• Food Network

    • Food Network od do

      • Jarní šampionát v pečení II (2)

        Venkovní aktivity. Sedm zbývajících pekařů se vrhne na venkovní aktivity s dezerty na svačinu na hřiště nebo grilovanými dezerty. A co brownies ze zadních žeber, dá si někdo?

      • Realistické dorty z Texasu II (3)

        Hmyzí dort. Sideserfovi dostanou dva neobvyklé požadavky ze zoo v San Antoniu: jaguáří dort, který se nebude podobat jaguárovi, a dort ve tvaru cvrčka, který bude ze cvrččí mouky.

      • Realistické dorty z Texasu II (4)

        Zen a umění dortů. Natalie peče a sochá pro oslavu Keep Austin Beautiful dva rybí dorty jako poděkování, které do sebe musejí dokonale zapadnout. Pak má zakázku na dekadentní čokoládový dort pro taneční festival Austin Dance Fest.

      • Zachraňte mé pekařství (4)

        Ztracené těsto i peníze. Kerry Vincent míří Flourtown Bakery, aby je opět postavil na nohy.

      • Strávníci v utajení II (9)

        Kyselé hrozny. Scott, majitel Rhytm Kitchen v Las Vegas, podezírá svého sofistikovaného, ale poněkud arogantního someliéra, že má negativní vliv na prodej. Mohl by prodávat hostům své vlastní víno a zisk si nechávat pro sebe?

      • Strávníci v utajení II (10)

        Noční směna. Poté, co si všimne neobvykle nízkých prodejů během noční směny, kontaktuje Janaya, generální ředitelka Putter’s Bar & Grill, Charlese. Strávníci v utajení se na věc podívají a zjistí, že noční výčepní vede mimo Putter’s vlastní bar.

      • Malá bistra u silnic XXVII (2)

        Chutná dobrodružství. Na tomto výletu Guy Fieri objeví dobrodružné chutě. V Norfolku ve Virginii navštíví trh a restauraci, kde podávají mexické speciality, jaké jste nejspíše doposud neviděli.

      • Malá bistra u silnic XXVII (3)

        Grilování, těstíčko, pivo a kuřata. Na tomto výletu Guy Fieri vyzkouší všechny druhy pořádných dlabanců. V Los Angeles najde pojízdné bistro se zajímavě připravenými rybami a smaženými brambůrky, a také bistro v centru, kde grilují a udí bůček a smaží kuřata.

      • Realistické dorty z Texasu II (3)

        Hmyzí dort. Sideserfovi dostanou dva neobvyklé požadavky ze zoo v San Antoniu: jaguáří dort, který se nebude podobat jaguárovi, a dort ve tvaru cvrčka, který bude ze cvrččí mouky.

      • Realistické dorty z Texasu II (4)

        Zen a umění dortů. Natalie peče a sochá pro oslavu Keep Austin Beautiful dva rybí dorty jako poděkování, které do sebe musejí dokonale zapadnout. Pak má zakázku na dekadentní čokoládový dort pro taneční festival Austin Dance Fest.

      • Zachraňte mé pekařství (4)

        Ztracené těsto i peníze. Kerry Vincent míří Flourtown Bakery, aby je opět postavil na nohy.

      • Jídla na otevřeném ohni V (5)

        Meče a rožně. Roger Mooking navštíví kuchaře používající neobvyklé nástroje nad otevřeným ohněm. V Georgii se Roger setká s Erikem Nielem, který si rád dává oddych od svého řeznictví grilováním v přírodě. V Plano v Texasu navštíví jeho kamaráda, kuchaře Tima Byrese.

      • Jídla na otevřeném ohni V (6)

        Královny grilování. Roger Mooking se setká se dvěma jižanskými kuchařkami v Nashvillu a v Brownsville v Tennessee, které se proslavily ve světě grilování.

      • Malá bistra u silnic XXVII (2)

        Chutná dobrodružství. Na tomto výletu Guy Fieri objeví dobrodružné chutě. V Norfolku ve Virginii navštíví trh a restauraci, kde podávají mexické speciality, jaké jste nejspíše doposud neviděli.

      • Malá bistra u silnic XXVII (3)

        Grilování, těstíčko, pivo a kuřata. Na tomto výletu Guy Fieri vyzkouší všechny druhy pořádných dlabanců. V Los Angeles najde pojízdné bistro se zajímavě připravenými rybami a smaženými brambůrky, a také bistro v centru, kde grilují a udí bůček a smaží kuřata.

      • Sekáček X (9)

        Hvězdy: Bitva Iron Chefů. Čtyři špičkoví kuchaři Food Network se utkají tváří v tvář v této první soutěži turnaje hvězd o 50 000 dolarů. V kole pro předkrm Iron Chefové soutěží, aby připravili jídla z hovězích šlach a raků.

      • Guyovy hry s potravinami IV (7)

        Nešetřete s krevetami. Čtyři kuchaři musejí vytvořit svá unikátní jídla za využití nijak unikátních dvou kilogramů ingrediencí. Následně zkusí ohromit porotce fantastickou rodinnou večeří na víkendový večer obsahující obří motýlí krevety.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (10)

        Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (11)

        Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.

      • Na cestách s G. Garvinem (9)

        Z farmy na talíř. G. zjistí, jak těžká a proměnlivá práce to je, než se burské oříšky sklidí a dostanou se do na trh. Farma Coon Rock zásobuje restaurace v Raleigh organickými produkty a G. je pozván manažerem Brockem na prohlídku.

      • Sekáček XXI (13)

        Ultimátní šampioni: Velké finále! A je to. Velké finále ultimátního turnaje. Poprvé v Sekáčku stojí proti úžasnému profesionálovi tři ne tak průměrní kuchaři, a navíc je v ceně je 50 000 dolarů a nové auto. Dokážou ti průměrní profesionála porazit?

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (1)

        O bylinkách. Ina prozradí, jaké jsou nejlepší bylinky a jak je využít na delikátní pokrmy. Začne řeckým jehněčím v jogurtové omáčce s mátou, sýrem feta a rajčatovým salátem. Pak se připojí k Elimu Zabarovi, který prozradí recept na neuvěřitelný rajčatový salát.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (2)

        Místní jídla. Ina píše článek o místní produkci jídla, a tak si sama zkusí připravit jídla čistě jen z ingrediencí z Hamptons. Na pořadu dne v Montauk je okoun, a tak Ina peče a připravuje i omáčku Caesar.

      • Osadnice VI (7)

        Skvělá jídla za 16 minut. Nemít čas, to pro Ree není problém, a tak připraví tři super rychlá jídla za 16 minut. K obědu je zde kuřecí salát s taco, a také pár skvělých nápadů na změny dresinku!

      • Osadnice VI (11)

        Velké nákupy. Ree Drummond se vydává na cestu za velkými nákupy. V nákupním seznamu jsou kuřecí stehna, z nichž udělá úchvatná kuřata s broskvemi na whiskey. Také vezme jablka na domácí jablečné pyré a delikátní jablečné palačinky.

      • Se Sibou u stolu (1)

        Oslava v Kapském Městě. Sibiino dítě slavní šest měsíců, a tak přiletí všechny tři generace rodiny. Siba připraví asijskou glazovanou nakládanou slaninu, salát se zázvorem, koriandrem a kukuřicí a nevařený sýrový koláč jako dezert.

      • Se Sibou u stolu (2)

        Braai grilování v Kapském Městě. Siba rozpálí gril na slavné braai. Bude grilovaný tuňák, šťavnaté vepřové kotlety marinované v její vlastní omáčce, s kořením grilovaná kukuřice, grilované rané brambory a uzená rajčatová jednohubka.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VII (9)

        Probuďte své mlsné chutě. Bobby Flay a jeho host, Sunny Anderson, nabídnou sladkou tvář pozdních snídaní, třeba francouzský toast s creme brulée a opilými jahodami, palačinky s borůvkami a ledové espresso s bublinkami.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VII (10)

        Skoro doma na Díkůvzdání. Dcera Bobbyho Flaye Sophie míří domů na pozdní snídani po Díkůvzdání. Během čekání Bobby upeče dýňový chléb s čokoládovou náplní a přetvoří sváteční večeři s vaflovými sendviči s krocanem a brusinkovým dipem.

      • Kuchyně VI (8)

        Chuť léta. Začněte léto s ďábelskými plněnými burgery nebo bramborovým salátem. Kathie Lee Gifford se zastaví, aby připravila crostata s broskvemi a rebarborou, a pak parta předvede pár jednoduchých receptů za použití ingrediencí ze spíže.

      • Malá bistra u silnic XXIV (8)

        Horké maso a studená zelenina. Guy griluje masitá jídla a zeleninové speciality při návštěvě oblíbeného veganského bistra v Kalifornii, a pak zamíří do ráje masožravců na Floridě.

      • Malá bistra u silnic XXIV (9)

        Rozpálená South Beach. Guy vyráží za nejlepšími kulinářskými místy v South Beach na Floridě, kde najde restauraci specializovanou na tacos, autentické německé bistro a oázu u bazénu.

      • Malá bistra u silnic XXIV (10)

        Uzené, grilované a smažené. Guy se vydává za všemi druhy masa: uzenými, grilovanými i smaženými, při svých návštěvách Miami na Floridě a Modesto a Stockton v Kalifornii.

      • Úchvatné svatební dorty IV (3)

        Dorty Černá a bílá, Zlato, Koala. Dost vzhůru nohama si dá v New Jersey objížďku. Úchvatný zlatý dort s nachovými orchidejemi se málem ztratí v bouři. V okresu Orange County se stanou předlohou dvě milé koaly.

      • Úchvatné svatební dorty IV (4)

        Dorty Šaty družičky, Zimní kouzlo a Piknik. Robin vytváří svatební dort jako oslavu družičky, která je nyní nevěstou. Christopher tvoří svatební dort s tématem grilování a White Flower pohádkový dort se sněhovými vločkami a třpytivou horou z cukru.

      • Úchvatné svatební dorty IV (5)

        Dorty Kuchaři, Recyklování a Třpyt. Dort s tématem kulinářství rozproudí zábavu v okresu Orange County. Ohio se snaží vytvořit svůj první dort, jehož kousky se dají převážet, a v Minnesotě je úchvatný dort inspirován šampaňským a třpytkami.

      • Úchvatné svatební dorty IV (6)

        Dorty Soupeřící snoubenci a Pláž. Dvě sestry, obě zasnoubené, přesvědčí Marianne a Lauren v Ohiu, aby vytvořily dokonalý dort pro jejich dvojitý zásnubní večírek. Pár z Minnesoty oslavuje šťastný návrat ženicha z Afghánistánu.

      • Pečení s Annou Olson II (20)

        Dortové sušenky. Zní stejně, jako chutnají – dortové sušenky jsou jemné a vláčné jako dort, ale jsou upečeny jako tradiční sušenky. Anna představí dortové těstíčko a jak dosáhnout nejlepších a nadýchaných výsledků.

      • Pečení s Annou Olson III (1)

        Muffiny. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson upeče tři své oblíbené druhy muffinů. Od jednoduchých a zdravých po zcela dekadentní.

      • Malá bistra u silnic XXII (3)

        Nadlábnout se ve Florencii. Guy Fieri navštíví nejtradičnější italská bistra ve Florencii. Místo padesát let staré nabízí legendární špagetové speciality a šíleně dobrá kuřata.

      • Malá bistra u silnic XXII (4)

        To nejlepší z Arizony. Guy se vydává na chutěmi naplněný výlet do Scottsdale v Arizoně. Vyzkouší italské hovězí speciality, výbušný bůček grilovaný u benzínky, a pak ho poblázní venkovní bistro s burgery.

      • Malá bistra u silnic XXII (5)

        Cestování. Guy zkouší kraba plněného platýsem v Atlantic City. Ve Phoenixu navštíví krámek s pizzou Mom and Pop. A v Bakersfieldu v Kalifornii najde domácí speciality během jízdy po silnici.

      • Malá bistra u silnic XXII (6)

        Od Atlantiku k Pacifiku. Na tomto výletu Guy ochutná jídla z obou pobřeží při cestě z Kalifornie k Atlantiku.

      • Sledování restaurací IV (9)

        Chybějící zákazníci. Bývalý boxer Nikko využil peněz ze svých výher, aby si otevřel A Plate of Soul. Nikkova rodina je na restauraci závislá, ale navzdory jeho vášni pro jídla amerického jihovýchodu nedokáže podnik profitovat. Bez Willieho pomoci by mohl zavřít.

      • Restaurant: Impossible (6)

        Secret Garden. Dole v Jacksonville na Floridě se snaží Robert zachránit The Secret Garden Café, upadající snídaňové a obědové bistro, jež vlastní Zack a Michael.

      • Malá bistra u silnic XXVI (5)

        Hovězí, jehněčí a vepřové. Guy Fieri hledá všechny druhy oblíbených masitých jídel a začne v Louisville koláčem se sýrem cottage v irské hospodě. Pak si dá na dvou zastávkách v Severní Karolíně kombinaci asijských grilovaných jídel a burgerů s posypkou se sýrem pimento.

      • Malá bistra u silnic XXVI (6)

        Nové chutě v Cancúnu. Guy míří do mexického Cancúnu, aby našel autentická kulinářská místa jako třeba rodinné bistro, kde babička vaří rellenos a vražedně dobré škvarky chicharron v těstíčku. Pak se podívá do své restaurace Guy’s Playa del Carmen.

      • Muž vs. jídlo (3)

        Austin. Adam je v Round Rock Donuts poblíž Austinu v Texasu, kde vytváří majitel Dale Cohrs texaský donut od roku 1978. Je velký, váží jedno kilo a má v průměru 36 cm.

      • Muž vs. jídlo (4)

        Amarillo. Adam Richman navštíví Coyote Bluff v Amarillo v Texasu, bistro známé burgery tak ostrými, že se jim říká „burgery z pekla“.

      • Sledování restaurací IV (9)

        Chybějící zákazníci. Bývalý boxer Nikko využil peněz ze svých výher, aby si otevřel A Plate of Soul. Nikkova rodina je na restauraci závislá, ale navzdory jeho vášni pro jídla amerického jihovýchodu nedokáže podnik profitovat. Bez Willieho pomoci by mohl zavřít.

      • Restaurant: Impossible (6)

        Secret Garden. Dole v Jacksonville na Floridě se snaží Robert zachránit The Secret Garden Café, upadající snídaňové a obědové bistro, jež vlastní Zack a Michael.

      • Malá bistra u silnic XXVI (5)

        Hovězí, jehněčí a vepřové. Guy Fieri hledá všechny druhy oblíbených masitých jídel a začne v Louisville koláčem se sýrem cottage v irské hospodě. Pak si dá na dvou zastávkách v Severní Karolíně kombinaci asijských grilovaných jídel a burgerů s posypkou se sýrem pimento.

      • Malá bistra u silnic XXVI (6)

        Nové chutě v Cancúnu. Guy míří do mexického Cancúnu, aby našel autentická kulinářská místa jako třeba rodinné bistro, kde babička vaří rellenos a vražedně dobré škvarky chicharron v těstíčku. Pak se podívá do své restaurace Guy’s Playa del Carmen.