• Food Network

    • Food Network od do

      • Malá bistra u silnic XXIII (7)

        Hlavně hovězí. Guy se ponoří do hovězího nebe. V Minneapolis místní gastronomická hospoda podává delikátní sendviče plné steaků a dušeného hovězího. V Atlantě židovské delikatesy nabízejí rybí speciality a vražedné hašé pastrami.

      • Sekáček XXIX (3)

        Samý hot dog. Hvězdou všech tří kol je americký hot dog, na úvod s neobvyklým kořením. Malá ingredience způsobí velké problémy v kole pro hlavní chod, ale jedinečnou výzvou bude využití hot dogu pro dezert.

      • Kuchaři proti amatérům II (12)

        Šampionát v rybách s hranolky. Kuchaři mají za úkol usmažit své interpretace základního britského jídla, ryb s hranolky, pro porotce Alexe Guarnaschelliho a Katie Lee.

      • Strávníci v utajení III (2)

        Cheeseburgerový zloděj. Když Stephanie a D-Rock, majitelé Cheeseburger Baby v Miami, zjistí rozdíly v seznamech, podezírají zaměstnance s kriminální minulostí, že u nich krade.

      • Strávníci v utajení III (3)

        Monstrózní večírek. Majitel stejnojmenné restaurace George’s Restaurant v Miami chce pro své hosty i své zaměstnance to nejlepší. Ale když zjistí významné ztráty v tržbách, kontaktuje Charlese, aby věc vyšetřil.

      • Malá bistra u silnic XXVII (10)

        Snídaně, hrudí a bůček. Guy se podívá na bistro v Los Angeles otevřené dlouho do noci a dá si zde snídani, na jídelnu podávající kreativní kombinace v Columbusu v Ohiu a na bistro ve Phoenixu, kde se griluje a kde dostane knedlíky s uzeným bůčkem.

      • Malá bistra u silnic XXVII (11)

        Poutine, pizza a vepřové. Guy Fieri projíždí zemí, aby našel nejlepší masné kousky k jídlu, třeba burger s poutine v Coloradu, koláč s bramborovými čipsy v Dallasu nebo vražedně dobré kuře z hrnce ve Phoenixu.

      • Sekáček XXIX (3)

        Samý hot dog. Hvězdou všech tří kol je americký hot dog, na úvod s neobvyklým kořením. Malá ingredience způsobí velké problémy v kole pro hlavní chod, ale jedinečnou výzvou bude využití hot dogu pro dezert.

      • Kuchaři proti amatérům II (12)

        Šampionát v rybách s hranolky. Kuchaři mají za úkol usmažit své interpretace základního britského jídla, ryb s hranolky, pro porotce Alexe Guarnaschelliho a Katie Lee.

      • Strávníci v utajení III (2)

        Cheeseburgerový zloděj. Když Stephanie a D-Rock, majitelé Cheeseburger Baby v Miami, zjistí rozdíly v seznamech, podezírají zaměstnance s kriminální minulostí, že u nich krade.

      • Strávníci v utajení III (3)

        Monstrózní večírek. Majitel stejnojmenné restaurace George’s Restaurant v Miami chce pro své hosty i své zaměstnance to nejlepší. Ale když zjistí významné ztráty v tržbách, kontaktuje Charlese, aby věc vyšetřil.

      • Malá bistra u silnic XXVII (10)

        Snídaně, hrudí a bůček. Guy se podívá na bistro v Los Angeles otevřené dlouho do noci a dá si zde snídani, na jídelnu podávající kreativní kombinace v Columbusu v Ohiu a na bistro ve Phoenixu, kde se griluje a kde dostane knedlíky s uzeným bůčkem.

      • Malá bistra u silnic XXVII (11)

        Poutine, pizza a vepřové. Guy Fieri projíždí zemí, aby našel nejlepší masné kousky k jídlu, třeba burger s poutine v Coloradu, koláč s bramborovými čipsy v Dallasu nebo vražedně dobré kuře z hrnce ve Phoenixu.

      • Osadnice X (12)

        Vaření, krmení a jedení. Ree Drummond chystá ke snídani skvělé biskity, které si její manžel a syn užijí, až přijdou domů po krmení dobytka.

      • Osadnice X (13)

        Barvy, barvy, barvy. Ree Drummond se podělí o čtyři skvělé recepty na oslavu barev podzimu.

      • Guyovy hry s potravinami VIII (2)

        Turnaj Malých bister u silnic: 3. část. Velmi rozmanitá skupina kuchařů z pořadu Malá bistra u silnic sestupuje do Flavourtown v pokračování turnaje Malých bister u silnic.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (2)

        Jednoduché jako koláč. Ina se podělí o pár tajemství přípravy koláčů s kamarádem, floristou Michaelem. Nejprve jsou zde muffiny s malinami a kukuřicí, pak se o své recepty podělí Michael a připraví vynikající jídla, která vyniknou.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (3)

        Chléb a máslo. Ina se vydává na nekonečné chlebové dobrodružství se svou kamarádkou Eli Zabar, guru přes chleba. Na oběd jsou zde fenyklové a česnekové krevety, dokonalé s místním venkovským chlebem, a později dojde na ochutnávání chleba s máslem.

      • Pečení s Annou Olson IV (3)

        Čokoládové pralinky. Kuchařka Anna Olson se podělí o své tajemství na přípravu jemných a bohatých pralinek. Využije principy přípravy, díky nimž nachystá dekadentní čokoládové dezerty.

      • Kuchyně XI (1)

        Jídla ze spíže. Tým Kuchyně připraví jednoduché recepty z nutných položek ve spíži. Nejprve Geoffreyho fritovaná kuřata z plechu, pak se otevře linka pomoci a odpoví na dotazy diváků o spíži.

      • Sekáček XXV (8)

        Mládežnický turnaj: Druhá část. Čtyři dospívající bojují ve druhém kole vyřazovací soutěže, Jsou šokováni drahými korýši, zneklidněni ostrými noži a musejí připravit sladké jídlo ze zmrzlých cukrovinek a indického koření.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (4)

        Grilování a vůně. Ina se podělí o fantastické recepty na grilované maso s mořskými plody s kamarádkou, voňavkářkou Antonií. Na oběd bude gazpacho s krutony z kozího sýra. Na oplátku za grilovací lekci Antonia předvede Ině, jak na neuvěřitelnou vůni.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (5)

        Večírek s náhodnými jídly. Ina Garten se podělí o rady, jak připravit večírek s náhodnými jídly jako rajská omáčka se sýrovými krutony k obědu, prvotřídní grilovaná kuřata s citrónem, brokolicí a motýlkovými těstovinami, a k tomu pšeničné bobule a salát farro.

      • Pečení s Annou Olson IV (10)

        Nepečené dobroty. Kuchařka Anna Olson se podělí o své tři oblíbené recepty pro nepečené dobroty. Jsou dokonalé pro chvíle, kdy se vám nechce zapínat troubu.

      • Pečení s Annou Olson IV (11)

        Zdravé dobroty. Kuchařka Anna Olson se podělí o své oblíbené recepty na zdravé dobroty, plné energie. Třeba čokoládové mousse s avokádem nebo sýrový dort ze sýry skyr. Jde o virtuozní a delikátní pochoutky.

      • Kuchyně XI (2)

        Podzimní jídla. Kuchyně se na podzim připravuje domácím dýňovým a kořeněným mixem latté, koláčem s jablky a čokoládou od Marcely a pár snadnými, nevyřezávanými dýňovými řezy. Nutriční poradkyně a spisovatelka Joy Bauer představí kulinářské podzimní trendy.

      • Kuchaři proti amatérům II (12)

        Šampionát v rybách s hranolky. Kuchaři mají za úkol usmažit své interpretace základního britského jídla, ryb s hranolky, pro porotce Alexe Guarnaschelliho a Katie Lee.

      • Osadnice X (12)

        Vaření, krmení a jedení. Ree Drummond chystá ke snídani skvělé biskity, které si její manžel a syn užijí, až přijdou domů po krmení dobytka.

      • Osadnice X (13)

        Barvy, barvy, barvy. Ree Drummond se podělí o čtyři skvělé recepty na oslavu barev podzimu.

      • Osadnice XV (1)

        Jedenáctá hodina. Ree Drummond pořádá koktejlovou oslavu pro zaměstnance, kteří jí pomáhali otevřít obchod ve městě. Je zde delikátní jednohubky a sladkosti připravené dopředu, a pro přípitek punč Pawhuska Prohibition.

      • Malá bistra u silnic XXIII (6)

        Řekni tu kuchyni. Guy zkoumá některá poctivá bistra. V Coloradu se připojí k profesionálnímu hráči NFL u zeleného chili a vysokých burgerů. Poté v Massachusetts si dá Guy pár dokonalých nakládaných chipsů a pálivý vdolečkový sendvič.

      • Malá bistra u silnic XXIII (7)

        Hlavně hovězí. Guy se ponoří do hovězího nebe. V Minneapolis místní gastronomická hospoda podává delikátní sendviče plné steaků a dušeného hovězího. V Atlantě židovské delikatesy nabízejí rybí speciality a vražedné hašé pastrami.

      • Sekáček XXV (9)

        Mládežnický turnaj: Třetí část. Čtyři noví dospívající soutěží v třetím vyřazovacím kolem turnaje. Mladí kuchaři musejí zápasit s veganským kuřetem, zpracovat své smíšené pocity ohledně ibišku a znovu jinak využít krabici různých sušenek.

      • Kuchyně VII (13)

        Pocta krocanovi. Do Díkůvzdání zbývá méně než týden, a tak se v Kuchyni vše točí kolem krocanů. Mezi recepty najdeme rančerského krocana, fritovaného krocana, kaštanovou nádivku a martini s espressem. A navíc řemeslné dovednosti s krocaní tematikou, jež ohromí dav.

      • Osadnice XI (1)

        Stanton a Paige. Dcera Ree Drummond Page a její kamarádka Stanton by rády na večeři čínské jídlo, a tak Ree připraví Asií inspirovanou hostinu, která se dokonale hodí na dívčí noční večírek plný zábavy.

      • Osadnice XI (2)

        Večírek k dokončení studia. Ree Drummond a její kamarádka Hyacinth pořádají večírek k dokončení studia pro své dcery, a pro absolventky to bude dokonalý odvaz.

      • Sekáček XXVII (2)

        Zdravá rivalita. V prvním kole bojují soutěžící s časem, aby připravili rybí jídla včetně neobvyklého kraba. Ve druhém kole jsou zelené nudle součástí kulinářského puzzle. A v kole s dezertem využijí kuchaři máslo a cukr minimalistickým způsobem.

      • Malá bistra u silnic XXIII (8)

        Rukou a vidličkou. Guy zkouší pár výbušných jídel! V Denveru je argentinské bistro podávající hovězí empanadas a vegetariánské dortíky. A v Massachusetts domácké bistro vaří poctivou texasko-mexickou snídani.

      • Malá bistra u silnic XXIII (9)

        Až si budete prsty olizovat. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví Atlantu, Minneapolis a Massachusetts, aby našel dlabanec, který nevyžaduje příbor.

      • Se Sibou u stolu IV (1)

        Klasiky. Siba vezme oblíbená klasická jídla od každého a promíchá je. Nejprve božské sladké jablečné růžičky v listovém těstě, které povyšují oblíbené koláče kohokoliv na novou úroveň.

      • Se Sibou u stolu IV (2)

        Sytá jídla. Siba nakupuje, podělí se o vlastní dezerty diváků a připraví neuvěřitelný tvarohový koláč oživený limetkovým tvarohem, který bude hvězdou na jakémkoliv večírku.

      • Večeře u Tiffani II (15)

        Humr pro čtyři. Tiffani nezná zábrany při přípravě dvojité večeře pro sebe a svého manžela a hosty Mark-Paula Gosselaara a jeho ženu Catrionu. Dojde na vařené humry a večer zakončí trojvrstvý piškotový moučník se třemi druhy lesních plodů.

      • Večeře u Tiffani II (16)

        Vaření u táboráku. Tiffani na zadním dvorku uspořádá táborák, u něhož bude vařit každému podle jeho chuti. Pikantní chilli se čtyřmi druhy fazolí, máslové kukuřičné placky připravené na pánvi nad ohněm, sendviče s’mores s domácími marshmallow a horký grog.

      • Strávníci v utajení III (4)

        Úlovek dne. Poté, co Luis, majitel Garcia’s Seafood v Miami, zjistí neobvykle nízké úlovky krabích klepet, kontaktuje Charlese. Strávníci v utajení, Harry a Carlos, zjistí, kam se mořské plody ztrácejí.

      • Strávníci v utajení III (5)

        Vše v rodině. Když má UJ, majitel rodinné restaurace R&O’s Restaurant v New Orleans, dost nedostatku respektu od svých zaměstnanců, poprosí Charlese o pomoc.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (1)

        Mámina kuchyně. Na tomto výletě vyrazí Guy Fieri za pochoutkami přímo z máminy kuchyně. V Boulderu tým matka a syn podává čínské speciality jako nudle dan dan nebo buchty v páře.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (2)

        Chutné objevy. Na tomto výletě Guy Fieri učiní pár překvapivých kulinářských objevů. V Columbusu v Ohiu je poklad ukrytý v obchodě s potravinami, kde podávají neuvěřitelné nepálsko-tibetské speciality.

      • Se Sibou u stolu IV (1)

        Klasiky. Siba vezme oblíbená klasická jídla od každého a promíchá je. Nejprve božské sladké jablečné růžičky v listovém těstě, které povyšují oblíbené koláče kohokoliv na novou úroveň.

      • Se Sibou u stolu IV (2)

        Sytá jídla. Siba nakupuje, podělí se o vlastní dezerty diváků a připraví neuvěřitelný tvarohový koláč oživený limetkovým tvarohem, který bude hvězdou na jakémkoliv večírku.

      • Večeře u Tiffani II (15)

        Humr pro čtyři. Tiffani nezná zábrany při přípravě dvojité večeře pro sebe a svého manžela a hosty Mark-Paula Gosselaara a jeho ženu Catrionu. Dojde na vařené humry a večer zakončí trojvrstvý piškotový moučník se třemi druhy lesních plodů.

      • Večeře u Tiffani II (16)

        Vaření u táboráku. Tiffani na zadním dvorku uspořádá táborák, u něhož bude vařit každému podle jeho chuti. Pikantní chilli se čtyřmi druhy fazolí, máslové kukuřičné placky připravené na pánvi nad ohněm, sendviče s’mores s domácími marshmallow a horký grog.

      • Strávníci v utajení III (4)

        Úlovek dne. Poté, co Luis, majitel Garcia’s Seafood v Miami, zjistí neobvykle nízké úlovky krabích klepet, kontaktuje Charlese. Strávníci v utajení, Harry a Carlos, zjistí, kam se mořské plody ztrácejí.

      • Strávníci v utajení III (5)

        Vše v rodině. Když má UJ, majitel rodinné restaurace R&O’s Restaurant v New Orleans, dost nedostatku respektu od svých zaměstnanců, poprosí Charlese o pomoc.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (1)

        Mámina kuchyně. Na tomto výletě vyrazí Guy Fieri za pochoutkami přímo z máminy kuchyně. V Boulderu tým matka a syn podává čínské speciality jako nudle dan dan nebo buchty v páře.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (2)

        Chutné objevy. Na tomto výletě Guy Fieri učiní pár překvapivých kulinářských objevů. V Columbusu v Ohiu je poklad ukrytý v obchodě s potravinami, kde podávají neuvěřitelné nepálsko-tibetské speciality.