• Food Network

    • Food Network od do

      • Jarní šampionát v pečení II (5)

        Máma miluje čokoládu. Tahle je pro tebe, mami! V předkole si čtyři zbývající pekaři vezmou inspiraci pro své dezerty z typických dárků Dne matek. Pak se kuchaři vrhnou na nejklasičtější dárek tohoto dne - na čokolády.

      • Sekáček XXXI (16)

        Pomsta diváků. Čtyři šťastní kuchaři mají zaručeny obtížné koše ve výzvě podle výběru diváků! Fanoušci vyberou strašidelný protein a krvavou polévku do prvního kola, na sladký dezert pak vnitřnosti a mexický nápoj atole.

      • Sekáček junior (3)

        Bagely v barvě duhy. Další neuvěřitelně talentovaná skupina juniorských kuchařů je rozhodnuta ztížit život porotě: Valerii Bertinelli z Food Network a kuchařům Sharone Hakmanovi a Marcusu Samuelssonovi.

      • Strávníci v utajení III (2)

        Cheeseburgerový zloděj. Když Stephanie a D-Rock, majitelé Cheeseburger Baby v Miami, zjistí rozdíly v seznamech, podezírají zaměstnance s kriminální minulostí, že u nich krade.

      • Strávníci v utajení III (3)

        Monstrózní večírek. Majitel stejnojmenné restaurace George’s Restaurant v Miami chce pro své hosty i své zaměstnance to nejlepší. Ale když zjistí významné ztráty v tržbách, kontaktuje Charlese, aby věc vyšetřil.

      • Malá bistra u silnic XXVII (8)

        Sendviče a koření. Guy Fieri si dá pořádné sendviče, třeba primo vepřový burger v Longmontu v Coloradu nebo hodně kořeněné a ohnivé thajské speciality v Los Angeles.

      • Malá bistra u silnic XXVII (9)

        Šampioni univerzitního města. Guy Fieri prozkoumá univerzitní města, kde hledá prvotřídní kuchyni. V Columbusu v Ohiu najde ráj pirožek a náklaďák, v němž se griluje a udí prvotřídní vepřové. V Boulderu v Coloradu se zastaví v thajském bistru na vynikající nudle.

      • Sekáček XXXI (16)

        Pomsta diváků. Čtyři šťastní kuchaři mají zaručeny obtížné koše ve výzvě podle výběru diváků! Fanoušci vyberou strašidelný protein a krvavou polévku do prvního kola, na sladký dezert pak vnitřnosti a mexický nápoj atole.

      • Sekáček junior (3)

        Bagely v barvě duhy. Další neuvěřitelně talentovaná skupina juniorských kuchařů je rozhodnuta ztížit život porotě: Valerii Bertinelli z Food Network a kuchařům Sharone Hakmanovi a Marcusu Samuelssonovi.

      • Jídla na otevřeném ohni V (11)

        Jedinečné grilovací pojízdné soupravy. Roger hledá opravdu jedinečné grilovací pojízdné soupravy jako třeba v Denveru vynález, jenž dokáže uvařit až 1 000 liber jídla, nebo impozantní pojízdný přívěs v Texasu.

      • Jídla na otevřeném ohni V (12)

        Rozpálené steaky. Roger rozpálí hořáky pod kovovými sudy v jámě v Buffalo Gap v Texasu, a pak vypomůže ve venkovní kuchyni ve Wyomingu, kde musí napíchnout steaky na vidle a nechat je fritovat v obřím kotli.

      • Malá bistra u silnic XXVII (8)

        Sendviče a koření. Guy Fieri si dá pořádné sendviče, třeba primo vepřový burger v Longmontu v Coloradu nebo hodně kořeněné a ohnivé thajské speciality v Los Angeles.

      • Malá bistra u silnic XXVII (9)

        Šampioni univerzitního města. Guy Fieri prozkoumá univerzitní města, kde hledá prvotřídní kuchyni. V Columbusu v Ohiu najde ráj pirožek a náklaďák, v němž se griluje a udí prvotřídní vepřové. V Boulderu v Coloradu se zastaví v thajském bistru na vynikající nudle.

      • Sekáček X (12)

        Hvězdy: Remix porotců. Soupeření o poslední zbývající místo ve finále hvězd o 50 000 dolarů a čtyři porotci Sekáčku míří do kuchyně prověřit si, co skutečně vědí o vaření. Aspik a mozečky – kozí mozky pro přesnost – jsou požadavky kola pro předkrm.

      • Guyovy hry s potravinami IV (12)

        Vyslovte slovo dobré. Kuchaři dnes zjistí, že vytvořit nejlepší jídlo jen za použití ingrediencí začínajících písmenem M není tak snadné jako abeceda. Poté musejí připravit lehký a grilovaný salát pouze za použití 2,5 kg ingrediencí.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (7)

        Dokonalý den v East Hampton. Takhle si Ina představuje dokonalý den: zatímco Jeffrey běhá po pláži, ona připraví malinové vdolečky na snídani. Pak si zajede do South Fork Kitchen, kde bude vařit se šéfkuchařem Joem Isidorim.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (8)

        Plán hry. Dnes se Ina podělí o své tipy a zjednodušení, která na výsledném jídle ale nebudou znát. V menu jsou chipsy z tortilly, pomalu opékaný filet hovězího s majonézovo-parmezánovou majonézou, opékaná růžičková kapusta s balzamikem a šťouchané brambory s lanýži.

      • Pečení s Annou Olson (38)

        Focaccia. Anna začne klasickým těstem na focacciu a připraví aromatickou focacciu s rozmarýnem a cibulí. Použije to samé těsto, ale přemění slané za sladké s focacciou s čokoládou a brusinkami. Pro uměleckou verzi Anna upeče focacciu s bramborami a parmezánem.

      • Kuchyně II (8)

        Staré zvyky. Epizoda začíná videem diváka, který sestříhal pomocnou linku Kuchyně. Geoffrey vše rozhrábne díky úchvatné alternativě grilovací omáčky, pálivé chimichurri.

      • Osadnice XVI (6)

        Snídaňové vychytávky. Ree vyzkouší delikátní nápady s kuchyňskými udělátky při své snídaňové hře. Nachystá lívanečky s čokoládou a ořechy, bláznivé omelety v sáčku, bramborové placičky se sýrem z vaflovače a mangové smoothie.

      • Osadnice XVI (7)

        Čištění ledničky. Ree vyčistí ledničku a využije jídlo, kterému končí doba spotřeby. Připraví pudink z citrónové rýže, studené gazpacho, kuře na tex-mex způsob a kuře Alfredo.

      • Se Sibou u stolu II (7)

        Superrychlá neděle. Siba se snaží o superrychlý nedělní oběd s asijskými vlivy. Jsou zde skvělé pečené filety, úžasné smažené kalmary a jemná omáčka, jež se dají vytvořit za pár minut, a jako příloha rychlý asijský barevný salát a sushi rýže.

      • Se Sibou u stolu II (8)

        Seznamte se s dítětem. V Kapském Městě se slaví, když přijdou na návštěvu Sibiini příbuzní s malou dcerkou Linou. K jídlu bude nadívaná vepřová pečeně s jablečnou omáčkou a jako příloha restovaná zelenina s rukolou a sýrem feta.

      • Valeriino domácí vaření (8)

        Zábava a jídlo s ragby. Valerie pozve svou rodinu na ragby, zábavu a spoustu jídla v cajunském stylu. Podává nejrychleji kdy připravené gumbo s čerstvým jarním salátem. A pak vzdá Valerie poctu svému tchánovi sicilským dortem.

      • Valeriino domácí vaření (9)

        Grilování a odpočinek s rodinou. Valerie vzdává poctu své neformální kalifornské kuchyni, když na zadním dvorku griluje jídla inspirovaná výletem na farmářský trh. Připraví salsu a guacamole, salát s opékanou kukuřicí, margaritu s jalapeno a zázvorem, a také grilované kuřecí kebaby.

      • Kuchyně VII (4)

        Rychlovky. Náš tým z Kuchyně nám předvede přípravu rychlých jídel a podělí se o dvě jídla uvařená na plechu. Mezi recepty najdeme kuře s tymiánem a zeleninou, salát se svíčkovými řezy, carnitas s Coca-Colou, snadnou čokoládovou omáčku a dokonalý gin s tonikem.

      • Osadnice XV (9)

        Podělit se o čokoládu. Ree se podělí s milovníky čokolády o své dobroty. Začne trojitým čokoládovým tiramisu pro svou nejlepší kamarádku. Pak, za pomoci svého syna, nachystá křupavé čokoládové tyčinky pro bláznivé čokoládové koktejly.

      • Osadnice XV (10)

        Balíček pro kovboje Camerona. Ree Drummond přivítá na ranči nového kovboje balíčkem s večeří v pohraničním stylu a s jeho oblíbenými jídly jako sendviče se žebírky, salát s opečenou máslovou dýní a solené namražené brownies s karamelem.

      • Osadnice XV (11)

        Sytá jídla starého stylu. Od začátku do konce dnes Ree připraví sytá jídla ve starém stylu, která stále chutnají. Uvaří casserole s tuňákem a nudlemi, masové koule ve sladkokyselé omáčce, glazované jablečné knedlíky a velšské sýrové toasty.

      • Se Sibou u stolu II (9)

        Letní dny. Siba se podělí o své oblíbené letní recepty včetně masa s mořskými plody grilované stylem braai, kukuřičný salát a dip peppadew. A na skvělé finále je tropický dort Pavlova, jenž je jednoduchý, rychlý a úchvatný. Jde o základního Sibiina průvodce letním vařením.

      • Se Sibou u stolu II (10)

        Jídla pro dobrý pocit. Siba píše o svých oblíbených jídlech pro dobrý pocit. Má dobré nápady jednoduché, dobrodružné i romantické, včetně konejšivých kuřecích penne s omáčkou pesto, nadívaného pečeného lososa nebo dekadentní sendvič se smaženým banánem.

      • Malá bistra u silnic XXVI (1)

        Jak na hlad v Barceloně. Guy Fieri to vezme přes Atlantik, aby se ponořil do mnoha různých kulinářských nabídek španělské Barcelony. Ochutná chobotnici v galicijském stylu a polévku, tradiční klobásky a starosvětské katalánské kulinářské výtvory.

      • Malá bistra u silnic XXVI (2)

        Ochutnávka Španělska. Guy Fieri jede do španělské Barcelony, aby zjistil vše o prvotřídních tapas jako krevety a křepelky, ale také tradičních katalánských specialitách, např. velmi chutných masových kuličkách nebo guláš z telecí hlavy.

      • Sekáček XXIII (3)

        Sendvič kam se podíváš. Tato soutěž bude celá o oslavě klasického sendviče. Čtyři soutěžící musejí vytvořit kreativní sendviče jako předkrm z hovězího hrudí, ale dva kuchaři pak udělají ty samé, velké chyby. Bude je to stát jejich místo?

      • Kuchyně XIII (9)

        Podává se kousek léta. Kuchyně vítá chutě léta a začne fajitas s grilovanými krevetami Katie Lee a sýrovým kukuřičným dipem Marcely Valladolid, a pak si všichni vyjdou ven probrat nejhorší zvyky při grilování.

      • Pečení s Annou Olson (7)

        Závin neboli štrúdl. Závin neboli štrúdl je z máslového těsta, které je pekařským základem – vrstva za vrstvou listové dobroty obalené kolem vynikající náplně. Anna připraví vlastní štrůdly hruška s cabernetem a s vlašskými ořechy, a pak klasický třešňový štrúdl.

      • Pečení s Annou Olson (8)

        Vařený pudink. Anna začne s anglickým chutným karamelovým pudinkem. Pak vytvoří vánoční klasiku, delikátní kdykoliv v roce – slavnostní vánoční pudink s rozinkami. A jako něco navíc Anna prozradí, jak ozdobit pudinkové koláčky marcipánovým ovocem.

      • Sekáček X (13)

        Hvězdy Sekáčku!: Velké finále. Čtyři hvězdy Sekáčku bojují o 50 000 dolarů na dobrou věc! Když je v sázce tolik, měla by mít vítězná celebrita srdce na pravém místě. A hádejte, co bude v koši na předkrm? Hovězí srdce!

      • Jarní šampionát v pečení II (6)

        Svatba v letovisku. Poslední tři pekaři vytvoří svačiny pro uvítací koš pro ženicha, a pak upečou své nejlepší dorty pro svatby v letovisku, inspirované Mexikem, Havají a Itálií.

      • Inspirace s Annou Olson (7)

        Vaření se šéfkuchařkou Sarah Benjamin v Singapuru. Anna cestuje do Singapuru a setká se s televizní hvězdou a blogerkou Sarah Benjamin. Společně připraví chutná místní oblíbená jídla. Anna po příjezdu domů pod dojmem této inspirace ve své kuchyni přetvoří svá vlastní klasická jídla.

      • Inspirace s Annou Olson (8)

        Vaření se šéfkuchařem Claudem Tayagou v Pampangně. Anna se setká s kuchařem Claudem Tayagou a společně připraví pár klasických filipínských jídel. Po návratu domů Anna využije tyto inspirace od Claudea a využije neobvyklé ingredience na svá sladká i slaná jídla.

      • Se Sibou u stolu IV (5)

        Delikátní večeře. Večeři pod širým nebem načíná jehně grilované stylem braai, úchvatný středomořský salát s kuskusem a studené tzatziki - víkendová večeře, která všechny potěší svými chutěmi.

      • Se Sibou u stolu IV (6)

        Samá dobrá jídla. Dnes to budou samá dobrá jídla, jaká umí jen Siba. Pro začátek dvojice křupavých tyčinek, jejichž příprava je rychlá, nebo koule z datlí a semínek, krásné kousky plné energie.

      • Strávníci v utajení III (4)

        Úlovek dne. Poté, co Luis, majitel Garcia’s Seafood v Miami, zjistí neobvykle nízké úlovky krabích klepet, kontaktuje Charlese. Strávníci v utajení, Harry a Carlos, zjistí, kam se mořské plody ztrácejí.

      • Strávníci v utajení III (5)

        Vše v rodině. Když má UJ, majitel rodinné restaurace R&O’s Restaurant v New Orleans, dost nedostatku respektu od svých zaměstnanců, poprosí Charlese o pomoc.

      • Malá bistra u silnic XXVII (10)

        Snídaně, hrudí a bůček. Guy se podívá na bistro v Los Angeles otevřené dlouho do noci a dá si zde snídani, na jídelnu podávající kreativní kombinace v Columbusu v Ohiu a na bistro ve Phoenixu, kde se griluje a kde dostane knedlíky s uzeným bůčkem.

      • Malá bistra u silnic XXVII (11)

        Poutine, pizza a vepřové. Guy Fieri projíždí zemí, aby našel nejlepší masné kousky k jídlu, třeba burger s poutine v Coloradu, koláč s bramborovými čipsy v Dallasu nebo vražedně dobré kuře z hrnce ve Phoenixu.

      • Inspirace s Annou Olson (7)

        Vaření se šéfkuchařkou Sarah Benjamin v Singapuru. Anna cestuje do Singapuru a setká se s televizní hvězdou a blogerkou Sarah Benjamin. Společně připraví chutná místní oblíbená jídla. Anna po příjezdu domů pod dojmem této inspirace ve své kuchyni přetvoří svá vlastní klasická jídla.

      • Inspirace s Annou Olson (8)

        Vaření se šéfkuchařem Claudem Tayagou v Pampangně. Anna se setká s kuchařem Claudem Tayagou a společně připraví pár klasických filipínských jídel. Po návratu domů Anna využije tyto inspirace od Claudea a využije neobvyklé ingredience na svá sladká i slaná jídla.

      • Se Sibou u stolu IV (5)

        Delikátní večeře. Večeři pod širým nebem načíná jehně grilované stylem braai, úchvatný středomořský salát s kuskusem a studené tzatziki - víkendová večeře, která všechny potěší svými chutěmi.

      • Se Sibou u stolu IV (6)

        Samá dobrá jídla. Dnes to budou samá dobrá jídla, jaká umí jen Siba. Pro začátek dvojice křupavých tyčinek, jejichž příprava je rychlá, nebo koule z datlí a semínek, krásné kousky plné energie.

      • Jídla na otevřeném ohni III (1)

        Grilované sendviče. Roger Mooking míří do Barbecue Exchange na dva hříšně chutné sendviče – jednomu se říká Nebe, a druhému Peklo. Oba s vepřovým a se slaninou!

      • Jídla na otevřeném ohni III (2)

        Prase na sto způsobů. Vše se točí kolem oblíbeného zvířete Rogera Mookinga – prasete. Vyzkouší si naložené, uzené i uleželé vepřové maso od nejlepších dodavatelů v zemi.

      • Malá bistra u silnic XXVII (10)

        Snídaně, hrudí a bůček. Guy se podívá na bistro v Los Angeles otevřené dlouho do noci a dá si zde snídani, na jídelnu podávající kreativní kombinace v Columbusu v Ohiu a na bistro ve Phoenixu, kde se griluje a kde dostane knedlíky s uzeným bůčkem.

      • Malá bistra u silnic XXVII (11)

        Poutine, pizza a vepřové. Guy Fieri projíždí zemí, aby našel nejlepší masné kousky k jídlu, třeba burger s poutine v Coloradu, koláč s bramborovými čipsy v Dallasu nebo vražedně dobré kuře z hrnce ve Phoenixu.