
Food Network
Food Network od do
Muž vs. jídlo II (6)
Aljaška. Adam Richman začne svou aljašskou kulinářskou odyseu v Talkeetna. Nejprve se zastaví ve West Rib Cafe and Pub, kde mají Seward’s Folly: 1,5kg vertikální skládanku šunky, slaniny, sýry a sobího masa.
Restaurant: Impossible IV (12)
Valley Inn. Šéfkuchař Robert Irvine je v Palos Hills, aby pomohl zachránit restauraci Valley Inn. Před 40 lety ji otevřeli Faye a Frank a nyní ji vedou jejich synové. Smrt Franka rodinu poznamenala a obchodům se přestalo dařit.
Sledování restaurací V (3)
Pizza a špatné hospodaření. Willie Degel v Boulder City zachraňuje Vinny’s Pizzeria, kde majitel nevydělává. Vinny se v oboru nabídek pizzy a podnikání pohybuje od dětství, ale navzdory zkušenostem netuší, co se děje špatně.
Úchvatné svatební dorty III (3)
Piknik, kala, sýrové kolo. Dívky v Chicagu pečou piknikový dort s opečeným prasetem navrchu, pekařství v Los Angeles vyrábí sýrový dort, který vypadá jako sýrové kolo, a v Christopher Garren’s Cakes vytvářejí elegantní dort se stuhami a žlutými květinami kala.
Muž vs. jídlo II (5)
San Antonio. Adam Richman se vrací do státu osamělé hvězdy, Texasu, tentokrát do San Antonio, kde se nejprve zastaví v Lulu’s Bakery and Cafe. Podávají zde 1,5kg smažený kuřecí steak známý jako Speciál policejního šéfa..
Muž vs. jídlo II (6)
Aljaška. Adam Richman začne svou aljašskou kulinářskou odyseu v Talkeetna. Nejprve se zastaví ve West Rib Cafe and Pub, kde mají Seward’s Folly: 1,5kg vertikální skládanku šunky, slaniny, sýry a sobího masa.
Restaurant: Impossible IV (12)
Valley Inn. Šéfkuchař Robert Irvine je v Palos Hills, aby pomohl zachránit restauraci Valley Inn. Před 40 lety ji otevřeli Faye a Frank a nyní ji vedou jejich synové. Smrt Franka rodinu poznamenala a obchodům se přestalo dařit.
Sledování restaurací V (3)
Pizza a špatné hospodaření. Willie Degel v Boulder City zachraňuje Vinny’s Pizzeria, kde majitel nevydělává. Vinny se v oboru nabídek pizzy a podnikání pohybuje od dětství, ale navzdory zkušenostem netuší, co se děje špatně.
Úchvatné svatební dorty III (3)
Piknik, kala, sýrové kolo. Dívky v Chicagu pečou piknikový dort s opečeným prasetem navrchu, pekařství v Los Angeles vyrábí sýrový dort, který vypadá jako sýrové kolo, a v Christopher Garren’s Cakes vytvářejí elegantní dort se stuhami a žlutými květinami kala.
Muž vs. jídlo II (5)
San Antonio. Adam Richman se vrací do státu osamělé hvězdy, Texasu, tentokrát do San Antonio, kde se nejprve zastaví v Lulu’s Bakery and Cafe. Podávají zde 1,5kg smažený kuřecí steak známý jako Speciál policejního šéfa..
Muž vs. jídlo II (6)
Aljaška. Adam Richman začne svou aljašskou kulinářskou odyseu v Talkeetna. Nejprve se zastaví ve West Rib Cafe and Pub, kde mají Seward’s Folly: 1,5kg vertikální skládanku šunky, slaniny, sýry a sobího masa.
Kuchaři proti amatérům II (12)
Šampionát v rybách s hranolky. Kuchaři mají za úkol usmažit své interpretace základního britského jídla, ryb s hranolky, pro porotce Alexe Guarnaschelliho a Katie Lee.
Malá bistra u silnic XXV (1)
Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.
Malá bistra u silnic XXV (2)
Asie, Afrika a Indie. Guy navštíví tři velká americká města kvůli skvělým mezinárodním chutím. Filipínské funky bistro v Los Angeles, v San Francisku ochutná etiopskou kuchyni a v Minneapolis si zakousne večerní indickou klasiku.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (6)
To nejlepší z Bosé komtesy: Sýr. Ina Garten a její sýrové dobrodružství se špenátem a čedarovým suflé, s vynikajícím grilovaným sýrem, rychlými sýrovými jednohubkami a dvěma neuvěřitelnými pečenými sýrovými dobrotami – pečenými sýry brie a fontina.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (7)
To nejlepší z Bosé komtesy: Dezert. Ina připraví svou neuvěřitelnou mraženou čokoládovou pěnu, francouzské jablečné palačinky, snadné jahody s balzamikem, ovocný salát s limoncello, Eton mess a delikátní brownies z pánvičky.
Pečení s Annou Olson IV (5)
Cukrářské piškoty a čtyřhránky. Kuchařka Anna Olson předvede, jak proměnit tyčinku nebo čtvereček na elegantní dezert, když upeče různými styly tři delikatesy.
Kuchyně XI (3)
Tailgating 2.0. Katie začne sezónu vaření před branami stadionů svým pomalu vařeným chilli s kuřetem buffalo, zatímco Sunny a její sýr a charcuterie nadzvednou fanoušky. Alton Brown se pak připojí s výzvou tailgaitingového vaření pro tým Kuchyně.
Sekáček XXV (10)
Mládežnický turnaj: Čtvrtá část. Čtyři ambiciózní dospívající bojují o poslední zbývající místo ve Velkém finále Mládežnického turnaje.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (1)
O bylinkách. Ina prozradí, jaké jsou nejlepší bylinky a jak je využít na delikátní pokrmy. Začne řeckým jehněčím v jogurtové omáčce s mátou, sýrem feta a rajčatovým salátem. Pak se připojí k Elimu Zabarovi, který prozradí recept na neuvěřitelný rajčatový salát.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (2)
Místní jídla. Ina píše článek o místní produkci jídla, a tak si sama zkusí připravit jídla čistě jen z ingrediencí z Hamptons. Na pořadu dne v Montauk je okoun, a tak Ina peče a připravuje i omáčku Caesar.
Pečení s Annou Olson IV (14)
Sladké a pikantní. Kuchařka Anna Olson kombinuje sladké a pikantní chutě při přípravě tří delikátních dezertů. Názorně předvede, že když je dáte dohromady, může vzniknout kouzlo.
Pečení s Annou Olson IV (15)
Teplé dezerty. Kuchařka Anna Olson upeče tři své oblíbené teplé dezerty. Tyto dobroty je nejlépe podávat, když se se počasí venku ochladí.
Kuchyně XI (4)
Noční bojovník. Tým nám předvede, jak připravit nejlepší večeře týdne díky snadným receptům. Jeff nabídne pasta al forno s kuřecí klobásou a rapini, a poté se hvězda pomalého vaření, Robin Chapman, podělí o svůj zlatý recept na kuřecí těstoviny.
Restaurant: Impossible IV (12)
Valley Inn. Šéfkuchař Robert Irvine je v Palos Hills, aby pomohl zachránit restauraci Valley Inn. Před 40 lety ji otevřeli Faye a Frank a nyní ji vedou jejich synové. Smrt Franka rodinu poznamenala a obchodům se přestalo dařit.
Osadnice X (6)
Přátelská fiesta. Reeina dcera Alex a její nejlepší kamarádky se chystají na vysokou školu. Zatímco uklízejí v pokojíčku, Ree uvaří texasko-mexické dobroty jako kuře se zeleným chili, ostré brambory taco a vrstvený mexický salát a limetkový koláč.
Osadnice XI (4)
Zabaleno s láskou. Ree Drummond a její dcera Paige připravují balíček plný chutných jídel pro Laddovu babičku Ednu Mae.
Osadnice XV (3)
Listového těsta není nikdy dost. Ree se podělí o pět tipů, co se dá dělat s lístkovým těstem. Sýrové tyčinky, srdíčka s klobáskou, koláč s hovězím, čtyři různé druhy pizzy z odpalovaného těsta nebo úchvatné mille-feuille, vše dokonalé pro společnost na dalším večírku!
Malá bistra u silnic XXIII (10)
Kousek Británie. Na tomto výletě si Guy Fieri užívá v Londýně a zúčastní se pořádné regionální hostiny.
Malá bistra u silnic XXIII (11)
Kousky prasete. Na tomto výletě si dá Guy velké kousky prasete v Colorado Springs a v Minneapolis.
Sekáček XXV (11)
Mládežnický turnaj: Velké finále. Čtyři dospívající, vítězové předchozích kol, bojují o 25 000 dolarů a titul Velkého šampiona Sekáčku.
Kuchyně VIII (2)
Večírek se svátečními sušenkami! Na tomto večírku se svátečními sušenkami se zastaví i Santa a jeho sob! Podívejte se na čokoládové dortíky Katie Lee s mátou, cukrové mini dortíky Sunny Anderson a pralinkové sušenky Jeffa Mauro.
Osadnice XI (5)
Překvapení! Ree pořádá narozeninový oběd s překvapením pro svého syna Todda, se všemi jeho oblíbenými jídly: mačkané burgery v pivním těstíčku s cibulovými kroužky a ostrou omáčkou, a také brownies z hořké čokolády s jahodami a kořeněnou zálivkou.
Osadnice XI (6)
Dokonalý piknik. Ree pořádá pro přátele piknik v prérii a nabídne kuřecí salát Milanese Mediterranen s těstovinami orzo, studenou opečenou zeleninu s jogurtovým dipem s bylinkami a koláčky tres leches s Piňa Coladou.
Sekáček XXVII (4)
Čínský nový rok. Na oslavu čínského nového roku kuchaři připraví předkrmy využitím amerických verzí čínských jídel. Hlavní chod obsahuje obří rybu a v kole s dezertem musejí kuchaři využít sušenky a cukroví s jahodami.
Malá bistra u silnic XXIII (12)
Ostrovní a italská jídla. Guy míří za směsí ostrovních a italských jídel. V Massachusets navštíví bistro nabízející banánový sendvič a křídla s banány. V Colorado Springs najde sousedské italské bistro podávající arancini a delikátní telecí.
Malá bistra u silnic XXIII (13)
Festival chutí od východu na západ. Guy jede z východu na západ za asijskými a americkými chutěmi. Ve Washingtonu, D.C. navštíví bistro nabízející vynikající knedlíčky a ramen. V Atlantic City zajde do pizzerie s cheesburgerovým koláčem a kuřecí vodkou.
Restaurant: Impossible IV (13)
Oleander Bar and Grill. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Oleanu, aby se setkal s Kelli a její dcerou Abby, majitelkami Oleander Bar and Grill. Ty dvě se nedokážou na ničem shodnout, což způsobuje zmatky u zaměstnanců, a jejich boje odhánějí zákazníky.
Sledování restaurací V (4)
Neúspěch v Las Vegas. Willie Degel je povolán do Sonrisa Grill, aby pomohl mexické restauraci kdysi plné života. Majitelka Chanthy si vypůjčuje od příbuzných, aby udržela strádající místo naživu.
Strávníci v utajení III (8)
Divoká zvířata. Poté, co AJ, majitel Poppy’s The Crazy Lobster v New Orleans, vyslechne stížnosti na svého barmana, který do restaurace vodí pro zábavu divoká zvířata, zavolá Charlese na pomoc.
Strávníci v utajení III (9)
Tajná omáčka. Poté, co ochutnal grilovací omáčku od konkurenční restaurace a zjistil, že chutná přesně jako ta jeho, zavolá Terry, majitel Cooper’s Old Time Pit Barbecue v Texasu, Strávníky v utajení.
Malá bistra u silnic XXVIII (5)
Válet těsto. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší jídla z těsta. V Mesa podává pravé havajské bistro ostrovní speciality včetně bochánků s masem, a v Tucsonu vaří jedno bistro skvělé a jedinečné sendviče.
Malá bistra u silnic XXVIII (6)
Mezinárodní chutě. Guy Fieri jezdí křížem krážem krajinou, aby ochutnal mezinárodní jídla. V Dallasu všestranné thajské bistro podává salát s nudlemi, kari a zelenou papájou. V Miami latinské bistro nabízí empanadas a jedinečný banánový sendvič.
Restaurant: Impossible IV (13)
Oleander Bar and Grill. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Oleanu, aby se setkal s Kelli a její dcerou Abby, majitelkami Oleander Bar and Grill. Ty dvě se nedokážou na ničem shodnout, což způsobuje zmatky u zaměstnanců, a jejich boje odhánějí zákazníky.
Sledování restaurací V (4)
Neúspěch v Las Vegas. Willie Degel je povolán do Sonrisa Grill, aby pomohl mexické restauraci kdysi plné života. Majitelka Chanthy si vypůjčuje od příbuzných, aby udržela strádající místo naživu.
Strávníci v utajení III (8)
Divoká zvířata. Poté, co AJ, majitel Poppy’s The Crazy Lobster v New Orleans, vyslechne stížnosti na svého barmana, který do restaurace vodí pro zábavu divoká zvířata, zavolá Charlese na pomoc.
Strávníci v utajení III (9)
Tajná omáčka. Poté, co ochutnal grilovací omáčku od konkurenční restaurace a zjistil, že chutná přesně jako ta jeho, zavolá Terry, majitel Cooper’s Old Time Pit Barbecue v Texasu, Strávníky v utajení.
Malá bistra u silnic XXVIII (5)
Válet těsto. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší jídla z těsta. V Mesa podává pravé havajské bistro ostrovní speciality včetně bochánků s masem, a v Tucsonu vaří jedno bistro skvělé a jedinečné sendviče.
Malá bistra u silnic XXVIII (6)
Mezinárodní chutě. Guy Fieri jezdí křížem krážem krajinou, aby ochutnal mezinárodní jídla. V Dallasu všestranné thajské bistro podává salát s nudlemi, kari a zelenou papájou. V Miami latinské bistro nabízí empanadas a jedinečný banánový sendvič.
