
Food Network
Food Network od do
Sledování restaurací V (2)
Sledování v Las Vegas. Tommy chtěl důchodu využít koupí italské restaurace Buon Gusto a myslel si, že bude dobrý nápad vést ji společně se svým synem, kuchařem. Zjistil ale, že toho má přes hlavu a důchod si nijak neužívá.
Malá bistra u silnic XXVIII (19)
Kulinářská cesta. Guy Fieri vyráží na cestu za mimořádnými kulinářskými zážitky. Na Big Island oněmíte úžasem u slavných večeří, které jsou směsí filipínské a havajské kuchyně. V Chicagu je pak španělské bistro s překvapivými mořskými plody.
Malá bistra u silnic XXVIII (1)
Mámina kuchyně. Na tomto výletě vyrazí Guy Fieri za pochoutkami přímo z máminy kuchyně. V Boulderu tým matka a syn podává čínské speciality jako nudle dan dan nebo buchty v páře.
Muž vs. jídlo II (3)
Durham. Adam Richman se vrací do Durhamu v Severní Karolíně, aby ochutnal nejlepší grilování, burgery a soutěžení ve městě. Nejprve se zastaví v Backyard BBQ Pit, jediném místě v Durhamu s otevřeným ohněm a speciálními omáčkami.
Muž vs. jídlo II (4)
Charleston. Adam Richman ve svém hledání sytých jídel přijíždí do Charlestonu v Jižní Karolíně. První zastávkou je Bowen’s Island, kde ochutná jejich slavné, v páře vařené bezedné ústřice – jídla je tolik, že se musí podávat na lopatě.
Zachraňte mé pekařství (3)
Battered Dreams. Kerry Vincent bude mít práci při postavení pekařství Schubert’s Bakery na nohy.
Sledování restaurací V (2)
Sledování v Las Vegas. Tommy chtěl důchodu využít koupí italské restaurace Buon Gusto a myslel si, že bude dobrý nápad vést ji společně se svým synem, kuchařem. Zjistil ale, že toho má přes hlavu a důchod si nijak neužívá.
Malá bistra u silnic XXVIII (19)
Kulinářská cesta. Guy Fieri vyráží na cestu za mimořádnými kulinářskými zážitky. Na Big Island oněmíte úžasem u slavných večeří, které jsou směsí filipínské a havajské kuchyně. V Chicagu je pak španělské bistro s překvapivými mořskými plody.
Malá bistra u silnic XXVIII (1)
Mámina kuchyně. Na tomto výletě vyrazí Guy Fieri za pochoutkami přímo z máminy kuchyně. V Boulderu tým matka a syn podává čínské speciality jako nudle dan dan nebo buchty v páře.
Muž vs. jídlo II (3)
Durham. Adam Richman se vrací do Durhamu v Severní Karolíně, aby ochutnal nejlepší grilování, burgery a soutěžení ve městě. Nejprve se zastaví v Backyard BBQ Pit, jediném místě v Durhamu s otevřeným ohněm a speciálními omáčkami.
Muž vs. jídlo II (4)
Charleston. Adam Richman ve svém hledání sytých jídel přijíždí do Charlestonu v Jižní Karolíně. První zastávkou je Bowen’s Island, kde ochutná jejich slavné, v páře vařené bezedné ústřice – jídla je tolik, že se musí podávat na lopatě.
Zachraňte mé pekařství (3)
Battered Dreams. Kerry Vincent bude mít práci při postavení pekařství Schubert’s Bakery na nohy.
Sledování restaurací V (2)
Sledování v Las Vegas. Tommy chtěl důchodu využít koupí italské restaurace Buon Gusto a myslel si, že bude dobrý nápad vést ji společně se svým synem, kuchařem. Zjistil ale, že toho má přes hlavu a důchod si nijak neužívá.
Večeře u Tiffani II (13)
Oblíbená rodinná jídla s přáteli. Tiffani nabídne svá oblíbená jídla rodinného stylu kamarádům Rossovi Mathewsovi a bratrům Scottovým. Domácí špagety s masovými kuličkami, špenátový salát s křupavou pancettou a dekadentní čokoládový dort je nenechají odejít!
Večeře u Tiffani II (14)
V jižanském stylu. Tiffani Thiessen se podělí o svou lásku k jídlu jižanského stylu s hosty Cheri Oteri, Scoutem Mastersonem a Billem Hornem. Připraví vařené buráky, kuře s knedlíky, smaženou okru a banánový pudink.
Restaurant: Impossible IV (11)
Whistle Stop. Šéfkuchař Robert Irvine je na své další misi ve Whistle Stop v Hot Springs, kde si bývalá zaměstnankyně Linda koupila podnik od předchozích majitelů, kteří jí nečekaně řekli, že zavírají.
Strávníci v utajení II (1)
Problémy se spropitným. Poté, co generální manažer restaurace D’Cache v Los Angeles dostal řadu stížností od personálu, že nový hlavní číšník nerozděluje spropitné spravedlivě, kontaktuje Charlese Stilese a Strávníky v utajení, aby mu pomohli odhalit pravdu.
Strávníci v utajení II (2)
Smrdí tady rybina. Mario, majitel La Traviata, je znepokojen stížnostmi na kvalitu ryb. Charles a Strávníci v utajení zjistí, že nedávno přijatý kuchař poněkud lže o tom, co je v jeho jídlech za vysoké ceny.
Strávníci v utajení II (3)
Nefungující obsluha. George, majitel oblíbené restaurace Ca’ Brea v Los Angeles, obdržel nedávno několik stížností, jež se překvapivě netýkají ani kvality jídla, ani služeb jeho číšníků, ale celkové obsluhy.
Strávníci v utajení II (4)
Případ s nohou. Majitel restaurace Derrick má problém se zaměstnancem, který tvrdí, že si v práci zlomil nohu. Tento bývalý číšník vyhrožuje soudem, a tak, aby ho Derrick uchlácholil, hostí ho. Ale to líného zaměstnance nezastaví…
Strávníci v utajení II (5)
Zvýšení sázek. Ali, majitel Marrakeshe, restaurace v marockém stylu v Kalifornii, hledá Charlesovu pomoc a Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho manažer má mimo práci problémy s hraním, což následně ovlivňuje jeho práci.
Strávníci v utajení II (6)
Jiné školní osnovy. Majitel Pina Pizza House v Downey v Kalifornii hledá pomoc Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho číšník, který se zapsal na vysokou školu, jde proti jeho zájmům a pořádá večírky pro spolužáky mimo školní prostory, právě v jeho restauraci.
Strávníci v utajení II (7)
Spaní v práci. Poté, co si všimne nesrovnalostí mezi prodeji a inventářem svých delikátních a luxusních italských mas, zavolá šéfkuchař Marc, majitel Parma v Las Vegas, Charlese a Strávníky v utajení na pomoc.
Strávníci v utajení II (8)
Noc dvojic. Když si Will, spolumajitel Whiskey Dick’s v Las Vegas, všimne setrvalého poklesu ženských hostů, zavolá Charles a Strávníky v utajení, aby věc vyšetřili.
Strávníci v utajení II (9)
Kyselé hrozny. Scott, majitel Rhytm Kitchen v Las Vegas, podezírá svého sofistikovaného, ale poněkud arogantního someliéra, že má negativní vliv na prodej. Mohl by prodávat hostům své vlastní víno a zisk si nechávat pro sebe?
Strávníci v utajení II (10)
Noční směna. Poté, co si všimne neobvykle nízkých prodejů během noční směny, kontaktuje Janaya, generální ředitelka Putter’s Bar & Grill, Charlese. Strávníci v utajení se na věc podívají a zjistí, že noční výčepní vede mimo Putter’s vlastní bar.
Pozdní snídaně u Bobbyho VI (9)
Pozdní snídaně z podmáslí. Bobby Flay vytáhne svou tajnou zbraň pro pozdní snídani. V menu je sodový chléb s hrozinkami a fenyklem, pomerančové máslo, vafle z podmáslí s kuřetem smaženým na podmáslí, a také smoothie z podmáslí s mangem a kardamonem.
Pozdní snídaně u Bobbyho VI (10)
Pozdní snídaně k výročnímu derby. Bobby Flay připraví akční sladko-kyselé menu na pozdní snídani k výročnímu derby amerického fotbalu, kde najdeme kuřecí burritos se salsou verde, kuřecí škvarky, míchaná vejce se sýrem a jako přílohu bramboráčky, a také donuty s javorovou polevou.
Sekáček XXVI (2)
Sekáček na Halloween. Kuchaře vyděsí ingredience jako falešné oční bulvy nebo skutečná krev v prvním kole. Druhé kolo je překvapí mořskými plody ve tvaru rakve a děsivý koš pro dezerty nabídne strašlivý čokoládový hmyz.
Sekáček XXVI (3)
Vojenští veteráni. V prvním kole se jeden kuchař zarazí nad dokonalým způsobem přípravy vlnkovaných brambor. Předvařená sekaná je velkou výzvou ve druhém kole a nakonec musejí kuchaři připravit sladkosti z křehké sušenky a dortového nápoje.
Sekáček XXVI (4)
Bitva dědů. Čtyři dědečkové se utkají v kuchyni Sekáčku, aby na ně rodiny byly hrdé. Výzvami jim budou záhadná krabice, arašidové máslo a hovězí kousky s karamelem, potenciálním problémem je koláč.
Sekáček XXVI (5)
Rodinná záležitost. V prvním kole převezmou pánev rodinného příslušníka dva příbuzní. V dalším kole se zdají být kuřecí prsa snadná na přípravu, ale jak si kuchaři poradí s další, záhadnou ingrediencí? V posledním kole čeká velmi sladký dort.
Sekáček XXVI (6)
Příbuzní v týmu! Dvojice matek a snach soutěží, aby se zjistilo, která má pevnější pouto. Výzvy obsahují opilé doplňky, podivná vejce s bramborovou kaší a mazlavý chléb jako ingredienci pro dezert.
Sekáček XXIX (2)
Samí šneci. Kuchaři se musejí vypořádat s vařenými šneky escargot a růžičkovou kapustou v kole pro předkrm, a s česnekovými uzly v hlavním kole. Dort je inspiruje pro dezert.
Kuchaři proti amatérům II (11)
Pizza Pizzazz. Porotci Anne Burrell a Alex Guarnaschelli se zkusí nepřejíst sacharidy, až budou kuchaři rozebírat pizzu na svá vlastní jídla s parmezánem.
Malá bistra u silnic XXVIII (19)
Kulinářská cesta. Guy Fieri vyráží na cestu za mimořádnými kulinářskými zážitky. Na Big Island oněmíte úžasem u slavných večeří, které jsou směsí filipínské a havajské kuchyně. V Chicagu je pak španělské bistro s překvapivými mořskými plody.
Malá bistra u silnic XXVIII (1)
Mámina kuchyně. Na tomto výletě vyrazí Guy Fieri za pochoutkami přímo z máminy kuchyně. V Boulderu tým matka a syn podává čínské speciality jako nudle dan dan nebo buchty v páře.
Muž vs. jídlo II (3)
Durham. Adam Richman se vrací do Durhamu v Severní Karolíně, aby ochutnal nejlepší grilování, burgery a soutěžení ve městě. Nejprve se zastaví v Backyard BBQ Pit, jediném místě v Durhamu s otevřeným ohněm a speciálními omáčkami.
Muž vs. jídlo II (4)
Charleston. Adam Richman ve svém hledání sytých jídel přijíždí do Charlestonu v Jižní Karolíně. První zastávkou je Bowen’s Island, kde ochutná jejich slavné, v páře vařené bezedné ústřice – jídla je tolik, že se musí podávat na lopatě.
Restaurant: Impossible IV (11)
Whistle Stop. Šéfkuchař Robert Irvine je na své další misi ve Whistle Stop v Hot Springs, kde si bývalá zaměstnankyně Linda koupila podnik od předchozích majitelů, kteří jí nečekaně řekli, že zavírají.
Sledování restaurací V (2)
Sledování v Las Vegas. Tommy chtěl důchodu využít koupí italské restaurace Buon Gusto a myslel si, že bude dobrý nápad vést ji společně se svým synem, kuchařem. Zjistil ale, že toho má přes hlavu a důchod si nijak neužívá.
Úchvatné svatební dorty III (2)
Pirátská loď, dezerty po večeři, dort jako magnolie. Tým v Los Angeles vytváří dort v podobě námořní pirátské lodi, zatímco pekařství Christopher Garren si bere inspiraci na svatební dort z večeře. Mezitím Ben v Chicagu potrápí své umělecké sklony prací na svatebním dortu inspirovaném magnoliemi.
Muž vs. jídlo II (3)
Durham. Adam Richman se vrací do Durhamu v Severní Karolíně, aby ochutnal nejlepší grilování, burgery a soutěžení ve městě. Nejprve se zastaví v Backyard BBQ Pit, jediném místě v Durhamu s otevřeným ohněm a speciálními omáčkami.
Muž vs. jídlo II (4)
Charleston. Adam Richman ve svém hledání sytých jídel přijíždí do Charlestonu v Jižní Karolíně. První zastávkou je Bowen’s Island, kde ochutná jejich slavné, v páře vařené bezedné ústřice – jídla je tolik, že se musí podávat na lopatě.
Restaurant: Impossible IV (11)
Whistle Stop. Šéfkuchař Robert Irvine je na své další misi ve Whistle Stop v Hot Springs, kde si bývalá zaměstnankyně Linda koupila podnik od předchozích majitelů, kteří jí nečekaně řekli, že zavírají.
Sledování restaurací V (2)
Sledování v Las Vegas. Tommy chtěl důchodu využít koupí italské restaurace Buon Gusto a myslel si, že bude dobrý nápad vést ji společně se svým synem, kuchařem. Zjistil ale, že toho má přes hlavu a důchod si nijak neužívá.
Úchvatné svatební dorty III (2)
Pirátská loď, dezerty po večeři, dort jako magnolie. Tým v Los Angeles vytváří dort v podobě námořní pirátské lodi, zatímco pekařství Christopher Garren si bere inspiraci na svatební dort z večeře. Mezitím Ben v Chicagu potrápí své umělecké sklony prací na svatebním dortu inspirovaném magnoliemi.
Muž vs. jídlo II (3)
Durham. Adam Richman se vrací do Durhamu v Severní Karolíně, aby ochutnal nejlepší grilování, burgery a soutěžení ve městě. Nejprve se zastaví v Backyard BBQ Pit, jediném místě v Durhamu s otevřeným ohněm a speciálními omáčkami.
Muž vs. jídlo II (4)
Charleston. Adam Richman ve svém hledání sytých jídel přijíždí do Charlestonu v Jižní Karolíně. První zastávkou je Bowen’s Island, kde ochutná jejich slavné, v páře vařené bezedné ústřice – jídla je tolik, že se musí podávat na lopatě.
