• Food Network

    • Food Network od do

      • Jarní šampionát v pečení (4)

        Dobroty k narozeninám. Zbývá pět pekařů v Jarním šampionátu v pečení a výzvou je upéct něco pro narozeninovou oslavu. Začnou dezerty na špejli, následují úchvatné narozeninové dorty v kombinaci s domácí zmrzlinou.

      • Sledování restaurací IV (9)

        Chybějící zákazníci. Bývalý boxer Nikko využil peněz ze svých výher, aby si otevřel A Plate of Soul. Nikkova rodina je na restauraci závislá, ale navzdory jeho vášni pro jídla amerického jihovýchodu nedokáže podnik profitovat. Bez Willieho pomoci by mohl zavřít.

      • Restaurant: Impossible (6)

        Secret Garden. Dole v Jacksonville na Floridě se snaží Robert zachránit The Secret Garden Café, upadající snídaňové a obědové bistro, jež vlastní Zack a Michael.

      • Strávníci v utajení II (1)

        Problémy se spropitným. Poté, co generální manažer restaurace D’Cache v Los Angeles dostal řadu stížností od personálu, že nový hlavní číšník nerozděluje spropitné spravedlivě, kontaktuje Charlese Stilese a Strávníky v utajení, aby mu pomohli odhalit pravdu.

      • Strávníci v utajení II (2)

        Smrdí tady rybina. Mario, majitel La Traviata, je znepokojen stížnostmi na kvalitu ryb. Charles a Strávníci v utajení zjistí, že nedávno přijatý kuchař poněkud lže o tom, co je v jeho jídlech za vysoké ceny.

      • Malá bistra u silnic XXVI (10)

        Úžasné ženy. Na tomto výletu Guy Fieri navštíví ženskou sestavu, která vede jídelnu v Houstonu a Orlandu na Floridě.

      • Malá bistra u silnic XXVI (11)

        Multikulturní vaření. Na tomto výletu Guy Fieri vyzkouší tradice mnoha různých kultur včetně mexického bistra v Houstonu a židovského pojízdného bistra v Orlandu na Floridě.

      • Sledování restaurací IV (9)

        Chybějící zákazníci. Bývalý boxer Nikko využil peněz ze svých výher, aby si otevřel A Plate of Soul. Nikkova rodina je na restauraci závislá, ale navzdory jeho vášni pro jídla amerického jihovýchodu nedokáže podnik profitovat. Bez Willieho pomoci by mohl zavřít.

      • Restaurant: Impossible (6)

        Secret Garden. Dole v Jacksonville na Floridě se snaží Robert zachránit The Secret Garden Café, upadající snídaňové a obědové bistro, jež vlastní Zack a Michael.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (10)

        Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (11)

        Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.

      • Malá bistra u silnic XXVI (10)

        Úžasné ženy. Na tomto výletu Guy Fieri navštíví ženskou sestavu, která vede jídelnu v Houstonu a Orlandu na Floridě.

      • Malá bistra u silnic XXVI (11)

        Multikulturní vaření. Na tomto výletu Guy Fieri vyzkouší tradice mnoha různých kultur včetně mexického bistra v Houstonu a židovského pojízdného bistra v Orlandu na Floridě.

      • Sekáček X (5)

        Co ke zmraženým hranolkům? Když kuchaři, včetně dvou předchozích spolupracovníků, najdou klasickou, ale zmrzlou ingredienci v koši pro předkrm, musejí ji jak zahřát, tak kreativně přetvořit, aby udělali dojem na porotu.

      • Guyovy hry s potravinami IV (3)

        V rodinném stylu: Sourozenecká rivalita. Čtyři skupiny sourozenců stojí proti sobě, aby připravily rodinné pohoštění za využití pěti ingrediencí. Tři rodiny postoupí dál a mají připravit něco nadívaného s využitím Gyuova nákupního seznamu. A nakonec jen dvě rodiny se pokusí o večeři s nízkým roštěncem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (3)

        Sladká charita. Příhoz, příhoz, prodáno! Ina se účastní aukce. Vítězní nabídka se může těšit na delikátní oběd s okurkovou polévkou s chili, salát s humry a krevetami a směs pusinek a jahod Eton.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (4)

        Jeffreyho večeře. Ina připravuje pro Jeffreyho delikátní steaky k večeři. Tentokrát Jeffrey připravuje vlastní večeři na grilu. Ricotta bruschetta s bylinkami, grilovaný steak a k zapití mojito z vodního melounu.

      • Pečení s Annou Olson (31)

        Francouzské pusinky. Anna se podělí o tajemství přípravy dokonalých francouzských pusinek. Prozradí základy ptačích hnízd. Pak se vrhne na náročnější recept, klasický ovocný dort Pavlova. A konečně Anna připraví okouzlující pusinkové houby.

      • Kuchyně II (1)

        Jarní show. Do Kuchyně vtrhlo sluníčko a na oslavu se připraví jarní „pánvičkové lasagne“ a Katie připraví s láskou a péčí vepřová žebírka. Hosté připraví chřest na pět různých způsobů.

      • Osadnice XV (5)

        B-Man a já. Ree tráví čas se svým synem Brycem, a připraví hovězí fajita nachos. Další den pak pomalu vařené bílé kuřecí chili na večeři a na snídani baobabový chléb s vanilkou a pomerančem. Bryce uvaří maso smíchané s bramborami.

      • Osadnice XV (6)

        Další řezy hovězího. Ree Drummond nabídne pár úsporných nápadů na vytvoření čtyř delikátních jídel z běžných řezů hovězího, například pomalu vařeného nedělního guláše, fritovaného hovězího teriyaki, masových koláčů a salátu s grilovaným hovězím.

      • Se Sibou u stolu (3)

        S dítětem jsme tři. Siba chystá pro své dítě první piknik pod širou oblohou. Nachystala šťavnaté masové kuličky v osmažených pita chlebech, chladivé tzatziki a jako dezert neodolatelné plátky jahod, mandlí a kokosu, osvěžující ananas ochladí až na konec.

      • Se Sibou u stolu (4)

        Noční rande. Siba a její manžel Brian mají noční rande. Připravila svá oblíbená jídla – nadívaného pečeného lososa, šťouchané brambory s bylinkami, koláčky s brusinkami a oříšky se zmrzlinou a ovocnou šťávou, tedy to nejlepší jídlo pod hvězdami.

      • Valeriino domácí vaření IV (6)

        Když nejsem doma. Valerie Bertinelli připraví dopředu jídla pro svého manžela Toma, třeba hovězí bourguignon nebo borůvkový dort s citronovým krémem mascarpone.

      • Valeriino domácí vaření IV (7)

        Dýně, sladkosti a dobroty. Valerie Bertinelli oslavuje sváteční období sladkostmi a dobrotami z podzimních darů. V sezónním menu je pizza s máslovou dýní a rukolou, miniaturní jablíčka s karamelem a pikantní dýňové mochas.

      • Kuchyně VI (10)

        Letní základy. Marcela se vrací, aby uvařila v páře škeble se salámem chorizo a s agáve, poté dojde na staré kuchyňské nástroje, aby se použily novými, chytrými způsoby. A pak nám Damaris Philips ukáže, jak nejlépe připravit těstovinový kuřecí salát buffalo.

      • Osadnice XIV (1)

        Odpolední čaj. Ree a její dcera Paige nostalgicky vzpomínají na odpolední čaje pro dva. V menu jsou skvělé mini quiche se šunkou a pórkem, mini sendviče s tím, co dá zahrada, dortíky s citrónem a malinami, mini koblížky a fantastická horká čokoláda.

      • Osadnice XIV (2)

        Boxující chlapci. Koná se boxerská noc, takže Ree pošle syny do města na praxi. Upeče jim ovocné müsli sušenky s čokoládou a připraví k večeři sendvič Sloppy Joe, česnekový toast a proslavený pusinkový koláč s citrónem.

      • Osadnice XIV (3)

        Obchodní donáška. Práce na Reeině obchodu jde plnou parou vpřed, a tak něco uvaří, aby zůstala kola stavby v pohybu. Připraví sendviče s kořeněným smaženým kuřetem, vegetariánskou misku se zeleninou a lososem a úžasné sušenky z bílé čokolády.

      • Se Sibou u stolu (5)

        Sedm barev neděle. Neděle pro Sibu znamená sedm barev na jídelním stole. Je zde pomalu opečené jehněčí se skvělou mátovo-hořčičnou šťávou, sedmibarevná rýže a nedělní moučník, jenž je neuvěřitelně snadný. Takže se můžete posadit!

      • Se Sibou u stolu (6)

        Rychlá večeře. Siba musí na poslední chvíli připravit večeři pro své nejlepší přítele, kteří právě přiletěli do Kapského Města. Podělí se o svá tajemství na rychlá a snadná jídla včetně salátu z avokáda a červených fazolí nebo rychlého zmrzlinového koláče.

      • Malá bistra u silnic XXIV (13)

        Skvělé zařízení. Guy Fieri se podívá na skvělá zařízení pro vaření, například vnitřní udírnu na jehňata, sto let starý stroj na výrobu delikátních italských ravioli nebo na pec na pizzu na jednom z havajských ostrovů, která dává masovým koláčům zvláštní chutě.

      • Malá bistra u silnic XXV (1)

        Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.

      • Sekáček XXII (9)

        Ohnivé ingredience. Budou si kuchaři myslet, že koše plné chili jsou v této zvláštní soutěži příliš ostré na práci? V prvním kole bude horko díky ohnivým papričkám habanero.

      • Kuchyně XIII (2)

        Jarní kuře. Kuchyně je dokonale připravena na jarní drůbež. Začne Katie Lee pečeným kuřetem s malou obměnou, pokračuje Jeff Mauro kuřaty plněnými sendviči Rotisserie Club. Šéfkuchař John Seymour připraví kuřecí stehna s medem a česnekem.

      • Pečení s Annou Olson IV (13)

        Halloween - dezerty na večírek. Kuchařka Anna Olson se podělí o svá tajemství na dokonalé halloweenské dezerty pro večírek. Tři její dezerty jsou stejně dobré, jako strašidelné.

      • Pečení s Annou Olson IV (14)

        Sladké a pikantní. Kuchařka Anna Olson kombinuje sladké a pikantní chutě při přípravě tří delikátních dezertů. Názorně předvede, že když je dáte dohromady, může vzniknout kouzlo.

      • Sekáček X (6)

        Soutěž vyřazených. Čtyři předchozí poražení finalisté soutěží o možnost se přece jenom stát vítězem. Soutěž má sladký začátek díky brzlíku. Porotci sedí na kraji židlí, protože dezertní kolo je velmi napínavé.

      • Jarní šampionát v pečení (5)

        Bláznivý Den obětí války. Zbývají čtyři pekaři a ti si musejí vzpomenout na svůj základní trénink a připravit ke Dni obětí války dezerty, aby se dostali do finále. Při přípravě dezertů mají svobodu výběru, jedině je potřeba dodržet červenou, bílou a modrou.

      • Malá bistra u silnic XXVI (5)

        Hovězí, jehněčí a vepřové. Guy Fieri hledá všechny druhy oblíbených masitých jídel a začne v Louisville koláčem se sýrem cottage v irské hospodě. Pak si dá na dvou zastávkách v Severní Karolíně kombinaci asijských grilovaných jídel a burgerů s posypkou se sýrem pimento.

      • Malá bistra u silnic XXVI (6)

        Nové chutě v Cancúnu. Guy míří do mexického Cancúnu, aby našel autentická kulinářská místa jako třeba rodinné bistro, kde babička vaří rellenos a vražedně dobré škvarky chicharron v těstíčku. Pak se podívá do své restaurace Guy’s Playa del Carmen.

      • Muž vs. jídlo (3)

        Austin. Adam je v Round Rock Donuts poblíž Austinu v Texasu, kde vytváří majitel Dale Cohrs texaský donut od roku 1978. Je velký, váží jedno kilo a má v průměru 36 cm.

      • Muž vs. jídlo (4)

        Amarillo. Adam Richman navštíví Coyote Bluff v Amarillo v Texasu, bistro známé burgery tak ostrými, že se jim říká „burgery z pekla“.

      • Strávníci v utajení II (3)

        Nefungující obsluha. George, majitel oblíbené restaurace Ca’ Brea v Los Angeles, obdržel nedávno několik stížností, jež se překvapivě netýkají ani kvality jídla, ani služeb jeho číšníků, ale celkové obsluhy.

      • Strávníci v utajení II (4)

        Případ s nohou. Majitel restaurace Derrick má problém se zaměstnancem, který tvrdí, že si v práci zlomil nohu. Tento bývalý číšník vyhrožuje soudem, a tak, aby ho Derrick uchlácholil, hostí ho. Ale to líného zaměstnance nezastaví…

      • Malá bistra u silnic XXVI (12)

        Krocan, brambory a psi. Guy vyzkouší pořádnou směs chutí z celé země, včetně na brambory zaměřené restaurace podávající syté brazilské speciality a vynikající bistro nabízející skvělé bramboráky latke a krocaní pastrami.

      • Malá bistra u silnic XXVI (13)

        Burgery, hovězí a barbecue. Guy si dá hovězí a barbecue na Floridě a v Kalifornii, a to v autentickém vietnamském bistru podávajícím fenomenální pho a v bistru, kde udí a grilují a masa dávají i do lasagní.

      • Malá bistra u silnic XXVI (5)

        Hovězí, jehněčí a vepřové. Guy Fieri hledá všechny druhy oblíbených masitých jídel a začne v Louisville koláčem se sýrem cottage v irské hospodě. Pak si dá na dvou zastávkách v Severní Karolíně kombinaci asijských grilovaných jídel a burgerů s posypkou se sýrem pimento.

      • Malá bistra u silnic XXVI (6)

        Nové chutě v Cancúnu. Guy míří do mexického Cancúnu, aby našel autentická kulinářská místa jako třeba rodinné bistro, kde babička vaří rellenos a vražedně dobré škvarky chicharron v těstíčku. Pak se podívá do své restaurace Guy’s Playa del Carmen.

      • Muž vs. jídlo (3)

        Austin. Adam je v Round Rock Donuts poblíž Austinu v Texasu, kde vytváří majitel Dale Cohrs texaský donut od roku 1978. Je velký, váží jedno kilo a má v průměru 36 cm.

      • Muž vs. jídlo (4)

        Amarillo. Adam Richman navštíví Coyote Bluff v Amarillo v Texasu, bistro známé burgery tak ostrými, že se jim říká „burgery z pekla“.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (12)

        Grilování a uzení. Roger griluje v Kalifornii steaky a kuřata, a také udí hromadu mořských plodů v Illinois.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (13)

        Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.

      • Malá bistra u silnic XXVI (12)

        Krocan, brambory a psi. Guy vyzkouší pořádnou směs chutí z celé země, včetně na brambory zaměřené restaurace podávající syté brazilské speciality a vynikající bistro nabízející skvělé bramboráky latke a krocaní pastrami.

      • Malá bistra u silnic XXVI (13)

        Burgery, hovězí a barbecue. Guy si dá hovězí a barbecue na Floridě a v Kalifornii, a to v autentickém vietnamském bistru podávajícím fenomenální pho a v bistru, kde udí a grilují a masa dávají i do lasagní.