• Food Network

    • Food Network od do

      • Malá bistra u silnic XXII (13)

        Mezikontinentální chutě. Guy se vydává za světovými chutěmi do Los Angeles. Navštíví korejsko-mexickou kuchyni a v Čínské čtvrti bistro inspirované New Orleans. Pak zamíří do Charlotte v Severní Karolíně a na srbskou pizzu.

      • Malá bistra u silnic XXIII (1)

        Mísa plná duše. Guy Fieri dává vše, aby našel chutná jídla a duši. Zastaví se v Severní Karolíně a Kalifornii, aby si zakousl zabijácké různé druhy salátu a chutné krůtí chili. Není nad dekadentní oblíbená jídla z oblasti Low Country.

      • Malá bistra u silnic XXIII (2)

        Chuť Asie. Guy si užívá velké chutě Dálného východu. V Las Vegas ochutná v japonském bistru úžasné sushi a tradiční udon. A poté v Denveru navštíví korejské bistro s grilem a nabídkou „vše, co sníte“.

      • Sledování restaurací IV (10)

        Vinotéka. Willie pomáhá Richimu a Jeanie, majitelům 12 Grapes Wine Bar. Rich prozkoumal vše, co se podnikání týče, ale nyní má sen o restauraci s hudebními produkcemi, což ale ohrožuje finanční budoucnost páru.

      • Profesionální pekaři proti amatérům II (1)

        Ovocný dort na úvod. Profesionální a amatérští pekaři se střetnou při přípravě ovocného dortu. Pak Lorraine Pascale, Sunny Anderson a Zac Young rozhodnou, kteří pekaři nejlépe zkombinovali různé hořčice se sladkou pochoutkou.

      • Malá bistra u silnic XXVI (9)

        Celosvětově. Na tomto výletu si dá Guy Fieri celosvětovou gangsterskou baštu v jamajském bistru v Houstonu a v nonstopu v Cancúnu v Mexiku.

      • Malá bistra u silnic XXVI (10)

        Úžasné ženy. Na tomto výletu Guy Fieri navštíví ženskou sestavu, která vede jídelnu v Houstonu a Orlandu na Floridě.

      • Muž vs. jídlo (5)

        Chicago. Adam navštíví Větrné město, aby si zakousl italského hovězího, sendvičů a do poněkud vyšší pizzy.

      • Muž vs. jídlo (6)

        Pittsburgh. Adam ochutná chutě Pittsburghu v Pensylvánii, včetně snídaňového burrita z Deluca a zúčastní se výzvy v pojídání kvakerského steaku a křidýlek Atomic Hot Wings v Lube.

      • Sledování restaurací IV (10)

        Vinotéka. Willie pomáhá Richimu a Jeanie, majitelům 12 Grapes Wine Bar. Rich prozkoumal vše, co se podnikání týče, ale nyní má sen o restauraci s hudebními produkcemi, což ale ohrožuje finanční budoucnost páru.

      • Profesionální pekaři proti amatérům II (1)

        Ovocný dort na úvod. Profesionální a amatérští pekaři se střetnou při přípravě ovocného dortu. Pak Lorraine Pascale, Sunny Anderson a Zac Young rozhodnou, kteří pekaři nejlépe zkombinovali různé hořčice se sladkou pochoutkou.

      • Malá bistra u silnic XXVI (9)

        Celosvětově. Na tomto výletu si dá Guy Fieri celosvětovou gangsterskou baštu v jamajském bistru v Houstonu a v nonstopu v Cancúnu v Mexiku.

      • Malá bistra u silnic XXVI (10)

        Úžasné ženy. Na tomto výletu Guy Fieri navštíví ženskou sestavu, která vede jídelnu v Houstonu a Orlandu na Floridě.

      • Muž vs. jídlo (5)

        Chicago. Adam navštíví Větrné město, aby si zakousl italského hovězího, sendvičů a do poněkud vyšší pizzy.

      • Muž vs. jídlo (6)

        Pittsburgh. Adam ochutná chutě Pittsburghu v Pensylvánii, včetně snídaňového burrita z Deluca a zúčastní se výzvy v pojídání kvakerského steaku a křidýlek Atomic Hot Wings v Lube.

      • Guyovy hry s potravinami IV (15)

        Kuchaři Malých bister u silnic… už zase! Pro kuchaře z pořadu Malá bistra u silnic by neměl být problém připravit dokonalá jídla. A pak je minimum času zjistit, jaké je Guyovo oblíbené jídlo, a ještě méně času na nákup.

      • Jídla na otevřeném ohni V (9)

        Sůl a moře. Roger získává odpařováním mořskou sůl v Jacobsen Salt Co. v Oregonu a pak opeče platýse v solné krustě nad ohništěm, kde se pálí dřevo.

      • Jídla na otevřeném ohni V (10)

        Setkáme se v Texasu. Roger zjistí, že v Texasu je všechno větší při grilování 250librové porce hovězího v grilovacím přívěsu na zakázku a 230librového kance ve venkovní jámě se žhavým popelem.

      • Na cestách s G. Garvinem II (2)

        To nejlepší z Georgie. G. Garvin zamíří na nejlepší místa ve státě Georgia. Nejprve se zastaví v Yeah! Burger na legendární bizoní burger. A pak v Decatur v Brick Store Pub na fritovanou rybu s hranolky a úžasnou řadu rukodělných piv.

      • Sekáček XXII (3)

        Bláznění kolem masových kuliček. V této speciální soutěži jsou chutným tématem a kamarádem špagety a strouhanka. Kuchaři musejí připravit masové kuličky v každém kole. V prvním kole je záhadnou ingrediencí creme brulée.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (3)

        Jíst jako místní. Po přípravě rajčatového crostini a sýru feta se šlehačkou na oběd, prozradí Ina Thomasi Kellerovi tajemství na kuře smažené na podmáslí. Pražené mandle marcona s tymiánem jsou perfektním občerstvením pro chvíle s koktejlem, ale dá jim Ina Napa styl nebo použije bazalku?

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (4)

        Kulinářské dobrodružství. Ina pořádá zemětřesení s klasikou, kdy sanfranciského humra použije do humrového salátu s citrónovou majonézou. Ve hvězdičkami od Michelinu oceněné Auberge du Soleil se Ina naučí, jak se podepsat na Tarte Au Chocolat.

      • Osadnice VII (3)

        Jídla nalehko. Ree je sama doma a zapadlá sněhem – dokonalá příležitost na lehká jídla a pokusy s vařením. K večeři si připraví delikátní nízkokalorický burger s hlávkovým salátem.

      • Osadnice VII (4)

        Kovboj Mike. Mike, bratr Ree Drummond, pomáhá Laddovi nakrmit dobytek v prérii, zatímco Ree připravuje skvělou mexickou horkou čokoládu s marshmallow pro opékání nad ohněm.

      • Se Sibou u stolu (7)

        Křižák z Kapského Města. Siba svým přátelům servíruje sobotní pozdní snídani inspirovanou Kapským Městem. Je zde müsli granola s banány a brusinkami, chutné dortíky, šunka s vejci podle Siby a teplý salát s čerstvými ingrediencemi z nejslavnějšího trhu v Kapském Městě.

      • Se Sibou u stolu (8)

        Dobrodružství v Kapském Městě. Siba píše článek o svých jídelních dobrodružstvích. Nejprve dojde na potjiekos její matky, tradiční jihoafrický guláš vařený nad ohněm. Pak vyzve špičkového šéfkuchaře Luke Dale Robertse, aby uvařil něco ze tří záhadných ingrediencí.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VI (3)

        Ve stylu Středního východu. Bobby Flay využije bohaté a nečekané chutě Středního východu. V menu, jež by potěšilo davy, najdeme francouzský toast s vanilkou a kardamonem a s opečenými jablky, perskou pečenou omeletu a ostré domácí hranolky.

      • Pozdní snídaně u Bobbyho VI (4)

        Pozdní snídaně ze svátečních zbytků. Z přeměny sváteční večeře na pozdní snídani v domě Bobbyho Flaye se vám překvapením pusa sama otevře. V menu budou empanadas se šunkou s vejci a s omáčkou z papričky piquillo, cantuccini se skořicí, javorovým sirupem a ovesnými vločkami, a také horká čokoláda red velvet.

      • Kuchyně VI (11)

        Letní mořské plody. Geoffreyho paella určitě ohromí rodinu a přátele. Hosté nabídnou dva recepty na salát, nové nápady na dresink pro různé saláty a návod, jak grilovat ryby. Potom Nate Berkus připraví večírek pro nečekané hosty.

      • Malá bistra u silnic XXV (4)

        Jíst a pít. Guy vyzkouší jídla v hospodách napříč USA – od noků s masem z divočáka v Los Angeles po jehněčí bůček se slaninou, salátem a rajčaty v Miami.

      • Malá bistra u silnic XXV (5)

        Mezinárodní chutě. Guy jezdí křížem krážem krajinou, aby našel mezinárodní chutě. V Miami je haitské bistro, kde vaří ostrovní pochoutky jako griot, a v Los Angeles je italské bistro nabízející své legendární verze pizzy a lasagní.

      • Malá bistra u silnic XXV (6)

        Klobásy, mořské plody a šauarma. Guy je v Minneapolis kvůli rodinné tradici přípravy pizzy, v Miami za haitskou klasikou a v Portsmouth v New Hampshire za pouličním jídlem z celého světa.

      • Sekáček XXII (3)

        Bláznění kolem masových kuliček. V této speciální soutěži jsou chutným tématem a kamarádem špagety a strouhanka. Kuchaři musejí připravit masové kuličky v každém kole. V prvním kole je záhadnou ingrediencí creme brulée.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (9)

        Itálie pokaždé. V menu je úchvatné dopředu připravené krevetí scampi, nevařený ovocný salát s limoncello a jogurt s medem a citrónem. Plus pár dobrých tipů na výběr vína, uspořádání věcí na stole nebo výuka od mistra pro předkrm pro přátele.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům (10)

        Vaření pro dav. Ina pořádá večírek pro kamarády z divadla a podělí se o svá pravidla večírku i znalosti, aby předvedla, jak se s velkým flámem vypořádat beze stresu. V menu je masitá směs s humry a kukuřicí, a pak šunka glazovaná pomerančem a sušenky z ovocného dortu.

      • Osadnice XIV (13)

        Díkůvzdání s přáteli. Ree s přáteli oslaví Den díkůvzdání krocaní roládou s klobáskou a casserole s pórkem a bramborami. Mezi riskantní přílohy patří opilá omáčka, kozí sýr a sezónní koktejl.

      • Osadnice XV (1)

        Jedenáctá hodina. Ree Drummond pořádá koktejlovou oslavu pro zaměstnance, kteří jí pomáhali otevřít obchod ve městě. Je zde delikátní jednohubky a sladkosti připravené dopředu, a pro přípitek punč Pawhuska Prohibition.

      • Se Sibou u stolu (7)

        Křižák z Kapského Města. Siba svým přátelům servíruje sobotní pozdní snídani inspirovanou Kapským Městem. Je zde müsli granola s banány a brusinkami, chutné dortíky, šunka s vejci podle Siby a teplý salát s čerstvými ingrediencemi z nejslavnějšího trhu v Kapském Městě.

      • Se Sibou u stolu (8)

        Dobrodružství v Kapském Městě. Siba píše článek o svých jídelních dobrodružstvích. Nejprve dojde na potjiekos její matky, tradiční jihoafrický guláš vařený nad ohněm. Pak vyzve špičkového šéfkuchaře Luke Dale Robertse, aby uvařil něco ze tří záhadných ingrediencí.

      • Pečení s Annou Olson III (6)

        Konzervování ovoce. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám předvede základy konzervace ovoce. Využije pak konzervované ovoce na přípravu tří delikátních dezertů.

      • Pečení s Annou Olson III (7)

        Sušenky bez mouky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se podělí o tajemství výroby delikátních a chutných sušenek bez mouky. Upeče tři druhy bez toho, aniž by použila tradiční pšeničnou mouku.

      • Malá bistra u silnic XXIII (3)

        Kuchyně tří kontinentů. Guy Fieri zkoumá pár zabijáckých kuchyní, nabízejících jídla tří kontinentů. V Denveru vyčenichá indické a brazilské speciality. A v Atlantě si najde čas na staré dobré americké jídlo: masové sendviče,

      • Malá bistra u silnic XXIII (4)

        Od biskvitů k hovězímu hrudí. Guy hledá neodolatelná chutná jídla. V Atlantě najde bistro, kde vaří kuřata a biskvity a bagel s doma uzeným lososem. Na druhé straně města bratři dvojčata rozpalují gril a připravují jižanská jídla jako burgery z hovězího hrudí a žebírka se smaženými kuřaty.

      • Malá bistra u silnic XXIII (5)

        Místní oblíbená jídla. Guy připomíná místní oblíbená jídla celé země ze všech druhů odlišných kultur. V Minnesotě najde mexickou restauraci kombinovanou s trhem, nabízející chutné tacos al pastor a carnitas tamales. V Denveru si užije jedinečné dezerty.

      • Malá bistra u silnic XXIII (6)

        Řekni tu kuchyni. Guy zkoumá některá poctivá bistra. V Coloradu se připojí k profesionálnímu hráči NFL u zeleného chili a vysokých burgerů. Poté v Massachusetts si dá Guy pár dokonalých nakládaných chipsů a pálivý vdolečkový sendvič.

      • Se Sibou u stolu IV (5)

        Delikátní večeře. Večeři pod širým nebem načíná jehně grilované stylem braai, úchvatný středomořský salát s kuskusem a studené tzatziki - víkendová večeře, která všechny potěší svými chutěmi.

      • Se Sibou u stolu IV (6)

        Samá dobrá jídla. Dnes to budou samá dobrá jídla, jaká umí jen Siba. Pro začátek dvojice křupavých tyčinek, jejichž příprava je rychlá, nebo koule z datlí a semínek, krásné kousky plné energie.

      • Inspirace s Annou Olson (7)

        Vaření se šéfkuchařkou Sarah Benjamin v Singapuru. Anna cestuje do Singapuru a setká se s televizní hvězdou a blogerkou Sarah Benjamin. Společně připraví chutná místní oblíbená jídla. Anna po příjezdu domů pod dojmem této inspirace ve své kuchyni přetvoří svá vlastní klasická jídla.

      • Inspirace s Annou Olson (8)

        Vaření se šéfkuchařem Claudem Tayagou v Pampangně. Anna se setká s kuchařem Claudem Tayagou a společně připraví pár klasických filipínských jídel. Po návratu domů Anna využije tyto inspirace od Claudea a využije neobvyklé ingredience na svá sladká i slaná jídla.

      • Realistické dorty z Texasu II (5)

        Velké letecké dorty z Austinu. Dorty se objevují na velkém texaském nebi, když Natalie a Dave Sideserfovi pracují na dvou dortech s leteckou tematikou - jeden pro školu skydivingu a druhý pro místní uměleckou školu.

      • Realistické dorty z Texasu II (6)

        Vystřel mne na Měsíc. Natalie a Dave chystají dva zcela odlišné dorty pro dva podobně zcela odlišné klienty - festival komiků v Austinu a pro zahradní gala večer sochařů.

      • Sekáček XXXI (16)

        Pomsta diváků. Čtyři šťastní kuchaři mají zaručeny obtížné koše ve výzvě podle výběru diváků! Fanoušci vyberou strašidelný protein a krvavou polévku do prvního kola, na sladký dezert pak vnitřnosti a mexický nápoj atole.

      • Se Sibou u stolu IV (5)

        Delikátní večeře. Večeři pod širým nebem načíná jehně grilované stylem braai, úchvatný středomořský salát s kuskusem a studené tzatziki - víkendová večeře, která všechny potěší svými chutěmi.

      • Se Sibou u stolu IV (6)

        Samá dobrá jídla. Dnes to budou samá dobrá jídla, jaká umí jen Siba. Pro začátek dvojice křupavých tyčinek, jejichž příprava je rychlá, nebo koule z datlí a semínek, krásné kousky plné energie.

      • Inspirace s Annou Olson (7)

        Vaření se šéfkuchařkou Sarah Benjamin v Singapuru. Anna cestuje do Singapuru a setká se s televizní hvězdou a blogerkou Sarah Benjamin. Společně připraví chutná místní oblíbená jídla. Anna po příjezdu domů pod dojmem této inspirace ve své kuchyni přetvoří svá vlastní klasická jídla.

      • Inspirace s Annou Olson (8)

        Vaření se šéfkuchařem Claudem Tayagou v Pampangně. Anna se setká s kuchařem Claudem Tayagou a společně připraví pár klasických filipínských jídel. Po návratu domů Anna využije tyto inspirace od Claudea a využije neobvyklé ingredience na svá sladká i slaná jídla.

      • Realistické dorty z Texasu II (5)

        Velké letecké dorty z Austinu. Dorty se objevují na velkém texaském nebi, když Natalie a Dave Sideserfovi pracují na dvou dortech s leteckou tematikou - jeden pro školu skydivingu a druhý pro místní uměleckou školu.

      • Realistické dorty z Texasu II (6)

        Vystřel mne na Měsíc. Natalie a Dave chystají dva zcela odlišné dorty pro dva podobně zcela odlišné klienty - festival komiků v Austinu a pro zahradní gala večer sochařů.