
Food Network
Food Network od do
Malá bistra u silnic XXV (5)
Mezinárodní chutě. Guy jezdí křížem krážem krajinou, aby našel mezinárodní chutě. V Miami je haitské bistro, kde vaří ostrovní pochoutky jako griot, a v Los Angeles je italské bistro nabízející své legendární verze pizzy a lasagní.
Upečeno ve Vermontu II (1)
Připraveno dopředu, upečeno dopředu. Gesine Prado se podělí o tipy a triky, jak naplnit mrazák upečenými dobrotami. Má vše potřebné připravené dopředu a upečené dopředu, třeba skořicovou buchtu nebo nepečený, zmražený drobenkový koláč.
Upečeno ve Vermontu II (2)
Večírek na ledě. Gesine Prado a její manžel oslavují první sezónu v místním curlingovém týmu večírkem. Gesine připraví své slavné zapečené kuře s pivní omáčkou, hrozinkové vdolečky a dort s červenými, bílými a modrými pruhy.
Úchvatné svatební dorty III (5)
Tiffany, moderní výřezy, růžové orchideje. Dort inspirovaný Tiffany vytváří v pekařství O. C. napětí, protože Chris bazíruje na dokonalosti. Cake Girls se potýkají s moderním dortem s výřezy a pekařství v New Yorku přidává potisky do bílého dortu s orchidejemi.
Strávníci v utajení V (13)
Drama na večeři. Majitel Encore Dinner Theatre v Tustinu v Kalifornii, volá Charlese Stilese a jeho tým. Mystery Diners zkoumají, jestli vztahy mezi číšníkem a herečkou nevytvářejí drama a neovlivňují negativně servis.
Strávníci v utajení VIII (1)
Krádež na Den díkůvzdání. Kristian, majitel Tavern on Main, se obává, že někdo z jeho personálu krade dary z výroční nadační akce restaurace Thanksgiving Food Drive. Charles Stiles posílá strávníky v utajení, aby se podívali, zda někteří zaměstnanci spíše neberou, než by dávali.
Malá bistra u silnic XIV (4)
Štafetový kolík. Na tomto výletě Guy hledá během cesty některé dlouhotrvající tradice. V Baltimoru objeví řeckou hospůdku, kde dvě rodiny kuchařů servírují jídla podle starých rodinných receptů.
Malá bistra u silnic XIV (5)
Chuť na vynikající úrovni. Na tomto výletě Guy během cesty hledá jídla s punčem. V Dallasu objeví neapolskou pizzerii, kde dávají na pizzu slaninovou pastu a na těstoviny čerstvou pancettu.
Upečeno ve Vermontu II (1)
Připraveno dopředu, upečeno dopředu. Gesine Prado se podělí o tipy a triky, jak naplnit mrazák upečenými dobrotami. Má vše potřebné připravené dopředu a upečené dopředu, třeba skořicovou buchtu nebo nepečený, zmražený drobenkový koláč.
Upečeno ve Vermontu II (2)
Večírek na ledě. Gesine Prado a její manžel oslavují první sezónu v místním curlingovém týmu večírkem. Gesine připraví své slavné zapečené kuře s pivní omáčkou, hrozinkové vdolečky a dort s červenými, bílými a modrými pruhy.
Úchvatné svatební dorty III (5)
Tiffany, moderní výřezy, růžové orchideje. Dort inspirovaný Tiffany vytváří v pekařství O. C. napětí, protože Chris bazíruje na dokonalosti. Cake Girls se potýkají s moderním dortem s výřezy a pekařství v New Yorku přidává potisky do bílého dortu s orchidejemi.
Strávníci v utajení V (13)
Drama na večeři. Majitel Encore Dinner Theatre v Tustinu v Kalifornii, volá Charlese Stilese a jeho tým. Mystery Diners zkoumají, jestli vztahy mezi číšníkem a herečkou nevytvářejí drama a neovlivňují negativně servis.
Strávníci v utajení VIII (1)
Krádež na Den díkůvzdání. Kristian, majitel Tavern on Main, se obává, že někdo z jeho personálu krade dary z výroční nadační akce restaurace Thanksgiving Food Drive. Charles Stiles posílá strávníky v utajení, aby se podívali, zda někteří zaměstnanci spíše neberou, než by dávali.
Malá bistra u silnic XIV (4)
Štafetový kolík. Na tomto výletě Guy hledá během cesty některé dlouhotrvající tradice. V Baltimoru objeví řeckou hospůdku, kde dvě rodiny kuchařů servírují jídla podle starých rodinných receptů.
Malá bistra u silnic XIV (5)
Chuť na vynikající úrovni. Na tomto výletě Guy během cesty hledá jídla s punčem. V Dallasu objeví neapolskou pizzerii, kde dávají na pizzu slaninovou pastu a na těstoviny čerstvou pancettu.
Osadnice XII (10)
Kuchyňské zpovědi: Čtyři roční doby na ranči. Ree se podělí o pár fakt ze svého života a změny jídel v závislosti na měnících se ročních obdobích na ranči. Připraví dušené maso na červeném víně, kuřecí tacos s jahodovou salsou, salát s opečenou červenou řepou a kozím sýrem a kari polévku s mrkví a dýní.
Osadnice XII (11)
Čtyři odstíny čokolády. Ree uvaří nejdekadentnější čokoládové pochoutky z bílé čokolády s tóny do tmavé. Je zde tvarohový koláč s bílou čokoládou a malinami, šišky s náplní a posypkou, šlehaná pěna s mléčnou čokoládou a pomerančové martini s čokoládou.
Guyovy hry s potravinami IX (3)
Turnaj druhých šancí: 2. část. Ve druhém kole turnaje druhých šancí musejí kuchaři přetvořit ingredience na německý čokoládový dort v delikátní večeři.
Osadnice XII (2)
Večírek v ledničce. Ree Drummond plní ledničku dopředu připravenými jídly na koktejlový večírek.
Osadnice XII (3)
Vánoční dobroty. Pár dní před Vánoci připravuje Ree vánoční dobroty, jež lze věnovat i jako dárek. Uvaří domácí gumové bonbóny, vánoční dezert z višní, preclíkové želvy, sýrové tyčinky s kajenským pepřem a ostrosladké pražené mandle.
Osadnice XII (4)
Výročí. Ree Drummond a její manžel Ladd slaví výročí, a na oslavu Ree uvaří jídla pro celou rodinu. Připraví cviklový salát Colorado, žebírka pro pět s chimichuri a rustikální vesnický chléb s medovým máslem.
Osadnice XII (5)
Zázraky bez masa. Ree připraví pár svých oblíbených bezmasých jídel. Uvaří pečené brambory s brokolicí a sýrem, grilované steaky s lilkem, pečenou zeleninovou panzanellu, italský kukuřičný chléb a wrapy s tofu a salátem.
Osadnice XII (6)
Sušení sena. Ree připravuje u švagra pro svou rodinu večeři po dlouhém, umdlévajícím odpoledni svážení sena. V menu jsou kořeněná pomalu vařená žebra, sýrové casserole s kukuřičnou kaší, salát s brokolicí a patrový dort se zmrzlinou.
Osadnice XII (7)
Jednoduchá jídla. Dnes je to o jídlech z pěti ingrediencí, a v menu najdeme kuře pečené s fenyklem, špagety carbonara. vejce v tomatě, vegetariánskou polévku s tortellini a tři varianty večeře z pekáče.
Osadnice XII (8)
Pro Petea. Kovboj Pete si na farmě prožil dlouhé a náročné léto, a tak Ree připraví pro něho a jeho rodinu večeři v texasko-mexickém stylu jako poděkování. V menu jsou carnitas, mango salát, sýrové smažené casserole s fazolkami a guacamole s ozvláštněním.
Osadnice XII (9)
Den dvojí hry. Synové Ree jsou blázni do fotbalu, takže když přijdou jejich kamarádi porovnat nejlepší týmy, Ree připraví jejich oblíbená jídla: kořeněná křidýlka, předem připravené sendvičové rolky, vydlabané brambory a slané preclíky jako brownies.
Osadnice XII (10)
Kuchyňské zpovědi: Čtyři roční doby na ranči. Ree se podělí o pár fakt ze svého života a změny jídel v závislosti na měnících se ročních obdobích na ranči. Připraví dušené maso na červeném víně, kuřecí tacos s jahodovou salsou, salát s opečenou červenou řepou a kozím sýrem a kari polévku s mrkví a dýní.
Osadnice XII (11)
Čtyři odstíny čokolády. Ree uvaří nejdekadentnější čokoládové pochoutky z bílé čokolády s tóny do tmavé. Je zde tvarohový koláč s bílou čokoládou a malinami, šišky s náplní a posypkou, šlehaná pěna s mléčnou čokoládou a pomerančové martini s čokoládou.
Osadnice XVIII (1)
Jak se drobí sušenky. Je den sušenek a Ree Drummond upeče fantastické čtyři druhy pro přátele a rodinu. Nabídne třeba úchvatné čokoládové biskvity s ledovou mátovou polevou a sněhovými vlnkami z královské glazury.
Osadnice XVIII (2)
Nic nesmí přijít nazmar. Ree Drummond použije zbytky z kuchyně a přemění je na hvězdné pokrmy. Slupky, stonky a kosti určené do odpadu se místo toho změní na křupavé pečené bramborové lupínky, fritované brokolicové stvoly a v úžasný kuřecí vývar.
Malá bistra u silnic XXIV (9)
Rozpálená South Beach. Guy vyráží za nejlepšími kulinářskými místy v South Beach na Floridě, kde najde restauraci specializovanou na tacos, autentické německé bistro a oázu u bazénu.
Malá bistra u silnic XXIV (10)
Uzené, grilované a smažené. Guy se vydává za všemi druhy masa: uzenými, grilovanými i smaženými, při svých návštěvách Miami na Floridě a Modesto a Stockton v Kalifornii.
Malá bistra u silnic XXIV (11)
Napříč Kubou. Guy Fieri se vydává na mezinárodní cestu napříč kulinářskou scénou Kuby, včetně sovětského bistra podávajícího autentické ruské chuťovky nebo paladaru s venkovním grilem, kde podávají jehňata plněná banány.
Malá bistra u silnic XXIV (12)
Nejlepší místa Havany. Guy Fieri míří na nejlepší místa v Havaně na Kubě, včetně baru v sousedství, kde se vaří domácí jehňata, dům přeměněný v restauraci a nabízející chutné kozí dobroty nebo útočiště pro milovníky doutníků, kde se podává vepřové s banány.
Malá bistra u silnic XXIV (13)
Skvělé zařízení. Guy Fieri se podívá na skvělá zařízení pro vaření, například vnitřní udírnu na jehňata, sto let starý stroj na výrobu delikátních italských ravioli nebo na pec na pizzu na jednom z havajských ostrovů, která dává masovým koláčům zvláštní chutě.
Malá bistra u silnic XXV (1)
Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.
Malá bistra u silnic XXV (2)
Asie, Afrika a Indie. Guy navštíví tři velká americká města kvůli skvělým mezinárodním chutím. Filipínské funky bistro v Los Angeles, v San Francisku ochutná etiopskou kuchyni a v Minneapolis si zakousne večerní indickou klasiku.
Malá bistra u silnic XXV (3)
Kreolové, studené řezy a palačinky. Guy navštíví vícegenerační bistro, které nabízí New Orleans v Los Angeles, jídelnu v Minneapolis nabízející bezmasá „masná“ jídla a bistro na Havaji s nabídkou nudlí, polévky ramen a vietnamských palačinek.
Malá bistra u silnic XXV (4)
Jíst a pít. Guy vyzkouší jídla v hospodách napříč USA – od noků s masem z divočáka v Los Angeles po jehněčí bůček se slaninou, salátem a rajčaty v Miami.
Malá bistra u silnic XXV (5)
Mezinárodní chutě. Guy jezdí křížem krážem krajinou, aby našel mezinárodní chutě. V Miami je haitské bistro, kde vaří ostrovní pochoutky jako griot, a v Los Angeles je italské bistro nabízející své legendární verze pizzy a lasagní.
Se Sibou u stolu IV (5)
Delikátní večeře. Večeři pod širým nebem načíná jehně grilované stylem braai, úchvatný středomořský salát s kuskusem a studené tzatziki - víkendová večeře, která všechny potěší svými chutěmi.
Se Sibou u stolu IV (6)
Samá dobrá jídla. Dnes to budou samá dobrá jídla, jaká umí jen Siba. Pro začátek dvojice křupavých tyčinek, jejichž příprava je rychlá, nebo koule z datlí a semínek, krásné kousky plné energie.
Večeře u Tiffani II (3)
Burgery a pivo. Tiffani Thiessen připravuje pro svého manžela a jeho přátele chlapská jídla. Začne dokonalým luxusním burgerem s pivem a hranolky. Pak přidá cviklový salát s domácími rančerskými a neodolatelnými zmrzlinovými sendviči.
Večeře u Tiffani II (4)
Filmová noc. Tiffani Thiessen připravuje jídla na filmovou noc. Začne pečeným kuřecím koláčem s dekadentními šťouchanými bramborami se zakysanou smetanou. A ke sledování filmů sladký i kořeněný popcorn.
Restaurant: Impossible II (1)
Dodge City. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Harrisburgu v Pensylvánii, aby zkusil zachránit Dodge City USA před zavřením po 30 letech provozu. Bude muset najít způsob, jak se vyrovnat s tematikou Divokého západu, která sem po desetiletí patřila.
Sledování restaurací V (5)
Hammer ve Vegas. Willie Degel pomáhá bývalému profesionálnímu hráči hokeje Bobu Flemingovi s jeho strádajícím Hammer’s Grill and Bar. V roce 2007 přestěhoval Bob bar mimo Vegas a od té doby začal jeho úspěch mizet.
Malá bistra u silnic XXV (5)
Mezinárodní chutě. Guy jezdí křížem krážem krajinou, aby našel mezinárodní chutě. V Miami je haitské bistro, kde vaří ostrovní pochoutky jako griot, a v Los Angeles je italské bistro nabízející své legendární verze pizzy a lasagní.
Malá bistra u silnic XXV (6)
Klobásy, mořské plody a šauarma. Guy je v Minneapolis kvůli rodinné tradici přípravy pizzy, v Miami za haitskou klasikou a v Portsmouth v New Hampshire za pouličním jídlem z celého světa.
Muž vs. jídlo II (9)
Springfield. Adam míří do Springfieldu ve státě Illinois. V D’Arcy’s Pint ochutná místní oblíbené jídlo nazývané Podkova, velký sendvič pokrytý francouzskými hranolky a zalitý sýrem.
Muž vs. jídlo II (10)
Baseball. Adam zkombinuje svou lásku k jídlu s další americkou skvělou zábavou: baseballem. Navštíví stadion GCS v Saugetu v Illinois, kde nabízejí skvělou kombinaci cheesburgeru se slaninou a koblih.
Upečeno ve Vermontu II (1)
Připraveno dopředu, upečeno dopředu. Gesine Prado se podělí o tipy a triky, jak naplnit mrazák upečenými dobrotami. Má vše potřebné připravené dopředu a upečené dopředu, třeba skořicovou buchtu nebo nepečený, zmražený drobenkový koláč.
Upečeno ve Vermontu II (2)
Večírek na ledě. Gesine Prado a její manžel oslavují první sezónu v místním curlingovém týmu večírkem. Gesine připraví své slavné zapečené kuře s pivní omáčkou, hrozinkové vdolečky a dort s červenými, bílými a modrými pruhy.
Sledování restaurací V (5)
Hammer ve Vegas. Willie Degel pomáhá bývalému profesionálnímu hráči hokeje Bobu Flemingovi s jeho strádajícím Hammer’s Grill and Bar. V roce 2007 přestěhoval Bob bar mimo Vegas a od té doby začal jeho úspěch mizet.
Malá bistra u silnic XXV (5)
Mezinárodní chutě. Guy jezdí křížem krážem krajinou, aby našel mezinárodní chutě. V Miami je haitské bistro, kde vaří ostrovní pochoutky jako griot, a v Los Angeles je italské bistro nabízející své legendární verze pizzy a lasagní.
Malá bistra u silnic XXV (6)
Klobásy, mořské plody a šauarma. Guy je v Minneapolis kvůli rodinné tradici přípravy pizzy, v Miami za haitskou klasikou a v Portsmouth v New Hampshire za pouličním jídlem z celého světa.
Muž vs. jídlo II (9)
Springfield. Adam míří do Springfieldu ve státě Illinois. V D’Arcy’s Pint ochutná místní oblíbené jídlo nazývané Podkova, velký sendvič pokrytý francouzskými hranolky a zalitý sýrem.
Muž vs. jídlo II (10)
Baseball. Adam zkombinuje svou lásku k jídlu s další americkou skvělou zábavou: baseballem. Navštíví stadion GCS v Saugetu v Illinois, kde nabízejí skvělou kombinaci cheesburgeru se slaninou a koblih.
Zachraňte mé pekařství (6)
Mimo směsi. Kerry Vincent se potýká s problémy nejstarší rodinné pekárny ve Filadelfii.
Sledování restaurací V (5)
Hammer ve Vegas. Willie Degel pomáhá bývalému profesionálnímu hráči hokeje Bobu Flemingovi s jeho strádajícím Hammer’s Grill and Bar. V roce 2007 přestěhoval Bob bar mimo Vegas a od té doby začal jeho úspěch mizet.
