• Food Network

    • Food Network od do

      • Malá bistra u silnic XXVI (2)

        Ochutnávka Španělska. Guy Fieri jede do španělské Barcelony, aby zjistil vše o prvotřídních tapas jako krevety a křepelky, ale také tradičních katalánských specialitách, např. velmi chutných masových kuličkách nebo guláš z telecí hlavy.

      • Upečeno ve Vermontu II (3)

        Vermontská šťáva. Gesine Prado využije javorový sirup z místní sklizně pro velkou pozdní snídani pro rodinu manžela, která je u nich na návštěvě. V menu je bábovka s javorovou glazurou, casserole s bochánky k úsvitu a palačinky ve tvaru srdce.

      • Upečeno ve Vermontu II (4)

        Zbytky. Pokud jde o zbytky, razí Gesine Prado a její manžel zásadu, že jednou nakousnuté je dvakrát lepší. Masové koule z mrazáku dostanou druhou šanci v pizze focaccia, a den starý chléb se využije v chlebovém pudinku s čokoládou.

      • Dorty z Dallasu (1)

        Největší kdy upečené boty. Kovbojské boty v nadživotní velikosti donutí jednoho pekaře k neobvyklým kouskům, zatímco jiný pekař chystá dort bez fondánu v podobě mexického oděvu, a pekař z Fort Worth vytváří dort pro ženicha v podobě bomby pro potápěče.

      • Dorty z Dallasu (2)

        Draci a spony. Dort pro ženicha s tematikou Hry o trůny by nebyl kompletní bez ledového draka a Železného trůnu. A na oslavu čínského nového roku v celé čtvrti se chystá dort tak veliký, že se z něho doslova kouří.

      • Strávníci v utajení VIII (10)

        Mořská donáška. Když Angie, majitelka Cha Cha Cha Salsaria v Honolulu, slyší zvěsti o nelegální lodní donášce, kontaktuje Charlese Stilese, aby věc vyšetřil. Strávníci v utajení odhalí, co se děje na moři.

      • Strávníci v utajení VIII (11)

        Narušitelé Havajského klubu. Generální ředitel Havajského jacht klubu poté, co slyší stížnosti na nečleny účastnící se výhradně členských akcí, pozve Charlese Stilese na pomoc. Strávníci v utajení zjistí, kteří zaměstnanci sem tajně propašovávají kamarády.

      • Malá bistra u silnic XVII (1)

        Tacos a děti. Na tomto výletě Guy navštíví bistra s oblíbenými dětskými jídly na gurmánské úrovni. V Denveru starodávný bar dělá vše doma – dětské brambory, vepřovou slaninu nebo obří sendvič pastrami.

      • Malá bistra u silnic XVII (2)

        Kuře, chilli a rybí polévka. Na tomto výletě Guy navštíví během cesty pár míst s rychlými jídly. V Burbanku v Kalifornii rodinné bistro s nabídkou chilli, známé už před sto lety.

      • Upečeno ve Vermontu II (3)

        Vermontská šťáva. Gesine Prado využije javorový sirup z místní sklizně pro velkou pozdní snídani pro rodinu manžela, která je u nich na návštěvě. V menu je bábovka s javorovou glazurou, casserole s bochánky k úsvitu a palačinky ve tvaru srdce.

      • Upečeno ve Vermontu II (4)

        Zbytky. Pokud jde o zbytky, razí Gesine Prado a její manžel zásadu, že jednou nakousnuté je dvakrát lepší. Masové koule z mrazáku dostanou druhou šanci v pizze focaccia, a den starý chléb se využije v chlebovém pudinku s čokoládou.

      • Dorty z Dallasu (1)

        Největší kdy upečené boty. Kovbojské boty v nadživotní velikosti donutí jednoho pekaře k neobvyklým kouskům, zatímco jiný pekař chystá dort bez fondánu v podobě mexického oděvu, a pekař z Fort Worth vytváří dort pro ženicha v podobě bomby pro potápěče.

      • Dorty z Dallasu (2)

        Draci a spony. Dort pro ženicha s tematikou Hry o trůny by nebyl kompletní bez ledového draka a Železného trůnu. A na oslavu čínského nového roku v celé čtvrti se chystá dort tak veliký, že se z něho doslova kouří.

      • Strávníci v utajení VIII (10)

        Mořská donáška. Když Angie, majitelka Cha Cha Cha Salsaria v Honolulu, slyší zvěsti o nelegální lodní donášce, kontaktuje Charlese Stilese, aby věc vyšetřil. Strávníci v utajení odhalí, co se děje na moři.

      • Strávníci v utajení VIII (11)

        Narušitelé Havajského klubu. Generální ředitel Havajského jacht klubu poté, co slyší stížnosti na nečleny účastnící se výhradně členských akcí, pozve Charlese Stilese na pomoc. Strávníci v utajení zjistí, kteří zaměstnanci sem tajně propašovávají kamarády.

      • Malá bistra u silnic XVII (1)

        Tacos a děti. Na tomto výletě Guy navštíví bistra s oblíbenými dětskými jídly na gurmánské úrovni. V Denveru starodávný bar dělá vše doma – dětské brambory, vepřovou slaninu nebo obří sendvič pastrami.

      • Malá bistra u silnic XVII (2)

        Kuře, chilli a rybí polévka. Na tomto výletě Guy navštíví během cesty pár míst s rychlými jídly. V Burbanku v Kalifornii rodinné bistro s nabídkou chilli, známé už před sto lety.

      • Osadnice XIII (7)

        Jídla dopředu. Ree připravuje dopředu čtyři sady jídla, naporcovaného a připraveného na cesty. Jakožto večeři šetřící čas připraví pizzu s grilovaným kuřetem a kořeněným zelným salátem, ostrou fritovanou zeleninu, zapečené těstoviny Alfredo se špenátem a plněné papriky.

      • Osadnice XIII (8)

        Vypalování pastvin. Je léto, a tak Ladd vypaluje pastviny a Ree připravuje jídlo na dva dny dopředu – kořeněné kuře jerk, burritos se steaky a fazolemi a křupavý salát s kukuřicí. Šťavnaté grilované broskve a ananasy pak jako dezert!

      • Guyovy hry s potravinami IX (8)

        Griluj, nebo budeš ugrilován. V tomto speciálním, grilovacím vydání Guyových her s potravinami musejí kuchaři první jídlo připravit podle toho, jak Guy Fieri hodí kostkou, a využít wasabi, čokoládu a dvě žemle.

      • Osadnice XI (8)

        Opět sama. Když má dům jen sama pro sebe, uvaří si Ree svá oblíbená jídla: ovesnou kaši přes noc, jehněčí kousky s mátou, restované zelené fazolky s citrónem a plísňovým sýrem, pečené sladké brambory se smetanou a mátou a kávu dulce de leche.

      • Osadnice XI (10)

        Všechno poprvé. Osadnice zkouší připravit falafel s dipem z papriček chipotle a tahini, podávaný v pita chlebu. Pak zkusí kuře a vafle s javorovým sirupem a bourbonovou omáčkou. Jako dezert nachystá dortík s kupovanými přísadami.

      • Osadnice XIII (1)

        Dítě na ranči. Na ranči je nové dítě, a tak Ree připraví pro novou maminku balíček první péče plný jídel a věcí pro rozmazlování. Je zde hovězí hrudí, zapečené brambory, andělský koláč a ovocný salát s medem a tymiánem.

      • Osadnice XIII (2)

        Příběh o čtyřech obědech. Ree chystá v kuchyni na ranči oběd a připraví například kořeněné vrstvené burgery s cibulovými kroužky, salát se sezamem a tofu, hromadu havajských hovězích sendvičů a konečně pouze pro sebe kuřata s mangem a chili.

      • Osadnice XIII (3)

        Často kladené otázky. Ree odpovídá na často kladené otázky diváků třeba o pomalu vařené mexické polévce nebo vynikajícím kapustovém salátu. Další kuchařské problémy vyřeší bílý chléb její matky a Ree se dostane na třetí rychlostní stupeň díky času, rodině a čtyřnohým miláčkům.

      • Osadnice XIII (4)

        Obchodní setkání. Ree pořádá večeři pro přátele, kteří jí pomohli zásobit její nový obchod. Začne s merlíkovým salátem, pak podává květákovou polévku se sýrem a k tomu pořádnou porci mazlavého sýrového chleba s jalapeno. Jako dezert kousky tvarohového dortu se solí a karamelem.

      • Osadnice XIII (5)

        Tequila. Na dnešní jídla Ree použije celou láhev tequilly. V menu je queso fundido noc tequilla, krevetí polévka s tortillou a kapkou dobrých věcí, lesními plody a tequillovým krémem. A samozřejmě koktejl.

      • Osadnice XIII (6)

        Den matek. Dneska si Ree udělá radost. Po italské kuřecí polévce k obědu a višňovém koláči jako dezertu dovolí Ree Laddovi a dětem, aby připravili k večeři steaky z filetů, v troubě pečené brambory a opečený chřest.

      • Osadnice XI (5)

        Překvapení! Ree pořádá narozeninový oběd s překvapením pro svého syna Todda, se všemi jeho oblíbenými jídly: mačkané burgery v pivním těstíčku s cibulovými kroužky a ostrou omáčkou, a také brownies z hořké čokolády s jahodami a kořeněnou zálivkou.

      • Osadnice XIII (8)

        Vypalování pastvin. Je léto, a tak Ladd vypaluje pastviny a Ree připravuje jídlo na dva dny dopředu – kořeněné kuře jerk, burritos se steaky a fazolemi a křupavý salát s kukuřicí. Šťavnaté grilované broskve a ananasy pak jako dezert!

      • Osadnice XVIII (3)

        Velká hra, velké jídlo! Ree Drummond vaří velké jídlo pro den velkého herního finále. Začne pořádným burgerem, vrstveným sendvičem s vrstvami rychlých a snadných makarónů se třemi druhy sýra, cibulovými kroužky a fantastickým zdobením.

      • Osadnice XVIII (4)

        Sladkosti do školy. Ree Drummond chystá pro svou dceru Paige úžasné čokoládové dobroty, aby se podělila s kamarády ve škole. Pár jich schová i pro svého manžela Ladda.

      • Malá bistra u silnic XXV (6)

        Klobásy, mořské plody a šauarma. Guy je v Minneapolis kvůli rodinné tradici přípravy pizzy, v Miami za haitskou klasikou a v Portsmouth v New Hampshire za pouličním jídlem z celého světa.

      • Malá bistra u silnic XXV (7)

        Kosmopolitní dobroty. Na tomto výletě Guy vyzkouší všechny druhy kosmopolitních dobrot. Ochutná hovězí z konzervy a zelí v Portsmouth v New Hampshire, autentické etiopské speciality v Los Angeles a vynikající hot dogy v Minneapolis.

      • Malá bistra u silnic XXV (8)

        Burgery, buchty a bagely. Na tomto výletě Guy sesbírá vše, od burgerů přes buchty až po bagely. V Portsmouth v New Hampshire nabízejí lahůdky jehněčí burgery a pořádná žebírka. V Los Angeles najdeme v korejské čtvrti asijské buchty a jedinečné barové jídlo se slaninou a kukuřicí.

      • Malá bistra u silnic XXV (9)

        Velká jídla, malá města. Guy se zastaví v malých městech, aby našel velká jídla. V Raymondu v New Hampshire nabízí řeznictví obalované párky na špejli. V Rocky Hill v New Jersey předělali hospodu z 18. století na gastropub a nabízejí burgery s rajčaty a disco hranolky.

      • Malá bistra u silnic XXV (10)

        Od přístavu k přístavu. Na tomto výletě od pobřeží k pobřeží Guy objevuje poctivé chutě Oregonu a New Hampshire. V Portlandu v Oregonu jídlo z chobotnice a klasické biskvity s omáčkou, a posléze v Portsmouth v New Hampshire tacos s vepřovým bůčkem.

      • Malá bistra u silnic XXV (11)

        Díkůvzdání s krocanem. Guy se připravuje na den krocanů! V Princetonu v New Jersey si dá Reverend Run palačinky, kavárna v New Hampshire připravuje úžasnou krůtí sekanou a nakonec Guy objeví ducha těchto svátků v Louisville v bistru „zaplať a sněz, co zvládneš“.

      • Malá bistra u silnic XXV (12)

        Pozdní snídaně, boloňský salám a burgery. Na tomto výletu zkoumá Guy Fieri smažený boloňský salám a veganské burgery v Louisville v Kentucky a ochutná také pozdní snídani sestávající z různých jídel v Portlandu v Oregonu.

      • Malá bistra u silnic XXV (13)

        Výtvory pro masožravce. Guy Fieri zkoumá během cesty pár nejlepších výtvorů pro masožravce, včetně úchvatného řeznictví v Portlandu v Oregonu, pořádného grilovacího bistra v Kentucky nebo kavárny podávající vražedný steakový sendvič v Hamiltonu v New Jersey.

      • Malá bistra u silnic XXVI (1)

        Jak na hlad v Barceloně. Guy Fieri to vezme přes Atlantik, aby se ponořil do mnoha různých kulinářských nabídek španělské Barcelony. Ochutná chobotnici v galicijském stylu a polévku, tradiční klobásky a starosvětské katalánské kulinářské výtvory.

      • Malá bistra u silnic XXVI (2)

        Ochutnávka Španělska. Guy Fieri jede do španělské Barcelony, aby zjistil vše o prvotřídních tapas jako krevety a křepelky, ale také tradičních katalánských specialitách, např. velmi chutných masových kuličkách nebo guláš z telecí hlavy.

      • Giada na pláži (1)

        Italské mořské plody s masem. Giada a její hosté na víkend grilují na pláži na oslavu léta. V menu najdeme salát s grilovanými švestkami, salát s pikantním melounem, grilovaným steakem z hovězí veverky s bylinkovou omáčkou a grilovaného platýse s olivovým dipem bagna cauda.

      • Giada na pláži (2)

        Aperitiv při západu slunce. Giada De Laurentiis si užívá letní západ slunce italskou šťastnou hodinkou a předkrmy. V menu nabízí pikantní klobásky a brokolicové panini, frittatu s krabem a bramborami, mostarda s hroznovým vínem a červenou cibulí a růžový spritz.

      • Večeře u Tiffani II (5)

        Dámy, které obědvají. Tiffani pozve přátele na dekadentní oběd pro dámy a připraví klasický sekaný salát, domácí slané tyčinky a pár dalších speciálních receptů, které vytáhne z rukávu.

      • Večeře u Tiffani II (6)

        Poklady farmářského trhu. Po výletu na farmářský trh připraví Tiffani Thiessen vegetariánská jídla pro své hosty. V menu je rizoto se zimní dýní, aromatické grilované pórky a hrušky pečené ve skořicovém cukru jako dezert.

      • Restaurant: Impossible II (2)

        Sweet Tea. Šéfkuchař Robert Irvine má poslání v Chapinu v Jižní Karolíně, kde malý restaurant Sweet Tea provozují nijak úspěšně noví majitelé.

      • Sledování restaurací V (6)

        Ciao, Vegas! Willie Degel jede na pomoc Ricardovi, mladému majiteli Gina’s Bistro v Las Vegas.

      • Malá bistra u silnic XXV (7)

        Kosmopolitní dobroty. Na tomto výletě Guy vyzkouší všechny druhy kosmopolitních dobrot. Ochutná hovězí z konzervy a zelí v Portsmouth v New Hampshire, autentické etiopské speciality v Los Angeles a vynikající hot dogy v Minneapolis.

      • Malá bistra u silnic XXV (8)

        Burgery, buchty a bagely. Na tomto výletě Guy sesbírá vše, od burgerů přes buchty až po bagely. V Portsmouth v New Hampshire nabízejí lahůdky jehněčí burgery a pořádná žebírka. V Los Angeles najdeme v korejské čtvrti asijské buchty a jedinečné barové jídlo se slaninou a kukuřicí.

      • Muž vs. jídlo II (11)

        Boise. Adama Richmana jeho poslání zavede do Boise ve státě Idaho, kde nabízejí i jiná jídla než brambory. První zastávkou je Big Jud’s, domov masivního Double Big Jud, burgeru se dvěma plackami masa velikosti frisbee.

      • Muž vs. jídlo II (12)

        Little Rock. Adam jede do Little Rock v Arkansasu. Udělá si výlet za město na rodinnou farmu Jenningse Osborneho, kde se koná slavnost s grilováním na počest policistů a hasičů tohoto města.

      • Upečeno ve Vermontu II (3)

        Vermontská šťáva. Gesine Prado využije javorový sirup z místní sklizně pro velkou pozdní snídani pro rodinu manžela, která je u nich na návštěvě. V menu je bábovka s javorovou glazurou, casserole s bochánky k úsvitu a palačinky ve tvaru srdce.

      • Upečeno ve Vermontu II (4)

        Zbytky. Pokud jde o zbytky, razí Gesine Prado a její manžel zásadu, že jednou nakousnuté je dvakrát lepší. Masové koule z mrazáku dostanou druhou šanci v pizze focaccia, a den starý chléb se využije v chlebovém pudinku s čokoládou.

      • Sledování restaurací V (6)

        Ciao, Vegas! Willie Degel jede na pomoc Ricardovi, mladému majiteli Gina’s Bistro v Las Vegas.

      • Malá bistra u silnic XXV (7)

        Kosmopolitní dobroty. Na tomto výletě Guy vyzkouší všechny druhy kosmopolitních dobrot. Ochutná hovězí z konzervy a zelí v Portsmouth v New Hampshire, autentické etiopské speciality v Los Angeles a vynikající hot dogy v Minneapolis.

      • Malá bistra u silnic XXV (8)

        Burgery, buchty a bagely. Na tomto výletě Guy sesbírá vše, od burgerů přes buchty až po bagely. V Portsmouth v New Hampshire nabízejí lahůdky jehněčí burgery a pořádná žebírka. V Los Angeles najdeme v korejské čtvrti asijské buchty a jedinečné barové jídlo se slaninou a kukuřicí.

      • Muž vs. jídlo II (11)

        Boise. Adama Richmana jeho poslání zavede do Boise ve státě Idaho, kde nabízejí i jiná jídla než brambory. První zastávkou je Big Jud’s, domov masivního Double Big Jud, burgeru se dvěma plackami masa velikosti frisbee.

      • Muž vs. jídlo II (12)

        Little Rock. Adam jede do Little Rock v Arkansasu. Udělá si výlet za město na rodinnou farmu Jenningse Osborneho, kde se koná slavnost s grilováním na počest policistů a hasičů tohoto města.

      • Zachraňte mé pekařství (7)

        Pekařské výmluvy. Kerry Vincent se snaží, aby pekařství Ann’s Bakery povstalo z popela.

      • Sledování restaurací V (6)

        Ciao, Vegas! Willie Degel jede na pomoc Ricardovi, mladému majiteli Gina’s Bistro v Las Vegas.