
Food Network
Food Network od do
Muž vs. jídlo II (10)
Baseball. Adam zkombinuje svou lásku k jídlu s další americkou skvělou zábavou: baseballem. Navštíví stadion GCS v Saugetu v Illinois, kde nabízejí skvělou kombinaci cheesburgeru se slaninou a koblih.
Restaurant: Impossible II (1)
Dodge City. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Harrisburgu v Pensylvánii, aby zkusil zachránit Dodge City USA před zavřením po 30 letech provozu. Bude muset najít způsob, jak se vyrovnat s tematikou Divokého západu, která sem po desetiletí patřila.
Sledování restaurací V (5)
Hammer ve Vegas. Willie Degel pomáhá bývalému profesionálnímu hráči hokeje Bobu Flemingovi s jeho strádajícím Hammer’s Grill and Bar. V roce 2007 přestěhoval Bob bar mimo Vegas a od té doby začal jeho úspěch mizet.
Úchvatné svatební dorty III (5)
Tiffany, moderní výřezy, růžové orchideje. Dort inspirovaný Tiffany vytváří v pekařství O. C. napětí, protože Chris bazíruje na dokonalosti. Cake Girls se potýkají s moderním dortem s výřezy a pekařství v New Yorku přidává potisky do bílého dortu s orchidejemi.
Muž vs. jídlo II (9)
Springfield. Adam míří do Springfieldu ve státě Illinois. V D’Arcy’s Pint ochutná místní oblíbené jídlo nazývané Podkova, velký sendvič pokrytý francouzskými hranolky a zalitý sýrem.
Muž vs. jídlo II (10)
Baseball. Adam zkombinuje svou lásku k jídlu s další americkou skvělou zábavou: baseballem. Navštíví stadion GCS v Saugetu v Illinois, kde nabízejí skvělou kombinaci cheesburgeru se slaninou a koblih.
Restaurant: Impossible
Villari’s. Šéfkuchař Robert Irvine je v Palmyře v New Jersey, aby zjistil, jestli může pomoci zachránit 60 let starou restauraci před úpadkem. Paul Villari převzal rodinnou restauraci před 15 lety a jen sledoval, jak jeho zákazníci doslova vymírají.
Sledování restaurací V (5)
Hammer ve Vegas. Willie Degel pomáhá bývalému profesionálnímu hráči hokeje Bobu Flemingovi s jeho strádajícím Hammer’s Grill and Bar. V roce 2007 přestěhoval Bob bar mimo Vegas a od té doby začal jeho úspěch mizet.
Úchvatné svatební dorty III (5)
Tiffany, moderní výřezy, růžové orchideje. Dort inspirovaný Tiffany vytváří v pekařství O. C. napětí, protože Chris bazíruje na dokonalosti. Cake Girls se potýkají s moderním dortem s výřezy a pekařství v New Yorku přidává potisky do bílého dortu s orchidejemi.
Muž vs. jídlo II (9)
Springfield. Adam míří do Springfieldu ve státě Illinois. V D’Arcy’s Pint ochutná místní oblíbené jídlo nazývané Podkova, velký sendvič pokrytý francouzskými hranolky a zalitý sýrem.
Muž vs. jídlo II (10)
Baseball. Adam zkombinuje svou lásku k jídlu s další americkou skvělou zábavou: baseballem. Navštíví stadion GCS v Saugetu v Illinois, kde nabízejí skvělou kombinaci cheesburgeru se slaninou a koblih.
Sekáček junior IV (2)
Pohár radosti. Šéfkuchaři Maneet Chauhan a Andrew Gruel a herečka Meghan Markle předsedají soutěži, která začíná pohárem s 1,5 kg arašídového másla a příliš horkou plotýnkou, která způsobí problémy jednomu z mladých kuchařů.
Malá bistra u silnic XXV (5)
Mezinárodní chutě. Guy jezdí křížem krážem krajinou, aby našel mezinárodní chutě. V Miami je haitské bistro, kde vaří ostrovní pochoutky jako griot, a v Los Angeles je italské bistro nabízející své legendární verze pizzy a lasagní.
Malá bistra u silnic XXV (6)
Klobásy, mořské plody a šauarma. Guy je v Minneapolis kvůli rodinné tradici přípravy pizzy, v Miami za haitskou klasikou a v Portsmouth v New Hampshire za pouličním jídlem z celého světa.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (2)
Co se vaří v Brooklynu. Ina tvoří snídani v jižanském stylu s karolínskou kaší, venkovskou šunkou a omáčkou red eye, a naučí se péct dokonalé bagety nebo připravit salát s cukrovým hráškem, pancettou a parmezánem.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (3)
Co si vrabci cvrlikali. Ina zkoumá populární místa, o nichž každý mluví, a začne v Meatball Shop, kde dá svou osobnost sendvičům s masovými koulemi. Opět doma připraví skořicové koblihy a kávu.
Pečení s Annou Olson IV (15)
Teplé dezerty. Kuchařka Anna Olson upeče tři své oblíbené teplé dezerty. Tyto dobroty je nejlépe podávat, když se se počasí venku ochladí.
Kuchyně XI (13)
Pozdní snídaně se šampaňským. Přijďte oslavit nový rok do Kuchyně na pozdní snídani se šampaňským, kde Marcela podává stratu s houbami a klobáskou. Katie Lee nám předvede, jak připravit jiskřivý parfait a autorka kuchařek, Jenny Rosenstrach, udělá novoroční palačinky.
Sekáček XXVI (7)
Molo Sekáčku. Čtyři modelky soutěži v kuchyni Sekáčku, kde najdou v koši pro předkrm tuňáka a plátky kapusty, ryby a semínka ve druhém kole, a konečně něco zmraženého a něco křupavého v koši pro dezert.
Trishina jižanská kuchyně V (1)
Jižanské základy nově. Trisha Yearwood připraví se svou sestrou Beth pár klasických jižanských jídel. Připraví sendvič se slaninou, smaženými zelenými rajčaty a sýrem s pimento a jalapeňo, ďábelská vejce se smetanou a slaninou, a také koláč s banánovým pudinkem.
Trishina jižanská kuchyně V (2)
Oběd do krabice. Matka Trishy Yearwood připravovala otci obědy do krabice, když dělal na farmě. Nyní dělá Trisha to samé pro Gartha. Nachystá sendviče s krůtí sekanou, Gwenin salát coleslaw, ovesné sušenky od Mari a sladký ananasový čaj.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (14)
Hostina při západu slunce. Anna využije dlouhých letních dnů, aby připravila neformální večeři v zahradě. Nachystá grilovaného lososa s balsamicem a cibulovým glazováním, švýcarský mangold s piniovými oříšky a opečeným česnekem, a jako dezert mražený jogurt s pizelle.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (15)
Farma na talíři. Anna a její manžel Michael pomáhají při setkání v místní vinici, kde se na stůl nosí vše z farmy. Ona připraví dědičný rajčatový salát, lívance plněné krevetami s kukuřicí a okurkovou remuládou, a kuřecí terinu se šunkou a cibulovou marmeládou.
Kuchyně XII (1)
Oblíbená jídla ještě lépe. Jeff Mauro se podělí o recept na odlehčené lasagne s plněnými houbami a Katie Lee připraví delikátní smaženou rýži s květákem.
Restaurant: Impossible II (1)
Dodge City. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Harrisburgu v Pensylvánii, aby zkusil zachránit Dodge City USA před zavřením po 30 letech provozu. Bude muset najít způsob, jak se vyrovnat s tematikou Divokého západu, která sem po desetiletí patřila.
Osadnice XI (13)
Kempování příbuzných. Osadnice vaří pro rodinné setkání, kdy se kempuje dole u zátoky. Připraví hot dogy se sýrem a slaninou a k táboráku quesadillas pro opékání nad ohněm.
Osadnice XII (11)
Čtyři odstíny čokolády. Ree uvaří nejdekadentnější čokoládové pochoutky z bílé čokolády s tóny do tmavé. Je zde tvarohový koláč s bílou čokoládou a malinami, šišky s náplní a posypkou, šlehaná pěna s mléčnou čokoládou a pomerančové martini s čokoládou.
Osadnice XV (13)
Už hotová večeře. Ree sice jede do města, ale večeře je připravena hned, jak přijede domů! V menu je pastýřský koláč, opečená karotka s octovou zálivkou a jako dezert úžasný malinový krémový koláč.
Malá bistra u silnic XXV (4)
Jíst a pít. Guy vyzkouší jídla v hospodách napříč USA – od noků s masem z divočáka v Los Angeles po jehněčí bůček se slaninou, salátem a rajčaty v Miami.
Malá bistra u silnic XXV (5)
Mezinárodní chutě. Guy jezdí křížem krážem krajinou, aby našel mezinárodní chutě. V Miami je haitské bistro, kde vaří ostrovní pochoutky jako griot, a v Los Angeles je italské bistro nabízející své legendární verze pizzy a lasagní.
Sekáček XXVI (8)
Kuchyně pojízdné kantýny. První koš obsahuje ingredience z čínské a řecké kuchyně. V koši pro hlavní jídlo je však klasické americké pouliční jídlo a korejské. Zbývající dva kuchaři připraví dezert s využitím oblíbených sladkých polev.
Kuchyně VIII (12)
Večírek k sezóně předávání cen. Protože je zrovna sezóna předávání cen, podělí se Wolfgang Puck o oblíbená jídla na večírky a Jeff Mauro připraví crostini s mořskými plody a žebírky a šlehanou pěnu s gorgonzolou. Naučíme se nové způsoby přípravy předkrmů pro hvězdy červeného koberce.
Osadnice XII (12)
Zvláštní den. Ree balí zábavné pochoutky pro mladší děti na piknik pozdního odpoledne. Připraví sušenky s podobou zvířátek, křupavé cereální kuřecí prsty, sendviče s okurkovými prsty, salát na špejli nebo malé kousky vodního melounu.
Osadnice XII (13)
Stravování 101. Ree v kuchyni vaří tři sytá jídla dopředu – kuřecí casserole cordon bleu, koláč tamale v texasko-mexickém stylu s kořeněným hovězím a plný rendlík polévky s fazolemi a slaninou.
Sekáček XXVIII (1)
Šampioni Sekáčku: Bitva 1, nejlepší z nejlepších. Vracející se vítězové, zrádné koše, vražedný tlak - to je bitva šampionů Sekáčku! Pětidílný turnaj začíná hvězdnou sestavou obhajujících šampionů, kteří se musejí vypořádat s komplikovanými výzvami jako uši prasete nebo dezert z artyčoků.
Malá bistra u silnic XXV (6)
Klobásy, mořské plody a šauarma. Guy je v Minneapolis kvůli rodinné tradici přípravy pizzy, v Miami za haitskou klasikou a v Portsmouth v New Hampshire za pouličním jídlem z celého světa.
Malá bistra u silnic XXV (7)
Kosmopolitní dobroty. Na tomto výletě Guy vyzkouší všechny druhy kosmopolitních dobrot. Ochutná hovězí z konzervy a zelí v Portsmouth v New Hampshire, autentické etiopské speciality v Los Angeles a vynikající hot dogy v Minneapolis.
Restaurant: Impossible II (2)
Sweet Tea. Šéfkuchař Robert Irvine má poslání v Chapinu v Jižní Karolíně, kde malý restaurant Sweet Tea provozují nijak úspěšně noví majitelé.
Sledování restaurací V (6)
Ciao, Vegas! Willie Degel jede na pomoc Ricardovi, mladému majiteli Gina’s Bistro v Las Vegas.
Strávníci v utajení VIII (2)
Sleva na zaměstnance. Andy, majitel 55 Degree Wine a Link-n-Hops v Los Angeles, věří, že nesrovnalosti v jeho vinotéce a restauraci spolu nějak souvisejí. Charles Stiles posílá strávníky v utajení Destiney a Roba, aby věc vyšetřili.
Strávníci v utajení VIII (3)
Zisky z pytláctví. Lenny, majitelka Cookin’ with Lenny Smokehouse v Los Angeles, se obává, že někdo z personálu využívá věci z restaurace v konkurenční cateringové společnosti, a tak kontaktuje Charlese Stilese.
Malá bistra u silnic XIV (6)
Nečekaná jídla. Na tomto výletě Guy zkouší unikátní jídla. V Santa Rosa v Kalifornii servíruje vlastní Guyova hospůdka mix asijské, mexické a italské kuchyně.
Malá bistra u silnic XIV (7)
Grilovací kočovné divadlo. Na tomto výletě si Guy připne ubrousek a jde na místa opravdového grilování. V Dallasu je grilovací stánek na farmářském trhu a nabízí klasickou hovězí hruď a vepřové z Karolíny. Kousek za Las Vegas dlouholetý trh s masem nabízí čerstvé klobásky a pomalu dělaná žebírka.
Restaurant: Impossible II (2)
Sweet Tea. Šéfkuchař Robert Irvine má poslání v Chapinu v Jižní Karolíně, kde malý restaurant Sweet Tea provozují nijak úspěšně noví majitelé.
Sledování restaurací V (6)
Ciao, Vegas! Willie Degel jede na pomoc Ricardovi, mladému majiteli Gina’s Bistro v Las Vegas.
Strávníci v utajení VIII (2)
Sleva na zaměstnance. Andy, majitel 55 Degree Wine a Link-n-Hops v Los Angeles, věří, že nesrovnalosti v jeho vinotéce a restauraci spolu nějak souvisejí. Charles Stiles posílá strávníky v utajení Destiney a Roba, aby věc vyšetřili.
Strávníci v utajení VIII (3)
Zisky z pytláctví. Lenny, majitelka Cookin’ with Lenny Smokehouse v Los Angeles, se obává, že někdo z personálu využívá věci z restaurace v konkurenční cateringové společnosti, a tak kontaktuje Charlese Stilese.
Malá bistra u silnic XIV (6)
Nečekaná jídla. Na tomto výletě Guy zkouší unikátní jídla. V Santa Rosa v Kalifornii servíruje vlastní Guyova hospůdka mix asijské, mexické a italské kuchyně.
Malá bistra u silnic XIV (7)
Grilovací kočovné divadlo. Na tomto výletě si Guy připne ubrousek a jde na místa opravdového grilování. V Dallasu je grilovací stánek na farmářském trhu a nabízí klasickou hovězí hruď a vepřové z Karolíny. Kousek za Las Vegas dlouholetý trh s masem nabízí čerstvé klobásky a pomalu dělaná žebírka.
