• Food Network

    • Food Network od do

      • Malá bistra u silnic XXVII (4)

        Mořská pobřeží a velká jezera. Na tomto výletu Guy Fieri jezdí od pobřeží k pobřeží, aby si dal výbušná jídla. V Los Angeles na Grand Central Market prozkoumá mexické bistro nabízející neuvěřitelné tostadas s chobotnicemi a jejich jedinečný burger.

      • Giada na pláži (5)

        Letní nedělní oběd. Giada De Laurentiis pořádá velký, rodinný nedělní oběd ve svém domě v Kalifornii na pláži. V menu jsou krevety s loupanými paprikami, grilovaný meloun a těstovinový salát s prosciuttem, kuře z cihlové pece a pizzy BLAT.

      • Giada na pláži (6)

        Oběd z farmářského trhu. Giada míří na místní farmářský trh, aby si vybrala čerstvé ingredience pro čerstvý oběd s přáteli. Ve svém lehkém a barvitém menu má salát s grilovanou kapustou, kuře s lesními plody a balsamikem a jahodový dort.

      • Večeře u Tiffani II (9)

        Den na veletrhu. Tiffani láká Setha Greena a jeho manželku, Clare Grant, na zábavu na veletrhu! Nebude dělat klauna, když dojde na její domácí kukuřičné hot dogy, plátky hamburgerů na preclíkových buchtách, sladké brambory nebo zmrzliny na špejli se švestkami a višněmi.

      • Večeře u Tiffani II (10)

        Večírek s náhodnými jídly. Tiffani Thiessen pozve přátele na extravagantní večírek s jídly, která jsou zrovna k mání. Tiffani připraví lasagne s opečenou zeleninou a klobáskami, krevety s uzenými a štiplavými oranžovými papričkami chipotle a nakonec delikátní lepkavé brownies se slaným karamelem.

      • Strávníci v utajení X (2)

        Umělecký podvod. Poté, co zjistí Patricia nesrovnalosti u cateringové firmy, již využívá pro svá umělecká představení, kontaktuje Strávníky v utajení. Charles vyšle Jamieho a Briannu, kteří zjistí daleko větší problém s asistentkou kurátora.

      • Strávníci v utajení X (3)

        Mladá krev. Joe, majitel Harvey’s Steakhouse v Huntington Beach v Kalifornii, zaznamená pokles starších zákazníků své restaurace. Strávníci v utajení Destiney a Hal zjistí, že personál pořádá nepovolené akce pro mladší zákazníky.

      • Malá bistra u silnic XVIII (7)

        Všechno, co zasytí. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná různé chutě a poklady Díkůvzdání. Navštíví pekařství otce a syna s unikátním ptákem Dne díkůvzdání. V Kansas City dlouholetý mistr udí krocaní maso a nabízí s fazolemi, aby potěšil místní i soutěžící v grilování.

      • Malá bistra u silnic XVIII (8)

        Pohoda v duši. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví bistra nabízející chuť i duši. V Portlandu v Oregonu přátelská kavárna vaří rychlá jídla jako krutě vynikající sendvič s artyčoky nebo kari čočku, jež udeří do správných not.

      • Giada na pláži (5)

        Letní nedělní oběd. Giada De Laurentiis pořádá velký, rodinný nedělní oběd ve svém domě v Kalifornii na pláži. V menu jsou krevety s loupanými paprikami, grilovaný meloun a těstovinový salát s prosciuttem, kuře z cihlové pece a pizzy BLAT.

      • Giada na pláži (6)

        Oběd z farmářského trhu. Giada míří na místní farmářský trh, aby si vybrala čerstvé ingredience pro čerstvý oběd s přáteli. Ve svém lehkém a barvitém menu má salát s grilovanou kapustou, kuře s lesními plody a balsamikem a jahodový dort.

      • Večeře u Tiffani II (9)

        Den na veletrhu. Tiffani láká Setha Greena a jeho manželku, Clare Grant, na zábavu na veletrhu! Nebude dělat klauna, když dojde na její domácí kukuřičné hot dogy, plátky hamburgerů na preclíkových buchtách, sladké brambory nebo zmrzliny na špejli se švestkami a višněmi.

      • Večeře u Tiffani II (10)

        Večírek s náhodnými jídly. Tiffani Thiessen pozve přátele na extravagantní večírek s jídly, která jsou zrovna k mání. Tiffani připraví lasagne s opečenou zeleninou a klobáskami, krevety s uzenými a štiplavými oranžovými papričkami chipotle a nakonec delikátní lepkavé brownies se slaným karamelem.

      • Strávníci v utajení X (2)

        Umělecký podvod. Poté, co zjistí Patricia nesrovnalosti u cateringové firmy, již využívá pro svá umělecká představení, kontaktuje Strávníky v utajení. Charles vyšle Jamieho a Briannu, kteří zjistí daleko větší problém s asistentkou kurátora.

      • Strávníci v utajení X (3)

        Mladá krev. Joe, majitel Harvey’s Steakhouse v Huntington Beach v Kalifornii, zaznamená pokles starších zákazníků své restaurace. Strávníci v utajení Destiney a Hal zjistí, že personál pořádá nepovolené akce pro mladší zákazníky.

      • Malá bistra u silnic XVIII (7)

        Všechno, co zasytí. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná různé chutě a poklady Díkůvzdání. Navštíví pekařství otce a syna s unikátním ptákem Dne díkůvzdání. V Kansas City dlouholetý mistr udí krocaní maso a nabízí s fazolemi, aby potěšil místní i soutěžící v grilování.

      • Malá bistra u silnic XVIII (8)

        Pohoda v duši. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví bistra nabízející chuť i duši. V Portlandu v Oregonu přátelská kavárna vaří rychlá jídla jako krutě vynikající sendvič s artyčoky nebo kari čočku, jež udeří do správných not.

      • Osadnice XIV (12)

        Staré dobré časy. Zatímco se manžel Ree, Ladd, snaží se svým otcem Chuckem rozebrat historickou zásobárnu žrádla pro dobytek, ona uvaří k obědu šťavnatý steak a vejce benedikt v anglickém muffinu s česnekovým máslem a zalité kořeněnou holandskou omáčkou.

      • Osadnice XIV (13)

        Díkůvzdání s přáteli. Ree s přáteli oslaví Den díkůvzdání krocaní roládou s klobáskou a casserole s pórkem a bramborami. Mezi riskantní přílohy patří opilá omáčka, kozí sýr a sezónní koktejl.

      • Guyovy hry s potravinami V (5)

        Bitva Ameriky II: Vař, nebo budeš uvařen. Čtyři kuchaři hrdě zastupují své oblasti při návratu oblíbené části Guyových her s potravinami: Bitvě Ameriky. Dělat regionální jídla bez masa zní divně, ale co když je oddělení masa neomezené? Kdo se dostane na vrchol?

      • Valeriino domácí vaření II (1)

        Pokerová noc. U Valerie a Toma se koná pokerová noc a jejich přátelé Michael Burger, Duff Goldman a Jenny Johnson se na hru těší. Valerie v menu nabídne jihozápadní vaječné rolky, teriyaki rumaki a čedarové řezy s jablkem a šunkou.

      • Valeriino domácí vaření II (2)

        Díkůvzdání: dokonalé kousky! Valerie a její nejlepší přátelé se sejdou, aby oslavili Díkůvzdání. Valerie má dokonalé menu s fritovaným krocanem, sladké a slané pepitas, šťouchané žaludy s mladou hořkou zeleninou a dýňový koláč.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (9)

        Slavnostní otevření Hors D’Oeuvres. Anna oslavuje otevření svého nového obchodu s potravinami, Hors D’Oeuvres. Připraví bílou pizzu se šunkou a vroubkovaným okrajem, salát s bílými fazolemi s lanýži a patizony, pěnu z uzeného lososa na pohankových blini a tiramisu dortíky s borůvkami.

      • Kuchyně XIII (1)

        Oslava jara. Do Kuchyně vplulo jaro a Marcela Valladolid je oslaví chutnými opečenými kousky jehněčího. A také se naučíme nové a přírodní postupy pro zdobení velikonočních vajec nebo jak vytvořit jídlem inspirované kytice.

      • Sekáček XXVII (13)

        Slaninoví chlapci. Čtyři sebejistí mládenci mají radost, že tématem dnešní soutěže bude slanina, ale jak si tihle kuchaři povedou v prvním kole, když v koších bude slanina doplněna banánovou marmeládou?

      • Valeriino domácí vaření II (3)

        Oblíbená večeře pro oblíbené kamarádky! Valerie překvapí na jejich narozeniny své přítelkyně doma připraveným jídlem. V menu je směs mladé zeleniny s krutony z polenty, svíčková s pepřem a panna cotta s křenem, a také borůvkový dort.

      • Valeriino domácí vaření II (4)

        Italská večeře pro francouzského kuchaře. Valerie vytvoří pětihvězdičkovou italskou večeři pro francouzského šéfkuchaře Ludo Lefebvra a jeho manželku. V menu jsou panzanella, kukuřice a květák s máslem s kapkou bourbonu, branzino s gremolatou a bourbon manhattan s trochou másla.

      • Pečení s Annou Olson III (3)

        Ovocná šlehaná pěna. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se podělí o své znalosti o přípravě různých delikátních ovocných šlehaných pěn. Předvede, jak si tato mousse užít buď samotná, nebo jako součást velkých dezertů.

      • Pečení s Annou Olson III (4)

        Zmrzlina. Anna Olson se podělí o své tři oblíbené recepty na zmrzlinu. Začne jednoduchou a zakončí velkým dezertem celým pokrytým zmrzlinou.

      • Kuchyně XIII (2)

        Jarní kuře. Kuchyně je dokonale připravena na jarní drůbež. Začne Katie Lee pečeným kuřetem s malou obměnou, pokračuje Jeff Mauro kuřaty plněnými sendviči Rotisserie Club. Šéfkuchař John Seymour připraví kuřecí stehna s medem a česnekem.

      • Giada na pláži (5)

        Letní nedělní oběd. Giada De Laurentiis pořádá velký, rodinný nedělní oběd ve svém domě v Kalifornii na pláži. V menu jsou krevety s loupanými paprikami, grilovaný meloun a těstovinový salát s prosciuttem, kuře z cihlové pece a pizzy BLAT.

      • Giada na pláži (6)

        Oběd z farmářského trhu. Giada míří na místní farmářský trh, aby si vybrala čerstvé ingredience pro čerstvý oběd s přáteli. Ve svém lehkém a barvitém menu má salát s grilovanou kapustou, kuře s lesními plody a balsamikem a jahodový dort.

      • Osadnice XIV (12)

        Staré dobré časy. Zatímco se manžel Ree, Ladd, snaží se svým otcem Chuckem rozebrat historickou zásobárnu žrádla pro dobytek, ona uvaří k obědu šťavnatý steak a vejce benedikt v anglickém muffinu s česnekovým máslem a zalité kořeněnou holandskou omáčkou.

      • Osadnice XIV (13)

        Díkůvzdání s přáteli. Ree s přáteli oslaví Den díkůvzdání krocaní roládou s klobáskou a casserole s pórkem a bramborami. Mezi riskantní přílohy patří opilá omáčka, kozí sýr a sezónní koktejl.

      • Osadnice XVII (1)

        Grilování na ven. Celý den je na ranči plno práce s telaty, a tak Ree Drummond venku ugriluje zcela zasloužený oběd. V menu jsou uzená stehna se solí a pepřem, na ohni grilované steakové burgery se sýrem, grilované bramborové placky a koláče s borůvkami.

      • Malá bistra u silnic XXVII (4)

        Mořská pobřeží a velká jezera. Na tomto výletu Guy Fieri jezdí od pobřeží k pobřeží, aby si dal výbušná jídla. V Los Angeles na Grand Central Market prozkoumá mexické bistro nabízející neuvěřitelné tostadas s chobotnicemi a jejich jedinečný burger.

      • Malá bistra u silnic XXVII (3)

        Grilování, těstíčko, pivo a kuřata. Na tomto výletu Guy Fieri vyzkouší všechny druhy pořádných dlabanců. V Los Angeles najde pojízdné bistro se zajímavě připravenými rybami a smaženými brambůrky, a také bistro v centru, kde grilují a udí bůček a smaží kuřata.

      • Sekáček XXVIII (1)

        Šampioni Sekáčku: Bitva 1, nejlepší z nejlepších. Vracející se vítězové, zrádné koše, vražedný tlak - to je bitva šampionů Sekáčku! Pětidílný turnaj začíná hvězdnou sestavou obhajujících šampionů, kteří se musejí vypořádat s komplikovanými výzvami jako uši prasete nebo dezert z artyčoků.

      • Kuchyně XIV (5)

        Večírek u bazénu. Kuchyně pořádá večírek u bazénu s oblíbenými letními jídly všech. Katie Lee a Marcela Valladolid se podělí o nové nápady, čím ochutit hot dogy, a Jeff Mauro podává čerstvě grilované kuřecí maso se zelím.

      • Osadnice XV (1)

        Jedenáctá hodina. Ree Drummond pořádá koktejlovou oslavu pro zaměstnance, kteří jí pomáhali otevřít obchod ve městě. Je zde delikátní jednohubky a sladkosti připravené dopředu, a pro přípitek punč Pawhuska Prohibition.

      • Osadnice XV (2)

        Rozbalené Vánoce. Ree Drummond se podělí o tři vánoční jídla, včetně špízu s grilovaným kuřetem, bruschetty s fíky a kozím sýrem nebo sýrových mini papriček. K tomu ještě přidá na sváteční stůl Yorkshirský pudink a Santovy sladké sušenky.

      • Sekáček XXIX (2)

        Samí šneci. Kuchaři se musejí vypořádat s vařenými šneky escargot a růžičkovou kapustou v kole pro předkrm, a s česnekovými uzly v hlavním kole. Dort je inspiruje pro dezert.

      • Malá bistra u silnic XXVII (5)

        Pas k chuti. Guy jede z Texasu do Michiganu za vražedně dobrou kuchyní s mezinárodními vlivy, včetně šavarmy, hrudí banh mi, croissantů s tequilou nebo starých, dobrých kynutých dobrot.

      • Malá bistra u silnic XXVII (6)

        Staré tváře, nová místa. Guy Fieri navštíví pár tváří známých z tohoto pořadu a prozkoumá jejich nová místa. Nejprve bistro s pizzou ve Flagstaffu v Arizoně, vynikající bistro s mořskými plody ve Fairhope na Aljašce a v Miami podnik kuchaře, který dává nový šmrnc čínské kuchyni.

      • Upečeno ve Vermontu II (7)

        Griluj, děvče, griluj. Gesine přichází s chytrými nápady, jak pro pečení využít gril, když pořádáte venkovní večírek na oslavu teplého počasí a dobrých přátel.

      • Upečeno ve Vermontu II (8)

        Piknik pro dva. Gesine připravuje elegantní piknik pro svého muže a každé jídlo připraví ze svého oblíbeného listového těsta filo.

      • Dorty z Dallasu (5)

        Tank a kufřík na rybářské nářadí. Rodina veterána slaví dortem v podobě tanku, festival vína a sýra dostane navzájem si podobné dorty a dort pro ženicha dá nový význam rčení „jít na ryby“.

      • Dorty z Dallasu (6)

        Bollywood se setkává s The Dude. Extravagantní sbírka s tematikou Bollywoodu nabídne pekaře, který tvoří dorty uvnitř dalších dortů, skupina The Dude představí úchvatný dort pro ženicha a dort v podobě obřího vejce je poctou umění babičky jednoho z pekařů.

      • Strávníci v utajení X (4)

        Pašování alkoholu zadními dveřmi. Rick, majitel Weiland Brewery v Los Angeles, zavolá Charlese poté, co zjistí nesrovnalosti v zásobách piva. Brianna a Jamie zjistí, že přímo pod nosem majitele probíhá rozsáhlá operace s pašováním alkoholu.

      • Strávníci v utajení X (5)

        Mimoškolní aktivity. Charles požádá Eliota a Domenicu, aby se zapsali jako studenti na akademii The Real Food v Miami Shores na Floridě. Strávníci v utajení brzy zjistí, že třídy se využívají pro soukromé podnikání ze strany instruktorů.

      • Malá bistra u silnic XVIII (9)

        Vepřové, těstoviny a grilování. Na tomto výletě Guy Fieri prozkoumá některé ozkoušené a opravdové místní hitovky. V Kansas City v Missouri nabízejí oblíbená jídla jako vepřové hašé s černými fazolemi.

      • Malá bistra u silnic XVIII (10)

        Na jih od hranic. Na tomto výletě Guy Fieri míří na jih na hranici do Cabo San Lucas v Mexiku. Na hlavním městském silničním tahu je taco bar se zcela čerstvými chobotnicemi a omáčkami ve stylu Guadalajary, které vám stáhnou ponožky.

      • Upečeno ve Vermontu II (7)

        Griluj, děvče, griluj. Gesine přichází s chytrými nápady, jak pro pečení využít gril, když pořádáte venkovní večírek na oslavu teplého počasí a dobrých přátel.

      • Upečeno ve Vermontu II (8)

        Piknik pro dva. Gesine připravuje elegantní piknik pro svého muže a každé jídlo připraví ze svého oblíbeného listového těsta filo.

      • Dorty z Dallasu (5)

        Tank a kufřík na rybářské nářadí. Rodina veterána slaví dortem v podobě tanku, festival vína a sýra dostane navzájem si podobné dorty a dort pro ženicha dá nový význam rčení „jít na ryby“.

      • Dorty z Dallasu (6)

        Bollywood se setkává s The Dude. Extravagantní sbírka s tematikou Bollywoodu nabídne pekaře, který tvoří dorty uvnitř dalších dortů, skupina The Dude představí úchvatný dort pro ženicha a dort v podobě obřího vejce je poctou umění babičky jednoho z pekařů.

      • Strávníci v utajení X (4)

        Pašování alkoholu zadními dveřmi. Rick, majitel Weiland Brewery v Los Angeles, zavolá Charlese poté, co zjistí nesrovnalosti v zásobách piva. Brianna a Jamie zjistí, že přímo pod nosem majitele probíhá rozsáhlá operace s pašováním alkoholu.

      • Strávníci v utajení X (5)

        Mimoškolní aktivity. Charles požádá Eliota a Domenicu, aby se zapsali jako studenti na akademii The Real Food v Miami Shores na Floridě. Strávníci v utajení brzy zjistí, že třídy se využívají pro soukromé podnikání ze strany instruktorů.

      • Malá bistra u silnic XVIII (9)

        Vepřové, těstoviny a grilování. Na tomto výletě Guy Fieri prozkoumá některé ozkoušené a opravdové místní hitovky. V Kansas City v Missouri nabízejí oblíbená jídla jako vepřové hašé s černými fazolemi.

      • Malá bistra u silnic XVIII (10)

        Na jih od hranic. Na tomto výletě Guy Fieri míří na jih na hranici do Cabo San Lucas v Mexiku. Na hlavním městském silničním tahu je taco bar se zcela čerstvými chobotnicemi a omáčkami ve stylu Guadalajary, které vám stáhnou ponožky.