
Food Network
Food Network od do
Malá bistra u silnic XXV (1)
Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.
Sekáček XXIX (5)
Vaření s chilli. Kuchaři soutěží ve tříkolové soutěži s tematikou chilli. V kole pro předkrm začnou čokoládou s klobáskami. Ostrost a kreativita jsou klíčem ke kolu s hlavním chodem, a u dezertů vzniknou chilli inspirované sladkosti.
Sekáček junior IV (2)
Pohár radosti. Šéfkuchaři Maneet Chauhan a Andrew Gruel a herečka Meghan Markle předsedají soutěži, která začíná pohárem s 1,5 kg arašídového másla a příliš horkou plotýnkou, která způsobí problémy jednomu z mladých kuchařů.
Strávníci v utajení V (9)
Zmrzačený maskot. Charles Stiles a jeho tým navštíví Zippy’s Giant Burgers v Seattlu, aby prozkoumali poničení místního maskota restaurace.
Strávníci v utajení V (10)
Paranormální aktivity. Majitel Taverna Mazi v Seattlu Charles chce zjistit, co je za povídačkami, že lidé z jeho týmu nabízejí divoké prohlídky restaurace.
Malá bistra u silnic XXVIII (19)
Kulinářská cesta. Guy Fieri vyráží na cestu za mimořádnými kulinářskými zážitky. Na Big Island oněmíte úžasem u slavných večeří, které jsou směsí filipínské a havajské kuchyně. V Chicagu je pak španělské bistro s překvapivými mořskými plody.
Malá bistra u silnic XIV (1)
Hvězdy malých bister u silnic. Na tento výlet se Guy vydá se svými nejbližšími přáteli. V Georgetownu v Texasu se připojí k Matthew McConaugheymu a v Minneapolis zkouší Guy všechny druhy nových věcí v okolí pizzerie, kam rád chodí jeho kamarád a milovník jídla Andrew Zimmern.
Sekáček XXIX (5)
Vaření s chilli. Kuchaři soutěží ve tříkolové soutěži s tematikou chilli. V kole pro předkrm začnou čokoládou s klobáskami. Ostrost a kreativita jsou klíčem ke kolu s hlavním chodem, a u dezertů vzniknou chilli inspirované sladkosti.
Sekáček junior IV (2)
Pohár radosti. Šéfkuchaři Maneet Chauhan a Andrew Gruel a herečka Meghan Markle předsedají soutěži, která začíná pohárem s 1,5 kg arašídového másla a příliš horkou plotýnkou, která způsobí problémy jednomu z mladých kuchařů.
Strávníci v utajení V (9)
Zmrzačený maskot. Charles Stiles a jeho tým navštíví Zippy’s Giant Burgers v Seattlu, aby prozkoumali poničení místního maskota restaurace.
Strávníci v utajení V (10)
Paranormální aktivity. Majitel Taverna Mazi v Seattlu Charles chce zjistit, co je za povídačkami, že lidé z jeho týmu nabízejí divoké prohlídky restaurace.
Malá bistra u silnic XXVIII (19)
Kulinářská cesta. Guy Fieri vyráží na cestu za mimořádnými kulinářskými zážitky. Na Big Island oněmíte úžasem u slavných večeří, které jsou směsí filipínské a havajské kuchyně. V Chicagu je pak španělské bistro s překvapivými mořskými plody.
Malá bistra u silnic XIV (1)
Hvězdy malých bister u silnic. Na tento výlet se Guy vydá se svými nejbližšími přáteli. V Georgetownu v Texasu se připojí k Matthew McConaugheymu a v Minneapolis zkouší Guy všechny druhy nových věcí v okolí pizzerie, kam rád chodí jeho kamarád a milovník jídla Andrew Zimmern.
Osadnice XII (6)
Sušení sena. Ree připravuje u švagra pro svou rodinu večeři po dlouhém, umdlévajícím odpoledni svážení sena. V menu jsou kořeněná pomalu vařená žebra, sýrové casserole s kukuřičnou kaší, salát s brokolicí a patrový dort se zmrzlinou.
Osadnice XII (7)
Jednoduchá jídla. Dnes je to o jídlech z pěti ingrediencí, a v menu najdeme kuře pečené s fenyklem, špagety carbonara. vejce v tomatě, vegetariánskou polévku s tortellini a tři varianty večeře z pekáče.
Guyovy hry s potravinami IX (1)
Extrémně nízký rozpočet. Kuchaři zkoušejí překvapit porotce a zůstat ve hře navzdory tlaku při nákupu s nejextrémnějším rozpočtem v historii Města chutí.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (5)
Večírek s náhodnými jídly. Ina Garten se podělí o rady, jak připravit večírek s náhodnými jídly jako rajská omáčka se sýrovými krutony k obědu, prvotřídní grilovaná kuřata s citrónem, brokolicí a motýlkovými těstovinami, a k tomu pšeničné bobule a salát farro.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (6)
To nejlepší z Bosé komtesy: Sýr. Ina Garten a její sýrové dobrodružství se špenátem a čedarovým suflé, s vynikajícím grilovaným sýrem, rychlými sýrovými jednohubkami a dvěma neuvěřitelnými pečenými sýrovými dobrotami – pečenými sýry brie a fontina.
Pečení s Annou Olson IV (13)
Halloween - dezerty na večírek. Kuchařka Anna Olson se podělí o svá tajemství na dokonalé halloweenské dezerty pro večírek. Tři její dezerty jsou stejně dobré, jako strašidelné.
Kuchyně XI (11)
Šťastné a veselé nápady. Kuchyně je v tomto svátečním období šťastná a veselá, a tak Katie připraví vysoký roštěnec a Sunny šafránové brambory. Marcela předvede, jak připravit sváteční stůl, který jiskří, a Jeff nachystá sezónní dezert.
Sekáček XXVI (5)
Rodinná záležitost. V prvním kole převezmou pánev rodinného příslušníka dva příbuzní. V dalším kole se zdají být kuřecí prsa snadná na přípravu, ale jak si kuchaři poradí s další, záhadnou ingrediencí? V posledním kole čeká velmi sladký dort.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (7)
To nejlepší z Bosé komtesy: Dezert. Ina připraví svou neuvěřitelnou mraženou čokoládovou pěnu, francouzské jablečné palačinky, snadné jahody s balzamikem, ovocný salát s limoncello, Eton mess a delikátní brownies z pánvičky.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (1)
Starý New York. Dnes se poučíme z vynikajících jídel New Yorku. Po uzeném lososovi a bagelu v legendárním židovském obchodu se zaměříme na úchvatnou kavárnu s pražírnou, a pak dvojitě grilované newyorské kousky s kořením.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (10)
Kurz vaření. Anna se podělí o své znalosti z kulinářského umění. Připraví salát s grilovaným mořským ovocem a chilli, doma vyrobené těstoviny se zahradní zeleninou a bílým vínem, meruňkovou marmeládu a pěnu z bílé čokolády s ovocným kompotem.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (11)
Hostina Al Fresco. Víkend je dlouhý a Anna jej ještě zpomalí terinou s červenou řepou a kozím sýrem, bylinkami a zeleninou plněné plátky okouna na bílém víně, salátem s kukuřicí a borůvkami a francouzským ledovým pudinkem.
Kuchyně XI (12)
Chata v zimě. Na ochranu před chladem zimy přináší Jeff Mauro kuře z vířivky, zatímco Marcela Valladolid a Sunny Anderson připraví dvě delikátní fondue. Geoffrey Zakarian uvaří kotel francouzské cibulové polévky.
Sekáček junior IV (2)
Pohár radosti. Šéfkuchaři Maneet Chauhan a Andrew Gruel a herečka Meghan Markle předsedají soutěži, která začíná pohárem s 1,5 kg arašídového másla a příliš horkou plotýnkou, která způsobí problémy jednomu z mladých kuchařů.
Osadnice XII (6)
Sušení sena. Ree připravuje u švagra pro svou rodinu večeři po dlouhém, umdlévajícím odpoledni svážení sena. V menu jsou kořeněná pomalu vařená žebra, sýrové casserole s kukuřičnou kaší, salát s brokolicí a patrový dort se zmrzlinou.
Osadnice XII (7)
Jednoduchá jídla. Dnes je to o jídlech z pěti ingrediencí, a v menu najdeme kuře pečené s fenyklem, špagety carbonara. vejce v tomatě, vegetariánskou polévku s tortellini a tři varianty večeře z pekáče.
Osadnice XV (11)
Sytá jídla starého stylu. Od začátku do konce dnes Ree připraví sytá jídla ve starém stylu, která stále chutnají. Uvaří casserole s tuňákem a nudlemi, masové koule ve sladkokyselé omáčce, glazované jablečné knedlíky a velšské sýrové toasty.
Malá bistra u silnic XXIV (13)
Skvělé zařízení. Guy Fieri se podívá na skvělá zařízení pro vaření, například vnitřní udírnu na jehňata, sto let starý stroj na výrobu delikátních italských ravioli nebo na pec na pizzu na jednom z havajských ostrovů, která dává masovým koláčům zvláštní chutě.
Malá bistra u silnic XXV (1)
Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.
Sekáček XXVI (6)
Příbuzní v týmu! Dvojice matek a snach soutěží, aby se zjistilo, která má pevnější pouto. Výzvy obsahují opilé doplňky, podivná vejce s bramborovou kaší a mazlavý chléb jako ingredienci pro dezert.
Kuchyně VIII (10)
Zimní úniky. Únik před chladným počasím je možný díky vepřovým kebabům a pečené rýži s ananasem od Sunny Anderson či obrácenému mangovému dortu Marcely Valladolid. Poradna Kuchyně odpoví na otázky diváků a pomůže zjednodušit zimní rutiny vaření.
Osadnice XII (8)
Pro Petea. Kovboj Pete si na farmě prožil dlouhé a náročné léto, a tak Ree připraví pro něho a jeho rodinu večeři v texasko-mexickém stylu jako poděkování. V menu jsou carnitas, mango salát, sýrové smažené casserole s fazolkami a guacamole s ozvláštněním.
Osadnice XII (9)
Den dvojí hry. Synové Ree jsou blázni do fotbalu, takže když přijdou jejich kamarádi porovnat nejlepší týmy, Ree připraví jejich oblíbená jídla: kořeněná křidýlka, předem připravené sendvičové rolky, vydlabané brambory a slané preclíky jako brownies.
Sekáček XXVII (12)
Tučný a plný slaniny. V prvním kole jsou kuchaři šokováni, když najdou zábavné jídlo zabalené ve slanině. Ve druhém kole musejí soutěžící představit jídla s vepřovým a nudlemi. V závěru jeden kuchař dostane tučnou šanci s dezertem, ale bude porota souhlasit?
Malá bistra u silnic XXV (2)
Asie, Afrika a Indie. Guy navštíví tři velká americká města kvůli skvělým mezinárodním chutím. Filipínské funky bistro v Los Angeles, v San Francisku ochutná etiopskou kuchyni a v Minneapolis si zakousne večerní indickou klasiku.
Malá bistra u silnic XXV (3)
Kreolové, studené řezy a palačinky. Guy navštíví vícegenerační bistro, které nabízí New Orleans v Los Angeles, jídelnu v Minneapolis nabízející bezmasá „masná“ jídla a bistro na Havaji s nabídkou nudlí, polévky ramen a vietnamských palačinek.
Se Sibou u stolu IV (5)
Delikátní večeře. Večeři pod širým nebem načíná jehně grilované stylem braai, úchvatný středomořský salát s kuskusem a studené tzatziki - víkendová večeře, která všechny potěší svými chutěmi.
Se Sibou u stolu IV (6)
Samá dobrá jídla. Dnes to budou samá dobrá jídla, jaká umí jen Siba. Pro začátek dvojice křupavých tyčinek, jejichž příprava je rychlá, nebo koule z datlí a semínek, krásné kousky plné energie.
Večeře u Tiffani II (3)
Burgery a pivo. Tiffani Thiessen připravuje pro svého manžela a jeho přátele chlapská jídla. Začne dokonalým luxusním burgerem s pivem a hranolky. Pak přidá cviklový salát s domácími rančerskými a neodolatelnými zmrzlinovými sendviči.
Večeře u Tiffani II (4)
Filmová noc. Tiffani Thiessen připravuje jídla na filmovou noc. Začne pečeným kuřecím koláčem s dekadentními šťouchanými bramborami se zakysanou smetanou. A ke sledování filmů sladký i kořeněný popcorn.
Strávníci v utajení V (11)
Slevové kupóny. Velký nárůst placení slevovými kupóny znepokojuje majitele kalifornské restaurace, který zjistí s pomocí Charlese Stilese a jeho týmu, že má dobrý důvod podezřívat personál.
Strávníci v utajení V (12)
Poplatek. Charles a jeho tým se podívají za scénu Red Balls Rock–and–Roll Pizza v Moorparku v Kalifornii, aby odhalili nesrovnalosti v inventáři.
Malá bistra u silnic XIV (2)
Speciální sendviče. V texaském Austinu Guy navštíví malý přívěs, kde nabízejí zákazníkům na ulici i do vedlejšího baru speciální sendviče. V Minneapolis si v přívěsu s jídlem dá rolky z čerstvého humra, které mají v potápěčském baru dvojí funkci.
Malá bistra u silnic XIV (3)
Dát si klasiku. Na tomto výletě Guy prověří některé hospůdky, které se nevzdaly klasických jídel. V Minneapolis je rodinný podnik, nabízející italské delikatesy, jež místní milují – pizzu a zcela čerstvé těstoviny.
Se Sibou u stolu IV (5)
Delikátní večeře. Večeři pod širým nebem načíná jehně grilované stylem braai, úchvatný středomořský salát s kuskusem a studené tzatziki - víkendová večeře, která všechny potěší svými chutěmi.
Se Sibou u stolu IV (6)
Samá dobrá jídla. Dnes to budou samá dobrá jídla, jaká umí jen Siba. Pro začátek dvojice křupavých tyčinek, jejichž příprava je rychlá, nebo koule z datlí a semínek, krásné kousky plné energie.
Večeře u Tiffani II (3)
Burgery a pivo. Tiffani Thiessen připravuje pro svého manžela a jeho přátele chlapská jídla. Začne dokonalým luxusním burgerem s pivem a hranolky. Pak přidá cviklový salát s domácími rančerskými a neodolatelnými zmrzlinovými sendviči.
Večeře u Tiffani II (4)
Filmová noc. Tiffani Thiessen připravuje jídla na filmovou noc. Začne pečeným kuřecím koláčem s dekadentními šťouchanými bramborami se zakysanou smetanou. A ke sledování filmů sladký i kořeněný popcorn.
Strávníci v utajení V (11)
Slevové kupóny. Velký nárůst placení slevovými kupóny znepokojuje majitele kalifornské restaurace, který zjistí s pomocí Charlese Stilese a jeho týmu, že má dobrý důvod podezřívat personál.
Strávníci v utajení V (12)
Poplatek. Charles a jeho tým se podívají za scénu Red Balls Rock–and–Roll Pizza v Moorparku v Kalifornii, aby odhalili nesrovnalosti v inventáři.
Malá bistra u silnic XIV (2)
Speciální sendviče. V texaském Austinu Guy navštíví malý přívěs, kde nabízejí zákazníkům na ulici i do vedlejšího baru speciální sendviče. V Minneapolis si v přívěsu s jídlem dá rolky z čerstvého humra, které mají v potápěčském baru dvojí funkci.
Malá bistra u silnic XIV (3)
Dát si klasiku. Na tomto výletě Guy prověří některé hospůdky, které se nevzdaly klasických jídel. V Minneapolis je rodinný podnik, nabízející italské delikatesy, jež místní milují – pizzu a zcela čerstvé těstoviny.
