
Food Network
Food Network od do
Jarní šampionát v pečení (5)
Bláznivý Den obětí války. Zbývají čtyři pekaři a ti si musejí vzpomenout na svůj základní trénink a připravit ke Dni obětí války dezerty, aby se dostali do finále. Při přípravě dezertů mají svobodu výběru, jedině je potřeba dodržet červenou, bílou a modrou.
Malá bistra u silnic XXVI (5)
Hovězí, jehněčí a vepřové. Guy Fieri hledá všechny druhy oblíbených masitých jídel a začne v Louisville koláčem se sýrem cottage v irské hospodě. Pak si dá na dvou zastávkách v Severní Karolíně kombinaci asijských grilovaných jídel a burgerů s posypkou se sýrem pimento.
Malá bistra u silnic XXVI (6)
Nové chutě v Cancúnu. Guy míří do mexického Cancúnu, aby našel autentická kulinářská místa jako třeba rodinné bistro, kde babička vaří rellenos a vražedně dobré škvarky chicharron v těstíčku. Pak se podívá do své restaurace Guy’s Playa del Carmen.
Muž vs. jídlo (3)
Austin. Adam je v Round Rock Donuts poblíž Austinu v Texasu, kde vytváří majitel Dale Cohrs texaský donut od roku 1978. Je velký, váží jedno kilo a má v průměru 36 cm.
Muž vs. jídlo (4)
Amarillo. Adam Richman navštíví Coyote Bluff v Amarillo v Texasu, bistro známé burgery tak ostrými, že se jim říká „burgery z pekla“.
Strávníci v utajení II (3)
Nefungující obsluha. George, majitel oblíbené restaurace Ca’ Brea v Los Angeles, obdržel nedávno několik stížností, jež se překvapivě netýkají ani kvality jídla, ani služeb jeho číšníků, ale celkové obsluhy.
Strávníci v utajení II (4)
Případ s nohou. Majitel restaurace Derrick má problém se zaměstnancem, který tvrdí, že si v práci zlomil nohu. Tento bývalý číšník vyhrožuje soudem, a tak, aby ho Derrick uchlácholil, hostí ho. Ale to líného zaměstnance nezastaví…
Malá bistra u silnic XXVI (12)
Krocan, brambory a psi. Guy vyzkouší pořádnou směs chutí z celé země, včetně na brambory zaměřené restaurace podávající syté brazilské speciality a vynikající bistro nabízející skvělé bramboráky latke a krocaní pastrami.
Malá bistra u silnic XXVI (13)
Burgery, hovězí a barbecue. Guy si dá hovězí a barbecue na Floridě a v Kalifornii, a to v autentickém vietnamském bistru podávajícím fenomenální pho a v bistru, kde udí a grilují a masa dávají i do lasagní.
Malá bistra u silnic XXVI (5)
Hovězí, jehněčí a vepřové. Guy Fieri hledá všechny druhy oblíbených masitých jídel a začne v Louisville koláčem se sýrem cottage v irské hospodě. Pak si dá na dvou zastávkách v Severní Karolíně kombinaci asijských grilovaných jídel a burgerů s posypkou se sýrem pimento.
Malá bistra u silnic XXVI (6)
Nové chutě v Cancúnu. Guy míří do mexického Cancúnu, aby našel autentická kulinářská místa jako třeba rodinné bistro, kde babička vaří rellenos a vražedně dobré škvarky chicharron v těstíčku. Pak se podívá do své restaurace Guy’s Playa del Carmen.
Muž vs. jídlo (3)
Austin. Adam je v Round Rock Donuts poblíž Austinu v Texasu, kde vytváří majitel Dale Cohrs texaský donut od roku 1978. Je velký, váží jedno kilo a má v průměru 36 cm.
Muž vs. jídlo (4)
Amarillo. Adam Richman navštíví Coyote Bluff v Amarillo v Texasu, bistro známé burgery tak ostrými, že se jim říká „burgery z pekla“.
Jídla na otevřeném ohni IV (12)
Grilování a uzení. Roger griluje v Kalifornii steaky a kuřata, a také udí hromadu mořských plodů v Illinois.
Jídla na otevřeném ohni IV (13)
Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.
Malá bistra u silnic XXVI (12)
Krocan, brambory a psi. Guy vyzkouší pořádnou směs chutí z celé země, včetně na brambory zaměřené restaurace podávající syté brazilské speciality a vynikající bistro nabízející skvělé bramboráky latke a krocaní pastrami.
Malá bistra u silnic XXVI (13)
Burgery, hovězí a barbecue. Guy si dá hovězí a barbecue na Floridě a v Kalifornii, a to v autentickém vietnamském bistru podávajícím fenomenální pho a v bistru, kde udí a grilují a masa dávají i do lasagní.
Sekáček X (6)
Soutěž vyřazených. Čtyři předchozí poražení finalisté soutěží o možnost se přece jenom stát vítězem. Soutěž má sladký začátek díky brzlíku. Porotci sedí na kraji židlí, protože dezertní kolo je velmi napínavé.
Guyovy hry s potravinami IV (4)
V rodinném stylu: Hádka o jídlo. Kuchaři jsou čistě z rodiny, protože týmy sestávají z manželů, manželek, bratrů, a dokonce babičky. Ulička s těstovinami je zavřena, a tak rodiny musejí použít nudle na vytvoření nejlepšího jídla z nudlí bez těstovin.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (5)
Retro mix staré školy. Ina se vydává na výlet pamětí a obnoví klasické recepty moderními prvky. Nejprve je tu sekaná vařená s místním šéfkuchařem Kevinem Pennerem, a pak Ina nově pojme klasického uzeného lososa.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (6)
Snadná francouzská jídla. Ina vaří s legendárním šéfkuchařem Danielem Bouludem v jeho vlajkové restauraci v New Yorku. Společně připraví jedno z jeho nejznámějších francouzských jídel, a pak se vrátí do East Hampton s delikátními francouzskými recepty a nápady a tipy v Zeptejte se Iny.
Pečení s Annou Olson (32)
Vegetariánské koláčky. Anna připravuje různé druhy koláčků ze zeleniny. Začne pomerančovým a cuketovým bochánkem, aby pak vyzkoušela jistě nejpopulárnější vegetariánský dort: mrkvový dort s polevou ze smetanového sýru.
Kuchyně II (2)
Nové nápady. Hosté Kuchyně jsou dnes plni nových nápadů. Nejprve naplní mrazák Jeffovými klobásovými a vaječnými muffiny. Geoffrey předvede divákům, jak uvařit artyčoky.
Osadnice XV (7)
Skutečně bláznivé. Ree uvaří pár bláznivých a zábavných nápadů na herní noc. Připraví trhané pizza rolky, vynikající havajské burgery, taco quesadillas a velké množství vanilkové čokolády inspirované barvami týmu.
Osadnice XV (8)
Příběh o Merc. Ree se podělí o epický příběh s otevřením The Mercantile, a přitom připraví dopředu tři večeře. Uvaří máslové makaróny se sýrem, toskánskou fazolovou polévku a chili balíčky do ruky, z nichž že dá udělat trojice delikátních rychlých jídel.
Se Sibou u stolu (5)
Sedm barev neděle. Neděle pro Sibu znamená sedm barev na jídelním stole. Je zde pomalu opečené jehněčí se skvělou mátovo-hořčičnou šťávou, sedmibarevná rýže a nedělní moučník, jenž je neuvěřitelně snadný. Takže se můžete posadit!
Se Sibou u stolu (6)
Rychlá večeře. Siba musí na poslední chvíli připravit večeři pro své nejlepší přítele, kteří právě přiletěli do Kapského Města. Podělí se o svá tajemství na rychlá a snadná jídla včetně salátu z avokáda a červených fazolí nebo rychlého zmrzlinového koláče.
Valeriino domácí vaření IV (8)
Počasí venku je ošklivé. Špatné počasí láká přitulit se, a tak Valerie a Tom připraví chutná jídla na doma, například krevetí scampi, trhaný česnekový chléb, Helenin pomerančový salát s fenyklem, křupavé mátové cookies s čokoládou a horký čaj s rumem.
Valeriino domácí vaření IV (9)
Díkůvzdání pro rodinu. Valerie na Den díkůvzdání uspořádá rodinnou hostinu, kde se podává pečený krocan s fenyklem a citrusy a s chlebovou náplní se skořicí, hrozinkami a klobáskami, a také tyčinky z brusinek a granátového jablka.
Kuchyně VI (11)
Letní mořské plody. Geoffreyho paella určitě ohromí rodinu a přátele. Hosté nabídnou dva recepty na salát, nové nápady na dresink pro různé saláty a návod, jak grilovat ryby. Potom Nate Berkus připraví večírek pro nečekané hosty.
Osadnice XIV (4)
Noc ve městě. Ree tráví noc ve městě s Laddem, a tak dopředu připraví večeři pro děti. Uvaří malé masové kuličky v těstě pečené v troubě a nachystá všechny přísady na vlastní tvorbu salátu, a k tomu koláč s mixovanými lesními plody jako dezert.
Osadnice XIV (5)
Kouzlo mála sacharidů. Ree má skvělé nápady na nízkosacharidové vaření! Připraví grilovanou vepřovou panenku s čínskou brukví, pizzu s květákem a ostrou pizza omáčku, opečené krevety s cherry rajčaty a opečenou brokolici s citrónem a chili.
Osadnice XIV (6)
Narozeninový flám. Ree a její rodina pořádají narozeninový flám, a tak Ree připraví kořeněné, tažené vepřové plátky, dopředu nachystané pomalu pečené fazole a třípatrový dort confetti jako dezert.
Se Sibou u stolu (7)
Křižák z Kapského Města. Siba svým přátelům servíruje sobotní pozdní snídani inspirovanou Kapským Městem. Je zde müsli granola s banány a brusinkami, chutné dortíky, šunka s vejci podle Siby a teplý salát s čerstvými ingrediencemi z nejslavnějšího trhu v Kapském Městě.
Se Sibou u stolu (8)
Dobrodružství v Kapském Městě. Siba píše článek o svých jídelních dobrodružstvích. Nejprve dojde na potjiekos její matky, tradiční jihoafrický guláš vařený nad ohněm. Pak vyzve špičkového šéfkuchaře Luke Dale Robertse, aby uvařil něco ze tří záhadných ingrediencí.
Malá bistra u silnic XXV (2)
Asie, Afrika a Indie. Guy navštíví tři velká americká města kvůli skvělým mezinárodním chutím. Filipínské funky bistro v Los Angeles, v San Francisku ochutná etiopskou kuchyni a v Minneapolis si zakousne večerní indickou klasiku.
Malá bistra u silnic XXV (3)
Kreolové, studené řezy a palačinky. Guy navštíví vícegenerační bistro, které nabízí New Orleans v Los Angeles, jídelnu v Minneapolis nabízející bezmasá „masná“ jídla a bistro na Havaji s nabídkou nudlí, polévky ramen a vietnamských palačinek.
Sekáček XXII (10)
Pozdně noční kulinářská show. Festival jídla pro noční ptáky a kuchaři zjišťují, že budou vařit dekadentní jídla, která si člověk užije právě pozdě v noci. U prvního chodu musejí kuchaři pracovat s velmi sacharidovým kanadským zákuskem a s italskou klobáskou.
Kuchyně XIII (3)
Vlna čerstvých ingrediencí. Kuchyně vítá jaro čerstvými ingrediencemi. Geoffrey Zakarian nabídne šťavnaté vepřové kotlety s jarní zeleninou, Marcela Valladolid jablečné zákusky a Jeff Mauro vegetariánské top pesto.
Pečení s Annou Olson IV (15)
Teplé dezerty. Kuchařka Anna Olson upeče tři své oblíbené teplé dezerty. Tyto dobroty je nejlépe podávat, když se se počasí venku ochladí.
Pečení s Annou Olson IV (16)
Slavnostní koláčky a sladkosti. Kuchařka Anna Olson upeče se podělí o své oblíbené recepty na slavnostní koláčky a sladkosti. S pomocí Anny budete na další slavnostní nabídku koláčků připraveni.
Sekáček X (7)
Na startu. Soutěžící z různých zemí si přinášejí do kuchyně Sekáčku znalosti svých mezinárodních kuchyní. V sázce je 10 000 dolarů, ale kuchaře v prvních dvou koších překvapí ryby.
Jarní šampionát v pečení (6)
Svatební období. V epickém finále musí jeden ze tří zbývajících pekařů vytvořit svatební dort, který si zaslouží být středobodem takového velkého dne, a současně vyhrát titul šampiona jarního pečení a výhru 50 000 dolarů.
Sekáček XXXI (15)
Čas na taco! Kuchaři mají předvést své dovednosti s taco a pro porotce připravit rapini s droby a hořčicí v prvním kole. Finalisté pak nachystají sladké tortilly jakožto dezert, který bude obsahovat mexickou čokoládu.
Sekáček junior (2)
Tvaroh, to je výzva. Plni energie a předčasně nabytých dovedností obsadí čtyři soutěžící kuchaři kuchyni Sekáčku a čelí porotcům v sestavě herec Billy Gardell a z pořadu Kuchyně Marcela Valladolid a Geoffrey Zakarian.
Strávníci v utajení II (5)
Zvýšení sázek. Ali, majitel Marrakeshe, restaurace v marockém stylu v Kalifornii, hledá Charlesovu pomoc a Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho manažer má mimo práci problémy s hraním, což následně ovlivňuje jeho práci.
Strávníci v utajení II (6)
Jiné školní osnovy. Majitel Pina Pizza House v Downey v Kalifornii hledá pomoc Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho číšník, který se zapsal na vysokou školu, jde proti jeho zájmům a pořádá večírky pro spolužáky mimo školní prostory, právě v jeho restauraci.
Malá bistra u silnic XXVI (14)
Kuřecí trojboj. Guy se vydává na cestu, aby hledal nejlepší jídla z kuřat, a najde oblíbená kuřata rockerovy matky, smažená thajská křídla a kalifornské bistro s hot dogy a jedinečnými kuřaty a vaflemi.
Malá bistra u silnic XXVI (15)
Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.
Sekáček XXXI (15)
Čas na taco! Kuchaři mají předvést své dovednosti s taco a pro porotce připravit rapini s droby a hořčicí v prvním kole. Finalisté pak nachystají sladké tortilly jakožto dezert, který bude obsahovat mexickou čokoládu.
Sekáček junior (2)
Tvaroh, to je výzva. Plni energie a předčasně nabytých dovedností obsadí čtyři soutěžící kuchaři kuchyni Sekáčku a čelí porotcům v sestavě herec Billy Gardell a z pořadu Kuchyně Marcela Valladolid a Geoffrey Zakarian.
Jídla na otevřeném ohni V (1)
Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.
Jídla na otevřeném ohni V (2)
Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.
Malá bistra u silnic XXVI (14)
Kuřecí trojboj. Guy se vydává na cestu, aby hledal nejlepší jídla z kuřat, a najde oblíbená kuřata rockerovy matky, smažená thajská křídla a kalifornské bistro s hot dogy a jedinečnými kuřaty a vaflemi.
Malá bistra u silnic XXVI (15)
Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.
