• Food Network

    • Food Network od do

      • Sledování restaurací V (3)

        Pizza a špatné hospodaření. Willie Degel v Boulder City zachraňuje Vinny’s Pizzeria, kde majitel nevydělává. Vinny se v oboru nabídek pizzy a podnikání pohybuje od dětství, ale navzdory zkušenostem netuší, co se děje špatně.

      • Malá bistra u silnic XXV (1)

        Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.

      • Malá bistra u silnic XXV (2)

        Asie, Afrika a Indie. Guy navštíví tři velká americká města kvůli skvělým mezinárodním chutím. Filipínské funky bistro v Los Angeles, v San Francisku ochutná etiopskou kuchyni a v Minneapolis si zakousne večerní indickou klasiku.

      • Muž vs. jídlo II (5)

        San Antonio. Adam Richman se vrací do státu osamělé hvězdy, Texasu, tentokrát do San Antonio, kde se nejprve zastaví v Lulu’s Bakery and Cafe. Podávají zde 1,5kg smažený kuřecí steak známý jako Speciál policejního šéfa..

      • Muž vs. jídlo II (6)

        Aljaška. Adam Richman začne svou aljašskou kulinářskou odyseu v Talkeetna. Nejprve se zastaví ve West Rib Cafe and Pub, kde mají Seward’s Folly: 1,5kg vertikální skládanku šunky, slaniny, sýry a sobího masa.

      • Zachraňte mé pekařství (4)

        Ztracené těsto i peníze. Kerry Vincent míří Flourtown Bakery, aby je opět postavil na nohy.

      • Sledování restaurací V (3)

        Pizza a špatné hospodaření. Willie Degel v Boulder City zachraňuje Vinny’s Pizzeria, kde majitel nevydělává. Vinny se v oboru nabídek pizzy a podnikání pohybuje od dětství, ale navzdory zkušenostem netuší, co se děje špatně.

      • Malá bistra u silnic XXV (1)

        Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.

      • Malá bistra u silnic XXV (2)

        Asie, Afrika a Indie. Guy navštíví tři velká americká města kvůli skvělým mezinárodním chutím. Filipínské funky bistro v Los Angeles, v San Francisku ochutná etiopskou kuchyni a v Minneapolis si zakousne večerní indickou klasiku.

      • Muž vs. jídlo II (5)

        San Antonio. Adam Richman se vrací do státu osamělé hvězdy, Texasu, tentokrát do San Antonio, kde se nejprve zastaví v Lulu’s Bakery and Cafe. Podávají zde 1,5kg smažený kuřecí steak známý jako Speciál policejního šéfa..

      • Muž vs. jídlo II (6)

        Aljaška. Adam Richman začne svou aljašskou kulinářskou odyseu v Talkeetna. Nejprve se zastaví ve West Rib Cafe and Pub, kde mají Seward’s Folly: 1,5kg vertikální skládanku šunky, slaniny, sýry a sobího masa.

      • Zachraňte mé pekařství (4)

        Ztracené těsto i peníze. Kerry Vincent míří Flourtown Bakery, aby je opět postavil na nohy.

      • Sledování restaurací V (3)

        Pizza a špatné hospodaření. Willie Degel v Boulder City zachraňuje Vinny’s Pizzeria, kde majitel nevydělává. Vinny se v oboru nabídek pizzy a podnikání pohybuje od dětství, ale navzdory zkušenostem netuší, co se děje špatně.

      • Večeře u Tiffani II (15)

        Humr pro čtyři. Tiffani nezná zábrany při přípravě dvojité večeře pro sebe a svého manžela a hosty Mark-Paula Gosselaara a jeho ženu Catrionu. Dojde na vařené humry a večer zakončí trojvrstvý piškotový moučník se třemi druhy lesních plodů.

      • Večeře u Tiffani II (16)

        Vaření u táboráku. Tiffani na zadním dvorku uspořádá táborák, u něhož bude vařit každému podle jeho chuti. Pikantní chilli se čtyřmi druhy fazolí, máslové kukuřičné placky připravené na pánvi nad ohněm, sendviče s’mores s domácími marshmallow a horký grog.

      • Restaurant: Impossible IV (12)

        Valley Inn. Šéfkuchař Robert Irvine je v Palos Hills, aby pomohl zachránit restauraci Valley Inn. Před 40 lety ji otevřeli Faye a Frank a nyní ji vedou jejich synové. Smrt Franka rodinu poznamenala a obchodům se přestalo dařit.

      • Strávníci v utajení II (11)

        Hlídač mého bratra. Poté, co Nico, majitel Capo’s, slyší stížnosti na svého bratra a manažera v jednom, že jedná s hosty nepřiměřeně, pozve Charlese. Strávníci v utajení zjistí větší problém s nabučenou servírkou, která v restauraci krade.

      • Strávníci v utajení II (12)

        Láska bolí. Když dva zaměstnanci, kteří se nedávno rozešli, naruší harmonii personálu a začnou mít vliv na klesající tržby v Marche Bacchus, vyhledají majitelé Jeff a Rhonda Charlesovu pomoc.

      • Strávníci v utajení II (13)

        Kde je hovězí? Když si Adam všimne, že prodeje masa neodpovídají seznamu, zavolá Charlese. Strávníci v utajení zjistí, že manažer dělá i jiné věci, než že dává steaky zdarma.

      • Strávníci v utajení III (1)

        Večeře v temnotách. Po stížnostech na krádeže a nepříslušné doteky během každoměsíční akce Večeře v temnotách, se rozhodne Hernan, majitel Catharsis v Miami, požádat Charlese o pomoc.

      • Strávníci v utajení III (2)

        Cheeseburgerový zloděj. Když Stephanie a D-Rock, majitelé Cheeseburger Baby v Miami, zjistí rozdíly v seznamech, podezírají zaměstnance s kriminální minulostí, že u nich krade.

      • Strávníci v utajení III (3)

        Monstrózní večírek. Majitel stejnojmenné restaurace George’s Restaurant v Miami chce pro své hosty i své zaměstnance to nejlepší. Ale když zjistí významné ztráty v tržbách, kontaktuje Charlese, aby věc vyšetřil.

      • Strávníci v utajení III (4)

        Úlovek dne. Poté, co Luis, majitel Garcia’s Seafood v Miami, zjistí neobvykle nízké úlovky krabích klepet, kontaktuje Charlese. Strávníci v utajení, Harry a Carlos, zjistí, kam se mořské plody ztrácejí.

      • Strávníci v utajení III (5)

        Vše v rodině. Když má UJ, majitel rodinné restaurace R&O’s Restaurant v New Orleans, dost nedostatku respektu od svých zaměstnanců, poprosí Charlese o pomoc.

      • Strávníci v utajení III (6)

        Přátelé s výhodami. Poté, co zjistili, jak těžké je začít provozovat novou restauraci, kontaktují manželé a majitelé N’awlins Cafe v New Orleans Charlese s prosbou o radu.

      • Strávníci v utajení III (7)

        Nic k smíchu. Keith, majitel Deanie’s Seafood v New Orleans, je znepokojen tím, že jeho manažer se víc soustředí na svou kariéru amatérského komika, než na vedení restaurace. Strávníci v utajení věc prošetří.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VI (13)

        Sytá jídla v nové verzi. Bobby Flay přetvoří pro tuto hravou a delikátní pozdní snídani sytá a oblíbená jídla, takže v menu najdeme francouzský toast ve stylu churro, skořicové kynuté palačinky nebo obměny vejce naměkko se slaninou a čedarem.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VI (14)

        Pozdní snídaně z pobřeží. Šéfkuchař Bobby Flay přináší výrazná koření a chutě tropů do této pozdní snídaně, kde nádherné menu obsahuje šťouchané sladké brambory s kuřetem jerk a vařeným vejcem nebo ostrou omáčku habanero s mangem.

      • Sekáček XXVI (7)

        Molo Sekáčku. Čtyři modelky soutěži v kuchyni Sekáčku, kde najdou v koši pro předkrm tuňáka a plátky kapusty, ryby a semínka ve druhém kole, a konečně něco zmraženého a něco křupavého v koši pro dezert.

      • Sekáček XXVI (8)

        Kuchyně pojízdné kantýny. První koš obsahuje ingredience z čínské a řecké kuchyně. V koši pro hlavní jídlo je však klasické americké pouliční jídlo a korejské. Zbývající dva kuchaři připraví dezert s využitím oblíbených sladkých polev.

      • Sekáček XXVII (1)

        Boj na nože. Soutěž načíná krvavá historka, když kuchaři najdou ve svých koších pro předkrm krvavá jelita. Na hlavní chod mají kuchaři ambiciózní plány s košem, který obsahuje karamelizovaný pudink a vepřový výrobek.

      • Sekáček XXVII (2)

        Zdravá rivalita. V prvním kole bojují soutěžící s časem, aby připravili rybí jídla včetně neobvyklého kraba. Ve druhém kole jsou zelené nudle součástí kulinářského puzzle. A v kole s dezertem využijí kuchaři máslo a cukr minimalistickým způsobem.

      • Sekáček XXVII (3)

        Bitva pozdních snídaní. Čtyři kuchaři zkoušejí připravit pozdní snídani pro přátele a rodinu. V prvních dvou koších jsou překvapeními alkohol a vejce. Pro dezert pracují finalisté se ztraceným ovocem a smaženými sladkostmi.

      • Sekáček XXIX (3)

        Samý hot dog. Hvězdou všech tří kol je americký hot dog, na úvod s neobvyklým kořením. Malá ingredience způsobí velké problémy v kole pro hlavní chod, ale jedinečnou výzvou bude využití hot dogu pro dezert.

      • Kuchaři proti amatérům II (12)

        Šampionát v rybách s hranolky. Kuchaři mají za úkol usmažit své interpretace základního britského jídla, ryb s hranolky, pro porotce Alexe Guarnaschelliho a Katie Lee.

      • Malá bistra u silnic XXV (1)

        Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.

      • Malá bistra u silnic XXV (2)

        Asie, Afrika a Indie. Guy navštíví tři velká americká města kvůli skvělým mezinárodním chutím. Filipínské funky bistro v Los Angeles, v San Francisku ochutná etiopskou kuchyni a v Minneapolis si zakousne večerní indickou klasiku.

      • Muž vs. jídlo II (5)

        San Antonio. Adam Richman se vrací do státu osamělé hvězdy, Texasu, tentokrát do San Antonio, kde se nejprve zastaví v Lulu’s Bakery and Cafe. Podávají zde 1,5kg smažený kuřecí steak známý jako Speciál policejního šéfa..

      • Muž vs. jídlo II (6)

        Aljaška. Adam Richman začne svou aljašskou kulinářskou odyseu v Talkeetna. Nejprve se zastaví ve West Rib Cafe and Pub, kde mají Seward’s Folly: 1,5kg vertikální skládanku šunky, slaniny, sýry a sobího masa.

      • Restaurant: Impossible IV (12)

        Valley Inn. Šéfkuchař Robert Irvine je v Palos Hills, aby pomohl zachránit restauraci Valley Inn. Před 40 lety ji otevřeli Faye a Frank a nyní ji vedou jejich synové. Smrt Franka rodinu poznamenala a obchodům se přestalo dařit.

      • Sledování restaurací V (3)

        Pizza a špatné hospodaření. Willie Degel v Boulder City zachraňuje Vinny’s Pizzeria, kde majitel nevydělává. Vinny se v oboru nabídek pizzy a podnikání pohybuje od dětství, ale navzdory zkušenostem netuší, co se děje špatně.

      • Úchvatné svatební dorty III (3)

        Piknik, kala, sýrové kolo. Dívky v Chicagu pečou piknikový dort s opečeným prasetem navrchu, pekařství v Los Angeles vyrábí sýrový dort, který vypadá jako sýrové kolo, a v Christopher Garren’s Cakes vytvářejí elegantní dort se stuhami a žlutými květinami kala.

      • Muž vs. jídlo II (5)

        San Antonio. Adam Richman se vrací do státu osamělé hvězdy, Texasu, tentokrát do San Antonio, kde se nejprve zastaví v Lulu’s Bakery and Cafe. Podávají zde 1,5kg smažený kuřecí steak známý jako Speciál policejního šéfa..

      • Muž vs. jídlo II (6)

        Aljaška. Adam Richman začne svou aljašskou kulinářskou odyseu v Talkeetna. Nejprve se zastaví ve West Rib Cafe and Pub, kde mají Seward’s Folly: 1,5kg vertikální skládanku šunky, slaniny, sýry a sobího masa.

      • Restaurant: Impossible IV (12)

        Valley Inn. Šéfkuchař Robert Irvine je v Palos Hills, aby pomohl zachránit restauraci Valley Inn. Před 40 lety ji otevřeli Faye a Frank a nyní ji vedou jejich synové. Smrt Franka rodinu poznamenala a obchodům se přestalo dařit.

      • Sledování restaurací V (3)

        Pizza a špatné hospodaření. Willie Degel v Boulder City zachraňuje Vinny’s Pizzeria, kde majitel nevydělává. Vinny se v oboru nabídek pizzy a podnikání pohybuje od dětství, ale navzdory zkušenostem netuší, co se děje špatně.

      • Úchvatné svatební dorty III (3)

        Piknik, kala, sýrové kolo. Dívky v Chicagu pečou piknikový dort s opečeným prasetem navrchu, pekařství v Los Angeles vyrábí sýrový dort, který vypadá jako sýrové kolo, a v Christopher Garren’s Cakes vytvářejí elegantní dort se stuhami a žlutými květinami kala.

      • Muž vs. jídlo II (5)

        San Antonio. Adam Richman se vrací do státu osamělé hvězdy, Texasu, tentokrát do San Antonio, kde se nejprve zastaví v Lulu’s Bakery and Cafe. Podávají zde 1,5kg smažený kuřecí steak známý jako Speciál policejního šéfa..

      • Muž vs. jídlo II (6)

        Aljaška. Adam Richman začne svou aljašskou kulinářskou odyseu v Talkeetna. Nejprve se zastaví ve West Rib Cafe and Pub, kde mají Seward’s Folly: 1,5kg vertikální skládanku šunky, slaniny, sýry a sobího masa.