• Food Network

    • Food Network od do

      • Malá bistra u silnic XXIV (4)

        Kouř a mořské plody. Na tomto výletu Guy prozkoumá pojízdnou kantýnu s vražedným taženým vepřovým v Baltimoru, pobřežní chatrč s fritovanými krevetami a vlastním, čerstvým Guyovým úlovkem v Islamorada na Floridě a v Key Largo restauraci s uzenými rybami.

      • Sekáček XXIX (4)

        Kuchaři polévek. Čtyři kuchaři se potýkají s překvapivými ingrediencemi, když v kole pro předkrm najdou koprovou polévku a v kole pro hlavní chod podivně kořeněné pivo. Na dezert budou muset použít zdánlivě jednoduché těsto a cukr.

      • Sekáček junior IV (1)

        Jídlo z brouků. Juniorští kuchaři čelí podivným, lezoucím kebabům v prvním koši, ale zase je potěší rybí filety a barevné obilniny ve druhém kole. Nakonec musejí využít v kole pro dezert využít drobná zrnka čokoládové rýže a obří vejce.

      • Strávníci v utajení III (12)

        Ozbrojené služby. Keith, majitel restaurace Buttons v Texasu, požádá Charlese o pomoc poté, co se doslechl stížnosti, že jeho manažer s vojenskou minulostí je příliš přísný.

      • Strávníci v utajení III (13)

        Vaření v účtech. Jamie a Francine, majitelé kalifornské Sisley Italian Kitchen, si myslí, že jejich účetní může být zodpovědný za nesrovnalosti v příjmech, a tak sem Charles pošle strávníky v utajení, aby věc prošetřili.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (9)

        Mořské plody a sůl. Na tomto výletě si dá Guy Fieri čerstvé mořské plody a slané senzace. V Lansingu je pojízdné bistro s krevetími burgery a jedinečnými, plněným bramborovými koulemi. V Tucsonu bosenská restaurace nabízí nefalšované východoevropské speciality.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (10)

        Naber a dlabej. Guy Fieri navštíví bistra, kde si doslova můžete hrábnout všech druhů jídla, a začne bistrem v Tucsonu v chicagském stylu s koláčem v hluboké míse a kroucenými chlebovými tyčinkami.

      • Sekáček XXIX (4)

        Kuchaři polévek. Čtyři kuchaři se potýkají s překvapivými ingrediencemi, když v kole pro předkrm najdou koprovou polévku a v kole pro hlavní chod podivně kořeněné pivo. Na dezert budou muset použít zdánlivě jednoduché těsto a cukr.

      • Sekáček junior IV (1)

        Jídlo z brouků. Juniorští kuchaři čelí podivným, lezoucím kebabům v prvním koši, ale zase je potěší rybí filety a barevné obilniny ve druhém kole. Nakonec musejí využít v kole pro dezert využít drobná zrnka čokoládové rýže a obří vejce.

      • Strávníci v utajení III (12)

        Ozbrojené služby. Keith, majitel restaurace Buttons v Texasu, požádá Charlese o pomoc poté, co se doslechl stížnosti, že jeho manažer s vojenskou minulostí je příliš přísný.

      • Strávníci v utajení III (13)

        Vaření v účtech. Jamie a Francine, majitelé kalifornské Sisley Italian Kitchen, si myslí, že jejich účetní může být zodpovědný za nesrovnalosti v příjmech, a tak sem Charles pošle strávníky v utajení, aby věc prošetřili.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (9)

        Mořské plody a sůl. Na tomto výletě si dá Guy Fieri čerstvé mořské plody a slané senzace. V Lansingu je pojízdné bistro s krevetími burgery a jedinečnými, plněným bramborovými koulemi. V Tucsonu bosenská restaurace nabízí nefalšované východoevropské speciality.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (10)

        Naber a dlabej. Guy Fieri navštíví bistra, kde si doslova můžete hrábnout všech druhů jídla, a začne bistrem v Tucsonu v chicagském stylu s koláčem v hluboké míse a kroucenými chlebovými tyčinkami.

      • Osadnice XI (9)

        Přepravní sezóna. Ree vaří oběd pro svou pracující rodinu, včetně hot dogů s kořeněnou klobásou a kari a cibulovou omáčkou, salát coleslaw s hořčicí a křenovým dresinkem a jako zákusek citrusový koláč s kivi.

      • Osadnice XI (10)

        Všechno poprvé. Osadnice zkouší připravit falafel s dipem z papriček chipotle a tahini, podávaný v pita chlebu. Pak zkusí kuře a vafle s javorovým sirupem a bourbonovou omáčkou. Jako dezert nachystá dortík s kupovanými přísadami.

      • Guyovy hry s potravinami VIII (7)

        Souboj hvězdné akademie. Dva domácí kuchaři z hvězdné akademie je připraveno na závěrečnou zkoušku v Gyuových hrách. Hostujícími mentory jsou Curtis Stone a Richard Blais.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (5)

        Retro mix staré školy. Ina se vydává na výlet pamětí a obnoví klasické recepty moderními prvky. Nejprve je tu sekaná vařená s místním šéfkuchařem Kevinem Pennerem, a pak Ina nově pojme klasického uzeného lososa.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (6)

        Snadná francouzská jídla. Ina vaří s legendárním šéfkuchařem Danielem Bouludem v jeho vlajkové restauraci v New Yorku. Společně připraví jedno z jeho nejznámějších francouzských jídel, a pak se vrátí do East Hampton s delikátními francouzskými recepty a nápady a tipy v Zeptejte se Iny.

      • Pečení s Annou Olson IV (8)

        Pudinky. Kuchařka Anna Olson prozkoumá základy přípravy pudinku. Připraví tři různými způsoby připravené pudinky, včetně vlastních dortů s pudinkem.

      • Kuchyně XI (6)

        Halloweenské triky a dobroty. Tým oslavuje Halloween děsivou pizzou s bílou dýní, uspořádá taneční soutěž, kde výhrou je strašidelná dýně se záplatami, a připraví delikátní, ale i hrůzostrašné jednohubky na večírek.

      • Sekáček XXV (13)

        Oktoberfest! Nasaďte si kožené kalhoty a pozdvihněte korbele vysoko, protože v kuchyni Sekáčku je Oktoberfest. Kuchaři ve svých koších najdou pořádné jídlo na německý večírek, včetně preclíků, řízků, čokolády, klobás a samozřejmě piva.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (7)

        Vařit jako profík. Ina se podělí o svá tajemství a profesionální znalosti při dokonalém domácím vaření. Je zde klasika kuřecí prsa s citrónem, a také chutný karamelový dezert od místní šéfkuchařky Laury Donnelly.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (8)

        Snadné dezerty. Ina miluje snadné dezerty. Představí svůj ovocný koláč plněný brusinkami a jablkem, a poté se o svůj recept na citrónový dezert napoleon s krémem podělí kuchařka z místní cukrárny, Claudia Fleming.

      • Pečení s Annou Olson IV (20)

        Poleva. Kuchařka Anna Olson prokáže, že poleva je tou nelepší částí dortu nebo koláče. Použije polevu třemi různými způsoby, aby připravila tři úchvatné dezerty.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (1)

        Oslava promoce. Anna Olson promlouvá ke studentům kulinářství a mediálního vysílání během oslavy promoce, kde dostane čestný titul vysoké školy Niagara College.

      • Kuchyně XI (7)

        Příprava na svátky. Kuchyně se chystá na sváteční období lasagnemi s pižmovou tykví a klobáskou od Katie Lee. Pak dojde na sladké, jablečné recepty, klobásky se šafránem Jeffa Mauro a jablka plněná arašídovým máslem a želé od Sunny Anderson.

      • Sekáček junior IV (1)

        Jídlo z brouků. Juniorští kuchaři čelí podivným, lezoucím kebabům v prvním koši, ale zase je potěší rybí filety a barevné obilniny ve druhém kole. Nakonec musejí využít v kole pro dezert využít drobná zrnka čokoládové rýže a obří vejce.

      • Osadnice XI (9)

        Přepravní sezóna. Ree vaří oběd pro svou pracující rodinu, včetně hot dogů s kořeněnou klobásou a kari a cibulovou omáčkou, salát coleslaw s hořčicí a křenovým dresinkem a jako zákusek citrusový koláč s kivi.

      • Osadnice XI (10)

        Všechno poprvé. Osadnice zkouší připravit falafel s dipem z papriček chipotle a tahini, podávaný v pita chlebu. Pak zkusí kuře a vafle s javorovým sirupem a bourbonovou omáčkou. Jako dezert nachystá dortík s kupovanými přísadami.

      • Osadnice XV (6)

        Další řezy hovězího. Ree Drummond nabídne pár úsporných nápadů na vytvoření čtyř delikátních jídel z běžných řezů hovězího, například pomalu vařeného nedělního guláše, fritovaného hovězího teriyaki, masových koláčů a salátu s grilovaným hovězím.

      • Malá bistra u silnic XXIV (3)

        Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.

      • Malá bistra u silnic XXIV (4)

        Kouř a mořské plody. Na tomto výletu Guy prozkoumá pojízdnou kantýnu s vražedným taženým vepřovým v Baltimoru, pobřežní chatrč s fritovanými krevetami a vlastním, čerstvým Guyovým úlovkem v Islamorada na Floridě a v Key Largo restauraci s uzenými rybami.

      • Sekáček XXVI (1)

        Sekáček na dezerty! Mistři cukráři připraví delikátní cukroví v této cukrářské soutěži. Musejí připravit bábovku Mississippi s višněmi, křupavou bublaninu a nezvyklý dort s rýží a avokádem.

      • Kuchyně VIII (5)

        Delikátní a nutriční. Začněte nový rok zdravě s Katie Lee a jejími krůtími bolognese s vegetariánskými nudlemi nebo Jeffem Mauro a jeho řepnými burgery s citrusovým caper aioli. Také je zde šance objevit málo známé, ale zdravé ingredience.

      • Osadnice XI (11)

        Záchranný balíček pro Alexe. Ree připravuje pro Alexe, který je na vysoké škole, záchranný balíček. Kromě fotek ranče k léčbě Alexovy touhy po domově přibalí brownies, domácí sušenky s čedarem, kořeněný mix na večírky a bláznivé čokoládové plátky.

      • Osadnice XI (12)

        Kuchyňské zpovědi: Další muži mého života. Ree Drummond se podělí o další muže svého života, tedy otce, bratra, švagra a tchána, a o to, jaké sladkosti jim chutnají.

      • Sekáček XXVII (7)

        Vařit jako v Karibiku. Chutná a zábavná karibská kuchyně je tématem této speciální soutěže. Kuchaři začnou předkrmem s krevetami, pak dostanou krásné karibské ingredience pro hlavní jídlo a zakončí dezerty se sladkými bramborami a rumem.

      • Malá bistra u silnic XXIV (5)

        Mezinárodní půvab. Na tomto výletu Guy prozkoumá výhodné italské bistro, kde vaří telecí, a to v Key Largo na Floridě, ochutná jihovýchodní asijskou polévku z pojízdné kantýny ve Stocktonu v Kalifornii a navštíví v San Francisku místní legendu nabízející portorická jídla.

      • Malá bistra u silnic XXIV (6)

        Tacos, želvy a svíčková. Z Kalifornie na Floridu projíždí Guy zemi, aby pojedl vybranou směs jídel z výhodného mexického bistra, místního tradičního místa a New Orleans inspirovaného bistra.

      • Se Sibou u stolu IV (3)

        Rychlá jídla. Siva uvaří neuvěřitelná jídla jen za pár minut. Začne úchvatnou a rychlou hromadou ke snídani, následují rychlé špenátové lasagne jakožto dokonalý oběd za chviličku hotový.

      • Se Sibou u stolu IV (4)

        Jídla s sebou. Chutná jídla od Siby je možné vzít si i s sebou na cesty, třeba kustovnici godži a smoothie z mučenky, nebo dokonale přenosný tuňákový salát vše v jednom, s chilli dresinkem a křupavými nudlemi.

      • Večeře u Tiffani II (1)

        Noční fiesta. Tiffani připraví na svou latinoamerickou fiestu margarity s opuncií a fajitas s marinovaným hovězím a grilovanými citrusy.

      • Večeře u Tiffani II (2)

        Pozdní svačina s čajem jinak. Tiffani Thiessen nabízí pozdní svačinu s čajem jinak a začne višňovým koktejlem se zeleným čajem a prvotřídními vdolečky s citrónem a borůvkami. Salát s opečenou červenou řepou a tři druhy delikátních čajových sendvičů potěší Tiffaniny kamarádky.

      • Strávníci v utajení V (1)

        Na oheň. Majitel Lonney’s BBQ volá Mystery Diners, aby mu pomohli vypátrat, zda jeho personál nešpásuje se zákazníky extrémně horkou omáčkou.

      • Strávníci v utajení V (2)

        Chutná to jako kuře. Bob, majitel Venture Inn ve Filadelfii, podezírá manažera poté, co si vyslechl stížnosti od svých zákazníků, oblékajících se do šatů druhého pohlaví, že se v týdenní noční zkoušce podvádělo.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (11)

        Grilované kousky a jižanská chuť. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná grilovaná a jižanská jídla. V Seattlu je bistro rozmanité nabídky, podávající uzená žebírka a hrudí s chilli. Ve Wilmingtonu snídaňové bistro boduje se svými bochánky a sekanou.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (12)

        Východní pobřeží, západní pobřeží. Na tomto výletě se Guy Fieri ponoří do delikátních jídel obou pobřeží. V Palo Alto nabízí bistro čerstvá kalifornská jídla jako pikantní noky s vepřovým. Ve Wilmingtonu restaurace s pekařstvím pak vynikající sekanou.

      • Se Sibou u stolu IV (3)

        Rychlá jídla. Siva uvaří neuvěřitelná jídla jen za pár minut. Začne úchvatnou a rychlou hromadou ke snídani, následují rychlé špenátové lasagne jakožto dokonalý oběd za chviličku hotový.

      • Se Sibou u stolu IV (4)

        Jídla s sebou. Chutná jídla od Siby je možné vzít si i s sebou na cesty, třeba kustovnici godži a smoothie z mučenky, nebo dokonale přenosný tuňákový salát vše v jednom, s chilli dresinkem a křupavými nudlemi.

      • Večeře u Tiffani II (1)

        Noční fiesta. Tiffani připraví na svou latinoamerickou fiestu margarity s opuncií a fajitas s marinovaným hovězím a grilovanými citrusy.

      • Večeře u Tiffani II (2)

        Pozdní svačina s čajem jinak. Tiffani Thiessen nabízí pozdní svačinu s čajem jinak a začne višňovým koktejlem se zeleným čajem a prvotřídními vdolečky s citrónem a borůvkami. Salát s opečenou červenou řepou a tři druhy delikátních čajových sendvičů potěší Tiffaniny kamarádky.

      • Strávníci v utajení V (1)

        Na oheň. Majitel Lonney’s BBQ volá Mystery Diners, aby mu pomohli vypátrat, zda jeho personál nešpásuje se zákazníky extrémně horkou omáčkou.

      • Strávníci v utajení V (2)

        Chutná to jako kuře. Bob, majitel Venture Inn ve Filadelfii, podezírá manažera poté, co si vyslechl stížnosti od svých zákazníků, oblékajících se do šatů druhého pohlaví, že se v týdenní noční zkoušce podvádělo.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (11)

        Grilované kousky a jižanská chuť. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná grilovaná a jižanská jídla. V Seattlu je bistro rozmanité nabídky, podávající uzená žebírka a hrudí s chilli. Ve Wilmingtonu snídaňové bistro boduje se svými bochánky a sekanou.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (12)

        Východní pobřeží, západní pobřeží. Na tomto výletě se Guy Fieri ponoří do delikátních jídel obou pobřeží. V Palo Alto nabízí bistro čerstvá kalifornská jídla jako pikantní noky s vepřovým. Ve Wilmingtonu restaurace s pekařstvím pak vynikající sekanou.