• Food Network

    • Food Network od do

      • Muž vs. jídlo II (10)

        Baseball. Adam zkombinuje svou lásku k jídlu s další americkou skvělou zábavou: baseballem. Navštíví stadion GCS v Saugetu v Illinois, kde nabízejí skvělou kombinaci cheesburgeru se slaninou a koblih.

      • Restaurant: Impossible II (1)

        Dodge City. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Harrisburgu v Pensylvánii, aby zkusil zachránit Dodge City USA před zavřením po 30 letech provozu. Bude muset najít způsob, jak se vyrovnat s tematikou Divokého západu, která sem po desetiletí patřila.

      • Sledování restaurací V (5)

        Hammer ve Vegas. Willie Degel pomáhá bývalému profesionálnímu hráči hokeje Bobu Flemingovi s jeho strádajícím Hammer’s Grill and Bar. V roce 2007 přestěhoval Bob bar mimo Vegas a od té doby začal jeho úspěch mizet.

      • Úchvatné svatební dorty III (5)

        Tiffany, moderní výřezy, růžové orchideje. Dort inspirovaný Tiffany vytváří v pekařství O. C. napětí, protože Chris bazíruje na dokonalosti. Cake Girls se potýkají s moderním dortem s výřezy a pekařství v New Yorku přidává potisky do bílého dortu s orchidejemi.

      • Muž vs. jídlo II (9)

        Springfield. Adam míří do Springfieldu ve státě Illinois. V D’Arcy’s Pint ochutná místní oblíbené jídlo nazývané Podkova, velký sendvič pokrytý francouzskými hranolky a zalitý sýrem.

      • Muž vs. jídlo II (10)

        Baseball. Adam zkombinuje svou lásku k jídlu s další americkou skvělou zábavou: baseballem. Navštíví stadion GCS v Saugetu v Illinois, kde nabízejí skvělou kombinaci cheesburgeru se slaninou a koblih.

      • Restaurant: Impossible

        Villari’s. Šéfkuchař Robert Irvine je v Palmyře v New Jersey, aby zjistil, jestli může pomoci zachránit 60 let starou restauraci před úpadkem. Paul Villari převzal rodinnou restauraci před 15 lety a jen sledoval, jak jeho zákazníci doslova vymírají.

      • Sledování restaurací V (5)

        Hammer ve Vegas. Willie Degel pomáhá bývalému profesionálnímu hráči hokeje Bobu Flemingovi s jeho strádajícím Hammer’s Grill and Bar. V roce 2007 přestěhoval Bob bar mimo Vegas a od té doby začal jeho úspěch mizet.

      • Úchvatné svatební dorty III (5)

        Tiffany, moderní výřezy, růžové orchideje. Dort inspirovaný Tiffany vytváří v pekařství O. C. napětí, protože Chris bazíruje na dokonalosti. Cake Girls se potýkají s moderním dortem s výřezy a pekařství v New Yorku přidává potisky do bílého dortu s orchidejemi.

      • Muž vs. jídlo II (9)

        Springfield. Adam míří do Springfieldu ve státě Illinois. V D’Arcy’s Pint ochutná místní oblíbené jídlo nazývané Podkova, velký sendvič pokrytý francouzskými hranolky a zalitý sýrem.

      • Muž vs. jídlo II (10)

        Baseball. Adam zkombinuje svou lásku k jídlu s další americkou skvělou zábavou: baseballem. Navštíví stadion GCS v Saugetu v Illinois, kde nabízejí skvělou kombinaci cheesburgeru se slaninou a koblih.

      • Sekáček junior IV (2)

        Pohár radosti. Šéfkuchaři Maneet Chauhan a Andrew Gruel a herečka Meghan Markle předsedají soutěži, která začíná pohárem s 1,5 kg arašídového másla a příliš horkou plotýnkou, která způsobí problémy jednomu z mladých kuchařů.

      • Malá bistra u silnic XXV (5)

        Mezinárodní chutě. Guy jezdí křížem krážem krajinou, aby našel mezinárodní chutě. V Miami je haitské bistro, kde vaří ostrovní pochoutky jako griot, a v Los Angeles je italské bistro nabízející své legendární verze pizzy a lasagní.

      • Malá bistra u silnic XXV (6)

        Klobásy, mořské plody a šauarma. Guy je v Minneapolis kvůli rodinné tradici přípravy pizzy, v Miami za haitskou klasikou a v Portsmouth v New Hampshire za pouličním jídlem z celého světa.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (2)

        Co se vaří v Brooklynu. Ina tvoří snídani v jižanském stylu s karolínskou kaší, venkovskou šunkou a omáčkou red eye, a naučí se péct dokonalé bagety nebo připravit salát s cukrovým hráškem, pancettou a parmezánem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (3)

        Co si vrabci cvrlikali. Ina zkoumá populární místa, o nichž každý mluví, a začne v Meatball Shop, kde dá svou osobnost sendvičům s masovými koulemi. Opět doma připraví skořicové koblihy a kávu.

      • Pečení s Annou Olson IV (15)

        Teplé dezerty. Kuchařka Anna Olson upeče tři své oblíbené teplé dezerty. Tyto dobroty je nejlépe podávat, když se se počasí venku ochladí.

      • Kuchyně XI (13)

        Pozdní snídaně se šampaňským. Přijďte oslavit nový rok do Kuchyně na pozdní snídani se šampaňským, kde Marcela podává stratu s houbami a klobáskou. Katie Lee nám předvede, jak připravit jiskřivý parfait a autorka kuchařek, Jenny Rosenstrach, udělá novoroční palačinky.

      • Sekáček XXVI (7)

        Molo Sekáčku. Čtyři modelky soutěži v kuchyni Sekáčku, kde najdou v koši pro předkrm tuňáka a plátky kapusty, ryby a semínka ve druhém kole, a konečně něco zmraženého a něco křupavého v koši pro dezert.

      • Trishina jižanská kuchyně V (1)

        Jižanské základy nově. Trisha Yearwood připraví se svou sestrou Beth pár klasických jižanských jídel. Připraví sendvič se slaninou, smaženými zelenými rajčaty a sýrem s pimento a jalapeňo, ďábelská vejce se smetanou a slaninou, a také koláč s banánovým pudinkem.

      • Trishina jižanská kuchyně V (2)

        Oběd do krabice. Matka Trishy Yearwood připravovala otci obědy do krabice, když dělal na farmě. Nyní dělá Trisha to samé pro Gartha. Nachystá sendviče s krůtí sekanou, Gwenin salát coleslaw, ovesné sušenky od Mari a sladký ananasový čaj.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (14)

        Hostina při západu slunce. Anna využije dlouhých letních dnů, aby připravila neformální večeři v zahradě. Nachystá grilovaného lososa s balsamicem a cibulovým glazováním, švýcarský mangold s piniovými oříšky a opečeným česnekem, a jako dezert mražený jogurt s pizelle.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (15)

        Farma na talíři. Anna a její manžel Michael pomáhají při setkání v místní vinici, kde se na stůl nosí vše z farmy. Ona připraví dědičný rajčatový salát, lívance plněné krevetami s kukuřicí a okurkovou remuládou, a kuřecí terinu se šunkou a cibulovou marmeládou.

      • Kuchyně XII (1)

        Oblíbená jídla ještě lépe. Jeff Mauro se podělí o recept na odlehčené lasagne s plněnými houbami a Katie Lee připraví delikátní smaženou rýži s květákem.

      • Restaurant: Impossible II (1)

        Dodge City. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Harrisburgu v Pensylvánii, aby zkusil zachránit Dodge City USA před zavřením po 30 letech provozu. Bude muset najít způsob, jak se vyrovnat s tematikou Divokého západu, která sem po desetiletí patřila.

      • Osadnice XI (13)

        Kempování příbuzných. Osadnice vaří pro rodinné setkání, kdy se kempuje dole u zátoky. Připraví hot dogy se sýrem a slaninou a k táboráku quesadillas pro opékání nad ohněm.

      • Osadnice XII (11)

        Čtyři odstíny čokolády. Ree uvaří nejdekadentnější čokoládové pochoutky z bílé čokolády s tóny do tmavé. Je zde tvarohový koláč s bílou čokoládou a malinami, šišky s náplní a posypkou, šlehaná pěna s mléčnou čokoládou a pomerančové martini s čokoládou.

      • Osadnice XV (13)

        Už hotová večeře. Ree sice jede do města, ale večeře je připravena hned, jak přijede domů! V menu je pastýřský koláč, opečená karotka s octovou zálivkou a jako dezert úžasný malinový krémový koláč.

      • Malá bistra u silnic XXV (4)

        Jíst a pít. Guy vyzkouší jídla v hospodách napříč USA – od noků s masem z divočáka v Los Angeles po jehněčí bůček se slaninou, salátem a rajčaty v Miami.

      • Malá bistra u silnic XXV (5)

        Mezinárodní chutě. Guy jezdí křížem krážem krajinou, aby našel mezinárodní chutě. V Miami je haitské bistro, kde vaří ostrovní pochoutky jako griot, a v Los Angeles je italské bistro nabízející své legendární verze pizzy a lasagní.

      • Sekáček XXVI (8)

        Kuchyně pojízdné kantýny. První koš obsahuje ingredience z čínské a řecké kuchyně. V koši pro hlavní jídlo je však klasické americké pouliční jídlo a korejské. Zbývající dva kuchaři připraví dezert s využitím oblíbených sladkých polev.

      • Kuchyně VIII (12)

        Večírek k sezóně předávání cen. Protože je zrovna sezóna předávání cen, podělí se Wolfgang Puck o oblíbená jídla na večírky a Jeff Mauro připraví crostini s mořskými plody a žebírky a šlehanou pěnu s gorgonzolou. Naučíme se nové způsoby přípravy předkrmů pro hvězdy červeného koberce.

      • Osadnice XII (12)

        Zvláštní den. Ree balí zábavné pochoutky pro mladší děti na piknik pozdního odpoledne. Připraví sušenky s podobou zvířátek, křupavé cereální kuřecí prsty, sendviče s okurkovými prsty, salát na špejli nebo malé kousky vodního melounu.

      • Osadnice XII (13)

        Stravování 101. Ree v kuchyni vaří tři sytá jídla dopředu – kuřecí casserole cordon bleu, koláč tamale v texasko-mexickém stylu s kořeněným hovězím a plný rendlík polévky s fazolemi a slaninou.

      • Sekáček XXVIII (1)

        Šampioni Sekáčku: Bitva 1, nejlepší z nejlepších. Vracející se vítězové, zrádné koše, vražedný tlak - to je bitva šampionů Sekáčku! Pětidílný turnaj začíná hvězdnou sestavou obhajujících šampionů, kteří se musejí vypořádat s komplikovanými výzvami jako uši prasete nebo dezert z artyčoků.

      • Malá bistra u silnic XXV (6)

        Klobásy, mořské plody a šauarma. Guy je v Minneapolis kvůli rodinné tradici přípravy pizzy, v Miami za haitskou klasikou a v Portsmouth v New Hampshire za pouličním jídlem z celého světa.

      • Malá bistra u silnic XXV (7)

        Kosmopolitní dobroty. Na tomto výletě Guy vyzkouší všechny druhy kosmopolitních dobrot. Ochutná hovězí z konzervy a zelí v Portsmouth v New Hampshire, autentické etiopské speciality v Los Angeles a vynikající hot dogy v Minneapolis.

      • Restaurant: Impossible II (2)

        Sweet Tea. Šéfkuchař Robert Irvine má poslání v Chapinu v Jižní Karolíně, kde malý restaurant Sweet Tea provozují nijak úspěšně noví majitelé.

      • Sledování restaurací V (6)

        Ciao, Vegas! Willie Degel jede na pomoc Ricardovi, mladému majiteli Gina’s Bistro v Las Vegas.

      • Strávníci v utajení VIII (2)

        Sleva na zaměstnance. Andy, majitel 55 Degree Wine a Link-n-Hops v Los Angeles, věří, že nesrovnalosti v jeho vinotéce a restauraci spolu nějak souvisejí. Charles Stiles posílá strávníky v utajení Destiney a Roba, aby věc vyšetřili.

      • Strávníci v utajení VIII (3)

        Zisky z pytláctví. Lenny, majitelka Cookin’ with Lenny Smokehouse v Los Angeles, se obává, že někdo z personálu využívá věci z restaurace v konkurenční cateringové společnosti, a tak kontaktuje Charlese Stilese.

      • Malá bistra u silnic XIV (6)

        Nečekaná jídla. Na tomto výletě Guy zkouší unikátní jídla. V Santa Rosa v Kalifornii servíruje vlastní Guyova hospůdka mix asijské, mexické a italské kuchyně.

      • Malá bistra u silnic XIV (7)

        Grilovací kočovné divadlo. Na tomto výletě si Guy připne ubrousek a jde na místa opravdového grilování. V Dallasu je grilovací stánek na farmářském trhu a nabízí klasickou hovězí hruď a vepřové z Karolíny. Kousek za Las Vegas dlouholetý trh s masem nabízí čerstvé klobásky a pomalu dělaná žebírka.

      • Restaurant: Impossible II (2)

        Sweet Tea. Šéfkuchař Robert Irvine má poslání v Chapinu v Jižní Karolíně, kde malý restaurant Sweet Tea provozují nijak úspěšně noví majitelé.

      • Sledování restaurací V (6)

        Ciao, Vegas! Willie Degel jede na pomoc Ricardovi, mladému majiteli Gina’s Bistro v Las Vegas.

      • Strávníci v utajení VIII (2)

        Sleva na zaměstnance. Andy, majitel 55 Degree Wine a Link-n-Hops v Los Angeles, věří, že nesrovnalosti v jeho vinotéce a restauraci spolu nějak souvisejí. Charles Stiles posílá strávníky v utajení Destiney a Roba, aby věc vyšetřili.

      • Strávníci v utajení VIII (3)

        Zisky z pytláctví. Lenny, majitelka Cookin’ with Lenny Smokehouse v Los Angeles, se obává, že někdo z personálu využívá věci z restaurace v konkurenční cateringové společnosti, a tak kontaktuje Charlese Stilese.

      • Malá bistra u silnic XIV (6)

        Nečekaná jídla. Na tomto výletě Guy zkouší unikátní jídla. V Santa Rosa v Kalifornii servíruje vlastní Guyova hospůdka mix asijské, mexické a italské kuchyně.

      • Malá bistra u silnic XIV (7)

        Grilovací kočovné divadlo. Na tomto výletě si Guy připne ubrousek a jde na místa opravdového grilování. V Dallasu je grilovací stánek na farmářském trhu a nabízí klasickou hovězí hruď a vepřové z Karolíny. Kousek za Las Vegas dlouholetý trh s masem nabízí čerstvé klobásky a pomalu dělaná žebírka.