• Food Network

    • Food Network od do

      • Jarní šampionát v pečení (6)

        Svatební období. V epickém finále musí jeden ze tří zbývajících pekařů vytvořit svatební dort, který si zaslouží být středobodem takového velkého dne, a současně vyhrát titul šampiona jarního pečení a výhru 50 000 dolarů.

      • Sekáček XXXI (15)

        Čas na taco! Kuchaři mají předvést své dovednosti s taco a pro porotce připravit rapini s droby a hořčicí v prvním kole. Finalisté pak nachystají sladké tortilly jakožto dezert, který bude obsahovat mexickou čokoládu.

      • Sekáček junior (2)

        Tvaroh, to je výzva. Plni energie a předčasně nabytých dovedností obsadí čtyři soutěžící kuchaři kuchyni Sekáčku a čelí porotcům v sestavě herec Billy Gardell a z pořadu Kuchyně Marcela Valladolid a Geoffrey Zakarian.

      • Strávníci v utajení II (5)

        Zvýšení sázek. Ali, majitel Marrakeshe, restaurace v marockém stylu v Kalifornii, hledá Charlesovu pomoc a Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho manažer má mimo práci problémy s hraním, což následně ovlivňuje jeho práci.

      • Strávníci v utajení II (6)

        Jiné školní osnovy. Majitel Pina Pizza House v Downey v Kalifornii hledá pomoc Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho číšník, který se zapsal na vysokou školu, jde proti jeho zájmům a pořádá večírky pro spolužáky mimo školní prostory, právě v jeho restauraci.

      • Malá bistra u silnic XXVI (14)

        Kuřecí trojboj. Guy se vydává na cestu, aby hledal nejlepší jídla z kuřat, a najde oblíbená kuřata rockerovy matky, smažená thajská křídla a kalifornské bistro s hot dogy a jedinečnými kuřaty a vaflemi.

      • Malá bistra u silnic XXVI (15)

        Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.

      • Sekáček XXXI (15)

        Čas na taco! Kuchaři mají předvést své dovednosti s taco a pro porotce připravit rapini s droby a hořčicí v prvním kole. Finalisté pak nachystají sladké tortilly jakožto dezert, který bude obsahovat mexickou čokoládu.

      • Sekáček junior (2)

        Tvaroh, to je výzva. Plni energie a předčasně nabytých dovedností obsadí čtyři soutěžící kuchaři kuchyni Sekáčku a čelí porotcům v sestavě herec Billy Gardell a z pořadu Kuchyně Marcela Valladolid a Geoffrey Zakarian.

      • Jídla na otevřeném ohni V (1)

        Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.

      • Jídla na otevřeném ohni V (2)

        Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.

      • Malá bistra u silnic XXVI (14)

        Kuřecí trojboj. Guy se vydává na cestu, aby hledal nejlepší jídla z kuřat, a najde oblíbená kuřata rockerovy matky, smažená thajská křídla a kalifornské bistro s hot dogy a jedinečnými kuřaty a vaflemi.

      • Malá bistra u silnic XXVI (15)

        Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.

      • Sekáček X (7)

        Na startu. Soutěžící z různých zemí si přinášejí do kuchyně Sekáčku znalosti svých mezinárodních kuchyní. V sázce je 10 000 dolarů, ale kuchaře v prvních dvou koších překvapí ryby.

      • Guyovy hry s potravinami IV (5)

        Hudba a sekaná. Začne jít do tuhého, když čtyři kuchaři, včetně učitele hry na ukulele, musí připravit sekanou bez jakékoliv z obvyklých ingrediencí. Následně je zde otázka, jak vytvořit předkrm z ne zrovna chutných položek na stole se vzorky?

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (7)

        Vařit jako profík. Ina se podělí o svá tajemství a profesionální znalosti při dokonalém domácím vaření. Je zde klasika kuřecí prsa s citrónem, a také chutný karamelový dezert od místní šéfkuchařky Laury Donnelly.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (8)

        Snadné dezerty. Ina miluje snadné dezerty. Představí svůj ovocný koláč plněný brusinkami a jablkem, a poté se o svůj recept na citrónový dezert napoleon s krémem podělí kuchařka z místní cukrárny, Claudia Fleming.

      • Pečení s Annou Olson (33)

        Polévané řezy. Anna začne klasickými řezy politými skořicovým přelivem, pak se podělí o tajemství, jak upéct dokonalý koláč. Poté upeče v britském stylu bochánek Chelsea, plněný sušeným a kandovaným ovocem. Následuje koláč s banány a vlašskými ořechy s polevou z bílé čokolády.

      • Kuchyně II (3)

        Cinco De Mayo s Bobbym Flayem. Kuchyně slaví svátek Cinco de Mayo chutnými tyčinkami churro a tacos od šéfredaktorky časopisu Food Network, Maile Carpenter.

      • Osadnice XV (9)

        Podělit se o čokoládu. Ree se podělí s milovníky čokolády o své dobroty. Začne trojitým čokoládovým tiramisu pro svou nejlepší kamarádku. Pak, za pomoci svého syna, nachystá křupavé čokoládové tyčinky pro bláznivé čokoládové koktejly.

      • Osadnice XV (10)

        Balíček pro kovboje Camerona. Ree Drummond přivítá na ranči nového kovboje balíčkem s večeří v pohraničním stylu a s jeho oblíbenými jídly jako sendviče se žebírky, salát s opečenou máslovou dýní a solené namražené brownies s karamelem.

      • Se Sibou u stolu (7)

        Křižák z Kapského Města. Siba svým přátelům servíruje sobotní pozdní snídani inspirovanou Kapským Městem. Je zde müsli granola s banány a brusinkami, chutné dortíky, šunka s vejci podle Siby a teplý salát s čerstvými ingrediencemi z nejslavnějšího trhu v Kapském Městě.

      • Se Sibou u stolu (8)

        Dobrodružství v Kapském Městě. Siba píše článek o svých jídelních dobrodružstvích. Nejprve dojde na potjiekos její matky, tradiční jihoafrický guláš vařený nad ohněm. Pak vyzve špičkového šéfkuchaře Luke Dale Robertse, aby uvařil něco ze tří záhadných ingrediencí.

      • Valeriino domácí vaření IV (10)

        Dny jsou kratší, a noci delší. Valerie, manžel Tom a kamarádi Annie a Dan Wetherbeeovi rozehřejí jeden z nejkratších dnů roku skvělým jídlem jako krůtími klobáskami s fenyklovým kysaným zelím podávanými s pomalu svařeným vínem.

      • Valeriino domácí vaření IV (11)

        Sváteční hostina. Klany Bertinelliů a Vitaleů se spojí na sváteční hostinu, kde najdeme jehněčí s mátovým a cibulovým pestem, opečenou zimní zeleninu, vánoční skořicové rolky a sváteční punč z pomeranče a brusinek.

      • Kuchyně VI (12)

        Večírek u bazénu. Parta nám ukáže, jak snadno připravit jemnou svíčkovou ve stylu al pastor. Potom se Melissa Gilbert podělí o recept na smažené kuře a finalisté Food Network Star, Jay Ducote, Eddie Jackson a Dom Tesoriero, soutěží o nejlepší svačinku k bazénu.

      • Osadnice XIV (7)

        Pár, který vaří společně. Koná se večeře pro dva, pro Ree a jejího manžela Ladda, který se v kuchyni vrhne na kovbojské vaření! Společně připraví smažené krevety s koktejlovou omáčkou, kořeněné vlnité hranolky, grilované kukuřičné casserole a mexické čokoládové zmrzlinové poháry.

      • Osadnice XIV (8)

        Vášeň pro míchanice. Na ranči vládne vášeň pro míchanice a Ree zjistí, že dva je lepší než jeden! Smíchá italské a mexické v kuřecích enchilasagních, pak vytvoří chlebové vafle s cuketou, brambůrky a čokoládové sušenky ve tvaru chipsů, a nakonec cheesburgerový salát.

      • Osadnice XIV (9)

        Lahůdková výzva. Ree vyzve tři lidi z kmene Osage, aby připravili své nejlepší recepty pro její nové lahůdkářství. Jsou zde smažené kuřecí steaky, dva druhy sušenek a koláče s dvojitou čokoládovou polevou v souboji dezertů.

      • Se Sibou u stolu (9)

        Termín večeře se blíží. Siba soupeří s časem, když má připravit skvělou večeři inspirovanou italskými jídly. Manžel Brian přivede přátele na jídlo po práci a Siba chce připravit penne s kuřetem a omáčkou pesto, ciabattu s harísem a rychlý salát puttanesca.

      • Se Sibou u stolu (10)

        Pojďte dál. U Siby je dámský večírek s jednohubkami a vychlazenými koktejly. Je zde uzený losos na palačinkách mfino, kuřecí křidélka, dip peppadew a ovocné Sibiiny koktejly plus nějaké sladkosti z obchodu.

      • Malá bistra u silnic XXV (4)

        Jíst a pít. Guy vyzkouší jídla v hospodách napříč USA – od noků s masem z divočáka v Los Angeles po jehněčí bůček se slaninou, salátem a rajčaty v Miami.

      • Malá bistra u silnic XXV (5)

        Mezinárodní chutě. Guy jezdí křížem krážem krajinou, aby našel mezinárodní chutě. V Miami je haitské bistro, kde vaří ostrovní pochoutky jako griot, a v Los Angeles je italské bistro nabízející své legendární verze pizzy a lasagní.

      • Sekáček XXII (11)

        Hvězdy reality show. Čtyři soutěžící se svými vlastními kuchařkami a vlastními pořady v televizi soutěží o výhru 10 000 dolarů pro svou oblíbenou charitu. V kole pro předkrm je výzvou těsto na vaření biskvitů, z něhož se má udělat soutěžní jídlo.

      • Kuchyně XIII (4)

        Žhavá a pikantní Kuchyně. Kuchyně dnes využije ostrá koření na krevetí rizoto fra diavolo Jeffa Maura nebo snadnou mísu s nudlemi Sunset Park. Šéfkuchař a restauratér Michael Psilakis rozehřeje Kuchyni pikantními kuřecími tacos.

      • Pečení s Annou Olson IV (17)

        Sváteční dezerty. Kuchařka Anna Olson prokáže, že sváteční období je nejlepší dobou roku na působivé dezerty, a podělí se o tři své oblíbené dezerty.

      • Pečení s Annou Olson IV (18)

        Citronové dortíky. Kuchařka Anna Olson prozkoumá delikátní svět citronových dortíků. Jsou nejoblíbenější hned po čokoládových a vanilkových a Anna se podělí o tři chutné recepty.

      • Sekáček X (8)

        Volba diváků! Diváci Sekáčku konečně dostali svou šanci, aby zvážili záludnou otázku: Co by mělo být v záhadných koších? Vyhoří plány jednoho z ambiciózních kuchařů, když hodiny odtikávají konec lhůty?

      • Jarní šampionát v pečení II (1)

        Svatební dorty s lesními plody. Jaro znamená využít ovoce, a tak ve výzvě osm nejlepších amerických pekařů musí vytvořit ovocné koláče s využitím jakéhokoliv ovoce kromě lesních plodů. Aby zůstali v soutěži, musejí pekaři připravit svatební dorty s lesními plody.

      • Inspirace s Annou Olson (5)

        Vaření se šéfkuchařem Jackem Lee v Ho Či Minově Městě. Anna navštíví Ho Či Minovo Město a setká se s kuchařem Jackem Lee, který ji naučí pár klasických vietnamských jídel plných chuti a barev. Když se Anna vrátí domů, chce si hned vyzkoušet, co se naučila.

      • Inspirace s Annou Olson (6)

        Vaření se šéfkuchařkou May Chow v Hongkongu. Anna se setká s kuchařkou May Chow, která se podělí o tajné ingredience a ukáže Anně pár klasických asijských technik. Ve své vlastní kuchyni využije Anna inspiraci ze svého výletu do Hongkongu pro své vlastní kulinářské výtvory.

      • Se Sibou u stolu IV (3)

        Rychlá jídla. Siva uvaří neuvěřitelná jídla jen za pár minut. Začne úchvatnou a rychlou hromadou ke snídani, následují rychlé špenátové lasagne jakožto dokonalý oběd za chviličku hotový.

      • Se Sibou u stolu IV (4)

        Jídla s sebou. Chutná jídla od Siby je možné vzít si i s sebou na cesty, třeba kustovnici godži a smoothie z mučenky, nebo dokonale přenosný tuňákový salát vše v jednom, s chilli dresinkem a křupavými nudlemi.

      • Strávníci v utajení II (7)

        Spaní v práci. Poté, co si všimne nesrovnalostí mezi prodeji a inventářem svých delikátních a luxusních italských mas, zavolá šéfkuchař Marc, majitel Parma v Las Vegas, Charlese a Strávníky v utajení na pomoc.

      • Strávníci v utajení II (8)

        Noc dvojic. Když si Will, spolumajitel Whiskey Dick’s v Las Vegas, všimne setrvalého poklesu ženských hostů, zavolá Charles a Strávníky v utajení, aby věc vyšetřili.

      • Malá bistra u silnic XXVI (16)

        Ostrov a dezert. Guy Fieri pátrá po dezertním pokladu a ostrovní chuti a začne kavárnou podávající snídaně i obědy v Kalifornii. Pak zamíří do bistra na Havaji nabízejícího rozmanitá jídla bez lepku a do bláznivého karibského bistra ve Virginii.

      • Malá bistra u silnic XXVII (1)

        Sendviče, špecle a křidýlka. Na tomto výletu se Guy Fieri nechá chytit uragánem chutí. V Norfolku ve Virginii najde bistro dva v jednom, kde řezník dělá sendviče přes den a šéfkuchař polévku ramen a křidýlka v noci.

      • Inspirace s Annou Olson (5)

        Vaření se šéfkuchařem Jackem Lee v Ho Či Minově Městě. Anna navštíví Ho Či Minovo Město a setká se s kuchařem Jackem Lee, který ji naučí pár klasických vietnamských jídel plných chuti a barev. Když se Anna vrátí domů, chce si hned vyzkoušet, co se naučila.

      • Inspirace s Annou Olson (6)

        Vaření se šéfkuchařkou May Chow v Hongkongu. Anna se setká s kuchařkou May Chow, která se podělí o tajné ingredience a ukáže Anně pár klasických asijských technik. Ve své vlastní kuchyni využije Anna inspiraci ze svého výletu do Hongkongu pro své vlastní kulinářské výtvory.

      • Se Sibou u stolu IV (3)

        Rychlá jídla. Siva uvaří neuvěřitelná jídla jen za pár minut. Začne úchvatnou a rychlou hromadou ke snídani, následují rychlé špenátové lasagne jakožto dokonalý oběd za chviličku hotový.

      • Se Sibou u stolu IV (4)

        Jídla s sebou. Chutná jídla od Siby je možné vzít si i s sebou na cesty, třeba kustovnici godži a smoothie z mučenky, nebo dokonale přenosný tuňákový salát vše v jednom, s chilli dresinkem a křupavými nudlemi.

      • Jídla na otevřeném ohni V (3)

        Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.

      • Jídla na otevřeném ohni V (4)

        Kančí nebe. Roger Mooking je v prasečím ráji, když navštíví New Orleans a Oxford v Mississippi, aby upekl dva celé kance dvěma různými styly.

      • Malá bistra u silnic XXVI (16)

        Ostrov a dezert. Guy Fieri pátrá po dezertním pokladu a ostrovní chuti a začne kavárnou podávající snídaně i obědy v Kalifornii. Pak zamíří do bistra na Havaji nabízejícího rozmanitá jídla bez lepku a do bláznivého karibského bistra ve Virginii.

      • Malá bistra u silnic XXVII (1)

        Sendviče, špecle a křidýlka. Na tomto výletu se Guy Fieri nechá chytit uragánem chutí. V Norfolku ve Virginii najde bistro dva v jednom, kde řezník dělá sendviče přes den a šéfkuchař polévku ramen a křidýlka v noci.