
Food Network
Food Network od do
Muž vs. jídlo II (4)
Charleston. Adam Richman ve svém hledání sytých jídel přijíždí do Charlestonu v Jižní Karolíně. První zastávkou je Bowen’s Island, kde ochutná jejich slavné, v páře vařené bezedné ústřice – jídla je tolik, že se musí podávat na lopatě.
Restaurant: Impossible IV (11)
Whistle Stop. Šéfkuchař Robert Irvine je na své další misi ve Whistle Stop v Hot Springs, kde si bývalá zaměstnankyně Linda koupila podnik od předchozích majitelů, kteří jí nečekaně řekli, že zavírají.
Sledování restaurací V (2)
Sledování v Las Vegas. Tommy chtěl důchodu využít koupí italské restaurace Buon Gusto a myslel si, že bude dobrý nápad vést ji společně se svým synem, kuchařem. Zjistil ale, že toho má přes hlavu a důchod si nijak neužívá.
Úchvatné svatební dorty III (2)
Pirátská loď, dezerty po večeři, dort jako magnolie. Tým v Los Angeles vytváří dort v podobě námořní pirátské lodi, zatímco pekařství Christopher Garren si bere inspiraci na svatební dort z večeře. Mezitím Ben v Chicagu potrápí své umělecké sklony prací na svatebním dortu inspirovaném magnoliemi.
Muž vs. jídlo II (3)
Durham. Adam Richman se vrací do Durhamu v Severní Karolíně, aby ochutnal nejlepší grilování, burgery a soutěžení ve městě. Nejprve se zastaví v Backyard BBQ Pit, jediném místě v Durhamu s otevřeným ohněm a speciálními omáčkami.
Muž vs. jídlo II (4)
Charleston. Adam Richman ve svém hledání sytých jídel přijíždí do Charlestonu v Jižní Karolíně. První zastávkou je Bowen’s Island, kde ochutná jejich slavné, v páře vařené bezedné ústřice – jídla je tolik, že se musí podávat na lopatě.
Restaurant: Impossible IV (11)
Whistle Stop. Šéfkuchař Robert Irvine je na své další misi ve Whistle Stop v Hot Springs, kde si bývalá zaměstnankyně Linda koupila podnik od předchozích majitelů, kteří jí nečekaně řekli, že zavírají.
Sledování restaurací V (2)
Sledování v Las Vegas. Tommy chtěl důchodu využít koupí italské restaurace Buon Gusto a myslel si, že bude dobrý nápad vést ji společně se svým synem, kuchařem. Zjistil ale, že toho má přes hlavu a důchod si nijak neužívá.
Úchvatné svatební dorty III (2)
Pirátská loď, dezerty po večeři, dort jako magnolie. Tým v Los Angeles vytváří dort v podobě námořní pirátské lodi, zatímco pekařství Christopher Garren si bere inspiraci na svatební dort z večeře. Mezitím Ben v Chicagu potrápí své umělecké sklony prací na svatebním dortu inspirovaném magnoliemi.
Muž vs. jídlo II (3)
Durham. Adam Richman se vrací do Durhamu v Severní Karolíně, aby ochutnal nejlepší grilování, burgery a soutěžení ve městě. Nejprve se zastaví v Backyard BBQ Pit, jediném místě v Durhamu s otevřeným ohněm a speciálními omáčkami.
Muž vs. jídlo II (4)
Charleston. Adam Richman ve svém hledání sytých jídel přijíždí do Charlestonu v Jižní Karolíně. První zastávkou je Bowen’s Island, kde ochutná jejich slavné, v páře vařené bezedné ústřice – jídla je tolik, že se musí podávat na lopatě.
Kuchaři proti amatérům II (11)
Pizza Pizzazz. Porotci Anne Burrell a Alex Guarnaschelli se zkusí nepřejíst sacharidy, až budou kuchaři rozebírat pizzu na svá vlastní jídla s parmezánem.
Malá bistra u silnic XXVIII (19)
Kulinářská cesta. Guy Fieri vyráží na cestu za mimořádnými kulinářskými zážitky. Na Big Island oněmíte úžasem u slavných večeří, které jsou směsí filipínské a havajské kuchyně. V Chicagu je pak španělské bistro s překvapivými mořskými plody.
Malá bistra u silnic XXVIII (1)
Mámina kuchyně. Na tomto výletě vyrazí Guy Fieri za pochoutkami přímo z máminy kuchyně. V Boulderu tým matka a syn podává čínské speciality jako nudle dan dan nebo buchty v páře.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (6)
Vaření s Giadou De Laurentiis. Ina a Giada vaří společně a užívají si zábavný den a podělí se o recepty. Ina přivítá přítelkyni salátem s humry a bramborami, a pak Giada připraví mascarpone a citrónové noky s máslovou omáčkou s tymiánem.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (7)
Vaření s Tylerem Florencem. Ina a Tyler pečou poschoďový čokoládový koláč k narozeninám Tylerova syna, pak prozkoumají místní farmářskou scénu a získají zde kuřata a zeleninu pro Tylerova smažená kuřata a Inin zimní zelný salát.
Pečení s Annou Olson III (20)
Ranní sladkosti. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede, jak připravit tři klasické sladkosti na snídani. Recepty jsou tak delikátní, že kvůli nim budete chtít vyskočit z postele.
Kuchyně X (11)
Výhra s pěti. V této epizodě je to o zábavě a jednoduchosti. Tým Kuchyně nám představí, jak připravit delikátní jídla jen z pěti ingrediencí, jak prostřít díky pěti stylovým tipům a jaké vyzkoušet nové a hodnotné pivní trendy.
Sekáček XXV (5)
Vaření s okounem. Tři přepychové rybí pokrmy čekají na porotce po vzrušujícím kole s předkrmy, kde bylo nutné použít mořského okouna a drahé koření.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (8)
Vaření s Michaelem Symonem. Ina a Michael Symon dnes vaří řecky. Michael připravuje uzená vepřová žebra na grilu a Ina přílohy jako lehké tzatziki a kořeněný humus, jež se dokonale hodí k meze.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (9)
Čokoládové dezerty Bosé komtesy. Ina dnes vše připraví z čokolády, od čokoládových košíčků s burákovým máslem jako polevou až po čokoládové gelato, snadné čokoládovo–pomerančové fondue a pralinky s bílou čokoládou.
Pečení s Annou Olson IV (4)
Pikantní pečivo. Kuchařka Anna Olson se ponoří do delikátního světa pikantního pečiva. Upeče řeckou spanakopitu, argentinské hovězí empanadas a chorvatský sýrový burek.
Pečení s Annou Olson IV (5)
Cukrářské piškoty a čtyřhránky. Kuchařka Anna Olson předvede, jak proměnit tyčinku nebo čtvereček na elegantní dezert, když upeče různými styly tři delikatesy.
Kuchyně X (12)
Letní nákupní seznam. Tým Kuchyně a Adam Richman z pořadu Muž vs. jídlo oslaví Svátek práce Katinou grilovanou paellou, Jeffovými pečenými fazolemi sriracha a Geoffreyho nakopávajícím koktejlem z kyblíku na spláchnutí.
Restaurant: Impossible IV (11)
Whistle Stop. Šéfkuchař Robert Irvine je na své další misi ve Whistle Stop v Hot Springs, kde si bývalá zaměstnankyně Linda koupila podnik od předchozích majitelů, kteří jí nečekaně řekli, že zavírají.
Osadnice XVII (9)
Věci s sebou. Ree Drummond se podělí o čtyři nápady na slavnostní jídla na vánoční koktejlový večírek. Připraví okázalý tvarohový koláč Santova čepice, který všechny potěší, a vezme jej na rodinnou oslavu, kde bude švédský stůl s bruschettami.
Osadnice X (7)
Jen já a děvčata. Chlapi jsou pryč, a tak mají Ree a děvčata 24 hodin pro sebe. Uvaří borůvkový koláč s drobenkou na snídani, a na večeři malé filety s krémem cilantro wasabi, makaróny se sýrem a humry a citrónové broccolini.
Osadnice XIV (11)
Šílené sladkosti. Ree připravuje dokonalé sladkosti pro svůj nejnovější článek na blogu. Jsou zde čokoládové sušenky s marshmallow, mramorovaná máčená jablka, fritovaný tvarohový dort s jahodovou zálivkou a tvrdé bonbony se šampaňským.
Malá bistra u silnic XIX (12)
Pořádné kusance. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší různorodá jídla na obou stranách Pacifiku. V Los Angeles, na východním pobřeží, nabízejí kamarádi hříšné dobroty jako sendvič Tlustý Jerry nebo švédský stůl se smaženými dobrotami jako kuřecí prsty, mozzarella na dřívku nebo steaky.
Malá bistra u silnic XXIII (1)
Mísa plná duše. Guy Fieri dává vše, aby našel chutná jídla a duši. Zastaví se v Severní Karolíně a Kalifornii, aby si zakousl zabijácké různé druhy salátu a chutné krůtí chili. Není nad dekadentní oblíbená jídla z oblasti Low Country.
Sekáček XXV (6)
Polévkové super hvězdy Dne díkůvzdání. V této speciální soutěži na Den díkůvzdání čtyři kuchaři obětují čas i talent na polévky. Musejí použít zbytky na předkrm, než dojde na překvapení a koš pro dezert, jenž je zcela zmate.
Kuchyně VII (1)
Odhalení Kuchyně. Kuchyně se otevírá a odhaluje v nových, podzimních barvách. Mezi jídly najdeme lasagne se sezónní zeleninou od Marcely, Geoffreyho octovou zálivku, letní krabí koláčky od Katie a klasický koktejl.
Osadnice X (8)
Šťastné narozeniny, Ladde. Ree vaří slavnostní večeři pro svého manžela na jeho narozeniny. Jsou zde delikátní sýrové chili burgery, křupavé tenké hranolky, kovbojský listový salát a vysoký žlutý dort s čokoládovou a máslovou polevou.
Osadnice X (9)
Prostřední. Ree potěší své prostřední děti, Paige a Bryce, týdnem jídla a zábavy, když jsou ostatní děti pryč. Připraví kukuřičné palačinky s brusinkovým sirupem, kuře alfredo s motýlky a grilované ovocné pizzy.
Sekáček XXVI (7)
Molo Sekáčku. Čtyři modelky soutěži v kuchyni Sekáčku, kde najdou v koši pro předkrm tuňáka a plátky kapusty, ryby a semínka ve druhém kole, a konečně něco zmraženého a něco křupavého v koši pro dezert.
Malá bistra u silnic XXIII (2)
Chuť Asie. Guy si užívá velké chutě Dálného východu. V Las Vegas ochutná v japonském bistru úžasné sushi a tradiční udon. A poté v Denveru navštíví korejské bistro s grilem a nabídkou „vše, co sníte“.
Malá bistra u silnic XXIII (3)
Kuchyně tří kontinentů. Guy Fieri zkoumá pár zabijáckých kuchyní, nabízejících jídla tří kontinentů. V Denveru vyčenichá indické a brazilské speciality. A v Atlantě si najde čas na staré dobré americké jídlo: masové sendviče,
Restaurant: Impossible IV (12)
Valley Inn. Šéfkuchař Robert Irvine je v Palos Hills, aby pomohl zachránit restauraci Valley Inn. Před 40 lety ji otevřeli Faye a Frank a nyní ji vedou jejich synové. Smrt Franka rodinu poznamenala a obchodům se přestalo dařit.
Sledování restaurací V (3)
Pizza a špatné hospodaření. Willie Degel v Boulder City zachraňuje Vinny’s Pizzeria, kde majitel nevydělává. Vinny se v oboru nabídek pizzy a podnikání pohybuje od dětství, ale navzdory zkušenostem netuší, co se děje špatně.
Strávníci v utajení II (11)
Hlídač mého bratra. Poté, co Nico, majitel Capo’s, slyší stížnosti na svého bratra a manažera v jednom, že jedná s hosty nepřiměřeně, pozve Charlese. Strávníci v utajení zjistí větší problém s nabučenou servírkou, která v restauraci krade.
Strávníci v utajení II (12)
Láska bolí. Když dva zaměstnanci, kteří se nedávno rozešli, naruší harmonii personálu a začnou mít vliv na klesající tržby v Marche Bacchus, vyhledají majitelé Jeff a Rhonda Charlesovu pomoc.
Malá bistra u silnic XXVII (6)
Staré tváře, nová místa. Guy Fieri navštíví pár tváří známých z tohoto pořadu a prozkoumá jejich nová místa. Nejprve bistro s pizzou ve Flagstaffu v Arizoně, vynikající bistro s mořskými plody ve Fairhope na Aljašce a v Miami podnik kuchaře, který dává nový šmrnc čínské kuchyni.
Malá bistra u silnic XXVII (7)
Od těstíčka po smažené. Guy Fieri si dá pravý ramen v St. Petersburgu na Floridě, navštíví bistro v Lansingu v Michiganu, kde smaží kuřecí žaludky, a v udírně v New Orleans si dá místní oblíbená jídla jako ostré krevetí jelito boudin.
Restaurant: Impossible IV (12)
Valley Inn. Šéfkuchař Robert Irvine je v Palos Hills, aby pomohl zachránit restauraci Valley Inn. Před 40 lety ji otevřeli Faye a Frank a nyní ji vedou jejich synové. Smrt Franka rodinu poznamenala a obchodům se přestalo dařit.
Sledování restaurací V (3)
Pizza a špatné hospodaření. Willie Degel v Boulder City zachraňuje Vinny’s Pizzeria, kde majitel nevydělává. Vinny se v oboru nabídek pizzy a podnikání pohybuje od dětství, ale navzdory zkušenostem netuší, co se děje špatně.
Strávníci v utajení II (11)
Hlídač mého bratra. Poté, co Nico, majitel Capo’s, slyší stížnosti na svého bratra a manažera v jednom, že jedná s hosty nepřiměřeně, pozve Charlese. Strávníci v utajení zjistí větší problém s nabučenou servírkou, která v restauraci krade.
Strávníci v utajení II (12)
Láska bolí. Když dva zaměstnanci, kteří se nedávno rozešli, naruší harmonii personálu a začnou mít vliv na klesající tržby v Marche Bacchus, vyhledají majitelé Jeff a Rhonda Charlesovu pomoc.
Malá bistra u silnic XXVII (6)
Staré tváře, nová místa. Guy Fieri navštíví pár tváří známých z tohoto pořadu a prozkoumá jejich nová místa. Nejprve bistro s pizzou ve Flagstaffu v Arizoně, vynikající bistro s mořskými plody ve Fairhope na Aljašce a v Miami podnik kuchaře, který dává nový šmrnc čínské kuchyni.
Malá bistra u silnic XXVII (7)
Od těstíčka po smažené. Guy Fieri si dá pravý ramen v St. Petersburgu na Floridě, navštíví bistro v Lansingu v Michiganu, kde smaží kuřecí žaludky, a v udírně v New Orleans si dá místní oblíbená jídla jako ostré krevetí jelito boudin.
