• Food Network

    • Food Network od do

      • Malá bistra u silnic XXVI (6)

        Nové chutě v Cancúnu. Guy míří do mexického Cancúnu, aby našel autentická kulinářská místa jako třeba rodinné bistro, kde babička vaří rellenos a vražedně dobré škvarky chicharron v těstíčku. Pak se podívá do své restaurace Guy’s Playa del Carmen.

      • Malá bistra u silnic XXV (9)

        Velká jídla, malá města. Guy se zastaví v malých městech, aby našel velká jídla. V Raymondu v New Hampshire nabízí řeznictví obalované párky na špejli. V Rocky Hill v New Jersey předělali hospodu z 18. století na gastropub a nabízejí burgery s rajčaty a disco hranolky.

      • Malá bistra u silnic XXV (10)

        Od přístavu k přístavu. Na tomto výletě od pobřeží k pobřeží Guy objevuje poctivé chutě Oregonu a New Hampshire. V Portlandu v Oregonu jídlo z chobotnice a klasické biskvity s omáčkou, a posléze v Portsmouth v New Hampshire tacos s vepřovým bůčkem.

      • Muž vs. jídlo II (13)

        Baltimore. Adam jede do Baltimoru ve státě Maryland. Chap’s Charcoal Restaurant je nejlepším místem na hovězí z ohniště, kde má svůj domov The Raven – sendvič s tímto hovězím plus grilovaným krůtím masem a hovězím z konzervy.

      • Muž vs. jídlo II (14)

        Washington, D.C. Pátrání Adama Richmana po nejlepších jídlech země ho zavede do Washingtonu, D.C., kde se nejprve zastaví v Ben’s Chili Bowl. Benovo chili je úchvatné jak v misce, tak na hranolcích, burgerech nebo legendárním karbanátku half-smoke.

      • Strávníci v utajení IX (1)

        Drama v Deli. Majitel Lenny’s Deli v Los Angeles požádá Charlese, aby prošetřil pekaře, který podle jeho obav u objednávek na dorty podvádí. Strávníci v utajení Kiel a Kendall zjistí, že v delikatesách existuje dokonce větší problém.

      • Strávníci v utajení IX (2)

        Kuželky a dolary. Bryan, majitel Corbin Bowling Center v Tarzaně v Kalifornii, poprosí Charlese o pomoc ohledně stížností na neurvalé zákazníky. Strávníci v utajení Eliot a Kendall zjistí, že personál přehlíží nezodpovědné chování.

      • Malá bistra u silnic XVII (5)

        Pepř, vepřové a poutine. Vynikající jídla v bistrech kolem cest, která obsahují pepř, vepřové a poutine. Ve Phoenixu tetovaná a zkušená šéfkuchařka má vášeň pro chilli a regionální vepřová jídla.

      • Malá bistra u silnic XVII (6)

        Králové a královny grilování. Na tomto výletě se Guy Fieri setká s mistry přípravy masa. V Comptonu v Kalifornii se griluje v texaském stylu a udí vepřová žebírka nebo se uzené krocaní krky dávají do listů kadeřávku. V Denveru jedno místo nabízí pivo a pizzu, a také unikátní mísu makarónů se sýrem nebo pizzu s bůčkem dušeným na pivu.

      • Malá bistra u silnic XXV (9)

        Velká jídla, malá města. Guy se zastaví v malých městech, aby našel velká jídla. V Raymondu v New Hampshire nabízí řeznictví obalované párky na špejli. V Rocky Hill v New Jersey předělali hospodu z 18. století na gastropub a nabízejí burgery s rajčaty a disco hranolky.

      • Malá bistra u silnic XXV (10)

        Od přístavu k přístavu. Na tomto výletě od pobřeží k pobřeží Guy objevuje poctivé chutě Oregonu a New Hampshire. V Portlandu v Oregonu jídlo z chobotnice a klasické biskvity s omáčkou, a posléze v Portsmouth v New Hampshire tacos s vepřovým bůčkem.

      • Muž vs. jídlo II (13)

        Baltimore. Adam jede do Baltimoru ve státě Maryland. Chap’s Charcoal Restaurant je nejlepším místem na hovězí z ohniště, kde má svůj domov The Raven – sendvič s tímto hovězím plus grilovaným krůtím masem a hovězím z konzervy.

      • Muž vs. jídlo II (14)

        Washington, D.C. Pátrání Adama Richmana po nejlepších jídlech země ho zavede do Washingtonu, D.C., kde se nejprve zastaví v Ben’s Chili Bowl. Benovo chili je úchvatné jak v misce, tak na hranolcích, burgerech nebo legendárním karbanátku half-smoke.

      • Strávníci v utajení IX (1)

        Drama v Deli. Majitel Lenny’s Deli v Los Angeles požádá Charlese, aby prošetřil pekaře, který podle jeho obav u objednávek na dorty podvádí. Strávníci v utajení Kiel a Kendall zjistí, že v delikatesách existuje dokonce větší problém.

      • Strávníci v utajení IX (2)

        Kuželky a dolary. Bryan, majitel Corbin Bowling Center v Tarzaně v Kalifornii, poprosí Charlese o pomoc ohledně stížností na neurvalé zákazníky. Strávníci v utajení Eliot a Kendall zjistí, že personál přehlíží nezodpovědné chování.

      • Malá bistra u silnic XVII (5)

        Pepř, vepřové a poutine. Vynikající jídla v bistrech kolem cest, která obsahují pepř, vepřové a poutine. Ve Phoenixu tetovaná a zkušená šéfkuchařka má vášeň pro chilli a regionální vepřová jídla.

      • Malá bistra u silnic XVII (6)

        Králové a královny grilování. Na tomto výletě se Guy Fieri setká s mistry přípravy masa. V Comptonu v Kalifornii se griluje v texaském stylu a udí vepřová žebírka nebo se uzené krocaní krky dávají do listů kadeřávku. V Denveru jedno místo nabízí pivo a pizzu, a také unikátní mísu makarónů se sýrem nebo pizzu s bůčkem dušeným na pivu.

      • Osadnice XIII (11)

        Dobrá práce, tati. Ree oslavuje otcův odchod do důchodu jeho oblíbenými jídly. Je zde pomalu vařené hovězí po burgundsku, casserole s krémovým sýrem, velmi chutné opečené zelené fazolky a rozkošné miniaturní bábovky s čokoládou a višněmi.

      • Osadnice XIII (12)

        Jídla za 16 minut: léto. Ree uvaří senzační 16minutová jídla na léto. V menu je losos na koriandru s limetkou, řecké sváteční jídlo, dokonalé těsto s pestem a hráškem a super rychlé nudle s cuketou jakožto samostatné jídlo pro letní večeři.

      • Guyovy hry s potravinami IX (10)

        Kolo jídel zdarma pro všechny. Kuchaři roztočí kolo kolem tržiště ve třech kolech her Kola jídel. Čelí ošemetným výzvám spojeným s nízkým rozpočtem, barvami a také s kolem na výběr luxusního a podřadného.

      • Trishina jižanská kuchyně V (13)

        Slavnostní večeře jako překvapení. Trisha Yearwood a její skupina si zamluvili vystoupení v historickém místě v rodném Trishině městě, a ona se rozhodne před představením připravit všem večeři. Jakmile dovaří, naloží auto a vezme jídlo na místo.

      • Trishina jižanská kuchyně V (14)

        Pocta Julii Child. Trisha Yearwood a její sestra Beth tento den vzdávají poctu Julii Child. Připraví Trishinu verzi některých Juliiných klasik francouzských jídel. Uvaří hovězí bourguignon, bramborové palačinky a jablečný dezert Charlotte.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (2)

        Chutné předkrmy. Anna Olson představí svůj styl v časopise.

      • Kuchyně XII (7)

        Herní noc. Nachystejte si se Sunny Anderson na herní noc rychlý pizza koláč. Katie Lee pak připraví svůj noční dip jako jackpot a zvláštní host Marcus Samuelsson rozpálí kuchyni svými křidýlky Wild Wild.

      • Sekáček XXVII (6)

        Sexy kousky. Čtyři kuchaři se zaměří na své senzuální přílohy, když v prvním koši najdou ústřice, ve druhém kole pak sexy položky na pánev. A poslední koš obsahuje svůdné předpřipravené dezerty, jež mohou být pastí.

      • Trishina jižanská kuchyně V (15)

        Tajemství zhubnutí. Pro Trishu Yearwood a její neteř Ashley je důležité žít zdravě a jíst vyváženě. Ashley se dnes k Trishe připojí v kuchyni, aby se podělily o pár tajemství zdravého vaření, a pak si užijí snadná, chutná a zdravá jídla.

      • Trishina jižanská kuchyně VI (1)

        Výživná jídla na maximum. Trisha a její sestra uvaří pár oblíbených výživných jídel jako salát s kukuřičným chlebem, kovbojské lasagne a čokoládové sušenky Venita. Poté si vlezou opět do postele, aby tuto neuvěřitelnou hostinu spořádaly.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson III (2)

        Touha po sacharidech. Anna vaří svá oblíbená jídla z brambor. Nikdy nezapomíná, že brambory, stejně jako každá zelenina, jsou nelepší čerstvé – a protože nízkosacharidová jídla jsou pasé, zaměříme se znovu na brambory.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson III (3)

        Dobré recepty pro dobrou náladu. Anna se podělí o dobré recepty pro dobrou náladu, která vám vydrží celý den.

      • Kuchyně XII (8)

        Nejhledanější vydatné klasiky. Geoffrey Zakarian připraví chutná žebírka, Jeff Mauro kuřecí koláč se dvěma novinkami, Katie Lee se podělí o svou sekanou v italském stylu a Keavy Landreth a Allsion Kave se zastaví, aby předvedli, jak dokonale skloubit koktejl a dezert.

      • Malá bistra u silnic XXV (9)

        Velká jídla, malá města. Guy se zastaví v malých městech, aby našel velká jídla. V Raymondu v New Hampshire nabízí řeznictví obalované párky na špejli. V Rocky Hill v New Jersey předělali hospodu z 18. století na gastropub a nabízejí burgery s rajčaty a disco hranolky.

      • Malá bistra u silnic XXV (10)

        Od přístavu k přístavu. Na tomto výletě od pobřeží k pobřeží Guy objevuje poctivé chutě Oregonu a New Hampshire. V Portlandu v Oregonu jídlo z chobotnice a klasické biskvity s omáčkou, a posléze v Portsmouth v New Hampshire tacos s vepřovým bůčkem.

      • Osadnice XIII (11)

        Dobrá práce, tati. Ree oslavuje otcův odchod do důchodu jeho oblíbenými jídly. Je zde pomalu vařené hovězí po burgundsku, casserole s krémovým sýrem, velmi chutné opečené zelené fazolky a rozkošné miniaturní bábovky s čokoládou a višněmi.

      • Osadnice XIII (12)

        Jídla za 16 minut: léto. Ree uvaří senzační 16minutová jídla na léto. V menu je losos na koriandru s limetkou, řecké sváteční jídlo, dokonalé těsto s pestem a hráškem a super rychlé nudle s cuketou jakožto samostatné jídlo pro letní večeři.

      • Osadnice XVI (7)

        Čištění ledničky. Ree vyčistí ledničku a využije jídlo, kterému končí doba spotřeby. Připraví pudink z citrónové rýže, studené gazpacho, kuře na tex-mex způsob a kuře Alfredo.

      • Malá bistra u silnic XXVI (5)

        Hovězí, jehněčí a vepřové. Guy Fieri hledá všechny druhy oblíbených masitých jídel a začne v Louisville koláčem se sýrem cottage v irské hospodě. Pak si dá na dvou zastávkách v Severní Karolíně kombinaci asijských grilovaných jídel a burgerů s posypkou se sýrem pimento.

      • Malá bistra u silnic XXVI (6)

        Nové chutě v Cancúnu. Guy míří do mexického Cancúnu, aby našel autentická kulinářská místa jako třeba rodinné bistro, kde babička vaří rellenos a vražedně dobré škvarky chicharron v těstíčku. Pak se podívá do své restaurace Guy’s Playa del Carmen.

      • Sekáček XXVII (7)

        Vařit jako v Karibiku. Chutná a zábavná karibská kuchyně je tématem této speciální soutěže. Kuchaři začnou předkrmem s krevetami, pak dostanou krásné karibské ingredience pro hlavní jídlo a zakončí dezerty se sladkými bramborami a rumem.

      • Kuchyně IX (6)

        Oblíbená jídla ze steakhousu. Geoffrey Zakarian nám předvede, jak připravit dokonalá hovězí žebra s bylinkami a opečenou šalotkou, zatímco Katie Lee nachystá plněný salát s překvapením a Marcela Valladolid klasický salát caesar.

      • Osadnice XIII (13)

        Kuřata, kuřata, kuřata. Ree uvaří hromadu kuřat, kuřat a ještě dalších kuřat! Představí výhody nákupu ve velkém, když pak připraví tři fantastická jídla: pomalu vařená kuřata s brokolicí, kuřecí koláč a kapustová salát Caesar s kuřaty.

      • Osadnice XIV (1)

        Odpolední čaj. Ree a její dcera Paige nostalgicky vzpomínají na odpolední čaje pro dva. V menu jsou skvělé mini quiche se šunkou a pórkem, mini sendviče s tím, co dá zahrada, dortíky s citrónem a malinami, mini koblížky a fantastická horká čokoláda.

      • Sekáček XXVIII (8)

        Experimenty s tortellini. Čtyři kuchaři jsou uvedeni do rozpaků těstovinami v prvním kole a ingrediencí zalitou čokoládou v kole druhém. Zbývající dva kuchaři musejí v kole pro dezert využít co nejvíce tropického ovoce a zavařené šťavnaté produkty.

      • Malá bistra u silnic XXVI (7)

        Netypická bistra. Guy sejde z vyšlapaných stezek, aby našel všestranná jídla. V Severní Karolíně jídelna uvnitř pivního obchodu nabízí šílené kreace vaflí a v Texasu nevšední bistro nabízí kombinaci grilovaného jídla se suši.

      • Malá bistra u silnic XXVI (8)

        Ze severu na jih Ameriky. Guy hledá chutná jídla obou Amerik, od obřího poschoďového burgeru se slaninou v Severní Karolíně po odlehčené pouliční tacos v Mexiku.

      • Sekáček XXIX (7)

        Turnaj dospívajících: 1. bitva. Mladí soutěžící musí připravit předkrmy z podivné svačiny a vepřového produktu. V kole s hlavním jídlem musejí přijít na to, jak zkombinovat drůbeží s podivným casserole, a poté pracují s kořeněnými oříšky a šťavnatým ovocem pro dezert.

      • Sekáček junior IV (4)

        Dětské Díkůvzdání. Čtyři sebejistí mladí kuchaři musejí porotce překvapit neobvyklými jídly na Den díkůvzdání. V kole pro předkrm se objeví dýňový koláč, ale v koši na hlavní jídlo není žádná krůta.

      • Strávníci v utajení IX (3)

        Velmi špatní šéfové. Personál kalifornské restaurace je již unaven špatným zacházením, a tak poprosí Charlese, aby si tentokrát vzal na mušku jejich zaměstnavatele. Strávníci v utajení Amanda a Eliot zjistí, co se opravdu děje v zákulisí kuchyně.

      • Strávníci v utajení IX (4)

        Neposedný sud. Damian, majitel Doffo Winery v Temecule v Kalifornii kontaktuje Charlse poté, co zjistí, že mu chybí sudy s vínem. Strávníci v utajení Jamie a Kendall se snaží vypátrat, kteří zaměstnanci jsou za to zodpovědní.

      • Malá bistra u silnic XVII (7)

        Festival chutí. Na tomto výletě Guy Fieri pojede do Denveru, kde se vrátí do minulosti v gangsterském baru a dá si burger se žebírky a jako zákusek jablečný štrůdl.

      • Malá bistra u silnic XVII (8)

        Nadčasové tradice. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví Lowdown ohledně dlouhotrvajících tradic. Ve Filadelfii je jamajské bistro s autentickými sušenými kuřaty.

      • Sekáček XXIX (7)

        Turnaj dospívajících: 1. bitva. Mladí soutěžící musí připravit předkrmy z podivné svačiny a vepřového produktu. V kole s hlavním jídlem musejí přijít na to, jak zkombinovat drůbeží s podivným casserole, a poté pracují s kořeněnými oříšky a šťavnatým ovocem pro dezert.

      • Sekáček junior IV (4)

        Dětské Díkůvzdání. Čtyři sebejistí mladí kuchaři musejí porotce překvapit neobvyklými jídly na Den díkůvzdání. V kole pro předkrm se objeví dýňový koláč, ale v koši na hlavní jídlo není žádná krůta.

      • Strávníci v utajení IX (3)

        Velmi špatní šéfové. Personál kalifornské restaurace je již unaven špatným zacházením, a tak poprosí Charlese, aby si tentokrát vzal na mušku jejich zaměstnavatele. Strávníci v utajení Amanda a Eliot zjistí, co se opravdu děje v zákulisí kuchyně.

      • Strávníci v utajení IX (4)

        Neposedný sud. Damian, majitel Doffo Winery v Temecule v Kalifornii kontaktuje Charlse poté, co zjistí, že mu chybí sudy s vínem. Strávníci v utajení Jamie a Kendall se snaží vypátrat, kteří zaměstnanci jsou za to zodpovědní.

      • Malá bistra u silnic XVII (7)

        Festival chutí. Na tomto výletě Guy Fieri pojede do Denveru, kde se vrátí do minulosti v gangsterském baru a dá si burger se žebírky a jako zákusek jablečný štrůdl.

      • Malá bistra u silnic XVII (8)

        Nadčasové tradice. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví Lowdown ohledně dlouhotrvajících tradic. Ve Filadelfii je jamajské bistro s autentickými sušenými kuřaty.