samotného začátku sourozenci a kde se nabízí nakládané, uzené, sušené a kvašené maso, od kozích krků po kuřecí křídla či prasečí uši.

      • Malá bistra u silnic XIX (6)

        Nakopnout to v Key West. Guy kontroluje některá úchvatná jídla v Key West na Floridě. Malá chatka s bistrem servíruje mořské plody Nové Anglie, a manžel s manželkou zase o kousek dál v ulici dělají rybí tacos.

      • Malá bistra u silnic XIX (7)

        Od masových koulí k lízátkům. Na tomto výletě se Guy Fieri dostane na festival chutí oblíbených jídel. V Sandy v Utahu, podhorském městě, nabízejí vše, od chleba po uzená masa či kreativní kombinace jako kanadská slanina, rajčatové krokety, bílé fazole a steaková pizza.

      • Malá bistra u silnic XIX (8)

        Rychlá jídla napříč krajinou. Na tomto výletě Guy Fieri projede zemi od hor k moři kvůli vynikajícím žebírkům. V Park City v Utahu servíruje místní chlápek gurmánské pochoutky, např. ukázkové chivito, grilované maso z mladé kozy, nebo kuřecí mísu s rýží.

      • Malá bistra u silnic XIX (9)

        Mezinárodní rodinný styl. Na tomto výletě Guy Fieri usedne u rodinného stolu. V Holladay v Utahu vedou sourozenci vietnamské bistro, kde servírují autentická jídla podle legendárních matčiných receptů, jako pho a bahn mi, plus medem divokých včel polévané nudle vermicelli s vepřovým a bochánky.

      • Malá bistra u silnic XIX (10)

        Ostrovní chutě. Na tomto výletě Guy Fieri procestuje Havaj, aby našel na Oahu autentický styl. Ve Waipahu je rodinné bistro s filipínskými jídly podle maminčiny kuchařky, např. speciální vepřové lechon nebo vepřové adobo se smaženou rýží.

      • Malá bistra u silnic XIX (11)

        Grilování, chilli a huli–huli kuřata. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví unikátní grily na souši i za ní. V Long Beach v Kalifornii grilují v náklaďáku nadprůměrné steaky s taco a opilými plackami torta, a také fritovaná kuřata se zeleninou v chilaquiles.

      • Malá bistra u silnic XIX (12)

        Pořádné kusance. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší různorodá jídla na obou stranách Pacifiku. V Los Angeles, na východním pobřeží, nabízejí kamarádi hříšné dobroty jako sendvič Tlustý Jerry nebo švédský stůl se smaženými dobrotami jako kuřecí prsty, mozzarella na dřívku nebo steaky.

      • Malá bistra u silnic XXIII (1)

        Mísa plná duše. Guy Fieri dává vše, aby našel chutná jídla a duši. Zastaví se v Severní Karolíně a Kalifornii, aby si zakousl zabijácké různé druhy salátu a chutné krůtí chili. Není nad dekadentní oblíbená jídla z oblasti Low Country.

      • Hannah a její jídla od srdce (5)

        Fiesta v Santa Fé. Hannah Hart zamířila do Santa Fé v Novém Mexiku, kde je žhavé počasí i jídla. Hannah se projde po tomto městě plném chutí, aby prokázala, že koření vše zlepší!

      • Hannah a její jídla od srdce (6)

        Dáme si jídlo v Montaně. Montana je známá jako země rančů, ale v Missoule přivedli posedlost masem na zcela novou úroveň. Hannah Hart vyzkouší masa tohoto města pořádně a ochutná několik hojných jídel.

      • Večeře u Tiffani II (13)

        Oblíbená rodinná jídla s přáteli. Tiffani nabídne svá oblíbená jídla rodinného stylu kamarádům Rossovi Mathewsovi a bratrům Scottovým. Domácí špagety s masovými kuličkami, špenátový salát s křupavou pancettou a dekadentní čokoládový dort je nenechají odejít!

      • Večeře u Tiffani II (14)

        V jižanském stylu. Tiffani Thiessen se podělí o svou lásku k jídlu jižanského stylu s hosty Cheri Oteri, Scoutem Mastersonem a Billem Hornem. Připraví vařené buráky, kuře s knedlíky, smaženou okru a banánový pudink.

      • Restaurant: Impossible IV (11)

        Whistle Stop. Šéfkuchař Robert Irvine je na své další misi ve Whistle Stop v Hot Springs, kde si bývalá zaměstnankyně Linda koupila podnik od předchozích majitelů, kteří jí nečekaně řekli, že zavírají.

      • Sledování restaurací V (2)

        Sledování v Las Vegas. Tommy chtěl důchodu využít koupí italské restaurace Buon Gusto a myslel si, že bude dobrý nápad vést ji společně se svým synem, kuchařem. Zjistil ale, že toho má přes hlavu a důchod si nijak neužívá.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (19)

        Kulinářská cesta. Guy Fieri vyráží na cestu za mimořádnými kulinářskými zážitky. Na Big Island oněmíte úžasem u slavných večeří, které jsou směsí filipínské a havajské kuchyně. V Chicagu je pak španělské bistro s překvapivými mořskými plody.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (1)

        Mámina kuchyně. Na tomto výletě vyrazí Guy Fieri za pochoutkami přímo z máminy kuchyně. V Boulderu tým matka a syn podává čínské speciality jako nudle dan dan nebo buchty v páře.

      • Muž vs. jídlo II (3)

        Durham. Adam Richman se vrací do Durhamu v Severní Karolíně, aby ochutnal nejlepší grilování, burgery a soutěžení ve městě. Nejprve se zastaví v Backyard BBQ Pit, jediném místě v Durhamu s otevřeným ohněm a speciálními omáčkami.

      • Muž vs. jídlo II (4)

        Charleston. Adam Richman ve svém hledání sytých jídel přijíždí do Charlestonu v Jižní Karolíně. První zastávkou je Bowen’s Island, kde ochutná jejich slavné, v páře vařené bezedné ústřice – jídla je tolik, že se musí podávat na lopatě.

      • Zachraňte mé pekařství (3)

        Battered Dreams. Kerry Vincent bude mít práci při postavení pekařství Schubert’s Bakery na nohy.

      • Sledování restaurací V (2)

        Sledování v Las Vegas. Tommy chtěl důchodu využít koupí italské restaurace Buon Gusto a myslel si, že bude dobrý nápad vést ji společně se svým synem, kuchařem. Zjistil ale, že toho má přes hlavu a důchod si nijak neužívá.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (19)

        Kulinářská cesta. Guy Fieri vyráží na cestu za mimořádnými kulinářskými zážitky. Na Big Island oněmíte úžasem u slavných večeří, které jsou směsí filipínské a havajské kuchyně. V Chicagu je pak španělské bistro s překvapivými mořskými plody.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (1)

        Mámina kuchyně. Na tomto výletě vyrazí Guy Fieri za pochoutkami přímo z máminy kuchyně. V Boulderu tým matka a syn podává čínské speciality jako nudle dan dan nebo buchty v páře.

      • Muž vs. jídlo II (3)

        Durham. Adam Richman se vrací do Durhamu v Severní Karolíně, aby ochutnal nejlepší grilování, burgery a soutěžení ve městě. Nejprve se zastaví v Backyard BBQ Pit, jediném místě v Durhamu s otevřeným ohněm a speciálními omáčkami.

      • Muž vs. jídlo II (4)

        Charleston. Adam Richman ve svém hledání sytých jídel přijíždí do Charlestonu v Jižní Karolíně. První zastávkou je Bowen’s Island, kde ochutná jejich slavné, v páře vařené bezedné ústřice – jídla je tolik, že se musí podávat na lopatě.

      • Zachraňte mé pekařství (3)

        Battered Dreams. Kerry Vincent bude mít práci při postavení pekařství Schubert’s Bakery na nohy.

      • Sledování restaurací V (2)

        Sledování v Las Vegas. Tommy chtěl důchodu využít koupí italské restaurace Buon Gusto a myslel si, že bude dobrý nápad vést ji společně se svým synem, kuchařem. Zjistil ale, že toho má přes hlavu a důchod si nijak neužívá.