• Food Network

    • Food Network od do

      • Malá bistra u silnic XVIII (12)

        Čas s rodinou. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví různé rodiny, zabývající se skutečným vařením. V Nashvillu manžel s manželkou vyrážejí do ulic se svým pojízdným bistrem a nabízejí unikátní verzi starého dobrého sendviče s grilovaným sýrem.

      • Sekáček XXIX (1)

        Čas na smažená kuřata. Smažená kuřata jsou hvězdou všech tří kol, společně se sirupem a chutnými palačinkami v prvním koši. Smažená kuřata na hlavní chod musejí obsahovat broskvový koláč, a také v kole pro dezert je nutné použít smažené kuře.

      • Kuchaři proti amatérům II (9)

        Posedlost krabími koláčky. Porotci Richard Blais a Marcus Samuelsson musejí určit, čí krabí koláčky jsou nejlepší, jestli amatérů, nebo profesionálů. A jak moc bude snadné pro soutěžící použít zmraženou zeleninu pro své vítězné jídlo?

      • Strávníci v utajení (3)

        Pád Hausu. Majitel německé jídelny v Arizoně se obává, že jeho nový manažer restaurace, který je navíc synovcem jeho manželky, nemá předpoklady pro tuto práci, a tak požádá Strávníky v utajení o pomoc.

      • Strávníci v utajení (4)

        Divokost v Big Earl’s. Po ztrátě tisíců dolarů za nezaznamenaný alkohol prozkoumává majitel Big Earl’s Greasy Eats v Cave Creek v Arizoně zvěsti, že se v restauraci pozdě v noci konají nepovolené večírky personálu.

      • Malá bistra u silnic XXVI (6)

        Nové chutě v Cancúnu. Guy míří do mexického Cancúnu, aby našel autentická kulinářská místa jako třeba rodinné bistro, kde babička vaří rellenos a vražedně dobré škvarky chicharron v těstíčku. Pak se podívá do své restaurace Guy’s Playa del Carmen.

      • Malá bistra u silnic XXVI (7)

        Netypická bistra. Guy sejde z vyšlapaných stezek, aby našel všestranná jídla. V Severní Karolíně jídelna uvnitř pivního obchodu nabízí šílené kreace vaflí a v Texasu nevšední bistro nabízí kombinaci grilovaného jídla se suši.

      • Sekáček XXIX (1)

        Čas na smažená kuřata. Smažená kuřata jsou hvězdou všech tří kol, společně se sirupem a chutnými palačinkami v prvním koši. Smažená kuřata na hlavní chod musejí obsahovat broskvový koláč, a také v kole pro dezert je nutné použít smažené kuře.

      • Kuchaři proti amatérům II (9)

        Posedlost krabími koláčky. Porotci Richard Blais a Marcus Samuelsson musejí určit, čí krabí koláčky jsou nejlepší, jestli amatérů, nebo profesionálů. A jak moc bude snadné pro soutěžící použít zmraženou zeleninu pro své vítězné jídlo?

      • Strávníci v utajení (3)

        Pád Hausu. Majitel německé jídelny v Arizoně se obává, že jeho nový manažer restaurace, který je navíc synovcem jeho manželky, nemá předpoklady pro tuto práci, a tak požádá Strávníky v utajení o pomoc.

      • Strávníci v utajení (4)

        Divokost v Big Earl’s. Po ztrátě tisíců dolarů za nezaznamenaný alkohol prozkoumává majitel Big Earl’s Greasy Eats v Cave Creek v Arizoně zvěsti, že se v restauraci pozdě v noci konají nepovolené večírky personálu.

      • Malá bistra u silnic XXVI (6)

        Nové chutě v Cancúnu. Guy míří do mexického Cancúnu, aby našel autentická kulinářská místa jako třeba rodinné bistro, kde babička vaří rellenos a vražedně dobré škvarky chicharron v těstíčku. Pak se podívá do své restaurace Guy’s Playa del Carmen.

      • Malá bistra u silnic XXVI (7)

        Netypická bistra. Guy sejde z vyšlapaných stezek, aby našel všestranná jídla. V Severní Karolíně jídelna uvnitř pivního obchodu nabízí šílené kreace vaflí a v Texasu nevšední bistro nabízí kombinaci grilovaného jídla se suši.

      • Osadnice XVII (5)

        Jen to nejlepší. Ree Drummond nabídne ta nejlepší jídla, počínaje úchvatnou plněnou pizzou s omáčkou arrabiata. Pak je zde božský pomerančový muffin s borůvkami a dvojitá vrstva „malého ovoce s křupáním“.

      • Osadnice XVII (6)

        Neděle u Chucka a Nan. Celá rodina se sejde na nedělní oběd u příbuzných Ree Drummond ve městě, a sama Ree přinese neuvěřitelná jídla s sebou: ďábelskou slaninu s vejci, velký kotlík vepřového s fazolemi a broskvový koláč ve venkovském stylu.

      • Guyovy hry s potravinami VII (4)

        Hvězdy pořadu: Chyťte nákupní hvězdu. Hvězdy pořadu, kuchaři Ron Ben-Israel, Penny Davidi, Pat Neely a Justin Warner soutěží o výhru 20 000 dolarů pro charitu. Musejí připravit své oblíbené jídlo z Red Light Special a své nejoblíbenější nudlové jídlo z výprodeje.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (2)

        Místní jídla. Ina píše článek o místní produkci jídla, a tak si sama zkusí připravit jídla čistě jen z ingrediencí z Hamptons. Na pořadu dne v Montauk je okoun, a tak Ina peče a připravuje i omáčku Caesar.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (3)

        Sladká charita. Příhoz, příhoz, prodáno! Ina se účastní aukce. Vítězní nabídka se může těšit na delikátní oběd s okurkovou polévkou s chili, salát s humry a krevetami a směs pusinek a jahod Eton.

      • Pečení s Annou Olson III (13)

        Vesnický chleba. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson miluje péct vesnické chleby. Představí nám tři rozdílné a delikátní styly a přesvědčí, že upéct vlastní vesnický chleba nezabere moc času.

      • Kuchyně X (4)

        Vylepšete svůj letní večírek. Kuchyně pořádá letní večírky na nové úrovni a se zábavními tipy i skvělými recepty, včetně klasických grilovacích kuřat. Katherine Alford z Food Network Kitchens se připojí, aby odpověděla na všechny otázky letních večírků.

      • Sekáček XXIV (11)

        Sváteční vaření. Hvězdy kanálu Cooking Channel, Gabriele Corcos, Kelsey Nixon, Roger Mooking a Jim Stacy se v kuchyni Sekáčku věnují svátečnímu vaření, kde výhrou je 10 000 dolarů na jejich oblíbenou charitu.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (4)

        Jeffreyho večeře. Ina připravuje pro Jeffreyho delikátní steaky k večeři. Tentokrát Jeffrey připravuje vlastní večeři na grilu. Ricotta bruschetta s bylinkami, grilovaný steak a k zapití mojito z vodního melounu.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (5)

        Retro mix staré školy. Ina se vydává na výlet pamětí a obnoví klasické recepty moderními prvky. Nejprve je tu sekaná vařená s místním šéfkuchařem Kevinem Pennerem, a pak Ina nově pojme klasického uzeného lososa.

      • Pečení s Annou Olson III (10)

        Palačinky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede využitelnost palačinek na třech rozdílných stylech a dokáže, že palačinky nejsou dobré jen pro snídani.

      • Pečení s Annou Olson III (11)

        Suflé. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nás provede světem suflé. Podělí se o své tipy a techniky, jak směle připravit načechrané suflé.

      • Kuchyně X (5)

        Léto bez kamen. Kuchyně ochladí léto a naučí nás způsoby, jak vařit bez kamen. Mezi recepty je kuřecí salát s asijskými nudlemi, pomalu vařené mušle s krémovým pšeničným pivem a německou hořčicí, a také pomalu vařené thajské mušle.

      • Kuchaři proti amatérům II (9)

        Posedlost krabími koláčky. Porotci Richard Blais a Marcus Samuelsson musejí určit, čí krabí koláčky jsou nejlepší, jestli amatérů, nebo profesionálů. A jak moc bude snadné pro soutěžící použít zmraženou zeleninu pro své vítězné jídlo?

      • Osadnice XVII (5)

        Jen to nejlepší. Ree Drummond nabídne ta nejlepší jídla, počínaje úchvatnou plněnou pizzou s omáčkou arrabiata. Pak je zde božský pomerančový muffin s borůvkami a dvojitá vrstva „malého ovoce s křupáním“.

      • Osadnice XVII (6)

        Neděle u Chucka a Nan. Celá rodina se sejde na nedělní oběd u příbuzných Ree Drummond ve městě, a sama Ree přinese neuvěřitelná jídla s sebou: ďábelskou slaninu s vejci, velký kotlík vepřového s fazolemi a broskvový koláč ve venkovském stylu.

      • Osadnice XIV (4)

        Noc ve městě. Ree tráví noc ve městě s Laddem, a tak dopředu připraví večeři pro děti. Uvaří malé masové kuličky v těstě pečené v troubě a nachystá všechny přísady na vlastní tvorbu salátu, a k tomu koláč s mixovanými lesními plody jako dezert.

      • Malá bistra u silnic XVIII (11)

        Prázdninová tradiční jídla v Tennessee. Na tomto výletě Guy Fieri prozkoumá unikátní prázdninová tradiční jídla v Tennessee. V Hendersonville je grilovací bar s minulostí, jenž servíruje tradiční ramínka a prázdninovou šunku s ohnivým zakončením.

      • Malá bistra u silnic XVIII (12)

        Čas s rodinou. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví různé rodiny, zabývající se skutečným vařením. V Nashvillu manžel s manželkou vyrážejí do ulic se svým pojízdným bistrem a nabízejí unikátní verzi starého dobrého sendviče s grilovaným sýrem.

      • Sekáček XXIV (12)

        Gastrobar Sekáčku. Čtyři kuchaři zjistí, že musejí přetvořit záhadné ingredience do delikátních jídel gastrobaru, což bude v kuchyni Sekáčku poněkud obtížné.

      • Kuchyně VII (3)

        Menu pro návrat do školy. Náš tým z Kuchyně se podělí o nové způsoby organizace nového školního roku za využití domácích předmětů. V receptech najdeme aglio e olio, cereální sušenky, rychlou snídani, anglické muffinové pizzy a appletini.

      • Osadnice XVII (7)

        Polotovary na Díkůvzdání. Ree Drummond využije pár polotovarů nakoupených v obchodě, aby dopředu připravila hostinu na Den díkůvzdání. Nejprve její epický krocan, upečený a naporcovaný dopředu.

      • Osadnice XVII (8)

        Snídaně, oběd, večeře, mrazák! Ree Drummond plní mrazák na snídani, oběd, večeři a dezerty. Pro začátek dne zde jsou křupavé tyčinky z francouzských toastů, jež milují Drummondových děti. Pak připraví tex-mex polévku z máslové dýně pro dámy na ranči.

      • Sekáček XXXI (20)

        Divoká doba. Přímo z přírody do košů kuchařů. V prvním koši se objeví vodní zázrak a delikátní květina, impozantní kořen a divoké zvíře jsou součástí koše pro hlavní chod. Poslední divoké kolo nabídne lesní plody a máslo.

      • Malá bistra u silnic XVIII (13)

        Polévka, salát a mořské plody. Na tomto výletě Guy Fieri zkusí všechny druhy rychlých jídel. Ve Franklinu v Tennessee je jižanské bistro s oblíbenými jídly jako jambalaya, grilované ústřice nebo regionální hit horká kuřata.

      • Malá bistra u silnic XVIII (1)

        Na návštěvě u sousedů. Na tomto výletě Guy cestuje křížem krážem po západním pobřeží a hledá bistra v sousedství. V Portlandu v Oregonu nabízejí manžel s manželkou stará dobrá americká jídla jako hašé z hovězí konzervy nebo plátky sušeného hovězího masa.

      • Hannah a její jídla od srdce (3)

        Minnesota, město bramborových placek. Hannah Hart si dává dobroty na středozápadě! Zamířila do Minneapolis. Kde mají klasická sytá jídla s přídavkem nových chutí a vylepšených novými postupy.

      • Hannah a její jídla od srdce (4)

        Portland je pro humry. Hannah Hart se vydala do Portlandu v Maine, města známého čerstvými humry. Ochutná je na všechny způsoby: v rolce s majonézou, ve špagetách s omáčkou a restované s thajským kořením.

      • Večeře u Tiffani II (11)

        Velká hra. Tiffani Thiessen připraví sendviče z taženého vepřového, křidýlka s medem a zázvorem a plněné pečené brambory pro svůj herní den.

      • Večeře u Tiffani II (12)

        Retro večeře. Vítejte na večeři u Tiffani, kde Tiffani Thiessen podává hostům Davevovi Foleymu a Naomi Priestley retro jídla jako nakládaný tuřín, sýrové placky s disco hranolky a opilý mléčný koktejl s čokoládou a lískovými oříšky.

      • Strávníci v utajení (5)

        F ve slově Effort. Při vyšetřování v jídelně ve Phoenixu se setkají Strávníci v utajení s několika problémovými zaměstnanci, kteří vyhrožují stálým návštěvníkům, pijí při práci nebo jedí jídla zákazníků.

      • Strávníci v utajení (6)

        Manažerská katastrofa. Majitel italského bistra si dělá starosti, proč jeho manažer jedná nevhodně s personálem a vybírá si své oblíbence podle vzhledu. Tým Strávníků v utajení věc vyšetří.

      • Malá bistra u silnic XXVI (8)

        Ze severu na jih Ameriky. Guy hledá chutná jídla obou Amerik, od obřího poschoďového burgeru se slaninou v Severní Karolíně po odlehčené pouliční tacos v Mexiku.

      • Malá bistra u silnic XXVI (9)

        Celosvětově. Na tomto výletu si dá Guy Fieri celosvětovou gangsterskou baštu v jamajském bistru v Houstonu a v nonstopu v Cancúnu v Mexiku.

      • Hannah a její jídla od srdce (3)

        Minnesota, město bramborových placek. Hannah Hart si dává dobroty na středozápadě! Zamířila do Minneapolis. Kde mají klasická sytá jídla s přídavkem nových chutí a vylepšených novými postupy.

      • Hannah a její jídla od srdce (4)

        Portland je pro humry. Hannah Hart se vydala do Portlandu v Maine, města známého čerstvými humry. Ochutná je na všechny způsoby: v rolce s majonézou, ve špagetách s omáčkou a restované s thajským kořením.

      • Večeře u Tiffani II (11)

        Velká hra. Tiffani Thiessen připraví sendviče z taženého vepřového, křidýlka s medem a zázvorem a plněné pečené brambory pro svůj herní den.

      • Večeře u Tiffani II (12)

        Retro večeře. Vítejte na večeři u Tiffani, kde Tiffani Thiessen podává hostům Davevovi Foleymu a Naomi Priestley retro jídla jako nakládaný tuřín, sýrové placky s disco hranolky a opilý mléčný koktejl s čokoládou a lískovými oříšky.

      • Strávníci v utajení (5)

        F ve slově Effort. Při vyšetřování v jídelně ve Phoenixu se setkají Strávníci v utajení s několika problémovými zaměstnanci, kteří vyhrožují stálým návštěvníkům, pijí při práci nebo jedí jídla zákazníků.

      • Strávníci v utajení (6)

        Manažerská katastrofa. Majitel italského bistra si dělá starosti, proč jeho manažer jedná nevhodně s personálem a vybírá si své oblíbence podle vzhledu. Tým Strávníků v utajení věc vyšetří.

      • Malá bistra u silnic XXVI (8)

        Ze severu na jih Ameriky. Guy hledá chutná jídla obou Amerik, od obřího poschoďového burgeru se slaninou v Severní Karolíně po odlehčené pouliční tacos v Mexiku.

      • Malá bistra u silnic XXVI (9)

        Celosvětově. Na tomto výletu si dá Guy Fieri celosvětovou gangsterskou baštu v jamajském bistru v Houstonu a v nonstopu v Cancúnu v Mexiku.