
Food Network
Food Network od do
Jarní šampionát v pečení (5)
Bláznivý Den obětí války. Zbývají čtyři pekaři a ti si musejí vzpomenout na svůj základní trénink a připravit ke Dni obětí války dezerty, aby se dostali do finále. Při přípravě dezertů mají svobodu výběru, jedině je potřeba dodržet červenou, bílou a modrou.
Realistické dorty z Texasu (1)
Zvířecí dorty. Natalie a Dave Sideserfovi spolupracují s místním minipivovarem na speciálním dortu na pivní festival Texas Craft Brewers Festival. A poté tým pracuje přesčas, aby vytvořili realistický dort v podobě hada pro akci Croctober texaského zoo plazů.
Realistické dorty z Texasu (2)
Viva dorty! Dave a Natalie jsou požádáni, aby vytvořili dort velikosti a podoby piňaty pro akci muzea mexického umění. Pak musejí požádat o pomoc svého, paní Robinson, aby vytvořili úchvatný psí dort pro akci zvířecího útulku Austin Pets Alive.
Zachraňte mé pekařství (1)
Viking Pastries. Rodinná tragédie připravila o duši Viking Pastries v Ardmore v Pensylvánii.
Strávníci v utajení X (13)
Drive-Thru Drama. Byron, majitel B-Man’s Teriyaki and Burgers v Pasadeně v Kalifornii, se stane podezřívavým při úbytku zákazníků. Charles pošle strávníky v utajení Kiela a Eliota, kteří odhalí problém s personálem u výdejního okénka pro auta.
Strávníci v utajení XI (1)
Pouliční prodej pro sebe. Freddy a Abdi ze Supperclubu v Los Angeles mají problém s prodejem večeří a likérů a potřebují pomoc. Strávníci v utajení zjistí, že personál využívá pouliční prodej k naplnění vlastních kapes.
Malá bistra u silnic XXV (1)
Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.
Malá bistra u silnic XXV (2)
Asie, Afrika a Indie. Guy navštíví tři velká americká města kvůli skvělým mezinárodním chutím. Filipínské funky bistro v Los Angeles, v San Francisku ochutná etiopskou kuchyni a v Minneapolis si zakousne večerní indickou klasiku.
Realistické dorty z Texasu (1)
Zvířecí dorty. Natalie a Dave Sideserfovi spolupracují s místním minipivovarem na speciálním dortu na pivní festival Texas Craft Brewers Festival. A poté tým pracuje přesčas, aby vytvořili realistický dort v podobě hada pro akci Croctober texaského zoo plazů.
Realistické dorty z Texasu (2)
Viva dorty! Dave a Natalie jsou požádáni, aby vytvořili dort velikosti a podoby piňaty pro akci muzea mexického umění. Pak musejí požádat o pomoc svého, paní Robinson, aby vytvořili úchvatný psí dort pro akci zvířecího útulku Austin Pets Alive.
Zachraňte mé pekařství (1)
Viking Pastries. Rodinná tragédie připravila o duši Viking Pastries v Ardmore v Pensylvánii.
Jídla na otevřeném ohni III (1)
Grilované sendviče. Roger Mooking míří do Barbecue Exchange na dva hříšně chutné sendviče – jednomu se říká Nebe, a druhému Peklo. Oba s vepřovým a se slaninou!
Jídla na otevřeném ohni III (2)
Prase na sto způsobů. Vše se točí kolem oblíbeného zvířete Rogera Mookinga – prasete. Vyzkouší si naložené, uzené i uleželé vepřové maso od nejlepších dodavatelů v zemi.
Malá bistra u silnic XXV (1)
Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.
Malá bistra u silnic XXV (2)
Asie, Afrika a Indie. Guy navštíví tři velká americká města kvůli skvělým mezinárodním chutím. Filipínské funky bistro v Los Angeles, v San Francisku ochutná etiopskou kuchyni a v Minneapolis si zakousne večerní indickou klasiku.
Sekáček XXIX (7)
Turnaj dospívajících: 1. bitva. Mladí soutěžící musí připravit předkrmy z podivné svačiny a vepřového produktu. V kole s hlavním jídlem musejí přijít na to, jak zkombinovat drůbeží s podivným casserole, a poté pracují s kořeněnými oříšky a šťavnatým ovocem pro dezert.
Guyovy hry s potravinami IX (10)
Kolo jídel zdarma pro všechny. Kuchaři roztočí kolo kolem tržiště ve třech kolech her Kola jídel. Čelí ošemetným výzvám spojeným s nízkým rozpočtem, barvami a také s kolem na výběr luxusního a podřadného.
Jídla na otevřeném ohni V (5)
Meče a rožně. Roger Mooking navštíví kuchaře používající neobvyklé nástroje nad otevřeným ohněm. V Georgii se Roger setká s Erikem Nielem, který si rád dává oddych od svého řeznictví grilováním v přírodě. V Plano v Texasu navštíví jeho kamaráda, kuchaře Tima Byrese.
Jídla na otevřeném ohni V (6)
Královny grilování. Roger Mooking se setká se dvěma jižanskými kuchařkami v Nashvillu a v Brownsville v Tennessee, které se proslavily ve světě grilování.
Na cestách s G. Garvinem (3)
Austin. G. se po hlavě vrhne do mladé a živé kulinářské scény v Austinu a zkusí si prácí v pojízdném bufetu. Hoover Alexander představí původní a zdravé verze jižanských oblíbených jídel.
Sekáček XXI (7)
Mládežnický turnaj: Čtvrtá část. Zbývá již jen jedno místo, takže půjde o nejdramatičtější soutěž Mládežnického turnaje! Čtyři velice talentovaní mladí kuchaři bojují v kuchyni Sekáčku o poslední zbývající místo do velkého finále.
Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (9)
Narozeninové překvapení. Inina kamarádka Dwyer Derrig se vrací z města a dostane se jí skvělého narozeninového překvapení: ledničky plné Inou doma připraveného italského salátu s mořskými plody a německých čokoládových košíčků.
Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (10)
Hrdinové místní kuchyně. Ina si vezme inspiraci ze slavného jídla z oblasti Hamptons, aby je přetvořila na nový recept pro svůj blog Barefoot. Připraví lososové a guacamolové sendviče, solené karamelové sušenky a salát z opečené červené řepy s balzamikem.
Osadnice XII (12)
Zvláštní den. Ree balí zábavné pochoutky pro mladší děti na piknik pozdního odpoledne. Připraví sušenky s podobou zvířátek, křupavé cereální kuřecí prsty, sendviče s okurkovými prsty, salát na špejli nebo malé kousky vodního melounu.
Osadnice XII (13)
Stravování 101. Ree v kuchyni vaří tři sytá jídla dopředu – kuřecí casserole cordon bleu, koláč tamale v texasko-mexickém stylu s kořeněným hovězím a plný rendlík polévky s fazolemi a slaninou.
Se Sibou u stolu II (9)
Letní dny. Siba se podělí o své oblíbené letní recepty včetně masa s mořskými plody grilované stylem braai, kukuřičný salát a dip peppadew. A na skvělé finále je tropický dort Pavlova, jenž je jednoduchý, rychlý a úchvatný. Jde o základního Sibiina průvodce letním vařením.
Se Sibou u stolu II (10)
Jídla pro dobrý pocit. Siba píše o svých oblíbených jídlech pro dobrý pocit. Má dobré nápady jednoduché, dobrodružné i romantické, včetně konejšivých kuřecích penne s omáčkou pesto, nadívaného pečeného lososa nebo dekadentní sendvič se smaženým banánem.
Pozdní snídaně u Bobbyho VI (14)
Pozdní snídaně z pobřeží. Šéfkuchař Bobby Flay přináší výrazná koření a chutě tropů do této pozdní snídaně, kde nádherné menu obsahuje šťouchané sladké brambory s kuřetem jerk a vařeným vejcem nebo ostrou omáčku habanero s mangem.
Pozdní snídaně u Bobbyho VI (15)
Pozdní snídaně pro dámy. Šéfkuchař Bobby Flay má dokonalou pozdní snídani pro všechny milované ženy svého života. Lehké menu plné chutí obsahuje kukuřičný koláč quiche s houbami se sýrem a kapustovým pestem na povrchu nebo rychlé mandlové koblížky jako dezert.
Kuchyně VI (2)
Večírek na palubě. Parta z Kuchyně odhalí zcela novou terasu, a pak na oslavu ugriluje dokonalý steak. Následně je čas vytvořit barvitý těstovinový salát se sezónní zeleninou, a nakonec na punč z ginu, aby vše spláchl.
Malá bistra u silnic XXIII (3)
Kuchyně tří kontinentů. Guy Fieri zkoumá pár zabijáckých kuchyní, nabízejících jídla tří kontinentů. V Denveru vyčenichá indické a brazilské speciality. A v Atlantě si najde čas na staré dobré americké jídlo: masové sendviče,
Malá bistra u silnic XXIII (4)
Od biskvitů k hovězímu hrudí. Guy hledá neodolatelná chutná jídla. V Atlantě najde bistro, kde vaří kuřata a biskvity a bagel s doma uzeným lososem. Na druhé straně města bratři dvojčata rozpalují gril a připravují jižanská jídla jako burgery z hovězího hrudí a žebírka se smaženými kuřaty.
Malá bistra u silnic XXIII (5)
Místní oblíbená jídla. Guy připomíná místní oblíbená jídla celé země ze všech druhů odlišných kultur. V Minnesotě najde mexickou restauraci kombinovanou s trhem, nabízející chutné tacos al pastor a carnitas tamales. V Denveru si užije jedinečné dezerty.
Sekáček XXI (7)
Mládežnický turnaj: Čtvrtá část. Zbývá již jen jedno místo, takže půjde o nejdramatičtější soutěž Mládežnického turnaje! Čtyři velice talentovaní mladí kuchaři bojují v kuchyni Sekáčku o poslední zbývající místo do velkého finále.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (7)
Vaření s Tylerem Florencem. Ina a Tyler pečou poschoďový čokoládový koláč k narozeninám Tylerova syna, pak prozkoumají místní farmářskou scénu a získají zde kuřata a zeleninu pro Tylerova smažená kuřata a Inin zimní zelný salát.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (8)
Vaření s Michaelem Symonem. Ina a Michael Symon dnes vaří řecky. Michael připravuje uzená vepřová žebra na grilu a Ina přílohy jako lehké tzatziki a kořeněný humus, jež se dokonale hodí k meze.
Osadnice XVI (6)
Snídaňové vychytávky. Ree vyzkouší delikátní nápady s kuchyňskými udělátky při své snídaňové hře. Nachystá lívanečky s čokoládou a ořechy, bláznivé omelety v sáčku, bramborové placičky se sýrem z vaflovače a mangové smoothie.
Osadnice XVI (7)
Čištění ledničky. Ree vyčistí ledničku a využije jídlo, kterému končí doba spotřeby. Připraví pudink z citrónové rýže, studené gazpacho, kuře na tex-mex způsob a kuře Alfredo.
Se Sibou u stolu II (9)
Letní dny. Siba se podělí o své oblíbené letní recepty včetně masa s mořskými plody grilované stylem braai, kukuřičný salát a dip peppadew. A na skvělé finále je tropický dort Pavlova, jenž je jednoduchý, rychlý a úchvatný. Jde o základního Sibiina průvodce letním vařením.
Se Sibou u stolu II (10)
Jídla pro dobrý pocit. Siba píše o svých oblíbených jídlech pro dobrý pocit. Má dobré nápady jednoduché, dobrodružné i romantické, včetně konejšivých kuřecích penne s omáčkou pesto, nadívaného pečeného lososa nebo dekadentní sendvič se smaženým banánem.
Pečení s Annou Olson II (8)
Marcipán. Marcipán jde jednoduše vytvořit z mletých mandlí a cukru, ale má mnohé způsoby využití ve světě dezertů. Anna nám vysvětlí, jak připravit dokonalý marcipán, upeče jednoduchý marcipánový ovocný dort a vytvoří klasický dort Battenberg.
Pečení s Annou Olson II (9)
Italské pusinky. Anna nám vysvětlí, jak dosáhnout pevnosti a struktury klasických italských pusinek, vytvoří italský nugát, kokosové marshmallows a jednoduchý sněhový dort Key lime.
Malá bistra u silnic XVIII (4)
Trubičky cannoli, lívance a křídla. Na tomto výletě se Guy vydá na festival chutí. V San Franciscu nabízí pojízdný bufet kombinaci filipínských a latinskoamerických tradičních jídel, např. kuřecí křidýlka v marinádě adobo nebo vepřové tacos podle pradědečkova receptu.
Malá bistra u silnic XVIII (5)
Esa autenticity. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví bufety autentické až na kost. V Portlandu v Oregonu dělají nudle a podle matčiných receptů všechna autentická čínská jídla, jakou je třeba polévka ton.
Malá bistra u silnic XVIII (6)
Sendviče sammies a dušené maso. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná pár vynikajících sendvičů a dušené maso. V Santa Fe v Novém Mexiku je kavárna s původní keňskou kuchyní nabízející čerstvé ryby, kořeněné banánové listy mahi mahi a vražedně dobré dušené karibské kozí maso.
Malá bistra u silnic XVIII (7)
Všechno, co zasytí. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná různé chutě a poklady Díkůvzdání. Navštíví pekařství otce a syna s unikátním ptákem Dne díkůvzdání. V Kansas City dlouholetý mistr udí krocaní maso a nabízí s fazolemi, aby potěšil místní i soutěžící v grilování.
Sledování restaurací IV (6)
Pád v rodinném stylu. Manželé Larry a Joan vlastní The Original Mama Angelo’s, rodinnou jídelnu v italském stylu. Životní úspory odtékají prodělávajícím podnikem, a tak Larry a Joan potřebují, aby Willie postavil Mama Angelo’s opět na nohy.
Restaurant: Impossible III (4)
Del’s. Majitelka Marianne se obává, že ztratí rodinné dědictví, Del’s, a tak tyranizuje personál a získává si špatnou pověst v celém okolí. Dokáže Robert zachránit Mariannu před ní samotnou a restauraci před bezprostředně hrozícím uzavřením?
Malá bistra u silnic XXVII (11)
Poutine, pizza a vepřové. Guy Fieri projíždí zemí, aby našel nejlepší masné kousky k jídlu, třeba burger s poutine v Coloradu, koláč s bramborovými čipsy v Dallasu nebo vražedně dobré kuře z hrnce ve Phoenixu.
Malá bistra u silnic XXVII (1)
Sendviče, špecle a křidýlka. Na tomto výletu se Guy Fieri nechá chytit uragánem chutí. V Norfolku ve Virginii najde bistro dva v jednom, kde řezník dělá sendviče přes den a šéfkuchař polévku ramen a křidýlka v noci.
Extrémně velká jídla II (12)
Velké a syté v Baton Rouge. Josh Denny míři do Baton Rouge v Louisianě, kde hledá místní nejchutnější a současně největší jídla. Objeví 4,5kg burger muffuletta ve Fat Cow Burgers, skoro metrovou rolku s mořskými plody v Roux 61 a sendvič s celým prasetem v City Pork.
Extrémně velká jídla II (13)
Mobilní monstrózní jídla. Josh Denny míří do Mobile v Alabamě, aby našel nejtitánštější jídla tohoto města. Objeví kilový burger s koblihami v LoDa Bier Garten, kuřata zabalená ve slanině v Thyme on Section a 300cm masovou extravaganci ve Von’s Bistro.
Sledování restaurací IV (6)
Pád v rodinném stylu. Manželé Larry a Joan vlastní The Original Mama Angelo’s, rodinnou jídelnu v italském stylu. Životní úspory odtékají prodělávajícím podnikem, a tak Larry a Joan potřebují, aby Willie postavil Mama Angelo’s opět na nohy.
Restaurant: Impossible III (4)
Del’s. Majitelka Marianne se obává, že ztratí rodinné dědictví, Del’s, a tak tyranizuje personál a získává si špatnou pověst v celém okolí. Dokáže Robert zachránit Mariannu před ní samotnou a restauraci před bezprostředně hrozícím uzavřením?
Malá bistra u silnic XXVII (11)
Poutine, pizza a vepřové. Guy Fieri projíždí zemí, aby našel nejlepší masné kousky k jídlu, třeba burger s poutine v Coloradu, koláč s bramborovými čipsy v Dallasu nebo vražedně dobré kuře z hrnce ve Phoenixu.
Malá bistra u silnic XXVII (1)
Sendviče, špecle a křidýlka. Na tomto výletu se Guy Fieri nechá chytit uragánem chutí. V Norfolku ve Virginii najde bistro dva v jednom, kde řezník dělá sendviče přes den a šéfkuchař polévku ramen a křidýlka v noci.
