• Food Network

    • Food Network od do

      • Jarní šampionát v pečení (5)

        Bláznivý Den obětí války. Zbývají čtyři pekaři a ti si musejí vzpomenout na svůj základní trénink a připravit ke Dni obětí války dezerty, aby se dostali do finále. Při přípravě dezertů mají svobodu výběru, jedině je potřeba dodržet červenou, bílou a modrou.

      • Malá bistra u silnic XXVI (5)

        Hovězí, jehněčí a vepřové. Guy Fieri hledá všechny druhy oblíbených masitých jídel a začne v Louisville koláčem se sýrem cottage v irské hospodě. Pak si dá na dvou zastávkách v Severní Karolíně kombinaci asijských grilovaných jídel a burgerů s posypkou se sýrem pimento.

      • Malá bistra u silnic XXVI (6)

        Nové chutě v Cancúnu. Guy míří do mexického Cancúnu, aby našel autentická kulinářská místa jako třeba rodinné bistro, kde babička vaří rellenos a vražedně dobré škvarky chicharron v těstíčku. Pak se podívá do své restaurace Guy’s Playa del Carmen.

      • Muž vs. jídlo (3)

        Austin. Adam je v Round Rock Donuts poblíž Austinu v Texasu, kde vytváří majitel Dale Cohrs texaský donut od roku 1978. Je velký, váží jedno kilo a má v průměru 36 cm.

      • Muž vs. jídlo (4)

        Amarillo. Adam Richman navštíví Coyote Bluff v Amarillo v Texasu, bistro známé burgery tak ostrými, že se jim říká „burgery z pekla“.

      • Strávníci v utajení II (3)

        Nefungující obsluha. George, majitel oblíbené restaurace Ca’ Brea v Los Angeles, obdržel nedávno několik stížností, jež se překvapivě netýkají ani kvality jídla, ani služeb jeho číšníků, ale celkové obsluhy.

      • Strávníci v utajení II (4)

        Případ s nohou. Majitel restaurace Derrick má problém se zaměstnancem, který tvrdí, že si v práci zlomil nohu. Tento bývalý číšník vyhrožuje soudem, a tak, aby ho Derrick uchlácholil, hostí ho. Ale to líného zaměstnance nezastaví…

      • Malá bistra u silnic XXVI (12)

        Krocan, brambory a psi. Guy vyzkouší pořádnou směs chutí z celé země, včetně na brambory zaměřené restaurace podávající syté brazilské speciality a vynikající bistro nabízející skvělé bramboráky latke a krocaní pastrami.

      • Malá bistra u silnic XXVI (13)

        Burgery, hovězí a barbecue. Guy si dá hovězí a barbecue na Floridě a v Kalifornii, a to v autentickém vietnamském bistru podávajícím fenomenální pho a v bistru, kde udí a grilují a masa dávají i do lasagní.

      • Malá bistra u silnic XXVI (5)

        Hovězí, jehněčí a vepřové. Guy Fieri hledá všechny druhy oblíbených masitých jídel a začne v Louisville koláčem se sýrem cottage v irské hospodě. Pak si dá na dvou zastávkách v Severní Karolíně kombinaci asijských grilovaných jídel a burgerů s posypkou se sýrem pimento.

      • Malá bistra u silnic XXVI (6)

        Nové chutě v Cancúnu. Guy míří do mexického Cancúnu, aby našel autentická kulinářská místa jako třeba rodinné bistro, kde babička vaří rellenos a vražedně dobré škvarky chicharron v těstíčku. Pak se podívá do své restaurace Guy’s Playa del Carmen.

      • Muž vs. jídlo (3)

        Austin. Adam je v Round Rock Donuts poblíž Austinu v Texasu, kde vytváří majitel Dale Cohrs texaský donut od roku 1978. Je velký, váží jedno kilo a má v průměru 36 cm.

      • Muž vs. jídlo (4)

        Amarillo. Adam Richman navštíví Coyote Bluff v Amarillo v Texasu, bistro známé burgery tak ostrými, že se jim říká „burgery z pekla“.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (12)

        Grilování a uzení. Roger griluje v Kalifornii steaky a kuřata, a také udí hromadu mořských plodů v Illinois.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (13)

        Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.

      • Malá bistra u silnic XXVI (12)

        Krocan, brambory a psi. Guy vyzkouší pořádnou směs chutí z celé země, včetně na brambory zaměřené restaurace podávající syté brazilské speciality a vynikající bistro nabízející skvělé bramboráky latke a krocaní pastrami.

      • Malá bistra u silnic XXVI (13)

        Burgery, hovězí a barbecue. Guy si dá hovězí a barbecue na Floridě a v Kalifornii, a to v autentickém vietnamském bistru podávajícím fenomenální pho a v bistru, kde udí a grilují a masa dávají i do lasagní.

      • Sekáček X (6)

        Soutěž vyřazených. Čtyři předchozí poražení finalisté soutěží o možnost se přece jenom stát vítězem. Soutěž má sladký začátek díky brzlíku. Porotci sedí na kraji židlí, protože dezertní kolo je velmi napínavé.

      • Guyovy hry s potravinami IV (4)

        V rodinném stylu: Hádka o jídlo. Kuchaři jsou čistě z rodiny, protože týmy sestávají z manželů, manželek, bratrů, a dokonce babičky. Ulička s těstovinami je zavřena, a tak rodiny musejí použít nudle na vytvoření nejlepšího jídla z nudlí bez těstovin.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (5)

        Retro mix staré školy. Ina se vydává na výlet pamětí a obnoví klasické recepty moderními prvky. Nejprve je tu sekaná vařená s místním šéfkuchařem Kevinem Pennerem, a pak Ina nově pojme klasického uzeného lososa.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (6)

        Snadná francouzská jídla. Ina vaří s legendárním šéfkuchařem Danielem Bouludem v jeho vlajkové restauraci v New Yorku. Společně připraví jedno z jeho nejznámějších francouzských jídel, a pak se vrátí do East Hampton s delikátními francouzskými recepty a nápady a tipy v Zeptejte se Iny.

      • Pečení s Annou Olson (32)

        Vegetariánské koláčky. Anna připravuje různé druhy koláčků ze zeleniny. Začne pomerančovým a cuketovým bochánkem, aby pak vyzkoušela jistě nejpopulárnější vegetariánský dort: mrkvový dort s polevou ze smetanového sýru.

      • Kuchyně II (2)

        Nové nápady. Hosté Kuchyně jsou dnes plni nových nápadů. Nejprve naplní mrazák Jeffovými klobásovými a vaječnými muffiny. Geoffrey předvede divákům, jak uvařit artyčoky.

      • Osadnice XV (7)

        Skutečně bláznivé. Ree uvaří pár bláznivých a zábavných nápadů na herní noc. Připraví trhané pizza rolky, vynikající havajské burgery, taco quesadillas a velké množství vanilkové čokolády inspirované barvami týmu.

      • Osadnice XV (8)

        Příběh o Merc. Ree se podělí o epický příběh s otevřením The Mercantile, a přitom připraví dopředu tři večeře. Uvaří máslové makaróny se sýrem, toskánskou fazolovou polévku a chili balíčky do ruky, z nichž že dá udělat trojice delikátních rychlých jídel.

      • Se Sibou u stolu (5)

        Sedm barev neděle. Neděle pro Sibu znamená sedm barev na jídelním stole. Je zde pomalu opečené jehněčí se skvělou mátovo-hořčičnou šťávou, sedmibarevná rýže a nedělní moučník, jenž je neuvěřitelně snadný. Takže se můžete posadit!

      • Se Sibou u stolu (6)

        Rychlá večeře. Siba musí na poslední chvíli připravit večeři pro své nejlepší přítele, kteří právě přiletěli do Kapského Města. Podělí se o svá tajemství na rychlá a snadná jídla včetně salátu z avokáda a červených fazolí nebo rychlého zmrzlinového koláče.

      • Valeriino domácí vaření IV (8)

        Počasí venku je ošklivé. Špatné počasí láká přitulit se, a tak Valerie a Tom připraví chutná jídla na doma, například krevetí scampi, trhaný česnekový chléb, Helenin pomerančový salát s fenyklem, křupavé mátové cookies s čokoládou a horký čaj s rumem.

      • Valeriino domácí vaření IV (9)

        Díkůvzdání pro rodinu. Valerie na Den díkůvzdání uspořádá rodinnou hostinu, kde se podává pečený krocan s fenyklem a citrusy a s chlebovou náplní se skořicí, hrozinkami a klobáskami, a také tyčinky z brusinek a granátového jablka.

      • Kuchyně VI (11)

        Letní mořské plody. Geoffreyho paella určitě ohromí rodinu a přátele. Hosté nabídnou dva recepty na salát, nové nápady na dresink pro různé saláty a návod, jak grilovat ryby. Potom Nate Berkus připraví večírek pro nečekané hosty.

      • Osadnice XIV (4)

        Noc ve městě. Ree tráví noc ve městě s Laddem, a tak dopředu připraví večeři pro děti. Uvaří malé masové kuličky v těstě pečené v troubě a nachystá všechny přísady na vlastní tvorbu salátu, a k tomu koláč s mixovanými lesními plody jako dezert.

      • Osadnice XIV (5)

        Kouzlo mála sacharidů. Ree má skvělé nápady na nízkosacharidové vaření! Připraví grilovanou vepřovou panenku s čínskou brukví, pizzu s květákem a ostrou pizza omáčku, opečené krevety s cherry rajčaty a opečenou brokolici s citrónem a chili.

      • Osadnice XIV (6)

        Narozeninový flám. Ree a její rodina pořádají narozeninový flám, a tak Ree připraví kořeněné, tažené vepřové plátky, dopředu nachystané pomalu pečené fazole a třípatrový dort confetti jako dezert.

      • Se Sibou u stolu (7)

        Křižák z Kapského Města. Siba svým přátelům servíruje sobotní pozdní snídani inspirovanou Kapským Městem. Je zde müsli granola s banány a brusinkami, chutné dortíky, šunka s vejci podle Siby a teplý salát s čerstvými ingrediencemi z nejslavnějšího trhu v Kapském Městě.

      • Se Sibou u stolu (8)

        Dobrodružství v Kapském Městě. Siba píše článek o svých jídelních dobrodružstvích. Nejprve dojde na potjiekos její matky, tradiční jihoafrický guláš vařený nad ohněm. Pak vyzve špičkového šéfkuchaře Luke Dale Robertse, aby uvařil něco ze tří záhadných ingrediencí.

      • Malá bistra u silnic XXV (2)

        Asie, Afrika a Indie. Guy navštíví tři velká americká města kvůli skvělým mezinárodním chutím. Filipínské funky bistro v Los Angeles, v San Francisku ochutná etiopskou kuchyni a v Minneapolis si zakousne večerní indickou klasiku.

      • Malá bistra u silnic XXV (3)

        Kreolové, studené řezy a palačinky. Guy navštíví vícegenerační bistro, které nabízí New Orleans v Los Angeles, jídelnu v Minneapolis nabízející bezmasá „masná“ jídla a bistro na Havaji s nabídkou nudlí, polévky ramen a vietnamských palačinek.

      • Sekáček XXII (10)

        Pozdně noční kulinářská show. Festival jídla pro noční ptáky a kuchaři zjišťují, že budou vařit dekadentní jídla, která si člověk užije právě pozdě v noci. U prvního chodu musejí kuchaři pracovat s velmi sacharidovým kanadským zákuskem a s italskou klobáskou.

      • Kuchyně XIII (3)

        Vlna čerstvých ingrediencí. Kuchyně vítá jaro čerstvými ingrediencemi. Geoffrey Zakarian nabídne šťavnaté vepřové kotlety s jarní zeleninou, Marcela Valladolid jablečné zákusky a Jeff Mauro vegetariánské top pesto.

      • Pečení s Annou Olson IV (15)

        Teplé dezerty. Kuchařka Anna Olson upeče tři své oblíbené teplé dezerty. Tyto dobroty je nejlépe podávat, když se se počasí venku ochladí.

      • Pečení s Annou Olson IV (16)

        Slavnostní koláčky a sladkosti. Kuchařka Anna Olson upeče se podělí o své oblíbené recepty na slavnostní koláčky a sladkosti. S pomocí Anny budete na další slavnostní nabídku koláčků připraveni.

      • Sekáček X (7)

        Na startu. Soutěžící z různých zemí si přinášejí do kuchyně Sekáčku znalosti svých mezinárodních kuchyní. V sázce je 10 000 dolarů, ale kuchaře v prvních dvou koších překvapí ryby.

      • Jarní šampionát v pečení (6)

        Svatební období. V epickém finále musí jeden ze tří zbývajících pekařů vytvořit svatební dort, který si zaslouží být středobodem takového velkého dne, a současně vyhrát titul šampiona jarního pečení a výhru 50 000 dolarů.

      • Sekáček XXXI (15)

        Čas na taco! Kuchaři mají předvést své dovednosti s taco a pro porotce připravit rapini s droby a hořčicí v prvním kole. Finalisté pak nachystají sladké tortilly jakožto dezert, který bude obsahovat mexickou čokoládu.

      • Sekáček junior (2)

        Tvaroh, to je výzva. Plni energie a předčasně nabytých dovedností obsadí čtyři soutěžící kuchaři kuchyni Sekáčku a čelí porotcům v sestavě herec Billy Gardell a z pořadu Kuchyně Marcela Valladolid a Geoffrey Zakarian.

      • Strávníci v utajení II (5)

        Zvýšení sázek. Ali, majitel Marrakeshe, restaurace v marockém stylu v Kalifornii, hledá Charlesovu pomoc a Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho manažer má mimo práci problémy s hraním, což následně ovlivňuje jeho práci.

      • Strávníci v utajení II (6)

        Jiné školní osnovy. Majitel Pina Pizza House v Downey v Kalifornii hledá pomoc Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho číšník, který se zapsal na vysokou školu, jde proti jeho zájmům a pořádá večírky pro spolužáky mimo školní prostory, právě v jeho restauraci.

      • Malá bistra u silnic XXVI (14)

        Kuřecí trojboj. Guy se vydává na cestu, aby hledal nejlepší jídla z kuřat, a najde oblíbená kuřata rockerovy matky, smažená thajská křídla a kalifornské bistro s hot dogy a jedinečnými kuřaty a vaflemi.

      • Malá bistra u silnic XXVI (15)

        Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.

      • Sekáček XXXI (15)

        Čas na taco! Kuchaři mají předvést své dovednosti s taco a pro porotce připravit rapini s droby a hořčicí v prvním kole. Finalisté pak nachystají sladké tortilly jakožto dezert, který bude obsahovat mexickou čokoládu.

      • Sekáček junior (2)

        Tvaroh, to je výzva. Plni energie a předčasně nabytých dovedností obsadí čtyři soutěžící kuchaři kuchyni Sekáčku a čelí porotcům v sestavě herec Billy Gardell a z pořadu Kuchyně Marcela Valladolid a Geoffrey Zakarian.

      • Jídla na otevřeném ohni V (1)

        Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.

      • Jídla na otevřeném ohni V (2)

        Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.

      • Malá bistra u silnic XXVI (14)

        Kuřecí trojboj. Guy se vydává na cestu, aby hledal nejlepší jídla z kuřat, a najde oblíbená kuřata rockerovy matky, smažená thajská křídla a kalifornské bistro s hot dogy a jedinečnými kuřaty a vaflemi.

      • Malá bistra u silnic XXVI (15)

        Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.