
Food Network
Food Network od do
Malá bistra u silnic XXII (8)
Sladké, chutné a šťavnaté. Na tomto výletu Guy ochutná masové texaské chili, dekadentní dýňové palačinky, burgery s arašídovým máslem, zmrzlinu „Láska ke slanině“ a omáčku mole.
Malá bistra u silnic XXII (9)
Do Bakersfieldu a dál. Guy navštíví město plné chutí: Bakersfield v Kalifornii. Zajde do baskického bistra, kde podávají čtyřchodové jídlo, do řeckého, kde vaří autentické speciality, a do moderního asijského bistra.
Malá bistra u silnic XXII (10)
Závody v Charlotte. Guy vyzkouší vysoce oktanová bistra v Charlotte v Severní Karolíně s řidičem NASCAR Clintem Bowyerem.
Se Sibou u stolu IV (3)
Rychlá jídla. Siva uvaří neuvěřitelná jídla jen za pár minut. Začne úchvatnou a rychlou hromadou ke snídani, následují rychlé špenátové lasagne jakožto dokonalý oběd za chviličku hotový.
Se Sibou u stolu IV (4)
Jídla s sebou. Chutná jídla od Siby je možné vzít si i s sebou na cesty, třeba kustovnici godži a smoothie z mučenky, nebo dokonale přenosný tuňákový salát vše v jednom, s chilli dresinkem a křupavými nudlemi.
Inspirace s Annou Olson (5)
Vaření se šéfkuchařem Jackem Lee v Ho Či Minově Městě. Anna navštíví Ho Či Minovo Město a setká se s kuchařem Jackem Lee, který ji naučí pár klasických vietnamských jídel plných chuti a barev. Když se Anna vrátí domů, chce si hned vyzkoušet, co se naučila.
Inspirace s Annou Olson (6)
Vaření se šéfkuchařkou May Chow v Hongkongu. Anna se setká s kuchařkou May Chow, která se podělí o tajné ingredience a ukáže Anně pár klasických asijských technik. Ve své vlastní kuchyni využije Anna inspiraci ze svého výletu do Hongkongu pro své vlastní kulinářské výtvory.
Realistické dorty z Texasu II (3)
Hmyzí dort. Sideserfovi dostanou dva neobvyklé požadavky ze zoo v San Antoniu: jaguáří dort, který se nebude podobat jaguárovi, a dort ve tvaru cvrčka, který bude ze cvrččí mouky.
Realistické dorty z Texasu II (4)
Zen a umění dortů. Natalie peče a sochá pro oslavu Keep Austin Beautiful dva rybí dorty jako poděkování, které do sebe musejí dokonale zapadnout. Pak má zakázku na dekadentní čokoládový dort pro taneční festival Austin Dance Fest.
Sekáček XXXI (15)
Čas na taco! Kuchaři mají předvést své dovednosti s taco a pro porotce připravit rapini s droby a hořčicí v prvním kole. Finalisté pak nachystají sladké tortilly jakožto dezert, který bude obsahovat mexickou čokoládu.
Se Sibou u stolu IV (3)
Rychlá jídla. Siva uvaří neuvěřitelná jídla jen za pár minut. Začne úchvatnou a rychlou hromadou ke snídani, následují rychlé špenátové lasagne jakožto dokonalý oběd za chviličku hotový.
Se Sibou u stolu IV (4)
Jídla s sebou. Chutná jídla od Siby je možné vzít si i s sebou na cesty, třeba kustovnici godži a smoothie z mučenky, nebo dokonale přenosný tuňákový salát vše v jednom, s chilli dresinkem a křupavými nudlemi.
Inspirace s Annou Olson (5)
Vaření se šéfkuchařem Jackem Lee v Ho Či Minově Městě. Anna navštíví Ho Či Minovo Město a setká se s kuchařem Jackem Lee, který ji naučí pár klasických vietnamských jídel plných chuti a barev. Když se Anna vrátí domů, chce si hned vyzkoušet, co se naučila.
Inspirace s Annou Olson (6)
Vaření se šéfkuchařkou May Chow v Hongkongu. Anna se setká s kuchařkou May Chow, která se podělí o tajné ingredience a ukáže Anně pár klasických asijských technik. Ve své vlastní kuchyni využije Anna inspiraci ze svého výletu do Hongkongu pro své vlastní kulinářské výtvory.
Realistické dorty z Texasu II (3)
Hmyzí dort. Sideserfovi dostanou dva neobvyklé požadavky ze zoo v San Antoniu: jaguáří dort, který se nebude podobat jaguárovi, a dort ve tvaru cvrčka, který bude ze cvrččí mouky.
Realistické dorty z Texasu II (4)
Zen a umění dortů. Natalie peče a sochá pro oslavu Keep Austin Beautiful dva rybí dorty jako poděkování, které do sebe musejí dokonale zapadnout. Pak má zakázku na dekadentní čokoládový dort pro taneční festival Austin Dance Fest.
Sekáček XXXI (15)
Čas na taco! Kuchaři mají předvést své dovednosti s taco a pro porotce připravit rapini s droby a hořčicí v prvním kole. Finalisté pak nachystají sladké tortilly jakožto dezert, který bude obsahovat mexickou čokoládu.
Guyovy hry s potravinami IV (9)
Bez vozíku. Kuchaři vaří středomořská jídla za použití těch nejméně pravděpodobných ingrediencí z prostřední uličky obchodu. Poté musejí shromáždit věci na salát a sendviče bez nákupního vozíku.
Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (1)
Dobrodružství začíná. Ina si užívá výlet do Kalifornie s pozvánkou na vaření pečeného kozího sýra v Sinskey’s Vineyard. Následuje neformální večeře v Napa stylu s Jeffreyho grilovanými vepřovými kotletami podávanými se zelenými fazolkami a s gremolátou.
Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (2)
Dobroty. Ina dělá pečený chřest a prosciutto se snadnou holandskou majonézou na oběd. Pak je tu sraz s Tyler Florence, který se podělí o tajemství dokonale připraveného hospodského steaku porterhouse.
Pečení s Annou Olson (35)
Čokoládové jemné pečivo. Anna začne základním těstem na čokoládové jemné pečivo, a pak z něj připraví čokoládové keksy. Potom nachystá delikátní francouzskou klasiku, tarte au chocolat. Pro dokonalé využití čokoládového jemného pečiva vytvoří dortíky s pomerančem a horkou čokoládou.
Kuchyně II (5)
Pomoc je na cestě. Pořad začíná nejhledanějším receptem na Food Network – na bramborový salát. Potom si hosté užijí zábavu s novými nástroji do kuchyně a Katie připraví jahodovou pěnu.
Osadnice XV (13)
Už hotová večeře. Ree sice jede do města, ale večeře je připravena hned, jak přijede domů! V menu je pastýřský koláč, opečená karotka s octovou zálivkou a jako dezert úžasný malinový krémový koláč.
Osadnice XVI (1)
Vše v jednom. Ree Drummond připravuje vše v jednom jedno za druhým! Třeba rychlou večeři, kuře s chlebovými kousky na pekáči, krevetí rizoto s citrónem a bazalkou z kastrolu, nejsnadnější polévku ramen pho a vrstvený řecký salát přenosný ve sklenici.
Se Sibou u stolu II (1)
Čerstvé věci z trhu. Ve městě jsou přátelé muzikanti, a tak Siba na jazzový víkend připraví hostinu inspirovanou farmářským trhem. Centrem show je úchvatný kuřecí salát se slaninou a zeleninou.
Se Sibou u stolu II (2)
Výročí první schůzky. Romantika visí ve vzduchu, když Siba a Brian slaví 12. výročí první schůzky. Tradičně grilují ve stylu braai, ale letos postaví vše na hlavu a dají si americké burgery se salátem cobb a grilovaným masem a jahody na špejli.
Valeriino domácí vaření (1)
Večeře pro mého nejlepšího přítele! Po dlouhém fotografování se Valerie Bertinelli vrací, aby uvařila pro svou nejlepší kamarádku a manžela, Toma Vitaleho, italská jídla jako bruschettu, opečenou mladou červenou řepu s bylinkami či kuřecí řízky s roketou a citrónovým dresinkem.
Valeriino domácí vaření (2)
Nouzové přistání… ještě jednou. Valerie Bertinelli pozve své kolegyně, herečky ze seriálu Nouzové přistání, Betty White, Jane Leeves a Wendie Malick do svého domu na kus řeči a příjemný oběd s koláčem quiché, tuňákovým salátem nebo grilovaným římským salátem s balzamikovým dresinkem.
Kuchyně VII (1)
Odhalení Kuchyně. Kuchyně se otevírá a odhaluje v nových, podzimních barvách. Mezi jídly najdeme lasagne se sezónní zeleninou od Marcely, Geoffreyho octovou zálivku, letní krabí koláčky od Katie a klasický koktejl.
Osadnice XIV (13)
Díkůvzdání s přáteli. Ree s přáteli oslaví Den díkůvzdání krocaní roládou s klobáskou a casserole s pórkem a bramborami. Mezi riskantní přílohy patří opilá omáčka, kozí sýr a sezónní koktejl.
Osadnice XV (1)
Jedenáctá hodina. Ree Drummond pořádá koktejlovou oslavu pro zaměstnance, kteří jí pomáhali otevřít obchod ve městě. Je zde delikátní jednohubky a sladkosti připravené dopředu, a pro přípitek punč Pawhuska Prohibition.
Osadnice XV (2)
Rozbalené Vánoce. Ree Drummond se podělí o tři vánoční jídla, včetně špízu s grilovaným kuřetem, bruschetty s fíky a kozím sýrem nebo sýrových mini papriček. K tomu ještě přidá na sváteční stůl Yorkshirský pudink a Santovy sladké sušenky.
Se Sibou u stolu II (3)
Dokonalý piknik v Kapském Městě. V Kapském Městě nastal čas na piknik, a tak Siba balí velký koš jídla. Připravila super rychlé smažené kuřecí kousky ve strouhance, těstovinový salát a vlastní saláty ve středomořském stylu.
Se Sibou u stolu II (4)
Viva Afrika. Pro večeři s tématem jihoafrické kotlíkové kuchyně Siba přichystá místní slavná jídla s vlastními drobnými změnami. Jsou zde jejím manželem Brianem na ohni grilované ve stylu braai roštěnce sosatie, a chutné sladké sušenky s trpkou polevou.
Malá bistra u silnic XXV (8)
Burgery, buchty a bagely. Na tomto výletě Guy sesbírá vše, od burgerů přes buchty až po bagely. V Portsmouth v New Hampshire nabízejí lahůdky jehněčí burgery a pořádná žebírka. V Los Angeles najdeme v korejské čtvrti asijské buchty a jedinečné barové jídlo se slaninou a kukuřicí.
Malá bistra u silnic XXV (9)
Velká jídla, malá města. Guy se zastaví v malých městech, aby našel velká jídla. V Raymondu v New Hampshire nabízí řeznictví obalované párky na špejli. V Rocky Hill v New Jersey předělali hospodu z 18. století na gastropub a nabízejí burgery s rajčaty a disco hranolky.
Sekáček XXII (13)
Úžasní pekaři. Můžete vsadit všechen svůj chleba, že pro cenu 10 000 dolarů bude potřeba něco upéct. V prvním kole soutěžící musejí upéct focacciu a přijít na to, jak obohatit rybu rýžovým pudinkem.
Kuchyně XIII (6)
Přípitek mámě. Kuchyně slaví Den matek heřmánkovým francouzským toastem Geoffreyho Zakariana, miniaturními quiché s brokolicí Katie Lee a třemi květinovými výzdobami pro matku. Herečka Susan Lucci se zastaví na čajový dýchánek.
Pečení s Annou Olson (1)
Briošky. Anna začne s klasickými francouzskými brioškami, jemně sladkými, máslovými a podobnými chlebu. A jako dekadentní vynikající dezert brioškový dort s čokoládou a lískovými oříšky.
Pečení s Annou Olson (2)
Kandovaná pomerančová kůra. Kandovaná pomerančová kůra je chutná a všestranně použitelná. Anna ji promění na pomerančovou kůru v čokoládě. Tu samou kandovanou kůru pak použije v klasickém ovocném dortu a koláči Southern Lane.
Sekáček X (10)
Hvězdy: Hlavní čas proti běžnému dnu. Čtyři hosté z populárně-naučných pořadů přinášejí do turnaje hvězd mezinárodní chutě. Ale kuřecí nohy v prvním koši je donutí jít mimo bezpečné území, navíc má tlak v kuchyni Sekáčku vliv na kvalitu předkrmu.
Jarní šampionát v pečení II (3)
Upeč duhu. Šest zbývajících pekařů připraví omáčky k namáčení a sladké fondue s vidinou hrnce zlata na konci duhy. A proto jako hlavní budou péct duhové dezerty.
Sledování restaurací IV (10)
Vinotéka. Willie pomáhá Richimu a Jeanie, majitelům 12 Grapes Wine Bar. Rich prozkoumal vše, co se podnikání týče, ale nyní má sen o restauraci s hudebními produkcemi, což ale ohrožuje finanční budoucnost páru.
Profesionální pekaři proti amatérům II (1)
Ovocný dort na úvod. Profesionální a amatérští pekaři se střetnou při přípravě ovocného dortu. Pak Lorraine Pascale, Sunny Anderson a Zac Young rozhodnou, kteří pekaři nejlépe zkombinovali různé hořčice se sladkou pochoutkou.
Strávníci v utajení II (11)
Hlídač mého bratra. Poté, co Nico, majitel Capo’s, slyší stížnosti na svého bratra a manažera v jednom, že jedná s hosty nepřiměřeně, pozve Charlese. Strávníci v utajení zjistí větší problém s nabučenou servírkou, která v restauraci krade.
Strávníci v utajení II (12)
Láska bolí. Když dva zaměstnanci, kteří se nedávno rozešli, naruší harmonii personálu a začnou mít vliv na klesající tržby v Marche Bacchus, vyhledají majitelé Jeff a Rhonda Charlesovu pomoc.
Malá bistra u silnic XXVII (4)
Mořská pobřeží a velká jezera. Na tomto výletu Guy Fieri jezdí od pobřeží k pobřeží, aby si dal výbušná jídla. V Los Angeles na Grand Central Market prozkoumá mexické bistro nabízející neuvěřitelné tostadas s chobotnicemi a jejich jedinečný burger.
Malá bistra u silnic XXVII (5)
Pas k chuti. Guy jede z Texasu do Michiganu za vražedně dobrou kuchyní s mezinárodními vlivy, včetně šavarmy, hrudí banh mi, croissantů s tequilou nebo starých, dobrých kynutých dobrot.
Sledování restaurací IV (10)
Vinotéka. Willie pomáhá Richimu a Jeanie, majitelům 12 Grapes Wine Bar. Rich prozkoumal vše, co se podnikání týče, ale nyní má sen o restauraci s hudebními produkcemi, což ale ohrožuje finanční budoucnost páru.
Profesionální pekaři proti amatérům II (1)
Ovocný dort na úvod. Profesionální a amatérští pekaři se střetnou při přípravě ovocného dortu. Pak Lorraine Pascale, Sunny Anderson a Zac Young rozhodnou, kteří pekaři nejlépe zkombinovali různé hořčice se sladkou pochoutkou.
Jídla na otevřeném ohni V (7)
Ohnivé ryby a drůbež. Roger se setká se šéfkuchařem Coquille Tribe v North Bend v Oregonu kvůli grilovanému lososovi, a pak zamíří do Los Angeles, aby odhalil tajemství skryté za slávou Pok Pok a jejich celého grilovaného kuřete.
Jídla na otevřeném ohni V (8)
Vše, co lze sníst. Roger ugriluje 30librovou italskou porchettu na ranči v Chico v Kalifornii, a pak zamíří do Sandy v Oregonu, kde peče mušle s místními dodavateli.
Malá bistra u silnic XXVII (4)
Mořská pobřeží a velká jezera. Na tomto výletu Guy Fieri jezdí od pobřeží k pobřeží, aby si dal výbušná jídla. V Los Angeles na Grand Central Market prozkoumá mexické bistro nabízející neuvěřitelné tostadas s chobotnicemi a jejich jedinečný burger.
Malá bistra u silnic XXVII (5)
Pas k chuti. Guy jede z Texasu do Michiganu za vražedně dobrou kuchyní s mezinárodními vlivy, včetně šavarmy, hrudí banh mi, croissantů s tequilou nebo starých, dobrých kynutých dobrot.
