
Food Network
Food Network od do
Malá bistra u silnic XXV (11)
Díkůvzdání s krocanem. Guy se připravuje na den krocanů! V Princetonu v New Jersey si dá Reverend Run palačinky, kavárna v New Hampshire připravuje úžasnou krůtí sekanou a nakonec Guy objeví ducha těchto svátků v Louisville v bistru „zaplať a sněz, co zvládneš“.
Sekáček XXIX (6)
Nejhorší kuchaři. Bývalí vítězové a druzí v pořadí z pořadu Nejhorší kuchaři Ameriky soutěží se žabími stehýnka na předkrm a steaky pro hlavní chod. Jako dezert předpřipravené těsto s kakaovým práškem a hruškami.
Sekáček junior IV (3)
Horká brambora, žádná brambora. Čtyři dětští kuchaři jsou vhozeni do kuchyně Sekáčku! V prvním kole bude hádankou mleté hovězí maso a čokoládový dárek, v kole pro hlavní chod pak ingredience, která vypadá jako obří pečená brambora, a v koši pro dezert je vlastenecká svačina.
Strávníci v utajení VIII (6)
Za osmou koulí. Kent, majitel Uptown Billiards v Portlandu, věří, že odborník na sociální média, kterého najal, nepropaguje adekvátně jeho restauraci. Charles sem posílá jako strávníka v utajení Amber a odhalí, že na zákazníky je činěn nátlak.
Strávníci v utajení VIII (7)
Katastrofa s jídelními koutky. Když majitelé jídelních koutků A La Carts Food Pavilion v Portlandu slyší stížnosti od svých nájemců na nového manažera, kontaktují Charlese Stilese, aby věc prošetřil. Strávníci v utajení zkouší zjistit, zda jsou stížnosti oprávněné.
Malá bistra u silnic XIV (10)
Mezinárodní nabídka. Při tomto výletu se Guy podívá na jídla s mezinárodním vlivem. V texaském Richardsonu se balí libanonská šaurma.
Malá bistra u silnic XIV (11)
Břicho ven. Na tomto výletě se Guy dostane blíž vážným gurmánským pokrmům. V Chicagu servíruje pivovar pivo se slávkami, mega sendvič s bůčkem a jejich verzi tlačenky. A v Austinu v Texasu otevřená kuchyně nabízí sýrové nákypy v košíčku a chutné korýše.
Sekáček XXIX (6)
Nejhorší kuchaři. Bývalí vítězové a druzí v pořadí z pořadu Nejhorší kuchaři Ameriky soutěží se žabími stehýnka na předkrm a steaky pro hlavní chod. Jako dezert předpřipravené těsto s kakaovým práškem a hruškami.
Sekáček junior IV (3)
Horká brambora, žádná brambora. Čtyři dětští kuchaři jsou vhozeni do kuchyně Sekáčku! V prvním kole bude hádankou mleté hovězí maso a čokoládový dárek, v kole pro hlavní chod pak ingredience, která vypadá jako obří pečená brambora, a v koši pro dezert je vlastenecká svačina.
Strávníci v utajení VIII (6)
Za osmou koulí. Kent, majitel Uptown Billiards v Portlandu, věří, že odborník na sociální média, kterého najal, nepropaguje adekvátně jeho restauraci. Charles sem posílá jako strávníka v utajení Amber a odhalí, že na zákazníky je činěn nátlak.
Strávníci v utajení VIII (7)
Katastrofa s jídelními koutky. Když majitelé jídelních koutků A La Carts Food Pavilion v Portlandu slyší stížnosti od svých nájemců na nového manažera, kontaktují Charlese Stilese, aby věc prošetřil. Strávníci v utajení zkouší zjistit, zda jsou stížnosti oprávněné.
Malá bistra u silnic XIV (10)
Mezinárodní nabídka. Při tomto výletu se Guy podívá na jídla s mezinárodním vlivem. V texaském Richardsonu se balí libanonská šaurma.
Malá bistra u silnic XIV (11)
Břicho ven. Na tomto výletě se Guy dostane blíž vážným gurmánským pokrmům. V Chicagu servíruje pivovar pivo se slávkami, mega sendvič s bůčkem a jejich verzi tlačenky. A v Austinu v Texasu otevřená kuchyně nabízí sýrové nákypy v košíčku a chutné korýše.
Osadnice XIII (3)
Často kladené otázky. Ree odpovídá na často kladené otázky diváků třeba o pomalu vařené mexické polévce nebo vynikajícím kapustovém salátu. Další kuchařské problémy vyřeší bílý chléb její matky a Ree se dostane na třetí rychlostní stupeň díky času, rodině a čtyřnohým miláčkům.
Osadnice XIII (4)
Obchodní setkání. Ree pořádá večeři pro přátele, kteří jí pomohli zásobit její nový obchod. Začne s merlíkovým salátem, pak podává květákovou polévku se sýrem a k tomu pořádnou porci mazlavého sýrového chleba s jalapeno. Jako dezert kousky tvarohového dortu se solí a karamelem.
Guyovy hry s potravinami IX (6)
Turnaj druhých šancí: 4. část. Čtyři kuchaři, kteří na trhu Města chutí byli poraženi, se vracejí a mají druhou šanci. Dokážou zvládnout výzvy jako kombinace chutí Itálie a Koreje do večeře z hovězího masa?
Trishina jižanská kuchyně V (5)
Rodinné Díkůvzdání. Letos Trisha Yearwood pořádá Den díkůvzdání a připraví slavného plněného krocana podle svého strýce. Rodina pomáhá v kuchyni s růžičkovou kapustou, pistáciemi, brokolicovým kukuřičným chlebem a citrónovým koláčem s pekanovými oříšky.
Trishina jižanská kuchyně V (6)
Štědrovečerní večeře. Trisha Yearwood a její sestra Beth připravují štědrovečerní večeři se šunkou s medem, casserole s kroupami a zeleninou a restovaný pastiňák a mrkve. Potom zamíří do kostela zapálit svíčky.
Pečení s Annou Olson IV (18)
Citronové dortíky. Kuchařka Anna Olson prozkoumá delikátní svět citronových dortíků. Jsou nejoblíbenější hned po čokoládových a vanilkových a Anna se podělí o tři chutné recepty.
Kuchyně XII (3)
Levné vaření. Jeff Mauro připraví delikátní pomalu vařené hovězí z konzervy, jež si Katie Lee a Geoffrey Zakarian rozloží na snídani a oběd, a pak se zastaví restauratér Spike Mendelsohn, aby namíchal džbánek černé sangrie.
Sekáček XXVII (2)
Zdravá rivalita. V prvním kole bojují soutěžící s časem, aby připravili rybí jídla včetně neobvyklého kraba. Ve druhém kole jsou zelené nudle součástí kulinářského puzzle. A v kole s dezertem využijí kuchaři máslo a cukr minimalistickým způsobem.
Trishina jižanská kuchyně V (7)
Jednoduché řešení na všední večer. Trisha Yearwood se podělí o pár chutných a snadných receptů se svou kamarádkou Julií, pracující matkou, aby připravily pár rychlých jídel na všední večer, chutných a bez stresu! Je zde ryba s citrónem, bylinkový pilaf z bílé rýže a jablečný koláč Mrs. Carter z hrnce.
Trishina jižanská kuchyně V (8)
Romantická večeře. Trisha Yearwood pomáhá své sestře Beth připravit speciální výroční večeři pro jejího manžela. Uvaří kuřecí saltimbocca, opečenou zeleninu s balzamikovým přelivem a čokoládový koláč s pomerančem. Fantastická jídla snadno připravená.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (20)
Retro jídlo z padesátek. Anna Olson přináší funk do smažených jídel a jazz do marmelád při tematické večeři z 50. let. Připraví smažená kuřata na podmáslí, načechrané biskvity, zelný salát s cuketou a citrónem a chlebový pudink s marmeládou a burákovým máslem.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (21)
Čerstvé italské jídlo. Anna Olson pořádá večírek Bon Voyage, na němž pozve některé své přátele do Toskánska: ribollita, zeleninová polévka, tortellini s fenyklovým krémem, vepřové pečené na rozmarýnu s houbovým ragú a sienna pan forte.
Kuchyně XII (4)
Den finále. V Kuchyni je dnes herní den a hosté se podělí o skvělé nápady na skvělý herní večírek, například epický italský sendvič na tři způsoby. Katie Lee se také podělí o tajemství dipu s chilli a sýrem z pánve.
Sekáček junior IV (3)
Horká brambora, žádná brambora. Čtyři dětští kuchaři jsou vhozeni do kuchyně Sekáčku! V prvním kole bude hádankou mleté hovězí maso a čokoládový dárek, v kole pro hlavní chod pak ingredience, která vypadá jako obří pečená brambora, a v koši pro dezert je vlastenecká svačina.
Osadnice XIII (3)
Často kladené otázky. Ree odpovídá na často kladené otázky diváků třeba o pomalu vařené mexické polévce nebo vynikajícím kapustovém salátu. Další kuchařské problémy vyřeší bílý chléb její matky a Ree se dostane na třetí rychlostní stupeň díky času, rodině a čtyřnohým miláčkům.
Osadnice XIII (4)
Obchodní setkání. Ree pořádá večeři pro přátele, kteří jí pomohli zásobit její nový obchod. Začne s merlíkovým salátem, pak podává květákovou polévku se sýrem a k tomu pořádnou porci mazlavého sýrového chleba s jalapeno. Jako dezert kousky tvarohového dortu se solí a karamelem.
Osadnice XVI (3)
Na povzbuzení chuti. Ree Drummond chystá kořeněná jídla na donášku a zalije je ostrou omáčkou, kterou její rodina miluje. Je zde dceřino oblíbené kuře kung pao a vítěz v oblibě celé rodiny, popcorn s pálivou chilli omáčkou Sriracha.
Malá bistra u silnic XXV (10)
Od přístavu k přístavu. Na tomto výletě od pobřeží k pobřeží Guy objevuje poctivé chutě Oregonu a New Hampshire. V Portlandu v Oregonu jídlo z chobotnice a klasické biskvity s omáčkou, a posléze v Portsmouth v New Hampshire tacos s vepřovým bůčkem.
Malá bistra u silnic XXV (11)
Díkůvzdání s krocanem. Guy se připravuje na den krocanů! V Princetonu v New Jersey si dá Reverend Run palačinky, kavárna v New Hampshire připravuje úžasnou krůtí sekanou a nakonec Guy objeví ducha těchto svátků v Louisville v bistru „zaplať a sněz, co zvládneš“.
Sekáček XXVII (3)
Bitva pozdních snídaní. Čtyři kuchaři zkoušejí připravit pozdní snídani pro přátele a rodinu. V prvních dvou koších jsou překvapeními alkohol a vejce. Pro dezert pracují finalisté se ztraceným ovocem a smaženými sladkostmi.
Kuchyně IX (2)
Den pí s koláči. Kuchyně slaví Den pí sladkými a chutnými koláči, včetně klasického kuřecího koláče z hrnce Katie Lee nebo snídaňové koláčové směsi Sunny Anderson.
Osadnice XIII (5)
Tequila. Na dnešní jídla Ree použije celou láhev tequilly. V menu je queso fundido noc tequilla, krevetí polévka s tortillou a kapkou dobrých věcí, lesními plody a tequillovým krémem. A samozřejmě koktejl.
Osadnice XIII (6)
Den matek. Dneska si Ree udělá radost. Po italské kuřecí polévce k obědu a višňovém koláči jako dezertu dovolí Ree Laddovi a dětem, aby připravili k večeři steaky z filetů, v troubě pečené brambory a opečený chřest.
Sekáček XXVIII (4)
Šampioni Sekáčku: Bitva 4, bouře v kuchyni. Nažhaveni na vražedné vaření a vážné drama jsou manžel s manželkou mezi šampiony, kteří se vracejí do čtvrtého kola soutěže šampionů Sekáčku.
Malá bistra u silnic XXV (12)
Pozdní snídaně, boloňský salám a burgery. Na tomto výletu zkoumá Guy Fieri smažený boloňský salám a veganské burgery v Louisville v Kentucky a ochutná také pozdní snídani sestávající z různých jídel v Portlandu v Oregonu.
Malá bistra u silnic XXV (13)
Výtvory pro masožravce. Guy Fieri zkoumá během cesty pár nejlepších výtvorů pro masožravce, včetně úchvatného řeznictví v Portlandu v Oregonu, pořádného grilovacího bistra v Kentucky nebo kavárny podávající vražedný steakový sendvič v Hamiltonu v New Jersey.
Giada na pláži (1)
Italské mořské plody s masem. Giada a její hosté na víkend grilují na pláži na oslavu léta. V menu najdeme salát s grilovanými švestkami, salát s pikantním melounem, grilovaným steakem z hovězí veverky s bylinkovou omáčkou a grilovaného platýse s olivovým dipem bagna cauda.
Giada na pláži (2)
Aperitiv při západu slunce. Giada De Laurentiis si užívá letní západ slunce italskou šťastnou hodinkou a předkrmy. V menu nabízí pikantní klobásky a brokolicové panini, frittatu s krabem a bramborami, mostarda s hroznovým vínem a červenou cibulí a růžový spritz.
Večeře u Tiffani II (5)
Dámy, které obědvají. Tiffani pozve přátele na dekadentní oběd pro dámy a připraví klasický sekaný salát, domácí slané tyčinky a pár dalších speciálních receptů, které vytáhne z rukávu.
Večeře u Tiffani II (6)
Poklady farmářského trhu. Po výletu na farmářský trh připraví Tiffani Thiessen vegetariánská jídla pro své hosty. V menu je rizoto se zimní dýní, aromatické grilované pórky a hrušky pečené ve skořicovém cukru jako dezert.
Strávníci v utajení VIII (8)
Místní celebrity. Majitelé Amalfi’s v Portlandu kontaktují Charlese Stilese s prosbou o pomoc, protože se obávají, že personál odnesl reklamní tabule určené k propagaci restaurace. Strávníci v utajení to přijíždějí vyšetřit.
Strávníci v utajení VIII (9)
Chybějící pamětihodnosti. Michaela, majitele Rock Island Cafe v Honolulu, překvapí propad v prodeji památečných předmětů restaurace. Charles Stiles posílá Strávníky v utajení, aby zjistili, jestli personál nevyužívá restauraci pro soukromé obchody.
Malá bistra u silnic XIV (12)
Dynamická jídla. Na tomto výletě Guy vyzkouší skutečně unikátní jídla. V Honolulu je jamajská hospůdka nabízející sušená kuřecí křídla a vynikající kozí kari. V Arlingtonu v Texasu se Guy podívá do ruské hospůdky a dá si bramborovou omeletu plněnou hovězím masem.
Malá bistra u silnic XIV (13)
Od pobřeží k pobřeží. Na tomto výletě Guy na své kulinářské výpravě objede celou zemi. V Charlestonu v Jižní Karolíně si dá ke snídani kuřecí smažený vdoleček a krevety s masem, salátem a rajčetem.
Giada na pláži (1)
Italské mořské plody s masem. Giada a její hosté na víkend grilují na pláži na oslavu léta. V menu najdeme salát s grilovanými švestkami, salát s pikantním melounem, grilovaným steakem z hovězí veverky s bylinkovou omáčkou a grilovaného platýse s olivovým dipem bagna cauda.
Giada na pláži (2)
Aperitiv při západu slunce. Giada De Laurentiis si užívá letní západ slunce italskou šťastnou hodinkou a předkrmy. V menu nabízí pikantní klobásky a brokolicové panini, frittatu s krabem a bramborami, mostarda s hroznovým vínem a červenou cibulí a růžový spritz.
Večeře u Tiffani II (5)
Dámy, které obědvají. Tiffani pozve přátele na dekadentní oběd pro dámy a připraví klasický sekaný salát, domácí slané tyčinky a pár dalších speciálních receptů, které vytáhne z rukávu.
Večeře u Tiffani II (6)
Poklady farmářského trhu. Po výletu na farmářský trh připraví Tiffani Thiessen vegetariánská jídla pro své hosty. V menu je rizoto se zimní dýní, aromatické grilované pórky a hrušky pečené ve skořicovém cukru jako dezert.
Strávníci v utajení VIII (8)
Místní celebrity. Majitelé Amalfi’s v Portlandu kontaktují Charlese Stilese s prosbou o pomoc, protože se obávají, že personál odnesl reklamní tabule určené k propagaci restaurace. Strávníci v utajení to přijíždějí vyšetřit.
Strávníci v utajení VIII (9)
Chybějící pamětihodnosti. Michaela, majitele Rock Island Cafe v Honolulu, překvapí propad v prodeji památečných předmětů restaurace. Charles Stiles posílá Strávníky v utajení, aby zjistili, jestli personál nevyužívá restauraci pro soukromé obchody.
Malá bistra u silnic XIV (12)
Dynamická jídla. Na tomto výletě Guy vyzkouší skutečně unikátní jídla. V Honolulu je jamajská hospůdka nabízející sušená kuřecí křídla a vynikající kozí kari. V Arlingtonu v Texasu se Guy podívá do ruské hospůdky a dá si bramborovou omeletu plněnou hovězím masem.
Malá bistra u silnic XIV (13)
Od pobřeží k pobřeží. Na tomto výletě Guy na své kulinářské výpravě objede celou zemi. V Charlestonu v Jižní Karolíně si dá ke snídani kuřecí smažený vdoleček a krevety s masem, salátem a rajčetem.
