• Food Network

    • Food Network od do

      • Malá bistra u silnic XVIII (1)

        Na návštěvě u sousedů. Na tomto výletě Guy cestuje křížem krážem po západním pobřeží a hledá bistra v sousedství. V Portlandu v Oregonu nabízejí manžel s manželkou stará dobrá americká jídla jako hašé z hovězí konzervy nebo plátky sušeného hovězího masa.

      • Hannah a její jídla od srdce (3)

        Minnesota, město bramborových placek. Hannah Hart si dává dobroty na středozápadě! Zamířila do Minneapolis. Kde mají klasická sytá jídla s přídavkem nových chutí a vylepšených novými postupy.

      • Hannah a její jídla od srdce (4)

        Portland je pro humry. Hannah Hart se vydala do Portlandu v Maine, města známého čerstvými humry. Ochutná je na všechny způsoby: v rolce s majonézou, ve špagetách s omáčkou a restované s thajským kořením.

      • Večeře u Tiffani II (11)

        Velká hra. Tiffani Thiessen připraví sendviče z taženého vepřového, křidýlka s medem a zázvorem a plněné pečené brambory pro svůj herní den.

      • Večeře u Tiffani II (12)

        Retro večeře. Vítejte na večeři u Tiffani, kde Tiffani Thiessen podává hostům Davevovi Foleymu a Naomi Priestley retro jídla jako nakládaný tuřín, sýrové placky s disco hranolky a opilý mléčný koktejl s čokoládou a lískovými oříšky.

      • Strávníci v utajení (5)

        F ve slově Effort. Při vyšetřování v jídelně ve Phoenixu se setkají Strávníci v utajení s několika problémovými zaměstnanci, kteří vyhrožují stálým návštěvníkům, pijí při práci nebo jedí jídla zákazníků.

      • Strávníci v utajení (6)

        Manažerská katastrofa. Majitel italského bistra si dělá starosti, proč jeho manažer jedná nevhodně s personálem a vybírá si své oblíbence podle vzhledu. Tým Strávníků v utajení věc vyšetří.

      • Malá bistra u silnic XXVI (8)

        Ze severu na jih Ameriky. Guy hledá chutná jídla obou Amerik, od obřího poschoďového burgeru se slaninou v Severní Karolíně po odlehčené pouliční tacos v Mexiku.

      • Malá bistra u silnic XXVI (9)

        Celosvětově. Na tomto výletu si dá Guy Fieri celosvětovou gangsterskou baštu v jamajském bistru v Houstonu a v nonstopu v Cancúnu v Mexiku.

      • Hannah a její jídla od srdce (3)

        Minnesota, město bramborových placek. Hannah Hart si dává dobroty na středozápadě! Zamířila do Minneapolis. Kde mají klasická sytá jídla s přídavkem nových chutí a vylepšených novými postupy.

      • Hannah a její jídla od srdce (4)

        Portland je pro humry. Hannah Hart se vydala do Portlandu v Maine, města známého čerstvými humry. Ochutná je na všechny způsoby: v rolce s majonézou, ve špagetách s omáčkou a restované s thajským kořením.

      • Večeře u Tiffani II (11)

        Velká hra. Tiffani Thiessen připraví sendviče z taženého vepřového, křidýlka s medem a zázvorem a plněné pečené brambory pro svůj herní den.

      • Večeře u Tiffani II (12)

        Retro večeře. Vítejte na večeři u Tiffani, kde Tiffani Thiessen podává hostům Davevovi Foleymu a Naomi Priestley retro jídla jako nakládaný tuřín, sýrové placky s disco hranolky a opilý mléčný koktejl s čokoládou a lískovými oříšky.

      • Strávníci v utajení (5)

        F ve slově Effort. Při vyšetřování v jídelně ve Phoenixu se setkají Strávníci v utajení s několika problémovými zaměstnanci, kteří vyhrožují stálým návštěvníkům, pijí při práci nebo jedí jídla zákazníků.

      • Strávníci v utajení (6)

        Manažerská katastrofa. Majitel italského bistra si dělá starosti, proč jeho manažer jedná nevhodně s personálem a vybírá si své oblíbence podle vzhledu. Tým Strávníků v utajení věc vyšetří.

      • Malá bistra u silnic XXVI (8)

        Ze severu na jih Ameriky. Guy hledá chutná jídla obou Amerik, od obřího poschoďového burgeru se slaninou v Severní Karolíně po odlehčené pouliční tacos v Mexiku.

      • Malá bistra u silnic XXVI (9)

        Celosvětově. Na tomto výletu si dá Guy Fieri celosvětovou gangsterskou baštu v jamajském bistru v Houstonu a v nonstopu v Cancúnu v Mexiku.

      • Osadnice XVII (7)

        Polotovary na Díkůvzdání. Ree Drummond využije pár polotovarů nakoupených v obchodě, aby dopředu připravila hostinu na Den díkůvzdání. Nejprve její epický krocan, upečený a naporcovaný dopředu.

      • Osadnice XVII (8)

        Snídaně, oběd, večeře, mrazák! Ree Drummond plní mrazák na snídani, oběd, večeři a dezerty. Pro začátek dne zde jsou křupavé tyčinky z francouzských toastů, jež milují Drummondových děti. Pak připraví tex-mex polévku z máslové dýně pro dámy na ranči.

      • Guyovy hry s potravinami VII (5)

        Hvězdy pořadu a hvězdná jídla. Kulinářští titánové Anne Burrell, Eric Greenspan, Jet Tila a Marcel Vigneron nejsou triky Guye Fieriho zaskočeni, když dojde na kuželky a výběr bizarních ingrediencí pro zdravý oběd. Vítěz se účastní zběsilého nákupu pro charitu.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (4)

        Jeffreyho večeře. Ina připravuje pro Jeffreyho delikátní steaky k večeři. Tentokrát Jeffrey připravuje vlastní večeři na grilu. Ricotta bruschetta s bylinkami, grilovaný steak a k zapití mojito z vodního melounu.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (5)

        Retro mix staré školy. Ina se vydává na výlet pamětí a obnoví klasické recepty moderními prvky. Nejprve je tu sekaná vařená s místním šéfkuchařem Kevinem Pennerem, a pak Ina nově pojme klasického uzeného lososa.

      • Pečení s Annou Olson III (14)

        Cukroví. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede základní postupy při výrobě cukroví. Podělí se o tři různé a delikátní recepty, které v každém probudí jeho vnitřní dítě.

      • Kuchyně X (5)

        Léto bez kamen. Kuchyně ochladí léto a naučí nás způsoby, jak vařit bez kamen. Mezi recepty je kuřecí salát s asijskými nudlemi, pomalu vařené mušle s krémovým pšeničným pivem a německou hořčicí, a také pomalu vařené thajské mušle.

      • Sekáček XXIV (12)

        Gastrobar Sekáčku. Čtyři kuchaři zjistí, že musejí přetvořit záhadné ingredience do delikátních jídel gastrobaru, což bude v kuchyni Sekáčku poněkud obtížné.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (6)

        Snadná francouzská jídla. Ina vaří s legendárním šéfkuchařem Danielem Bouludem v jeho vlajkové restauraci v New Yorku. Společně připraví jedno z jeho nejznámějších francouzských jídel, a pak se vrátí do East Hampton s delikátními francouzskými recepty a nápady a tipy v Zeptejte se Iny.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (7)

        Vařit jako profík. Ina se podělí o svá tajemství a profesionální znalosti při dokonalém domácím vaření. Je zde klasika kuřecí prsa s citrónem, a také chutný karamelový dezert od místní šéfkuchařky Laury Donnelly.

      • Pečení s Annou Olson III (12)

        Šarlotky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede tři rozdílné způsoby přípravy tohoto impresivního dezertu. Začne jednoduchým a zakončí velkým dezertem pro pekařský krám.

      • Pečení s Annou Olson III (13)

        Vesnický chleba. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson miluje péct vesnické chleby. Představí nám tři rozdílné a delikátní styly a přesvědčí, že upéct vlastní vesnický chleba nezabere moc času.

      • Kuchyně X (6)

        Letní venkovní vaření. Kuchyně dnes nabídne klasická letní jídla vařená venku a zábavné tipy na výzdobu, jež vše povýší na vyšší úroveň! V menu jsou burgery s lososem a kapustovým salátem, krémový řecký salát orzo, sangrie s bílými broskvemi a grilované donuty.

      • Hannah a její jídla od srdce (3)

        Minnesota, město bramborových placek. Hannah Hart si dává dobroty na středozápadě! Zamířila do Minneapolis. Kde mají klasická sytá jídla s přídavkem nových chutí a vylepšených novými postupy.

      • Hannah a její jídla od srdce (4)

        Portland je pro humry. Hannah Hart se vydala do Portlandu v Maine, města známého čerstvými humry. Ochutná je na všechny způsoby: v rolce s majonézou, ve špagetách s omáčkou a restované s thajským kořením.

      • Osadnice XVII (7)

        Polotovary na Díkůvzdání. Ree Drummond využije pár polotovarů nakoupených v obchodě, aby dopředu připravila hostinu na Den díkůvzdání. Nejprve její epický krocan, upečený a naporcovaný dopředu.

      • Osadnice XVII (8)

        Snídaně, oběd, večeře, mrazák! Ree Drummond plní mrazák na snídani, oběd, večeři a dezerty. Pro začátek dne zde jsou křupavé tyčinky z francouzských toastů, jež milují Drummondových děti. Pak připraví tex-mex polévku z máslové dýně pro dámy na ranči.

      • Osadnice XIV (5)

        Kouzlo mála sacharidů. Ree má skvělé nápady na nízkosacharidové vaření! Připraví grilovanou vepřovou panenku s čínskou brukví, pizzu s květákem a ostrou pizza omáčku, opečené krevety s cherry rajčaty a opečenou brokolici s citrónem a chili.

      • Malá bistra u silnic XVIII (13)

        Polévka, salát a mořské plody. Na tomto výletě Guy Fieri zkusí všechny druhy rychlých jídel. Ve Franklinu v Tennessee je jižanské bistro s oblíbenými jídly jako jambalaya, grilované ústřice nebo regionální hit horká kuřata.

      • Malá bistra u silnic XVIII (1)

        Na návštěvě u sousedů. Na tomto výletě Guy cestuje křížem krážem po západním pobřeží a hledá bistra v sousedství. V Portlandu v Oregonu nabízejí manžel s manželkou stará dobrá americká jídla jako hašé z hovězí konzervy nebo plátky sušeného hovězího masa.

      • Sekáček XXIV (13)

        Rockové hvězdy. Čtyři rockové hvězdy s vášní pro vaření (Lita Ford, Kelly Hansen, Eddie Ojeda a Dweezil Zappa) zkoušejí v kuchyni Sekáčku vyhrát 10 000 dolarů na svou oblíbenou charitu.

      • Kuchyně VII (4)

        Rychlovky. Náš tým z Kuchyně nám předvede přípravu rychlých jídel a podělí se o dvě jídla uvařená na plechu. Mezi recepty najdeme kuře s tymiánem a zeleninou, salát se svíčkovými řezy, carnitas s Coca-Colou, snadnou čokoládovou omáčku a dokonalý gin s tonikem.

      • Osadnice XVII (9)

        Věci s sebou. Ree Drummond se podělí o čtyři nápady na slavnostní jídla na vánoční koktejlový večírek. Připraví okázalý tvarohový koláč Santova čepice, který všechny potěší, a vezme jej na rodinnou oslavu, kde bude švédský stůl s bruschettami.

      • Osadnice XVII (10)

        Kovbojský den otevřených dveří. Drummondovi mají den otevřených dveří na ranči pro podnikatele, a tak Ree podává ten nejlepší balený oběd, jaký kovbojové znají. Začne s domácími sendviči plněnými vepřovým masem a jako přílohu připraví hranolky ze sladkých brambor.

      • Sekáček XXVI (1)

        Sekáček na dezerty! Mistři cukráři připraví delikátní cukroví v této cukrářské soutěži. Musejí připravit bábovku Mississippi s višněmi, křupavou bublaninu a nezvyklý dort s rýží a avokádem.

      • Malá bistra u silnic XIX (2)

        New York ze všech stran. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná New York ze všech stran. V Lower East Side navštíví Guy bistro s čerstvými farmářskými potravinami a vynikajícími sezónními sendviči, např. zimním prasetem.

      • Malá bistra u silnic XIX (3)

        Špičkové kousky. Guy navštíví pár dalších bister a vyzkouší vše na každé zastávce. V East Village v New Yorku vyzkouší přátelské bistro nabízející čtyřhvězdičkové burgery.

      • Zachraňte mé pekařství (2)

        Phatso’s Bakery. Kerry Vincent míří do Chesteru v Pensylvánii, aby pomohl zachránit Phatso’s Bakery.

      • Úchvatné svatební dorty III (1)

        Veterán Mustang, mechanický safír, modrá látka. Pekařství v Chicagu vytváří dort v podobě veteránu Mustang, zatímco dámy v New Yorku tvoří vysoký, šperky ozdobený svatební dort s cukrovou safírovou polevou. Mezitím Chrisův tým vyrábí elegantní, zdrženlivý, ale stále „dívčí“ dort.

      • Strávníci v utajení (7)

        Nabručený Tom. Dlouholetý šéfkuchař v The Blue Moose v Arizoně zjistí, že má špatný přístup, nerespektuje zákazníky, a personál to samé. Strávníci v utajení situaci v restauraci prozkoumají.

      • Strávníci v utajení (8)

        Bratr v utajení. Majitel bistra v Las Vegas má obavy, že jeho manažer v restauraci, který je náhodou i jeho bratr, nedělá svou práci dobře, a tak situaci přicházejí zkontrolovat Strávníci v utajení.

      • Malá bistra u silnic XXVI (10)

        Úžasné ženy. Na tomto výletu Guy Fieri navštíví ženskou sestavu, která vede jídelnu v Houstonu a Orlandu na Floridě.

      • Malá bistra u silnic XXVI (11)

        Multikulturní vaření. Na tomto výletu Guy Fieri vyzkouší tradice mnoha různých kultur včetně mexického bistra v Houstonu a židovského pojízdného bistra v Orlandu na Floridě.

      • Zachraňte mé pekařství (2)

        Phatso’s Bakery. Kerry Vincent míří do Chesteru v Pensylvánii, aby pomohl zachránit Phatso’s Bakery.

      • Úchvatné svatební dorty III (1)

        Veterán Mustang, mechanický safír, modrá látka. Pekařství v Chicagu vytváří dort v podobě veteránu Mustang, zatímco dámy v New Yorku tvoří vysoký, šperky ozdobený svatební dort s cukrovou safírovou polevou. Mezitím Chrisův tým vyrábí elegantní, zdrženlivý, ale stále „dívčí“ dort.

      • Strávníci v utajení (7)

        Nabručený Tom. Dlouholetý šéfkuchař v The Blue Moose v Arizoně zjistí, že má špatný přístup, nerespektuje zákazníky, a personál to samé. Strávníci v utajení situaci v restauraci prozkoumají.

      • Strávníci v utajení (8)

        Bratr v utajení. Majitel bistra v Las Vegas má obavy, že jeho manažer v restauraci, který je náhodou i jeho bratr, nedělá svou práci dobře, a tak situaci přicházejí zkontrolovat Strávníci v utajení.

      • Malá bistra u silnic XXVI (10)

        Úžasné ženy. Na tomto výletu Guy Fieri navštíví ženskou sestavu, která vede jídelnu v Houstonu a Orlandu na Floridě.

      • Malá bistra u silnic XXVI (11)

        Multikulturní vaření. Na tomto výletu Guy Fieri vyzkouší tradice mnoha různých kultur včetně mexického bistra v Houstonu a židovského pojízdného bistra v Orlandu na Floridě.