
Food Network
Food Network od do
Malá bistra u silnic XVIII (9)
Vepřové, těstoviny a grilování. Na tomto výletě Guy Fieri prozkoumá některé ozkoušené a opravdové místní hitovky. V Kansas City v Missouri nabízejí oblíbená jídla jako vepřové hašé s černými fazolemi.
Malá bistra u silnic XVIII (10)
Na jih od hranic. Na tomto výletě Guy Fieri míří na jih na hranici do Cabo San Lucas v Mexiku. Na hlavním městském silničním tahu je taco bar se zcela čerstvými chobotnicemi a omáčkami ve stylu Guadalajary, které vám stáhnou ponožky.
Malá bistra u silnic XVIII (11)
Prázdninová tradiční jídla v Tennessee. Na tomto výletě Guy Fieri prozkoumá unikátní prázdninová tradiční jídla v Tennessee. V Hendersonville je grilovací bar s minulostí, jenž servíruje tradiční ramínka a prázdninovou šunku s ohnivým zakončením.
Se Sibou u stolu IV (7)
Zázračná jídla připravená dopředu. Siba chystá dopředu ve velkém a v mrazáku najdeme tajemství na dokonalou hrachovou polévku, dokonalé pomerančem glazované mrkve nebo neuvěřitelnou okamžitou zmrzlinu ze zmrzlých banánů.
Se Sibou u stolu IV (8)
Prostě italské. Prostá italská jídla zahrnují oživení těstovinového salátu s brokolicí a pestem, rychlé antipasti s rajčaty a bruschettou se sýrem burrata nebo vynikající tiramisový trifle s malinami.
Ayesha a její domácí kuchyně II (5)
Oblíbená rodinná jídla. Ayesha Curry poctí svou matku a babičku přípravou speciálních rodinných jídel ovlivněných jejich jamajskými kořeny. V menu najdeme jamajské filety z kanice, ostré a pečené plátky banánů a rumový koktejl.
Ayesha a její domácí kuchyně II (6)
Jižanské grilování. Ayesha Curry přivítá tetičky Stephena Curryho ze Severní Karolíny starým a dobrým jižanským grilováním. Připraví rychlé tažené vepřové Carolina, jež je hotové za hodinu, jablečnou octovou zálivku a kukuřičné koule hushpuppy s citronovým máslem s bylinkami.
Realistické dorty z Texasu (1)
Zvířecí dorty. Natalie a Dave Sideserfovi spolupracují s místním minipivovarem na speciálním dortu na pivní festival Texas Craft Brewers Festival. A poté tým pracuje přesčas, aby vytvořili realistický dort v podobě hada pro akci Croctober texaského zoo plazů.
Realistické dorty z Texasu (2)
Viva dorty! Dave a Natalie jsou požádáni, aby vytvořili dort velikosti a podoby piňaty pro akci muzea mexického umění. Pak musejí požádat o pomoc svého, paní Robinson, aby vytvořili úchvatný psí dort pro akci zvířecího útulku Austin Pets Alive.
Sekáček XXXI (12)
Koše za milion dolarů. S těmito drahými ingrediencemi asi mnoho neušetříte! Kuchaři musejí pracovat s kaviárem a velmi drahými mořskými plody v prvním kole, vzácnou delikatesou v kole druhém a snídaňovou položkou za 100 dolarů v posledním koši.
Se Sibou u stolu IV (7)
Zázračná jídla připravená dopředu. Siba chystá dopředu ve velkém a v mrazáku najdeme tajemství na dokonalou hrachovou polévku, dokonalé pomerančem glazované mrkve nebo neuvěřitelnou okamžitou zmrzlinu ze zmrzlých banánů.
Se Sibou u stolu IV (8)
Prostě italské. Prostá italská jídla zahrnují oživení těstovinového salátu s brokolicí a pestem, rychlé antipasti s rajčaty a bruschettou se sýrem burrata nebo vynikající tiramisový trifle s malinami.
Ayesha a její domácí kuchyně II (5)
Oblíbená rodinná jídla. Ayesha Curry poctí svou matku a babičku přípravou speciálních rodinných jídel ovlivněných jejich jamajskými kořeny. V menu najdeme jamajské filety z kanice, ostré a pečené plátky banánů a rumový koktejl.
Ayesha a její domácí kuchyně II (6)
Jižanské grilování. Ayesha Curry přivítá tetičky Stephena Curryho ze Severní Karolíny starým a dobrým jižanským grilováním. Připraví rychlé tažené vepřové Carolina, jež je hotové za hodinu, jablečnou octovou zálivku a kukuřičné koule hushpuppy s citronovým máslem s bylinkami.
Realistické dorty z Texasu (1)
Zvířecí dorty. Natalie a Dave Sideserfovi spolupracují s místním minipivovarem na speciálním dortu na pivní festival Texas Craft Brewers Festival. A poté tým pracuje přesčas, aby vytvořili realistický dort v podobě hada pro akci Croctober texaského zoo plazů.
Realistické dorty z Texasu (2)
Viva dorty! Dave a Natalie jsou požádáni, aby vytvořili dort velikosti a podoby piňaty pro akci muzea mexického umění. Pak musejí požádat o pomoc svého, paní Robinson, aby vytvořili úchvatný psí dort pro akci zvířecího útulku Austin Pets Alive.
Sekáček XXXI (12)
Koše za milion dolarů. S těmito drahými ingrediencemi asi mnoho neušetříte! Kuchaři musejí pracovat s kaviárem a velmi drahými mořskými plody v prvním kole, vzácnou delikatesou v kole druhém a snídaňovou položkou za 100 dolarů v posledním koši.
Guyovy hry s potravinami IX (12)
Guyovy hry s dezerty. Mistři cukráři zaplní Město chutí v této soutěži plné dezertů a se speciálními porotci Ronem Ben-Israelem, Duffem Goldmanem a Jackie Sorkin-Fernandez.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (9)
Čokoládové dezerty Bosé komtesy. Ina dnes vše připraví z čokolády, od čokoládových košíčků s burákovým máslem jako polevou až po čokoládové gelato, snadné čokoládovo–pomerančové fondue a pralinky s bílou čokoládou.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (10)
Nejlepší grilovaná jídla Bosé komtesy. Ina rozpálí gril, aby se stala průvodcem světem grilování a nabídla své oblíbené recepty: maso s mořskými plody s toskánským kuřetem s citrónem, či indonéské grilované mečouny a malé sendviče.
Pečení s Annou Olson (20)
Roláda. Anna začne klasickou malinovou roládou a pak předvede recept o trochu složitější – citrónovou dortovou roládu. Pro dokonalost v eleganci Anna připraví bohatou a delikátní schwarzwaldskou roládu bez mouky.
Kuchyně (3)
Kuře na dva způsoby. Hosté Kuchyně se rozhodnou, že je čas podívat se ostatním do spižíren, a Marcela použije vlastní kuskus na pečená vepřová žebírka na pánvi s ananasem a kuskusem.
Osadnice XIII (9)
Předváděčka pro lahůdkářství. Ree Drummond zkouší recepty pro své lahůdkářství a nechá své přátele, aby si vybrali, která verze nakonec skončí v nabídce. Nejprve je zde základní kuřecí salát s hroznovým vínem a proti němu salát s kari kuřaty a hrozinkami.
Osadnice XIII (10)
Oprava plotu, oprava oběda. Ladd a kovboj Tim venku opravují ploty, a tak jim Ree připraví jejich oblíbený tex–mex oběd! Jsou zde quesadillas s žebírky, kořeněné fazole pinto, taco s rančerským salátem a jablečné plátky na pánvi.
Se Sibou u stolu II (1)
Čerstvé věci z trhu. Ve městě jsou přátelé muzikanti, a tak Siba na jazzový víkend připraví hostinu inspirovanou farmářským trhem. Centrem show je úchvatný kuřecí salát se slaninou a zeleninou.
Se Sibou u stolu II (2)
Výročí první schůzky. Romantika visí ve vzduchu, když Siba a Brian slaví 12. výročí první schůzky. Tradičně grilují ve stylu braai, ale letos postaví vše na hlavu a dají si americké burgery se salátem cobb a grilovaným masem a jahody na špejli.
Valeriino domácí vaření II (10)
Valeriin Valentýn. Valerie a Tom načnou Valentýna čokoládovými košíčky s ořechy. Po pár překvapeních od Toma nabídne Valerie k večeři fenyklový salát s kozím sýrem, těstoviny s cibulí, slaninou a rajčaty, a jako dezert šlehanou pěnu mousse.
Valeriino domácí vaření II (11)
Mé oblíbené požitky. Valerie si udělá radost dobrými a snadnými jídly, která miluje ze všeho nejvíc. Je zde martini s olivami plněnými plísňovým sýrem, pasta alla vongole s chřestem, houby s chilli solí a chlebový pudink limocello challah.
Kuchyně V (12)
Čerstvé vaření. Parta připraví rychlá a snadná masitá jídla na noci pracovních dní pouze za použití jedné pánve, a také se podělí o pár tipů na dokonalý kebab se dvěma omáčkami. Plus dva způsoby grilování sýra a citrusové koktejly.
Osadnice XI (7)
Jídla za 16 minut: V kovbojském stylu. Zatímco kovbojové pracují, připraví Ree Drummond domácí jídla k obědu jako smaženou rýži v texasko-mexickém stylu nebo kovbojský sekaný salát. Na večeři pak dušené vepřové kousky se šťouchanými červenými bramborami a plátky rajčat.
Osadnice XI (8)
Opět sama. Když má dům jen sama pro sebe, uvaří si Ree svá oblíbená jídla: ovesnou kaši přes noc, jehněčí kousky s mátou, restované zelené fazolky s citrónem a plísňovým sýrem, pečené sladké brambory se smetanou a mátou a kávu dulce de leche.
Osadnice XI (9)
Přepravní sezóna. Ree vaří oběd pro svou pracující rodinu, včetně hot dogů s kořeněnou klobásou a kari a cibulovou omáčkou, salát coleslaw s hořčicí a křenovým dresinkem a jako zákusek citrusový koláč s kivi.
Se Sibou u stolu II (3)
Dokonalý piknik v Kapském Městě. V Kapském Městě nastal čas na piknik, a tak Siba balí velký koš jídla. Připravila super rychlé smažené kuřecí kousky ve strouhance, těstovinový salát a vlastní saláty ve středomořském stylu.
Se Sibou u stolu II (4)
Viva Afrika. Pro večeři s tématem jihoafrické kotlíkové kuchyně Siba přichystá místní slavná jídla s vlastními drobnými změnami. Jsou zde jejím manželem Brianem na ohni grilované ve stylu braai roštěnce sosatie, a chutné sladké sušenky s trpkou polevou.
Malá bistra u silnic XXIII (4)
Od biskvitů k hovězímu hrudí. Guy hledá neodolatelná chutná jídla. V Atlantě najde bistro, kde vaří kuřata a biskvity a bagel s doma uzeným lososem. Na druhé straně města bratři dvojčata rozpalují gril a připravují jižanská jídla jako burgery z hovězího hrudí a žebírka se smaženými kuřaty.
Malá bistra u silnic XXIII (5)
Místní oblíbená jídla. Guy připomíná místní oblíbená jídla celé země ze všech druhů odlišných kultur. V Minnesotě najde mexickou restauraci kombinovanou s trhem, nabízející chutné tacos al pastor a carnitas tamales. V Denveru si užije jedinečné dezerty.
Sekáček XXI (11)
Ultimátní šampioni: Hrdinové. Zbývají již jen dvě místa pro velké finále ultimátního turnaje o 50 000 dolarů a kuchyně Sekáčku vítá zpět čtyři neuvěřitelné kuchařské hrdiny. Dva hasiče, policistu a válečného veterána, kteří soupeří o jedno místo ve finále.
Kuchyně (3)
Kuře na dva způsoby. Hosté Kuchyně se rozhodnou, že je čas podívat se ostatním do spižíren, a Marcela použije vlastní kuskus na pečená vepřová žebírka na pánvi s ananasem a kuskusem.
Osadnice XI (3)
Hra s ohněm. Na ranči je velký den jarního pálení, a tak Ree Drummond připraví pro svůj tým sytou hostinu v texasko-mexickém stylu.
Osadnice XI (4)
Zabaleno s láskou. Ree Drummond a její dcera Paige připravují balíček plný chutných jídel pro Laddovu babičku Ednu Mae.
Sekáček XXIX (8)
Turnaj dospívajících: 2. bitva. Dospívající soutěžící bojují s časem, aby dokončili své předkrmy s klobáskami, a v kole s hlavním chodem čelí překvapení v podobě mořských plodů. V koši pro dezert kreativitu vzbudí snídaňové položky.
Jarní šampionát v pečení (6)
Svatební období. V epickém finále musí jeden ze tří zbývajících pekařů vytvořit svatební dort, který si zaslouží být středobodem takového velkého dne, a současně vyhrát titul šampiona jarního pečení a výhru 50 000 dolarů.
Sledování restaurací IV (7)
Bistro špatných zpráv. Willie jede zachránit Pata, šéfkuchaře a majitele PK’s Restaurant & Lounge ve Staten Island. Pat potřebuje, aby mu Willie pomohl vycepovat mladý a nezkušený personál, a také aby zredukoval příliš rozsáhlý jídelníček.
Restaurant: Impossible III (5)
Woody’s Tupelo Steakhouse. Jakmile šéfkuchař Robert Irvine poprvé uviděl Woody’s Tupelo Steakhouse, bylo mu jasné, proč se majitel Feather a jeho matka Tricia topí v dluzích. Robert má pouze dva dny a 10 000 dolarů. Dokáže postavit restauraci na nohy?
Strávníci v utajení XI (2)
Z Ruska bez lásky. Předtím, než bude investovat své celoživotní úspory do nové ruské restaurace, požádá snaživý restauratér Charlese, aby prošetřil potenciálního nového šéfa a obchodního partnera. Strávníci v utajení objeví propracovaný podvod.
Strávníci v utajení XI (3)
Motorizovaní zloději. Poté, co si několik zákazníků stěžovalo na donáškovou službu jídla, kontaktuje Cynthia Charlese Stilese. Ten tam pošle strávníky v utajení Patricka a Hala, kteří odhalí ještě větší problém v kuchyni.
Malá bistra u silnic XXV (3)
Kreolové, studené řezy a palačinky. Guy navštíví vícegenerační bistro, které nabízí New Orleans v Los Angeles, jídelnu v Minneapolis nabízející bezmasá „masná“ jídla a bistro na Havaji s nabídkou nudlí, polévky ramen a vietnamských palačinek.
Malá bistra u silnic XXV (4)
Jíst a pít. Guy vyzkouší jídla v hospodách napříč USA – od noků s masem z divočáka v Los Angeles po jehněčí bůček se slaninou, salátem a rajčaty v Miami.
Sledování restaurací IV (7)
Bistro špatných zpráv. Willie jede zachránit Pata, šéfkuchaře a majitele PK’s Restaurant & Lounge ve Staten Island. Pat potřebuje, aby mu Willie pomohl vycepovat mladý a nezkušený personál, a také aby zredukoval příliš rozsáhlý jídelníček.
Restaurant: Impossible III (5)
Woody’s Tupelo Steakhouse. Jakmile šéfkuchař Robert Irvine poprvé uviděl Woody’s Tupelo Steakhouse, bylo mu jasné, proč se majitel Feather a jeho matka Tricia topí v dluzích. Robert má pouze dva dny a 10 000 dolarů. Dokáže postavit restauraci na nohy?
Jídla na otevřeném ohni III (3)
Chuťovky z Karolíny. Roger Mooking míří do Severní a Jižní Karolíny, aby navštívil pár starých školních restaurací s dlouhou a několik generací trvající tradicí vynikajících barbecue.
Jídla na otevřeném ohni III (4)
Ohnivá mexická oslava. Mexické jídlo Roger Mooking preferuje kvůli jeho komplexním a zemitým chutím i díky tradici vaření nad ohništěm. Roger se setká s kuchařem Johnnym Hernandezem v San Antoniu a uvaří regionální mexická jídla.
Malá bistra u silnic XXV (3)
Kreolové, studené řezy a palačinky. Guy navštíví vícegenerační bistro, které nabízí New Orleans v Los Angeles, jídelnu v Minneapolis nabízející bezmasá „masná“ jídla a bistro na Havaji s nabídkou nudlí, polévky ramen a vietnamských palačinek.
Malá bistra u silnic XXV (4)
Jíst a pít. Guy vyzkouší jídla v hospodách napříč USA – od noků s masem z divočáka v Los Angeles po jehněčí bůček se slaninou, salátem a rajčaty v Miami.
