
Food Network
Food Network od do
Malá bistra u silnic XXVI (2)
Ochutnávka Španělska. Guy Fieri jede do španělské Barcelony, aby zjistil vše o prvotřídních tapas jako krevety a křepelky, ale také tradičních katalánských specialitách, např. velmi chutných masových kuličkách nebo guláš z telecí hlavy.
Upečeno ve Vermontu II (3)
Vermontská šťáva. Gesine Prado využije javorový sirup z místní sklizně pro velkou pozdní snídani pro rodinu manžela, která je u nich na návštěvě. V menu je bábovka s javorovou glazurou, casserole s bochánky k úsvitu a palačinky ve tvaru srdce.
Upečeno ve Vermontu II (4)
Zbytky. Pokud jde o zbytky, razí Gesine Prado a její manžel zásadu, že jednou nakousnuté je dvakrát lepší. Masové koule z mrazáku dostanou druhou šanci v pizze focaccia, a den starý chléb se využije v chlebovém pudinku s čokoládou.
Dorty z Dallasu (1)
Největší kdy upečené boty. Kovbojské boty v nadživotní velikosti donutí jednoho pekaře k neobvyklým kouskům, zatímco jiný pekař chystá dort bez fondánu v podobě mexického oděvu, a pekař z Fort Worth vytváří dort pro ženicha v podobě bomby pro potápěče.
Dorty z Dallasu (2)
Draci a spony. Dort pro ženicha s tematikou Hry o trůny by nebyl kompletní bez ledového draka a Železného trůnu. A na oslavu čínského nového roku v celé čtvrti se chystá dort tak veliký, že se z něho doslova kouří.
Strávníci v utajení VIII (10)
Mořská donáška. Když Angie, majitelka Cha Cha Cha Salsaria v Honolulu, slyší zvěsti o nelegální lodní donášce, kontaktuje Charlese Stilese, aby věc vyšetřil. Strávníci v utajení odhalí, co se děje na moři.
Strávníci v utajení VIII (11)
Narušitelé Havajského klubu. Generální ředitel Havajského jacht klubu poté, co slyší stížnosti na nečleny účastnící se výhradně členských akcí, pozve Charlese Stilese na pomoc. Strávníci v utajení zjistí, kteří zaměstnanci sem tajně propašovávají kamarády.
Malá bistra u silnic XVII (1)
Tacos a děti. Na tomto výletě Guy navštíví bistra s oblíbenými dětskými jídly na gurmánské úrovni. V Denveru starodávný bar dělá vše doma – dětské brambory, vepřovou slaninu nebo obří sendvič pastrami.
Malá bistra u silnic XVII (2)
Kuře, chilli a rybí polévka. Na tomto výletě Guy navštíví během cesty pár míst s rychlými jídly. V Burbanku v Kalifornii rodinné bistro s nabídkou chilli, známé už před sto lety.
Upečeno ve Vermontu II (3)
Vermontská šťáva. Gesine Prado využije javorový sirup z místní sklizně pro velkou pozdní snídani pro rodinu manžela, která je u nich na návštěvě. V menu je bábovka s javorovou glazurou, casserole s bochánky k úsvitu a palačinky ve tvaru srdce.
Upečeno ve Vermontu II (4)
Zbytky. Pokud jde o zbytky, razí Gesine Prado a její manžel zásadu, že jednou nakousnuté je dvakrát lepší. Masové koule z mrazáku dostanou druhou šanci v pizze focaccia, a den starý chléb se využije v chlebovém pudinku s čokoládou.
Dorty z Dallasu (1)
Největší kdy upečené boty. Kovbojské boty v nadživotní velikosti donutí jednoho pekaře k neobvyklým kouskům, zatímco jiný pekař chystá dort bez fondánu v podobě mexického oděvu, a pekař z Fort Worth vytváří dort pro ženicha v podobě bomby pro potápěče.
Dorty z Dallasu (2)
Draci a spony. Dort pro ženicha s tematikou Hry o trůny by nebyl kompletní bez ledového draka a Železného trůnu. A na oslavu čínského nového roku v celé čtvrti se chystá dort tak veliký, že se z něho doslova kouří.
Strávníci v utajení VIII (10)
Mořská donáška. Když Angie, majitelka Cha Cha Cha Salsaria v Honolulu, slyší zvěsti o nelegální lodní donášce, kontaktuje Charlese Stilese, aby věc vyšetřil. Strávníci v utajení odhalí, co se děje na moři.
Strávníci v utajení VIII (11)
Narušitelé Havajského klubu. Generální ředitel Havajského jacht klubu poté, co slyší stížnosti na nečleny účastnící se výhradně členských akcí, pozve Charlese Stilese na pomoc. Strávníci v utajení zjistí, kteří zaměstnanci sem tajně propašovávají kamarády.
Malá bistra u silnic XVII (1)
Tacos a děti. Na tomto výletě Guy navštíví bistra s oblíbenými dětskými jídly na gurmánské úrovni. V Denveru starodávný bar dělá vše doma – dětské brambory, vepřovou slaninu nebo obří sendvič pastrami.
Malá bistra u silnic XVII (2)
Kuře, chilli a rybí polévka. Na tomto výletě Guy navštíví během cesty pár míst s rychlými jídly. V Burbanku v Kalifornii rodinné bistro s nabídkou chilli, známé už před sto lety.
Osadnice XIII (7)
Jídla dopředu. Ree připravuje dopředu čtyři sady jídla, naporcovaného a připraveného na cesty. Jakožto večeři šetřící čas připraví pizzu s grilovaným kuřetem a kořeněným zelným salátem, ostrou fritovanou zeleninu, zapečené těstoviny Alfredo se špenátem a plněné papriky.
Osadnice XIII (8)
Vypalování pastvin. Je léto, a tak Ladd vypaluje pastviny a Ree připravuje jídlo na dva dny dopředu – kořeněné kuře jerk, burritos se steaky a fazolemi a křupavý salát s kukuřicí. Šťavnaté grilované broskve a ananasy pak jako dezert!
Guyovy hry s potravinami IX (8)
Griluj, nebo budeš ugrilován. V tomto speciálním, grilovacím vydání Guyových her s potravinami musejí kuchaři první jídlo připravit podle toho, jak Guy Fieri hodí kostkou, a využít wasabi, čokoládu a dvě žemle.
Osadnice XI (8)
Opět sama. Když má dům jen sama pro sebe, uvaří si Ree svá oblíbená jídla: ovesnou kaši přes noc, jehněčí kousky s mátou, restované zelené fazolky s citrónem a plísňovým sýrem, pečené sladké brambory se smetanou a mátou a kávu dulce de leche.
Osadnice XI (10)
Všechno poprvé. Osadnice zkouší připravit falafel s dipem z papriček chipotle a tahini, podávaný v pita chlebu. Pak zkusí kuře a vafle s javorovým sirupem a bourbonovou omáčkou. Jako dezert nachystá dortík s kupovanými přísadami.
Osadnice XIII (1)
Dítě na ranči. Na ranči je nové dítě, a tak Ree připraví pro novou maminku balíček první péče plný jídel a věcí pro rozmazlování. Je zde hovězí hrudí, zapečené brambory, andělský koláč a ovocný salát s medem a tymiánem.
Osadnice XIII (2)
Příběh o čtyřech obědech. Ree chystá v kuchyni na ranči oběd a připraví například kořeněné vrstvené burgery s cibulovými kroužky, salát se sezamem a tofu, hromadu havajských hovězích sendvičů a konečně pouze pro sebe kuřata s mangem a chili.
Osadnice XIII (3)
Často kladené otázky. Ree odpovídá na často kladené otázky diváků třeba o pomalu vařené mexické polévce nebo vynikajícím kapustovém salátu. Další kuchařské problémy vyřeší bílý chléb její matky a Ree se dostane na třetí rychlostní stupeň díky času, rodině a čtyřnohým miláčkům.
Osadnice XIII (4)
Obchodní setkání. Ree pořádá večeři pro přátele, kteří jí pomohli zásobit její nový obchod. Začne s merlíkovým salátem, pak podává květákovou polévku se sýrem a k tomu pořádnou porci mazlavého sýrového chleba s jalapeno. Jako dezert kousky tvarohového dortu se solí a karamelem.
Osadnice XIII (5)
Tequila. Na dnešní jídla Ree použije celou láhev tequilly. V menu je queso fundido noc tequilla, krevetí polévka s tortillou a kapkou dobrých věcí, lesními plody a tequillovým krémem. A samozřejmě koktejl.
Osadnice XIII (6)
Den matek. Dneska si Ree udělá radost. Po italské kuřecí polévce k obědu a višňovém koláči jako dezertu dovolí Ree Laddovi a dětem, aby připravili k večeři steaky z filetů, v troubě pečené brambory a opečený chřest.
Osadnice XI (5)
Překvapení! Ree pořádá narozeninový oběd s překvapením pro svého syna Todda, se všemi jeho oblíbenými jídly: mačkané burgery v pivním těstíčku s cibulovými kroužky a ostrou omáčkou, a také brownies z hořké čokolády s jahodami a kořeněnou zálivkou.
Osadnice XIII (8)
Vypalování pastvin. Je léto, a tak Ladd vypaluje pastviny a Ree připravuje jídlo na dva dny dopředu – kořeněné kuře jerk, burritos se steaky a fazolemi a křupavý salát s kukuřicí. Šťavnaté grilované broskve a ananasy pak jako dezert!
Osadnice XVIII (3)
Velká hra, velké jídlo! Ree Drummond vaří velké jídlo pro den velkého herního finále. Začne pořádným burgerem, vrstveným sendvičem s vrstvami rychlých a snadných makarónů se třemi druhy sýra, cibulovými kroužky a fantastickým zdobením.
Osadnice XVIII (4)
Sladkosti do školy. Ree Drummond chystá pro svou dceru Paige úžasné čokoládové dobroty, aby se podělila s kamarády ve škole. Pár jich schová i pro svého manžela Ladda.
Malá bistra u silnic XXV (6)
Klobásy, mořské plody a šauarma. Guy je v Minneapolis kvůli rodinné tradici přípravy pizzy, v Miami za haitskou klasikou a v Portsmouth v New Hampshire za pouličním jídlem z celého světa.
Malá bistra u silnic XXV (7)
Kosmopolitní dobroty. Na tomto výletě Guy vyzkouší všechny druhy kosmopolitních dobrot. Ochutná hovězí z konzervy a zelí v Portsmouth v New Hampshire, autentické etiopské speciality v Los Angeles a vynikající hot dogy v Minneapolis.
Malá bistra u silnic XXV (8)
Burgery, buchty a bagely. Na tomto výletě Guy sesbírá vše, od burgerů přes buchty až po bagely. V Portsmouth v New Hampshire nabízejí lahůdky jehněčí burgery a pořádná žebírka. V Los Angeles najdeme v korejské čtvrti asijské buchty a jedinečné barové jídlo se slaninou a kukuřicí.
Malá bistra u silnic XXV (9)
Velká jídla, malá města. Guy se zastaví v malých městech, aby našel velká jídla. V Raymondu v New Hampshire nabízí řeznictví obalované párky na špejli. V Rocky Hill v New Jersey předělali hospodu z 18. století na gastropub a nabízejí burgery s rajčaty a disco hranolky.
Malá bistra u silnic XXV (10)
Od přístavu k přístavu. Na tomto výletě od pobřeží k pobřeží Guy objevuje poctivé chutě Oregonu a New Hampshire. V Portlandu v Oregonu jídlo z chobotnice a klasické biskvity s omáčkou, a posléze v Portsmouth v New Hampshire tacos s vepřovým bůčkem.
Malá bistra u silnic XXV (11)
Díkůvzdání s krocanem. Guy se připravuje na den krocanů! V Princetonu v New Jersey si dá Reverend Run palačinky, kavárna v New Hampshire připravuje úžasnou krůtí sekanou a nakonec Guy objeví ducha těchto svátků v Louisville v bistru „zaplať a sněz, co zvládneš“.
Malá bistra u silnic XXV (12)
Pozdní snídaně, boloňský salám a burgery. Na tomto výletu zkoumá Guy Fieri smažený boloňský salám a veganské burgery v Louisville v Kentucky a ochutná také pozdní snídani sestávající z různých jídel v Portlandu v Oregonu.
Malá bistra u silnic XXV (13)
Výtvory pro masožravce. Guy Fieri zkoumá během cesty pár nejlepších výtvorů pro masožravce, včetně úchvatného řeznictví v Portlandu v Oregonu, pořádného grilovacího bistra v Kentucky nebo kavárny podávající vražedný steakový sendvič v Hamiltonu v New Jersey.
Malá bistra u silnic XXVI (1)
Jak na hlad v Barceloně. Guy Fieri to vezme přes Atlantik, aby se ponořil do mnoha různých kulinářských nabídek španělské Barcelony. Ochutná chobotnici v galicijském stylu a polévku, tradiční klobásky a starosvětské katalánské kulinářské výtvory.
Malá bistra u silnic XXVI (2)
Ochutnávka Španělska. Guy Fieri jede do španělské Barcelony, aby zjistil vše o prvotřídních tapas jako krevety a křepelky, ale také tradičních katalánských specialitách, např. velmi chutných masových kuličkách nebo guláš z telecí hlavy.
Giada na pláži (1)
Italské mořské plody s masem. Giada a její hosté na víkend grilují na pláži na oslavu léta. V menu najdeme salát s grilovanými švestkami, salát s pikantním melounem, grilovaným steakem z hovězí veverky s bylinkovou omáčkou a grilovaného platýse s olivovým dipem bagna cauda.
Giada na pláži (2)
Aperitiv při západu slunce. Giada De Laurentiis si užívá letní západ slunce italskou šťastnou hodinkou a předkrmy. V menu nabízí pikantní klobásky a brokolicové panini, frittatu s krabem a bramborami, mostarda s hroznovým vínem a červenou cibulí a růžový spritz.
Večeře u Tiffani II (5)
Dámy, které obědvají. Tiffani pozve přátele na dekadentní oběd pro dámy a připraví klasický sekaný salát, domácí slané tyčinky a pár dalších speciálních receptů, které vytáhne z rukávu.
Večeře u Tiffani II (6)
Poklady farmářského trhu. Po výletu na farmářský trh připraví Tiffani Thiessen vegetariánská jídla pro své hosty. V menu je rizoto se zimní dýní, aromatické grilované pórky a hrušky pečené ve skořicovém cukru jako dezert.
Restaurant: Impossible II (2)
Sweet Tea. Šéfkuchař Robert Irvine má poslání v Chapinu v Jižní Karolíně, kde malý restaurant Sweet Tea provozují nijak úspěšně noví majitelé.
Sledování restaurací V (6)
Ciao, Vegas! Willie Degel jede na pomoc Ricardovi, mladému majiteli Gina’s Bistro v Las Vegas.
Malá bistra u silnic XXV (7)
Kosmopolitní dobroty. Na tomto výletě Guy vyzkouší všechny druhy kosmopolitních dobrot. Ochutná hovězí z konzervy a zelí v Portsmouth v New Hampshire, autentické etiopské speciality v Los Angeles a vynikající hot dogy v Minneapolis.
Malá bistra u silnic XXV (8)
Burgery, buchty a bagely. Na tomto výletě Guy sesbírá vše, od burgerů přes buchty až po bagely. V Portsmouth v New Hampshire nabízejí lahůdky jehněčí burgery a pořádná žebírka. V Los Angeles najdeme v korejské čtvrti asijské buchty a jedinečné barové jídlo se slaninou a kukuřicí.
Muž vs. jídlo II (11)
Boise. Adama Richmana jeho poslání zavede do Boise ve státě Idaho, kde nabízejí i jiná jídla než brambory. První zastávkou je Big Jud’s, domov masivního Double Big Jud, burgeru se dvěma plackami masa velikosti frisbee.
Muž vs. jídlo II (12)
Little Rock. Adam jede do Little Rock v Arkansasu. Udělá si výlet za město na rodinnou farmu Jenningse Osborneho, kde se koná slavnost s grilováním na počest policistů a hasičů tohoto města.
Upečeno ve Vermontu II (3)
Vermontská šťáva. Gesine Prado využije javorový sirup z místní sklizně pro velkou pozdní snídani pro rodinu manžela, která je u nich na návštěvě. V menu je bábovka s javorovou glazurou, casserole s bochánky k úsvitu a palačinky ve tvaru srdce.
Upečeno ve Vermontu II (4)
Zbytky. Pokud jde o zbytky, razí Gesine Prado a její manžel zásadu, že jednou nakousnuté je dvakrát lepší. Masové koule z mrazáku dostanou druhou šanci v pizze focaccia, a den starý chléb se využije v chlebovém pudinku s čokoládou.
Sledování restaurací V (6)
Ciao, Vegas! Willie Degel jede na pomoc Ricardovi, mladému majiteli Gina’s Bistro v Las Vegas.
Malá bistra u silnic XXV (7)
Kosmopolitní dobroty. Na tomto výletě Guy vyzkouší všechny druhy kosmopolitních dobrot. Ochutná hovězí z konzervy a zelí v Portsmouth v New Hampshire, autentické etiopské speciality v Los Angeles a vynikající hot dogy v Minneapolis.
Malá bistra u silnic XXV (8)
Burgery, buchty a bagely. Na tomto výletě Guy sesbírá vše, od burgerů přes buchty až po bagely. V Portsmouth v New Hampshire nabízejí lahůdky jehněčí burgery a pořádná žebírka. V Los Angeles najdeme v korejské čtvrti asijské buchty a jedinečné barové jídlo se slaninou a kukuřicí.
Muž vs. jídlo II (11)
Boise. Adama Richmana jeho poslání zavede do Boise ve státě Idaho, kde nabízejí i jiná jídla než brambory. První zastávkou je Big Jud’s, domov masivního Double Big Jud, burgeru se dvěma plackami masa velikosti frisbee.
Muž vs. jídlo II (12)
Little Rock. Adam jede do Little Rock v Arkansasu. Udělá si výlet za město na rodinnou farmu Jenningse Osborneho, kde se koná slavnost s grilováním na počest policistů a hasičů tohoto města.
Zachraňte mé pekařství (7)
Pekařské výmluvy. Kerry Vincent se snaží, aby pekařství Ann’s Bakery povstalo z popela.
Sledování restaurací V (6)
Ciao, Vegas! Willie Degel jede na pomoc Ricardovi, mladému majiteli Gina’s Bistro v Las Vegas.
