
Food Network
Food Network od do
Malá bistra u silnic XVIII (10)
Na jih od hranic. Na tomto výletě Guy Fieri míří na jih na hranici do Cabo San Lucas v Mexiku. Na hlavním městském silničním tahu je taco bar se zcela čerstvými chobotnicemi a omáčkami ve stylu Guadalajary, které vám stáhnou ponožky.
Malá bistra u silnic XXVIII (17)
Chutné tradice. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší jídla plná chutné tradice. V Seattlu nabízí bistro různorodá jídla a také vyhlášené ruské pirožky. Zastrčené bistro v Kona podává kousky kultury s autentickou havajskou kuchyní.
Malá bistra u silnic XXVIII (18)
Chutě Dálného východu. Guy Fieri projíždí Státy a hledá chutě Dálného východu. V Seattlu kuřecí bistro přidává k drůbežím jídlům asijské příchutě. Rodinný podnik podává pravé thajské speciality na havajském velkém ostrově.
Muž vs. jídlo II (1)
Sarasota. Adamovo hledání skvělých jídel ho zavede do Sarasoty na Floridě, kde si užije pláží, lodí a v The Old Salty Dog, pobřežním bistru v anglickém stylu v tomto slunném státě, fritovaných hot dogů v pivním těstíčku.
Muž vs. jídlo II (2)
Las Vegas. Adam Richman je v Las Vegas v Nevadě, kde se nabídka jídel neomezuje jen na pompézní restaurace na nejdelší ulici Strip. Začne v Hash House A Go Go, kde podávají obrovské porce tradičních snídaní.
Strávníci v utajení (1)
Přepadení baru. Majitelka hospody v Los Angeles využívá tajného sledování, aby špehovala jednoho ze svých zaměstnanců, kterého podezřívá, že zákazníkům nalévá více nápojů zdarma, aby dostal větší dýško.
Strávníci v utajení (2)
Problémy se zásobováním. Majitel restaurace v Arizoně si dělá starosti ohledně ztrát jídla a potravin, a tak využije tajného sledování, aby špehoval nedávno najatého šéfkuchaře, kterého podezřívá z krádeží v restauraci.
Malá bistra u silnic XXVI (4)
Švýcarsko, sendviče a klobásky. Guy vyzkouší sendviče s grilovaným sýrem, vytvořené od základ z klobásek, a další speciality přímo ze Švýcarska.
Malá bistra u silnic XXVI (5)
Hovězí, jehněčí a vepřové. Guy Fieri hledá všechny druhy oblíbených masitých jídel a začne v Louisville koláčem se sýrem cottage v irské hospodě. Pak si dá na dvou zastávkách v Severní Karolíně kombinaci asijských grilovaných jídel a burgerů s posypkou se sýrem pimento.
Malá bistra u silnic XXVIII (17)
Chutné tradice. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší jídla plná chutné tradice. V Seattlu nabízí bistro různorodá jídla a také vyhlášené ruské pirožky. Zastrčené bistro v Kona podává kousky kultury s autentickou havajskou kuchyní.
Malá bistra u silnic XXVIII (18)
Chutě Dálného východu. Guy Fieri projíždí Státy a hledá chutě Dálného východu. V Seattlu kuřecí bistro přidává k drůbežím jídlům asijské příchutě. Rodinný podnik podává pravé thajské speciality na havajském velkém ostrově.
Muž vs. jídlo II (1)
Sarasota. Adamovo hledání skvělých jídel ho zavede do Sarasoty na Floridě, kde si užije pláží, lodí a v The Old Salty Dog, pobřežním bistru v anglickém stylu v tomto slunném státě, fritovaných hot dogů v pivním těstíčku.
Muž vs. jídlo II (2)
Las Vegas. Adam Richman je v Las Vegas v Nevadě, kde se nabídka jídel neomezuje jen na pompézní restaurace na nejdelší ulici Strip. Začne v Hash House A Go Go, kde podávají obrovské porce tradičních snídaní.
Strávníci v utajení (1)
Přepadení baru. Majitelka hospody v Los Angeles využívá tajného sledování, aby špehovala jednoho ze svých zaměstnanců, kterého podezřívá, že zákazníkům nalévá více nápojů zdarma, aby dostal větší dýško.
Strávníci v utajení (2)
Problémy se zásobováním. Majitel restaurace v Arizoně si dělá starosti ohledně ztrát jídla a potravin, a tak využije tajného sledování, aby špehoval nedávno najatého šéfkuchaře, kterého podezřívá z krádeží v restauraci.
Malá bistra u silnic XXVI (4)
Švýcarsko, sendviče a klobásky. Guy vyzkouší sendviče s grilovaným sýrem, vytvořené od základ z klobásek, a další speciality přímo ze Švýcarska.
Malá bistra u silnic XXVI (5)
Hovězí, jehněčí a vepřové. Guy Fieri hledá všechny druhy oblíbených masitých jídel a začne v Louisville koláčem se sýrem cottage v irské hospodě. Pak si dá na dvou zastávkách v Severní Karolíně kombinaci asijských grilovaných jídel a burgerů s posypkou se sýrem pimento.
Osadnice XVII (3)
Pohotovostní balíček. Ree Drummond se podělí o základy pohotovostních balíčků a jeden přímo sestaví pro svého vysokoškoláka Alexe. Zabalí zcela delikátní piškotový citronový koláč s malinami a své vlastní skořicové placky.
Osadnice XVII (4)
Seno je tady! Rodina ve vrcholném létě sváží seno, a tak Ree Drummond připraví chladivé osvěžení v podobě citronády s jahodami a třešněmi a úžasné pomerančové tyčinky.
Guyovy hry s potravinami VII (3)
Hvězdy pořadu v nákupních uličkách. Guy Fieri nemá zábrany vyzvat hvězdné šéfkuchaře Madisona Cowana, Elizabeth Falkner, Aarona McCarga, jr., a Michaela Psilakise, aby připravili skvělou večeři za současného použití jídel v plechovce a jídel zmražených.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (7)
To nejlepší z Bosé komtesy: Dezert. Ina připraví svou neuvěřitelnou mraženou čokoládovou pěnu, francouzské jablečné palačinky, snadné jahody s balzamikem, ovocný salát s limoncello, Eton mess a delikátní brownies z pánvičky.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (1)
O bylinkách. Ina prozradí, jaké jsou nejlepší bylinky a jak je využít na delikátní pokrmy. Začne řeckým jehněčím v jogurtové omáčce s mátou, sýrem feta a rajčatovým salátem. Pak se připojí k Elimu Zabarovi, který prozradí recept na neuvěřitelný rajčatový salát.
Pečení s Annou Olson III (12)
Šarlotky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede tři rozdílné způsoby přípravy tohoto impresivního dezertu. Začne jednoduchým a zakončí velkým dezertem pro pekařský krám.
Kuchyně X (3)
Oslava otců. Kuchyně slaví Den otců chutnými jídly a tipy na dárky stylu udělej si sám. Marcela a Katie se podělí o recepty na pálivé papriky a papričky jalapeňo zabalené ve slanině, a pak vše dámy završí vlastními speciálními koktejly.
Sekáček XXIV (10)
Divoká jízda. Zábava na karnevalu je tématem tohoto speciálního dílu Sekáčku. Ve znamení toho, co přijde, otevřou kuchaři první koš, aby zjistili, že dvě ze čtyř ingrediencí jsou fritované.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (2)
Místní jídla. Ina píše článek o místní produkci jídla, a tak si sama zkusí připravit jídla čistě jen z ingrediencí z Hamptons. Na pořadu dne v Montauk je okoun, a tak Ina peče a připravuje i omáčku Caesar.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (3)
Sladká charita. Příhoz, příhoz, prodáno! Ina se účastní aukce. Vítězní nabídka se může těšit na delikátní oběd s okurkovou polévkou s chili, salát s humry a krevetami a směs pusinek a jahod Eton.
Pečení s Annou Olson III (8)
Keksy. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson miluje keksy. Upeče tři rozdílné a delikátní druhy a předvede, že krekry vůbec nejsou něčím obyčejným.
Pečení s Annou Olson III (9)
Anglický krém. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám ukáže, jak připravit klasický anglický krém - polevu, kterou musí znát každý pekař. A poté anglický krém využije na přípravu tří delikátních dezertů.
Kuchyně X (4)
Vylepšete svůj letní večírek. Kuchyně pořádá letní večírky na nové úrovni a se zábavními tipy i skvělými recepty, včetně klasických grilovacích kuřat. Katherine Alford z Food Network Kitchens se připojí, aby odpověděla na všechny otázky letních večírků.
Malá bistra u silnic XXVIII (17)
Chutné tradice. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší jídla plná chutné tradice. V Seattlu nabízí bistro různorodá jídla a také vyhlášené ruské pirožky. Zastrčené bistro v Kona podává kousky kultury s autentickou havajskou kuchyní.
Malá bistra u silnic XXVIII (18)
Chutě Dálného východu. Guy Fieri projíždí Státy a hledá chutě Dálného východu. V Seattlu kuřecí bistro přidává k drůbežím jídlům asijské příchutě. Rodinný podnik podává pravé thajské speciality na havajském velkém ostrově.
Osadnice XVII (3)
Pohotovostní balíček. Ree Drummond se podělí o základy pohotovostních balíčků a jeden přímo sestaví pro svého vysokoškoláka Alexe. Zabalí zcela delikátní piškotový citronový koláč s malinami a své vlastní skořicové placky.
Osadnice XVII (4)
Seno je tady! Rodina ve vrcholném létě sváží seno, a tak Ree Drummond připraví chladivé osvěžení v podobě citronády s jahodami a třešněmi a úžasné pomerančové tyčinky.
Osadnice XIV (3)
Obchodní donáška. Práce na Reeině obchodu jde plnou parou vpřed, a tak něco uvaří, aby zůstala kola stavby v pohybu. Připraví sendviče s kořeněným smaženým kuřetem, vegetariánskou misku se zeleninou a lososem a úžasné sušenky z bílé čokolády.
Malá bistra u silnic XVIII (9)
Vepřové, těstoviny a grilování. Na tomto výletě Guy Fieri prozkoumá některé ozkoušené a opravdové místní hitovky. V Kansas City v Missouri nabízejí oblíbená jídla jako vepřové hašé s černými fazolemi.
Malá bistra u silnic XVIII (10)
Na jih od hranic. Na tomto výletě Guy Fieri míří na jih na hranici do Cabo San Lucas v Mexiku. Na hlavním městském silničním tahu je taco bar se zcela čerstvými chobotnicemi a omáčkami ve stylu Guadalajary, které vám stáhnou ponožky.
Sekáček XXIV (11)
Sváteční vaření. Hvězdy kanálu Cooking Channel, Gabriele Corcos, Kelsey Nixon, Roger Mooking a Jim Stacy se v kuchyni Sekáčku věnují svátečnímu vaření, kde výhrou je 10 000 dolarů na jejich oblíbenou charitu.
Kuchyně VII (2)
Sbohem, léto. Kuchyně se připravuje na americký, zářijový Svátek práce grilováním křídel dvěma různými způsoby a řešeními pro obvyklá dilemata grilování. Mezi recepty najdeme kukuřičnou kaši, salát s kukuřicí a papričkou poblano, glazované krevety, grilované dezerty, mražené maliny a vodkovou limonádu.
Osadnice XVII (5)
Jen to nejlepší. Ree Drummond nabídne ta nejlepší jídla, počínaje úchvatnou plněnou pizzou s omáčkou arrabiata. Pak je zde božský pomerančový muffin s borůvkami a dvojitá vrstva „malého ovoce s křupáním“.
Osadnice XVII (6)
Neděle u Chucka a Nan. Celá rodina se sejde na nedělní oběd u příbuzných Ree Drummond ve městě, a sama Ree přinese neuvěřitelná jídla s sebou: ďábelskou slaninu s vejci, velký kotlík vepřového s fazolemi a broskvový koláč ve venkovském stylu.
Sekáček XXXI (19)
Blázinec v koších. První koš obsahuje obří kruh těsta a zeleninu, která vypadá jako malé vodní melouny. Pak se v kole pro hlavní jídlo objeví žvýkací sladkost a sladký sýr, a v koši pro dezert zelené listy a borůvky.
Malá bistra u silnic XVIII (11)
Prázdninová tradiční jídla v Tennessee. Na tomto výletě Guy Fieri prozkoumá unikátní prázdninová tradiční jídla v Tennessee. V Hendersonville je grilovací bar s minulostí, jenž servíruje tradiční ramínka a prázdninovou šunku s ohnivým zakončením.
Malá bistra u silnic XVIII (12)
Čas s rodinou. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví různé rodiny, zabývající se skutečným vařením. V Nashvillu manžel s manželkou vyrážejí do ulic se svým pojízdným bistrem a nabízejí unikátní verzi starého dobrého sendviče s grilovaným sýrem.
Sekáček XXIX (1)
Čas na smažená kuřata. Smažená kuřata jsou hvězdou všech tří kol, společně se sirupem a chutnými palačinkami v prvním koši. Smažená kuřata na hlavní chod musejí obsahovat broskvový koláč, a také v kole pro dezert je nutné použít smažené kuře.
Kuchaři proti amatérům II (9)
Posedlost krabími koláčky. Porotci Richard Blais a Marcus Samuelsson musejí určit, čí krabí koláčky jsou nejlepší, jestli amatérů, nebo profesionálů. A jak moc bude snadné pro soutěžící použít zmraženou zeleninu pro své vítězné jídlo?
Strávníci v utajení (3)
Pád Hausu. Majitel německé jídelny v Arizoně se obává, že jeho nový manažer restaurace, který je navíc synovcem jeho manželky, nemá předpoklady pro tuto práci, a tak požádá Strávníky v utajení o pomoc.
Strávníci v utajení (4)
Divokost v Big Earl’s. Po ztrátě tisíců dolarů za nezaznamenaný alkohol prozkoumává majitel Big Earl’s Greasy Eats v Cave Creek v Arizoně zvěsti, že se v restauraci pozdě v noci konají nepovolené večírky personálu.
Malá bistra u silnic XXVI (6)
Nové chutě v Cancúnu. Guy míří do mexického Cancúnu, aby našel autentická kulinářská místa jako třeba rodinné bistro, kde babička vaří rellenos a vražedně dobré škvarky chicharron v těstíčku. Pak se podívá do své restaurace Guy’s Playa del Carmen.
Malá bistra u silnic XXVI (7)
Netypická bistra. Guy sejde z vyšlapaných stezek, aby našel všestranná jídla. V Severní Karolíně jídelna uvnitř pivního obchodu nabízí šílené kreace vaflí a v Texasu nevšední bistro nabízí kombinaci grilovaného jídla se suši.
Sekáček XXIX (1)
Čas na smažená kuřata. Smažená kuřata jsou hvězdou všech tří kol, společně se sirupem a chutnými palačinkami v prvním koši. Smažená kuřata na hlavní chod musejí obsahovat broskvový koláč, a také v kole pro dezert je nutné použít smažené kuře.
Kuchaři proti amatérům II (9)
Posedlost krabími koláčky. Porotci Richard Blais a Marcus Samuelsson musejí určit, čí krabí koláčky jsou nejlepší, jestli amatérů, nebo profesionálů. A jak moc bude snadné pro soutěžící použít zmraženou zeleninu pro své vítězné jídlo?
Strávníci v utajení (3)
Pád Hausu. Majitel německé jídelny v Arizoně se obává, že jeho nový manažer restaurace, který je navíc synovcem jeho manželky, nemá předpoklady pro tuto práci, a tak požádá Strávníky v utajení o pomoc.
Strávníci v utajení (4)
Divokost v Big Earl’s. Po ztrátě tisíců dolarů za nezaznamenaný alkohol prozkoumává majitel Big Earl’s Greasy Eats v Cave Creek v Arizoně zvěsti, že se v restauraci pozdě v noci konají nepovolené večírky personálu.
Malá bistra u silnic XXVI (6)
Nové chutě v Cancúnu. Guy míří do mexického Cancúnu, aby našel autentická kulinářská místa jako třeba rodinné bistro, kde babička vaří rellenos a vražedně dobré škvarky chicharron v těstíčku. Pak se podívá do své restaurace Guy’s Playa del Carmen.
Malá bistra u silnic XXVI (7)
Netypická bistra. Guy sejde z vyšlapaných stezek, aby našel všestranná jídla. V Severní Karolíně jídelna uvnitř pivního obchodu nabízí šílené kreace vaflí a v Texasu nevšední bistro nabízí kombinaci grilovaného jídla se suši.
