
Food Network
Food Network od do
Muž vs. jídlo II (8)
San Francisco. Adam Richman navštíví San Francisko v Kalifornii. Jeho první zastávkou je Taqueria La Cumbre. Nejdůležitější u burrita Misionářský styl je na rozdíl od jiných podobných bister s tacos velikost.
Restaurant: Impossible IV (13)
Oleander Bar and Grill. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Oleanu, aby se setkal s Kelli a její dcerou Abby, majitelkami Oleander Bar and Grill. Ty dvě se nedokážou na ničem shodnout, což způsobuje zmatky u zaměstnanců, a jejich boje odhánějí zákazníky.
Sledování restaurací V (4)
Neúspěch v Las Vegas. Willie Degel je povolán do Sonrisa Grill, aby pomohl mexické restauraci kdysi plné života. Majitelka Chanthy si vypůjčuje od příbuzných, aby udržela strádající místo naživu.
Úchvatné svatební dorty III (4)
Šálky na čaj na sobě, viktoriánské sci-fi, rybičky koi. Cake Girls tvoří svatební dort na čajový dýchánek, zatímco v Christopher Garren’s Cakes pracují na dortu inspirovaném viktoriánskou érou a sci-fi. Mezitím Merci Beaucoup Cakes dělají podmořský dort, a dokonce i s rybičkou koi!
Muž vs. jídlo II (7)
Honolulu. Adam Richman při hledání skvělých jídel v zemi navštíví Honolulu na Havaji. Jeho pátrání začíná v Helena’s Hawaiian Foods, nejlepším místě, kde si dopřát tradiční havajské hody.
Muž vs. jídlo II (8)
San Francisco. Adam Richman navštíví San Francisko v Kalifornii. Jeho první zastávkou je Taqueria La Cumbre. Nejdůležitější u burrita Misionářský styl je na rozdíl od jiných podobných bister s tacos velikost.
Restaurant: Impossible IV (13)
Oleander Bar and Grill. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Oleanu, aby se setkal s Kelli a její dcerou Abby, majitelkami Oleander Bar and Grill. Ty dvě se nedokážou na ničem shodnout, což způsobuje zmatky u zaměstnanců, a jejich boje odhánějí zákazníky.
Sledování restaurací V (4)
Neúspěch v Las Vegas. Willie Degel je povolán do Sonrisa Grill, aby pomohl mexické restauraci kdysi plné života. Majitelka Chanthy si vypůjčuje od příbuzných, aby udržela strádající místo naživu.
Úchvatné svatební dorty III (4)
Šálky na čaj na sobě, viktoriánské sci-fi, rybičky koi. Cake Girls tvoří svatební dort na čajový dýchánek, zatímco v Christopher Garren’s Cakes pracují na dortu inspirovaném viktoriánskou érou a sci-fi. Mezitím Merci Beaucoup Cakes dělají podmořský dort, a dokonce i s rybičkou koi!
Muž vs. jídlo II (7)
Honolulu. Adam Richman při hledání skvělých jídel v zemi navštíví Honolulu na Havaji. Jeho pátrání začíná v Helena’s Hawaiian Foods, nejlepším místě, kde si dopřát tradiční havajské hody.
Muž vs. jídlo II (8)
San Francisco. Adam Richman navštíví San Francisko v Kalifornii. Jeho první zastávkou je Taqueria La Cumbre. Nejdůležitější u burrita Misionářský styl je na rozdíl od jiných podobných bister s tacos velikost.
Sekáček junior IV (1)
Jídlo z brouků. Juniorští kuchaři čelí podivným, lezoucím kebabům v prvním koši, ale zase je potěší rybí filety a barevné obilniny ve druhém kole. Nakonec musejí využít v kole pro dezert využít drobná zrnka čokoládové rýže a obří vejce.
Malá bistra u silnic XXV (3)
Kreolové, studené řezy a palačinky. Guy navštíví vícegenerační bistro, které nabízí New Orleans v Los Angeles, jídelnu v Minneapolis nabízející bezmasá „masná“ jídla a bistro na Havaji s nabídkou nudlí, polévky ramen a vietnamských palačinek.
Malá bistra u silnic XXV (4)
Jíst a pít. Guy vyzkouší jídla v hospodách napříč USA – od noků s masem z divočáka v Los Angeles po jehněčí bůček se slaninou, salátem a rajčaty v Miami.
Bosá komtesa VI (1)
Díkůvzdání. Ina zkouší dokonalou večeři pro na Díkůvzdání podle článku v časopise. V menu jsou chutné sloní uši, zlaté cornwallské slepice plněné nádivkou z kukuřičného chleba, šťouchaný tuřín s delikátní a křupavou šalotkou a restovaná brokolice.
Bosá komtesa VI (2)
Sváteční překvapení. Co dát lidem, kteří mají všechno? Ina má odpověď v podobě svátečního překvapení, kdy podává muffiny s čerstvými brusinkami, v ústech se rozplývající čokoládové lanýže s ořechy a kouřící termosku plnou horké bílé čokolády s pomerančovým likérem.
Pečení s Annou Olson IV (10)
Nepečené dobroty. Kuchařka Anna Olson se podělí o své tři oblíbené recepty pro nepečené dobroty. Jsou dokonalé pro chvíle, kdy se vám nechce zapínat troubu.
Kuchyně XI (8)
Přátelské Díkůvzdání. Kuchyně pořádá hvězdami naplněné Díkůvzdání s Nancy Fuller a Valerií Bertinelli. Geoffrey připraví svého pečeného krocana s citrónem a bylinkami, Nancy se podělí o své jídlo v jednom talíři a každý přidá svou ingredienci na dokonalé makaróny se sýrem.
Sekáček XXVI (2)
Sekáček na Halloween. Kuchaře vyděsí ingredience jako falešné oční bulvy nebo skutečná krev v prvním kole. Druhé kolo je překvapí mořskými plody ve tvaru rakve a děsivý koš pro dezerty nabídne strašlivý čokoládový hmyz.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (1)
Koktejly a koláčky. K Ině přišli na snídani její kamarádi z Hollywoodu. Podává se ricotta s bobulemi a zázvorovým sirupem, sušenky s čedarem a papričkou jalapeno a kosmopolitní koktejly z rudého pomeranče.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (2)
Jednoduché jako koláč. Ina se podělí o pár tajemství přípravy koláčů s kamarádem, floristou Michaelem. Nejprve jsou zde muffiny s malinami a kukuřicí, pak se o své recepty podělí Michael a připraví vynikající jídla, která vyniknou.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (4)
Svačina s čajem u Susan. Anna Olson navštíví svou přítelkyni Susan v jejím domě u jezera na svačinu s čajem.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (5)
Večeře před divadlem. Anna Olson připravuje jednoduché jídlo, než vyrazí v noci do divadla.
Kuchyně XI (9)
Dokonalý průvodce přílohami. Všichni připraví své oblíbené přílohy na Díkůvzdání a podělí se o tipy, jak si pro ně udělat v troubě víc místa. K přípitku na svátky Geoffreyovým koktejlem ze šťávy pižmové tykve se připojí zvláštní host.
Restaurant: Impossible IV (13)
Oleander Bar and Grill. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Oleanu, aby se setkal s Kelli a její dcerou Abby, majitelkami Oleander Bar and Grill. Ty dvě se nedokážou na ničem shodnout, což způsobuje zmatky u zaměstnanců, a jejich boje odhánějí zákazníky.
Osadnice XI (3)
Hra s ohněm. Na ranči je velký den jarního pálení, a tak Ree Drummond připraví pro svůj tým sytou hostinu v texasko-mexickém stylu.
Osadnice XII (1)
Studentská jídla. Ree Drummond se podělí o pár nápadů na jednoduchou a rychlou přípravu studentských jídel za pomoci základních nástrojů.
Osadnice XV (8)
Příběh o Merc. Ree se podělí o epický příběh s otevřením The Mercantile, a přitom připraví dopředu tři večeře. Uvaří máslové makaróny se sýrem, toskánskou fazolovou polévku a chili balíčky do ruky, z nichž že dá udělat trojice delikátních rychlých jídel.
Malá bistra u silnic XXIV (7)
Šťavnaté sendviče. Guy si zakousne šťavnatých sendvičů při cestě napříč Kalifornií a Floridou, kdy navštíví opravdu skvělé a levné řeznictví, pojízdnou kantýnu a bistro s mořskými plody.
Malá bistra u silnic XXIV (8)
Horké maso a studená zelenina. Guy griluje masitá jídla a zeleninové speciality při návštěvě oblíbeného veganského bistra v Kalifornii, a pak zamíří do ráje masožravců na Floridě.
Sekáček XXVI (3)
Vojenští veteráni. V prvním kole se jeden kuchař zarazí nad dokonalým způsobem přípravy vlnkovaných brambor. Předvařená sekaná je velkou výzvou ve druhém kole a nakonec musejí kuchaři připravit sladkosti z křehké sušenky a dortového nápoje.
Kuchyně VIII (7)
Chutné, a přitom úsporné. Naučte se, které potraviny zmrazit a které byste měli použít rychle čerstvé, jak ušetřit peníze s vepřovým osso bucco, nebo jak vytvořit dvě snadné večeře pro pracovní dny od Katie Lee a Marcely Valladolid, s využitím cenově dostupných kuřecích stehen.
Osadnice XII (2)
Večírek v ledničce. Ree Drummond plní ledničku dopředu připravenými jídly na koktejlový večírek.
Osadnice XII (3)
Vánoční dobroty. Pár dní před Vánoci připravuje Ree vánoční dobroty, jež lze věnovat i jako dárek. Uvaří domácí gumové bonbóny, vánoční dezert z višní, preclíkové želvy, sýrové tyčinky s kajenským pepřem a ostrosladké pražené mandle.
Sekáček XXVII (9)
Hvězdy pojízdných bister. Čtyři talentovaní kuchaři z pojízdných bister vyzkoušejí své zkušenosti v kuchyni Sekáčku, kde budou čelit překvapivým a záhadným ingrediencím ve třech samostatných kolech.
Malá bistra u silnic XXIV (9)
Rozpálená South Beach. Guy vyráží za nejlepšími kulinářskými místy v South Beach na Floridě, kde najde restauraci specializovanou na tacos, autentické německé bistro a oázu u bazénu.
Malá bistra u silnic XXIV (10)
Uzené, grilované a smažené. Guy se vydává za všemi druhy masa: uzenými, grilovanými i smaženými, při svých návštěvách Miami na Floridě a Modesto a Stockton v Kalifornii.
Restaurant: Impossible II (1)
Dodge City. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Harrisburgu v Pensylvánii, aby zkusil zachránit Dodge City USA před zavřením po 30 letech provozu. Bude muset najít způsob, jak se vyrovnat s tematikou Divokého západu, která sem po desetiletí patřila.
Sledování restaurací V (5)
Hammer ve Vegas. Willie Degel pomáhá bývalému profesionálnímu hráči hokeje Bobu Flemingovi s jeho strádajícím Hammer’s Grill and Bar. V roce 2007 přestěhoval Bob bar mimo Vegas a od té doby začal jeho úspěch mizet.
Strávníci v utajení V (5)
Oktobertheft. Spolumajitelka Speisekammer, německé restaurace v kalifornské Alamedě, se obává, že její „dirndl girls“, jež najal její bývalý manžel, přinášejí více problémů než užitku.
Strávníci v utajení V (6)
Hrozny hněvu. Poté, co Michael, majitel Bistro Baffi ve Washingtonu, zjistil, že chybí několik lahví drahého vína, pověřil Charlese, aby věc prošetřil. Strávníci v utajení Allison, Julie a Benny sem přijdou a začnou pracovat na další záhadě.
Malá bistra u silnic XXVIII (15)
Na háku a v housce. Guy Fieri vyzkouší na tomto výletu mořské plody přímo z háčku a vyzkouší pořádné sendviče. V San Francisku vaří v čínské tržnici humry, vepřové bochánky a dokonce dim sum z kuřecích nohou.
Malá bistra u silnic XXVIII (16)
Směs chutí. Na tomto výletě se Guy Fieri ponoří do směsi chutí celé země. V Chicagu navštíví bistro, kde se mísí latinská a asijská kuchyně a kde nabízejí jedinečnou verzi paelly a pozole.
Restaurant: Impossible II (1)
Dodge City. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Harrisburgu v Pensylvánii, aby zkusil zachránit Dodge City USA před zavřením po 30 letech provozu. Bude muset najít způsob, jak se vyrovnat s tematikou Divokého západu, která sem po desetiletí patřila.
Sledování restaurací V (5)
Hammer ve Vegas. Willie Degel pomáhá bývalému profesionálnímu hráči hokeje Bobu Flemingovi s jeho strádajícím Hammer’s Grill and Bar. V roce 2007 přestěhoval Bob bar mimo Vegas a od té doby začal jeho úspěch mizet.
Strávníci v utajení V (5)
Oktobertheft. Spolumajitelka Speisekammer, německé restaurace v kalifornské Alamedě, se obává, že její „dirndl girls“, jež najal její bývalý manžel, přinášejí více problémů než užitku.
Strávníci v utajení V (6)
Hrozny hněvu. Poté, co Michael, majitel Bistro Baffi ve Washingtonu, zjistil, že chybí několik lahví drahého vína, pověřil Charlese, aby věc prošetřil. Strávníci v utajení Allison, Julie a Benny sem přijdou a začnou pracovat na další záhadě.
Malá bistra u silnic XXVIII (15)
Na háku a v housce. Guy Fieri vyzkouší na tomto výletu mořské plody přímo z háčku a vyzkouší pořádné sendviče. V San Francisku vaří v čínské tržnici humry, vepřové bochánky a dokonce dim sum z kuřecích nohou.
Malá bistra u silnic XXVIII (16)
Směs chutí. Na tomto výletě se Guy Fieri ponoří do směsi chutí celé země. V Chicagu navštíví bistro, kde se mísí latinská a asijská kuchyně a kde nabízejí jedinečnou verzi paelly a pozole.
