• Food Network

    • Food Network od do

      • Jarní šampionát v pečení II (6)

        Svatba v letovisku. Poslední tři pekaři vytvoří svačiny pro uvítací koš pro ženicha, a pak upečou své nejlepší dorty pro svatby v letovisku, inspirované Mexikem, Havají a Itálií.

      • Inspirace s Annou Olson (7)

        Vaření se šéfkuchařkou Sarah Benjamin v Singapuru. Anna cestuje do Singapuru a setká se s televizní hvězdou a blogerkou Sarah Benjamin. Společně připraví chutná místní oblíbená jídla. Anna po příjezdu domů pod dojmem této inspirace ve své kuchyni přetvoří svá vlastní klasická jídla.

      • Inspirace s Annou Olson (8)

        Vaření se šéfkuchařem Claudem Tayagou v Pampangně. Anna se setká s kuchařem Claudem Tayagou a společně připraví pár klasických filipínských jídel. Po návratu domů Anna využije tyto inspirace od Claudea a využije neobvyklé ingredience na svá sladká i slaná jídla.

      • Se Sibou u stolu IV (5)

        Delikátní večeře. Večeři pod širým nebem načíná jehně grilované stylem braai, úchvatný středomořský salát s kuskusem a studené tzatziki - víkendová večeře, která všechny potěší svými chutěmi.

      • Se Sibou u stolu IV (6)

        Samá dobrá jídla. Dnes to budou samá dobrá jídla, jaká umí jen Siba. Pro začátek dvojice křupavých tyčinek, jejichž příprava je rychlá, nebo koule z datlí a semínek, krásné kousky plné energie.

      • Strávníci v utajení III (4)

        Úlovek dne. Poté, co Luis, majitel Garcia’s Seafood v Miami, zjistí neobvykle nízké úlovky krabích klepet, kontaktuje Charlese. Strávníci v utajení, Harry a Carlos, zjistí, kam se mořské plody ztrácejí.

      • Strávníci v utajení III (5)

        Vše v rodině. Když má UJ, majitel rodinné restaurace R&O’s Restaurant v New Orleans, dost nedostatku respektu od svých zaměstnanců, poprosí Charlese o pomoc.

      • Malá bistra u silnic XXVII (10)

        Snídaně, hrudí a bůček. Guy se podívá na bistro v Los Angeles otevřené dlouho do noci a dá si zde snídani, na jídelnu podávající kreativní kombinace v Columbusu v Ohiu a na bistro ve Phoenixu, kde se griluje a kde dostane knedlíky s uzeným bůčkem.

      • Malá bistra u silnic XXVII (11)

        Poutine, pizza a vepřové. Guy Fieri projíždí zemí, aby našel nejlepší masné kousky k jídlu, třeba burger s poutine v Coloradu, koláč s bramborovými čipsy v Dallasu nebo vražedně dobré kuře z hrnce ve Phoenixu.

      • Inspirace s Annou Olson (7)

        Vaření se šéfkuchařkou Sarah Benjamin v Singapuru. Anna cestuje do Singapuru a setká se s televizní hvězdou a blogerkou Sarah Benjamin. Společně připraví chutná místní oblíbená jídla. Anna po příjezdu domů pod dojmem této inspirace ve své kuchyni přetvoří svá vlastní klasická jídla.

      • Inspirace s Annou Olson (8)

        Vaření se šéfkuchařem Claudem Tayagou v Pampangně. Anna se setká s kuchařem Claudem Tayagou a společně připraví pár klasických filipínských jídel. Po návratu domů Anna využije tyto inspirace od Claudea a využije neobvyklé ingredience na svá sladká i slaná jídla.

      • Se Sibou u stolu IV (5)

        Delikátní večeře. Večeři pod širým nebem načíná jehně grilované stylem braai, úchvatný středomořský salát s kuskusem a studené tzatziki - víkendová večeře, která všechny potěší svými chutěmi.

      • Se Sibou u stolu IV (6)

        Samá dobrá jídla. Dnes to budou samá dobrá jídla, jaká umí jen Siba. Pro začátek dvojice křupavých tyčinek, jejichž příprava je rychlá, nebo koule z datlí a semínek, krásné kousky plné energie.

      • Jídla na otevřeném ohni III (1)

        Grilované sendviče. Roger Mooking míří do Barbecue Exchange na dva hříšně chutné sendviče – jednomu se říká Nebe, a druhému Peklo. Oba s vepřovým a se slaninou!

      • Jídla na otevřeném ohni III (2)

        Prase na sto způsobů. Vše se točí kolem oblíbeného zvířete Rogera Mookinga – prasete. Vyzkouší si naložené, uzené i uleželé vepřové maso od nejlepších dodavatelů v zemi.

      • Malá bistra u silnic XXVII (10)

        Snídaně, hrudí a bůček. Guy se podívá na bistro v Los Angeles otevřené dlouho do noci a dá si zde snídani, na jídelnu podávající kreativní kombinace v Columbusu v Ohiu a na bistro ve Phoenixu, kde se griluje a kde dostane knedlíky s uzeným bůčkem.

      • Malá bistra u silnic XXVII (11)

        Poutine, pizza a vepřové. Guy Fieri projíždí zemí, aby našel nejlepší masné kousky k jídlu, třeba burger s poutine v Coloradu, koláč s bramborovými čipsy v Dallasu nebo vražedně dobré kuře z hrnce ve Phoenixu.

      • Sekáček X (13)

        Hvězdy Sekáčku!: Velké finále. Čtyři hvězdy Sekáčku bojují o 50 000 dolarů na dobrou věc! Když je v sázce tolik, měla by mít vítězná celebrita srdce na pravém místě. A hádejte, co bude v koši na předkrm? Hovězí srdce!

      • Guyovy hry s potravinami IV (13)

        Kuchaři na dlouhé i krátké cestě. Čtyři kuchaři soutěží v napínavé bitvě při tvorbě dokonalého horkého sendviče za použití směsi chipsů, brambůrek a tyčinek ze vzorníku na trhu. Dále musejí kuchaři beze strachu připravit meznárodní jídlo z pěti a méně ingrediencí.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (9)

        Narozeninové překvapení. Inina kamarádka Dwyer Derrig se vrací z města a dostane se jí skvělého narozeninového překvapení: ledničky plné Inou doma připraveného italského salátu s mořskými plody a německých čokoládových košíčků.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (10)

        Hrdinové místní kuchyně. Ina si vezme inspiraci ze slavného jídla z oblasti Hamptons, aby je přetvořila na nový recept pro svůj blog Barefoot. Připraví lososové a guacamolové sendviče, solené karamelové sušenky a salát z opečené červené řepy s balzamikem.

      • Pečení s Annou Olson (39)

        Anglický krém. Anna připraví dortík s jahodovým krémem. Pak upeče vlastní soufflé s pomeranči a meruňkami, a jako dokonalý dezert s anglickým krémem nachystá klasický karamelový, narozeninový dort s anglickým krémem ochuceným karamelem.

      • Kuchyně II (9)

        Den otců s Rachael Ray. Den otců oslavíme chutným steakem a burritem s vejci. Rachael Ray se k nám připojí se zvláštní vsuvkou nazvanou Kuchyňské nářadí.

      • Osadnice XVI (8)

        Nový rozměr. Ree dá běžným nákupním položkám zcela nový rozměr. Z obyčejné piškotové bábovky udělá úchvatný dezert Pečená Aljaška, z cukrářského těsta ovocné dortíky a z bílé veky opečený česnekový chléb se čtyřmi druhy sýrů.

      • Osadnice XVI (9)

        Konkurenční snídaně. Ree se snaží odvrátit svého manžela od snídaní ve městě v prodejně Merc opět k těm jejím. Na tác připraví míchaná vejce, medovou šunku, smažené klobásky, slaninu a křupavé kousky brambor - a také skvělé buchty.

      • Se Sibou u stolu II (9)

        Letní dny. Siba se podělí o své oblíbené letní recepty včetně masa s mořskými plody grilované stylem braai, kukuřičný salát a dip peppadew. A na skvělé finále je tropický dort Pavlova, jenž je jednoduchý, rychlý a úchvatný. Jde o základního Sibiina průvodce letním vařením.

      • Se Sibou u stolu II (10)

        Jídla pro dobrý pocit. Siba píše o svých oblíbených jídlech pro dobrý pocit. Má dobré nápady jednoduché, dobrodružné i romantické, včetně konejšivých kuřecích penne s omáčkou pesto, nadívaného pečeného lososa nebo dekadentní sendvič se smaženým banánem.

      • Valeriino domácí vaření (10)

        Pizza večírek! Všichni jsou zváni. Valerie pozve svou rodinu na večeři, a protože každý má rád něco jiného, vytvoří sama pizzy z domácího těsta s ingrediencemi pro každého! S kapustovými chipsy na úvod si ve Valeriině menu každý najde to svoje.

      • Valeriino domácí vaření II (1)

        Pokerová noc. U Valerie a Toma se koná pokerová noc a jejich přátelé Michael Burger, Duff Goldman a Jenny Johnson se na hru těší. Valerie v menu nabídne jihozápadní vaječné rolky, teriyaki rumaki a čedarové řezy s jablkem a šunkou.

      • Kuchyně VII (5)

        První chutě podzimu. Připojte se k hostům Kuchyně na Food Network, kteří oslaví štědrost podzimu delikátními recepty s využitím růžičkové kapusty a žaludové kaše, a připijí si zmrzlinovým likérem Fall Floats.

      • Osadnice XV (12)

        Obědy do ruky. Toto je příběh o třech obědech s sebou! Ree připraví nudlový salát s hovězím a s arašídovou omáčkou v míse, těstovinový salát s kapustou v zavařovací sklenici a v kovbojské krabici na oběd jsou kuřecí křídla s BBQ omáčkou a bramborový salát s citrónem a bazalkou.

      • Osadnice XV (13)

        Už hotová večeře. Ree sice jede do města, ale večeře je připravena hned, jak přijede domů! V menu je pastýřský koláč, opečená karotka s octovou zálivkou a jako dezert úžasný malinový krémový koláč.

      • Osadnice XVI (1)

        Vše v jednom. Ree Drummond připravuje vše v jednom jedno za druhým! Třeba rychlou večeři, kuře s chlebovými kousky na pekáči, krevetí rizoto s citrónem a bazalkou z kastrolu, nejsnadnější polévku ramen pho a vrstvený řecký salát přenosný ve sklenici.

      • Se Sibou u stolu III (1)

        Je to holka. Sibiina holčička bude mít 9 měsíců, a tak se fotografuje. Siba zajistí na akci jídlo a v menu jsou vynikající ovocné tyčinky granola a ovocný letní čaj rooibos pro dětské osvěžení.

      • Se Sibou u stolu III (2)

        Va Va Voom. Je to rychlá cesta k tomu být plni energie, tedy va va voom, s tajemstvími ze Sibiiny stylové bible. Hovězí carpaccio dostane barevnou a živou předělávku a kořeněné kuřecí tacos jsou přetvořeny do stylového jídla vše v jednom.

      • Malá bistra u silnic XXVI (3)

        Mega chuťovky. Guy si může vykloubit čelisti při těchto mega chutných jídlech. V Louisville všestranné bistro s mořskými plody dává své speciality na vafle, a v Portlandu grilovací pojízdné bistro nabízí plnou nálož vražedně dobrého shabamwich.

      • Malá bistra u silnic XXVI (4)

        Švýcarsko, sendviče a klobásky. Guy vyzkouší sendviče s grilovaným sýrem, vytvořené od základ z klobásek, a další speciality přímo ze Švýcarska.

      • Sekáček XXIII (4)

        Znovu v Sekáčku. Je zde druhá šance na vítězství pro čtyři kuchaře, kteří prohráli, a nyní hledají možnost nápravy. Jako předkrm musejí kuchaři připravit rejnoka s melasou z granátového jablka, a pak musí jeden kuchař snést ponížení jakožto první vyřazený.

      • Kuchyně XIII (10)

        Letní přílohy. Kuchyně podává letní přílohy! Sunny Anderson přemění oblíbený steak k večeři s bramborami na snadný T-bone steak s bramborovým salátem a hosté delikátní přílohy naaranžují i s dresinky od aranžéra.

      • Pečení s Annou Olson (9)

        Piškoty. Piškoty jsou nádherně bohaté, nadýchané a máslové s příjemně zlato-hnědou krustou. Anna začne svými oblíbenými – klasickými citrónovými piškoty. Pak vytvoří dort s fondánem ve tvaru srdce, jenž je dokonalé upéct pro někoho speciálního.

      • Pečení s Annou Olson (10)

        Lívance. Kdo by odolal těmto chutným dobrotám servírovaným s vychlazenou sklenicí mléka? Anna vytvoří různé lívance a dezerty, oblíbené malými i většími dětmi! Začne oblíbenou pochoutkou každého, klasickými čokoládovými placičkami.

      • Sekáček XI (2)

        Jsem tvá borůvka. V prvním kole čtyři soutěžící zkoušejí připravit chobotnici a americké borůvky. Ve druhém kole létají korky ze šampaňského a kladiva. Poslední dva finalisté vytvoří dezerty s peruánskými nápoji a mexickým sýrem, ale jen jeden za vše dinero dostane všechno nada.

      • Jarní šampionát v pečení III (1)

        Velikonoční dobroty. Devět nejlepších pekařů Ameriky se pokusí pojmout duch jara ve svých pekařských výtvorech dezerty s velikonočním vajíčkem a dorty s králíčkem.

      • Realistické dorty z Texasu II (5)

        Velké letecké dorty z Austinu. Dorty se objevují na velkém texaském nebi, když Natalie a Dave Sideserfovi pracují na dvou dortech s leteckou tematikou - jeden pro školu skydivingu a druhý pro místní uměleckou školu.

      • Realistické dorty z Texasu II (6)

        Vystřel mne na Měsíc. Natalie a Dave chystají dva zcela odlišné dorty pro dva podobně zcela odlišné klienty - festival komiků v Austinu a pro zahradní gala večer sochařů.

      • Dorty z Vegas (1)

        Nepřetržitá práce ve Vegas. Po celém Las Vegas je známé pekařství Freed’s Bakery díky svým dortům na zakázku. Tým dělá nepřetržitě, jen aby doručil 90 cm dlouhý dort v podobě auta, okouzlujícího jednorožce nebo směsi nezdravé a zdravé stravy.

      • Dorty z Vegas (2)

        Baseballový vetřelec a Dort Cirque. Ve Vegas jsou sázky vysoké, když slaví KA produkce Cirque du Soleil šestitisící představení epickým dortem. Následuje gravitaci popírající baseballový dort s vetřelcem pro místní baseballový tým, Las Vegas 51.

      • Strávníci v utajení III (6)

        Přátelé s výhodami. Poté, co zjistili, jak těžké je začít provozovat novou restauraci, kontaktují manželé a majitelé N’awlins Cafe v New Orleans Charlese s prosbou o radu.

      • Strávníci v utajení III (7)

        Nic k smíchu. Keith, majitel Deanie’s Seafood v New Orleans, je znepokojen tím, že jeho manažer se víc soustředí na svou kariéru amatérského komika, než na vedení restaurace. Strávníci v utajení věc prošetří.

      • Malá bistra u silnic XIII (1)

        Mořské plody a sendviče. Na tomto výletu jde Guy za mořskými plody s masem. Ve Vancouveru v Britské Kolumbii je pojízdné bistro s vyloupanými a smaženými ústřicemi pro sendvič po’boy, a k tomu křupavé hranolky.

      • Malá bistra u silnic XIII (2)

        Klasiky od pobřeží k pobřeží. Guy projede celou zemi, aby našel skutečně vynikající jídla. Na Floridě jsou chili a burgery dlouhotrvajícími stálicemi v baru u cesty a Guy vynalezne 200gramový burger do menu – Triple D Triple Play.

      • Realistické dorty z Texasu II (5)

        Velké letecké dorty z Austinu. Dorty se objevují na velkém texaském nebi, když Natalie a Dave Sideserfovi pracují na dvou dortech s leteckou tematikou - jeden pro školu skydivingu a druhý pro místní uměleckou školu.

      • Realistické dorty z Texasu II (6)

        Vystřel mne na Měsíc. Natalie a Dave chystají dva zcela odlišné dorty pro dva podobně zcela odlišné klienty - festival komiků v Austinu a pro zahradní gala večer sochařů.

      • Dorty z Vegas (1)

        Nepřetržitá práce ve Vegas. Po celém Las Vegas je známé pekařství Freed’s Bakery díky svým dortům na zakázku. Tým dělá nepřetržitě, jen aby doručil 90 cm dlouhý dort v podobě auta, okouzlujícího jednorožce nebo směsi nezdravé a zdravé stravy.

      • Dorty z Vegas (2)

        Baseballový vetřelec a Dort Cirque. Ve Vegas jsou sázky vysoké, když slaví KA produkce Cirque du Soleil šestitisící představení epickým dortem. Následuje gravitaci popírající baseballový dort s vetřelcem pro místní baseballový tým, Las Vegas 51.

      • Jídla na otevřeném ohni III (3)

        Chuťovky z Karolíny. Roger Mooking míří do Severní a Jižní Karolíny, aby navštívil pár starých školních restaurací s dlouhou a několik generací trvající tradicí vynikajících barbecue.

      • Jídla na otevřeném ohni III (4)

        Ohnivá mexická oslava. Mexické jídlo Roger Mooking preferuje kvůli jeho komplexním a zemitým chutím i díky tradici vaření nad ohništěm. Roger se setká s kuchařem Johnnym Hernandezem v San Antoniu a uvaří regionální mexická jídla.

      • Malá bistra u silnic XIII (1)

        Mořské plody a sendviče. Na tomto výletu jde Guy za mořskými plody s masem. Ve Vancouveru v Britské Kolumbii je pojízdné bistro s vyloupanými a smaženými ústřicemi pro sendvič po’boy, a k tomu křupavé hranolky.

      • Malá bistra u silnic XIII (2)

        Klasiky od pobřeží k pobřeží. Guy projede celou zemi, aby našel skutečně vynikající jídla. Na Floridě jsou chili a burgery dlouhotrvajícími stálicemi v baru u cesty a Guy vynalezne 200gramový burger do menu – Triple D Triple Play.