
Food Network
Food Network od do
Malá bistra u silnic XVII (9)
Od piškotu k masovému koláči. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší mišmaš rychlého jídla. Ve Filadelfii nabízejí v jednom bistru unikátní severoafrická kuřata a smetanové piškotové dezerty.
Malá bistra u silnic XVII (11)
San Diego celou dobu. Na tomto výletě Guy Fieri míří do San Diega na nějaká oblíbená jídla, stará i nová. V Ocean Beach v Kalifornii navštíví Guy legendární bistro, kam chodí surfaři na pořádné burgery se starým kamarádem.
Malá bistra u silnic XVII (12)
Od srdce. Na tomto výletě Guy Fieri zamíří na místa, kde dávají do všeho, co dělají, srdce i duši. V Carlsbad v Kalifornii rodinný italský restaurant zůstává věrný dlouholetému receptu na ravioli.
Sledování restaurací IV (5)
Polibek Beso na rozloučenou. Ačkoliv byla úspěšnou podnikatelkou, Donnin první pokus vést restauraci prokázal, že na to její síly nestačí. Špatné recenze a klesající tržby znamenají, že bez Willieho pomoci slibný podnik zavře.
Restaurant: Impossible III (3)
Anna Maria’s. Majitelé Jack a Mary se svým synem Tuckerem už nevědí, co dělat, aby dveře jejich restaurace Anna Maria’s zůstaly otevřené. Robert Irvine bude muset dát kuchyni do pořádku a zmodernizovat ji za pouhých 10 000 dolarů a dva dny.
Malá bistra u silnic XXVII (9)
Šampioni univerzitního města. Guy Fieri prozkoumá univerzitní města, kde hledá prvotřídní kuchyni. V Columbusu v Ohiu najde ráj pirožek a náklaďák, v němž se griluje a udí prvotřídní vepřové. V Boulderu v Coloradu se zastaví v thajském bistru na vynikající nudle.
Malá bistra u silnic XXVII (10)
Snídaně, hrudí a bůček. Guy se podívá na bistro v Los Angeles otevřené dlouho do noci a dá si zde snídani, na jídelnu podávající kreativní kombinace v Columbusu v Ohiu a na bistro ve Phoenixu, kde se griluje a kde dostane knedlíky s uzeným bůčkem.
Extrémně velká jídla II (10)
Detroit: Město motorů a jeho bistra. Josh Denny hledá největší jídla Detroitu. Objeví 1,5kg boloňský salám ve Stache International, palačinku arepa velikosti kola od vozu v Garrido’s Bistro and Pastry a pizzu se dvěma rendlíky lasagní v Pie-Sci Pizza.
Extrémně velká jídla II (11)
Velké, horké a sýrové. Josh Denny hledá největší jídla New Orleans.Objeví exotické trio hot dogů v Dat Dog, monstrózní sendvič poor boy v Parkway Bakery and Tavern a hovězí pečeni se sendvičem s makaróny se sýrem v The Big Cheezy.
Sledování restaurací IV (5)
Polibek Beso na rozloučenou. Ačkoliv byla úspěšnou podnikatelkou, Donnin první pokus vést restauraci prokázal, že na to její síly nestačí. Špatné recenze a klesající tržby znamenají, že bez Willieho pomoci slibný podnik zavře.
Restaurant: Impossible III (3)
Anna Maria’s. Majitelé Jack a Mary se svým synem Tuckerem už nevědí, co dělat, aby dveře jejich restaurace Anna Maria’s zůstaly otevřené. Robert Irvine bude muset dát kuchyni do pořádku a zmodernizovat ji za pouhých 10 000 dolarů a dva dny.
Malá bistra u silnic XXVII (9)
Šampioni univerzitního města. Guy Fieri prozkoumá univerzitní města, kde hledá prvotřídní kuchyni. V Columbusu v Ohiu najde ráj pirožek a náklaďák, v němž se griluje a udí prvotřídní vepřové. V Boulderu v Coloradu se zastaví v thajském bistru na vynikající nudle.
Malá bistra u silnic XXVII (10)
Snídaně, hrudí a bůček. Guy se podívá na bistro v Los Angeles otevřené dlouho do noci a dá si zde snídani, na jídelnu podávající kreativní kombinace v Columbusu v Ohiu a na bistro ve Phoenixu, kde se griluje a kde dostane knedlíky s uzeným bůčkem.
Extrémně velká jídla II (10)
Detroit: Město motorů a jeho bistra. Josh Denny hledá největší jídla Detroitu. Objeví 1,5kg boloňský salám ve Stache International, palačinku arepa velikosti kola od vozu v Garrido’s Bistro and Pastry a pizzu se dvěma rendlíky lasagní v Pie-Sci Pizza.
Extrémně velká jídla II (11)
Velké, horké a sýrové. Josh Denny hledá největší jídla New Orleans.Objeví exotické trio hot dogů v Dat Dog, monstrózní sendvič poor boy v Parkway Bakery and Tavern a hovězí pečeni se sendvičem s makaróny se sýrem v The Big Cheezy.
Guyovy hry s potravinami IX (4)
Turnaj druhých šancí: 1. část. Čtyři dříve vyřazení kuchaři jsou zpět, aby dostali druhou šanci na vítězství ve hře. Dokážou zvládnout připravit filadelfské sýrové steaky bez obvyklých ingrediencí?
Jídla na otevřeném ohni IV (10)
Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.
Jídla na otevřeném ohni IV (11)
Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.
Na cestách s G. Garvinem (2)
Charleston. Charleston v Jižní Karolíně je rušným městem, kde Chris Stewart z Glass Onion vaří čerstvá a sofistikovaná jídla z vepřového bůčku. Tammy Karsada otevírá svou cukrárnu s dorty pro mladíky ve tvaru sklenice piva a cukrovou polevou.
Sekáček XXI (6)
Mládežnický turnaj: Třetí část. Mládežnický turnaj pokračuje vzrušující třetí soutěží. Čtyři noví mladí kuchaři vstupují do kuchyně Sekáčku a chtějí se stát šampióny a vítězi ve velkém finále.
Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (1)
Dobrodružství začíná. Ina si užívá výlet do Kalifornie s pozvánkou na vaření pečeného kozího sýra v Sinskey’s Vineyard. Následuje neformální večeře v Napa stylu s Jeffreyho grilovanými vepřovými kotletami podávanými se zelenými fazolkami a s gremolátou.
Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (2)
Dobroty. Ina dělá pečený chřest a prosciutto se snadnou holandskou majonézou na oběd. Pak je tu sraz s Tyler Florence, který se podělí o tajemství dokonale připraveného hospodského steaku porterhouse.
Osadnice XII (4)
Výročí. Ree Drummond a její manžel Ladd slaví výročí, a na oslavu Ree uvaří jídla pro celou rodinu. Připraví cviklový salát Colorado, žebírka pro pět s chimichuri a rustikální vesnický chléb s medovým máslem.
Osadnice XII (5)
Zázraky bez masa. Ree připraví pár svých oblíbených bezmasých jídel. Uvaří pečené brambory s brokolicí a sýrem, grilované steaky s lilkem, pečenou zeleninovou panzanellu, italský kukuřičný chléb a wrapy s tofu a salátem.
Se Sibou u stolu II (7)
Superrychlá neděle. Siba se snaží o superrychlý nedělní oběd s asijskými vlivy. Jsou zde skvělé pečené filety, úžasné smažené kalmary a jemná omáčka, jež se dají vytvořit za pár minut, a jako příloha rychlý asijský barevný salát a sushi rýže.
Se Sibou u stolu II (8)
Seznamte se s dítětem. V Kapském Městě se slaví, když přijdou na návštěvu Sibiini příbuzní s malou dcerkou Linou. K jídlu bude nadívaná vepřová pečeně s jablečnou omáčkou a jako příloha restovaná zelenina s rukolou a sýrem feta.
Pozdní snídaně u Bobbyho VI (12)
Pozdní snídaně plná kakaa. Bobby Flay podává pozdní snídani plnou kakaa, například dekadentní pogáčky zalité čokoládou, francouzský toast plněný horkou mexickou čokoládou, vířivé smoothie s čokoládou a arašídovým máslem nebo čokoládové koláčky s lískovými ořechy.
Pozdní snídaně u Bobbyho VI (13)
Sytá jídla v nové verzi. Bobby Flay přetvoří pro tuto hravou a delikátní pozdní snídani sytá a oblíbená jídla, takže v menu najdeme francouzský toast ve stylu churro, skořicové kynuté palačinky nebo obměny vejce naměkko se slaninou a čedarem.
Kuchyně VI (1)
Oslava matek. Oslavte Den matek snadným, ale chutným jídlem k pozdní snídani, pečenými vejci se zelenými chili papričkami. Pak je čas na jednoduchý návod na dokonalé čokoládové sušenky, a nakonec je zde koktejl, jaký si maminka zamiluje!
Malá bistra u silnic XXII (13)
Mezikontinentální chutě. Guy se vydává za světovými chutěmi do Los Angeles. Navštíví korejsko-mexickou kuchyni a v Čínské čtvrti bistro inspirované New Orleans. Pak zamíří do Charlotte v Severní Karolíně a na srbskou pizzu.
Malá bistra u silnic XXIII (1)
Mísa plná duše. Guy Fieri dává vše, aby našel chutná jídla a duši. Zastaví se v Severní Karolíně a Kalifornii, aby si zakousl zabijácké různé druhy salátu a chutné krůtí chili. Není nad dekadentní oblíbená jídla z oblasti Low Country.
Malá bistra u silnic XXIII (2)
Chuť Asie. Guy si užívá velké chutě Dálného východu. V Las Vegas ochutná v japonském bistru úžasné sushi a tradiční udon. A poté v Denveru navštíví korejské bistro s grilem a nabídkou „vše, co sníte“.
Sekáček XXI (6)
Mládežnický turnaj: Třetí část. Mládežnický turnaj pokračuje vzrušující třetí soutěží. Čtyři noví mladí kuchaři vstupují do kuchyně Sekáčku a chtějí se stát šampióny a vítězi ve velkém finále.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (5)
Zábava ve městě. Ina vaří ve dvou vynikajících restauracích a učí se, jak správně opéct ústřice a crostini s máslem. Dokonce i Jeffreymu se dostane výuky ohledně domácí výroby sýra v Beecher.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (6)
Vaření s Giadou De Laurentiis. Ina a Giada vaří společně a užívají si zábavný den a podělí se o recepty. Ina přivítá přítelkyni salátem s humry a bramborami, a pak Giada připraví mascarpone a citrónové noky s máslovou omáčkou s tymiánem.
Osadnice XV (11)
Sytá jídla starého stylu. Od začátku do konce dnes Ree připraví sytá jídla ve starém stylu, která stále chutnají. Uvaří casserole s tuňákem a nudlemi, masové koule ve sladkokyselé omáčce, glazované jablečné knedlíky a velšské sýrové toasty.
Osadnice XV (12)
Obědy do ruky. Toto je příběh o třech obědech s sebou! Ree připraví nudlový salát s hovězím a s arašídovou omáčkou v míse, těstovinový salát s kapustou v zavařovací sklenici a v kovbojské krabici na oběd jsou kuřecí křídla s BBQ omáčkou a bramborový salát s citrónem a bazalkou.
Se Sibou u stolu II (7)
Superrychlá neděle. Siba se snaží o superrychlý nedělní oběd s asijskými vlivy. Jsou zde skvělé pečené filety, úžasné smažené kalmary a jemná omáčka, jež se dají vytvořit za pár minut, a jako příloha rychlý asijský barevný salát a sushi rýže.
Se Sibou u stolu II (8)
Seznamte se s dítětem. V Kapském Městě se slaví, když přijdou na návštěvu Sibiini příbuzní s malou dcerkou Linou. K jídlu bude nadívaná vepřová pečeně s jablečnou omáčkou a jako příloha restovaná zelenina s rukolou a sýrem feta.
Pečení s Annou Olson II (6)
Karamel. Připravit dokonalý karamel, to otevírá dveře cukrárny mnoha dezertům a pochoutkám. Anna nám předvede tradiční jablka s karamelem, klasický créme caramel a francouzský jablečný dort.
Pečení s Annou Olson II (7)
Pâte Sucrée. Sladké těsto (známé jako pâte sucrée) je delikátní a křehké díky vysokému obsahu cukru a másla. Anna nám poradí pár triků a připraví mandlový dort, ostružinové pusinky a skořicové sušenky snickerdoodle.
Malá bistra u silnic XVII (13)
Je to čerstvé. Na tomto výletě se Guy Fieri zastaví v bistrech, kde mají vše čerstvé. V San Franciscu je venezuelský bar nabízející menu bez lepku a autentickými předkrmy jako placky arepa nebo empanada.
Malá bistra u silnic XVIII (1)
Na návštěvě u sousedů. Na tomto výletě Guy cestuje křížem krážem po západním pobřeží a hledá bistra v sousedství. V Portlandu v Oregonu nabízejí manžel s manželkou stará dobrá americká jídla jako hašé z hovězí konzervy nebo plátky sušeného hovězího masa.
Malá bistra u silnic XVIII (2)
Ráj milovníků masa. Na tomto výletě se Guy zapíše do třídy mistrů šílených z masa. V Portlandu v Oregonu v rodinném bistru vaří šéfkuchař, který sám poráží, nasoluje, konzervuje a udí všechno v domě, od tlačenky po smažené kuře podle prababiččina receptu.
Malá bistra u silnic XVIII (3)
Nabídka v San Franciscu. Na tomto výletě Guy zabrousí do San Francisca na rozmanitá kulinářská jídla. Nejprve navštíví předělanou garáž v okresu Mission, kde se mu dostane jižanské pohostinnosti a nabídky dušených hovězích krátkých žeber a kořeněných krevet s omáčkou.
Se Sibou u stolu IV (5)
Delikátní večeře. Večeři pod širým nebem načíná jehně grilované stylem braai, úchvatný středomořský salát s kuskusem a studené tzatziki - víkendová večeře, která všechny potěší svými chutěmi.
Se Sibou u stolu IV (6)
Samá dobrá jídla. Dnes to budou samá dobrá jídla, jaká umí jen Siba. Pro začátek dvojice křupavých tyčinek, jejichž příprava je rychlá, nebo koule z datlí a semínek, krásné kousky plné energie.
Ayesha a její domácí kuchyně II (3)
Sytá jídla. Ayesha Curry vyzkouší dospělé proměny svých v dětství oblíbených jídel na noc sledování sportu. V menu najdeme grilované bílé klobásy se sýrem brie a jablečný salát, duhové hranolky se zrnitou hořčicí aioli a vdolečky s’mores.
Ayesha a její domácí kuchyně II (4)
Oběd pro dámy. Ayesha Curry plánuje se svou matkou a švagrovou lehký, citrusový oběd, aby jim poděkovala za jejich pomoc s dětmi. V menu najdeme lososa s citronem a kaparou, snadný dort s olivovým olejem a citronovou polevou a růžový střik.
Paul Hollywood - Pekař ve městě II (5)
Nikósie. Paul se vrací na Kypr, ostrov, kde bydlel šest let. Navštíví jeho hlavní město Nikósii, aby ukázal divákům pekařskou kulturu, kterou zná do všech detailů a vroucně miluje.
Sekáček XXXI (11)
Divoké ingredience. Soutěžící čelí bitvě bílkovin obsahující divoké ingredience, které jsou příliš veliké, než aby se vešly do košů. V kole pro hlavní chod si musejí kuchaři vybrat, kterou část celého impozantního zvířete použijí na své jídlo.
Se Sibou u stolu IV (5)
Delikátní večeře. Večeři pod širým nebem načíná jehně grilované stylem braai, úchvatný středomořský salát s kuskusem a studené tzatziki - víkendová večeře, která všechny potěší svými chutěmi.
Se Sibou u stolu IV (6)
Samá dobrá jídla. Dnes to budou samá dobrá jídla, jaká umí jen Siba. Pro začátek dvojice křupavých tyčinek, jejichž příprava je rychlá, nebo koule z datlí a semínek, krásné kousky plné energie.
Ayesha a její domácí kuchyně II (3)
Sytá jídla. Ayesha Curry vyzkouší dospělé proměny svých v dětství oblíbených jídel na noc sledování sportu. V menu najdeme grilované bílé klobásy se sýrem brie a jablečný salát, duhové hranolky se zrnitou hořčicí aioli a vdolečky s’mores.
Ayesha a její domácí kuchyně II (4)
Oběd pro dámy. Ayesha Curry plánuje se svou matkou a švagrovou lehký, citrusový oběd, aby jim poděkovala za jejich pomoc s dětmi. V menu najdeme lososa s citronem a kaparou, snadný dort s olivovým olejem a citronovou polevou a růžový střik.
Paul Hollywood - Pekař ve městě II (5)
Nikósie. Paul se vrací na Kypr, ostrov, kde bydlel šest let. Navštíví jeho hlavní město Nikósii, aby ukázal divákům pekařskou kulturu, kterou zná do všech detailů a vroucně miluje.
