
Food Network
Food Network od do
Malá bistra u silnic XXV (13)
Výtvory pro masožravce. Guy Fieri zkoumá během cesty pár nejlepších výtvorů pro masožravce, včetně úchvatného řeznictví v Portlandu v Oregonu, pořádného grilovacího bistra v Kentucky nebo kavárny podávající vražedný steakový sendvič v Hamiltonu v New Jersey.
Giada na pláži (1)
Italské mořské plody s masem. Giada a její hosté na víkend grilují na pláži na oslavu léta. V menu najdeme salát s grilovanými švestkami, salát s pikantním melounem, grilovaným steakem z hovězí veverky s bylinkovou omáčkou a grilovaného platýse s olivovým dipem bagna cauda.
Giada na pláži (2)
Aperitiv při západu slunce. Giada De Laurentiis si užívá letní západ slunce italskou šťastnou hodinkou a předkrmy. V menu nabízí pikantní klobásky a brokolicové panini, frittatu s krabem a bramborami, mostarda s hroznovým vínem a červenou cibulí a růžový spritz.
Večeře u Tiffani II (5)
Dámy, které obědvají. Tiffani pozve přátele na dekadentní oběd pro dámy a připraví klasický sekaný salát, domácí slané tyčinky a pár dalších speciálních receptů, které vytáhne z rukávu.
Večeře u Tiffani II (6)
Poklady farmářského trhu. Po výletu na farmářský trh připraví Tiffani Thiessen vegetariánská jídla pro své hosty. V menu je rizoto se zimní dýní, aromatické grilované pórky a hrušky pečené ve skořicovém cukru jako dezert.
Strávníci v utajení VIII (8)
Místní celebrity. Majitelé Amalfi’s v Portlandu kontaktují Charlese Stilese s prosbou o pomoc, protože se obávají, že personál odnesl reklamní tabule určené k propagaci restaurace. Strávníci v utajení to přijíždějí vyšetřit.
Strávníci v utajení VIII (9)
Chybějící pamětihodnosti. Michaela, majitele Rock Island Cafe v Honolulu, překvapí propad v prodeji památečných předmětů restaurace. Charles Stiles posílá Strávníky v utajení, aby zjistili, jestli personál nevyužívá restauraci pro soukromé obchody.
Malá bistra u silnic XIV (12)
Dynamická jídla. Na tomto výletě Guy vyzkouší skutečně unikátní jídla. V Honolulu je jamajská hospůdka nabízející sušená kuřecí křídla a vynikající kozí kari. V Arlingtonu v Texasu se Guy podívá do ruské hospůdky a dá si bramborovou omeletu plněnou hovězím masem.
Malá bistra u silnic XIV (13)
Od pobřeží k pobřeží. Na tomto výletě Guy na své kulinářské výpravě objede celou zemi. V Charlestonu v Jižní Karolíně si dá ke snídani kuřecí smažený vdoleček a krevety s masem, salátem a rajčetem.
Giada na pláži (1)
Italské mořské plody s masem. Giada a její hosté na víkend grilují na pláži na oslavu léta. V menu najdeme salát s grilovanými švestkami, salát s pikantním melounem, grilovaným steakem z hovězí veverky s bylinkovou omáčkou a grilovaného platýse s olivovým dipem bagna cauda.
Giada na pláži (2)
Aperitiv při západu slunce. Giada De Laurentiis si užívá letní západ slunce italskou šťastnou hodinkou a předkrmy. V menu nabízí pikantní klobásky a brokolicové panini, frittatu s krabem a bramborami, mostarda s hroznovým vínem a červenou cibulí a růžový spritz.
Večeře u Tiffani II (5)
Dámy, které obědvají. Tiffani pozve přátele na dekadentní oběd pro dámy a připraví klasický sekaný salát, domácí slané tyčinky a pár dalších speciálních receptů, které vytáhne z rukávu.
Večeře u Tiffani II (6)
Poklady farmářského trhu. Po výletu na farmářský trh připraví Tiffani Thiessen vegetariánská jídla pro své hosty. V menu je rizoto se zimní dýní, aromatické grilované pórky a hrušky pečené ve skořicovém cukru jako dezert.
Strávníci v utajení VIII (8)
Místní celebrity. Majitelé Amalfi’s v Portlandu kontaktují Charlese Stilese s prosbou o pomoc, protože se obávají, že personál odnesl reklamní tabule určené k propagaci restaurace. Strávníci v utajení to přijíždějí vyšetřit.
Strávníci v utajení VIII (9)
Chybějící pamětihodnosti. Michaela, majitele Rock Island Cafe v Honolulu, překvapí propad v prodeji památečných předmětů restaurace. Charles Stiles posílá Strávníky v utajení, aby zjistili, jestli personál nevyužívá restauraci pro soukromé obchody.
Malá bistra u silnic XIV (12)
Dynamická jídla. Na tomto výletě Guy vyzkouší skutečně unikátní jídla. V Honolulu je jamajská hospůdka nabízející sušená kuřecí křídla a vynikající kozí kari. V Arlingtonu v Texasu se Guy podívá do ruské hospůdky a dá si bramborovou omeletu plněnou hovězím masem.
Malá bistra u silnic XIV (13)
Od pobřeží k pobřeží. Na tomto výletě Guy na své kulinářské výpravě objede celou zemi. V Charlestonu v Jižní Karolíně si dá ke snídani kuřecí smažený vdoleček a krevety s masem, salátem a rajčetem.
Osadnice XIII (5)
Tequila. Na dnešní jídla Ree použije celou láhev tequilly. V menu je queso fundido noc tequilla, krevetí polévka s tortillou a kapkou dobrých věcí, lesními plody a tequillovým krémem. A samozřejmě koktejl.
Osadnice XIII (6)
Den matek. Dneska si Ree udělá radost. Po italské kuřecí polévce k obědu a višňovém koláči jako dezertu dovolí Ree Laddovi a dětem, aby připravili k večeři steaky z filetů, v troubě pečené brambory a opečený chřest.
Guyovy hry s potravinami IX (7)
Turnaj druhých šancí: Finále. Poslední čtyři kuchaři touží po vynikajícím návratu, a tak začnou s odvetnou večeří, kdy využijí ty samé ingredience, které poprvé zapříčinily jejich pád a porážku.
Trishina jižanská kuchyně V (7)
Jednoduché řešení na všední večer. Trisha Yearwood se podělí o pár chutných a snadných receptů se svou kamarádkou Julií, pracující matkou, aby připravily pár rychlých jídel na všední večer, chutných a bez stresu! Je zde ryba s citrónem, bylinkový pilaf z bílé rýže a jablečný koláč Mrs. Carter z hrnce.
Trishina jižanská kuchyně V (8)
Romantická večeře. Trisha Yearwood pomáhá své sestře Beth připravit speciální výroční večeři pro jejího manžela. Uvaří kuřecí saltimbocca, opečenou zeleninu s balzamikovým přelivem a čokoládový koláč s pomerančem. Fantastická jídla snadno připravená.
Pečení s Annou Olson IV (19)
Ořechové sušenky. Kuchařka Anna Olson miluje kombinaci ořechů a sušenek - jdou spolu ruku v ruce. Použije ořechy na tři různé a delikátní styly biskvitů.
Kuchyně XII (4)
Den finále. V Kuchyni je dnes herní den a hosté se podělí o skvělé nápady na skvělý herní večírek, například epický italský sendvič na tři způsoby. Katie Lee se také podělí o tajemství dipu s chilli a sýrem z pánve.
Sekáček XXVII (3)
Bitva pozdních snídaní. Čtyři kuchaři zkoušejí připravit pozdní snídani pro přátele a rodinu. V prvních dvou koších jsou překvapeními alkohol a vejce. Pro dezert pracují finalisté se ztraceným ovocem a smaženými sladkostmi.
Trishina jižanská kuchyně V (9)
Speciální vzpomínkový talíř. Kamarádka a rovněž Oklahomanka, Ree Drummond, přichází připravit pár klasických jídel s Trishou Yearwood. Při různorodých jídlech vzpomínají na své oblíbené věci v Oklahomě, na kovboje a na dětství.
Trishina jižanská kuchyně V (10)
Večírek jen tak. S kamarádkou Trishy Yearwood, Karri, se rozhodnou pozvat pár přátel a udělat si večírek jen tak. Uvaří kuřecí casserole s divokou rýží, cuketové koláčky s bylinkovou smetanou a koláč z čerstvých jablek.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (22)
Večeře z opravdové sklizně. Uprostřed sklizně je místem k vidění vinice Ravine Winery a Anna pro vinaře připraví večeři: focacciu s hrozny concord, celé pečené kuře plněné sladkými šťouchanými bramborami, podzimní salát s celerem a bramborami a nebo jablečný dort, jednoduchý na přípravu.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (23)
Zdravé slané zákusky. Anna Olson pořádá dívčí noc a k jídlu budou malé slané zákusky: knedlíky s vepřovým gyoza, kapsy z rizota s divokou rýží a s papričkami a dýňovými semínky, a také kousky opečeného jablka s javorovým sirupem.
Kuchyně XII (5)
Vaše objednávky! Geoffrey Zakarian se podělí o své tipy na delikátní krevetí scrampi a mistr restauratér Deuki Hong a Dos Toros Brothers se zastaví, aby předvedli své recepty na pomalé vaření u korejských žebírek nebo steakových quesadill.
Giada na pláži (1)
Italské mořské plody s masem. Giada a její hosté na víkend grilují na pláži na oslavu léta. V menu najdeme salát s grilovanými švestkami, salát s pikantním melounem, grilovaným steakem z hovězí veverky s bylinkovou omáčkou a grilovaného platýse s olivovým dipem bagna cauda.
Giada na pláži (2)
Aperitiv při západu slunce. Giada De Laurentiis si užívá letní západ slunce italskou šťastnou hodinkou a předkrmy. V menu nabízí pikantní klobásky a brokolicové panini, frittatu s krabem a bramborami, mostarda s hroznovým vínem a červenou cibulí a růžový spritz.
Osadnice XIII (5)
Tequila. Na dnešní jídla Ree použije celou láhev tequilly. V menu je queso fundido noc tequilla, krevetí polévka s tortillou a kapkou dobrých věcí, lesními plody a tequillovým krémem. A samozřejmě koktejl.
Osadnice XIII (6)
Den matek. Dneska si Ree udělá radost. Po italské kuřecí polévce k obědu a višňovém koláči jako dezertu dovolí Ree Laddovi a dětem, aby připravili k večeři steaky z filetů, v troubě pečené brambory a opečený chřest.
Osadnice XVI (4)
Večeře za 16 minut. Je čas na rychlá jídla k večeři, hotová za 16 minut! V menu najdeme rychlé krevetí tacos, kousky vepřového na víně a česneku, pikantní zelené fazolky s citrónem, nepřekonatelné kuře na paprice a do křupava grilované sýrové sendviče.
Malá bistra u silnic XXV (12)
Pozdní snídaně, boloňský salám a burgery. Na tomto výletu zkoumá Guy Fieri smažený boloňský salám a veganské burgery v Louisville v Kentucky a ochutná také pozdní snídani sestávající z různých jídel v Portlandu v Oregonu.
Malá bistra u silnic XXV (13)
Výtvory pro masožravce. Guy Fieri zkoumá během cesty pár nejlepších výtvorů pro masožravce, včetně úchvatného řeznictví v Portlandu v Oregonu, pořádného grilovacího bistra v Kentucky nebo kavárny podávající vražedný steakový sendvič v Hamiltonu v New Jersey.
Sekáček XXVII (4)
Čínský nový rok. Na oslavu čínského nového roku kuchaři připraví předkrmy využitím amerických verzí čínských jídel. Hlavní chod obsahuje obří rybu a v kole s dezertem musejí kuchaři využít sušenky a cukroví s jahodami.
Kuchyně IX (3)
Jarní nabídka. Kuchyně slaví velikonoce vepřovou panenkou s klobáskami a špenátem Jeffa Mauro a roztomilým zajíčkovým dortem.
Osadnice XIII (7)
Jídla dopředu. Ree připravuje dopředu čtyři sady jídla, naporcovaného a připraveného na cesty. Jakožto večeři šetřící čas připraví pizzu s grilovaným kuřetem a kořeněným zelným salátem, ostrou fritovanou zeleninu, zapečené těstoviny Alfredo se špenátem a plněné papriky.
Osadnice XIII (8)
Vypalování pastvin. Je léto, a tak Ladd vypaluje pastviny a Ree připravuje jídlo na dva dny dopředu – kořeněné kuře jerk, burritos se steaky a fazolemi a křupavý salát s kukuřicí. Šťavnaté grilované broskve a ananasy pak jako dezert!
Sekáček XXVIII (5)
Šampioni Sekáčku: Závěr a výplata 50 000 dolarů. Je zde velké finále o 50 000 dolarů a jeden z vracejících se šampionů je předurčen vyhrát hlavní cenu a právo se oprávněně chlubit! Pár neobvyklých škeblí a dekadentní jídlo jsou součástí kulinářské hádanky, již třeba rozřešit v prvním kole.
Malá bistra u silnic XXVI (1)
Jak na hlad v Barceloně. Guy Fieri to vezme přes Atlantik, aby se ponořil do mnoha různých kulinářských nabídek španělské Barcelony. Ochutná chobotnici v galicijském stylu a polévku, tradiční klobásky a starosvětské katalánské kulinářské výtvory.
Malá bistra u silnic XXVI (2)
Ochutnávka Španělska. Guy Fieri jede do španělské Barcelony, aby zjistil vše o prvotřídních tapas jako krevety a křepelky, ale také tradičních katalánských specialitách, např. velmi chutných masových kuličkách nebo guláš z telecí hlavy.
Upečeno ve Vermontu II (3)
Vermontská šťáva. Gesine Prado využije javorový sirup z místní sklizně pro velkou pozdní snídani pro rodinu manžela, která je u nich na návštěvě. V menu je bábovka s javorovou glazurou, casserole s bochánky k úsvitu a palačinky ve tvaru srdce.
Upečeno ve Vermontu II (4)
Zbytky. Pokud jde o zbytky, razí Gesine Prado a její manžel zásadu, že jednou nakousnuté je dvakrát lepší. Masové koule z mrazáku dostanou druhou šanci v pizze focaccia, a den starý chléb se využije v chlebovém pudinku s čokoládou.
Dorty z Dallasu (1)
Největší kdy upečené boty. Kovbojské boty v nadživotní velikosti donutí jednoho pekaře k neobvyklým kouskům, zatímco jiný pekař chystá dort bez fondánu v podobě mexického oděvu, a pekař z Fort Worth vytváří dort pro ženicha v podobě bomby pro potápěče.
Dorty z Dallasu (2)
Draci a spony. Dort pro ženicha s tematikou Hry o trůny by nebyl kompletní bez ledového draka a Železného trůnu. A na oslavu čínského nového roku v celé čtvrti se chystá dort tak veliký, že se z něho doslova kouří.
Strávníci v utajení VIII (10)
Mořská donáška. Když Angie, majitelka Cha Cha Cha Salsaria v Honolulu, slyší zvěsti o nelegální lodní donášce, kontaktuje Charlese Stilese, aby věc vyšetřil. Strávníci v utajení odhalí, co se děje na moři.
Strávníci v utajení VIII (11)
Narušitelé Havajského klubu. Generální ředitel Havajského jacht klubu poté, co slyší stížnosti na nečleny účastnící se výhradně členských akcí, pozve Charlese Stilese na pomoc. Strávníci v utajení zjistí, kteří zaměstnanci sem tajně propašovávají kamarády.
Malá bistra u silnic XVII (1)
Tacos a děti. Na tomto výletě Guy navštíví bistra s oblíbenými dětskými jídly na gurmánské úrovni. V Denveru starodávný bar dělá vše doma – dětské brambory, vepřovou slaninu nebo obří sendvič pastrami.
Malá bistra u silnic XVII (2)
Kuře, chilli a rybí polévka. Na tomto výletě Guy navštíví během cesty pár míst s rychlými jídly. V Burbanku v Kalifornii rodinné bistro s nabídkou chilli, známé už před sto lety.
Upečeno ve Vermontu II (3)
Vermontská šťáva. Gesine Prado využije javorový sirup z místní sklizně pro velkou pozdní snídani pro rodinu manžela, která je u nich na návštěvě. V menu je bábovka s javorovou glazurou, casserole s bochánky k úsvitu a palačinky ve tvaru srdce.
Upečeno ve Vermontu II (4)
Zbytky. Pokud jde o zbytky, razí Gesine Prado a její manžel zásadu, že jednou nakousnuté je dvakrát lepší. Masové koule z mrazáku dostanou druhou šanci v pizze focaccia, a den starý chléb se využije v chlebovém pudinku s čokoládou.
Dorty z Dallasu (1)
Největší kdy upečené boty. Kovbojské boty v nadživotní velikosti donutí jednoho pekaře k neobvyklým kouskům, zatímco jiný pekař chystá dort bez fondánu v podobě mexického oděvu, a pekař z Fort Worth vytváří dort pro ženicha v podobě bomby pro potápěče.
Dorty z Dallasu (2)
Draci a spony. Dort pro ženicha s tematikou Hry o trůny by nebyl kompletní bez ledového draka a Železného trůnu. A na oslavu čínského nového roku v celé čtvrti se chystá dort tak veliký, že se z něho doslova kouří.
Strávníci v utajení VIII (10)
Mořská donáška. Když Angie, majitelka Cha Cha Cha Salsaria v Honolulu, slyší zvěsti o nelegální lodní donášce, kontaktuje Charlese Stilese, aby věc vyšetřil. Strávníci v utajení odhalí, co se děje na moři.
Strávníci v utajení VIII (11)
Narušitelé Havajského klubu. Generální ředitel Havajského jacht klubu poté, co slyší stížnosti na nečleny účastnící se výhradně členských akcí, pozve Charlese Stilese na pomoc. Strávníci v utajení zjistí, kteří zaměstnanci sem tajně propašovávají kamarády.
Malá bistra u silnic XVII (1)
Tacos a děti. Na tomto výletě Guy navštíví bistra s oblíbenými dětskými jídly na gurmánské úrovni. V Denveru starodávný bar dělá vše doma – dětské brambory, vepřovou slaninu nebo obří sendvič pastrami.
Malá bistra u silnic XVII (2)
Kuře, chilli a rybí polévka. Na tomto výletě Guy navštíví během cesty pár míst s rychlými jídly. V Burbanku v Kalifornii rodinné bistro s nabídkou chilli, známé už před sto lety.
