• Food Network

    • Food Network od do

      • Malá bistra u silnic XVIII (8)

        Pohoda v duši. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví bistra nabízející chuť i duši. V Portlandu v Oregonu přátelská kavárna vaří rychlá jídla jako krutě vynikající sendvič s artyčoky nebo kari čočku, jež udeří do správných not.

      • Restaurant: Impossible IV (10)

        Maple Tree Cafe. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Las Vegas, aby pomohl 26leté Ashley zachránit Maple Tree Cafe. Nejenom, že Ashley je v restauratérském podnikání nováčkem, ale najala většinou členy rodiny, kteří jsou také bez zkušeností, aby podpořili její sen.

      • Sledování restaurací V (1)

        Suši problémy. Willieho si zavolá na pomoc Joy, majitelka Osaka’s Japanese Cuisine, první suši restaurace v Las Vegas. Ta má nyní problémy a Joy by ráda, aby Willie natočil a prozkoumal její personál, než bude její dědictví muset skončit.

      • Strávníci v utajení XI (12)

        Podivný pronájem. Steve, majitel Nashville Street Tacos and The Stillery, si myslí, že jeho byt nad restaurací někdo využívá, když on odjede z města. Charles Stiles posílá strávníky v utajení Jamieho a Brooke, aby věc vyšetřili.

      • Strávníci v utajení XI (13)

        Z opačné strany. V této speciální epizodě riskuje Charles Stiles a jeho tým strávníků v utajení vše, aby odhalil šéfa. Podnět je veden zevnitř restaurace a je potřeba zjistit, zda děsivá obvinění proti šéfovi se zakládají na pravdě.

      • Malá bistra u silnic XXVI (2)

        Ochutnávka Španělska. Guy Fieri jede do španělské Barcelony, aby zjistil vše o prvotřídních tapas jako krevety a křepelky, ale také tradičních katalánských specialitách, např. velmi chutných masových kuličkách nebo guláš z telecí hlavy.

      • Malá bistra u silnic XXVI (3)

        Mega chuťovky. Guy si může vykloubit čelisti při těchto mega chutných jídlech. V Louisville všestranné bistro s mořskými plody dává své speciality na vafle, a v Portlandu grilovací pojízdné bistro nabízí plnou nálož vražedně dobrého shabamwich.

      • Restaurant: Impossible IV (10)

        Maple Tree Cafe. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Las Vegas, aby pomohl 26leté Ashley zachránit Maple Tree Cafe. Nejenom, že Ashley je v restauratérském podnikání nováčkem, ale najala většinou členy rodiny, kteří jsou také bez zkušeností, aby podpořili její sen.

      • Sledování restaurací V (1)

        Suši problémy. Willieho si zavolá na pomoc Joy, majitelka Osaka’s Japanese Cuisine, první suši restaurace v Las Vegas. Ta má nyní problémy a Joy by ráda, aby Willie natočil a prozkoumal její personál, než bude její dědictví muset skončit.

      • Strávníci v utajení XI (12)

        Podivný pronájem. Steve, majitel Nashville Street Tacos and The Stillery, si myslí, že jeho byt nad restaurací někdo využívá, když on odjede z města. Charles Stiles posílá strávníky v utajení Jamieho a Brooke, aby věc vyšetřili.

      • Strávníci v utajení XI (13)

        Z opačné strany. V této speciální epizodě riskuje Charles Stiles a jeho tým strávníků v utajení vše, aby odhalil šéfa. Podnět je veden zevnitř restaurace a je potřeba zjistit, zda děsivá obvinění proti šéfovi se zakládají na pravdě.

      • Malá bistra u silnic XXVI (2)

        Ochutnávka Španělska. Guy Fieri jede do španělské Barcelony, aby zjistil vše o prvotřídních tapas jako krevety a křepelky, ale také tradičních katalánských specialitách, např. velmi chutných masových kuličkách nebo guláš z telecí hlavy.

      • Malá bistra u silnic XXVI (3)

        Mega chuťovky. Guy si může vykloubit čelisti při těchto mega chutných jídlech. V Louisville všestranné bistro s mořskými plody dává své speciality na vafle, a v Portlandu grilovací pojízdné bistro nabízí plnou nálož vražedně dobrého shabamwich.

      • Osadnice XVII (1)

        Grilování na ven. Celý den je na ranči plno práce s telaty, a tak Ree Drummond venku ugriluje zcela zasloužený oběd. V menu jsou uzená stehna se solí a pepřem, na ohni grilované steakové burgery se sýrem, grilované bramborové placky a koláče s borůvkami.

      • Osadnice XVII (2)

        Pizza podle Ree. Toto je pizza revoluce v rančerském stylu se čtyřmi novými a skvělými nápady. Ree upeče na oběd se svou dcerou mini pizzy s květákem, a později směs dvou oblíbených mas na úchvatné pizze s kuřaty, bylinkami a salátem Caesar.

      • Guyovy hry s potravinami VII (2)

        Babičky a hry s potravinami. Čtyři ostřílené a kurážné babičky předvedou Guyi Fierimu, jak využít vzorky pro jejich verzi oblíbených jídel vnoučat, ukážou své dovednosti šetřit a nakoupit ve slevě, a zjistí, který rodinný recept je nejlepší.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (5)

        Večírek s náhodnými jídly. Ina Garten se podělí o rady, jak připravit večírek s náhodnými jídly jako rajská omáčka se sýrovými krutony k obědu, prvotřídní grilovaná kuřata s citrónem, brokolicí a motýlkovými těstovinami, a k tomu pšeničné bobule a salát farro.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (6)

        To nejlepší z Bosé komtesy: Sýr. Ina Garten a její sýrové dobrodružství se špenátem a čedarovým suflé, s vynikajícím grilovaným sýrem, rychlými sýrovými jednohubkami a dvěma neuvěřitelnými pečenými sýrovými dobrotami – pečenými sýry brie a fontina.

      • Pečení s Annou Olson III (11)

        Suflé. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nás provede světem suflé. Podělí se o své tipy a techniky, jak směle připravit načechrané suflé.

      • Kuchyně X (2)

        Od obyčejného po skvělé jídlo. Kuchyně se vydává na výlet napříč Spojenými státy americkými. Představí jedinečné chuti grilovací omáčky v každém státu a mistryně v grilování Melissa Cookston se podělí o svá tajemství na cenami ověnčenou omáčku.

      • Sekáček XXIV (9)

        Jídla na kapotě aut. Kuchaři se potýkají s burgery, preclíkovými houskami a ovocnými překvapeními ve svých koších při speciálním večírku Sekáčku s jídly na kapotě aut.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (7)

        To nejlepší z Bosé komtesy: Dezert. Ina připraví svou neuvěřitelnou mraženou čokoládovou pěnu, francouzské jablečné palačinky, snadné jahody s balzamikem, ovocný salát s limoncello, Eton mess a delikátní brownies z pánvičky.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (1)

        O bylinkách. Ina prozradí, jaké jsou nejlepší bylinky a jak je využít na delikátní pokrmy. Začne řeckým jehněčím v jogurtové omáčce s mátou, sýrem feta a rajčatovým salátem. Pak se připojí k Elimu Zabarovi, který prozradí recept na neuvěřitelný rajčatový salát.

      • Pečení s Annou Olson III (6)

        Konzervování ovoce. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám předvede základy konzervace ovoce. Využije pak konzervované ovoce na přípravu tří delikátních dezertů.

      • Pečení s Annou Olson III (7)

        Sušenky bez mouky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se podělí o tajemství výroby delikátních a chutných sušenek bez mouky. Upeče tři druhy bez toho, aniž by použila tradiční pšeničnou mouku.

      • Kuchyně X (3)

        Oslava otců. Kuchyně slaví Den otců chutnými jídly a tipy na dárky stylu udělej si sám. Marcela a Katie se podělí o recepty na pálivé papriky a papričky jalapeňo zabalené ve slanině, a pak vše dámy završí vlastními speciálními koktejly.

      • Sledování restaurací V (1)

        Suši problémy. Willieho si zavolá na pomoc Joy, majitelka Osaka’s Japanese Cuisine, první suši restaurace v Las Vegas. Ta má nyní problémy a Joy by ráda, aby Willie natočil a prozkoumal její personál, než bude její dědictví muset skončit.

      • Osadnice XVII (1)

        Grilování na ven. Celý den je na ranči plno práce s telaty, a tak Ree Drummond venku ugriluje zcela zasloužený oběd. V menu jsou uzená stehna se solí a pepřem, na ohni grilované steakové burgery se sýrem, grilované bramborové placky a koláče s borůvkami.

      • Osadnice XVII (2)

        Pizza podle Ree. Toto je pizza revoluce v rančerském stylu se čtyřmi novými a skvělými nápady. Ree upeče na oběd se svou dcerou mini pizzy s květákem, a později směs dvou oblíbených mas na úchvatné pizze s kuřaty, bylinkami a salátem Caesar.

      • Osadnice XIV (2)

        Boxující chlapci. Koná se boxerská noc, takže Ree pošle syny do města na praxi. Upeče jim ovocné müsli sušenky s čokoládou a připraví k večeři sendvič Sloppy Joe, česnekový toast a proslavený pusinkový koláč s citrónem.

      • Malá bistra u silnic XVIII (7)

        Všechno, co zasytí. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná různé chutě a poklady Díkůvzdání. Navštíví pekařství otce a syna s unikátním ptákem Dne díkůvzdání. V Kansas City dlouholetý mistr udí krocaní maso a nabízí s fazolemi, aby potěšil místní i soutěžící v grilování.

      • Malá bistra u silnic XVIII (8)

        Pohoda v duši. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví bistra nabízející chuť i duši. V Portlandu v Oregonu přátelská kavárna vaří rychlá jídla jako krutě vynikající sendvič s artyčoky nebo kari čočku, jež udeří do správných not.

      • Sekáček XXIV (10)

        Divoká jízda. Zábava na karnevalu je tématem tohoto speciálního dílu Sekáčku. Ve znamení toho, co přijde, otevřou kuchaři první koš, aby zjistili, že dvě ze čtyř ingrediencí jsou fritované.

      • Kuchyně VII (1)

        Odhalení Kuchyně. Kuchyně se otevírá a odhaluje v nových, podzimních barvách. Mezi jídly najdeme lasagne se sezónní zeleninou od Marcely, Geoffreyho octovou zálivku, letní krabí koláčky od Katie a klasický koktejl.

      • Osadnice XVII (3)

        Pohotovostní balíček. Ree Drummond se podělí o základy pohotovostních balíčků a jeden přímo sestaví pro svého vysokoškoláka Alexe. Zabalí zcela delikátní piškotový citronový koláč s malinami a své vlastní skořicové placky.

      • Osadnice XVII (4)

        Seno je tady! Rodina ve vrcholném létě sváží seno, a tak Ree Drummond připraví chladivé osvěžení v podobě citronády s jahodami a třešněmi a úžasné pomerančové tyčinky.

      • Sekáček XXXI (18)

        Sladké pikantnosti. Kuchaři musejí překonat koš, který obsahuje něco, čemu se říká pizza, ale v klasickém jídle není rozpoznatelné. Pak následuje kolo se dvěma proteiny a kolo pro dezert, jenž musí obsahovat pikantní a sladké ingredience.

      • Malá bistra u silnic XVIII (9)

        Vepřové, těstoviny a grilování. Na tomto výletě Guy Fieri prozkoumá některé ozkoušené a opravdové místní hitovky. V Kansas City v Missouri nabízejí oblíbená jídla jako vepřové hašé s černými fazolemi.

      • Malá bistra u silnic XVIII (10)

        Na jih od hranic. Na tomto výletě Guy Fieri míří na jih na hranici do Cabo San Lucas v Mexiku. Na hlavním městském silničním tahu je taco bar se zcela čerstvými chobotnicemi a omáčkami ve stylu Guadalajary, které vám stáhnou ponožky.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (17)

        Chutné tradice. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší jídla plná chutné tradice. V Seattlu nabízí bistro různorodá jídla a také vyhlášené ruské pirožky. Zastrčené bistro v Kona podává kousky kultury s autentickou havajskou kuchyní.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (18)

        Chutě Dálného východu. Guy Fieri projíždí Státy a hledá chutě Dálného východu. V Seattlu kuřecí bistro přidává k drůbežím jídlům asijské příchutě. Rodinný podnik podává pravé thajské speciality na havajském velkém ostrově.

      • Muž vs. jídlo II (1)

        Sarasota. Adamovo hledání skvělých jídel ho zavede do Sarasoty na Floridě, kde si užije pláží, lodí a v The Old Salty Dog, pobřežním bistru v anglickém stylu v tomto slunném státě, fritovaných hot dogů v pivním těstíčku.

      • Muž vs. jídlo II (2)

        Las Vegas. Adam Richman je v Las Vegas v Nevadě, kde se nabídka jídel neomezuje jen na pompézní restaurace na nejdelší ulici Strip. Začne v Hash House A Go Go, kde podávají obrovské porce tradičních snídaní.

      • Strávníci v utajení (1)

        Přepadení baru. Majitelka hospody v Los Angeles využívá tajného sledování, aby špehovala jednoho ze svých zaměstnanců, kterého podezřívá, že zákazníkům nalévá více nápojů zdarma, aby dostal větší dýško.

      • Strávníci v utajení (2)

        Problémy se zásobováním. Majitel restaurace v Arizoně si dělá starosti ohledně ztrát jídla a potravin, a tak využije tajného sledování, aby špehoval nedávno najatého šéfkuchaře, kterého podezřívá z krádeží v restauraci.

      • Malá bistra u silnic XXVI (4)

        Švýcarsko, sendviče a klobásky. Guy vyzkouší sendviče s grilovaným sýrem, vytvořené od základ z klobásek, a další speciality přímo ze Švýcarska.

      • Malá bistra u silnic XXVI (5)

        Hovězí, jehněčí a vepřové. Guy Fieri hledá všechny druhy oblíbených masitých jídel a začne v Louisville koláčem se sýrem cottage v irské hospodě. Pak si dá na dvou zastávkách v Severní Karolíně kombinaci asijských grilovaných jídel a burgerů s posypkou se sýrem pimento.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (17)

        Chutné tradice. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší jídla plná chutné tradice. V Seattlu nabízí bistro různorodá jídla a také vyhlášené ruské pirožky. Zastrčené bistro v Kona podává kousky kultury s autentickou havajskou kuchyní.

      • Malá bistra u silnic XXVIII (18)

        Chutě Dálného východu. Guy Fieri projíždí Státy a hledá chutě Dálného východu. V Seattlu kuřecí bistro přidává k drůbežím jídlům asijské příchutě. Rodinný podnik podává pravé thajské speciality na havajském velkém ostrově.

      • Muž vs. jídlo II (1)

        Sarasota. Adamovo hledání skvělých jídel ho zavede do Sarasoty na Floridě, kde si užije pláží, lodí a v The Old Salty Dog, pobřežním bistru v anglickém stylu v tomto slunném státě, fritovaných hot dogů v pivním těstíčku.

      • Muž vs. jídlo II (2)

        Las Vegas. Adam Richman je v Las Vegas v Nevadě, kde se nabídka jídel neomezuje jen na pompézní restaurace na nejdelší ulici Strip. Začne v Hash House A Go Go, kde podávají obrovské porce tradičních snídaní.

      • Strávníci v utajení (1)

        Přepadení baru. Majitelka hospody v Los Angeles využívá tajného sledování, aby špehovala jednoho ze svých zaměstnanců, kterého podezřívá, že zákazníkům nalévá více nápojů zdarma, aby dostal větší dýško.

      • Strávníci v utajení (2)

        Problémy se zásobováním. Majitel restaurace v Arizoně si dělá starosti ohledně ztrát jídla a potravin, a tak využije tajného sledování, aby špehoval nedávno najatého šéfkuchaře, kterého podezřívá z krádeží v restauraci.

      • Malá bistra u silnic XXVI (4)

        Švýcarsko, sendviče a klobásky. Guy vyzkouší sendviče s grilovaným sýrem, vytvořené od základ z klobásek, a další speciality přímo ze Švýcarska.

      • Malá bistra u silnic XXVI (5)

        Hovězí, jehněčí a vepřové. Guy Fieri hledá všechny druhy oblíbených masitých jídel a začne v Louisville koláčem se sýrem cottage v irské hospodě. Pak si dá na dvou zastávkách v Severní Karolíně kombinaci asijských grilovaných jídel a burgerů s posypkou se sýrem pimento.