• Food Network

    • Food Network od do

      • Jarní šampionát v pečení (6)

        Svatební období. V epickém finále musí jeden ze tří zbývajících pekařů vytvořit svatební dort, který si zaslouží být středobodem takového velkého dne, a současně vyhrát titul šampiona jarního pečení a výhru 50 000 dolarů.

      • Sledování restaurací IV (7)

        Bistro špatných zpráv. Willie jede zachránit Pata, šéfkuchaře a majitele PK’s Restaurant & Lounge ve Staten Island. Pat potřebuje, aby mu Willie pomohl vycepovat mladý a nezkušený personál, a také aby zredukoval příliš rozsáhlý jídelníček.

      • Restaurant: Impossible III (5)

        Woody’s Tupelo Steakhouse. Jakmile šéfkuchař Robert Irvine poprvé uviděl Woody’s Tupelo Steakhouse, bylo mu jasné, proč se majitel Feather a jeho matka Tricia topí v dluzích. Robert má pouze dva dny a 10 000 dolarů. Dokáže postavit restauraci na nohy?

      • Strávníci v utajení XI (2)

        Z Ruska bez lásky. Předtím, než bude investovat své celoživotní úspory do nové ruské restaurace, požádá snaživý restauratér Charlese, aby prošetřil potenciálního nového šéfa a obchodního partnera. Strávníci v utajení objeví propracovaný podvod.

      • Strávníci v utajení XI (3)

        Motorizovaní zloději. Poté, co si několik zákazníků stěžovalo na donáškovou službu jídla, kontaktuje Cynthia Charlese Stilese. Ten tam pošle strávníky v utajení Patricka a Hala, kteří odhalí ještě větší problém v kuchyni.

      • Malá bistra u silnic XXV (3)

        Kreolové, studené řezy a palačinky. Guy navštíví vícegenerační bistro, které nabízí New Orleans v Los Angeles, jídelnu v Minneapolis nabízející bezmasá „masná“ jídla a bistro na Havaji s nabídkou nudlí, polévky ramen a vietnamských palačinek.

      • Malá bistra u silnic XXV (4)

        Jíst a pít. Guy vyzkouší jídla v hospodách napříč USA – od noků s masem z divočáka v Los Angeles po jehněčí bůček se slaninou, salátem a rajčaty v Miami.

      • Sledování restaurací IV (7)

        Bistro špatných zpráv. Willie jede zachránit Pata, šéfkuchaře a majitele PK’s Restaurant & Lounge ve Staten Island. Pat potřebuje, aby mu Willie pomohl vycepovat mladý a nezkušený personál, a také aby zredukoval příliš rozsáhlý jídelníček.

      • Restaurant: Impossible III (5)

        Woody’s Tupelo Steakhouse. Jakmile šéfkuchař Robert Irvine poprvé uviděl Woody’s Tupelo Steakhouse, bylo mu jasné, proč se majitel Feather a jeho matka Tricia topí v dluzích. Robert má pouze dva dny a 10 000 dolarů. Dokáže postavit restauraci na nohy?

      • Jídla na otevřeném ohni III (3)

        Chuťovky z Karolíny. Roger Mooking míří do Severní a Jižní Karolíny, aby navštívil pár starých školních restaurací s dlouhou a několik generací trvající tradicí vynikajících barbecue.

      • Jídla na otevřeném ohni III (4)

        Ohnivá mexická oslava. Mexické jídlo Roger Mooking preferuje kvůli jeho komplexním a zemitým chutím i díky tradici vaření nad ohništěm. Roger se setká s kuchařem Johnnym Hernandezem v San Antoniu a uvaří regionální mexická jídla.

      • Malá bistra u silnic XXV (3)

        Kreolové, studené řezy a palačinky. Guy navštíví vícegenerační bistro, které nabízí New Orleans v Los Angeles, jídelnu v Minneapolis nabízející bezmasá „masná“ jídla a bistro na Havaji s nabídkou nudlí, polévky ramen a vietnamských palačinek.

      • Malá bistra u silnic XXV (4)

        Jíst a pít. Guy vyzkouší jídla v hospodách napříč USA – od noků s masem z divočáka v Los Angeles po jehněčí bůček se slaninou, salátem a rajčaty v Miami.

      • Sekáček XXIX (8)

        Turnaj dospívajících: 2. bitva. Dospívající soutěžící bojují s časem, aby dokončili své předkrmy s klobáskami, a v kole s hlavním chodem čelí překvapení v podobě mořských plodů. V koši pro dezert kreativitu vzbudí snídaňové položky.

      • Guyovy hry s potravinami (1)

        Divokost v uličce. V první hře Guy vyzve čtyři šéfkuchaře, aby udělali svou nejlepší verzi špaget s masovými kuličkami, ale některé z klíčových ingrediencí jsou nedostupné! Finalisté musejí uvařit své nejlepší jídlo pouze pomocí ingrediencí z uličky se zmrzlými potravinami.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (1)

        Koktejly a koláčky. K Ině přišli na snídani její kamarádi z Hollywoodu. Podává se ricotta s bobulemi a zázvorovým sirupem, sušenky s čedarem a papričkou jalapeno a kosmopolitní koktejly z rudého pomeranče.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (2)

        Jednoduché jako koláč. Ina se podělí o pár tajemství přípravy koláčů s kamarádem, floristou Michaelem. Nejprve jsou zde muffiny s malinami a kukuřicí, pak se o své recepty podělí Michael a připraví vynikající jídla, která vyniknou.

      • Pečení s Annou Olson (21)

        Lístkové těsto. Anna připraví základní lístkové těsto a pak nachystá tři vlastní dortíky z listového těsta: meruňkový Vol-au-Vent, solený karamelový hruškový dortík a dort S’Mores. Později upeče klasický francouzský dezert: čokoládový Napoleon s lískovými oříšky.

      • Kuchyně (4)

        Vyhraj a vař. Sunny Anderson se podělí o recept na krémovou vařenou zeleninu s kuřetem s využitím zmražených měsíčních fazolí, a šéfkuchař bude vařit kaši z granátových jablek, zázvoru a burákového másla.

      • Osadnice XIII (11)

        Dobrá práce, tati. Ree oslavuje otcův odchod do důchodu jeho oblíbenými jídly. Je zde pomalu vařené hovězí po burgundsku, casserole s krémovým sýrem, velmi chutné opečené zelené fazolky a rozkošné miniaturní bábovky s čokoládou a višněmi.

      • Osadnice XIII (12)

        Jídla za 16 minut: léto. Ree uvaří senzační 16minutová jídla na léto. V menu je losos na koriandru s limetkou, řecké sváteční jídlo, dokonalé těsto s pestem a hráškem a super rychlé nudle s cuketou jakožto samostatné jídlo pro letní večeři.

      • Se Sibou u stolu II (3)

        Dokonalý piknik v Kapském Městě. V Kapském Městě nastal čas na piknik, a tak Siba balí velký koš jídla. Připravila super rychlé smažené kuřecí kousky ve strouhance, těstovinový salát a vlastní saláty ve středomořském stylu.

      • Se Sibou u stolu II (4)

        Viva Afrika. Pro večeři s tématem jihoafrické kotlíkové kuchyně Siba přichystá místní slavná jídla s vlastními drobnými změnami. Jsou zde jejím manželem Brianem na ohni grilované ve stylu braai roštěnce sosatie, a chutné sladké sušenky s trpkou polevou.

      • Valeriino domácí vaření II (12)

        Poděkování sousedům. Valerie chce poděkovat svým sousedům za to, že se starají o jejího psa, vybírají poštu a nosí jí balíčky. Připraví pastýřský jehněčí koláč, salát z rokety se zálivkou ze šampaňského, oříškové karamely a rozmarýnové gin fizz.

      • Valeriino domácí vaření II (13)

        Wolfie je doma! Valerie má radost, že se jí syn Wolf vrátil z turistických výletů, a připraví jeho oblíbená jídla. Překvapí ho pastou e fagioli, čtvrteční krůtí sekanou, opečenou brokolici s brukví a sladkým dýňovým pudinkem.

      • Kuchyně V (13)

        Ostré chuťovky. V Kuchyni je pěkně vedro, protože došlo na klasické ostré jižanské jídlo – kořeněné kuře. Plus tři ostré ingredience pro všechny každodenní recepty a rozdíl mezi texasko-mexickými a mexickými tacos.

      • Osadnice XI (10)

        Všechno poprvé. Osadnice zkouší připravit falafel s dipem z papriček chipotle a tahini, podávaný v pita chlebu. Pak zkusí kuře a vafle s javorovým sirupem a bourbonovou omáčkou. Jako dezert nachystá dortík s kupovanými přísadami.

      • Osadnice XI (11)

        Záchranný balíček pro Alexe. Ree připravuje pro Alexe, který je na vysoké škole, záchranný balíček. Kromě fotek ranče k léčbě Alexovy touhy po domově přibalí brownies, domácí sušenky s čedarem, kořeněný mix na večírky a bláznivé čokoládové plátky.

      • Osadnice XI (12)

        Kuchyňské zpovědi: Další muži mého života. Ree Drummond se podělí o další muže svého života, tedy otce, bratra, švagra a tchána, a o to, jaké sladkosti jim chutnají.

      • Se Sibou u stolu II (5)

        Výzva pro Sibu. Siba si dává tři úkoly. Zaprvé udělat z každodenního sýra oslnivý salát. Potom si zkusí kulinářský duet s Lukem Dalem Robertsem. A nakonec hříšné pokušení, kdy Siba připraví neuvěřitelnou smaženou zmrzlinu.

      • Se Sibou u stolu II (6)

        Ať je to moderní. V tomto pořadu jde o to dělat věci moderně, a tak Siba připraví opečeného tuňáka s pšeničným salátem a moderními prvky. Pak prozkoumá asijská jídla v Kapském Městě, exploze chutí a sama uvaří neuvěřitelná sladká žebírka.

      • Malá bistra u silnic XXIII (6)

        Řekni tu kuchyni. Guy zkoumá některá poctivá bistra. V Coloradu se připojí k profesionálnímu hráči NFL u zeleného chili a vysokých burgerů. Poté v Massachusetts si dá Guy pár dokonalých nakládaných chipsů a pálivý vdolečkový sendvič.

      • Malá bistra u silnic XXIII (7)

        Hlavně hovězí. Guy se ponoří do hovězího nebe. V Minneapolis místní gastronomická hospoda podává delikátní sendviče plné steaků a dušeného hovězího. V Atlantě židovské delikatesy nabízejí rybí speciality a vražedné hašé pastrami.

      • Sekáček XXI (12)

        Ultimátní šampioni: Celebrity. Hvězdy opět září. Čtyři šampioni Sekáčku ze světa zábavy a sportu soutěží o poslední místo ve velkém finále ultimátního turnaje o 50 000 dolarů.

      • Kuchyně (4)

        Vyhraj a vař. Sunny Anderson se podělí o recept na krémovou vařenou zeleninu s kuřetem s využitím zmražených měsíčních fazolí, a šéfkuchař bude vařit kaši z granátových jablek, zázvoru a burákového másla.

      • Osadnice XI (5)

        Překvapení! Ree pořádá narozeninový oběd s překvapením pro svého syna Todda, se všemi jeho oblíbenými jídly: mačkané burgery v pivním těstíčku s cibulovými kroužky a ostrou omáčkou, a také brownies z hořké čokolády s jahodami a kořeněnou zálivkou.

      • Osadnice XI (6)

        Dokonalý piknik. Ree pořádá pro přátele piknik v prérii a nabídne kuřecí salát Milanese Mediterranen s těstovinami orzo, studenou opečenou zeleninu s jogurtovým dipem s bylinkami a koláčky tres leches s Pi?a Coladou.

      • Sekáček XXIX (9)

        Turnaj dospívajících: 3. bitva. Dospívající soutěžící vrhnou svou energii do žebírek jakožto předkrmu a v koši pro hlavní jídlo je zmatou ingredience se syntetickými barvami. V kole pro dezert je odpalované těsto překvapí tak, že neví, co s ním.

      • Jarní šampionát v pečení II (1)

        Svatební dorty s lesními plody. Jaro znamená využít ovoce, a tak ve výzvě osm nejlepších amerických pekařů musí vytvořit ovocné koláče s využitím jakéhokoliv ovoce kromě lesních plodů. Aby zůstali v soutěži, musejí pekaři připravit svatební dorty s lesními plody.

      • Malá bistra u silnic XXV (9)

        Velká jídla, malá města. Guy se zastaví v malých městech, aby našel velká jídla. V Raymondu v New Hampshire nabízí řeznictví obalované párky na špejli. V Rocky Hill v New Jersey předělali hospodu z 18. století na gastropub a nabízejí burgery s rajčaty a disco hranolky.

      • Malá bistra u silnic XXV (10)

        Od přístavu k přístavu. Na tomto výletě od pobřeží k pobřeží Guy objevuje poctivé chutě Oregonu a New Hampshire. V Portlandu v Oregonu jídlo z chobotnice a klasické biskvity s omáčkou, a posléze v Portsmouth v New Hampshire tacos s vepřovým bůčkem.

      • Extrémně velká jídla II (1)

        Atlanta: grilování, pozdní snídaně a Bayou. Josh Denny míří do Atlanty, kde hledá titánskou jižanskou trojici. Zkusí sníst 2kg sendvič muffaletta po okraj plný vepřového masa, dva a půl metru dlouhý sendvič po’ boy s názvem Big Bayou Monster, a také plněné palačinky široké 60 cm.

      • Extrémně velká jídla II (2)

        Kolosálně v Columbii. Josh projíždí Columbií v Jižní Karolíně, aby ochutnal pořádné porce oblíbených místních jídel, například 35cm vdolek s polevou, 5kg casserole s bramborovými plackami nebo 56 cm široké skořicové rolky.

      • Strávníci v utajení XI (4)

        Podvod ze sekáče. Luca požádá Charlese o pomoc poté, co zákazníci najdou jídlo uvnitř spotřebičů, zapečetěných v továrně, jež si právě koupili. Strávník v utajení Jamie odhalí operaci ve velkém.

      • Strávníci v utajení XI (5)

        Nešťastné svátky. Nirav, majitel Smokin’ Barrel, kontaktuje Charlese Stilese, aby prošetřil pokles prodejů v každém svátečním období. Strávníci v utajení objeví podezřelého podomního obchodníka.

      • Malá bistra u silnic XXV (5)

        Mezinárodní chutě. Guy jezdí křížem krážem krajinou, aby našel mezinárodní chutě. V Miami je haitské bistro, kde vaří ostrovní pochoutky jako griot, a v Los Angeles je italské bistro nabízející své legendární verze pizzy a lasagní.

      • Malá bistra u silnic XXV (6)

        Klobásy, mořské plody a šauarma. Guy je v Minneapolis kvůli rodinné tradici přípravy pizzy, v Miami za haitskou klasikou a v Portsmouth v New Hampshire za pouličním jídlem z celého světa.

      • Malá bistra u silnic XXV (9)

        Velká jídla, malá města. Guy se zastaví v malých městech, aby našel velká jídla. V Raymondu v New Hampshire nabízí řeznictví obalované párky na špejli. V Rocky Hill v New Jersey předělali hospodu z 18. století na gastropub a nabízejí burgery s rajčaty a disco hranolky.

      • Malá bistra u silnic XXV (10)

        Od přístavu k přístavu. Na tomto výletě od pobřeží k pobřeží Guy objevuje poctivé chutě Oregonu a New Hampshire. V Portlandu v Oregonu jídlo z chobotnice a klasické biskvity s omáčkou, a posléze v Portsmouth v New Hampshire tacos s vepřovým bůčkem.

      • Extrémně velká jídla II (1)

        Atlanta: grilování, pozdní snídaně a Bayou. Josh Denny míří do Atlanty, kde hledá titánskou jižanskou trojici. Zkusí sníst 2kg sendvič muffaletta po okraj plný vepřového masa, dva a půl metru dlouhý sendvič po’ boy s názvem Big Bayou Monster, a také plněné palačinky široké 60 cm.

      • Extrémně velká jídla II (2)

        Kolosálně v Columbii. Josh projíždí Columbií v Jižní Karolíně, aby ochutnal pořádné porce oblíbených místních jídel, například 35cm vdolek s polevou, 5kg casserole s bramborovými plackami nebo 56 cm široké skořicové rolky.

      • Jídla na otevřeném ohni III (5)

        Globální chutě v Texasu. Texas je slavnýdíky americkému grilování, ale Roger Mooking na cestě státem osamělé hvězdy hledá latinsko-americké způsoby grilování na otevřeném ohni a ochutná i klobásky uzené v evropském stylu.

      • Jídla na otevřeném ohni III (6)

        Malá balení, velké chutě. Roger Mooking hledá ve státech Golfského pobřeží chutná jídla z udíren a ohnišť. Pak si vychutná šálek a naučí se, jak použít kávu při texaském grilování.

      • Malá bistra u silnic XXV (5)

        Mezinárodní chutě. Guy jezdí křížem krážem krajinou, aby našel mezinárodní chutě. V Miami je haitské bistro, kde vaří ostrovní pochoutky jako griot, a v Los Angeles je italské bistro nabízející své legendární verze pizzy a lasagní.

      • Malá bistra u silnic XXV (6)

        Klobásy, mořské plody a šauarma. Guy je v Minneapolis kvůli rodinné tradici přípravy pizzy, v Miami za haitskou klasikou a v Portsmouth v New Hampshire za pouličním jídlem z celého světa.