• Food Network

    • Food Network od do

      • Jarní šampionát v pečení (1)

        Dary jara. Osm nejlepších amerických pekařů je připraveno prokázat své dovednosti v prvních dvou výzvách Jarního šampionátu v pečení. Musejí vyhrát nad porotci košíčky inspirovanými květinami a dorty naruby z čerstvých farmářských surovin.

      • Sekáček XXXI (14)

        Blues o hlavním chodu. Kuchaři si musejí poradit se šunkou z plechovky a mušlemi v kole pro předkrm, v kole pro hlavní chod vše zkomplikuje světle modrá ingredience. Poslední dva kuchaři se pokusí ohromit porotce ovocnými a současně smaženými výtvory.

      • Sekáček junior (1)

        Zatřes s tím. Zcela nové tváře kulinářského světa jdou s odhodláním do této soutěže Sekáčku pro mladé kuchaře. Aby vyhráli, musejí udělat dojem na porotu, a to herečku Elizabeth Chambers a šéfkuchařky Amandu Freitag a Lee Anne Wong.

      • Strávníci v utajení (3)

        Pád Hausu. Majitel německé jídelny v Arizoně se obává, že jeho nový manažer restaurace, který je navíc synovcem jeho manželky, nemá předpoklady pro tuto práci, a tak požádá Strávníky v utajení o pomoc.

      • Strávníci v utajení (4)

        Divokost v Big Earl’s. Po ztrátě tisíců dolarů za nezaznamenaný alkohol prozkoumává majitel Big Earl’s Greasy Eats v Cave Creek v Arizoně zvěsti, že se v restauraci pozdě v noci konají nepovolené večírky personálu.

      • Malá bistra u silnic XXVI (4)

        Švýcarsko, sendviče a klobásky. Guy vyzkouší sendviče s grilovaným sýrem, vytvořené od základ z klobásek, a další speciality přímo ze Švýcarska.

      • Malá bistra u silnic XXVI (5)

        Hovězí, jehněčí a vepřové. Guy Fieri hledá všechny druhy oblíbených masitých jídel a začne v Louisville koláčem se sýrem cottage v irské hospodě. Pak si dá na dvou zastávkách v Severní Karolíně kombinaci asijských grilovaných jídel a burgerů s posypkou se sýrem pimento.

      • Sekáček XXXI (14)

        Blues o hlavním chodu. Kuchaři si musejí poradit se šunkou z plechovky a mušlemi v kole pro předkrm, v kole pro hlavní chod vše zkomplikuje světle modrá ingredience. Poslední dva kuchaři se pokusí ohromit porotce ovocnými a současně smaženými výtvory.

      • Sekáček junior (1)

        Zatřes s tím. Zcela nové tváře kulinářského světa jdou s odhodláním do této soutěže Sekáčku pro mladé kuchaře. Aby vyhráli, musejí udělat dojem na porotu, a to herečku Elizabeth Chambers a šéfkuchařky Amandu Freitag a Lee Anne Wong.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (4)

        Nálož klobásek z Texasu. Roger si naloží porce nejlepších hovězích hrudí, vepřových steaků a klobásek, které Texas nabízí.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (5)

        Maso na špejli. Roger navštíví dva šéfkuchaře z Lone Star, tedy Texasu, kteří připravují ty nejšílenější kulinářské výmysly, a otestuje si, že v Texasu je všechno větší.

      • Malá bistra u silnic XXVI (4)

        Švýcarsko, sendviče a klobásky. Guy vyzkouší sendviče s grilovaným sýrem, vytvořené od základ z klobásek, a další speciality přímo ze Švýcarska.

      • Malá bistra u silnic XXVI (5)

        Hovězí, jehněčí a vepřové. Guy Fieri hledá všechny druhy oblíbených masitých jídel a začne v Louisville koláčem se sýrem cottage v irské hospodě. Pak si dá na dvou zastávkách v Severní Karolíně kombinaci asijských grilovaných jídel a burgerů s posypkou se sýrem pimento.

      • Sekáček X (2)

        Prosekat se skrz. V prvním koši je ovoce a kořen, a dva z kuchařů mají podobný nápad na předkrm. Bude jedno jídlo lepší, než to druhé? A který výtvor ze sýra jako sladkost nejvíce potěší odborné porotce?

      • Guyovy hry s potravinami (10)

        Rušný herní den. Čas utíká a šéfkuchaři mají pouhé dvě minuty na nákup ingrediencí pro den her. Pak musejí udělat to nejlepší jídlo jen z výrobků a přísad, jež najdou v jedné jediné uličce.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (7)

        Vaření s rýží. Ina se vrací k základům vaření s rýží a nabídne neuvěřitelné recepty na sladká i pikantní rýžová jídla. Od krevetí a klobáskové jambalayi od její přítelkyně Amelie Durand, po klasický rýžový pudink.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (8)

        Vaječná jídla. Ina čelí svému strachu a vyzkouší nejsložitější vaječné recepty. Dostane se jí mistrovské výuky od místního šéfkuchaře Terryho Harwooda na omeletu, odhalí tajemství sufflé a holandské majonézy.

      • Pečení s Annou Olson (28)

        Těsto na croissant. Anna začne se základním receptem na těsto na croissant a pak připraví klasické plněné croissanty: mandlové, sýrové a neodolatelné pain au chocolat. Anna těsto přetvoří do dekadentního dezertu: čokoládového croissantu s chlebovým pudinkem.

      • Kuchyně (11)

        Návrat klasiky. Dnes dělá v Kuchyni Sunny bahamský hrášek s rýží a slaninou. Marcela připraví čerstvý dresink a Katie čerstvý guacamole.

      • Osadnice XIV (11)

        Šílené sladkosti. Ree připravuje dokonalé sladkosti pro svůj nejnovější článek na blogu. Jsou zde čokoládové sušenky s marshmallow, mramorovaná máčená jablka, fritovaný tvarohový dort s jahodovou zálivkou a tvrdé bonbony se šampaňským.

      • Osadnice XIV (12)

        Staré dobré časy. Zatímco se manžel Ree, Ladd, snaží se svým otcem Chuckem rozebrat historickou zásobárnu žrádla pro dobytek, ona uvaří k obědu šťavnatý steak a vejce benedikt v anglickém muffinu s česnekovým máslem a zalité kořeněnou holandskou omáčkou.

      • Se Sibou u stolu III (7)

        Světoběžník. Siba se s dnešní nabídkou jídel vydá kolem světa a nabídne své verze havajského rybího salátu a australského steaku wagyu s krémovou omáčkou chakalaka a mačkaným květákem.

      • Se Sibou u stolu III (8)

        Rande u večeře. Siba pořádá večírek a doufá v květy lásky. V menu jsou úchvatné tři sýrové jednohubky, nevařený uzený losos s dipem, překvapivý koktejl s mraženým krémem na tyčince, asijská kachna se salátem z červeného merlíku a plátky pizzy s melounem.

      • Valeriino domácí vaření III (13)

        Začátek letního grilování. Léto končí a dny se krátí, a tak Valerie Bertinelli uspořádá poslední večírek na zadním dvorku pro své přátele a rodinu. Připraví menu, kde jsou všechna jídla grilovaná – lososí burgery, salát s grilovanou kukuřicí a avokádem, božský dresink a mnoho dalšího.

      • Valeriino domácí vaření IV (1)

        Rychlá a snadná jídla pro filmový večírek. Přátelé Valerie a Toma přicházejí na filmový večírek! Valerie připraví rychlé a snadné menu, kde najdeme plátky vařeného kraba, popcorn se sendviči s’mores, bramborový salát s citrónem a hořčicí a mnoho dalšího.

      • Kuchyně VI (7)

        Oslava Dne otců. Den otců oslavíme uzenou italskou klobáskou a flank steakem fajita s chimichurri a paprikami. Dojde i na nápady, jak využít jinak preclíky a čipsy nebo jak připravit zmrzlinový dort s kousky banánů.

      • Osadnice XIII (5)

        Tequila. Na dnešní jídla Ree použije celou láhev tequilly. V menu je queso fundido noc tequilla, krevetí polévka s tortillou a kapkou dobrých věcí, lesními plody a tequillovým krémem. A samozřejmě koktejl.

      • Osadnice XIII (6)

        Den matek. Dneska si Ree udělá radost. Po italské kuřecí polévce k obědu a višňovém koláči jako dezertu dovolí Ree Laddovi a dětem, aby připravili k večeři steaky z filetů, v troubě pečené brambory a opečený chřest.

      • Osadnice XIII (7)

        Jídla dopředu. Ree připravuje dopředu čtyři sady jídla, naporcovaného a připraveného na cesty. Jakožto večeři šetřící čas připraví pizzu s grilovaným kuřetem a kořeněným zelným salátem, ostrou fritovanou zeleninu, zapečené těstoviny Alfredo se špenátem a plněné papriky.

      • Se Sibou u stolu III (9)

        Přátelští rivalové. Mezi Sibou a jejím kamarádem, šéfkuchařem Lukem Dalem Robertsem dojde v kuchyni k přátelskému střetu. On ji vyzve, aby uvařila známá míchaná vejce jinak. Pak ona mu dá směs různorodých ingrediencí, aby s ní uvařil večeři a dá mu tak odvetný úder..

      • Se Sibou u stolu III (10)

        Můj život plný jídla. Siba se podělí o čtyři jídla, vyprávějící její životní příběh. Začne domácím kari a klasickými městskými vdolečky. Z prvního rande je zde rychle smažené jídlo z woku, které potěšilo jejího manžela, a konečně dekadentní a špičkový sladký burger.

      • Malá bistra u silnic XXIV (7)

        Šťavnaté sendviče. Guy si zakousne šťavnatých sendvičů při cestě napříč Kalifornií a Floridou, kdy navštíví opravdu skvělé a levné řeznictví, pojízdnou kantýnu a bistro s mořskými plody.

      • Malá bistra u silnic XXIV (8)

        Horké maso a studená zelenina. Guy griluje masitá jídla a zeleninové speciality při návštěvě oblíbeného veganského bistra v Kalifornii, a pak zamíří do ráje masožravců na Floridě.

      • Sekáček XXII (6)

        Bizarní koše! Hostujícího porotce Andrew Zimmerna zajímá, jak se vyvine soutěž plná bizarních překvapení ve všech koších. Kuchaři musejí bojovat s neobvyklou zmrzlinovou příchutí i neobvyklým masem v kole pro předkrm.

      • Kuchyně (11)

        Návrat klasiky. Dnes dělá v Kuchyni Sunny bahamský hrášek s rýží a slaninou. Marcela připraví čerstvý dresink a Katie čerstvý guacamole.

      • Pečení s Annou Olson IV (7)

        Karamely. Kuchařka Anna Olson představí všestrannost využití karamelového krému. Použije jej jako základ pro tři úchvatné sladké dobroty.

      • Pečení s Annou Olson IV (8)

        Pudinky. Kuchařka Anna Olson prozkoumá základy přípravy pudinku. Připraví tři různými způsoby připravené pudinky, včetně vlastních dortů s pudinkem.

      • Sekáček X (3)

        Daleko předaleko. Temperamentní skupina soutěžících jde s gustem za výhrou 10 000 dolarů. Zjistíme, že jeden kuchař má ve finálovém kole jasnější plán než ten druhý, ale čí dezert z kukuřičných lupínků bude chutnější?

      • Jarní šampionát v pečení (2)

        Sladkosti a dorty. Sedm zbývajících pekařů přivede sladkosti a dorty na novou úroveň. V první výzvě musejí připravit medový dezert, v té hlavní pak využít citrony a limetky pro upečení citrusové sladké dobroty.

      • Inspirace s Annou Olson (3)

        Vaření se šéfkuchařem Ianem Kittichaiem v Bangkoku. Anna je v Thajsku a setká s kuchařem Ianem Kittichaiem v jeho restauraci, kde se podělí o několik receptů na thajská jídla. Inspirována Ianovými dovednostmi zamíří Anna zpět do své kuchyně, kde připraví Thajskem inspirovaná jídla.

      • Inspirace s Annou Olson (4)

        Vaření se šéfkuchařkou Margaritou Fores v Manile. Anna se naučí pár klasickým filipínským jídlům od slavné kuchařky Margarity Fores. Vezme si inspiraci na sladké i slané ingredience a po návratu domů připraví vlastní Filipínami inspirovaná jídla.

      • Se Sibou u stolu IV (1)

        Klasiky. Siba vezme oblíbená klasická jídla od každého a promíchá je. Nejprve božské sladké jablečné růžičky v listovém těstě, které povyšují oblíbené koláče kohokoliv na novou úroveň.

      • Se Sibou u stolu IV (2)

        Sytá jídla. Siba nakupuje, podělí se o vlastní dezerty diváků a připraví neuvěřitelný tvarohový koláč oživený limetkovým tvarohem, který bude hvězdou na jakémkoliv večírku.

      • Strávníci v utajení (5)

        F ve slově Effort. Při vyšetřování v jídelně ve Phoenixu se setkají Strávníci v utajení s několika problémovými zaměstnanci, kteří vyhrožují stálým návštěvníkům, pijí při práci nebo jedí jídla zákazníků.

      • Strávníci v utajení (6)

        Manažerská katastrofa. Majitel italského bistra si dělá starosti, proč jeho manažer jedná nevhodně s personálem a vybírá si své oblíbence podle vzhledu. Tým Strávníků v utajení věc vyšetří.

      • Malá bistra u silnic XXVI (6)

        Nové chutě v Cancúnu. Guy míří do mexického Cancúnu, aby našel autentická kulinářská místa jako třeba rodinné bistro, kde babička vaří rellenos a vražedně dobré škvarky chicharron v těstíčku. Pak se podívá do své restaurace Guy’s Playa del Carmen.

      • Malá bistra u silnic XXVI (7)

        Netypická bistra. Guy sejde z vyšlapaných stezek, aby našel všestranná jídla. V Severní Karolíně jídelna uvnitř pivního obchodu nabízí šílené kreace vaflí a v Texasu nevšední bistro nabízí kombinaci grilovaného jídla se suši.

      • Inspirace s Annou Olson (3)

        Vaření se šéfkuchařem Ianem Kittichaiem v Bangkoku. Anna je v Thajsku a setká s kuchařem Ianem Kittichaiem v jeho restauraci, kde se podělí o několik receptů na thajská jídla. Inspirována Ianovými dovednostmi zamíří Anna zpět do své kuchyně, kde připraví Thajskem inspirovaná jídla.

      • Inspirace s Annou Olson (4)

        Vaření se šéfkuchařkou Margaritou Fores v Manile. Anna se naučí pár klasickým filipínským jídlům od slavné kuchařky Margarity Fores. Vezme si inspiraci na sladké i slané ingredience a po návratu domů připraví vlastní Filipínami inspirovaná jídla.

      • Se Sibou u stolu IV (1)

        Klasiky. Siba vezme oblíbená klasická jídla od každého a promíchá je. Nejprve božské sladké jablečné růžičky v listovém těstě, které povyšují oblíbené koláče kohokoliv na novou úroveň.

      • Se Sibou u stolu IV (2)

        Sytá jídla. Siba nakupuje, podělí se o vlastní dezerty diváků a připraví neuvěřitelný tvarohový koláč oživený limetkovým tvarohem, který bude hvězdou na jakémkoliv večírku.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (6)

        Chutná žebírka. Roger hledá ta nejchutnější žebírka a najde dvě místa, kde jsou masa dovedena do dokonalosti. Jedno je ve středu Mississippi, a to druhé v New Yorku.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (7)

        Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.

      • Malá bistra u silnic XXVI (6)

        Nové chutě v Cancúnu. Guy míří do mexického Cancúnu, aby našel autentická kulinářská místa jako třeba rodinné bistro, kde babička vaří rellenos a vražedně dobré škvarky chicharron v těstíčku. Pak se podívá do své restaurace Guy’s Playa del Carmen.

      • Malá bistra u silnic XXVI (7)

        Netypická bistra. Guy sejde z vyšlapaných stezek, aby našel všestranná jídla. V Severní Karolíně jídelna uvnitř pivního obchodu nabízí šílené kreace vaflí a v Texasu nevšední bistro nabízí kombinaci grilovaného jídla se suši.