• Food Network

    • Food Network od do

      • Muž vs. jídlo II (6)

        Aljaška. Adam Richman začne svou aljašskou kulinářskou odyseu v Talkeetna. Nejprve se zastaví ve West Rib Cafe and Pub, kde mají Seward’s Folly: 1,5kg vertikální skládanku šunky, slaniny, sýry a sobího masa.

      • Restaurant: Impossible IV (12)

        Valley Inn. Šéfkuchař Robert Irvine je v Palos Hills, aby pomohl zachránit restauraci Valley Inn. Před 40 lety ji otevřeli Faye a Frank a nyní ji vedou jejich synové. Smrt Franka rodinu poznamenala a obchodům se přestalo dařit.

      • Sledování restaurací V (3)

        Pizza a špatné hospodaření. Willie Degel v Boulder City zachraňuje Vinny’s Pizzeria, kde majitel nevydělává. Vinny se v oboru nabídek pizzy a podnikání pohybuje od dětství, ale navzdory zkušenostem netuší, co se děje špatně.

      • Úchvatné svatební dorty III (3)

        Piknik, kala, sýrové kolo. Dívky v Chicagu pečou piknikový dort s opečeným prasetem navrchu, pekařství v Los Angeles vyrábí sýrový dort, který vypadá jako sýrové kolo, a v Christopher Garren’s Cakes vytvářejí elegantní dort se stuhami a žlutými květinami kala.

      • Muž vs. jídlo II (5)

        San Antonio. Adam Richman se vrací do státu osamělé hvězdy, Texasu, tentokrát do San Antonio, kde se nejprve zastaví v Lulu’s Bakery and Cafe. Podávají zde 1,5kg smažený kuřecí steak známý jako Speciál policejního šéfa..

      • Muž vs. jídlo II (6)

        Aljaška. Adam Richman začne svou aljašskou kulinářskou odyseu v Talkeetna. Nejprve se zastaví ve West Rib Cafe and Pub, kde mají Seward’s Folly: 1,5kg vertikální skládanku šunky, slaniny, sýry a sobího masa.

      • Restaurant: Impossible IV (12)

        Valley Inn. Šéfkuchař Robert Irvine je v Palos Hills, aby pomohl zachránit restauraci Valley Inn. Před 40 lety ji otevřeli Faye a Frank a nyní ji vedou jejich synové. Smrt Franka rodinu poznamenala a obchodům se přestalo dařit.

      • Sledování restaurací V (3)

        Pizza a špatné hospodaření. Willie Degel v Boulder City zachraňuje Vinny’s Pizzeria, kde majitel nevydělává. Vinny se v oboru nabídek pizzy a podnikání pohybuje od dětství, ale navzdory zkušenostem netuší, co se děje špatně.

      • Úchvatné svatební dorty III (3)

        Piknik, kala, sýrové kolo. Dívky v Chicagu pečou piknikový dort s opečeným prasetem navrchu, pekařství v Los Angeles vyrábí sýrový dort, který vypadá jako sýrové kolo, a v Christopher Garren’s Cakes vytvářejí elegantní dort se stuhami a žlutými květinami kala.

      • Muž vs. jídlo II (5)

        San Antonio. Adam Richman se vrací do státu osamělé hvězdy, Texasu, tentokrát do San Antonio, kde se nejprve zastaví v Lulu’s Bakery and Cafe. Podávají zde 1,5kg smažený kuřecí steak známý jako Speciál policejního šéfa..

      • Muž vs. jídlo II (6)

        Aljaška. Adam Richman začne svou aljašskou kulinářskou odyseu v Talkeetna. Nejprve se zastaví ve West Rib Cafe and Pub, kde mají Seward’s Folly: 1,5kg vertikální skládanku šunky, slaniny, sýry a sobího masa.

      • Kuchaři proti amatérům II (12)

        Šampionát v rybách s hranolky. Kuchaři mají za úkol usmažit své interpretace základního britského jídla, ryb s hranolky, pro porotce Alexe Guarnaschelliho a Katie Lee.

      • Malá bistra u silnic XXV (1)

        Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.

      • Malá bistra u silnic XXV (2)

        Asie, Afrika a Indie. Guy navštíví tři velká americká města kvůli skvělým mezinárodním chutím. Filipínské funky bistro v Los Angeles, v San Francisku ochutná etiopskou kuchyni a v Minneapolis si zakousne večerní indickou klasiku.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (6)

        To nejlepší z Bosé komtesy: Sýr. Ina Garten a její sýrové dobrodružství se špenátem a čedarovým suflé, s vynikajícím grilovaným sýrem, rychlými sýrovými jednohubkami a dvěma neuvěřitelnými pečenými sýrovými dobrotami – pečenými sýry brie a fontina.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (7)

        To nejlepší z Bosé komtesy: Dezert. Ina připraví svou neuvěřitelnou mraženou čokoládovou pěnu, francouzské jablečné palačinky, snadné jahody s balzamikem, ovocný salát s limoncello, Eton mess a delikátní brownies z pánvičky.

      • Pečení s Annou Olson IV (5)

        Cukrářské piškoty a čtyřhránky. Kuchařka Anna Olson předvede, jak proměnit tyčinku nebo čtvereček na elegantní dezert, když upeče různými styly tři delikatesy.

      • Kuchyně XI (3)

        Tailgating 2.0. Katie začne sezónu vaření před branami stadionů svým pomalu vařeným chilli s kuřetem buffalo, zatímco Sunny a její sýr a charcuterie nadzvednou fanoušky. Alton Brown se pak připojí s výzvou tailgaitingového vaření pro tým Kuchyně.

      • Sekáček XXV (10)

        Mládežnický turnaj: Čtvrtá část. Čtyři ambiciózní dospívající bojují o poslední zbývající místo ve Velkém finále Mládežnického turnaje.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (1)

        O bylinkách. Ina prozradí, jaké jsou nejlepší bylinky a jak je využít na delikátní pokrmy. Začne řeckým jehněčím v jogurtové omáčce s mátou, sýrem feta a rajčatovým salátem. Pak se připojí k Elimu Zabarovi, který prozradí recept na neuvěřitelný rajčatový salát.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (2)

        Místní jídla. Ina píše článek o místní produkci jídla, a tak si sama zkusí připravit jídla čistě jen z ingrediencí z Hamptons. Na pořadu dne v Montauk je okoun, a tak Ina peče a připravuje i omáčku Caesar.

      • Pečení s Annou Olson IV (14)

        Sladké a pikantní. Kuchařka Anna Olson kombinuje sladké a pikantní chutě při přípravě tří delikátních dezertů. Názorně předvede, že když je dáte dohromady, může vzniknout kouzlo.

      • Pečení s Annou Olson IV (15)

        Teplé dezerty. Kuchařka Anna Olson upeče tři své oblíbené teplé dezerty. Tyto dobroty je nejlépe podávat, když se se počasí venku ochladí.

      • Kuchyně XI (4)

        Noční bojovník. Tým nám předvede, jak připravit nejlepší večeře týdne díky snadným receptům. Jeff nabídne pasta al forno s kuřecí klobásou a rapini, a poté se hvězda pomalého vaření, Robin Chapman, podělí o svůj zlatý recept na kuřecí těstoviny.

      • Restaurant: Impossible IV (12)

        Valley Inn. Šéfkuchař Robert Irvine je v Palos Hills, aby pomohl zachránit restauraci Valley Inn. Před 40 lety ji otevřeli Faye a Frank a nyní ji vedou jejich synové. Smrt Franka rodinu poznamenala a obchodům se přestalo dařit.

      • Osadnice X (6)

        Přátelská fiesta. Reeina dcera Alex a její nejlepší kamarádky se chystají na vysokou školu. Zatímco uklízejí v pokojíčku, Ree uvaří texasko-mexické dobroty jako kuře se zeleným chili, ostré brambory taco a vrstvený mexický salát a limetkový koláč.

      • Osadnice XI (4)

        Zabaleno s láskou. Ree Drummond a její dcera Paige připravují balíček plný chutných jídel pro Laddovu babičku Ednu Mae.

      • Osadnice XV (3)

        Listového těsta není nikdy dost. Ree se podělí o pět tipů, co se dá dělat s lístkovým těstem. Sýrové tyčinky, srdíčka s klobáskou, koláč s hovězím, čtyři různé druhy pizzy z odpalovaného těsta nebo úchvatné mille-feuille, vše dokonalé pro společnost na dalším večírku!

      • Malá bistra u silnic XXIII (10)

        Kousek Británie. Na tomto výletě si Guy Fieri užívá v Londýně a zúčastní se pořádné regionální hostiny.

      • Malá bistra u silnic XXIII (11)

        Kousky prasete. Na tomto výletě si dá Guy velké kousky prasete v Colorado Springs a v Minneapolis.

      • Sekáček XXV (11)

        Mládežnický turnaj: Velké finále. Čtyři dospívající, vítězové předchozích kol, bojují o 25 000 dolarů a titul Velkého šampiona Sekáčku.

      • Kuchyně VIII (2)

        Večírek se svátečními sušenkami! Na tomto večírku se svátečními sušenkami se zastaví i Santa a jeho sob! Podívejte se na čokoládové dortíky Katie Lee s mátou, cukrové mini dortíky Sunny Anderson a pralinkové sušenky Jeffa Mauro.

      • Osadnice XI (5)

        Překvapení! Ree pořádá narozeninový oběd s překvapením pro svého syna Todda, se všemi jeho oblíbenými jídly: mačkané burgery v pivním těstíčku s cibulovými kroužky a ostrou omáčkou, a také brownies z hořké čokolády s jahodami a kořeněnou zálivkou.

      • Osadnice XI (6)

        Dokonalý piknik. Ree pořádá pro přátele piknik v prérii a nabídne kuřecí salát Milanese Mediterranen s těstovinami orzo, studenou opečenou zeleninu s jogurtovým dipem s bylinkami a koláčky tres leches s Piňa Coladou.

      • Sekáček XXVII (4)

        Čínský nový rok. Na oslavu čínského nového roku kuchaři připraví předkrmy využitím amerických verzí čínských jídel. Hlavní chod obsahuje obří rybu a v kole s dezertem musejí kuchaři využít sušenky a cukroví s jahodami.

      • Malá bistra u silnic XXIII (12)

        Ostrovní a italská jídla. Guy míří za směsí ostrovních a italských jídel. V Massachusets navštíví bistro nabízející banánový sendvič a křídla s banány. V Colorado Springs najde sousedské italské bistro podávající arancini a delikátní telecí.

      • Malá bistra u silnic XXIII (13)

        Festival chutí od východu na západ. Guy jede z východu na západ za asijskými a americkými chutěmi. Ve Washingtonu, D.C. navštíví bistro nabízející vynikající knedlíčky a ramen. V Atlantic City zajde do pizzerie s cheesburgerovým koláčem a kuřecí vodkou.

      • Restaurant: Impossible IV (13)

        Oleander Bar and Grill. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Oleanu, aby se setkal s Kelli a její dcerou Abby, majitelkami Oleander Bar and Grill. Ty dvě se nedokážou na ničem shodnout, což způsobuje zmatky u zaměstnanců, a jejich boje odhánějí zákazníky.

      • Sledování restaurací V (4)

        Neúspěch v Las Vegas. Willie Degel je povolán do Sonrisa Grill, aby pomohl mexické restauraci kdysi plné života. Majitelka Chanthy si vypůjčuje od příbuzných, aby udržela strádající místo naživu.

      • Strávníci v utajení III (8)

        Divoká zvířata. Poté, co AJ, majitel Poppy’s The Crazy Lobster v New Orleans, vyslechne stížnosti na svého barmana, který do restaurace vodí pro zábavu divoká zvířata, zavolá Charlese na pomoc.

      • Strávníci v utajení III (9)

        Tajná omáčka. Poté, co ochutnal grilovací omáčku od konkurenční restaurace a zjistil, že chutná přesně jako ta jeho, zavolá Terry, majitel Cooper’s Old Time Pit Barbecue v Texasu, Strávníky v utajení.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (5)

        Válet těsto. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší jídla z těsta. V Mesa podává pravé havajské bistro ostrovní speciality včetně bochánků s masem, a v Tucsonu vaří jedno bistro skvělé a jedinečné sendviče.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (6)

        Mezinárodní chutě. Guy Fieri jezdí křížem krážem krajinou, aby ochutnal mezinárodní jídla. V Dallasu všestranné thajské bistro podává salát s nudlemi, kari a zelenou papájou. V Miami latinské bistro nabízí empanadas a jedinečný banánový sendvič.

      • Restaurant: Impossible IV (13)

        Oleander Bar and Grill. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Oleanu, aby se setkal s Kelli a její dcerou Abby, majitelkami Oleander Bar and Grill. Ty dvě se nedokážou na ničem shodnout, což způsobuje zmatky u zaměstnanců, a jejich boje odhánějí zákazníky.

      • Sledování restaurací V (4)

        Neúspěch v Las Vegas. Willie Degel je povolán do Sonrisa Grill, aby pomohl mexické restauraci kdysi plné života. Majitelka Chanthy si vypůjčuje od příbuzných, aby udržela strádající místo naživu.

      • Strávníci v utajení III (8)

        Divoká zvířata. Poté, co AJ, majitel Poppy’s The Crazy Lobster v New Orleans, vyslechne stížnosti na svého barmana, který do restaurace vodí pro zábavu divoká zvířata, zavolá Charlese na pomoc.

      • Strávníci v utajení III (9)

        Tajná omáčka. Poté, co ochutnal grilovací omáčku od konkurenční restaurace a zjistil, že chutná přesně jako ta jeho, zavolá Terry, majitel Cooper’s Old Time Pit Barbecue v Texasu, Strávníky v utajení.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (5)

        Válet těsto. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší jídla z těsta. V Mesa podává pravé havajské bistro ostrovní speciality včetně bochánků s masem, a v Tucsonu vaří jedno bistro skvělé a jedinečné sendviče.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (6)

        Mezinárodní chutě. Guy Fieri jezdí křížem krážem krajinou, aby ochutnal mezinárodní jídla. V Dallasu všestranné thajské bistro podává salát s nudlemi, kari a zelenou papájou. V Miami latinské bistro nabízí empanadas a jedinečný banánový sendvič.