• Food Network

    • Food Network od do

      • Sekáček junior (6)

        Cereální zázraky. Nová skupina juniorských kuchařů přenáší své nadšení do kuchyně Sekáčku hledá uznání u poroty: modelky Camily Alves a šéfkuchařů Michelle Bernstein a Scotta Conanta.

      • Malá bistra u silnic XXVII (9)

        Šampioni univerzitního města. Guy Fieri prozkoumá univerzitní města, kde hledá prvotřídní kuchyni. V Columbusu v Ohiu najde ráj pirožek a náklaďák, v němž se griluje a udí prvotřídní vepřové. V Boulderu v Coloradu se zastaví v thajském bistru na vynikající nudle.

      • Malá bistra u silnic XXVII (10)

        Snídaně, hrudí a bůček. Guy se podívá na bistro v Los Angeles otevřené dlouho do noci a dá si zde snídani, na jídelnu podávající kreativní kombinace v Columbusu v Ohiu a na bistro ve Phoenixu, kde se griluje a kde dostane knedlíky s uzeným bůčkem.

      • Extrémně velká jídla II (10)

        Detroit: Město motorů a jeho bistra. Josh Denny hledá největší jídla Detroitu. Objeví 1,5kg boloňský salám ve Stache International, palačinku arepa velikosti kola od vozu v Garrido’s Bistro and Pastry a pizzu se dvěma rendlíky lasagní v Pie-Sci Pizza.

      • Extrémně velká jídla II (11)

        Velké, horké a sýrové. Josh Denny hledá největší jídla New Orleans.Objeví exotické trio hot dogů v Dat Dog, monstrózní sendvič poor boy v Parkway Bakery and Tavern a hovězí pečeni se sendvičem s makaróny se sýrem v The Big Cheezy.

      • Strávníci v utajení IX (10)

        Něco zkaženého ve Victory. Poté, co slyšel Daniel, majitel Victory v New Orleans, zvěsti o tom, že koktejl typický jen pro jeho restauraci, se podává i v jiných barech, poprosí Charlese o pomoc. Strávníci v utajení uvnitř odhalí ještě větší problém.

      • Strávníci v utajení IX (11)

        Divokost v chatkách. Glen a Susan, majitelé Gateway Restaurant and Lodge v Kalifornii, kontaktují Charlese poté, co slyšeli stížnosti na nepovolené večírky, které se konají uvnitř jejich volných chatek.

      • Malá bistra u silnic XXIII (11)

        Kousky prasete. Na tomto výletě si dá Guy velké kousky prasete v Colorado Springs a v Minneapolis.

      • Malá bistra u silnic XXIII (12)

        Ostrovní a italská jídla. Guy míří za směsí ostrovních a italských jídel. V Massachusets navštíví bistro nabízející banánový sendvič a křídla s banány. V Colorado Springs najde sousedské italské bistro podávající arancini a delikátní telecí.

      • Malá bistra u silnic XXVII (9)

        Šampioni univerzitního města. Guy Fieri prozkoumá univerzitní města, kde hledá prvotřídní kuchyni. V Columbusu v Ohiu najde ráj pirožek a náklaďák, v němž se griluje a udí prvotřídní vepřové. V Boulderu v Coloradu se zastaví v thajském bistru na vynikající nudle.

      • Malá bistra u silnic XXVII (10)

        Snídaně, hrudí a bůček. Guy se podívá na bistro v Los Angeles otevřené dlouho do noci a dá si zde snídani, na jídelnu podávající kreativní kombinace v Columbusu v Ohiu a na bistro ve Phoenixu, kde se griluje a kde dostane knedlíky s uzeným bůčkem.

      • Extrémně velká jídla II (10)

        Detroit: Město motorů a jeho bistra. Josh Denny hledá největší jídla Detroitu. Objeví 1,5kg boloňský salám ve Stache International, palačinku arepa velikosti kola od vozu v Garrido’s Bistro and Pastry a pizzu se dvěma rendlíky lasagní v Pie-Sci Pizza.

      • Extrémně velká jídla II (11)

        Velké, horké a sýrové. Josh Denny hledá největší jídla New Orleans.Objeví exotické trio hot dogů v Dat Dog, monstrózní sendvič poor boy v Parkway Bakery and Tavern a hovězí pečeni se sendvičem s makaróny se sýrem v The Big Cheezy.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (10)

        Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (11)

        Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.

      • Malá bistra u silnic XXIII (11)

        Kousky prasete. Na tomto výletě si dá Guy velké kousky prasete v Colorado Springs a v Minneapolis.

      • Malá bistra u silnic XXIII (12)

        Ostrovní a italská jídla. Guy míří za směsí ostrovních a italských jídel. V Massachusets navštíví bistro nabízející banánový sendvič a křídla s banány. V Colorado Springs najde sousedské italské bistro podávající arancini a delikátní telecí.

      • Sekáček XXVIII (12)

        Láska prochází žaludkem. Osm jednotlivců je spárováno při schůzkách naslepo, aby vařili v kuchyni Sekáčku. Seznámí se navzájem nad přípravou mušlí v prvním kole, nad bílkovinami ve druhém kole a přípravou zmrzliny v kole pro dezert.

      • Guyovy hry s potravinami VIII (11)

        Souboj velkých burgerů. Čtyři kuchaři tvrdí, že dokážou připravit dokonalé pirožky, ale nyní soutěží v přípravě burgerů.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (3)

        Jíst jako místní. Po přípravě rajčatového crostini a sýru feta se šlehačkou na oběd, prozradí Ina Thomasi Kellerovi tajemství na kuře smažené na podmáslí. Pražené mandle marcona s tymiánem jsou perfektním občerstvením pro chvíle s koktejlem, ale dá jim Ina Napa styl nebo použije bazalku?

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (4)

        Kulinářské dobrodružství. Ina pořádá zemětřesení s klasikou, kdy sanfranciského humra použije do humrového salátu s citrónovou majonézou. Ve hvězdičkami od Michelinu oceněné Auberge du Soleil se Ina naučí, jak se podepsat na Tarte Au Chocolat.

      • Pečení s Annou Olson (12)

        Podlouhlé piškoty. Anna nám ukáže, jak vytvořit tyto lehké a porézní sušenky a namočit je do čokolády, aby se vytvořily podlouhlé piškoty. Pak tyto chutné piškoty použije jako hlavní ingredienci v oblíbeném italském dezertu, tiramisu.

      • Kuchyně XII (8)

        Nejhledanější vydatné klasiky. Geoffrey Zakarian připraví chutná žebírka, Jeff Mauro kuřecí koláč se dvěma novinkami, Katie Lee se podělí o svou sekanou v italském stylu a Keavy Landreth a Allsion Kave se zastaví, aby předvedli, jak dokonale skloubit koktejl a dezert.

      • Osadnice XII (6)

        Sušení sena. Ree připravuje u švagra pro svou rodinu večeři po dlouhém, umdlévajícím odpoledni svážení sena. V menu jsou kořeněná pomalu vařená žebra, sýrové casserole s kukuřičnou kaší, salát s brokolicí a patrový dort se zmrzlinou.

      • Osadnice XII (7)

        Jednoduchá jídla. Dnes je to o jídlech z pěti ingrediencí, a v menu najdeme kuře pečené s fenyklem, špagety carbonara. vejce v tomatě, vegetariánskou polévku s tortellini a tři varianty večeře z pekáče.

      • Se Sibou u stolu (9)

        Termín večeře se blíží. Siba soupeří s časem, když má připravit skvělou večeři inspirovanou italskými jídly. Manžel Brian přivede přátele na jídlo po práci a Siba chce připravit penne s kuřetem a omáčkou pesto, ciabattu s harísem a rychlý salát puttanesca.

      • Se Sibou u stolu (10)

        Pojďte dál. U Siby je dámský večírek s jednohubkami a vychlazenými koktejly. Je zde uzený losos na palačinkách mfino, kuřecí křidélka, dip peppadew a ovocné Sibiiny koktejly plus nějaké sladkosti z obchodu.

      • Valeriino domácí vaření (2)

        Nouzové přistání… ještě jednou. Valerie Bertinelli pozve své kolegyně, herečky ze seriálu Nouzové přistání, Betty White, Jane Leeves a Wendie Malick do svého domu na kus řeči a příjemný oběd s koláčem quiché, tuňákovým salátem nebo grilovaným římským salátem s balzamikovým dresinkem.

      • Valeriino domácí vaření (4)

        Hosté k večeři na poslední chvíli. Večeře na poslední chvíli nikdy Valerii nevyděsí. Podělí se o své tipy na rychlá a snadná jídla pro přátele a pak naservíruje rychlý chleba, plátky květákových steaků s hrozinkami a piniovými oříšky, a pečeného lososa s hořčično-medovou omáčkou.

      • Kuchyně V (3)

        Zimní jídla, která zahřejí. Usaďte se a uvolněte, protože po celý den budou v Kuchyni oblíbená jídla. Geoffrey Zakarian začne s delikátními špagetami s masovými kuličkami, a ostatní ve skupině předvedou, jak naplno využít potenciál mikrovlnné trouby.

      • Osadnice VIII (9)

        Práce s telaty u Tima. Rodina přijela podpořit farmu bratra Ladda. A tak Ree Drummond sbalí kovboji ověřený oběd do auta. Je zde kořeněné zadní žebírko, dva kastroly pečených brambor, pomalu vařená kukuřice s papričkami jalapeňo a dva lité koláče.

      • Osadnice VIII (10)

        Jídla za 16 minut: Pasta Pronto. Ree Drummond šíleně miluje těstoviny a uvaří čtyři jídla pronto, tedy rychlá. Pro potěšení davu těstoviny s kuřetem a mozzarellou, pro sebe a děvčata krevetí scampi, a pro chlapy pasta puttanesca s masem, mušlemi a sýrem.

      • Osadnice VIII (11)

        Jedna věc vede ke druhé. Dnes jsou středobodem menu Ree Drummond černé fazole. Jsou vynikající s mangovým guacamole a taco pizze. Následují grilované vegetariánské burritos a rychlý burger s černými fazolemi.

      • Se Sibou u stolu II (1)

        Čerstvé věci z trhu. Ve městě jsou přátelé muzikanti, a tak Siba na jazzový víkend připraví hostinu inspirovanou farmářským trhem. Centrem show je úchvatný kuřecí salát se slaninou a zeleninou.

      • Se Sibou u stolu II (2)

        Výročí první schůzky. Romantika visí ve vzduchu, když Siba a Brian slaví 12. výročí první schůzky. Tradičně grilují ve stylu braai, ale letos postaví vše na hlavu a dají si americké burgery se salátem cobb a grilovaným masem a jahody na špejli.

      • Malá bistra u silnic XIX (12)

        Pořádné kusance. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší různorodá jídla na obou stranách Pacifiku. V Los Angeles, na východním pobřeží, nabízejí kamarádi hříšné dobroty jako sendvič Tlustý Jerry nebo švédský stůl se smaženými dobrotami jako kuřecí prsty, mozzarella na dřívku nebo steaky.

      • Malá bistra u silnic XXII (1)

        Ryby, hranolky a nožičky. Guy prozkoumá funky bistro, kde podávají unikátní burrito. V Beaverdale vaří v jižanském podniku veškerou klasiku. V Atlantic City manželé nabízejí afro-americkou kuchyni.

      • Sekáček XXI (3)

        Šetření penězi. Kuchaři zjistí, že tématem bude šetření s penězi v této speciální soutěži. Ingredience v každém koši nemají větší cenu než 10 dolarů, ale od jídel samotných se očekává vzhled a chuť za milion babek.

      • Kuchyně XII (8)

        Nejhledanější vydatné klasiky. Geoffrey Zakarian připraví chutná žebírka, Jeff Mauro kuřecí koláč se dvěma novinkami, Katie Lee se podělí o svou sekanou v italském stylu a Keavy Landreth a Allsion Kave se zastaví, aby předvedli, jak dokonale skloubit koktejl a dezert.

      • Osadnice XV (13)

        Už hotová večeře. Ree sice jede do města, ale večeře je připravena hned, jak přijede domů! V menu je pastýřský koláč, opečená karotka s octovou zálivkou a jako dezert úžasný malinový krémový koláč.

      • Osadnice XVI (1)

        Vše v jednom. Ree Drummond připravuje vše v jednom jedno za druhým! Třeba rychlou večeři, kuře s chlebovými kousky na pekáči, krevetí rizoto s citrónem a bazalkou z kastrolu, nejsnadnější polévku ramen pho a vrstvený řecký salát přenosný ve sklenici.

      • Sekáček XXVIII (13)

        Skok víry. Kněz, budoucí jeptiška, rabín a pastor ovládnou kuchyni Sekáčku. Porotce překvapí, že jeden z kuchařů nikdy nepracoval s rybami, a přitom je v koši pro předkrm losos.

      • Sekáček junior (7)

        Kulinářští skřítci. Čtyři noví kuchaři junioři se naladí na sváteční náladu při přípravě hostiny pro porotce, bývalého šéfkuchaře Bílého domu Sama Kasseho a Marthu Stewart a Marca Murphyho z Food Network.

      • Sekáček XXXI (11)

        Divoké ingredience. Soutěžící čelí bitvě bílkovin obsahující divoké ingredience, které jsou příliš veliké, než aby se vešly do košů. V kole pro hlavní chod si musejí kuchaři vybrat, kterou část celého impozantního zvířete použijí na své jídlo.

      • Porazte Bobbyho Flaye IX (9)

        Kdo dal tohle do báglu? Restauratér z Maine, Mark Gaier, chce uštědřit soupeři prohru, ale šéfkuchař a dodavatel jídla Christopher Covelli se nevzdá bez boje. Vybírat si budou Debi Mazar a Jet Tila.

      • Porazte Bobbyho Flaye IX (10)

        Věk je jen číslo. Sunny Anderson se spojí s vítězkou Grammy, Kimberly Schlapman, aby porazily Bobbyho Flaye. Společně se zkušeným šéfkuchařem Kevinem Des Chenes a nejmladší soutěžící tohoto pořadu, Jenny Dorsey, si neberou servítky.

      • Strávníci v utajení IX (12)

        Vlaková loupež. Dave, majitel Fillmore and Western Railway ve Fillmore v Kalifornii, je znepokojen chybějícími potravinami a řečmi o neoprávněných cestujících během představení a podávání večeří ve vlaku.

      • Strávníci v utajení IX (13)

        Otisky prstů. Poté, co si Keeli, majitelka Fuzion na Huntington Beach v Kalifornii, všimne, že jí ze sejfu v kanceláři zmizelo 4 000 dolarů, podezírá z krádeže jednoho ze svých manažerů.

      • Malá bistra u silnic XXIII (13)

        Festival chutí od východu na západ. Guy jede z východu na západ za asijskými a americkými chutěmi. Ve Washingtonu, D.C. navštíví bistro nabízející vynikající knedlíčky a ramen. V Atlantic City zajde do pizzerie s cheesburgerovým koláčem a kuřecí vodkou.

      • Malá bistra u silnic XXIV (1)

        Všechny druhy masa. Maso je tématem výletu tohoto týdne a Guy najde pár bister, jimž by mohl říkat ráj. V Colorado Springs si dá vražedné jamajské kozí kari a skvělá kuřata jerk. V Baltimoru jde do oblíbeného pivního baru, kde podávají kousky z černé zvěře.

      • Sekáček XXXI (11)

        Divoké ingredience. Soutěžící čelí bitvě bílkovin obsahující divoké ingredience, které jsou příliš veliké, než aby se vešly do košů. V kole pro hlavní chod si musejí kuchaři vybrat, kterou část celého impozantního zvířete použijí na své jídlo.

      • Porazte Bobbyho Flaye IX (9)

        Kdo dal tohle do báglu? Restauratér z Maine, Mark Gaier, chce uštědřit soupeři prohru, ale šéfkuchař a dodavatel jídla Christopher Covelli se nevzdá bez boje. Vybírat si budou Debi Mazar a Jet Tila.

      • Porazte Bobbyho Flaye IX (10)

        Věk je jen číslo. Sunny Anderson se spojí s vítězkou Grammy, Kimberly Schlapman, aby porazily Bobbyho Flaye. Společně se zkušeným šéfkuchařem Kevinem Des Chenes a nejmladší soutěžící tohoto pořadu, Jenny Dorsey, si neberou servítky.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (12)

        Grilování a uzení. Roger griluje v Kalifornii steaky a kuřata, a také udí hromadu mořských plodů v Illinois.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (13)

        Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.

      • Malá bistra u silnic XXIII (13)

        Festival chutí od východu na západ. Guy jede z východu na západ za asijskými a americkými chutěmi. Ve Washingtonu, D.C. navštíví bistro nabízející vynikající knedlíčky a ramen. V Atlantic City zajde do pizzerie s cheesburgerovým koláčem a kuřecí vodkou.

      • Malá bistra u silnic XXIV (1)

        Všechny druhy masa. Maso je tématem výletu tohoto týdne a Guy najde pár bister, jimž by mohl říkat ráj. V Colorado Springs si dá vražedné jamajské kozí kari a skvělá kuřata jerk. V Baltimoru jde do oblíbeného pivního baru, kde podávají kousky z černé zvěře.