
Food Network
Food Network od do
Malá bistra u silnic XIX (12)
Pořádné kusance. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší různorodá jídla na obou stranách Pacifiku. V Los Angeles, na východním pobřeží, nabízejí kamarádi hříšné dobroty jako sendvič Tlustý Jerry nebo švédský stůl se smaženými dobrotami jako kuřecí prsty, mozzarella na dřívku nebo steaky.
Malá bistra u silnic XXII (1)
Ryby, hranolky a nožičky. Guy prozkoumá funky bistro, kde podávají unikátní burrito. V Beaverdale vaří v jižanském podniku veškerou klasiku. V Atlantic City manželé nabízejí afro-americkou kuchyni.
Malá bistra u silnic XXII (2)
Po italském venkově. Guy Fieri míř za chutěmi Toskánska v Itálii. V Montecatini Alto nabízí bistro na úpatí hory mořské plody a speciality s inkoustem chobotnic a středomořskou směs s krevetami a artyčoky.
Se Sibou u stolu IV (1)
Klasiky. Siba vezme oblíbená klasická jídla od každého a promíchá je. Nejprve božské sladké jablečné růžičky v listovém těstě, které povyšují oblíbené koláče kohokoliv na novou úroveň.
Se Sibou u stolu IV (2)
Sytá jídla. Siba nakupuje, podělí se o vlastní dezerty diváků a připraví neuvěřitelný tvarohový koláč oživený limetkovým tvarohem, který bude hvězdou na jakémkoliv večírku.
Inspirace s Annou Olson (3)
Vaření se šéfkuchařem Ianem Kittichaiem v Bangkoku. Anna je v Thajsku a setká s kuchařem Ianem Kittichaiem v jeho restauraci, kde se podělí o několik receptů na thajská jídla. Inspirována Ianovými dovednostmi zamíří Anna zpět do své kuchyně, kde připraví Thajskem inspirovaná jídla.
Inspirace s Annou Olson (4)
Vaření se šéfkuchařkou Margaritou Fores v Manile. Anna se naučí pár klasickým filipínským jídlům od slavné kuchařky Margarity Fores. Vezme si inspiraci na sladké i slané ingredience a po návratu domů připraví vlastní Filipínami inspirovaná jídla.
Realistické dorty z Texasu II (1)
Slavní muži z Texasu. Sideserfovi pečou dorty pro dvě slavé texaské ikony. Alamo slaví otevření nové výstavy a legenda country, Ray Benson, slaví narozeniny na hudebním festivalu SXSW.
Realistické dorty z Texasu II (2)
Hluboko v srdci Texasu. Natalie vytvoří dorty pro dvě zcela rozdílné oslavy. Nejprve chce skupina mladých irských tanečníků oslavit své vystoupení dortem ve stylu Claddagh, a pak jsou VIP dárci překvapeni dortem, který je jim určen jako poděkování.
Sekáček XXXI (14)
Blues o hlavním chodu. Kuchaři si musejí poradit se šunkou z plechovky a mušlemi v kole pro předkrm, v kole pro hlavní chod vše zkomplikuje světle modrá ingredience. Poslední dva kuchaři se pokusí ohromit porotce ovocnými a současně smaženými výtvory.
Se Sibou u stolu IV (1)
Klasiky. Siba vezme oblíbená klasická jídla od každého a promíchá je. Nejprve božské sladké jablečné růžičky v listovém těstě, které povyšují oblíbené koláče kohokoliv na novou úroveň.
Se Sibou u stolu IV (2)
Sytá jídla. Siba nakupuje, podělí se o vlastní dezerty diváků a připraví neuvěřitelný tvarohový koláč oživený limetkovým tvarohem, který bude hvězdou na jakémkoliv večírku.
Inspirace s Annou Olson (3)
Vaření se šéfkuchařem Ianem Kittichaiem v Bangkoku. Anna je v Thajsku a setká s kuchařem Ianem Kittichaiem v jeho restauraci, kde se podělí o několik receptů na thajská jídla. Inspirována Ianovými dovednostmi zamíří Anna zpět do své kuchyně, kde připraví Thajskem inspirovaná jídla.
Inspirace s Annou Olson (4)
Vaření se šéfkuchařkou Margaritou Fores v Manile. Anna se naučí pár klasickým filipínským jídlům od slavné kuchařky Margarity Fores. Vezme si inspiraci na sladké i slané ingredience a po návratu domů připraví vlastní Filipínami inspirovaná jídla.
Realistické dorty z Texasu II (1)
Slavní muži z Texasu. Sideserfovi pečou dorty pro dvě slavé texaské ikony. Alamo slaví otevření nové výstavy a legenda country, Ray Benson, slaví narozeniny na hudebním festivalu SXSW.
Realistické dorty z Texasu II (2)
Hluboko v srdci Texasu. Natalie vytvoří dorty pro dvě zcela rozdílné oslavy. Nejprve chce skupina mladých irských tanečníků oslavit své vystoupení dortem ve stylu Claddagh, a pak jsou VIP dárci překvapeni dortem, který je jim určen jako poděkování.
Sekáček XXXI (14)
Blues o hlavním chodu. Kuchaři si musejí poradit se šunkou z plechovky a mušlemi v kole pro předkrm, v kole pro hlavní chod vše zkomplikuje světle modrá ingredience. Poslední dva kuchaři se pokusí ohromit porotce ovocnými a současně smaženými výtvory.
Guyovy hry s potravinami IV (2)
V rodinném stylu: Výběr dětí. Guy neustále mění strany stolu: s dětmi vybírá jídlo, zatímco dospělí kuchaři si vybírají volno od vaření. Čtyři rodiny čelí soutěži v přípravě pozdních snídaní, jež zahrnuje povinnou snídani Red Light Special: hrozinky.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (1)
O bylinkách. Ina prozradí, jaké jsou nejlepší bylinky a jak je využít na delikátní pokrmy. Začne řeckým jehněčím v jogurtové omáčce s mátou, sýrem feta a rajčatovým salátem. Pak se připojí k Elimu Zabarovi, který prozradí recept na neuvěřitelný rajčatový salát.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (2)
Místní jídla. Ina píše článek o místní produkci jídla, a tak si sama zkusí připravit jídla čistě jen z ingrediencí z Hamptons. Na pořadu dne v Montauk je okoun, a tak Ina peče a připravuje i omáčku Caesar.
Pečení s Annou Olson (30)
Citrónový krém. Anna začne metodou s alkoholem, aby připravila citrónový krém v britském stylu, a pak vytvoří šlehaný citrónový krém s lesními plody. Poté nachystá klasický francouzský dezert z bister, Tatre au Citron. Následuje pěnový dortík s pečeným citrónem.
Kuchyně (13)
Kuchyni navštíví Martha Stewart. Martha Stewart se zastaví, aby se podělila o recept na čokoládový polárkový dort, a ten je uveden do klubové kuchařské knihy Kuchyně.
Osadnice XV (3)
Listového těsta není nikdy dost. Ree se podělí o pět tipů, co se dá dělat s lístkovým těstem. Sýrové tyčinky, srdíčka s klobáskou, koláč s hovězím, čtyři různé druhy pizzy z odpalovaného těsta nebo úchvatné mille-feuille, vše dokonalé pro společnost na dalším večírku!
Osadnice XV (4)
Lehčí jídla za 16 minut. Ree připraví čtyři svá oblíbená, lehčí a zdravější jídla, a to za 16 minut. Vyzkoušejte její kuře s parmezánem, asijský salát s nudlemi, taco z kastrolku nebo smažené vepřové špalíčky s bílými fazolemi a špenátem.
Se Sibou u stolu (1)
Oslava v Kapském Městě. Sibiino dítě slavní šest měsíců, a tak přiletí všechny tři generace rodiny. Siba připraví asijskou glazovanou nakládanou slaninu, salát se zázvorem, koriandrem a kukuřicí a nevařený sýrový koláč jako dezert.
Se Sibou u stolu (2)
Braai grilování v Kapském Městě. Siba rozpálí gril na slavné braai. Bude grilovaný tuňák, šťavnaté vepřové kotlety marinované v její vlastní omáčce, s kořením grilovaná kukuřice, grilované rané brambory a uzená rajčatová jednohubka.
Valeriino domácí vaření IV (4)
Můžu to dělat poslepu. Valerie Bertinelli a její manžel Tom mají na návštěvě kamarády z Ohia a Valerie během hraní karet plánuje jídlo. V menu bude směs zákusků, tři krocaní chilli s fazolemi a salát s brokolicí a mrkví.
Valeriino domácí vaření IV (5)
Bratr proti bratrovi. Tom, manžel Valerie Bertinelli, a jeho bratr spolu soupeří při domácím vaření piva, a Valerie jim k tomu připraví k pivu vhodná jídla jako pomalu vařené tažené vepřové nebo brambory plněné pivním sýrem, šalotkou a slaninou.
Kuchyně VI (9)
Oslava léta. Parta z Kuchyně chystá letní večírek a začne grilovaným motýlím kuřetem s makarónovým salátem. Pak se zastaví Bobby a Jamie Deenovi a pro večírek nabídnou grilovaný letní salát Londýn s melasou.
Osadnice XIII (11)
Dobrá práce, tati. Ree oslavuje otcův odchod do důchodu jeho oblíbenými jídly. Je zde pomalu vařené hovězí po burgundsku, casserole s krémovým sýrem, velmi chutné opečené zelené fazolky a rozkošné miniaturní bábovky s čokoládou a višněmi.
Osadnice XIII (12)
Jídla za 16 minut: léto. Ree uvaří senzační 16minutová jídla na léto. V menu je losos na koriandru s limetkou, řecké sváteční jídlo, dokonalé těsto s pestem a hráškem a super rychlé nudle s cuketou jakožto samostatné jídlo pro letní večeři.
Osadnice XIII (13)
Kuřata, kuřata, kuřata. Ree uvaří hromadu kuřat, kuřat a ještě dalších kuřat! Představí výhody nákupu ve velkém, když pak připraví tři fantastická jídla: pomalu vařená kuřata s brokolicí, kuřecí koláč a kapustová salát Caesar s kuřaty.
Se Sibou u stolu (3)
S dítětem jsme tři. Siba chystá pro své dítě první piknik pod širou oblohou. Nachystala šťavnaté masové kuličky v osmažených pita chlebech, chladivé tzatziki a jako dezert neodolatelné plátky jahod, mandlí a kokosu, osvěžující ananas ochladí až na konec.
Se Sibou u stolu (4)
Noční rande. Siba a její manžel Brian mají noční rande. Připravila svá oblíbená jídla – nadívaného pečeného lososa, šťouchané brambory s bylinkami, koláčky s brusinkami a oříšky se zmrzlinou a ovocnou šťávou, tedy to nejlepší jídlo pod hvězdami.
Malá bistra u silnic XXIV (11)
Napříč Kubou. Guy Fieri se vydává na mezinárodní cestu napříč kulinářskou scénou Kuby, včetně sovětského bistra podávajícího autentické ruské chuťovky nebo paladaru s venkovním grilem, kde podávají jehňata plněná banány.
Malá bistra u silnic XXIV (12)
Nejlepší místa Havany. Guy Fieri míří na nejlepší místa v Havaně na Kubě, včetně baru v sousedství, kde se vaří domácí jehňata, dům přeměněný v restauraci a nabízející chutné kozí dobroty nebo útočiště pro milovníky doutníků, kde se podává vepřové s banány.
Sekáček XXII (8)
Rodinná bitva. Čtyři kuchaři, jedna rodina. Matka, otec, dcera a syn společně vedou restauraci, a nyní spolu soutěží, aby zjistili, kdo se stane šampionem Sekáčku. V prvním koši rodina najde chlebové placky a silné citrusy.
Kuchyně XIII (1)
Oslava jara. Do Kuchyně vplulo jaro a Marcela Valladolid je oslaví chutnými opečenými kousky jehněčího. A také se naučíme nové a přírodní postupy pro zdobení velikonočních vajec nebo jak vytvořit jídlem inspirované kytice.
Pečení s Annou Olson IV (11)
Zdravé dobroty. Kuchařka Anna Olson se podělí o své oblíbené recepty na zdravé dobroty, plné energie. Třeba čokoládové mousse s avokádem nebo sýrový dort ze sýry skyr. Jde o virtuozní a delikátní pochoutky.
Pečení s Annou Olson IV (12)
Halloween - strašidelné dobroty. Kuchařka Anna Olson se k halloweenskému pečení postaví kreativně. Vyčaruje tři různé strašidelné dobroty, které potěší děti všeho věku.
Sekáček X (5)
Co ke zmraženým hranolkům? Když kuchaři, včetně dvou předchozích spolupracovníků, najdou klasickou, ale zmrzlou ingredienci v koši pro předkrm, musejí ji jak zahřát, tak kreativně přetvořit, aby udělali dojem na porotu.
Jarní šampionát v pečení (4)
Dobroty k narozeninám. Zbývá pět pekařů v Jarním šampionátu v pečení a výzvou je upéct něco pro narozeninovou oslavu. Začnou dezerty na špejli, následují úchvatné narozeninové dorty v kombinaci s domácí zmrzlinou.
Sledování restaurací IV (9)
Chybějící zákazníci. Bývalý boxer Nikko využil peněz ze svých výher, aby si otevřel A Plate of Soul. Nikkova rodina je na restauraci závislá, ale navzdory jeho vášni pro jídla amerického jihovýchodu nedokáže podnik profitovat. Bez Willieho pomoci by mohl zavřít.
Restaurant: Impossible (6)
Secret Garden. Dole v Jacksonville na Floridě se snaží Robert zachránit The Secret Garden Café, upadající snídaňové a obědové bistro, jež vlastní Zack a Michael.
Strávníci v utajení II (1)
Problémy se spropitným. Poté, co generální manažer restaurace D’Cache v Los Angeles dostal řadu stížností od personálu, že nový hlavní číšník nerozděluje spropitné spravedlivě, kontaktuje Charlese Stilese a Strávníky v utajení, aby mu pomohli odhalit pravdu.
Strávníci v utajení II (2)
Smrdí tady rybina. Mario, majitel La Traviata, je znepokojen stížnostmi na kvalitu ryb. Charles a Strávníci v utajení zjistí, že nedávno přijatý kuchař poněkud lže o tom, co je v jeho jídlech za vysoké ceny.
Malá bistra u silnic XXVI (10)
Úžasné ženy. Na tomto výletu Guy Fieri navštíví ženskou sestavu, která vede jídelnu v Houstonu a Orlandu na Floridě.
Malá bistra u silnic XXVI (11)
Multikulturní vaření. Na tomto výletu Guy Fieri vyzkouší tradice mnoha různých kultur včetně mexického bistra v Houstonu a židovského pojízdného bistra v Orlandu na Floridě.
Sledování restaurací IV (9)
Chybějící zákazníci. Bývalý boxer Nikko využil peněz ze svých výher, aby si otevřel A Plate of Soul. Nikkova rodina je na restauraci závislá, ale navzdory jeho vášni pro jídla amerického jihovýchodu nedokáže podnik profitovat. Bez Willieho pomoci by mohl zavřít.
Restaurant: Impossible (6)
Secret Garden. Dole v Jacksonville na Floridě se snaží Robert zachránit The Secret Garden Café, upadající snídaňové a obědové bistro, jež vlastní Zack a Michael.
Jídla na otevřeném ohni IV (10)
Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.
Jídla na otevřeném ohni IV (11)
Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.
Malá bistra u silnic XXVI (10)
Úžasné ženy. Na tomto výletu Guy Fieri navštíví ženskou sestavu, která vede jídelnu v Houstonu a Orlandu na Floridě.
Malá bistra u silnic XXVI (11)
Multikulturní vaření. Na tomto výletu Guy Fieri vyzkouší tradice mnoha různých kultur včetně mexického bistra v Houstonu a židovského pojízdného bistra v Orlandu na Floridě.
