
Food Network
Food Network od do
Malá bistra u silnic XXIII (13)
Festival chutí od východu na západ. Guy jede z východu na západ za asijskými a americkými chutěmi. Ve Washingtonu, D.C. navštíví bistro nabízející vynikající knedlíčky a ramen. V Atlantic City zajde do pizzerie s cheesburgerovým koláčem a kuřecí vodkou.
Restaurant: Impossible IV (13)
Oleander Bar and Grill. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Oleanu, aby se setkal s Kelli a její dcerou Abby, majitelkami Oleander Bar and Grill. Ty dvě se nedokážou na ničem shodnout, což způsobuje zmatky u zaměstnanců, a jejich boje odhánějí zákazníky.
Sledování restaurací V (4)
Neúspěch v Las Vegas. Willie Degel je povolán do Sonrisa Grill, aby pomohl mexické restauraci kdysi plné života. Majitelka Chanthy si vypůjčuje od příbuzných, aby udržela strádající místo naživu.
Strávníci v utajení III (8)
Divoká zvířata. Poté, co AJ, majitel Poppy’s The Crazy Lobster v New Orleans, vyslechne stížnosti na svého barmana, který do restaurace vodí pro zábavu divoká zvířata, zavolá Charlese na pomoc.
Strávníci v utajení III (9)
Tajná omáčka. Poté, co ochutnal grilovací omáčku od konkurenční restaurace a zjistil, že chutná přesně jako ta jeho, zavolá Terry, majitel Cooper’s Old Time Pit Barbecue v Texasu, Strávníky v utajení.
Malá bistra u silnic XXVIII (5)
Válet těsto. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší jídla z těsta. V Mesa podává pravé havajské bistro ostrovní speciality včetně bochánků s masem, a v Tucsonu vaří jedno bistro skvělé a jedinečné sendviče.
Malá bistra u silnic XXVIII (6)
Mezinárodní chutě. Guy Fieri jezdí křížem krážem krajinou, aby ochutnal mezinárodní jídla. V Dallasu všestranné thajské bistro podává salát s nudlemi, kari a zelenou papájou. V Miami latinské bistro nabízí empanadas a jedinečný banánový sendvič.
Restaurant: Impossible IV (13)
Oleander Bar and Grill. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Oleanu, aby se setkal s Kelli a její dcerou Abby, majitelkami Oleander Bar and Grill. Ty dvě se nedokážou na ničem shodnout, což způsobuje zmatky u zaměstnanců, a jejich boje odhánějí zákazníky.
Sledování restaurací V (4)
Neúspěch v Las Vegas. Willie Degel je povolán do Sonrisa Grill, aby pomohl mexické restauraci kdysi plné života. Majitelka Chanthy si vypůjčuje od příbuzných, aby udržela strádající místo naživu.
Strávníci v utajení III (8)
Divoká zvířata. Poté, co AJ, majitel Poppy’s The Crazy Lobster v New Orleans, vyslechne stížnosti na svého barmana, který do restaurace vodí pro zábavu divoká zvířata, zavolá Charlese na pomoc.
Strávníci v utajení III (9)
Tajná omáčka. Poté, co ochutnal grilovací omáčku od konkurenční restaurace a zjistil, že chutná přesně jako ta jeho, zavolá Terry, majitel Cooper’s Old Time Pit Barbecue v Texasu, Strávníky v utajení.
Malá bistra u silnic XXVIII (5)
Válet těsto. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší jídla z těsta. V Mesa podává pravé havajské bistro ostrovní speciality včetně bochánků s masem, a v Tucsonu vaří jedno bistro skvělé a jedinečné sendviče.
Malá bistra u silnic XXVIII (6)
Mezinárodní chutě. Guy Fieri jezdí křížem krážem krajinou, aby ochutnal mezinárodní jídla. V Dallasu všestranné thajské bistro podává salát s nudlemi, kari a zelenou papájou. V Miami latinské bistro nabízí empanadas a jedinečný banánový sendvič.
Osadnice XI (5)
Překvapení! Ree pořádá narozeninový oběd s překvapením pro svého syna Todda, se všemi jeho oblíbenými jídly: mačkané burgery v pivním těstíčku s cibulovými kroužky a ostrou omáčkou, a také brownies z hořké čokolády s jahodami a kořeněnou zálivkou.
Osadnice XI (6)
Dokonalý piknik. Ree pořádá pro přátele piknik v prérii a nabídne kuřecí salát Milanese Mediterranen s těstovinami orzo, studenou opečenou zeleninu s jogurtovým dipem s bylinkami a koláčky tres leches s Piňa Coladou.
Guyovy hry s potravinami VIII (5)
Turnaj Malých bister u silnic: Finále. Vítězové prvních čtyř kol turnaje Malá bistra u silnic se vracejí, aby se zúčastnili finále.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (1)
O bylinkách. Ina prozradí, jaké jsou nejlepší bylinky a jak je využít na delikátní pokrmy. Začne řeckým jehněčím v jogurtové omáčce s mátou, sýrem feta a rajčatovým salátem. Pak se připojí k Elimu Zabarovi, který prozradí recept na neuvěřitelný rajčatový salát.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (2)
Místní jídla. Ina píše článek o místní produkci jídla, a tak si sama zkusí připravit jídla čistě jen z ingrediencí z Hamptons. Na pořadu dne v Montauk je okoun, a tak Ina peče a připravuje i omáčku Caesar.
Pečení s Annou Olson IV (6)
Předělávky. Kuchařka Anna Olson má nostalgickou náladu, a tak upeče delikátní předělávky klasik. Začne jednoduchou a zakončí velkolepou pochoutkou.
Kuchyně XI (4)
Noční bojovník. Tým nám předvede, jak připravit nejlepší večeře týdne díky snadným receptům. Jeff nabídne pasta al forno s kuřecí klobásou a rapini, a poté se hvězda pomalého vaření, Robin Chapman, podělí o svůj zlatý recept na kuřecí těstoviny.
Sekáček XXV (11)
Mládežnický turnaj: Velké finále. Čtyři dospívající, vítězové předchozích kol, bojují o 25 000 dolarů a titul Velkého šampiona Sekáčku.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (3)
Sladká charita. Příhoz, příhoz, prodáno! Ina se účastní aukce. Vítězní nabídka se může těšit na delikátní oběd s okurkovou polévkou s chili, salát s humry a krevetami a směs pusinek a jahod Eton.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (4)
Jeffreyho večeře. Ina připravuje pro Jeffreyho delikátní steaky k večeři. Tentokrát Jeffrey připravuje vlastní večeři na grilu. Ricotta bruschetta s bylinkami, grilovaný steak a k zapití mojito z vodního melounu.
Pečení s Annou Olson IV (16)
Slavnostní koláčky a sladkosti. Kuchařka Anna Olson upeče se podělí o své oblíbené recepty na slavnostní koláčky a sladkosti. S pomocí Anny budete na další slavnostní nabídku koláčků připraveni.
Pečení s Annou Olson IV (17)
Sváteční dezerty. Kuchařka Anna Olson prokáže, že sváteční období je nejlepší dobou roku na působivé dezerty, a podělí se o tři své oblíbené dezerty.
Kuchyně XI (5)
Podzim v pozdních snídaních. Oslavíme podzim sezónními chutěmi v jídlech pro pozdní snídani! Marcela připraví dýňové casserole s francouzskými toasty, jež by nakrmilo davy. Pak se vítězka Food Network Star, Tregaye Fraser, podělí o recept na snídaňové košíčky se slaninou.
Sledování restaurací V (4)
Neúspěch v Las Vegas. Willie Degel je povolán do Sonrisa Grill, aby pomohl mexické restauraci kdysi plné života. Majitelka Chanthy si vypůjčuje od příbuzných, aby udržela strádající místo naživu.
Osadnice XI (5)
Překvapení! Ree pořádá narozeninový oběd s překvapením pro svého syna Todda, se všemi jeho oblíbenými jídly: mačkané burgery v pivním těstíčku s cibulovými kroužky a ostrou omáčkou, a také brownies z hořké čokolády s jahodami a kořeněnou zálivkou.
Osadnice XI (6)
Dokonalý piknik. Ree pořádá pro přátele piknik v prérii a nabídne kuřecí salát Milanese Mediterranen s těstovinami orzo, studenou opečenou zeleninu s jogurtovým dipem s bylinkami a koláčky tres leches s Piňa Coladou.
Osadnice XV (4)
Lehčí jídla za 16 minut. Ree připraví čtyři svá oblíbená, lehčí a zdravější jídla, a to za 16 minut. Vyzkoušejte její kuře s parmezánem, asijský salát s nudlemi, taco z kastrolku nebo smažené vepřové špalíčky s bílými fazolemi a špenátem.
Malá bistra u silnic XXIII (12)
Ostrovní a italská jídla. Guy míří za směsí ostrovních a italských jídel. V Massachusets navštíví bistro nabízející banánový sendvič a křídla s banány. V Colorado Springs najde sousedské italské bistro podávající arancini a delikátní telecí.
Malá bistra u silnic XXIII (13)
Festival chutí od východu na západ. Guy jede z východu na západ za asijskými a americkými chutěmi. Ve Washingtonu, D.C. navštíví bistro nabízející vynikající knedlíčky a ramen. V Atlantic City zajde do pizzerie s cheesburgerovým koláčem a kuřecí vodkou.
Sekáček XXV (12)
Bizarní bitva. Kuchaři jsou šokováni, když ve všech koších najdou bizarní jídla. Jako ingredience jsou zde podivná část ptáka, zapáchající ovoce, ošklivé vnitřnosti a cosi kvašeného.
Kuchyně VIII (3)
Sezónní pochoutky. Emeril Lagasse se zastaví, aby připravil sváteční jehně s pyré z jablek a máty, pak sváteční večírek rozzáří sýrové koule na vánoční strom od Katie Lee a sněhulákovy sýrové koule od Marcely Valladolid.
Osadnice XI (7)
Jídla za 16 minut: V kovbojském stylu. Zatímco kovbojové pracují, připraví Ree Drummond domácí jídla k obědu jako smaženou rýži v texasko-mexickém stylu nebo kovbojský sekaný salát. Na večeři pak dušené vepřové kousky se šťouchanými červenými bramborami a plátky rajčat.
Osadnice XI (8)
Opět sama. Když má dům jen sama pro sebe, uvaří si Ree svá oblíbená jídla: ovesnou kaši přes noc, jehněčí kousky s mátou, restované zelené fazolky s citrónem a plísňovým sýrem, pečené sladké brambory se smetanou a mátou a kávu dulce de leche.
Sekáček XXVII (5)
Večírek na kapotě auta. Čtyři nadšenci pro pikniky na motoru auta vyzkoušejí svou vášeň pro vaření se svou vášní pro sport. V koši najdou zeleninové pirožky, povinný sýr a klobásky v kole druhém a dezert bude sladko-slaný.
Malá bistra u silnic XXIV (1)
Všechny druhy masa. Maso je tématem výletu tohoto týdne a Guy najde pár bister, jimž by mohl říkat ráj. V Colorado Springs si dá vražedné jamajské kozí kari a skvělá kuřata jerk. V Baltimoru jde do oblíbeného pivního baru, kde podávají kousky z černé zvěře.
Malá bistra u silnic XXIV (2)
Rodinná dědictví. Na tomto výletu se Guy vydá za venkovskými jídly. V Pleasantville v New Jersey si zakousne kuřat a vaflí, zatímco v Baltimoru si dá francouzský toast s kokosovým krémem a krabí sendviče po’boy. A konečně v Coloradu sendvič „blátivé prase“.
Malá bistra u silnic XXV (3)
Kreolové, studené řezy a palačinky. Guy navštíví vícegenerační bistro, které nabízí New Orleans v Los Angeles, jídelnu v Minneapolis nabízející bezmasá „masná“ jídla a bistro na Havaji s nabídkou nudlí, polévky ramen a vietnamských palačinek.
Malá bistra u silnic XXV (4)
Jíst a pít. Guy vyzkouší jídla v hospodách napříč USA – od noků s masem z divočáka v Los Angeles po jehněčí bůček se slaninou, salátem a rajčaty v Miami.
Muž vs. jídlo II (7)
Honolulu. Adam Richman při hledání skvělých jídel v zemi navštíví Honolulu na Havaji. Jeho pátrání začíná v Helena’s Hawaiian Foods, nejlepším místě, kde si dopřát tradiční havajské hody.
Muž vs. jídlo II (8)
San Francisco. Adam Richman navštíví San Francisko v Kalifornii. Jeho první zastávkou je Taqueria La Cumbre. Nejdůležitější u burrita Misionářský styl je na rozdíl od jiných podobných bister s tacos velikost.
Strávníci v utajení III (10)
Chaotické menu. Když se Francesco, majitel Zio Cecio v Dallasu, dozví o negativních hodnoceních tex-mex jídla v jeho italské restauraci, zavolá Charlese, aby věc prošetřil.
Strávníci v utajení III (11)
Sebevědomý suverén. Po propadech v příjmech v restauraci v Dallasu, v Stroker’s Ice House, posílá Charles na místo strávníky v utajení Hollie a Justina, kteří odhalí problém, který je možná spojený s místním motorkářským obchodem.
Malá bistra u silnic XXVIII (7)
Latinské chutě. Na tomto výletě si dá Guy Fieri všechny druhy latinských specialit. V Miami servírují manželé peruánské sendviče primo. Ve Wilmingtonu vaří v bistru s rozmanitou nabídkou chutná jídla Panamy.
Malá bistra u silnic XXVIII (8)
Pizza, vepřové a Peru. Na tomto výletě si dá Guy Fieri všechny druhy vražedně dobrých jídel. V Lansingu nabízí bistro pizzu jak z jiného světa a koláč s překvapením a ve Wilmingtonu neuvěřitelné sendviče s chutí Filadelfie a jihu.
Malá bistra u silnic XXV (3)
Kreolové, studené řezy a palačinky. Guy navštíví vícegenerační bistro, které nabízí New Orleans v Los Angeles, jídelnu v Minneapolis nabízející bezmasá „masná“ jídla a bistro na Havaji s nabídkou nudlí, polévky ramen a vietnamských palačinek.
Malá bistra u silnic XXV (4)
Jíst a pít. Guy vyzkouší jídla v hospodách napříč USA – od noků s masem z divočáka v Los Angeles po jehněčí bůček se slaninou, salátem a rajčaty v Miami.
Muž vs. jídlo II (7)
Honolulu. Adam Richman při hledání skvělých jídel v zemi navštíví Honolulu na Havaji. Jeho pátrání začíná v Helena’s Hawaiian Foods, nejlepším místě, kde si dopřát tradiční havajské hody.
Muž vs. jídlo II (8)
San Francisco. Adam Richman navštíví San Francisko v Kalifornii. Jeho první zastávkou je Taqueria La Cumbre. Nejdůležitější u burrita Misionářský styl je na rozdíl od jiných podobných bister s tacos velikost.
Strávníci v utajení III (10)
Chaotické menu. Když se Francesco, majitel Zio Cecio v Dallasu, dozví o negativních hodnoceních tex-mex jídla v jeho italské restauraci, zavolá Charlese, aby věc prošetřil.
Strávníci v utajení III (11)
Sebevědomý suverén. Po propadech v příjmech v restauraci v Dallasu, v Stroker’s Ice House, posílá Charles na místo strávníky v utajení Hollie a Justina, kteří odhalí problém, který je možná spojený s místním motorkářským obchodem.
Malá bistra u silnic XXVIII (7)
Latinské chutě. Na tomto výletě si dá Guy Fieri všechny druhy latinských specialit. V Miami servírují manželé peruánské sendviče primo. Ve Wilmingtonu vaří v bistru s rozmanitou nabídkou chutná jídla Panamy.
Malá bistra u silnic XXVIII (8)
Pizza, vepřové a Peru. Na tomto výletě si dá Guy Fieri všechny druhy vražedně dobrých jídel. V Lansingu nabízí bistro pizzu jak z jiného světa a koláč s překvapením a ve Wilmingtonu neuvěřitelné sendviče s chutí Filadelfie a jihu.
