• Food Network

    • Food Network od do

      • Jarní šampionát v pečení (3)

        Den matek. Šťastný Den matek, pekaři! V této epizodě musejí pekaři připravit speciální pochoutku a delikátní dezert s pomocí kávy a krému. Pak je čeká sváteční pozdní snídaně pro mámy.

      • Realistické dorty z Texasu II (1)

        Slavní muži z Texasu. Sideserfovi pečou dorty pro dvě slavé texaské ikony. Alamo slaví otevření nové výstavy a legenda country, Ray Benson, slaví narozeniny na hudebním festivalu SXSW.

      • Realistické dorty z Texasu II (2)

        Hluboko v srdci Texasu. Natalie vytvoří dorty pro dvě zcela rozdílné oslavy. Nejprve chce skupina mladých irských tanečníků oslavit své vystoupení dortem ve stylu Claddagh, a pak jsou VIP dárci překvapeni dortem, který je jim určen jako poděkování.

      • Zachraňte mé pekařství (3)

        Battered Dreams. Kerry Vincent bude mít práci při postavení pekařství Schubert’s Bakery na nohy.

      • Strávníci v utajení (7)

        Nabručený Tom. Dlouholetý šéfkuchař v The Blue Moose v Arizoně zjistí, že má špatný přístup, nerespektuje zákazníky, a personál to samé. Strávníci v utajení situaci v restauraci prozkoumají.

      • Strávníci v utajení (8)

        Bratr v utajení. Majitel bistra v Las Vegas má obavy, že jeho manažer v restauraci, který je náhodou i jeho bratr, nedělá svou práci dobře, a tak situaci přicházejí zkontrolovat Strávníci v utajení.

      • Malá bistra u silnic XXVI (8)

        Ze severu na jih Ameriky. Guy hledá chutná jídla obou Amerik, od obřího poschoďového burgeru se slaninou v Severní Karolíně po odlehčené pouliční tacos v Mexiku.

      • Malá bistra u silnic XXVI (9)

        Celosvětově. Na tomto výletu si dá Guy Fieri celosvětovou gangsterskou baštu v jamajském bistru v Houstonu a v nonstopu v Cancúnu v Mexiku.

      • Realistické dorty z Texasu II (1)

        Slavní muži z Texasu. Sideserfovi pečou dorty pro dvě slavé texaské ikony. Alamo slaví otevření nové výstavy a legenda country, Ray Benson, slaví narozeniny na hudebním festivalu SXSW.

      • Realistické dorty z Texasu II (2)

        Hluboko v srdci Texasu. Natalie vytvoří dorty pro dvě zcela rozdílné oslavy. Nejprve chce skupina mladých irských tanečníků oslavit své vystoupení dortem ve stylu Claddagh, a pak jsou VIP dárci překvapeni dortem, který je jim určen jako poděkování.

      • Zachraňte mé pekařství (3)

        Battered Dreams. Kerry Vincent bude mít práci při postavení pekařství Schubert’s Bakery na nohy.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (8)

        Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (9)

        Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.

      • Malá bistra u silnic XXVI (8)

        Ze severu na jih Ameriky. Guy hledá chutná jídla obou Amerik, od obřího poschoďového burgeru se slaninou v Severní Karolíně po odlehčené pouliční tacos v Mexiku.

      • Malá bistra u silnic XXVI (9)

        Celosvětově. Na tomto výletu si dá Guy Fieri celosvětovou gangsterskou baštu v jamajském bistru v Houstonu a v nonstopu v Cancúnu v Mexiku.

      • Sekáček X (4)

        Griltastické! Čtyři profesionálové předvedou, jak dobře vařit v extrémním vedru během velmi krátké doby. V kole pro předkrm doufají porotci, že kuchaři přijdou s velkými chutěmi díky snovým ingrediencím, včetně steaku wagyu.

      • Guyovy hry s potravinami (12)

        Souboj vozíků. V první hře šéfkuchaři mají vytvořit tacos, ale tortilly, sezónní taco i sekaná jsou vyprodané. Ve druhé hře Guy vyzve kuchaře, aby mu udělali sendvič pouze ze zmrazeného jídla.

      • Jídla na otevřeném ohni III (13)

        Jarní oslavy v Kentucky. Richard McCallister z farmářského trhu Marksbury pozve Rogera Mookinga na výroční jarní oslavy v Lancasteru v Kentucky. Richard a Roger mají hejno jarních kuřat a připraví je na domácím grilu.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (1)

        Delikatesa z vepřového. Jedním z velkých divů grilování jsou uzená vepřová ramínka. Jde o velkou porci masa vařeného pomalu a na nízké teplotě, dokud není šťavnaté a jemné. Rogerovým oblíbeným způsobem, jak jíst tuto delikatesu, je dát ji do sendviče.

      • Na cestách s G. Garvinem (7)

        To nejlepší z Bayou. G. se zastaví v prosté Glendině Creole Kitchen, aby nabídl pomocnou ruku a podíval se, jak se správně dělá etouffee. Pizzitola v texaském Houstonu nabízí už přes 70. let žebírka, kde maso odpadá od kosti. G. dostane rychlou lekci, jak používat minimálně koření a jak ohniště z cihel.

      • Sekáček XXI (11)

        Ultimátní šampioni: Hrdinové. Zbývají již jen dvě místa pro velké finále ultimátního turnaje o 50 000 dolarů a kuchyně Sekáčku vítá zpět čtyři neuvěřitelné kuchařské hrdiny. Dva hasiče, policistu a válečného veterána, kteří soupeří o jedno místo ve finále.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (1)

        Narozeninové večírky. Jeffrey má narozeniny a Ina mu připravuje delikátní a příjemně nostalgickou narozeninovou večeři, která se celá dá připravit dopředu.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (2)

        Texasko-mexická jídla. Ina připravuje dokonalá texasko-mexická jídla s pomocí přítelkyně Devon Fredericks a jejího oceněného receptu na chili. Navíc má fantastické nápady na přílohy jako kuřata s tequilou a limetkou, rybí tacos la fondita nebo margarita z růžových grepů.

      • Osadnice VI (3)

        Stěhování dobytka. Na ranči je rušný den, protože celý Drummondovic rodina stěhuje dobytek a Ree připravuje chutný a vydatný oběd. Jsou zde masové pepperoni s domácí pizza omáčkou a delikátní pizzou se čtyřmi druhy sýrů, a také sekaný salát s rajčaty a bazalkou.

      • Osadnice VI (4)

        Úchvatná jídla připravená dopředu. Dnes to bude na ranči Drummondových o úchvatných jídlech připravených dopředu. Je zde kukuřice s ostrým chili dipem, dokonalá na večírek kluků u bazénu. A pak hovězí sendviče, které se vždy hodí pro hladové zaměstnance ranče.

      • Se Sibou u stolu III (7)

        Světoběžník. Siba se s dnešní nabídkou jídel vydá kolem světa a nabídne své verze havajského rybího salátu a australského steaku wagyu s krémovou omáčkou chakalaka a mačkaným květákem.

      • Se Sibou u stolu III (8)

        Rande u večeře. Siba pořádá večírek a doufá v květy lásky. V menu jsou úchvatné tři sýrové jednohubky, nevařený uzený losos s dipem, překvapivý koktejl s mraženým krémem na tyčince, asijská kachna se salátem z červeného merlíku a plátky pizzy s melounem.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VII (5)

        Bobby miluje sušenky. Bobby vdechne nový život klasickým sušenkám a předvede, co dalšího se dá udělat se zbytky těsta, den starými biskvity nebo jak od základů připravit podmáslové sušenky.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VII (6)

        Něco o francouzských palačinkách. Bobby Flay miluje k pozdní snídani francouzské palačinky, sladké i slané. Připraví crepes s uzeným lososem, sýrem ricotta a kaparou, politou bylinkovou omáčkou, nebo palačinku se šunkou, sýrem a vejci s hořčičnou omáčkou. Nakonec nachystá střik ze zázvoru a granátového jablka.

      • Kuchyně VI (6)

        Úspěšné recepty. Den začne dokonalou technikou na grilovaná vepřová žebírka a ananasovou salsu, pak je čas ukázat, jak využít sezónní ovoce a zeleninu v letním salátu. A nakonec blogerka Shauna Sever nachystá sýrový koláč s medovým jogurtem.

      • Malá bistra u silnic XXIV (2)

        Rodinná dědictví. Na tomto výletu se Guy vydá za venkovskými jídly. V Pleasantville v New Jersey si zakousne kuřat a vaflí, zatímco v Baltimoru si dá francouzský toast s kokosovým krémem a krabí sendviče po’boy. A konečně v Coloradu sendvič „blátivé prase“.

      • Malá bistra u silnic XXIV (3)

        Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.

      • Malá bistra u silnic XXIV (4)

        Kouř a mořské plody. Na tomto výletu Guy prozkoumá pojízdnou kantýnu s vražedným taženým vepřovým v Baltimoru, pobřežní chatrč s fritovanými krevetami a vlastním, čerstvým Guyovým úlovkem v Islamorada na Floridě a v Key Largo restauraci s uzenými rybami.

      • Úchvatné svatební dorty IV (1)

        Dorty Příběh tří měst, Dárkové krabice, Slézání skal. Dort s názvem Příběh tří měst zobrazuje panoramata New Yorku, Los Angeles a Minneapolis. Další dorty jsou inspirovány prázdninami a hezky zabalenými dárky v Ohiu.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (5)

        Večírek s náhodnými jídly. Ina Garten se podělí o rady, jak připravit večírek s náhodnými jídly jako rajská omáčka se sýrovými krutony k obědu, prvotřídní grilovaná kuřata s citrónem, brokolicí a motýlkovými těstovinami, a k tomu pšeničné bobule a salát farro.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (6)

        To nejlepší z Bosé komtesy: Sýr. Ina Garten a její sýrové dobrodružství se špenátem a čedarovým suflé, s vynikajícím grilovaným sýrem, rychlými sýrovými jednohubkami a dvěma neuvěřitelnými pečenými sýrovými dobrotami – pečenými sýry brie a fontina.

      • Osadnice XIV (3)

        Obchodní donáška. Práce na Reeině obchodu jde plnou parou vpřed, a tak něco uvaří, aby zůstala kola stavby v pohybu. Připraví sendviče s kořeněným smaženým kuřetem, vegetariánskou misku se zeleninou a lososem a úžasné sušenky z bílé čokolády.

      • Osadnice XIV (4)

        Noc ve městě. Ree tráví noc ve městě s Laddem, a tak dopředu připraví večeři pro děti. Uvaří malé masové kuličky v těstě pečené v troubě a nachystá všechny přísady na vlastní tvorbu salátu, a k tomu koláč s mixovanými lesními plody jako dezert.

      • Se Sibou u stolu III (7)

        Světoběžník. Siba se s dnešní nabídkou jídel vydá kolem světa a nabídne své verze havajského rybího salátu a australského steaku wagyu s krémovou omáčkou chakalaka a mačkaným květákem.

      • Se Sibou u stolu III (8)

        Rande u večeře. Siba pořádá večírek a doufá v květy lásky. V menu jsou úchvatné tři sýrové jednohubky, nevařený uzený losos s dipem, překvapivý koktejl s mraženým krémem na tyčince, asijská kachna se salátem z červeného merlíku a plátky pizzy s melounem.

      • Pečení s Annou Olson II (16)

        Bagely a preclíky. Bagely a preclíky se dají zařadit pod stejnou hlavičku, protože se připravují stejnou technikou, jsou totiž před pečením vařeny. Anna nám předvede klasický bagel, preclík s jemnou úpravou a pár rychlých medových mini bagelů.

      • Pečení s Annou Olson II (17)

        Sušenky z těstíčka. Jemné těstíčko z mouky a vody nebo mléka a vajec umožňuje sušenky tvarovat, zdobit a formovat před pečením, a jde o klasickou část cukrářského repertoáru. Anna připraví kočičí jazýčky, sušenky French Tuile a mandlové florentýnky.

      • Malá bistra u silnic XIX (7)

        Od masových koulí k lízátkům. Na tomto výletě se Guy Fieri dostane na festival chutí oblíbených jídel. V Sandy v Utahu, podhorském městě, nabízejí vše, od chleba po uzená masa či kreativní kombinace jako kanadská slanina, rajčatové krokety, bílé fazole a steaková pizza.

      • Malá bistra u silnic XIX (8)

        Rychlá jídla napříč krajinou. Na tomto výletě Guy Fieri projede zemi od hor k moři kvůli vynikajícím žebírkům. V Park City v Utahu servíruje místní chlápek gurmánské pochoutky, např. ukázkové chivito, grilované maso z mladé kozy, nebo kuřecí mísu s rýží.

      • Malá bistra u silnic XIX (9)

        Mezinárodní rodinný styl. Na tomto výletě Guy Fieri usedne u rodinného stolu. V Holladay v Utahu vedou sourozenci vietnamské bistro, kde servírují autentická jídla podle legendárních matčiných receptů, jako pho a bahn mi, plus medem divokých včel polévané nudle vermicelli s vepřovým a bochánky.

      • Malá bistra u silnic XIX (10)

        Ostrovní chutě. Na tomto výletě Guy Fieri procestuje Havaj, aby našel na Oahu autentický styl. Ve Waipahu je rodinné bistro s filipínskými jídly podle maminčiny kuchařky, např. speciální vepřové lechon nebo vepřové adobo se smaženou rýží.

      • Sledování restaurací IV (8)

        Bezradní bratranci. Wiilie přijíždí do VB3 ve městě Jersey, aby pomohl dvěma bratrancům. Šéfkuchař Mike vede kuchyni dobře, ale jeho bratranec Joe má problém organizovat zmatený personál, a tak je jejich investice v hodnotě milionu dolarů v ohrožení.

      • Restaurant: Impossible (5)

        Meglio’s. V Meglio’s v Bridgetonu ve státu Missouri, poblíž St. Louis, najde Robert italskou restauraci, jež uvízla v minulosti a má pěkně dlouhý seznam problémů.

      • Malá bistra u silnic XXVI (1)

        Jak na hlad v Barceloně. Guy Fieri to vezme přes Atlantik, aby se ponořil do mnoha různých kulinářských nabídek španělské Barcelony. Ochutná chobotnici v galicijském stylu a polévku, tradiční klobásky a starosvětské katalánské kulinářské výtvory.

      • Malá bistra u silnic XXVI (2)

        Ochutnávka Španělska. Guy Fieri jede do španělské Barcelony, aby zjistil vše o prvotřídních tapas jako krevety a křepelky, ale také tradičních katalánských specialitách, např. velmi chutných masových kuličkách nebo guláš z telecí hlavy.

      • Muž vs. jídlo (1)

        Memphis. Adam přijíždí do Memphisu v Tennessee, kde ochutná Gusova smažená kuřata a zhltne vepřová žebírka ve světově proslulém Charlie Vergos’ Rendezvous.

      • Muž vs. jídlo (2)

        Columbus. Adam Richman cestuje do Columbusu v Ohiu, aby si zakousl burgery, klobásy a největší sendviče ve městě.

      • Sledování restaurací IV (8)

        Bezradní bratranci. Wiilie přijíždí do VB3 ve městě Jersey, aby pomohl dvěma bratrancům. Šéfkuchař Mike vede kuchyni dobře, ale jeho bratranec Joe má problém organizovat zmatený personál, a tak je jejich investice v hodnotě milionu dolarů v ohrožení.

      • Restaurant: Impossible (5)

        Meglio’s. V Meglio’s v Bridgetonu ve státu Missouri, poblíž St. Louis, najde Robert italskou restauraci, jež uvízla v minulosti a má pěkně dlouhý seznam problémů.

      • Malá bistra u silnic XXVI (1)

        Jak na hlad v Barceloně. Guy Fieri to vezme přes Atlantik, aby se ponořil do mnoha různých kulinářských nabídek španělské Barcelony. Ochutná chobotnici v galicijském stylu a polévku, tradiční klobásky a starosvětské katalánské kulinářské výtvory.

      • Malá bistra u silnic XXVI (2)

        Ochutnávka Španělska. Guy Fieri jede do španělské Barcelony, aby zjistil vše o prvotřídních tapas jako krevety a křepelky, ale také tradičních katalánských specialitách, např. velmi chutných masových kuličkách nebo guláš z telecí hlavy.