• Food Network

    • Food Network od do

      • Malá bistra u silnic XXVI (16)

        Ostrov a dezert. Guy Fieri pátrá po dezertním pokladu a ostrovní chuti a začne kavárnou podávající snídaně i obědy v Kalifornii. Pak zamíří do bistra na Havaji nabízejícího rozmanitá jídla bez lepku a do bláznivého karibského bistra ve Virginii.

      • Malá bistra u silnic XXV (11)

        Díkůvzdání s krocanem. Guy se připravuje na den krocanů! V Princetonu v New Jersey si dá Reverend Run palačinky, kavárna v New Hampshire připravuje úžasnou krůtí sekanou a nakonec Guy objeví ducha těchto svátků v Louisville v bistru „zaplať a sněz, co zvládneš“.

      • Malá bistra u silnic XXV (12)

        Pozdní snídaně, boloňský salám a burgery. Na tomto výletu zkoumá Guy Fieri smažený boloňský salám a veganské burgery v Louisville v Kentucky a ochutná také pozdní snídani sestávající z různých jídel v Portlandu v Oregonu.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (1)

        Delikatesa z vepřového. Jedním z velkých divů grilování jsou uzená vepřová ramínka. Jde o velkou porci masa vařeného pomalu a na nízké teplotě, dokud není šťavnaté a jemné. Rogerovým oblíbeným způsobem, jak jíst tuto delikatesu, je dát ji do sendviče.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (2)

        Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.

      • Strávníci v utajení IX (11)

        Divokost v chatkách. Glen a Susan, majitelé Gateway Restaurant and Lodge v Kalifornii, kontaktují Charlese poté, co slyšeli stížnosti na nepovolené večírky, které se konají uvnitř jejich volných chatek.

      • Strávníci v utajení IX (12)

        Vlaková loupež. Dave, majitel Fillmore and Western Railway ve Fillmore v Kalifornii, je znepokojen chybějícími potravinami a řečmi o neoprávněných cestujících během představení a podávání večeří ve vlaku.

      • Malá bistra u silnic XVIII (3)

        Nabídka v San Franciscu. Na tomto výletě Guy zabrousí do San Francisca na rozmanitá kulinářská jídla. Nejprve navštíví předělanou garáž v okresu Mission, kde se mu dostane jižanské pohostinnosti a nabídky dušených hovězích krátkých žeber a kořeněných krevet s omáčkou.

      • Malá bistra u silnic XVIII (4)

        Trubičky cannoli, lívance a křídla. Na tomto výletě se Guy vydá na festival chutí. V San Franciscu nabízí pojízdný bufet kombinaci filipínských a latinskoamerických tradičních jídel, např. kuřecí křidýlka v marinádě adobo nebo vepřové tacos podle pradědečkova receptu.

      • Malá bistra u silnic XXV (11)

        Díkůvzdání s krocanem. Guy se připravuje na den krocanů! V Princetonu v New Jersey si dá Reverend Run palačinky, kavárna v New Hampshire připravuje úžasnou krůtí sekanou a nakonec Guy objeví ducha těchto svátků v Louisville v bistru „zaplať a sněz, co zvládneš“.

      • Malá bistra u silnic XXV (12)

        Pozdní snídaně, boloňský salám a burgery. Na tomto výletu zkoumá Guy Fieri smažený boloňský salám a veganské burgery v Louisville v Kentucky a ochutná také pozdní snídani sestávající z různých jídel v Portlandu v Oregonu.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (1)

        Delikatesa z vepřového. Jedním z velkých divů grilování jsou uzená vepřová ramínka. Jde o velkou porci masa vařeného pomalu a na nízké teplotě, dokud není šťavnaté a jemné. Rogerovým oblíbeným způsobem, jak jíst tuto delikatesu, je dát ji do sendviče.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (2)

        Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.

      • Strávníci v utajení IX (11)

        Divokost v chatkách. Glen a Susan, majitelé Gateway Restaurant and Lodge v Kalifornii, kontaktují Charlese poté, co slyšeli stížnosti na nepovolené večírky, které se konají uvnitř jejich volných chatek.

      • Strávníci v utajení IX (12)

        Vlaková loupež. Dave, majitel Fillmore and Western Railway ve Fillmore v Kalifornii, je znepokojen chybějícími potravinami a řečmi o neoprávněných cestujících během představení a podávání večeří ve vlaku.

      • Malá bistra u silnic XVIII (3)

        Nabídka v San Franciscu. Na tomto výletě Guy zabrousí do San Francisca na rozmanitá kulinářská jídla. Nejprve navštíví předělanou garáž v okresu Mission, kde se mu dostane jižanské pohostinnosti a nabídky dušených hovězích krátkých žeber a kořeněných krevet s omáčkou.

      • Malá bistra u silnic XVIII (4)

        Trubičky cannoli, lívance a křídla. Na tomto výletě se Guy vydá na festival chutí. V San Franciscu nabízí pojízdný bufet kombinaci filipínských a latinskoamerických tradičních jídel, např. kuřecí křidýlka v marinádě adobo nebo vepřové tacos podle pradědečkova receptu.

      • Osadnice XIV (8)

        Vášeň pro míchanice. Na ranči vládne vášeň pro míchanice a Ree zjistí, že dva je lepší než jeden! Smíchá italské a mexické v kuřecích enchilasagních, pak vytvoří chlebové vafle s cuketou, brambůrky a čokoládové sušenky ve tvaru chipsů, a nakonec cheesburgerový salát.

      • Osadnice XIV (9)

        Lahůdková výzva. Ree vyzve tři lidi z kmene Osage, aby připravili své nejlepší recepty pro její nové lahůdkářství. Jsou zde smažené kuřecí steaky, dva druhy sušenek a koláče s dvojitou čokoládovou polevou v souboji dezertů.

      • Guyovy hry s potravinami V (3)

        Nebezpečná situace. Čtyři kuchaři musejí házet kostkou, aby se určily podrobnosti jejich nejlepšího jídla. Poté musejí kuchaři využít rozdíly a zakončit přípravou pozdní snídaně se šampaňským.

      • Trishina jižanská kuchyně VI (8)

        Vzpomínky na Nashville. Trisha připravuje některá jídla dopředu, a pak zamíří do jednoho ze svých oblíbených míst v Nashvillu, aby si dala duet se svou kamarádkou, autorkou písní Karyn Rochelle.

      • Trishina jižanská kuchyně VI (9)

        Rodinné grilování a zmrzlina. Trishin švagr a jeho manželka se přicházejí podělit o pár oblíbených rodinných receptů na grilování, např. Mikeovo vepřové cukroví, Maryiny pečené fazole, grilovaná kukuřice na špejli a Trishin grilovaný ananas podávaný se zmrzlinou.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (7)

        Kousky dětské velikosti. Anna se vydá na výlet do Cherry Lane Orchards na dětskou oslavu, kterou pořádá. Když jsou rozbaleny dárky, přicházejí předkrmy a dezerty: pralinky s kozím sýrem, muffiny s kukuřičným chlebem a salátem s krevetkami, a také višňové koláčky.

      • Kuchyně XII (12)

        Sýr, prosím! Kuchyně oslaví sýry jedinečnými sýrovými enchiladas Jeffa Mauro, sýrovými muffiny z kukuřičného chleba s polevou z papriček jalapeňo a pizzou se čtyřmi druhy sýra Davida Burtky.

      • Sekáček XXVII (11)

        Vysoká škola. Čtyři studenti vysoké školy zjistí, jestli by absolvovali v kuchyni Sekáčku. Nejprve musí připravit něco nového z kuřete a rajské polévky. Pak se musejí vyrovnat se zmraženou přílohou. A nakonec přijde tropické ovoce.

      • Trishina jižanská kuchyně VI (10)

        Glendin maškarní narozeninový večírek. Jedinou osobou, která miluje maškarní večírky více než Trisha Yearwood, je její kamarádka Glenda. Na oslavu Glendiných narozenin s ní Trisha připraví jídla na večírek se speciálními kostýmy.

      • Trishina jižanská kuchyně VI (11)

        Oblíbená jídla našich chlapů! Na počest úžasných mužů a otců svých životů uvaří Trisha Yearwood a její sestra Beth pár jejich oblíbených jídel.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson III (12)

        Díky, babičko. Annina babička ji naučila tolik věcí o vaření, že Anna připraví pár jídel podle babiččiných receptů. Hodně babiček dělá zelné rolky, ale Anna se s hrdostí podělí o zelené rolky Baba.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson III (13)

        Vaření pro zlatíčko. Anna a její manžel, šéfkuchař Michael, rádi vaří jeden pro druhého... a nyní je řada na Anně. Asi vás moc nepřekvapí, že jeho oblíbenými jídly jsou jednoduché, čerstvé recepty s domácí chutí.

      • Kuchyně XII (13)

        Bezedná snídaně. Katie Lee zahájí pořad makaróny se sýrem, jež se hodí ke snídani i večeři, a Jeff Mauro připraví dekadentní dort z německé čokolády a francouzského toastu. Šéfkuchař Nick Korbee z Egg Shop se přidá a nachystá zelená vejce se šunkou.

      • Malá bistra u silnic XXV (11)

        Díkůvzdání s krocanem. Guy se připravuje na den krocanů! V Princetonu v New Jersey si dá Reverend Run palačinky, kavárna v New Hampshire připravuje úžasnou krůtí sekanou a nakonec Guy objeví ducha těchto svátků v Louisville v bistru „zaplať a sněz, co zvládneš“.

      • Malá bistra u silnic XXV (12)

        Pozdní snídaně, boloňský salám a burgery. Na tomto výletu zkoumá Guy Fieri smažený boloňský salám a veganské burgery v Louisville v Kentucky a ochutná také pozdní snídani sestávající z různých jídel v Portlandu v Oregonu.

      • Osadnice XIV (8)

        Vášeň pro míchanice. Na ranči vládne vášeň pro míchanice a Ree zjistí, že dva je lepší než jeden! Smíchá italské a mexické v kuřecích enchilasagních, pak vytvoří chlebové vafle s cuketou, brambůrky a čokoládové sušenky ve tvaru chipsů, a nakonec cheesburgerový salát.

      • Osadnice XIV (9)

        Lahůdková výzva. Ree vyzve tři lidi z kmene Osage, aby připravili své nejlepší recepty pro její nové lahůdkářství. Jsou zde smažené kuřecí steaky, dva druhy sušenek a koláče s dvojitou čokoládovou polevou v souboji dezertů.

      • Osadnice XVI (12)

        Jídla k obnově sloupků. Ree připraví velký sáček jídla k obědu pro rodinu, když se bude na ranči potýkat se sloupky plotu. Nachystá delikátní sendviče s plátky steaku a kovbojská tekutá jídla. Poté připraví něco na letní zchlazení po práci v horkém dopoledni.

      • Malá bistra u silnic XXVI (15)

        Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.

      • Malá bistra u silnic XXVI (16)

        Ostrov a dezert. Guy Fieri pátrá po dezertním pokladu a ostrovní chuti a začne kavárnou podávající snídaně i obědy v Kalifornii. Pak zamíří do bistra na Havaji nabízejícího rozmanitá jídla bez lepku a do bláznivého karibského bistra ve Virginii.

      • Sekáček XXVII (12)

        Tučný a plný slaniny. V prvním kole jsou kuchaři šokováni, když najdou zábavné jídlo zabalené ve slanině. Ve druhém kole musejí soutěžící představit jídla s vepřovým a nudlemi. V závěru jeden kuchař dostane tučnou šanci s dezertem, ale bude porota souhlasit?

      • Kuchyně XIV (3)

        Domácí vaření. V Kuchyni se dnes budeme věnovat domácímu venkovskému vaření. Začne Katie Lee vařenými mořskými plody a Geoffrey Zakarian letní vařenou zeleninou. Hosté připraví snadná domácí jídla s jižanským šmrncem a představí nové triky pro staré nástroje.

      • Osadnice XIV (10)

        Otázky a odpovědi o mrazáku. Ree se podělí o své nejlepší tipy a triky ohledně všeho zmraženého, včetně receptů na jedno těsto, jež se dá využít na dva typy sušenek, máselnou kašovitou polévku, špagety s kořeněným kuřetem nebo omáčku z opečených rajčat.

      • Osadnice XIV (11)

        Šílené sladkosti. Ree připravuje dokonalé sladkosti pro svůj nejnovější článek na blogu. Jsou zde čokoládové sušenky s marshmallow, mramorovaná máčená jablka, fritovaný tvarohový dort s jahodovou zálivkou a tvrdé bonbony se šampaňským.

      • Sekáček XXVIII (13)

        Skok víry. Kněz, budoucí jeptiška, rabín a pastor ovládnou kuchyni Sekáčku. Porotce překvapí, že jeden z kuchařů nikdy nepracoval s rybami, a přitom je v koši pro předkrm losos.

      • Malá bistra u silnic XXVII (1)

        Sendviče, špecle a křidýlka. Na tomto výletu se Guy Fieri nechá chytit uragánem chutí. V Norfolku ve Virginii najde bistro dva v jednom, kde řezník dělá sendviče přes den a šéfkuchař polévku ramen a křidýlka v noci.

      • Malá bistra u silnic XXVII (2)

        Chutná dobrodružství. Na tomto výletu Guy Fieri objeví dobrodružné chutě. V Norfolku ve Virginii navštíví trh a restauraci, kde podávají mexické speciality, jaké jste nejspíše doposud neviděli.

      • Sekáček XXIX (8)

        Turnaj dospívajících: 2. bitva. Dospívající soutěžící bojují s časem, aby dokončili své předkrmy s klobáskami, a v kole s hlavním chodem čelí překvapení v podobě mořských plodů. V koši pro dezert kreativitu vzbudí snídaňové položky.

      • Sekáček junior IV (5)

        Máte losa? Nová skupina mladých soutěžících se pokouší vyhrát u porotců díky kořenové zelenině a sladké jihoamerické pochoutce v koši pro předkrm. Šťastní finalisté pak najdou v koších dezert z vodního melounu.

      • Strávníci v utajení IX (13)

        Otisky prstů. Poté, co si Keeli, majitelka Fuzion na Huntington Beach v Kalifornii, všimne, že jí ze sejfu v kanceláři zmizelo 4 000 dolarů, podezírá z krádeže jednoho ze svých manažerů.

      • Strávníci v utajení X (1)

        Partnerské problémy. Bývalý klient Jaime požádá Charlese o pomoc, aby zjistil, jestli se vyplatí investovat do upadající kalifornské restaurace. Strávníci v utajení, Kendall a Kiel, zjistí, že současný majitel nebyl moc upřímný ohledně všech svých problémů.

      • Malá bistra u silnic XVIII (5)

        Esa autenticity. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví bufety autentické až na kost. V Portlandu v Oregonu dělají nudle a podle matčiných receptů všechna autentická čínská jídla, jakou je třeba polévka ton.

      • Malá bistra u silnic XVIII (6)

        Sendviče sammies a dušené maso. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná pár vynikajících sendvičů a dušené maso. V Santa Fe v Novém Mexiku je kavárna s původní keňskou kuchyní nabízející čerstvé ryby, kořeněné banánové listy mahi mahi a vražedně dobré dušené karibské kozí maso.

      • Sekáček XXIX (8)

        Turnaj dospívajících: 2. bitva. Dospívající soutěžící bojují s časem, aby dokončili své předkrmy s klobáskami, a v kole s hlavním chodem čelí překvapení v podobě mořských plodů. V koši pro dezert kreativitu vzbudí snídaňové položky.

      • Sekáček junior IV (5)

        Máte losa? Nová skupina mladých soutěžících se pokouší vyhrát u porotců díky kořenové zelenině a sladké jihoamerické pochoutce v koši pro předkrm. Šťastní finalisté pak najdou v koších dezert z vodního melounu.

      • Strávníci v utajení IX (13)

        Otisky prstů. Poté, co si Keeli, majitelka Fuzion na Huntington Beach v Kalifornii, všimne, že jí ze sejfu v kanceláři zmizelo 4 000 dolarů, podezírá z krádeže jednoho ze svých manažerů.

      • Strávníci v utajení X (1)

        Partnerské problémy. Bývalý klient Jaime požádá Charlese o pomoc, aby zjistil, jestli se vyplatí investovat do upadající kalifornské restaurace. Strávníci v utajení, Kendall a Kiel, zjistí, že současný majitel nebyl moc upřímný ohledně všech svých problémů.

      • Malá bistra u silnic XVIII (5)

        Esa autenticity. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví bufety autentické až na kost. V Portlandu v Oregonu dělají nudle a podle matčiných receptů všechna autentická čínská jídla, jakou je třeba polévka ton.

      • Malá bistra u silnic XVIII (6)

        Sendviče sammies a dušené maso. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná pár vynikajících sendvičů a dušené maso. V Santa Fe v Novém Mexiku je kavárna s původní keňskou kuchyní nabízející čerstvé ryby, kořeněné banánové listy mahi mahi a vražedně dobré dušené karibské kozí maso.