• Food Network

    • Food Network od do

      • Malá bistra u silnic XXII (4)

        To nejlepší z Arizony. Guy se vydává na chutěmi naplněný výlet do Scottsdale v Arizoně. Vyzkouší italské hovězí speciality, výbušný bůček grilovaný u benzínky, a pak ho poblázní venkovní bistro s burgery.

      • Malá bistra u silnic XXII (5)

        Cestování. Guy zkouší kraba plněného platýsem v Atlantic City. Ve Phoenixu navštíví krámek s pizzou Mom and Pop. A v Bakersfieldu v Kalifornii najde domácí speciality během jízdy po silnici.

      • Malá bistra u silnic XXII (6)

        Od Atlantiku k Pacifiku. Na tomto výletu Guy ochutná jídla z obou pobřeží při cestě z Kalifornie k Atlantiku.

      • Sledování restaurací IV (9)

        Chybějící zákazníci. Bývalý boxer Nikko využil peněz ze svých výher, aby si otevřel A Plate of Soul. Nikkova rodina je na restauraci závislá, ale navzdory jeho vášni pro jídla amerického jihovýchodu nedokáže podnik profitovat. Bez Willieho pomoci by mohl zavřít.

      • Restaurant: Impossible (6)

        Secret Garden. Dole v Jacksonville na Floridě se snaží Robert zachránit The Secret Garden Café, upadající snídaňové a obědové bistro, jež vlastní Zack a Michael.

      • Malá bistra u silnic XXVI (5)

        Hovězí, jehněčí a vepřové. Guy Fieri hledá všechny druhy oblíbených masitých jídel a začne v Louisville koláčem se sýrem cottage v irské hospodě. Pak si dá na dvou zastávkách v Severní Karolíně kombinaci asijských grilovaných jídel a burgerů s posypkou se sýrem pimento.

      • Malá bistra u silnic XXVI (6)

        Nové chutě v Cancúnu. Guy míří do mexického Cancúnu, aby našel autentická kulinářská místa jako třeba rodinné bistro, kde babička vaří rellenos a vražedně dobré škvarky chicharron v těstíčku. Pak se podívá do své restaurace Guy’s Playa del Carmen.

      • Muž vs. jídlo (3)

        Austin. Adam je v Round Rock Donuts poblíž Austinu v Texasu, kde vytváří majitel Dale Cohrs texaský donut od roku 1978. Je velký, váží jedno kilo a má v průměru 36 cm.

      • Muž vs. jídlo (4)

        Amarillo. Adam Richman navštíví Coyote Bluff v Amarillo v Texasu, bistro známé burgery tak ostrými, že se jim říká „burgery z pekla“.

      • Sledování restaurací IV (9)

        Chybějící zákazníci. Bývalý boxer Nikko využil peněz ze svých výher, aby si otevřel A Plate of Soul. Nikkova rodina je na restauraci závislá, ale navzdory jeho vášni pro jídla amerického jihovýchodu nedokáže podnik profitovat. Bez Willieho pomoci by mohl zavřít.

      • Restaurant: Impossible (6)

        Secret Garden. Dole v Jacksonville na Floridě se snaží Robert zachránit The Secret Garden Café, upadající snídaňové a obědové bistro, jež vlastní Zack a Michael.

      • Malá bistra u silnic XXVI (5)

        Hovězí, jehněčí a vepřové. Guy Fieri hledá všechny druhy oblíbených masitých jídel a začne v Louisville koláčem se sýrem cottage v irské hospodě. Pak si dá na dvou zastávkách v Severní Karolíně kombinaci asijských grilovaných jídel a burgerů s posypkou se sýrem pimento.

      • Malá bistra u silnic XXVI (6)

        Nové chutě v Cancúnu. Guy míří do mexického Cancúnu, aby našel autentická kulinářská místa jako třeba rodinné bistro, kde babička vaří rellenos a vražedně dobré škvarky chicharron v těstíčku. Pak se podívá do své restaurace Guy’s Playa del Carmen.

      • Muž vs. jídlo (3)

        Austin. Adam je v Round Rock Donuts poblíž Austinu v Texasu, kde vytváří majitel Dale Cohrs texaský donut od roku 1978. Je velký, váží jedno kilo a má v průměru 36 cm.

      • Muž vs. jídlo (4)

        Amarillo. Adam Richman navštíví Coyote Bluff v Amarillo v Texasu, bistro známé burgery tak ostrými, že se jim říká „burgery z pekla“.

      • Guyovy hry s potravinami IV (8)

        Samá šunka. Kuchaři začnou s grilovaným jídlem, jež by nepřesáhlo nízký rozpočet. Jak omezí Guyův nákupní seznam přípravu večeře ze šunky na rande? Poslední dva zkusí vytvořit to nejlepší z položek v pouhé jediné uličce.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (12)

        Grilování a uzení. Roger griluje v Kalifornii steaky a kuřata, a také udí hromadu mořských plodů v Illinois.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (13)

        Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.

      • Na cestách s G. Garvinem (10)

        Virginie. V Jeffersonově hotelu v Richmondu ve Virginii se G. setká s šéfkuchařem Walterem a jeho smaženými zelenými rajčaty. Cenami ověnčený šéfkuchař Jason otevřel Comfort, aby využil místní ingredience ve svém vlastním stylu. Podělí se o techniky přípravy dušeného vepřového a příloh.

      • Sekáček XXII (1)

        Mumie a gumídci. V prvním koši jsou hrůzní gumídci a zábavné mumie jako halloweenské téma. Ve druhém kole kuchaři najdou děsivé vnitřnosti a a další gumové dobroty.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (3)

        Sladká charita. Příhoz, příhoz, prodáno! Ina se účastní aukce. Vítězní nabídka se může těšit na delikátní oběd s okurkovou polévkou s chili, salát s humry a krevetami a směs pusinek a jahod Eton.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (4)

        Jeffreyho večeře. Ina připravuje pro Jeffreyho delikátní steaky k večeři. Tentokrát Jeffrey připravuje vlastní večeři na grilu. Ricotta bruschetta s bylinkami, grilovaný steak a k zapití mojito z vodního melounu.

      • Osadnice VI (12)

        Fotbalový tábor. Ladd je na fotbalovém táboře, zatímco Ree chystá oběd pro 120 hladových dětí a trenérů. Aby nakrmila dav, připraví piknikové sendviče s horkým pečeným hovězím, kořeněné bramborové lupínky a fotbalové ovoce.

      • Osadnice VI (13)

        Jídla připravená dopředu. Ještě před nedělí, kdy je rodina zaměstnána prací na ranči, připraví Ree skvělá jídla. Jsou zde její oblíbené masové koule, neuvěřitelný vrstvený salát, který vypadá tak dobře, jako chutná, a delikátní řezy sýrového koláče s ostružinami.

      • Se Sibou u stolu (3)

        S dítětem jsme tři. Siba chystá pro své dítě první piknik pod širou oblohou. Nachystala šťavnaté masové kuličky v osmažených pita chlebech, chladivé tzatziki a jako dezert neodolatelné plátky jahod, mandlí a kokosu, osvěžující ananas ochladí až na konec.

      • Se Sibou u stolu (4)

        Noční rande. Siba a její manžel Brian mají noční rande. Připravila svá oblíbená jídla – nadívaného pečeného lososa, šťouchané brambory s bylinkami, koláčky s brusinkami a oříšky se zmrzlinou a ovocnou šťávou, tedy to nejlepší jídlo pod hvězdami.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VII (11)

        Dostihy v Preakness. Bobby Flay pořádá pozdní snídani u příležitosti dostihů v Preakness a nabídne Marylandem inspirovaná jídla. Sendviče tempura se smaženými kraby, jako přílohu křupavé čipsy old bay a na zakončení banánový pudink.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VII (12)

        Pozdní snídaně po Vánocích. Ve spíži zbývá jen pár věcí a v ledničce kupa zbytků, a tak Bobby Flay připraví povánoční pozdní snídani s perníkem Dutch baby, palačinky ze sladkých brambor s jarní cibulkou a šumivé koktejly s grapefruitem.

      • Kuchyně VI (9)

        Oslava léta. Parta z Kuchyně chystá letní večírek a začne grilovaným motýlím kuřetem s makarónovým salátem. Pak se zastaví Bobby a Jamie Deenovi a pro večírek nabídnou grilovaný letní salát Londýn s melasou.

      • Malá bistra u silnic XXIV (11)

        Napříč Kubou. Guy Fieri se vydává na mezinárodní cestu napříč kulinářskou scénou Kuby, včetně sovětského bistra podávajícího autentické ruské chuťovky nebo paladaru s venkovním grilem, kde podávají jehňata plněná banány.

      • Malá bistra u silnic XXIV (12)

        Nejlepší místa Havany. Guy Fieri míří na nejlepší místa v Havaně na Kubě, včetně baru v sousedství, kde se vaří domácí jehňata, dům přeměněný v restauraci a nabízející chutné kozí dobroty nebo útočiště pro milovníky doutníků, kde se podává vepřové s banány.

      • Malá bistra u silnic XXIV (13)

        Skvělé zařízení. Guy Fieri se podívá na skvělá zařízení pro vaření, například vnitřní udírnu na jehňata, sto let starý stroj na výrobu delikátních italských ravioli nebo na pec na pizzu na jednom z havajských ostrovů, která dává masovým koláčům zvláštní chutě.

      • Úchvatné svatební dorty IV (7)

        Globus, drahokam, dorty protikladů. Kvůli tomuto dortu ve tvaru globusu si Robin přeje, aby svět byl skutečně placatý. Dort pro kalifornský pár vyzkouší přitažlivost protikladů.

      • Úchvatné svatební dorty IV (8)

        Dorty Hodiny, Boty a Krása. Na novoroční svatbu připravuje Robin dort, jenž o půlnoci začne vyzvánět. Christopher tvoří vrcholové sportovní boty a elegantní lodičky. V Ohiu se snaží rozsvítit a vyšperkovat recepci.

      • Úchvatné svatební dorty IV (9)

        Dorty Burgundy, Marocký polštář, Vačice. Christopher tvoří vysoký dort ve tvaru burgundského vína, se zlatem a stovkami květů. Marocký dort obsahuje 24karátové zlato. Robin v Gateaux Inc vytváří líbeznou vačici na ženichův dort.

      • Úchvatné svatební dorty IV (10)

        Dorty Art Deco, Baseball, Versailles. White Flowers tvoří svatební dort ve stylu art deco, Christopher Garren opulentní svatební dort inspirovaný Versailles a Robin v Gateaux Inc se inspiruje baseballem a spodním prádlem u dortu na svatební večírek.

      • Pečení s Annou Olson III (2)

        Vafle. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se ponoří do světa vaflí. Předvede, jak připravit vafle v americkém, italském a belgickém stylu.

      • Pečení s Annou Olson III (3)

        Ovocná šlehaná pěna. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se podělí o své znalosti o přípravě různých delikátních ovocných šlehaných pěn. Předvede, jak si tato mousse užít buď samotná, nebo jako součást velkých dezertů.

      • Malá bistra u silnic XXII (7)

        Světová ochutnávka. Na tomto výletu Guy ochutná autentická jídla z celého světa jako směs latinské kuchyně, skutečné thajské jídlo nebo sicilské speciality.

      • Malá bistra u silnic XXII (8)

        Sladké, chutné a šťavnaté. Na tomto výletu Guy ochutná masové texaské chili, dekadentní dýňové palačinky, burgery s arašídovým máslem, zmrzlinu „Láska ke slanině“ a omáčku mole.

      • Malá bistra u silnic XXII (9)

        Do Bakersfieldu a dál. Guy navštíví město plné chutí: Bakersfield v Kalifornii. Zajde do baskického bistra, kde podávají čtyřchodové jídlo, do řeckého, kde vaří autentické speciality, a do moderního asijského bistra.

      • Malá bistra u silnic XXII (10)

        Závody v Charlotte. Guy vyzkouší vysoce oktanová bistra v Charlotte v Severní Karolíně s řidičem NASCAR Clintem Bowyerem.

      • Se Sibou u stolu IV (3)

        Rychlá jídla. Siva uvaří neuvěřitelná jídla jen za pár minut. Začne úchvatnou a rychlou hromadou ke snídani, následují rychlé špenátové lasagne jakožto dokonalý oběd za chviličku hotový.

      • Se Sibou u stolu IV (4)

        Jídla s sebou. Chutná jídla od Siby je možné vzít si i s sebou na cesty, třeba kustovnici godži a smoothie z mučenky, nebo dokonale přenosný tuňákový salát vše v jednom, s chilli dresinkem a křupavými nudlemi.

      • Inspirace s Annou Olson (5)

        Vaření se šéfkuchařem Jackem Lee v Ho Či Minově Městě. Anna navštíví Ho Či Minovo Město a setká se s kuchařem Jackem Lee, který ji naučí pár klasických vietnamských jídel plných chuti a barev. Když se Anna vrátí domů, chce si hned vyzkoušet, co se naučila.

      • Inspirace s Annou Olson (6)

        Vaření se šéfkuchařkou May Chow v Hongkongu. Anna se setká s kuchařkou May Chow, která se podělí o tajné ingredience a ukáže Anně pár klasických asijských technik. Ve své vlastní kuchyni využije Anna inspiraci ze svého výletu do Hongkongu pro své vlastní kulinářské výtvory.

      • Realistické dorty z Texasu II (3)

        Hmyzí dort. Sideserfovi dostanou dva neobvyklé požadavky ze zoo v San Antoniu: jaguáří dort, který se nebude podobat jaguárovi, a dort ve tvaru cvrčka, který bude ze cvrččí mouky.

      • Realistické dorty z Texasu II (4)

        Zen a umění dortů. Natalie peče a sochá pro oslavu Keep Austin Beautiful dva rybí dorty jako poděkování, které do sebe musejí dokonale zapadnout. Pak má zakázku na dekadentní čokoládový dort pro taneční festival Austin Dance Fest.

      • Sekáček XXXI (15)

        Čas na taco! Kuchaři mají předvést své dovednosti s taco a pro porotce připravit rapini s droby a hořčicí v prvním kole. Finalisté pak nachystají sladké tortilly jakožto dezert, který bude obsahovat mexickou čokoládu.

      • Se Sibou u stolu IV (3)

        Rychlá jídla. Siva uvaří neuvěřitelná jídla jen za pár minut. Začne úchvatnou a rychlou hromadou ke snídani, následují rychlé špenátové lasagne jakožto dokonalý oběd za chviličku hotový.

      • Se Sibou u stolu IV (4)

        Jídla s sebou. Chutná jídla od Siby je možné vzít si i s sebou na cesty, třeba kustovnici godži a smoothie z mučenky, nebo dokonale přenosný tuňákový salát vše v jednom, s chilli dresinkem a křupavými nudlemi.

      • Inspirace s Annou Olson (5)

        Vaření se šéfkuchařem Jackem Lee v Ho Či Minově Městě. Anna navštíví Ho Či Minovo Město a setká se s kuchařem Jackem Lee, který ji naučí pár klasických vietnamských jídel plných chuti a barev. Když se Anna vrátí domů, chce si hned vyzkoušet, co se naučila.

      • Inspirace s Annou Olson (6)

        Vaření se šéfkuchařkou May Chow v Hongkongu. Anna se setká s kuchařkou May Chow, která se podělí o tajné ingredience a ukáže Anně pár klasických asijských technik. Ve své vlastní kuchyni využije Anna inspiraci ze svého výletu do Hongkongu pro své vlastní kulinářské výtvory.

      • Realistické dorty z Texasu II (3)

        Hmyzí dort. Sideserfovi dostanou dva neobvyklé požadavky ze zoo v San Antoniu: jaguáří dort, který se nebude podobat jaguárovi, a dort ve tvaru cvrčka, který bude ze cvrččí mouky.

      • Realistické dorty z Texasu II (4)

        Zen a umění dortů. Natalie peče a sochá pro oslavu Keep Austin Beautiful dva rybí dorty jako poděkování, které do sebe musejí dokonale zapadnout. Pak má zakázku na dekadentní čokoládový dort pro taneční festival Austin Dance Fest.